Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Savonlinnan ohitustie; suuruudenhullu valheellisesti perusteltu hanke

Tiistai 30.12.2008 klo 18.25 - Pirkko Turpeinen-Saari


Tiehankkeen valmistelu on suoritettu julkisuudelta salassa. Ympäristöarviota ei ole tehty, kansanäänestyksen tulos on salattu, valtioneuvoston esityksessä esitetään valheita nykyisen tien turvallisuudesta. Valtiovaraiministeriön paperissa väitetään, että nykyinen tie on vaarallinen ja että siinä on tapahtunut useita kuolonkolareita. Tosiasia on, että vuodesta 1992 lähtien tieosuudella ei ole ollut yhtään kuolonkolaria.

Etelä-Suomen ruuhkiin ja Suomen pääteiden vaarallisuuteen tutustuneena on tavallisella kaupunkilaisjärjellä ajateltuna selvää, että rahat on sijoitettava sellaisiin tietöihin, joille on huutava tarve runsaan käytön ja turvallisuuden vuoksi.

Savonlinnan ohitustie palvelisi asiakkaiden siirtymistä Prismasta K-marketiin ja päinvastoin sillä suurmyymälät sijaitsevat kaupungin vastakkaisilla laidoilla. Niin kiirettä ajolla ei liene etteikö ehtisi pysähtyä muutamissa liikennevaloissa.

 

Avainsanat: tarpeeton hanke, rahapula,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini