Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomalaisille on valehdeltu räikeästi

Perjantai 20.5.2022 klo 12.14 - Pirkko Turpeinen-Saari

Viimeiset kaksi ja puoli kuukautta on Suomen politiikassa ja mediassa ollut täydellistä valehtelua ja naapurimaa Venäjän panettelua.

"Venäjän sota" otsikko on ollut Yle:n ja varsinkin Helsingin Sanomien vakiotermi, jolla disinformaatio on yritetty upottaa jokaisen suomalaisen mieleen.

Ukrainan sota alkoi Yhdysvaltojen johtaman ja EU:n tukeman väkivaltaisen vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014. Sodan tavoitteena on ollut saada Ukrainasta sotilaallinen työkalu Venäjää vastaan. Välineinä on käytetty Yhdysvaltojen, lähinnä apulaisulkoministeri Victoria Nulandin valitsemaa pääministeriä ja monikansallista hallitusta, NATO:n aseita ja NATO:n kouluttajia.

Ukrainan, Yhdysvaltojen valitsemä hallitus on käynyt sotaa pääasiassa äidinkielenään venäjää puhuvia knsalaisia vastaan, jotka eivät hyväksyneet vallankaappausta. He eivät myöskään hyväksyneet venäjänkielen käytön kieltämistä eikä oppositiopuolueiden vainoa.

Oliver Stone on tuottanut erinomaisen dokumenttielokuvan, Ukraine on Fire, jonka näkee Youtubessa, ja jonka avulla näkee kuinka USA, EU ja erityisesti Ukrainassa runsaasti vaikutusvaltaa omaavat natsit ovat viime vuosina lisänneet vaikutustaan.

Blogini arkistossa vuosilta 2014 eteenpäin on runsaasti yksityiskohtaista tietoa vallankaappauksesta, joten en toista sitä tässä.

Suomen poliitikot ja media eivät puhu siis totta. Mediassa ja kansanedustajien puheissa ja Ukrainan presidentti Zelenskyn, markkinointitoimistojen suunnittelemassa propagandassa, annetaan kuva ikäänkuin Venäjä olisi hyökännyt "demokraattiseen" Ukrainaan ilman syytä.

Tosiasiassa Ukrainan hyvinvoinnin kustannuksella USA ja EU pakottivat Ukrainan luopumaan edullisesta Venäjän-kaupastaan ja turvautumaan täysin hypotettisiin länsisuhteisiin, joita kätilöimässä Euroopan lähentymissopimuksen yhteydessä oli laajentumis/talouskomissaari Olli Rehn. 

Demokratian sijaan täysin korruptoitunut Ukraina on vajonnut hyvinvoinnissa Neuvostoliiton ajan parhaiten toimeentulevsta valtiosta Euroopan köyhimmaksi valtioksi (vain Moldova on köyhempi).

Stonen dokumentissa kuvatut natsit ovat lisänneet vakutusvaltaansa eikä kukaan presidenteistä voi olla ottamatta huomioon heidän "sankarimyyttejään" ja teloitusuhkauksiaan.

Nämä natsijoukot ovat olleet keskeisiä voimia Itä-Ukrainan sodassa, käyttäen kaikkia mahdollisia natseille sopivia käytäntöjä kidutuksineen ja muine sotarikoksineen.

14 000 itä-ukrainalaista on menettänyt henkensä sodan aikana, 400 lasta.

Suomen poliittinen johto, presidentti Niinistö etunenässä on Jugoslavian pommitusten mahdollistamisen jälkeen ottanut tehtäväkseen Suomen liittämisen NATO:on. Yhdysvaltojen ryöstöön perustuvia sotia on tuettu ja Irakin ja Afganistanin sodissa on oltu myös mukana.

Yhdysvaltojen ja NATO:n tehtävänä on "sopimusvaraisen", ei kv lakeihin perustuvan,  Yhdysvaltojen yksinapaisen maailmanvallan ylläpitäminen. Venäjän ja maapallon maiden enemmistön tavoitteena on kansainvälisiin lakeihin perustuvan, tasa-arvoisen moninapaisen maailman rakentaminen.

Venäjä puuttui Ukrainan sisällissotaan Donbassin alueen itsenäistyttyä 8 vuoden kärsimysten jälkeen ja pyydettyä humanitaarisella pohjalla YK:n periaatteiden mukaisesti apua kansanmurhaa ja sortoa vastaan.

Tällainen humanitaarinen apu on tähän saakka riittänyt "sopimusvaraisenkin" järjestelmän kannattajille. Mutta Venäjän tullessa antamaan tätä apua, se ei yht'äkkia sovikaan Yhdysvalloille eikä EU-maille.

Sen sijaan EU ja USA alkoivat konfiskoida Venäjän kansallisvarallisuutta samoin kuin USA teki 1990-luvulla Neuvostoliiton kansallisvarallisuudelle tai Venezuelan tai Afganistanin kansallisvarallisuudelle aiheuttaen nälänhädän näissä maissa.

Yhdysvallat ja EU ovat siirtyneet täydellisen laittomuuden ja mielivallan aikaan, jossa Venäjä ja venäläiset tai venäläisten kanssa yhteistyötä tekevät poliitikot demonisoidaan, syrjäytetään ja asetetaan heille talouspakotteita henkilökohtaisesti kuten Itävallan ex ulkoministerille ja Saksan ex liittokanslerille. Myös taiteilijat ja urheilijat joutuvat boikottiin, joka muistuttaa 1930-luvun natsi-Saksaa tai samankaltaista Suomea.

Tässä täydellisen mediasensuurin ja manipuloinnin ilmapiirissä Suomi on ilman kansanäänestystä lähettänyt hakemuksen NATO:n jäseneksi liittymiseksi. Tämä askel toteuttaisi täydellisesti Yhdysvaltojn ulkoministeriön Bratislavan kokouksessaan v. 2000 julkituoman tavoitteen, minkä mukaisesti Yhdysvaltojen tavoitteena on laajentaa NATO ulottumaan Baltiasta (mihin Suomenkin katsotaan perinteisesti kuuluvan) Ukrainan Odessaan ja estää Venäjän pääsy Itämerelle. Tämän estämisenhän Suomi NATO:on liittyessään täyttää erinomaisesti yhdessä NATO-Eestin kanssa.

Suomalaisten ja EU:n jäsenmaiden kansalaisten mielen manipulointi on NATO-hankettakin vaarallisempaa. EU-komission ja Suomen tasavallan presidentin ja hallituksen antamat valheelliset, suorastaan rikolliset julistukset Ukrainan sodan syistä ja syyllisistä on johtanut kansalaiset harhaiseen todellisuuteen, jossa regoidaan irrationaalisesti.

Natsismin nousussa okkultismi ja irrationaalisuus ovat voimia, jotka johtavat inhimilliseen katastrofiin. Suomen presidentin puolison esiintyminen fasistisena kielletyn Lotta Svärd -järjestön satavuotisjuhlassa kirkossa, pitkässä valkeassa mekossa,  pääpuhujana on osa tätä todellisuutta. Euroopan parlamentin jäsenten esiintyminen Ukrainan lippuun kietoutuneina istunnon aikana osoittaa, että harhaan johdetut tunteet ovat saaneet ylivallan totuuspohjaisesta vuorovaikutuksesta.

Yhdysvallat ja Ukraina ovat ainoat valtiot maapallolla, jotka eivät tuomitse natsismin ja fasismin kannattamista. EU-maat pidättäytyivät äänestämästä YK:n asiaa käsittelevässä äänestyksessä. Tällä hetkellä näyttäisi sitä, että EU-maissa irrationaalisuus ja natsismin tukeminen on vahvempaa kuin realiteetit Venäjän toimista yrittää toisen kerran historiansa aikana voittaa natsismin ja fasismin pimeät voimat.

Venäjän altruismi ihmisyyden puolesta saa tukea maapallon enemmistöltä. Tulevaisuus näyttää mihin se riittää kun vastassa on Yhdysvaltojen ja NATO:n väkivalta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EU:n sanktiot, irrationaalisuus osana vallankäyttöä, Niinistön Nato-hanke, "Venäjän sota", russofobia, natsismin nousu, Suomen itsenäisyyden menetys,

Euroopan turvallisuustilanteen muutos ja Suomi

Sunnuntai 15.5.2022 klo 15.11 - Pirkko Turpeinen-Saari

 Suomi otti 1920-1930-luvuilla natsismin käyttöön ennen Saksaa. Laittomat pidätykset, demokratian kaventuminen, jopa eduskuntaryhmän pidätys 1920-luvulla osoitti suuntaa.

Toisen maailmansodan aikana Suomi osoitti räikeää natsi-ideologiaa vangitsemalla miehittämänsä Itä-Karjalan venäjänkielisen väestön keskitysleireihin, antamalla näiden talven muonavarat karjalankieltä puhuville naapureille ja konfiskoimalla venäjänkielisten omaisuutta vieden irtotavaran kuorma-autoilla Suomeen.

 Pariisin rauhansopimus pakotti suomalaiset demokratiaan. Suomessa pidettiin sen historian ensimmäiset demokraattiset vaalit vasta vuona 1945. Häviön kokenut marsalkka Mannerheim ei joutunut Stalinin armeliaisuuden johdosta teloituskomppanian eteen kuten muiden vastaavassa asemassa olevien maiden johtajat. Päinvastoin, hän joutui, samoin kuin häntä presidenttinä seuranneet J.K. Paasikivi ja Urho Kekkonen, johdattamaan Suomen kansan rauhan ja ystävällisten suhteiden tielle entisen emämaan Venäjän/Neuvostoliiton kanssa.

 Pariisin rauhansopimus asetti ehtoja Suomen varustelulle samoin kuin se lakkautti natsismia ja fasismia edustavat suojeluskunta- ja lottajärjestöt.

 EU:n jäseneksi liittymiseen saakka Suomi oli demokratian ja kansainvälisen rauhan edistäjän roolissa. Sitten kaikki muuttui.

 Euroopan unionin perustavassa kokouksessa Saksa ylipuhui muut jäseneksi tulevat maat tukemaan Jugoslavian liittovaltion hajottamista tunnustamalla Kroatian itsenäisyyden. Kroatiaan oli valittu holokaustin kieltävä presidentti Franjo Tudjman, jonka demokraattisilla vaaleilla valittu parlamentti sääti rasistisen, serbejä syrjivän perustuslain. Armeija otti käyttöön fasistisen Kroatian mustat asepuvut ja lippu ja raha muistuttivat sodanaikaista fasistista Kroatiaa.

 Saksan liittokansleri Helmut Kohl oli saanut kasvatuksensa Hitlerin armeijaan. Häntä ei Tudjmanin aatemaailma häirinnyt vaan hän auttoi Kroatiaa hankkimaan aseita Itä-Saksan jäljellejääneistä asevarastoista. 

 Yhdysvallat oli jo 1950-luvusta lähtien tukenut natseja ja fasistista Espanjaa. Natsi-diasporalla oli merkittävästi taloudellista valtaa Yhdysvaltojen politiikassa.

 Yhdysvallat pyrki laajentamaan sotilaallista ja taloudellista valtaansa Balkanille sen lisäksi että se miehitti sotilaallisesti EU-Saksaa. Jugoslavian hajottamisen ja haltuunoton seurauksena Yhdysvallat paitsi miehitti Kosovon, se sai jäännösvaltiot Serbiaa ja Bosniaa lukuun ottamatta liitettyä NATO: on.

 Samaan aikaan, jopa ennen kuin Suomi liittyi EU:n jäseneksi, Suomi päätti hankkia yhdysvaltalaisia hävittäjiä, puolustusministeri Elisabeth Rehn palautti asekätkijöiden ja Lotta- Svärdin ”kunnian”. Pala palalta Pariisin rauhansopimuksen merkitys kalpeni.

 Suomen tuleva presidentti Sauli Niinistö toimi Helmut Kohlin kehotuksesta EDU: n, Euroopan demokraattisen unionin puheenjohtajana. Niinistön mukaan EDU: n tärkein tehtävä oli kommunismin (kommunistien) kitkeminen Euroopasta. Kommunistithan olivat natsismin ja fasismin voiton ratkaisijoita, erityisesti Jugoslaviassa, jossa serbit olivat viruneet fasistisen Kroatian keskitysleireissä.

Toisen maailmansodan tärkein voittajavaltio oli Neuvostoliitto, joka joutui uhraamaan 27 miljoonaa kansalaistaan.

 Vasta presidentiksi tultuaan Sauli Niinistö on päässyt toteuttamaan kommunismin/demokratian kitkemistään Suomessa ja Euroopassa. Pitkän tähtäyksen tavoitteena on näyttänyt olevan Yhdysvaltojen yksinapaisen maailmanvallan lujittaminen ja sen aseellisen takaajan NATO: n vahvistaminen.

 6.4. 2022 blogissani olen kuvannut, kuinka Sauli Niinistö on käyttänyt presidenttikautensa rakentamalla Suomeen totaalisen sensuurin. Valtion turvallisuuskomitean alainen Mediapooli muodostaa sensuurijärjestelmän, joka valvoo oikeanlaista tiedottamista niin sanomalehdistössä, televisiossa kuin kustannustoiminnassa. Ydinajatuksena on mitätöidä Venäjän ja muiden moninapaista, kaikkien maapallon maiden tasaveroista yhteistoimintaa tavoittelevien maiden hankkeet. Menetelminä käytetään paitsi tiedotussensuuria, yhä voimistuvia, Yhdysvaltojen vaikuttamisvälineisiin jo kauan kuuluneita rikollisia talouspakotteita, valtioiden omaisuuksien konfiskointeja ja luonnollisesti aseellista valtaa.

 Juha Sipilän hallitus lähetti valtion kustannuksella 100 virkamiestä ja toimittajaa Harvardiin oppimaan ”oikeanlaista” tiedottamista, maahan kutsuttiin NATO: n hybridikeskus oikeanlaisen, NATO-myönteisen tiedottamisen aikaansaamiseen.

 Suomi oli jo ulkoparlamentaarisesti liitetty NATO: n isäntämaasopimukseen, mikä mahdollisti Yhdysvaltojen ja muiden NATO-maiden rajattoman läsnäolon ja harjoittelun Suomessa.

CNN-kanavan toimittaja ihaili, kuinka pääministerin kansliassa oli virkamies huolehtimassa siitä, että lapsetkin Suomessa saavat ”oikeanlaista” tietoa.

 Suomi oli jälleen natsismin oikeutuksessaan edellä muita maita.

Euroopan komissio keksi vasta Venäjän alettua häiritä NATO: n ja Azovin natsipataljoonien toimia Ukrainassa, kuinka hienosti toimiva sensuuri voikaan olla. Suomen esimerkin mukaisesti Euroopan komission puheenjohtaja julisti kaiken Venäjältä tulevan tiedottamisen laittomaksi. Toki Suomen mediapooli ei ollut tällaista julistusta tehnyt virallisesti, mutta käytännössä kyllä. Suomessa vain Yhdysvaltojen ja Britannian tiedustelupalvelujen tukemien poliitikkojen ja kirjailijoiden toimia pidettiin hyväksyttävinä. Kirjamessuille kutsuttiin vain ”oikeanlaisia” venäläisiä kirjailijoita.

 Nyt kun EU ja USA julistivat venäläiset uutiset laittomiksi, se aiheutti myös sen, että kaikki venäläinen oli laitonta. Venäläinen musiikki, venäläiset kapellimestarit, venäläiset urheilijat Venäjän kulttuurikeskukset muuttuivat ”laittomiksi”. Venäläisiä sai pahoinpidellä, kulttuurikeskuksia sai vandalisoida, toisen maailmansodan venäläisten sotilaiden muistomerkkejä sai tuhota. Natsismi nousi kohisten.

 Suomen tasavallan presidentiltä ei ole kuulunut yhtä ainutta lausuntoa, jolla olisi kritisoitu yllämainittua menoa. Päinvastoin. 

 Venäjä on ilmoittanut olevansa pakotettu toimimaan sotilaallisesti Ukrainassa pelastaakseen 8 vuoden ajan Ukrainan hallituksen pommitusten ja natsien kidutuksen alaisena olleen Donbassin väestön. Venäjä tavoittelee denatsifikaatiota eli natsi -aatetta toteuttavien joukkojen vaikutuksen poistamista niin armeijasta kuin hallinnosta, jossa heillä on ratkaiseva valta.

Presidentti Niinistö on vieraillut Kiovassa ja tavannut presidentti Poroshenkon. Hän on laskenut  kukkia Maidanin verilöylyn aikana kuolleiden muistomerkille. Hän ei ole kertaakaan maininnut tietävänsä, että verilöyly oli Yhdysvaltojen, natsien avulla suorittama verinen vallankaappaus, jossa laillisesti valittu presidentti uhattiin tappaa ja ajettiin maanpakoon. Hän ei ole kertonut tietävänsä, että Saksan ulkoministeri Steinmeier seisoi natsien vieressä lavalla, jossa rauhansopimus mitätöitiin ja Yhdysvallat sai valita uuden pääministerin ja monikansallisen hallituksen.

Sensuurista ja manipuloinnista johtuen Suomen kansalla ei ole aavistustakaan mitä Ukrainassa tapahtuu. Sen sijaan Suomen eduskunta ja tiedotusvälineet saavat nykymenon vallitessa ainoastaan sitä tietoa, mitä Yhdysvallat haluaa heidän saavan tietää Ukrainasta. Paitsi Ukrainan presidentin puhetta eduskunnassa Yle tarjosi pari iltaa sitten Kiovan pormestarin Vitali Klitschkon propagandistisen puheen suoraan suomalaisille. Yle ei maininnut, että Klitchko oli Saksan Konrad Adenauer säätiön rahoittama poliitikko ja seisoi Maidanin väkivaltaan turvautuvien toimijoiden johtajana samalla lavalla kuin Puolan, Ranskan ja Saksan ulkoministerit ja natsijohtaja Parubiy seisoivat.

 Suomi on toiminut sensuurin edelläkävijänä. Sen jälkeen EU-komissio toteutti sen, jolloin Suomen sensuuri tiukkeni entisestään. Nyt Yhdysvalloissa on perustettu myös valtiollinen ”totuuskomissio”.

 Nämä komissiot väittävät Ukrainan natsien olevan ”vapaustaistelijoita”, vaikka natsit itse toteavat julkisesti nauttivansa tappamisesta ja että heidän tavoitteensa on tappaa kaikki mustat, romanit, juutalaiset ja venäjänkieliset. 

 14.5.2022 Suomen presidentti Sauli Niinistö kertoi soittavansa presidentti Putinille ja kehottavansa tätä katsomaan peiliin perusteluksi sille, että Suomi ilmoittaa Suomen ja Venäjän välisen rauhanomaisen rinnakkaiselon sijaan, Suomen hakevan NATO-jäsenyyttä.

Pidän tällaista toimintaa uskomattomana. Tällaisen perustelun voi hyväksyä vain kansainvälisistä suhteista täysin tietämätön sensuurin kourissa oleva väestö.

 Jugoslavian hajottaminen tapahtui Saksan ja USA:n toimiessa yhteistyössä natsien ja jihadistien kanssa. Siitä lähtien USA:n ja Ukrainan natsismi on saanut rinnalleen EU:n hiljaisesti hyväksymän rasismin, joka nykyisellään kohdistuu venäläisiin, toisen maailmansodan voittajiin.

 Jotta venäläisiin kohdistuva rasismi saa yhä yleisemmän hyväksynnän, se edellyttää toisen maailmansodan syy- ja seuraussuhteiden muuttamisen. 

 Mutta rasismi ja totuuspohjaa vailla olevat väitteet ovat vain savuverho sille, mitä todellisuudessa on tapahtumassa.

Yhdysvaltojen väkivaltaan, kidutukseen, talouspakotteisiin ja ryöstöihin pohjautuva maailmanvalta on kääntymässä kohti lopullista häviötään. Moninapainen kaikkien maailman maiden tasa-arvoon perustuva yhteisö on matkalla kohti vääjäämätöntä voittoa. Yhdysvallat perustaa voimansa aseisiin ja aseteollisuuteen, jotka saastuttavat maailman kohti tuhoa.

 Presidentti Niinistön ilmoitus Suomen pyrkimyksestä vielä ennen lopun alkua liittyä Yhdysvaltojen johtaman sotilasliiton jäseneksi vaikuttaa sairaan houreelta. Monet viisaat keskieurooppalaiset valtiomiehet ovat pitäneet hanketta vaarallisena Euroopan turvallisuudelle. Willy Wimmer viisas entinen Saksan liittopäivien jäsen ja turvallisuuspolitiikan asiantuntija. ilmaisi mielipiteensä selvästi.

 Syksyllä 2021 YK:ssa toimitettiin äänestys natsismin ja fasismin suosimisen estämisestä. Vain Ukraina ja Yhdysvallat eivät kannattaneet natsismin kieltämistä. EU-maat eivät uskaltaneet poiketa liiaksi USA:n kannasta vaan pidättäytyivät raukkamaisesti äänestämästä. Puola ja Baltian maat ovat suhtautuneet venäläiseen kielivähemmistöönsä rasistisesti. Toisen maailmansodan muistomerkkejä tuhotaan ja natsihenkisiä järjestöjä vaalitaan.

Venäjä on jäänyt käytännössä liian yksin puolustamaan ja pelastamaan natsismin uhreja, olivatpa he sitten Krimillä v. 2014 tai viimeisten 8 vuoden aikana Donbassissa. Maapallon maiden enemmistö ei osallistu Yhdysvaltojen ja EU-maiden rikollisiin talouspakotteisiin, mutta joutuvat olemaan varuillaan, että eivät itse joudu USA:n pakotteiden uhreiksi.

 Suomessa väitetään Euroopan turvallisuustilanteen muuttuneen Venäjän ryhdyttyä pelastamaan Ukrainan venäjänkielistä väestöä 8 vuotta kestäneen sisällissodan ja natsien väkivallan kynsistä. Tosiasiassa turvallisuustilanteen muutos lähti liikkeelle Yhdysvaltojen ja NATO: n vyöryttyä Balkanille ja Ukrainaan yhteistyössä EU-Saksan kanssa.

EU on alkanut käyttää samoja laittomia menetelmiä kuin mitä Yhdysvaltojen on nähty käyttävän jo vuosikymmeniä. Eurooppalaisen kodin sijaan Venäjä on haluttu eristää ja ryöstää. EU on yhteistyössä CIA:n ja Britannian MI6: n kanssa provokaatioilla ja demonisoinnilla pyrkinyt saamaan EU-kansalaiset Venäjää vastaan voidakseen jatkaa kesken jäänyttä Venäjän kansallisvarallisuuden ryöstöä ja moninapaisen maailman kehittämisen häirintää. 

Suomen kansalla on tunnejälki hyvistä suhteista Suomen ja Venäjän välillä. Sen varaan on hyvä rakentaa samalla kun teemme kaikkemme, että emme joutuisi osaksi ylikansallista yhdysvaltalaista väkivallan kulttuuria.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nato, Sauli Niinistö, Helmut Kohl, Ukraina, Jugoslavia, sensuuri, Euroopan turvallisuustilanteen muutos, natsismin nousu, Suomi ja NATO

Onko Ukraina demokratia?

Perjantai 25.3.2022 klo 13.42 - Pirkko Turpeinen-Saari

Eilen oli Jugoslavian pommitusten alkamisen vuosipäivä. Lähes 3 kk ajan pommit putoilivat yksinomaan siviilikohteisiin -sairaaloihin, kouluihin, teollisuuslaitoksiin, TV-asemaan, siltoihin, voimalinjoihin, kemiantehtaisiin. Uraaniaseet levittivät radioaktiivisuutta maaperään.

Hyökkääjä oli Yhdysvallat ja EU-Saksa NATO-liittolaisineen. Presidentti Clinton sai tekosyyn pommitusten alkamiseen Suomen ja Saksan hallitusten tekaisemilla valheilla.

Yhdysvallat toi maahan natsi-Saksasta toisen maailmansodan jälkeen natsirikollisia; kroaatteja, saksalaisia ja albaaneja. He  toimivat Jugoslavian hajottamisessa sotatoimien  rahoittajina ja markkinointitoimistojen palkanmaksajina yhdessä Osama bin Ladenin kanssa.

Ydysvaltojen presidentti George H.W.Bush ja Saksan liittokansleri Helmut Kohl toimivat tämän merkittävän Balkanin maan hajottamisen arkkitehteina.

Helmut Kohlin suosituksesta Sauli Niinistö oli valittu Euroopan demokraattisen unionin EDU:n puheenjotajaksi, jonka päätavoitteena oli kommunismin kitkeminen Euroopasta.Jugoslavian sosialistisen liittovaltion presidentit olivat kommunisteja.

Saksan sos.dem.puolueen johtaja Oscar Lafontaine erosi hankkeesta ennen pommituksia Hänen tilalleen liittokansleriksi tuli Gerhard Schröder. Vihreiden ulkoministeri, entinen BND:n johtaja Joschka Fisher vaati serbien saattamista polvilleen.

Sodan tavoitteena oli miehittää koko Serbia. Serbian vastarinta Saksan ja USA:n liittolaisia kroaatti-natseja ja albaaniterroristeja kohtaan oli niin lujaa, että sota piti päättää pelkästään Kosovon NATO-miehitykseen.

Joutuiko joku hyökkääjistä sotaoikeuteen sotarikoksista? Ei tietenkään. USA:n ja NATO:n oikeus tuhota ja tappaa ja ryöstää on etuoikeus, jota siltä ei ole toistaiseksi pystytty poistamaan.

                                                 ***

Yhdysvallat yritti suorittaa Jugoslavian kaappauksen kaltaisen vallankaappauksen Ukrainassa. Yhteistyössä Suomen (Olli Rehn toimi EU:n laajentumiskomissaarina) ja EU-Saksan ja muutamien muiden kanssa Yhdysvallat suoritti ukrainalaisten natsien kanssa äärimmäisen väkivaltaisen vallankaappauksen helmikuussa 2014.Yli 100 mielenosoittajaa ammuttiin. Laillisilla vaaleilla valittu presidentti ajettiin maanpakoon ja Yhdysvallat valitsi uuden hallituksen. Puolueita lakkautettiin ja maassa vallitsi anarkia, jonka aikana väärinajattelevia kansalaisia mukiloitiin, heitettiin roskalaatikoihin, joskus murhattiin. Odessassa kymmeniä vallankaappauksen vastustajia suljettiin ammattiyhdistysten taloon, talo sytytettiin tuleen minkä seurauksena kymmeniä paloi kuoliaaksi 2.5.2014.

Laittomaksi muuttunut eduskunta ja sen puhemies julisti "terrorisminvastaisen" sodan itä-ukrainalaisille, jotka kannattivat laillisuutta ja leillisesti valittua presidenttiä.

Siitä lähtien Ukrainassa on ollut hallituksen sisällissota autonomiseksi julistautuneita Donetskin ja Luhanskin tasavaltoja vastaan. 8 vuotta kestänyt sota ei ole nostanut minkäänlaista hälyä Suomessa vaikka yli miljoona asukasta on joutunut pakenemaan Venäjälle, 14000 Donbassin asukasta on kuollut, joista 400 lasta, puhumattakaan tuhotuneista kodeista ja välttämättömyydestä yöpyä vuosikausia kellareissa.

                                               ***

Koko tämän vallankaappausta seuranneen ajan Yhdysvallat on toiminut Ukrainan siirtomaaherrana. Se on organisoinut NATO:n sotaharjoituksia, perustanut NATO-sopivia sotilaallisia varustuksia bioaselaboratoriot mukaanluettuna. 

Presidentti Obama toimi Yhdysvaltojen presidenttinä vallankaappauksen aikana. Hänen varapresidenttinsä Joe Biden toimi eräänlaisena sijaishallitsijana vaaleilla valittujen presidenttien, Poroshenko ja Zelensky rinnalla.

Varapresidentti Bidenin pojan Hunter Bidenin yritys rahoitti bio-aselaboratorioita Ukrainassa. Lisäksi hän toimi energiayhtiö Burisman hallituksessa.Voidaan sanoa, että presidentti Bidenin perheellä on kädet kainaloita myöten Ukrainan sisällissodassa. Monilla muilla Yhdysvaltojen värivallankumous-toimijoilla oli intressejä Ukrainan hyödyntämiseksi. Liuskekaasutuotanto ja GMO-viljely muutamina esimerkkeinä.

Yhdysvallat, toki myös britit, kouluttivat ja aseistivat myös Azovin natsi-pataljoonaa. Tämä pataljoona sai koulutusta myös Itä-Ukrainan sodassa sen jälkeen kun natsi-joukot oli integroitu osaksi Ukrainan varsinaista armeijaa.

Taipumus suoraan vväkivaltaan ja sillä uhkaamiseen on tuonut Azoville pimeätä valtaa mikä muistuttaa natsi-valtaa toisen maailmansodan ja Jugoslavian hajottamissotien ajalta.

Azovin joukkojen vainon kohteena ovat venäjää puhuvat ukrainalaiset, juutalaiset ja romanit.

Azovin painostuksesta venäjänkielen käyttö Ukrainassa on tullut kielletyksi. Kouluopetusta ei enää saa venäjänkielellä. Venäjänkieliset TV-kanavat ja sanomalehdet on lakkautettu.

                                                             ***

Muutama päivä sitten presidentti Zelensky kielsi kaikki oppositiopuolueiksi kokemansa puolueet. Siten hän on antanut periksi painostukselle. Ukraina ei ole vallankaappauksen jälkeen, mutta etenkään nyt diktatuuriin siirryttyään minkäänlainen demokratia.

                                                            ***

Markkinointitoimistoilla on merkittävä rooli jokaisessa Yhdysvaltojen johtamassa sodassa.

Jugoslavian hajottamisessa Ruder-Finn-toimistolla oli ratkaiseva rooli. Sillä oli 400 vakituista toimittajayhdyshenkilöä, joille syötettiin oikeat tiedot. Paikan päälle tarvitsi mennä ainoastaan saamaan hieman paikallisväriä jutuille.

Ukrainan vallankaappauksen jälkeen Hill&Knowlton markkinointitoimisto sai tehtäväkseen presidentti Putinin demonisoinnin, sillä huomio piti kääntää Yhdysvalloista Venäjään. Venäjän pelastaessa krimiläiset natsien väkivallalta ja Donbassin täydelliseltä tuholta, asia piti kääntää päälaelleen. 

Suurten kansainvälisten lehtien kansiin päätyi torahampainen tai pirunsarvinen tai hakaristein varustettu Putin.

Myös Suomen presidentti ja Sipilän hallitus päättivät kantaa kortensa kekoon ja lähettää 100 toimittajaa ja virkamiestä Yhdysvaltoihin Harvardiin oppimaan sitä, miten musta muutetaan tyylikkäästi valkoiseksi. 

Jugoslavian hajotuksen aikaan CIA joutui vaivautumaan kirjoittamaan uutistenlukijoiden tekstit. Nyt Suomi hoiti toimittajien CIA-koulutuksen itse saaden televisioon ja lehdistöön Yhdysvaltojn käsityksen suoraan suomalaisten suusta.

Toki tarvittin vielä kordinointia kouluopetukseen, kirjankustannustoimintaan ja teatterimaailmaan. Venäjä-/Putinvastaisuus on taiteenlaji jota ei voi jättää yksittäisten toimijoiden varaan. 

Mediapooli, valtion turvallisuuskomitean alaisen huoltovarmuuskeskuksen rahoittama yksikkö koordinoi kaikkea tiedonvälitystä, jotta mitään Venäjä-myönteistä ei lipsahtaisi edes konserttiohjelmistoon. Koulukirjojen tarkastelu lienee vielä kesken.

Luonnollisesti Donbassin sisällissodan lopettamiseksi aloitetun Venäjän sotilasoperaation alettua Ukrainassa Suomen valtion ja Mediapoolin tehtävä on helpottunut. Euroopan unioni on pystyttänyt täydellisen sensuurin. EU on hoitanut sen, että mistään ei pääse tihkumaan minkäänlaista viestiä suoraan Venäjältä. Mahdottoman suosittu, kansainvälisiä palkintoja voittanut venäläinen englanninkielinen RT-kanava on sensuroitu näkymästä EU-maissa.

Yhdysvaltojen valta kulminoituu EU:n alistumiseen NATO:n johtoon. Yhdysvaltojen johtama sotilasliitto on myös EU:n johtaja. EU-Saksassa on ollut toisesta maailmansodasta lähtien Yhdysvaltojen sotilaallinen miehitys, jota ilmaisesti edelleen vahvistetaan. Siten Saksan toiminta Jugoslavian sodassa ja nyt täydellisessä saamattomuudessa rauhan saamiseksi aikaan Ukrainan sisällissodassa on ymmärrettävää. 

USA ei halua rauhaa. Se haluaa sotia Venäjää vastaan Ukrainan kansan nahkalla. NATO:n ja EU:n tehtävänä on turvata, että näin tapahtuu. Aseita ja lisää natsi-taistelijoita lähetetään Ukrainaan. Ei rauhanneuvottelijoita, sillä Azov haluaa venäjänkielisten ukrainalaisten katoavan maasta romanit ja juutalaiset mukanaan.

Suomen mediassa ei ole näkynyt yhtäkään säröä. Yhdysvaltojen valta Euroopan yli on legitimoitu. Natsismista on yllättäen tullut valtavirtaa. Yhdysvaltojen kongressi, siirtomaaisäntä, luonnollisesti kuunteli Ukrainan presidentti Zelenskyn video-puhetta seisaaltaan. Saksan liittopäivillä, Ranskan parlamentissa ja viimeeksi Ruotsin parlamentissa kansanedustajat kunnioittivat presidentin puhetta seisaalleen nousten. Odotin heidän nostavan kätensä natsitervehdykseen presidentti Zelenskyn loppuhuudahdukseen, joka on natsien tuttu tervehdys: Slava Ukraini.

Odotan jännityksellä kutsuuko pääministeri Marin presidentti Zelenskyn puhumaan videoyhteydellä myös Suomen eduskuntaan. Suomi on toiminut natsien liittolaisena toisessa maailmansodassa, Jugoslavian hajottamissodissa ja nyt Ukrainassa. Marinin puheet ovat kuin Hill& Knowltonin ohjekirjasta. Mitään omaa itsenäistä ajattelua suhteessa Ukrainaan ja Venäjään en ole havainnut.

Kaipaan presidentti Urho Kekkosen inhimillistä lämpöä ja globaalin yhteisymmärryksen hakemista. Presidentti Niinistön ja pääministeri Marinin toimesta tuota lämpöä ei ole odotettavissa minun elinaikanani.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Hill&Kowlton, pääministeri Marin, presidentti Niinistö, natsismin nousu Euroopassa, puolueiden lakkauttaminen Ukrainassa, venäjänkielen käytön kieltäminen, mediasensuuri, natsivalta, USA:n sodanjohto, biokemialliset aseet, natsismin kannatus EUssa

NATSISMIN IMU: SUOMI USA:n JOHTAMAAN NATOON HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ

Maanantai 14.2.2022 klo 13.07 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen pääomapiireillä on voimakas imu natsismia kohtaan. 1920-luvulla Mannerheim olisi halunnut muodostaa suojeluskunnista itselleen yksityisen armeijan. Presidentiksi Mannerheimin sijaan valittu Ståhlberg oli laillisuuden ja demokratian kannattaja eikä hyväksynyt Mannerheimin heimosotia, joiden tavoitteena oli hyökätä Karjalaan ja tuhota Neuvosto-Venäjän hallinto Pietarissa.

Sisäministeri Heikki Ritavuori sulki Suomen rajan ja esti heimosotureiden kulun ja muonituksen. Suojeluskuntaselkkauksessa aktiivisesti toiminut Paul v. Gerich todennäköisesti rahoitti palkkamurhaajan, joka ampui helmikuussa 1922 Ritavuoren tämän kotiovelle Töölössä.

Vain vuotta myöhemmin 3.8.1923 etsivä keskuspoliisi pidätti Suomen työväenpuolueen STP:n johtajat ja koko eduskuntaryhmän, kaikkiaan yli 200 ihmistä, epäiltynä valtiopetoksen valmistelusta. STP:n arkistot ja kirjapainot suljettiin.

Vuonna 2014 Ukrainan tilanne muistutti hämmästyttävällä tavalla Suomen vuotta 1923.

Mutta mitä tapahtui ennen sitä 1996 ja 1998 välillä?

Yhdysvaltojen aseteollisuus näki tilaisuutensa koittaneen sosialististen maiden kadottua näköpiiristä. ( William Greider, The Nation) Se perusti komitean "US Committee to Expand NATO" tarkoituksenaan levittää NATO-jäsenyys entisiin Itä-Euroopan sosialistisiin maihin. Puheenjohtajaksi valittiin Lockheedin strategisen suunnittelun johtaja Bruce Jackson. 1996 ja 1998 välillä kuusi suurinta aseteollisuusyhtiötä käytti, The New York Timesin mukaan 51 miljoonaa dollaria kongressin ja yleisen mielipiteen lobbaamiseen, tukijoinaan etnisiä itä-eurooppalaisia.

Bill Clinton aloitti projektin ja sai aseteollisuuden hurraamaan. Yhdysvallat antoi aseellista "Marshall-apua"; lainoja ja takuita maille, joilla ei olisi ollut mitenkään varaa hankkia kalliita yhdysvaltalaisia aseita toimivien entisten aseiden tilalle, kunhan maat vain liittyivät NATOon.

Eräs kongressin edustaja uskoutui New York Timesille "Olemme valmiit antamaan vaikka laivaston Unkariin" vaikka sillä ei ole edes yhteyttä mereen, kunhan maa vain liittyy NATOon. Puola, Tsekki ja Unkari liittyivät vaikka ei vielä Ukraina. Puola halusi 48 Lockheedin F-16 hävittäjää ja 5 Hercules kuljetuskonetta. Romania halusi korvata MIGit amerikkalaisilla hävittäjillä. Bulgarian puolustusministeri havitteli F-16 ostoksia.

Ukrainan kohdalla ei ollut ongelmaa senaattorien Mc Cainin ja kumppaneiden mielestä. He määrittelivät Ukrainan pääasialliseksi ei-NATO- kumppanimaaksi. 100 miljoonaa on myönnetty sotilaalliseen apuun, hyökkäysvaunujen ja lentokoneiden torjuntaohjuksiin. Rahapula ei haittaa. USA lainaa.

Suomen rooli tänään muistuttaa huvittavalla tavalla Ukrainaa 1990-luvun lopulla. Sama oli tilanne syyskuun 14. päivänä 1939 Akateemisen Karjalaseuran julistaessa:"Nyt on aika iskeä. Sotilaittemme uljas sankarihenki ja päällystömme henkinen ylivoimaisuus oppimattoman ja sivistymättömän ryssäläispäällystön rinnalla. Voittomme on varma. Kohta tulee hetki, jolloin emme enää taistele yksin."

Nykyinen Suomen ulkopoliittinen johto arvioi, että NATO ja NATO-optio antavat kehyksen mahdollisuudelle osoittaa röyhkeyttä naapurimaatamme Venäjää ja sen ajatusmaailmaa kohtaan.

Pääministeri Marin on juuri ilmoittanut NATO:on liittymisen olevan mahdollista jo tällä vaalikaudella. Yhdysvaltojen aseteollisuus ja valtamedia, Washington Post ja New York Times, hallituksen äänitorvet, imartelevat presidentti Niinistön ulkopoliittisia taitoja kuten Lipposen hallituksen (jossa Niinistö oli ministerinä) taitoja Kosovon NATO- pommitusten mahdollistajana v. 1999.

Suomi on osoittanut tukevansa USA:n ja Ukrainan natsien johtamaa Ukrainan väkivaltaista vallankaappausta. Yhdysvaltalainen senaattori Mc Cain oli Maidanilla paikan päällä kannustamassa ja jatkamassa 1990-luvulla alkanutta työtään Ukrainan sotilaalliseksi haltuunottamiseksi. Natsiliput koristivat Radan, Ukrainan parlamentin seiniä kommunistien ja juutalaisten pelätessä turvallisuutensa puolesta. Tarkka-ampujien uhreja oli yli 100.

Natsismin noustessa Suomessa 1920-luvulla kansalaisten demokraattiset oikeudet kapenivat. Ukrainassa v. 2014 väkivaltaisen vallankaappauksen ja sitä seuranneen Kiovan vallankaappauseduskunnan julistaman sisällissodan aikana kansalaisten demokraattisia oikeuksia on kavennettu merkittävästi. 

Venäjän kielen puhuminen julkisella paikalla on kielletty, useita TV-kanavia ja lehtiä on lakkautettu, poliitikkoja pidätetään ja mielivalta kansalaisia kohtaan muistuttaa vainoa.

Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen seurauksena Yhdysvallat valitsi pääministerin ja ylikansallisen hallituksen. Obaman varapresidentti Joe Biden kävi antamassa ohjeita paikan päällä Radassa esimerkiksi yleisen syyttäjän vaihtamisesta. Yhdysvallat julisti Venäjän vihollismaaksi. Kongressi valtuutti presidentti Obaman aloittamaan sodan Venäjää vastaan tarvitsematta enää kääntyä kongressin puoleen.

Ukrainassa on kyseessä Yhdysvaltojen ja EU:n sotilaallisesti  tukema siirtomaavalta. Yhdysvallat ja Ukraina ovat YK:ssa ainoat maapallon maat, jotka eivät vastusta fasismia. Suomikaan ei vastusta, mutta ei puolustakaan julkisesti vaan äänesti tyhjää.

Azovin natsipataljoona uhkaa Donbassia. Yhdysvallat ja sen liittolaiset lähettävät aseita Ukrainaan ja pyrkivät jatkamaan määräysvaltaansa maassa, vaikka sotilaallisesti, kuten Kosovossa. Siksi ei liene hämmästyttävää, että fasimin vastaisen taistelun ykkösmaa Venäjä on huolissaan vainon kohteena olevien demokratiaa kannattavien Donbassin asukkaiden kohtalosta.

Suomen ulkopoliittinen johto on epäitsenäinen. Yhdysvallat, jonka tunnusmerkkejä ovat piittaamattomuus kansainvälisistä laeista sekä aseellinen ja taloudellinen väkivalta, ei sovi liittolaiseksi. Parasta aikaa Yhdysvallat miehittää osaa Syyriasta, varastaa öljyä ja viljaa sekä tukee ISIS-terroristeja omaksi hyödykseen.Libya ja Irak ovat raunioina. Yhdysvaltojen mediajulkisuuden valossa paistattelu vastaa yhteistyötä Göbbelsin kanssa.

NATO-liittolaisuus toisi vastuullemme laittomat pommitukset, myös uraaniaseilla, epäinhimilliset talouspakotteet uhreille, poliittiset oikeusistuimet sekä valheista elävän median, minkä seurauksena niin lasten kuin aikuisten kyky inhimillisyyteen ja luovuuteen katoaa.

Päinvastoin kuin pääministerimme väittää, ongelmana ei ole Venäjä vaan Yhdysvallat ja sen aseteollisuus.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: NATO:n laajenemisen tausta, ministeri Heikki Ritavuoren murha, natsismin nousu 1920-luvulla ja 2000-luvulla, NATO-jäsenyys, Suomen pääministeri, Ukrainan natsit, Suomen tuki natseille

Kansanmurha keskellä EUta ja miten se tehdään

Lauantai 13.2.2021 klo 15.40 - Pirkko Turpeinen-Saari

Saksan liittokansleri kutsuu hajotettavaksi sovitun liittovaltion kahden valtion edustajat puheilleen. Hän lupaa aseita Itä-Saksan vanhoista asevarastoista sotaan hajotettavan liittovaltion armeijaa vastaan.

Yhdysvaltojen kongressi on tahollaan määrännyt hajotettavan liittovaltion kaikki lainat irtisanottaviksi yhdessä yössä. Samoin tekee IMF.

Yhdysvaltojen kongressi määrää millaiset vaalit liittovaltion osavaltioissa on järjestettävä ja minkälaiset tulokset vaaleissa on saatava. Liittovaltio itsessään ei saa Yhdysvaltojen kongressin päätöksellä järjestää vaaleja.

CIA saa käyttöönsä, entisen virkailijan mukaan, miljoonia dollareita liittovaltion eri kansanryhmien välisten ristiriitojen kärjistämiseen. Olivathan liittovaltion kansanryhmistä kroaatit fasisteja, jotka suorittivat taisteluissaan ja keskitysleireissään yhdessä katolisten pappien kanssa serbien ja juutalaisten kansanmurhan 1941-45.

Bosnian muslimit ja Kosovon albaanit vuorostaan olivat liittoutuneet natsi-Saksan kanssa suorittamaan serbien kansanmurhaa.

Nyt liittokansleri ja Yhdysvaltojen kongressi saavatkin vaaleissa toivomansa tuloksen.

Kroatia säätää välittömästi rasistisen perustuslain, jossa monilla Kroatian alueilla enemmistönä olevat serbit siirretään toisen luokan kansalaisiksi.

Kroatia julistetaan ”kroaattien maaksi”. Presidentiksi tulee holokaustin kieltäjä. Serbit tulevat henkilötunnuksen numeroiden mukaan tunnistettaviksi. Serbiomaisuuden konfiskointi tulee yhä laillisemmaksi.

Kroatian presidentti Tudjman jakaa Itä-Saksan ylijäämävarastoista saamansa aseet kokoamilleen asejoukoille ja antaa näille poliisin merkit, jolloin aseen hallussapidosta tulee laillista.

Bosniassa presidentiksi valitaan Alija Izetbegovic, joka toisen maailmansodan aikana värväsi Bosnian muslimeja natsi- armeijaan. Hän kirjoitti 1970 Islamilaisen julistuksen, jossa ”paras serbi on kuollut serbi”.

Yhdysvaltojen ja Saksan suorittaman liittovaltion hajottamisprosessin alkaessa Islamilaisesta julistuksesta otetaan uusia painoksia.

Izetbegovic ei voita vaaleja, mutta mystisellä tavalla hänestä tulee NATO:lle palveluksia suorittava USA:n ja Saksan valtuuttama johtaja, joka yhdessä Osama bin Ladenin ja Bill Clintonin aseistuksella sekä rahoituksella suorittaa holokaustin Bosnian osuuden.

USA:n ja Saksan tavoite Jugoslavian liittovaltion hajottamiseksi onnistuu vain demonisoimalla serbit, jotka olivat liittovaltiossa enemmistönä. Kaikissa muissa osavaltioissa paitsi Serbiassa serbit ovat vähemmistönä. Liittovaltion hajottamista vastustavien serbien ääni asioissa tuli vaientaa tekemällä liittovaltion tason vaalit mahdottomiksi taloudellisen kiristyksen avulla.

Ainoastaan Serbiassa kaikki etniset ryhmät ovat tasa-arvoisia. Kroatia tavoittelee uutta fasismia ja Bosnia muslimi -kalifaattia.

***

Euroopan unioni perusttiin palvelemaan teollisuusyrittäjien Round Table of Industrialist’s -järjestön tavoitteita. EU tulee palvelemaan erityisesti aseteollisuutta ja sitä palvelevaa NATO:a mutta runsaalla demokratiakuorrutuksella.

EU:n perustavassa kokouksessa Maastrichtissa liittokansleri vaatii tulevia jäsenmaita tunnustamaan rasistisen Kroatian itsenäisyyden, vaikka kroaateilla on vallassaan ainoastaan 1/3 osa maaperästä. Itsenäiseksi julistaminen merkitsee sotaa liittovaltiota vastaan.

EU-maat tunnustavat  yön neuvottelujen jälkeen Kroatian itsenäisyyden.

Kroaatit aloittavat liittovaltion armeijan parakkien saartamisen, katkaisevat veden ja sähköt, Slovenia ottaa kansainvälisen liittovaltion ulkorajan oman valtionsa hallintaan, samoin verot ja tullimaksut.

Liittovaltio Jugoslavian hajottaminen ja Saksan ja Yhdysvaltojen tavoittelema alueen sotilaallinen ja taloudellinen hallinta edellyttää kansainvälisiä lakeja ja omaa perustuslakiaan kunnioittavien serbien demonisointia. Holokaustin uhreja ja heidän johtajiaan aletaan koko valtamedian voimalla kutsumaan hitlereiksi.

Kroatian asejoukot tunkeutuvat Bosnian puolelle, mutta USA, Saksa ja NATO-maat saavat YK:n asettamaan talouspakotteet ainoastaan Jugoslavialle/serbeille. Kymmenen vuoden talouspakotteet ja kauppasaarto toimivat holokaustin menetelminä. Syöpäpotilaat kuolevat ilman kipulääkkeitä ja diabeetikot ilman insuliinia.

Yhdysvallat kieltää valtamediaa kirjoittamasta natsi-muslimien jälkeläisten hyökkäyksistä serbikyliin, joissa talot poltetaan, karja varastetaan ja ihmiset tapetaan. Fasistisen Kroatian ja heidän muslimi- liittolaistensa biologiset jälkeläiset suorittavat kesken jääneen holokaustin Bosnian osuuden loppuun.

Kroatiassa YK:n suojelemat Krajinan 250 000 serbiasukasta ajetaan keskiajalta peräisin olevilta asuinsijoiltaan tykkitulen ja pommitusten ajamina YK-sotilaiden levitellessä käsiään. Tuhansia tapetaan. USA:n entinen puolustusministeri Mattis kuvaa tätä Operaatio Myrskyä, maailman hienoimmaksi taisteluksi sitten toisen maailmansodan.

***

Keskustelen Slovenian entisen ulkoministerin kanssa Krajinasta. Hän sanoo serbien kokeneen kansanmurhan.

Presidentti Clintonin tilaama ”Srebrenican kansanmurha” ehtona Bosnian serbien NATO-pommitusten aloittamiselle suoritetaan 2 vuotta tilauksen jälkeen propagandassa, kun sitä ei voida todistaa käytännössä.

1400 a taistelussa Srebrenican ja Tuzlan välillä kaatuneesta ruumiista ei parhaalla tahdollakaan saa 8000:aa tapettua muslimimiestä ja -poikaa. Kansanmurha Srebrenican alueella kohdistuu serbeihin, ei muslimeihin.

***

Bosniasta Saksa ja Yhdysvallat NATO-liittolaisineen siirtyvät Kosovon valtaamiseen. 

Albaani-terroristit tukevat albaanijohdon tavoitetta etnisesti puhtaan albaani-Kosovon muodostamisesta. Demokraattiset tasaveroiset oikeudet etnisten ryhmien välillä eivät heitä kiinnosta.

Suora toiminta: vaaliboikotti, terroriteot, kieltäytyminen työskentelemästä valtion viroissa jatkuvat lähes 10 vuoden ajan. Terrori serbejä kohtaan muistuttaa toisen maailmansodan aikaa, jolloin albaanit liittoutuivat natsi-Saksan ja fasistisen Kroatian kanssa rahdaten ortodoksisia serbejä keskitysleireille.

Yhdysvallat tukee CIA:n avulla Albanian puolella harjoittelevia terroristeja. Bilderberg-ryhmä antaa suopean nyökkäyksen Serbian hajottamiselle ja USA:n sotilastukikohdan rakentamiselle Kosovoon. Saksa kouluttaa terroristeja ja rahoittaa asepukuja myöten.

Yhdysvallat valitsee liittolaisekseen kaikkein julmimmat terroristit, Drenica-ryhmän mafiajohtajat, jotka ovat myös Europolin etsittyjen listalla. Paitsi USA:n ja Saksan suoraa tukea terroristit rahoittavat toimintaansa huume- ase- ja elinkaupalla.

***

Jugoslavian serbipresidentti Milosevic ei alistu koko Jugoslavian NATO-miehitykseen. Suomen hallitus auttaa rakentamaan valheellisen perustan NATO-pommituksille salaamalla ratkaisevat oikeuslääkäreiden tutkimustulokset. Palvelus muistuttaa toisen maailmansodan aikaista Suomenlahden miinoitusta yhteistyössä natsi-Saksan kanssa.

Koska Jugoslavia ei suostu NATO-miehitykseen, pommitukset alkavat.

EU-Saksa pommittaa aivan samoin kuin natsi-Saksa. Säälimättömästi. Nyt liittolaisena on Yhdysvallat, jonka talouspiirit ainoastaan rahoittivat Hitleriä. Nyt samat talouspiirit ovat myös poliittisesti vallassa.

Katolinen demokraattipresidentti Clinton katolisen senaattori Bidenin tukemana pommittavat holokaustin uhreja ideologisista syistä. Biden kutsuu serbejä ”kretiineiksi”, vajaamielisiksi, ja siten pommitukset ansaitseviksi.

Saksa pidättäytyy pommituksista yhtenä päivänä. Se on Belgradin natsipommitusten vuosipäivä, jona 17 000 Belgradin asukasta kuoli yhden vuorokauden aikana vuonna 1941.

Tämän verran inhimillisyys on lisääntynyt natsi -ajoista.

Mikään ei estä pommittamasta presidentin virka-asuntoa tai maaseutuasuntoa. Milosevicin vaimon äiti kuoli saksalaisten keskitysleirissä, nyt yritetään tappaa tytärtä.

Nato suorittaa ympärivuorokautisia pommituksia näiden holokaustin uhrien niskaan maaliskuusta kesäkuuhun. "Belgrad ilman sähköä ja vettä" kirkuvat otsikot ilman mitään vaikutusta.

Pommitusten päätteeksi YK päättää Kosovon NATO-miehityksestä, alueen hallinnosta ja siitä, että Kosovo on pysyvästi Serbian maakunta.

***

Pölyn laskeuduttua Yhdysvallat alkaa rakentaa jättimäistä sotilastukikohtaa Serbian maakuntaan Kosovoon. Samaan aikaan alkaa albaanien terrori serbiperheitä kohtaan NATO:n miehitysjoukkojen katseen alla.

Läntiset NATO-sotilaat seuraavat, kun albaanit riehuvat serbikylissä, tappavat ja pelottelevat asukkaita, ottavat serbiomaisuutta haltuunsa. Kosovon alueen johtajaksi valittu YK:n pääsihteerin edustaja alkaa serbiomaisuuden konfiskoinnin ilman että serbit pääsevät paikalle seuraamaan mitä tapahtuu. Tilanne muistuttaa fasistisen Kroatian ja natsi-Saksan aikaa, jolloin serbien vaino ja omaisuuden konfiskointi säädettiin lailliseksi. 

Noin 150 ortodoksista serbikirkkoa ja luostaria poltetaan pelotukseksi, jotta serbit lähtisivät alueelta. Satojen serbi -perheiden talot poltetaan. NATO-joukot eivät tee mitään tuhotöiden estämiseksi. Ne siirtävät kodittomiksi tulleet asumaan kontteihin, joissa he ovat jatkuvan terrorin ja kiusanteon kohteena uskaltamatta mennä edes kauppaan tai apteekkiin.

Demokraattinen EU, erityisesti Saksa, vastaa tästä laittomuuden ja mafian pesäkkeestä keskellä Eurooppaa. Talojen polttajat, tappajat ja pelottelijat eivät ole joutuneet lailliseen vastuuseen. 

Serbian alueella on 800 000 serbipakolaista, jotka on ajettu ulos Kroatiasta, Bosniasta tai Kosovosta. Serbien lisäksi demokratiaa kannattaneet albaanit ja muut eri alueiden vähemmistöt ovat hakeneet turvaa kansainvälisiä lakeja ja etnisten ryhmien tasa-arvo kannattavasta Serbiasta, erityisesti Belgradista.

***

Suomi antoi toisenkin lahjan tähän natsismia ja fasismia muistuttavaan tilanteeseen. Presidentti Ahtisaari johti 109 yksityishenkilöä Kosovon YK:lle alisteisessa väliaikaisessa parlamentissa julistamaan YK:n päätösten vastaisesti Kosovon itsenäiseksi.

Tämä tapahtui aikana, jolloin yhtäkään albaani -johtajaa tai sotarikollista ei ollut saatettu vastuuseen. Alueella vallitsee yhä terrori ja laittomuus.

Tästä YK:n päätösten vastaisesta toiminnasta Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon. Palkinto oli palvelus Yhdysvalloille, joka halusi saada laillistuksen sille maaperälle, jolla Bondsteelin tukikohta seisoo. Kansainvälisten lakien edellytyksiä teko ei täytä. 

Vuonna 2000, vain vuosi pommitusten päätyttyä Yhdysvaltojen ulkoministeriö päättää Bratislavan kokouksessaan saksalaisen kokeneen valtiomiehen Willy Wimmerin mukaan luopua noudattamasta kansainvälisiä lakeja, jos ne muodostavat esteen Yhdysvaltojen toimille. 

Ensimmäinen Yhdysvaltojen mafialiittolainen Hashim Thaci haastetaan Kosovo Specialist Chamber oikeusistuimeen Haagiin vuonna 2020. Oikeusistuimen kustantaa EU, mutta syyttäjät tulevat Yhdysvalloista ja tuomarit NATO-maista. Useimmat todistajat on jo tapettu.

Tällainen on demokraattisen Euroopan Unionin ja valtamedian kätkemä todellisuus. Millä tavoin se eroaa fasistisesta Kroatiasta tai natsi-Saksasta? Kroatia otetaan avosylin EU:n ja NATO:n jäseneksi, olihan operaatio Myrsky hienoin taistelu sitten toisen maailmansodan!

Yhdysvallat ja EU yrittävät ottaa Ukrainan haltuunsa samalla tavoin kuin Jugoslavian tai Syyrian – natsien ja jihadistien avulla. 

***

Nyt on Venäjän vuoro. Nyt valheet ja propaganda kohdistetaan Venäjään.

Krimillä sijaitsevan venäläisen Sevastopolin tukikohdan rooli toisessa maailmasodassa taistelussa natseja vastaan oli merkittävä. Venäjä ei tule koskaan alistumaan Yhdysvaltojen ja EU n natseihin tukeutuvaan politiikkaan.

EU kieltäytyi tukemasta YK:n päätöslauselmaa työskentelystä natsismia ja fasismia vastaan. Yhdysvallat ja Ukraina vastustivat päätöslauselmaa ja Euroopan unioni pidättäytyi äänestämästä. Niin moni EU n jäsenmaa liukuu jälleen kohti natsi-Saksan ihannoinnin aikoja – Suomi mukaan luettuna.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kansanmurha keskellä demokraattista EUta, demokraattinen EU, natsismin nousu, serbit, propaganda

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan -taidettako?

Lauantai 16.11.2019 klo 13.44 - Pirkko Turpeinen-Saari

Työpöydälläni on kaksi teosta. Pajtim Statovicin Bolla sekä 49 tutkijan ja tiedemiehen, NATO-kenraalin ja oikeuslääketieteen asiantuntijan tiiliskivi Srebrenica reality and manipulations.

Presidentti Mauno Koivisto kirjoitti Toisenlainen totuus Kosovosta-teoksen esipuheessa:"Minulle tuottaa edelleen vaikeuksia kuvata niitä tunteita, joiden vallassa jouduin seuraamaan Naton:n toimesta suoritettua Jugoslavian ruhjomista vuonna 1999. Minä vihasin ja toisaalta ihailin sitä ammattitaitoa, jolla Naton propagandistit orkestroivat Kosovon sodan tiedottamisen".

"Nyttemmin orkestrointia ei enää tarvita, se on tehnyt tehtävänsä. Serbien oletetusta syntilistasta on tullut mantra, jota automaattisesti luetaan."

"Olen halunnut myötävaikuttaa siihen, että toisenlainenkin totuus Kosovon sodasta saisi kirjan muodon."Näin siis Mauno Koivisto.

NATO-propaganda oli välttämätöntä toisen maailmansodan holokaustin uhrien serbien demonisoimiseksi. Vain sen avulla oikeudenmukaisuus ja laillisuus voitiin korvata Jugoslavian valtaamista ja haltuunottoa tavoittelevien NATO-maiden ja niiden liittolaistensa, fasistien ja jihadistien tavoitteita tukeviksi.

Länsimedia ja kroaatti- ja albaanidiasporan rahoittama markkinointitoimisto huolehti propagandasta. 

Sitä jatkoi laiton ICTY-oikeusistuin omalla yksipuolisella maailmankuvallaan, jota länsimedia tuki. NATO-miehityksen aikaisen Kosovon serbien kansanmurhan salaava uutispimento teki mahdolliseksi demonisoinnin jatkumisen.

Nyt on elokuvien ja kirjallisuuden vuoro.

Luin Pajtim Statovcin teoksen Bolla epäuskon vallassa. Voiko tämä olla totta vuonna 2019 Suomesa!

Kirjailija kuvaa serbi- ja albaanimiehen suhdetta. Albaanin kuvatessa Jugoslavian tapahtumia, miesystävä vahvistaa pyytämällä serbien puolesta anteeksi. Albaani voi siihen vastata:"Eihän se sinun syysi ole". Siten koko teoksen edustama totuuden vastainen kuva legitimoituu.

Teos kuvaa serbien kateutta, suuruudenhulluutta, sitä, että he eivät sodassa auta albaaninuorukaista, "lutikkaa".

Albaani-päähenkilön vaimo matkustaa bussilla sairaalaan synnyttämään. Työntekijät ovat pääsääntöisesti serbejä."Olemme kuulleet, että he steriloivat albaaninaisia synnytyksen yhteydessä."

"Serbit etenevät maastopalona, valtaavat piittaamattomina kokonaisia maa-alueita kerrallaan."

"Raiskatut naiset ja murhatut miehet ja pahoinpidellyt lapset eivät ole enää raiskattuja naisia ja murhattuja miehiä, eivät pahoinpideltyjä lapsiakaan, vaan tarinoita kaikista edellä mainituista, ja valtaukset ja yhteenotot tuntuvat äityvän yhä epäinhimillisemmiksi sitä mukaa kuin ihmiset oppivat sietämään veren valumista."

Nämä satumaiset todellisuuden vääristymät menevät lukijan tajuntaan ellei tiedä, että kyse on tosiasiassa Serbian valtiosta. Serbit eivät valtaa yhtään mitään vaan toimivat omassa valtiossaan, jonka albaanijohtajat ovat halunneet suoran toiminnan ja terrorin avulla muuttaa etnisesti puhtaaksi albaanivaltioksi.

Albaanien omat johtajat ovat kieltäneet albaaneilta vuodesta 1990 lähtien osallistumisen vaaleihin, kaiken yhteistyön valtion viranhaltijoiden kanssa, koululaitokseen ja terveydenhuoltoon osallistumisen työttömyyden ja sirauden kustannuksellakin.Jokainen albaani, joka on toiminut normaalina yhteiskunnan jäsenenä, on joutunut omiensa vainon kohteeksi.

Bosnian serbikenraali Ratko Mladic saa teoksessa perinteisen propagandan mukaisen kohtelun.

Jokainen tietoon käsityksensä perustamaan haluava lukija voi katsoa youtube-videolta, miten Mladicin joukot saapuivat Srebrenicaan ilman taisteluita. Video nimeltä "Neuvottelut Fontana-hotellissa" kuvaa Mladicin neuvotteluja YK:n hollantilaisen pataljoonan komentajan, Srebrenicasta vastanneen Tom Karremansin, sekä paikallisten asukkaien edustajien kanssa.

Teoksessa Srebrenica, Reality and Manipulations Karremansin artikkelin otsikko on "Srebrenicassa ei tapahtunut kansanmurhaa".

Kenraali Mladic määräsi heti Srebrenicaan saavuttuaan luonteensa mukaisesti väestön auttamiseksi sotilaitaan luovuttamaan muona-annoksensa siviileille. Näin tehtiin kahden vuorokauden ajan. Käskyjen sisältö on julkista tietoa.Merkittävää on myöskin se, että hollantilaisten joukkojen vetäytyessä Srebrenicasta heidän jäljiltään jäi tonnikaupalla ruokaa. Sitä ei ollut jaettu hädänalaisille siviileille.

Yhteistyössä hollantilaisten kanssa Mladic järjesti bussikuljetuksen kaikille, jotka eivät halunneet jäädä Srebrenicaan. Hän määräsi YK-sotilaan jokaiseen bussiin turvallisuuden varmistamiseksi.

Kaunokirjailija Statovci kuvailee:"Joitakin päiviä paluumme jälkeen Ratko Mladicin joukot murhaavat Srebrenicassa tuhansia ihmisiä, tulittavat umpimähkään aseistautumattomia poikia ja miehiä siviilejäkin."

"Ne päivät ovat puhdasta hulluutta, kaduille kohonnut kadotus. Ihmiset sanovat, että serbit ovat pakottaneet lapset katsomaan kuinka sisarukset ja vanhemmat vuotavat kuiviin, että raskaana olevien naisten vatsat on leikattu auki ja syntymättömien lasten annettu valua ulos äitiensä sisältä kuin räkä."

Kuvaus muistuttaa toisen maailmansodan aikaista ustasa-kroaattien toimintaa, joiden kanssa Bosnin muslimit liittoutuivat. Ustasa-johtaja Ante Pavelik huusi, että ustasa ei ole mies ellei hän pysty puhkaisemaan raskaana olevan serbinaisen vatsaa ja vetämään syntymätöntä lasta ulos.

Kaunokirjailija Statovci kuvailee edelleen:"Olen entistä surkeampana kuultuani, että Kroatian armeija on vallannut Krajinan takaisin, ajanut serbit vihdoin ulos kaupungista pakolaiskulkueena jota sitten pommitetaankin."

Tosiasiassa yhdysvaltalaisten kenraalien kouluttama Kroatian armeija ajoi 250 000 keskiajalta saakka Krajinan alueella asuneen serbisuvun jäsentä tappaen matkalla tuhansia. Statovcin mukaan "vihdoin".

Saksan ja USA:n johtama Euroopan uusjako on tapahtunut neonatsien, Lähi-Idästä tuotujen jihdistien ja albaani-terroristien tuella. presidentti Clinton ja Osama-bin-Laden sekä katoliset piirit olivat asejoukkojen päärahoittajia.

Länsimedia on kiinnittänyt huomiota äärioikeistolaisiin puolueisiin, mutta ei siihen, että globalisaatiota johtaneet vallat ovat käyttäneet natseja ja jihadisteja hallituksenvaihdosoperaatioissaan niin Jugoslaviassa, Syyriassa kuin Ukrainassa.

Pajtim Statovcin tekstit täyttävät termin "kiihottamisesta kansanryhää vastaan". Kirjan kustantaja on Otava. Onko kyseessä uusi normi, koska Bolla on asetettu ehdolle Finlandia-palkinnon saajaksi.

On selvää, että näin räikeää NATO-propagandaa myötäilevä teos saa kaupallisen menestyksen Yhdysvalloissa ja luultavasti muissakin NATO-maissa.

Holokaustin toisesta uhriryhmästä, juutalaisista, Otava tuskin kehtaisi julkaista vastaavaa kirjaa.

Mutta onko julkaistu teos taidetta?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pajtim Statovici, Bolla, serbivastainen NATO- propaganda, Otava, natsismin nousu

Helsingin Sanomat ja kommunismin rikokset

Maanantai 20.8.2018 klo 16.14 - Pirkko Turpeinen-Saari

Tänään saimme Helsingin Sanomilta kattavan tarjouksen kommunismin rikoksia. Kaja Kunnas esitteli Tallinnassa paljastettua kommunismin rikosten monumenttia ja ylesönosastoon lehti oli valinnut teemaan sopivan säestyksen.

Olenkin pannut merkille kuinka valtamediamme hitaasti hissutellen on lisännyt natsimyönteisyyttään ja korostanut opin haittojen vertautuvan kommunismin haittoihin.

Toimittaja Kunnaksen teksti keskittyy vuoteen 1941 tapahtumiin ja sitä seuranneisiin teloituksiin, karkoituksiin ja vainoon. Toinen silmä kirjoittajalla on kiinni. Lukija, joka ei ole elänyt vuotta 1941, ei tiedä missä viitekehyksessä tapahtumia tulisi tarkastella.

Samaan aikaan kun tekstin päähenkilön isä teloitetaan valtiopetoksesta neuvostoliittolaisten toimesta, natsi-Saksan miehittäjät saapuivat Tallinnaan. Samana vuonna eestiläiset olivat saamassa loppuun viimeistenkin juutalaisten teloitukset ja maa saattoi ylpeänä julistautua juutalaisista vapaaksi maaksi. 

Teloituksen aikaan kymmenet laivat irtautuivat Tallinnan satamasta, pakoon natseja, evakuoiden siviilejä, sairaaloiden potilaita, sotilaita jotka  törmäsivät natsien kanssa yhteistyössä toimivien suomalaisten ja saksalaisten asettamiin miinoihin. Laivat upposivat pommituksiin, tykkituleen ja miinoihin vieden mennessään 16 000 ihmistä. 

Kommunismin uhrien määrä muistomerkissä on 20 000. Keiden uhreja hukkuneet olivat?

Lehti puhuu kommunismin rikoksista erittelemättä mitä sen mielestä kommunismi on. Käsittääkseni missään maapallolla ei ole ollut kommunismia tai kommunistista yhteiskuntaa. 

Puhuessaan kommunismin rikoksista, tarkoittaako lehti Nelson Mandelaa ja Etelä-Afrikan kommunistien taistelua apartheidia vastaan? Vai tarkoittaako lehti Kauko-Idän maiden kommunistien taistelua siirtomaaherruutta vastaan? Indonesiassa tapettiin ihmisoikeuksia ja ammattiyhdistyksen vapautta tavoittelevia kommunisteja miljoona CIA:n laatimien listojen perusteella.Olivatko nämä tapetut juuri niitä rikoksia tekeviä yksilöitä? Syyrian parlamentissakin on jopa kaksi kommunistista puoluetta. Onko Syyriaan NATO/EU:n ja USA:n tavoittelema jihadistien tuella synnytettaväksi suunniteltu maa hyvinvointivaltiosta, sosialisteista ja kommunisteista vapaa? USA:n synnyttämä mujahedin/Taleban synnytettiin kaatamaan Afganistanin Kabulin yliopistosta nousseiden kommunistien johtama hallitus, joka kutsui Neuvostoliiton maahan tuekseen USA:n tukemia voimia vastaan.

Helsingin Sanomat vaikenee Baltian maiden natsien vuotuisista juhlamarsseista. Se vaikenee Ukrainan Maidanin väkivaltaisesta yhteistyössä natsien kanssa toteutetusta USA/EU-johtoisesta vallankaappauksesta. Se vaikenee Kosovon ja fasistisen Kroatian uudelleen syntyneistä natsijoukoista, jotka ovat laatineet nationalistiset rasistiset perustuslait. Nämä joukot ovat USA:n avustamana ja johdolla suorittaneet toisen maailmansodan aikaisten holokaustin uhrien serbien etnisen puhdistuksen niin Kroatiasta kuin Kosovosta. !995 kolmen päivän Operaatio Myrsky- nimistä yhdysvaltalaisten kenraalien johtamaa taistelua, jossa 250 000 serbiä ajattiin tykkitulella ja pommittamalla kotiseudultaan Kroatian Krajinasta Bosnian puolelle, juhlitaan Kroatiassa mahtavin seremonioin. Yhdysvaltojen puolustusministeri Mattis kutsuu taistelua suurenmoisimmaksi taisteluksi sitten toisen maailmansodan. Taistelun kulkua opetetaan hänen mukaansa kaikissa Yhdysvaltojen sotilasakatemioissa. !941 - 45 holokausti ei riittänyt. Nyt loputkin serbit tapettiin tai ajettiin Kroatiasta. Serbit ajettiin maanpakoon Serbiaan, jossa he eivät koskaan olleet asuneet – 800 000 natsien tai kauniisti sanottuna neonatsien toimesta karkoitettua serbiä Sloveniasta, Kroatiasta, Bosniasta ja Kosovosta.

Göebbels kadehtisi nykyistä valtamedian propagandaa. Paitsi riveillä, myös rivien välissä lukijan on oltava varuillaan. Vasta pari päivää sitten lehden Saksan kirjeenvaihtaja Kauhanen kertoi totena, että Venäjä on myrkyttänyt Skripalit. Ei tarvita oikeudenkäyntejä, median tuomio riittää. Tänään toimittaja Tuukka Tervonen kertoo, että Gazan saarto on kestänyt siitä lähtien kun Hamas väkivaltaisesti otti alueen haltuunsa. Tähän asti olen ymmärtänyt, että Hamas voitti tarkkailijoidenkin mukaan demokraattiset vaalit.

Natsismi saapuu hiipien. Ukrainan voitettua euroviisut natsien liittolaisia, Ukrainan tataareja elegisesti surevalla laululla, mainitsin muistaakseni tässä blogissani, että seuraavaksi saamme laulun, jossa Hitler suree kuinka raskasta hänellä on ollut. Seuraavat euroviisut on äänestetty pidettäväksi apartheid Israelissa.

Helsingin Sanomat on kliinisen puhdas Itä-Ukrainan kuvauksista. Miten siellä jaksetaan natsien liittolaisineen moukaroidessa USA/NATOn- tuella päivittäin? Helsingin Sanomilta ei liikene kiitoksen sanaa Venäjälle, joka on paitsi pelastanut krimiläiset väkivallalta, myös ottanut vastaan satoja tuhansia ukrainalaisia pakolaisia. Suomella on toisen maailmansodan jälkeen natsimyönteisin hallitus mutta niin on myös media.Ne tarvitsevat toisiaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Helsingin Sanomat, natsismin nousu, Eesti, kommunismin rikokset, Kaja Kunnas, Mandela