Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kolme valhetta

Torstai 4.2.2021 klo 18.41 - Pirkko Turpeinen-Saari


Olemme seuranneet mielenkiinnolla Suomen, Euroopan unionin, Britannian ja Yhdysvaltojen suhtautumista Venäjän presidentti Putiniin.Mieleen nousee tunne: Olen nähnyt tämän ennenkin!

Suomen hallituksen rooli kiinnostaa tietenkin erityisesti.

Suomen ulkopoliittinen johto on suhtautunut Aleksei Navalnyyn, bloggariin, selkeästi valehtelijaan ja valheillaan kansaa kiihottavaan henkilöön kuin liittolaiseen.

Navalny tukijoineen väittää tulleensa myrkytetyksi Novitsok-joukkotuhoaseella. Heidän mukaansa myrkytyksen määräsi nimenomaan Venäjän presidentti Putin. Väitteen tueksi ei ole todisteita. Väite tuli Saksasta, jonne Navalny oli lennätetty venäläisestä sairaalasta, jossa häntä oli tutkittu. 

Pari kuukautta Charite sairaalaan tulon jälkeen sairaalan lääkärit paljastivat kaikki hoidon aikana otettujen näytteiden tulokset, joissa näytteissä ei ollut Novitsokia.

Saksan hallitus oli konsultoinut Ruotsin hallitusta näytteiden tutkimiseksi. Ruotsin tulokset olivat yhtä epämääräiset kuin Saksan hallituksen esittämät väitteet myrkytyksestä.

Tällainen toiminta on täysin normaalia silloin kun pyritään todistamaan paikkansa pitämätön väite oikeaksi. Valehdellaan.

Ruotsin sijaan Suomen ulkoministeriö valehteli vuonna 1999 Saksan ulkoministeriön vaatimuksesta. Suomen ulkoministeriö salasi suomalaisten oikeuslääkäreiden tutkimustulokset Racakin kylän taistelusta. Saksan ulkoministeriö halusi Yhdysvaltojen tarpeita tyydyttääkseen julistettavaksi, että kylässä oli tapahtunut albaanisiviilien julma teloitus. ”Lapsia, naisia ja vanhuksia oli raahattu kodeistaan kuoppaan, jossa päitä oli katkottu ja murhia suoritettu niskalaukauksella.” Oikeuslääkärit osoittivat, että se oli valetta. He saivat tutkimustuloksensa tieteellisessä lehdessä julkisuuteen vasta kaksi vuotta tapahtuman jälkeen.He joutuivat vaikenemaan Suomen hallituksen vaatimuksesta poliittisista syistä. 

Tämä valhe oikeutti holokaustin uhrien serbien hirviömäiset pommitukset. Kosovon NATO-miehityksen ja mafia-valtion perustamisen.

Myrkytys on siis vale.

Myrkytetty valehtelija valmisti, sairaalasta päästyään, los angelesilaisten ja berliiniläisten tuotantoryhmien kanssa Etelä-Saksassa videon ”Putinin palatsi.”Siinä väitetään presidentti Putinin omistavan Mustan meren rannalla luksuspalatsin, jossa vessaharjatkin maksavat satoja euroja. Tosiasiassa palatsia ei ole eikä vessaharjoja. Rakenteilla oleva sementtivaiheessa oleva rakennustyömaa ei ole presidentin omistuksessa. 

Runsailla varoilla, saksalaisessa luksus hotellissa, Navalnyn tekemän videon tarkoituksena oli johtaa harhaan nuoria venäläisiä, jotka eivät seuraa yhteiskunnallista kehitystä eivätkä tiedä presidentti Putinin roolia maailmanrauhan ja YK:n periaatteiden edistäjänä.Läntiset tiedustelupalvelut CIA, MI6 sekä Saksan Bnd lienevät olleet yhteistyössä kuten Racakin tapauksessa.

Kolmas valhe. Jugoslavian valtaamisen tarkoituksena oli ohjata NATO-propagandan avulla infrastruktuuri saksalaisille ja yhdysvaltalaisille pääomasijoittajille serbiomaisuuden konfiskoinnin avulla sekä vallata maa-ala Yhdysvaltojen sotilastukikohtaa varten Serbiasta.

Samanlaisen propagandan avulla USA ja EU-maat suorittivat Ukrainan natsien avulla väkivaltaisen vallankaappauksen vuonna 2014.

Venäjä ei alistunut itseensä vuosisadan kuuluneen Krimin niemimaan joutumiseen väkivaltaisten natsijoukkioiden valtaan vaan loi edellytykset Krimin väestön itsenäiseen päätöksentekoon ja siirtymiseen mielivaltaisesta Ukrainan alaisuudesta takaisin osaksi Venäjää.

Presidentti Mauno Koivisto kirjoitti vihaavansa serbivastaista propagandaa kuten myös kerron teoksessani Lupa olla julma. NATO-propaganda on kuitenkin muuttunut valtavirraksi Suomen poliitikkojen puheissa sekä valtamediassa erityisesti Ylessä sekä Helsingin Sanomissa.

Venäjä ei kuitenkaan ole Jugoslavia eikä Ukraina. Presidentti Putinin ja hänen tiiminsä puheenparsi ja teot ovat maltillisia, diplomaattisia ja vuoropuhelua ja tosiasioita korostavia.Päinvastaoin kuin NATO-maiden toimintatapa.

Ajattelevat, syvälliset ja oikeudentuntoiset ihmiset eivät tue Suomen sitoutumista maailman johtavan terroristivaltion Yhdysvaltojen talutusnuoraan. CIA:n valtaan sitoutunut valtamediamme ei ansaitse tulla luetuksi tai katsotuksi. Todelliset sankarit, Julian Assange ja Chelsea Manning ansaitsevat tukemme. Ei valehteleva venäläinen provokaattori tai hänen liittolaisensa.

 

 

 

 

 

Avainsanat: Venäjä, Navalny, presidentti Putin, CIA, valemyrkytys, Suomen hallitus, valtamedia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini