Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Agentti Zelenskyi ja Vilnan NATO-karnevaali

Torstai 13.7.2023 klo 12.09 - Pirkko Turpeinen-Saari

Presidentti Sauli Niinistö kertoi Vilnan NATO-kokouksen tiedotustilaisuudessa tavanneensa kokouksessa Ranskan presidentti Emmanuel Macronin. Tämä oli kertonut maailman olevan jakautumassa kahtia ja että se tulisi estää. Nytkö Suomen kansa saa vihdoin tietää, että on olemassa toinen, yhteistyöhon ja rauhaan perustuva järjestö, joka tulee haastamaan sotiin ja pakotteisiin perustuvan Yhdysvaltojen yksinvallan. Salaisuus on BRICS.

                                                        ***

Yhdysvallat, NATO:n tukemana aloitti v. 1992 ensimmäisen Eurooppalaisen sodan - Jugoslavian laittoman ja järkyttävän hajottamisen. 3 kuukautta loputonta yötä päivää tapahtunutta siviilikohteiden pommittamista, tehtaita, kouluja, sairaaloita öljypuhdistamoita, junia laivoja ja linja-autoja matkustajineen tuhottiin radioaktiivisilla köyhdytettyä uraania sisältävillä aseilla ja rypälepommeilla.

Samaan aikaan Yhdysvallat aloitti Ukrainan destabiloimisen tavoitteena Venäjän heikentämisen ohella irrottaa Ukraina Venäjä-yhteyksistään.

Yhdysvallat "demokratia"- järjestöineen aloitti Ukrainan yhteiskunnan valmentamisen kohti sen nykyistä täydelliseen tunneköyhyyteen pohjautuvaa natsi-hegemoniaa. Presidentiksi v. 2004, kolmannen äänestyskierroksen jälkeen,  valittu Justshenko laillisti ja palautti pahamaineisten natsijärjestöjen kunnian v 2010. Hän ajoi Ukrainan NATO-jäsenyyttä ja yritysten yksityistämistä. Hyvät Venäjä-suhteet hän halusi korvattaviksi länsimielisyydellä.Vain 30% Ukrainan asukkaista kannatti NATO-jäsenyyttä.

Vuonna 2010 presidentiksi valittu Victor Janukovits sai säädettyä lain venäjänkielestä virallisena valtionkielenä. Heti Yhdysvaltojen suorittaman vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 eduskunta sääti venäjää kansallisena kielenä pitämän lain perustuslain vastaiseksi.

Zelenskyn valtaantulon jälkeen v. 2019 venäjänkielen käyttö kodin ulkopuolella tuli täysin kielletyksi siitä huolimatta että Ukrainassa oli laajoja alueita ja suurkaupunkeja joissa 90% väestöstä on äidinkieleltään venäläisiä.

                                                        ***

Miksi Vilnan NATO-kokousta voi kutsua karnevaaliksi? Kaikki NATO:n jäsenmaat tietävät Yhdysvaltojen aloittaneen myös Ukrainan sodan nykyisen vaiheen. Presidentit Hollande ja  Macron, Saksan liittokansleri Merkel ja Ukrainan presidentit Poroshenko ja Zelensky olivat liittoutuneet keskenään sabotoimaan Ukrainan vuodesta 2014 jatkuneen sisällissodan ratkaisuehdotuksen, YK:n hyväksymän Minskin sopimuksen. Oman tunnustuksensa mukaan he kertoivat sopineensa, että estämällä sopimuksen toteutumisen ha saavat aikaa varustaa Ukrainan armeijan NATO:n aseilla ottamaan autonomisiksi julistautuneet Donbassin tasavallat sotilaallisesti takaisin.

Vuoden 2022 helmikuussa OSCEn tarkkailijoiden mukaan Ukrainan NATO:n avulla varustettu armeija lähti liikkeelle kohti Donbassia demilitarisoidun vyöhykkeen yli. Venäjän rajan toisella puolella ollut Venäjän armeija vastasi Donbassin avunpyyntöön ja lähti auttamaan demokratiaa ja tasaveroisia ihmisoikeuksia kannattavaa väestöä.

Yhdysvallat on julistanut Venäjän vihollisekseen. Yhdysvaltojen suorittaman Ukrainan vallankaappauksen ja maan sotilaallisen varustamisen tavoitteena on ollut pysyvästi heikentää Venäjää ja jos mahdollista syöstä presidentti Putin vallasta.

Vilnaan kokoontuneet NATO-maiden johtajat tietävät, että Yhdysvallat ja NATO ovat jo hävinneet sodan. Yhdysvaltalaiset sotilasasiantuntijat Scott Ritter ja Douglas McGregor ovat osoittaneet havainnollisesti tuon häviön. Yhdysvallat ja Britannia ovat salaisten palvelujensa avulla ryhtyneet suorittamaan terroritekoja: NordStream kaasuputken räjäytys USA:n valtiojohdon, CIA:n ja Norjan armeijan yhteistyöllä, Kerchin sillan räjäytys, Kahovkan padon tuhoaminen, Zaporidzen ydinvoimalaan suunnatut kymmenet ohjusiskut, poliitikkojen ja toimittajien murhat, Myrovorets- tappolista yhteistyössä NATO:n kanssa, jolle tappolistalle kuulluvat myös yllämainitsemani sotilasasiantuntijat.

                                                         ***

Scott Ritteriltä tuli eilen ensimmäinen osa dokumenttielokuvasta "Agent Zelensky", jonka voi katsoa Youtubesta. Siinä kerrotaan sotilasasiantuntijan silmin Zelenskyn korruptio, vaalikampanjan rahoitus, rahoittajat, hänen turvamiehistönsä kokoonpano (brittejä), hänen toimintansa MI6:n agenttina, vierailunsa MI6:n päämajassa ja jatkuva yhteistyö MI6:n johtajan kanssa. Bucha-lavastus, jossa tiedustelupalvelu lavasti tapetut ukrainalaiset Buchassa venäläisten sotilaiden tappamiksi. Zelenskyn puheiden ja tekojen ristiriita on huimaava. Hän käyttää huoletta syöpäpotilaille tai teiden rakentamiseen tarkoitetut varat omiin tarkoituksiinsa. 

Pahinta tässä karnevalistisesa näytelmässä on se, että Ukrainan natsismi on karnevalisoitu. Venäjänkielisiltä asukkailta ja venäläisiltä yleensä on poistettu ihmisarvo. Ukrainalaiset on ohjattu palaamaan tunneköyhään todellisuuteen, joka vallitsi Volynin teurastusten yhteydessä toisen maailmansodan aikana. Ukrainalaiset teurastivat puolalaisia, juutalaisia, romaneja, kommunisteja ja venäläisiä täysin vailla tunteita.

Ukrainassa on tuhottu satoja muistomerkkejä, miljoonia kirjoja jotka kuvaavat ukrainalaisten natsien hirmutekoja. Sen sijaan natsijohtajien syntymäpäiviä vietetään soihtukulkuein, natsijohtaja Bandera on saanut muistomerkkejä. Urheiluhalleja ja kulttuurilaitoksia on nimetty hänen mukaansa.

On traagista, että juuri Vilna on tämän natsismia tukevan johtajan, Zelenskyn juhlinnan paikka. Juuri Vilnan asukkaat kunnostautuivat tuhansien juutalaisten, naisten ja lasten tappamisessa saksalaisten natsien seuratessa vieressä.

Voimmeko odottaa, että natsismin voittokulku Euroopassa jatkuu siten, että Saksassa aletaan pystyttämään Hitlerin ja Göbbelsin patsaita. Baltian maat ehtivät ehkä ensin.

                                                             ***

Scott Ritterillä ja Douglas McGregorilla on vain hyvää sanottavaa Venäjästä, sen pidättyvyydestä, kohtuullisuudesta ja siviilikohteiden säästämisestä.

Venäjä taistelee natsismia vastaan toistaiseksi yksin. Sen tavoitteena on natsismin kitkeminen Ukrainasta sekä Ukrainan NATO-jäsenyydn estäminen. On selvää, että Yhdysvallat ei sallisi Venäjän ohjusten sijoittamista Meksikoon. Sama pätee Venäjän suhteessa Ukrainaan.

Venäjä taistelee eksistentiaalista uhkaa vastaan. Euroopan NATO-maiden ja USA:n tunneköyhyys, täydellinen kyvyttömyys ottaa huomioon muiden maidn eksistentiaanisia etuja on kylmäävää. Lähellä on raja jonka ylittäminen merkitsee natsismin täydellisen tunneköyhyyden omaksumista.

Presidentti Bidenin esiintyminen ja puheet ottaen huomioon, että hän on kaulaansa myöten sotkeutunut Ukrainan sotaan ja siihen liittyvään korruptioon on osa karnevaalia. Suomen kansa on kutsuttu liittymään juhlaan mukaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Biden, Macron, Niinistö, agentti Zelenskyi, MI6, NATO, USA sotien aloittajana, valehtelu totaalisena aseena, Scott Ritter, USAn maailmanvallan ylläpitäminen

Sortuuko valtiojohtomme taas valheisiin?

Keskiviikko 6.4.2022 klo 13.53 - Pirkko Turpeinen-Saari

Viime viikkojen propagandavyöry on väen väkisin tuonut mieleen EU-Saksan ja USA:n 30 vuotta sitten aloittaman Jugoslavian hajottamis-ja miehityssodan.

CIA:n ja USA:n natsidiasporan rahoittaman Ruder-Finn markkinointitoimiston propaganda muistutti nykyistä "lännen" propagandaa.

Ruder-Finnillä oli 400 toimittajan verkosto, joille se syötti CIA:n Yhdysvaltojen ulkoministeriön ja EU-Saksan haluaman tulkinnan tapahtumien kulusta. Toimittajien tarvitsi poiketa hotellistaan vain käväisemään tapahtumapaikoilla saadakseen hieman paikallisväriä ja verta juttuihinsa.

Jugoslavian hajottamisen ja NATO-miehityksen vastustajat serbit oli osoitettava syyllisiksi kaikkeen ja presidentti Milosevic "Hitleriksi". Geneven sopimusta kirjaimelliseti noudattanut ja syvällinen kenraali Mladic, joka älykkyytensä ja luovuutensa johdosta kuvasi  tarkasti lännen falskeja toimia, oli saatava hinnalla millä hyvänsä "sotasyylliseksi".

Markale-torin ja leipäjonon räjäytykset Sarajevossa julistettiin ilman tutkimuksia serbien tekemiksi, minkä perusteella Bosinaan kalifaattia rakentava presidentti kutsui yhteistyökumppaninsa NATO:n pommittamaan serbejä. Toki Sarajevon muslimijoukkoja komentava yhdysvaltalaiskenraali John Galvin oli avuksi kostossa

"Srebrenican kansanmurha" julistettiin Tuzlassa, 80km päässä Srebrenicasta, ICTY:n syyttäjän toimesta. Hän sanoi tapahtuman vaatineen 8000 muslimimiehen ja -pojan hengen. Samaan aikaan tämän syyttäjän vieressä ollut YK:n tarkkailija haastatteli Srebrenicasta saapuneita pakolaisia, joista kukaan ei ollut nähnyt teloituksia.

25 vuoden aikana on kerätty runsaasti tieteellistä tutkimusmateriaalia, jonka perusteella on analysoitu muslimien hirmuteot Srebrenicaa ympäröivissä serbikylissä ja Srebrenican haltuunottoa seuranneet taistelut ja joukkomurhat.

Jokainen löydetty luukin on tutkittu ja vastattu kysymykseen ovatko henkilöt kaatuneet taisteluissa tykkitulessa, miinoihin, kiväärinluodeista vai teloitettuina.

Analyysien mukaan teloitettuja on ollut noin 400 henkilöä.

Pöydälläni on tiiliskiven painoinen kirjajärkäle Srebrenica, Reality and Manipulations. Kirjoittajina on tiedemiehiä, kenraaleita, YK-joukkojen komentajia.

Kaikesta faktatiedosta huolimatta ensimmäisen propaganda-aallon todellisuus elää edelleen ja on uusiokäytössä nyt Venäjän sotilasoperaatioon kohdistuvassa länsipropagandassa.

Suomen hallitukset 1990-luvulla tukivat Jugoslavian hajottamista täysin rinnoin antaen Yhdysvalloille, EU-Saksalle ja NATO:lle kaiken sen tarvitseman propaganda-avun. Tuo vuosikymmen oli eräänlaista harjoitusta Yhdysvaltojen yksinapaisen maailmanvallan täysivaltaiseen jäsenyyteen, niin psyykkisesti kuin fyysisesti; sotilaallisesti.

Minun on järkyttävintä kertoa lapsenlapsille siitä, mihin Lipposen hallitus taipui Yhdysvaltoja ja EU-Saksaa palvellessaan.

Presidentti Clinton halusi miehittää koko Jugoslavian. Hän halusi Saksan lisäksi USA:n sotilaallisen läsnäolonsa myös Balkanille hallitaksemaan öljy- ja huumekuljetuksia sekä ihmiskauppaa.Tässä presidentti Ahtisaari oli hänelle suureksi avuksi.

Jugoslaviaa oli uhattu pommituksilla Bosnian sodan päättymisestä saakka. Clintonin liittolaisia olivat natsi-kroaatit ja Bosnian muslimit, Osama bin Laden ja hänen jihadistijoukkonsa. Kosovon albaanien väkivaltainen suora toiminta demokratian sijaan oli jatkunut 9 vuotta. Clinton alkoi kutsua albaaneja terroristien sijaan vapaustaistelijoiksi v. 1998.

Jugoslavian poliisi ilmoitti kevättalvella 1999 tyhjentävänsä albaaniterroristien tukikohdan Racakin kylässä, koska sieltä käsin oli suoritettu poliisien murhia. AP:n TV-kamerat tallensivat päivän taistelut, ETYJ-tarkkailijoiden seuratessa tapahtumia kukkuloidn laelta. Taistelut päättyivät iltapäivällä. Ruumiita ei pystytty hakemaan, koska heti kun oikeusviranomaiset yrittivät lähestyä rinteitä, sieltä alkoi voimakas tulitus.

Seuraavana päivänä oikeusviranomaisten saapuessa paikalle ETYJ:n amerikkalainen johtaja William Walker saapui tuli sinne suuren toimittajajoukon ympäröimänä. Joukko kerääntyi kuopalle, johon oli keratty 45 ruumista. Walker väitti henkilöiden tulleen teloitetuiksi "hirvittävällä tavalla". Päitä katkottu, ammuttu niskaan uhrien yrittäessä kiivetä kuopan reunoja ylös.

Tämä William Walkerin lavastus levitettiin kaikkien NATO-maiden hallituksille heti samana viikonloppuna ennen kuin ranskalaiset paikalla olleet lehtimiehet olivat ehtineet julkaista kuvauksensa taisteluista.

Tämän provokaation seurauksena kaikki NATO-maat olivat sitä mieltä, että ongelmaan on vain yksi ratkaisu: pommitukset.

Jugoslavian hallitus kutsui suomalaiset oikeuslääkärit tutkimaan olivatko uhrit kuolleet:taistelussa vai teloitettuina?

Suomalaiset oikeuslääkärit totesivat, että ketään ei ollut ammutyu läheltä. Kenenkään päätä ei ollut katkaistu, alaikäisiä uhreja ei ollut.

Suomen hallitus oli kuitenkin nimennyt hammaslääkärin oikeuslääkäriryhmän puheenjohtajaksi. Tämä hammaslääkäri ei kertonut tiedotustilaiuudessa, mitä oikeuslääkärit olivat löytäneet, vaan filosofoi kansainvälisen toimittajakunnan edessä "rikos ihmisyyttä vastaan"- termiä käytellen ja kauhisteli uhrien määrää.

Suomen hallitus salasi Saksan ulkoministeriön pyynnöstä oikeuslääkäreiden tutkimustulokset. Onneksi oikeuslääketieteen professorilla oli niin paljon selkärankaa, että hän julkaisi tutkimustulokset kansainvälisessä tieteellisessä julkaisussa - kaksi vuotta pommitusten jälkeen.

Suomen hallituksen toimien seurauksena Jugoslavian pommitukset alkoivat muutaman päivän kuluttua hammaslääkärin tiedotustilaisuuden jälkeen.

                                                   ***

Srebrenican kohdalla tapahtumien kulku on ollut seuraava.

Poliittinen ICTY-oikeus on tuominnut propagandan mukaisesti serbikenraalit pitkiin vankeustuomioihin.

Tieteellisen tutkimuksen paljastettua tosiasiat, tutkimus ja sen tulosten esittäminen on tahty rikolliseksi.

Daytonin rauhansopimuksen jälkeen Bosnia ja Hertsegovinaa on johtanut niin sanottu "Korkea edustaja", jonka ensimmäisenä viranhaltijana oli Carl Bild. 

Yhdysvalloilla on NATO-miehityksen ja myöhemmin kevyemmän miehitysrakenteen seurauksena "siirtomaaisäntää" muistuttava valta Bosniassa aivan kuten Ukrainassa nyt.

Viimeisin "Korkea edustaja", joka oli ennen virkaan astumistaan Saksan liittopäivien edustaja ja liittohallituksen jäsen, julisti Srebrenica:n kansanmurha-kertomuksen kyseenalaistamisen rikokseksi. Jos siis esittää julkisesti USA:n tarinasta poikkeavia tieteellisiä tuoksia, on vaarassa joutua vankilaan.

                                                       ***

Racakin kylän "teloitustarinan" kieltäminen ja totuuden kertominen taistelusta on Kosovossa rangaistava teko.

Ivan Todosijevic-niminen Kosovon "parlamentin" serbiedustaja piti Jugoslavian pommitusten 20-vuotispäivänä puheen. Hän totesi Racakin teloitusväitteen olleen lavastus ja kertoi puheessaan mitä kylässä todella tapahtui.

Kosovon "korkein oikeus" tuomitsi hänet kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Jos Suomen hallitus haluaisi, se voisi pelastaa kansanedustajan vankilasta, julkaisemalla Saksan hallituksen kanssa salaamansa tiedot.

Racakin kylään on pystytetty patsas William Walkerille.

                                                       ***

Suomen valtiojohdon toimet ovat etääntyneet yhä kauemmas totuudellisuudesta ja inhimillisyydestä, jota vielä ennen EU-jäsenyyttä arvostimme.

Alexander Stubb kiertää Ruotsia yllyttäen maata liittymään NATO:on Suomen tavoin.

Alexander Stubb palveli näkyvästi Yhdysvaltojen ja EU:n etua väittämällä Venäjän hyökänneen Georgiaan 8.8.2008. Tosiasiassa Georgia hyökkäsi venäläisten rauhanturvaajien kimppuun Etelä-Ossetiassa.

Ollessaan pääministerinä vuoteen 2014 hän valmisteli yhdessä presidentti Niinistön kanssa askelia Suomen liittämiseksi NATO:on.

Ensimmäinen tehtävä oli saada Suomen media koulutettua NATO-yhteensopivaksi. Siihen päästäisiin lähettämällä 100 toimittajaa ja virkamiestä Harvardiin saamaan CIA-sopivaa koulutusta paikan päällä Yhdysvalloissa. (Jugoslavian sodassa oli vaivalloista kun toimittajia ei oltu ehditty aivopestä ennen hyökkäystä)

Stubbia seurannut Sipilän oikeistohallitus pani Harvard-toimen täytäntöön. Sen lisäksi Suomeen kutsuttiin NATO:n hybridikeskus virtaviivaistamaan Harvardin peruskoulutusta.

Presidentti Niinistö sitoi Suomen NATO:n isäntämaasopimukseen ohittaen eduskuntakäsittelyn.Suomen sopimus ei sisältännyt ydinaseiden tuomisen kieltoa kuten Ruotsin eduskunnan tekemä sopimus sisälsi. Ehkä juuri tämän vuoksi presidentti Niinistö ei sallinut eduskunnan käsittelevän sopimusta. Lisäksi Suomi sidottiin useilla kahdenvälisillä sotilaallisilla sopimuksilla Yhdysvaltoihin, Britanniaan ja Saksaan.

Valtioneuvoston turvallisuuskomitean huoltovarmuuskeskus rahoitti Mediapoolia, jonka tahtävänä oli yhdenmukaistaa tiedotus NATO-yhteensopivaksi. Mediapooli on sanomalehtien, Yle:n ja kustannustalojen yhteinen Nato-yhteensopivaa tuotantoa koordinoiva elin.

                                                       ***

Venäjä aloitti sotilaallisen operaation 24.2.2022 tavoitteenaan Ukrainan denatsifikaatio ja Donbassin alueen turvaaminen.

Venäjä oli havainnut kaiken diplomaattisen yhteistyön turhaksi yritettyään toteuttaa sitä 8 vuoden ajan Itä-Ukrainan venäjänkielisen väestön turvaamiseksi Minskin sopimusten avulla. Sopimuksen takaajat Saksa ja Ranska eivät tehneet mitään. Neuvotteluja toisensa jälkeen on käyty ilman tulosta.

14000 tapettua Donbassissa ei kohottanut juuri yhdenkään länsiuutiskanavan kulmakarvoja.

Totaalisesta propagandastaan poiketen, Helsingin Sanomat julkaisi pienen uutisen turkulaisen lääkärin suorittamassa Itä-Ukrainan lasten mielenterveyttä luotaavasta tutkmuksestaan. Hän on vuodesta 2016 lähtien tutkinut sodan kohteena olevien Donbassin lasten mielenterveyttä keski-ukrainalaisiin ja länsi-uktainalaisiin verrattuna. Itä-ukrainalaisten lasten sotatraumat ovat merkittäviä. Lääkärit ilman rajoja ei ole reagoinut 8 vuoteen mitenkään - kunnes nyt!

Suomen NATO-koulutettu media ei ole ilmaissut tietävänsä, että Yhdysvallat on suorittanut väkivaltaisen vallankaappauksen Ukrainassa ja muodostanut Ukrainasta Obaman varapresidentti Bidenin johtaman siirtomaan.

Maassa on runsaasti sotabiologisia laboratorioita presidentti Bidenin Hunter-pojan rahoittamana, yhdysvaltalaisia ja britti-sotilasneuvonantajia, NATO-sotaharjoituksia sekä maan identiteetin muokkaamista yhä myönteisemmäksi natsismille.

YK:n äänestyksessä vain Yhdysvallat ja Ukraina tukivat natsismia. EU-maat sievistelevästi pidättäytyivät kertomasta kantaansa, mutta ovat tukeutuneet natseihin ja jihadisteihin Libyassa, Syyriassa, Afganistanissa, Bosniassa, Kosovossa ja Ukrainassa.

                                                  ***

Ukrainan Mariupolissa väitettiin synnytyssairaalan tulleen venäläisten joukkojen pommittamaksi. Pääministeri Marin tuomitsi tapahtuman tuoreeltaan.

Kiovan lähettyvillä Buchassa väitetään venäläisten ampuneen siviilejä. Pääministeri Marin, presidentti Niinistö monien EU-maiden silmäätekevien säestämänä tuomitsivat "hirviömäiset teot" ja vaativat lisää ja lisää pakotteita Venäjälle ja aseita Ukrainan hallitukselle.

Tarkemmat tiedot Mariupolista paljastavat synnytyssairaalan olleen Azovin natsipataljoonan tukikohta, josta he olivat lähettäneet potilaat tiehensä. Natsijoukkioiden julki sanottu tavoite on tappaa venäjänkieliset asukkaat tai ajaa heidät Venäjän puolelle.

Antaako Suomen hallitus tukensa myös tälle asenteelle?

Länsimedia kieltäytyy käsittelemästä Ukrainan sotaa sisällissotana, joka on kestänyt 8 vuotta.

Ukrainalaiste tappavat toisiaan.

Mariupolin terästehdas on Azovin viimeinen tukikohta kaupungissa. Osa joukkoja pakeni rakennuksesta helikoptereilla, joissa oli mukana yhdysvaltalaisia neuvonantajia.Tukikohdasta  ja kaikista Azovin valtaamista taloista on ammuttu siviilejä sekä Donbassin ja Venäjän sotilaita. Azov on estänyt pakoreittien muodostamisen ja ampunut siviilejä, jotka ovat yrittäneet paeta.

Tarkemmat tiedot Buchasta kertovat kaupungin pormestarin ilmoittaneen venäläisten lähteneen kaupungista. Iloisessa puheessaan 30. 3. 2022 hän ei puhu mitään ruumiista kaduilla, joita ilmestyi sinne neljä päivää myöhemmin.

Ilja Kiva, Ukrainan parlamentin sosialistisen puolueen puheenjohtaja ja kansanedustaja ilmoitti Buchan tapahtumien olevan lavastus, jonka SBU, Ukrainan tiedustelu on tehnyt yhdessä Britannian MI6:n kanssa. Äskettäin Kivan puolue poistettiin parlamentista, kuten niin moni muukin puolue heti Yhdysvaltojen vallankaappauksen jälkeen.

Lavastukselta se näyttikin. Maidanin väkivaltaisen kansannousun sankari Kiovan pormestari Klitchko ja presidentti Zelensky esiintyvät haastattelussa kauhistelemassa "hirviömäisiä tekoja". 

Miksi Suomen presidentti ja pääministeri Marin kiirehtivät julistamaan totuudeksi asioita, joita ei ole lainkaan selvitetty?

Miksi Suomen hallitus salaa oikeuslääkäreiden tutkimustulokset Racakin tapahtumista?

Miksi Suomeen ja koko Eurooppaan on rakennettu meneillään oleva Venäjä-vihan ilmapiiri, johon Suomen kansan toivotaan samaistuvan.

Oli karmaisevaa katsoa Saksan vihreiden puheenjotajan ja ulkoministerin lähes huutavan lisää pakotteita Venäjälle Buchan hirmutekojen jälkeen. Jotka hirmuteot eivät ole mitään varrattuna Yhdysvaltojen ja EU-Saksan pommituksiin Jugoslaviassa, Libyassa, Syyriassa ,Afganistanissa..

Jugoslavian hajottamisessa vihreiden Joschka Fisher oli innokkain serbien pommittaja. Heti sodan alussa ja ulkoministeriksi tultuaan hän totesi toimittajille "serbit on saatava polvilleen". Ei olisi uskonut, että natsi-vallan jälkeläinen esittää tällaisia uhkauksia keskitysleireissä viruneiden serbien edustajille.

Nyt vuorossa ovat natsismin kauhuista selvinneet venäläiset, jotka eivät enää alistu "lännen" mielivaltaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Busha, lavastukset, CIA, MI6, Bosnian ja Kosovon sotien lavastukset, USA:n ja EU-Saksan natsi- ja jihadistiliittolaisuus, Racak, Srebrenica, Markale- räjähdys, NATO, ICTY, Lipposen hallitukset, Ahtisaari, Niinistö, Marin,