Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Yhdysvaltojen ja NATO:n hirmuteot peitetään propagandalla

Sunnuntai 2.6.2024 klo 13.32 - Pirkko Turpeinen-Saari

Viimeisten 30 vuoden aikana Yhdysvallat on suorittanut kymmeniä sotarikoksiksi luokiteltavia toimepiteitä ilman seurauksia. Se vaikuttaa ,YK mukaanlukien, kymmenien maiden julkiseen mielipiteeseen kiristämällä näitä maita joko taloudellisesti tai sotilaallisella väkivallalla. Päämotiivina USA:lla on ahneus. USA käyttää sotilasliitto NATOa toimeenpanevana yksikkönään.

Minulle psykiatrina, Yhdysvaltojen vahvimpana aseena näyttäytyy propaganda. Yhdysvallat käyttää sumeilematta kalliita markkinointitoimistoja muokkaamaan haluamiensa maiden ja kansojen mielipiteitä tukemaan sen hankkeita.

Tällä hetkellä koko Eurooppa ja erityisesti meidän pikkuinen Suomi, on aivopesty myötäilemään Yhdysvaltojen tavoitteita. Aivopesu on totaalista. Suomessa sen välineinä on NATO:n Venäjä-vastaista propagandaa lietsova hybridikeskus, joka on tiiviisti kiedottu Suomen koko mediakenttään kirjankustantamot mukaan luettuna.

                                                           ***

Minulle paljastui tutkiessani Jugoslavian hajottamista, että jotta Yhdysvallat pääsisi tavoitteeseensa eli miehittämään Jugoslavian, sen olisi demonisoitava demokratiaa syvimmin kannattava kansanryhmä alueella - ortodoksiset serbit.

Serbit olivat toisen maailmansodan aikana viruneet saksalaisten, kroaattien ja Bosnian ja Kosovon muslimien ylläpitämissä 17 keskitysleireissä. Siitä huolimatta he olivat valmiita toimimaan yhdessä vastustajiensa kanssa yhteisessä Jugoslavian valtiossa sodan jälkeen.

Aloittaessaan rynnäkön Jugoslavian haltuunottamiseksi USA aloitti alueella olevien 12 eri kansanryhmän välisten sodan aikaisten ristiriitojen kärjistämisen.

Yhdysvalloissa toimiva natsi-diasporan rahoittama Ruder-Finn-markkinointitoimisto sai tehtäväkseen serbien demonisoinnin. Kerron tästä teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja, marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä, Into 2018.

Yhdysvaltojen aseteollisuutta tukemaan perustettu Euroopan unioni toimi Saksan sanelun mukaisesti Yhdysvaltojen tukijana sekä aseiden toimittajana (Saksa toimitti aseita Itä-Saksan ylijäämävarastoista)

Saksa on muutoinkin toiminut USA:n uskollisena aseenkantajana.

                                                       ***

Ei ole mahdollista kattaa tässä kaikkia USA:n sotarikoksia. Libyan hyvinvointivaltion tuhoaminen ja johtajan Muammar Gaddafin murhaaminen ovat rikosten kärjessä. 

USA:n kyynistä asennoitumista omiin sotariksiinsa kuvaa se, kuinka ulkoministeri Madleine Albright totesi 0,5 miljoonan kuolleen irakilaislapsen olevan "sopiva hinta" sodasta.

Sen sijaan Ukrainan sota on oivallinen esimerkki USA:n onnistuneesta sotapropagandasta.

Yhdysvallat suoritti vuonna 2014 useiden EU-maiden tukemana väkivaltaisen vallankaappauksen Ukrainassa yhteistyössä Ukrainan natsien kanssa, joita USA on tukenut 1950-luvulta saakka. Laillisesti vaaleilla valittu presidentti Janukovich ajettiin maanpakoon ja USA nimitti presidentti Obaman ja varapresidentti Bidenin silmien alla uuden hallituksen.

Tämän laittoman hallituksen ensi tehtäviä oli saada venäjänkieli kielletyksi Ukrainassa samoin oppositiopuolueet. Vallankaappaushallitus julisti sodan Itä-Ukrainan pääasiassa venäjänkielisille autonomisiksi julistautuville Donbassin ja Luhanskin alueille ja lähti Oikea sektori natsi-joukkojen avulla suorittamaan tätä "terrorisminvastaista" sotaa.

                                                     ***

Ukrainalaiset oligarkit olivat kutsuneet Krimin Jaltalle Yhdysvaltojen ja Euroopan kermaa ex presidentti Clintonin ja puolisonsa Hillaryn kanssa sopimaan Ukrainan luonnonvarojen käytöstä ja yksityistämisestä. Olihan presidentti Clinton asiantuntija johdettuaan Jugoslavian hajottamista ja haltuunottoa.Siellä Kosovo oli otettu laittomasti haltuun, miehitetty NATO:n avulla ja kaikki siellä sijainneet serbiyritykset oli onnistuneesti konfiskoitu. Kaikki rikoksia. NATO-joukot turvasivat kaikkien rikosten tapahtumisen rauhassa.

Jaltan kokouksessa päätettiin myös siitä, miten Ukrainan tilanne esitellään maailmalle. Tähän tehtävään valtuutettiin Hill& Knowlton markkinointiyhtiö. Sen tehtäväksi tuli demonisoida presidentti Putin. "Tapahtui mitä tahansa, aina syyllinen on presidentti Putin."

Terrorismin vastaisen sisällissodan jatkuttua 9 vuotta Ukrainan natsi-armeijan pommitettua venäjänkielisiä Donbassin siviileja, Donbass päätti pyytää Venäjää apuun. Autonomian ja itsenäistymisjulistuksen jälkeen maa pyysi Venäjää avuksi.

EU-maista Ranska ja Saksa, jotka olivat vahvistaneet allekirjoituksillaan olevansa rauhanomaisen ratkaisun, Minskin sopimuksen takaajia, pettivät lupauksensa rauhanomaisesta autonomisesta Donbassista osana Ukrainaa. Sen sijaan he ovat nyt ryhtyneet aseistamaan Ukrainan natsien kanssa liittoutunutta äärimmäisen korruptoitunutta Ukrainan hallitusta, taistelussa apuun tullutta Venäjää vastaan.

Yhdysvallat on Maidanin kaappauksesta lähtien aseistanut ja rahoittanut Ukrainaa. Ukraina vuorostaan on ollut Clintonin säätiön suurin rahoittaja.Yhdysvaltojen kongressin jäsenet pitävät Ukrainan sotaa malliesimerkkinä hyvästä hankkeesta. Yhdysvaltojen rahoittama sota kuluttaa runsaasti aseita, joka hyödyttää Yhdysvaltojen aseteollisuutta. Sen lisäksi amerikkalaissotilaita ei kuole. Puolimiljoonaa kuollutta ukrainalaismiestä ei kosketa sotariksiin tottunutta Yhdysvaltoja.

Pieni Suomi auttaa Ukrainaa jatkamaan maan nuorten miesten uhraamista. Hanke on Yhdysvalloille mieleinen, joten Suomi on mukana.

                                                     ***

Gazan lasten teurastus on ehkä USA:n sotarikoksista kammottavin. Myös siinä Yhdysvaltojen media, jota myös Suomen NATO-media kopioi, on ollut keskeisessä roolissa peittämässä tosiasioita.

Lokakuun 2023 tapahtumat on kerrottu Israelin manipuloimin tiedoin. Yhdysvallat ja Israel ovat kertoneet perättömiä tietoja, joiden korjaaminen ei jälkikäteen onnistu. Suuri osa musiikkifestivaaleilla kuolleista on Israelin armeijan itsensä ampumia.

Palestiinan asukkaat ovat olleet vuodesta 1948 lähtien Israelin miehitysvallan alla siitä huolimatta että YK perustaessaan Israelin valtion, määritti myös Palestiinan valtion muodostumisen. Gaza on ollut eräänlainen keskitysleiri koska Israel valvoo lennokkien avulla palestiinalaisten jokaista liiketta. Ravinnon saanti, rakennustarvikkeet, puhdas vesi, meressä uiminen ja rannalla leikkiminen on uhanalaista. Siis "normaalioloissa". Nyt Israelin hyökättyä tankein ja pommikonein pienen Gazan kaistaleen ihmisten kimppuun, kaikki ruoan, lääkkeiden ja rakennustarvikkeiden saanti on loppunut. Yksikään avustusrekka ei pääse Egyptin ja Gazan rajan yli Israelin tuhottua raja-alueen.

Yhdysvallat on alusta lähtien tukenut runsain käsin Israelin valtiota, joka on muuttunut yhä siionistisemmaksi apartheid-valtioksi.YK:n alainen ICJ, kansainvälinen tuomioistuin on vaatinut Israelia lopettamaan kansanmurhan. 

Suomalaisille ei ole kerrottu, että HAMAS ei ole terroristijärjestö vaan palestiinalaiset ovat vaaleissa äänestäneet sen valtaan. Miehityksen alaisilla ihmisillä on oikeus puolustautua - ei miehittäjällä eli Israelilla.

Israelin pääministeri Netanjahu katsoo sodan loppuvan sitten kun Hamas on tuhottu.

Tämä vaatimus on yhtä absurdi kuin se, että USA:n kanssa neuvotellaan sitten kun demokraattipuolue on kadonnut olemasta.

Yhdysvallat on Jugoslavian tuhoamisen, Libyan pommitusten, Irakin, Syyrian ja Afganistanin kansojen kärsimyksen, Eurooppaan tulevian pakolaisvirtojen ahdistuksen aiheuttaja. 

Suomen rajalle tulevat pakolaiset ovat Yhdysvaltojen sotien seurausta, joista useisiin Suomi on joko osallistunut tai antanut ainakin tukeaan joko YK:ssa tai muissa järjestöissä.

Venäjällä ei ole osaa eikä arpaa mihinkään näistä ongelmista vaikka Hill&Knowlton ja NATO:n hybridikeskus niin meille yrittäisivät uskotella.

Avatkaa jo silmänne suomalaiset! Olemmeko jokin lammaslauma, joka tottelee sotarikollista isäntää.

                                                  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hirviö USA, NATO, hirmuteot, Jugoslavia, Libya, Irak, Syyria, Ukraina, Gaza, pakolaisvirrat