Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Eikö Katainenkaan oppinut?

Lauantai 14.3.2009 klo 19.45 - Pirkko Turpeinen-Saari


Poliittinen oveluus voi toimia normaaleissa oloissa mutta ei tosi paikan tullen. Kriiseissä syvällinen tilanneanalyysi ja rehelliset tosiasioihin pitäytyvät toimenpiteet tulevat ajankohtaisiksi. Kriisien aikana tavallista laajemmat piirit joutuvat kiinnostumaan yhteiskunnallisten asioiden hoitamisesta koska ne ovat muuttuneet elintärkeiksi.

Heikki Hiilamo kirjoitti erinomaisessa HeSa:n yläkerta-artikkelissa taannoin, että suomalainen sosiaaliturva muistuttaa Titanicin haaksirikonajan matkustajien ja laivaväen toimintaa. Köyhät suljettiin rautaportin taakse hukkumaan ja hyvintoimeentulevat ja röyhkeät siirtyivät pelastusveneisiin.

Katainen ei huomaa, että laman olosuhteissa kansalaiset saattavat kokea rikkaiden veronkevennykset röyhkeytenä vaikka ministerin äänestäjien todellisuudessa näin ei ehkä koeta. Katainen vilpittömästi uskoo toteuttavansa kannattajiensa etuja. Sellainen toiminta ei nyt kuitenkaan tule riittämään.

Avainsanat: lama, hallituksen virheet,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini