Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Sortuuko valtiojohtomme taas valheisiin II

Maanantai 11.4.2022 klo 14.10 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kiovan kaupunginosan Buchan ruumiit ovat nostattaneet uuden Venäjä-vastaisen propaganda-aallon ja pakotteiden viimeistenkin aukkojen tilkitsemisen. "Länsi on yhtenäisempi kuin koskaan!"

Suomen median NATO-propaganda on saavuttanut ennennäkemättömät kierteet. "Venäjä on syösävä kuiluun," huutaa Helsingin Sanomat, kaikki yhteydet Venäjään on katkaistava, vaatii pääministeri.

Olettaisin Suomen sotilastiedustelun olevan kansainvälistä tasoa. Sipilän hallituksen puolustusministeri Jussi Niinistö kertoi Suomen solmineen n. 60 erilaista kahdenvälistä sotilaallista sopimusta NATO-maiden kanssa.

Eikö sotilastiedustelumme ollut maalis-huhtikuun taitteessa hereillä saadakseen tietoa Buchan tapahtumista tapahtumien kanssa samaan aikaan?

Yhdysvaltalaiset ja sveitsiläiset korkea-arvoiset ja myös YK- tehtävissä toimineet upseerit ovat todenneet Ukrainan natsi-joukkojen saapuneen Buchaan Venäjän joukkojen lähtöä seuraavana päivänä. Ideologiansa mukaisesti näiden joukkioiden tehtävänä oli "eliminoida kollaboraattorit" - eli tappaa venäläisten kanssa hyvin toimeen tulleet siviilit.

Ukrainan parlamentista on USA:n v. 2014 johtaman verisen vallankaappauksen jälkeen erotettu useita puolueita, lakkautettu venäjänkieli virallisena kielenä jne. 

Eräs hiljattain (v. 2019 ) lakkautettu puolue on sosialistinen puolue. Sen puheenjohtaja Ilja Kiva on nykyisin oppositio platform puolueen edustaja. Sekin puolue on lakkautettu. Kiva on kertonut haastattelussa Buchan tapahtumien olleen Ukrainan turvallisuuspalvelun ja Britannian MI6:n lavastama. 

Ristiriitaisista tiedoista huolimatta Suomen tasavallan presidentti ja pääministeri osoittivat välittömästi syyttävän sormensa Venäjään.

Onko presidentin ja pääministeri tieto sotilastiedustelun vahvistama? Ellei, herää kysymys, mihin he perustavat syytöksensä.

Toinen huolestuttava kysymys:  myötäileekö Suomen sotilastiedustelu Ukrainan ja MI6:n valeuutisia? Minkälainen on Suomen armeijan moraali?

Vuoden 2014 vallankaappauksen jälkeen Ukrainan natsi-joukot liitettiin Ukrainan armeijan osaksi. Mariupolin kaupunki on ukrainalaisten ja kansainvälisten natsijoukkojen hallussa lukuunottamatta niitä osia, jotka Venäjä on jo vapauttanut heidän terroristaan. Kansainvälisten USA:n ja Euroopan valtioiden aseistamien joukkojen määrä on 100 000.

Ideologiansa mukaisesti natsit käyttävät siviileihin kohdistuvaa terroria eliminoidakseen venäjää tai muuta ei-ukrainankieltä puhuvat kansalaiset. Romanit ovat terrorin ykköskohteita kuten aiempinakin natsi-aikoina.

                                                     ***

Suomen oma natsi-historia on vaiettu asia. Venäjää-puhuville itä-karjalaisille pystytetyistä keskitysleireistä vaietaan. Rasismista vaietaan. Juuri siksi se on purskahtanut koko mediakenttää ja poliittista eliittiä hallitsevaksi valtavirraksi.

Ukrainan natsismista vaikeneminen on vääristänyt todellisuutemme. Yhdysvaltojen ja Ukrainan - maailman ainoiden selkeästi natsimyönteisten maiden liitto on saanut hyväksyntämme. Vuodesta 2014 lähtien Ukraina on ollut eräänlainen Yhdysvaltojen vasalli.

Todellisuutemme on sidottu riippuvuuteen Yhdysvaltojen hyväksynnästä. Yhdysvaltojen aseteollisuus on hallinnut kaikkea, mitä Euroopan unioni tekee unionin perustamisesta lähtien.

Markkinointiyhtiöt hallitsevat Ukrainan sodan todellisuutta. Suomen median keskeiset vaikuttajat ja armeijan upseerit ovat saaneet koulutuksensa Yhdysvalloissa. Ukrainan näyttelija-presidentti Zelensky esittää erinomaisesti Yhdysvaltojen ulko- ja sotilaspoliittisen johdon haluamia tunteisiin vetoavia puheita.

                                                      ***

Kansalaisille ei ole suoraan kerrottu, kenen aloitteesta sallittiin presidentti Zelenskyn videopuheenvuoron esittäminen Suomen eduskunnan istuntosalissa. Se oli erinomainen propagandasaavutus.

Saksan liittopresidenti Frank Walter Steinmeyerin läsnäolo Zelenskyn esiintymistilaisuudessa oli toinen propagandavoitto. Ovathan Suomi ja Saksa olleet liittolaisia sisällissodan sekä natsi-Saksan aikana sekä silloin kun Jugoslavia piti yhdessä hajottaa ja Suomi auttoi Saksaa pommitusten aloittamiseksi.

Kolmas propagandistisessa mielessä kiinnostava seikka oli se, kuinka nykyaikaisessa markkinoinnissa aivojen muisti ja ruumiin muisti yhdistetään.

 USA:n talutusnuorassa kulkevan maan presidentti kehotti Suomen kansanedustajia nousemaan seisomaan kunnioittaakseen sodan uhreja. Tuo aiheutti voimakkaan muistijäljen. Zelensky yhdisti talvisodan ja nykyisen Ukrainan konfliktin. Uhrit olivat Suomi ja Zelenskyn osapuoli Ukrainasta, vihollinen vuorostaan Venäjä ja toiset ukrainalaiset. 

Yhdistämisen tarkoitus oli vakuuttaa kansanedustajat siitä, että Suomi ja Ukraina olivat ja ovat hyviä, Venäjä vuorostaan oli ja on paha.

Seisomaan nouseminen ja 1930-40 lukujen natsitervehdys ovat sama asia. Molemmat ovat automaatioita, jotka aihauttavat yhteenkuuluvuuden natsismiin.

Kun Neuvostoliiton suurlähetystö evakuoitiin sodan alettua, väkijoukko oli saapunut tapahtumaa seuraamaan. Tuon tapahtuman kuvanneessa uutisfilmissä voi nähdä kuinka osa suomalaisista nosti kätensä natsi-tervehdykseen autojen lipuessa ohi.

Ukrainan kriisin mediamanipuloinnin seurauksena Venäjän suurlähetystön edustalla on nähty myös Slava Ukraina-tervehdyksiä ja Venäjä-vastaisia mielenilmauksia. Ukrainan liput ovat liehuneet merkkirakennusten edessä kuten natsi-Saksan liput liehuivat Mannerheimintien varrella 1930-40-luvuilla.

Tosiasiassa Ukraina on käynyt sisällissotaa ukrainalainen ukrainalaista vastaan 8 vuotta, omien natsien ja Yhdysvaltojen ollessa "hyvien puolella", venäjää puhuvien ukrainalaisten ollessa "pahojen" puolella.

 Suomi oli tehnyt koko 20-30-lukujen ajan yhteistyötä Saksan nousevan natsivaltion kanssa talvisodan ollessa tuon valmistelun kulminaatiopiste. Neuvostoliitto ja nyt Venäjä taistelivat koko maailman denatsifikaation puolesta silloin toisen maailmansodan aikana ja nyt uudelleen.

Yhdysvallat taistelee Ukrainan rinnalla, natsien puolella oman yksinapaisen maailmanvaltansa puolesta pyrkien hämäämään Euroopan maat  tunteisiin vetoavalla markkinoinnilla puolelleen. Tärkeä uusi menetelmä on ollut kaiken Venäjältä tulevan informaation katkaisu Euroopan ja Yhdysvaltojen kansalaisilta.

Venäjä pyrkii yhdessä liittolaistensa kanssa moninapaisen maailman mahdollistamiseen, jossa kaikki maat ovat yhtä arvokkaita eikä niitä voi hallita asellisella ylivoimalla, uhkailulla tai taloudellisilla pakotteilla.

Yksinapainen- ja moninapainen maailma ovat toistensa vastakohtia. Yhdysvallat pyrkii ylläpitämään aseteollisuutensa sekä taloudellisen painoarvonsa avulla sotilaallista ylivaltaa johtamansa sotilasliitto NATO:n avulla. Venäjä turvautuu tietoisuuden lisäämisen ja yhteistyön avulla, mutta myös aseellisen pakottamisen keinoin saamaan aikaan oikeudenmukaisuuden käänteen, jossa rasismilla ja natsismilla ei ole enää tilaa.

Suomen eduskunta on tehnyt massiivisen virheen ylentämällä natsimin yleisesti hyväksyttäväksi ja sen vastustamisen halveksittavaksi. Tunteisiin vaikuttava henkinen väkivalta on halveksittavaa.

Tällä manipuloinnilla Suomen valtiojohto haluaa liittää Suomen NATO:on ilman kansalaiskeskustelua ja kansanäänestystä. Suomi aiotaan livauttaa NATO:on kuten Suomi livautettiin NATO:n isäntämaasopimukseen, ilman eduskuntakäsittelyä, perustuslain vastaisesti.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen sotilastiedustelu, valtiojohdon tiedon taso, Bucha, Racak, Srebrenica, Mariupol, Ukrainan "demokratia", propagandan ruumiillistaminen, Zelenskyn puhe eduskunnassa

Mariupol - yksinapaisen maailman Stalingrad

Tiistai 22.3.2022 klo 11.51 - Pirkko Turpeinen-Saari

Taistelu Mariupolin hallinnasta on saanut symbolisia piirteitä.

Tämä 90-prosenttisesti venäjänkielinen ja venäjä-mielinen kaupunki on ollut pitkään Azovin natsi-pataljoonan miehittämä.

Suomen media näyttää ylimmistä kerroksistaan mustuneiden kerrostalojen kuvia väittäen rakennusten tulleen Venäjän pommittamiksi.

Totuus on toinen: Azovin natsipataljoonat ovat ottaneet rakennusten siviilit panttivangeikseen miinoittaen ympäristön, valloittaen rakennusten ylimmät kerrokset, joista käsin he tarkka-ampujiensa avulla ampuvat sekä venäläisiä sotilaista että estävät siviileitä pakenemasta. Siviilien nääntyminen nälkään ja janoon rakennusten kellareista ei näitä USA:n tukemia joukkoja kiinnosta.

Ilman natsiarmeijan väkivaltaa kaupunkilaiset olisivat toivottaneet venäläiset tervetulleiksi.

Kuva venäläisistä sotilaista ampumassa ylös talojen ylimpiin kerroksiin tuo välittömästi mieleeni Yhdysvaltojen ja EU-Saksan tukemien Kosovon albaaniterroristien taistelun Racakin kylässä 15. tammikuuta vuonna 1999.

Racakin kylä oli ollut jo yli puolen vuoden ajan terroristien tukikohta, josta käsin he suorittivat retkiä ympäristöön tappaen Serbian valtion kanssa yhteistyötä tekeviä albaaneja sekä serbipoliiseja.

Poliisit olivat ilmoittaneet tyhjentävänsä kylän aseistetuista taistelijoista ja ottavansa aseet haltuunsa.

Kylä oli vuorten keskellä oleva, juoksuhaudoin varustettu linnoitus. Albaanitaistelija ampuivat rinteiltä alas kylästä päin nousevia poliiseja ranskalaisten TV kuvaajien kuvatessa päivän tapahtumat sekä ETYJ tarkkailijoiden tarkkaillessa tapahtumia kumpareiden päältä.

ETYJ:n joukkojen puheenjohtajaksi valittu yhdysvaltalainen William Walker lavasti taistelun kaatuneet teloitetuiksi. Suomen ja Saksan hallitusten tukemana lavastus julistettiin totuudeksi, minkä pohjalta USA:n presidentti Bill Clinton aloitti Serbian lähes 3 kuukautta kestäneet pommitukset.

Lavastuksen "totuudellisuus" vahvistettiin ICTY:n poliittisessa tuomioistuimessa, myös suomalaisten todistuksilla.

Serbeihin /Jugoslaviaan kohdistettiin 10 vuotta kestäneet talouspakotteet. Holokaustin kokeneiden serbien johtama maa, YK:n perustajavaltio erotettiin YK:sta. Jugoslavian/Serbian urheilijoita estettiin osallistumasta kansainvälisiin urheilukilpailuihin, maan yksi maakunta, Kosovo siirrettiin Yhdysvaltojen hallintaan jättimäisen laittomasti rakennetun Bondsteel-sotilastukikohdan maaperäksi.

Jugoslavian hajottamissodissa natsit ja jihadistit olivat Yhdysvaltojen ja EU:n liittolaisia.

Venäjä ei ole Jugoslavia. Eikä Ukraina ole Kosovo.

Presidentti Obaman ja varapresidentti Bidenin johdolla ja EU:n myötävaikutuksella suoritettu Ukrainan väkivaltainen vallankaappaus jatkui sisällissotana Itä-Ukrainassa 8 vuotta. USA valitsi vallankaappauksen jälkeisen hallituksen. Demokraattisten puolueiden kieltäminen alkoi välittömästi, venäjänkielen käyttäminen kiellettiin, venäjänkieliset ja demokratiaa kannattavat sanomalehdet ja TV-kanavat kiellettiin.Kouluopetus venäjänkielellä lopetettiin.

Yhdysvallat on toiminut vuodesta 2014 lähtien Ukrainan tosiasiallisena hallitsijana. Se on ylläpitänyt samasta vuodesta lähtien NATO:n sotaharjoituksia maassa sekä rakentanut kattavasti Yhdysvaltoja ja NATO:a palvelevia sotilaallisia infrastruktuureja biologiset asejärjestelmät mukaanlukien.

Yhdysvallat, joka on tappanut paitsi oman alkuperäisväestönsä ja alistanut mustan väestönsä toisen luokan kansalaisiksi, on surmannut yksinapaista maailmanjärjestystä rakentaessaan miljoonia ja taas miljoonia vieraiden maiden kansalaisia pyrkiessään ryöstämään näiden luonnonvarat tai saamaan sotilastukikohtiaan näiden maiden maaperälle.

Tämä saalistus loppui Syyriassa. Syyrian kansa, Venäjän tuella, esti maansa muuttamisen sekulaarisesta monikulttuurisesta liittoutumattomasta maasta Yhdysvaltojen yksinapaisen maailmanjärjestyksen vasalliksi.

Nyt Venäjä on joulukuussa 2021 ja tammikuussa 2022 ilmoittanut tavoittelevansa ja neuvottelevansa jokaisen maan tasa-arvoisesta kohtelusta erityisesti turvallisuuspolitiikan alalla.

Näiden neuvottelutarjousten mentyä kiville, Venäjä on lähtenyt toteuttamaan tätä tavoitettaan aseellisesti. 

Ensimmäinen tavoite on Ukrainan sisällissodan, Itä-Ukrainan kansalaisten tappamisen lopettaminen. Toinen on demokratian palauttaminen natsivallan ja USA-riippuvuuden sijaan.

Yhdysvaltojen siirtomaaherruus Ukrainassa on edellyttänyt natsipataljooniin tukeutumista ja demokratian lopettamista. Presidentit on alistettu Yhdysvaltojen presidenttien palvelijoiksi.

Mariupolin venäjänkielisen kaupungin kohtalo on yksinapaisen ja monipolaarisen maailman välisen taistelun ydin.

Presidentti Biden, joka ohjailee presidentti Zelenskyiä, on kieltänyt Mariupolin "puolustajia", natseja, antautumasta. Sama koskee asukkaille tarjottavien pakoväylien avaamista ja ruokatarvikkeiden tarjoamista asukkaille.

Myös Hitler kielsi kenraali Paulusta antautumasta Neuvostoliiton joukoille Stalingradissa siitä huolimatta, että natsi-armeijalla ei ollut ruokaa ja sotilaat jäätyivät.

Tiedustelutiedot ovat paljastaneet Azovin pataljoonan ja siihen liittyneiden ulkomaisten natsien kokevan tilanteensa epätoivoiseksi ja haluavan pelastautua. Siitä huolimatta antautumista ei sallita. Siten myöskään kellareissa ja rakennusten alemmissa kerroksissa nälissään piilottelevien asukkaiden ei anneta paeta.

Kaupungin tuhoutuminen ei Yhdysvaltoja kiinnosta kuten ei kymmenien tuhansien maapallon muiden kaupunkien tai miljoonien asukkaiden tuhoutumien Yhdysvaltojen pommituksissa, viimeksi 20 vuoden aikana Afganistanissa, Syyriassa, Irakissa ja Libyassa.

Yksinapainen maailma vapisee liitoksissaan. Kansanedustaja Erkki Tuomioja katsoo presidentti Putinin loppulaskennan alkaneen. Tuomioja erehtyy. Se mitä presidentti Putin edustaa, tulee voittamaan. Ellei Putinin johdolla, jonkun muun samoin ajattelevan johtajan johdolla. Maapallon väestöjen enemmistö tukee moninapaista,  yhteistyöhön perustuvaa maailmanjärjestystä.

YK:n äänestyksessä fasismin ihannoinnin puolesta äänestivät vain Yhdysvallat ja Ukraina. Vaikka EU- maat syvän USA-riippuvuutensa johdosta pidättäytyivät äänestämästä isäntäänsä USAta vastaan, maapallon väestön enemmistö vastustaa fasismin ja natsismin ihannointia.

Venäjä, Intia, Kiina, Iran ja kymmenet Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan maat ovat kypsiä irrottautumaan USA-johtoisesta aseelliseen ja taloudelliseen väkivaltaan pohjautuvasta maailmanjärjestyksestä.

Suomalaiset on valitettavasti kyetty totaalisella mediasensuurilla johtamaan natsismin tukemisen puolelle kuten toisen maailmansodan aikana. Totuuden aika on edessä. Venäjä on ottanut valtavan vastuun ja Venäjän kansa uhrautuu koko maapallon edestä.

Mitä pikemmin Saksa, Ranska ja muut EU-maat käsittävät olevansa väärällä puolella ja olevansa syyllisiä Ukrainan tämän hetkiseen tilanteeseen oman USA-riippuvuutensa johdosta, sen parempi. Sitä seuraa myös Jugoslavian hajottamisen rikollisuuden tunnustaminen ja  kenraali Ratko Mladicin ja lehtimies Julian Assangen  ja kansanedustaja Ivan Tomosijevicin vapauttaminen vankilasta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Erkki Tuomioja, presidentti Putin, yksinapainen USA:n maailmanvalta, moninapainen maailma, Mariupol, Azovin natsipataljoona, Biden, Zelensky, Jugoslavia, Racak, Stalingrad,

Mariupol ja Malesialaiskone, CIA ja provokaatiot

Keskiviikko 4.2.2015 klo 10.37 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen poliitikkojen enemmistö ja suurin osa EU-poliitikoista eivät tiedä mitään Yhdysvaltojen, CIA:n ja MPRI:n (yhdysvaltalaisten kenraalien yksityisyrityksen)toimista Ukrainassa. He joko eivät tiedä tai eivät poliittisista syistä halua käsitellä sitä.

Olen kasvanut perheessä, jossa tieteellisen tutkimuksen arvostuksen ilmapiiri oli aina läsnä. Itse olen tehnyt tieteellistä tutkimusta kliinisen työni rinnalla koko elämäni ajan. Siksi itselleni on luontevaa ottaa selvää asioista mieluummin kuin uskoa poliittista propagandaa.

Olen joutunut tutkimaan syvällisesti Jugoslavian hajoittamista, tieteellisellä tarkkuudella. Viime päivinä ICJ annettua päätöksen  alueen kansanmurhasyyytöksiin,  tiedotusvälineet ovat toistaneet sitä samaa propagandaa, joka muovasi käsityksiä Jugoslavian sodista koko 1990-luvun ajan. Todella masentavaa.

Sama propaganda toistuu nyt Ukrainan asioissa. Presidentti Obamalta lipsahti viimein totuus siitä, että Yhdysvallat oli osallisena väkivaltaiseen vallankaappaukseen Ukrainassa. Totuutta etsivät ovat tienneet sen koko ajan. CIA:n osuus on ollut tiedossa samoin eräässä Obaman sivulauseessa paljastui jo viime keväänä kuinka MPRI kouluttaa fasistisin tunnuksin varustettuja palkka-armeijoita.

Samana päivänä kun Malesialaiskone ammuttiin alas Suomessa levitettiin uutista "Putin ampui alas Malesialaiskoneen". Samalla tavalla Bosnian sodan aikana kun muslimi jihadistit tappoivat kranaatti-iskussa Sarajevon Markale torilla 67 ihmistä (serbejä ja muslimeja)serbit julistettiin välittömästi syypäiksi. Tutkijalautakunta päätyi toiseen tulokseen, jopa lordi David Owen kirjoittaa teoksessään Balkan Odyssey kuinka teko oli muslimien suorittama. Totuudella ei ollut mitään merkitystä. NATO-pommitukset, joita USA oli kaiken aikaa halunnut saivat legitimiteetin propagandasta.

Samoin valheellinen Srebrenica myytti, jonka ICJ julisti kansamurhaksi, on ollut keskeinen provokaatio Balkanin sotien mustan muuttamisessa valkoiseksi. Saksan ja USA:n valtapolitiikka omien etujensa ajamiseksi johti kansanryhmien ajautumiseen toisiaan vastaan. Toisen maailmansodan aikaisen serbien holokaustin kieltäminen on osa tätä kokonaisuutta. Tulen käsittelemään Srebrenicaa syvällisesti tieteelliseltä pohjalta, kunhan saan työni tehtyä.

Provokaation tehtävänä on synnyttää kaaos, jota käytetään välittömästi vastapuolen leimaamiseen, jotta "kansainvälinen yhteisö" regoisi provokaattorin toivomalla tavalla. Mariupolin isku sattoi olla myös provokaatio. Mariupolin ympärillä oleva alue oli 180 asteen laajuisesti eli kokonaan Ukrainan hallituksen joukkojen hallussa. Siten ammuksen tulosuunnalla ei ollut muuta merkitystä kuin  se, että kapinalliset olivat sillä ilmansuunnalla myös, mutta toivottoman kaukana. Ei ole minkään todennäköisyyden valossa mahdotonta etteikö hallituksen joukot tai heitä tukevat provokaattorit olisi tehneet iskua siltä ilmansuunnalta saadakseen kansainvälisen yleisön uskomaan tekoa kapinallisten tekemäksi. Väärällä tiedolla synnytetään YK:ta myöten tarve toimia provokaattoreiden toivomalla tavalla. Näin kävi Jugoslavian hajottamissodissa yhtenään.

On valitettavaa, että NATO-vaikutteinen poliittinen ilmapiiri EU: ssa värittää voimakkaasti myös  Suomen vasemmistopuolueiden kannanottoja. Liisa Jaakonsaari on valitettavasti NATO:n kannattaja eikä siten käsittääkseni edusta demareiden virallisia puoluekokous-linjauksia. Saksan Linke-puolueen varapuheenjohtaja Wagenknecht on esittänyt erinomaisen linjauksen kritisoidessaan liittopäiväpuheessaan Angela Merkeliä.

Ne EU-maat, jotka ovat ottaneet alueelleen Yhdysvaltojen salaisia kidutusvankiloita, ovat luonnollisesti myös EU:ssa Yhdysvaltojen suurvaltapolitiikan käskyläisiä. Baltian maat ja Puola ovat alttiita olemaan näkemättä fasistisen väkivallan luonnollisutta Ukrainassa. NATO-jäsen Tanska lähti innolla laittomaan Irakin sotaan Yhdysvaltojen rinnalla. Ruotsi on aina ollut Yhdysvaltojen salaisten palvelujen liittolainen vaikka ei olekaan NATO:n jäsen.NATO-jäsenyys on tuonut Euroopan unionin osaksi USA:n voimapolitiikkaa, jonka yhdysvaltalaiset edistykselliset julkaisut nimeävät jatkuvan sodan politiikaksi, jonka ytimessä ovat yksityiset palkka-armeijat, joiden elämäntehtävä on tuottaa tehokasta sotatoimintaa. Mitä enemmän sotia sitä suuremmat tuotot on jaettavissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA:n palkka-armeijat, USA:n jatkuvan sodan doktriiniprovokaatiot, CIA, Mariupolin raketti, Malesialaiskoneen alasampuminen, Markale torin kranaatti-isku,