Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomi toistaa 1920-luvun natsismin nousun historiaansa.

Keskiviikko 12.1.2022 klo 13.41 - Pirkko Turpeinen-Saari

C.G.Mannerheim hävisi presidentinvaalit K.J. Ståhlbergille. Silti Suomen yhteiskunta kävi 1920-luvulla ja 1930-luvulla jatkettua sisällissotaa. Valkoinen osapuoli saksalaisarmeijoineen oli armahdettu sotarikoksistaan, demokratiaa tavoitellut työväestö virui vankileireillä.Mannerheim esiintyi voittajana.

Mannerheim ei kuitenkaan onnistunut saamaan itselleen suojeluskunnista omaa yksityisarmeijaa, mitä hän tavoitteli "suojeluskuntaselkkauksessa."

Mannerheim oli vuosien 1922-23 Kallion hallituksen oikeusministerin, äidin puolelta aatelissukua olevan Otto Åkessonin läheinen ystävä. Åkessonin käskystä etsivä keskuspoliisi pidätti 4.elokuuta 1923 Suomen Työväenpuolueen STP:n johtajat ja koko eduskuntaryhmän, kaikkiaan yli 200 ihmistä, epäiltynä valtiopetoksen valmistelusta. Etsivä keskuspoliisi takavarikoi STP:n arkistot ja sulki kirjapainot, jotka olivat tekemisissä puolueen kanssa. Teon yllättämä Kallion hallitus ei tiennyt asiasta ja vaati todisteita. Niitä ei löytynyt.

STP:n eduskuntaryhmä oli tullut valituksi vaaliliitosta, johon kuuluivat työväenpuolueen lisäksi Suomen Ammattijärjestö, sosialidemokraattinen nuorisoliitto ja sosialidemokraattinen naisliitto. Kansanedustajiksi valittiin 27 edustajaa, joista 6 oli naisia. Ryhmä edusti kommunisteja ja vasemmistososialidemokraatteja.

Lapuanliikkeen nousu, kommunistien toiminnan kieltävät kommunistilait ja vaalilistoilta lapualaisten mielivallalla poistetut edistykselliset ehdokkaat johti porvarillisten puolueiden voittoon eduskuntavaaleissa kahden kolmasosan enemmistöllä.

Mannerheim antoi 30.9.1930 julkilausuman:"Minä toivon, että jokainen, joka muistaa vuoden 1918, on antava tukensa näille epäitsekkäille isänmaallisille pyrinnöille, jotka Lapuanliikkeen vaikutuksesta ovat päässeet julkiseen elämäämme vaikuttamaan."

Tiivis yhteistyö sisällissodan voittajan, Saksan armeijan kanssa jatkui koko 1920-30 luvun. Sotilastiedusteluyhteistyö Neuvostoliittoa vastaan oli jatkuvaa. "Vapaussodan" voittoa juhlittiin Saksan sotilaspäällystön ja Suomen armeijan ja valtiojohdon kanssa vuosittain.

P.E.Svinhufvudin tultua presidentiksi v. 1931 hän kutsui Mannerheimin Puolustusneuvoston puheenjohtajaksi, mikä oli Lapuan -liikkeen vaatimus.

Neuvostoliiton puolelle tunkeutuneet heimosoturit olivat saaneet Mannerheimin tuen samoin tavoite Pietarin valtaamisesta ja Suur-Suomen perustamisesta pysyi Mannerheimin tavoitteena aina toisen maailmansodan loppuun saakka.

Tuo 1920- 30 luvun ahdistava tunnelma on täällä jälleen.

Suomi on rynnistänyt natsismin eturintamaan heti EU:hun liittymisen jälkeen.

Suomi on liittoutunut ensisijaisesti Yhdysvaltojen kanssa, maan joka otti vastaan Saksasta pakenevia natseja ja otti heitä runsaasti myös CIA:n palkkalistoille. Ilman Yhdysvaltojen runsasta apua ja fasistisen Espanjan tunnustamista, Espanjan fasistinen väkivalta vankileireineen ei olisi kestänyt 1970-luvulle saakka.

Vastalahjaksi Espanja tarjosi Yhdysvalloille mahdollisuuden pystyttää maahansa USA:n sotilastukikohtia.

Suomen nykyinen presidentti Sauli Niinistö toimi jo 1990-luvulla Saksan liittokansleri Kohlin pyynnöstä EDU:n puheenjohtajana, EDU:n jonka päätehtävä on Sauli Niinistön mukaan kommunismin kitkeminen Euroopasta.

Nyt kommunismia ei enää kitketä suomalaisvoimin vain Suomesta, kuten 1920-30 luvuilla vaan nyt tavoitteena on koko Eurooppa.

Suomi lähti heti EU:n perustamisen jälkeen, vaikka Suomi ei vielä ollut jäsen, tukemaan sosialistisen Jugoslavian liittovaltion haltuunottoa.

Suomen valtamedia ja kansainväliset toimijat osallistuivat propagandaan, jolla Jugoslavian suurin kansanryhmä serbit julistettiin Hitlereiksi, heidän vastustettuaan liittovaltion hajottamista.

Yhdysvallat irtisanoi Jugoslavian valtion kaikki lainat yhdessä yössä, CIA aloitti eri kansanryhmien vastakkainasettelua vahvistavan propagandan - olivathan serbit viruneet toisen maailmansodan aikana fasistisen Kroatian keskitysleireissä yhdessä juutalaisten ja kommunistein kanssa. Syitä keskinäiseen epäluuloon olisi ollut ilman CIA:n vahvistavaa toimintaakin.

Euroopan unionin jäsenyys vahvisti Suomen mahdollisuuksia vahvistaa Yhdysvaltojen ja Saksan tavoitteita kääntää katse jälleen toisessa maailmansodassa voittamatta jäänyttä vihollista Venäjää vastaan.

Suomi auttoi kouriintuntuvasti Yhdysvaltojen halutessa valloittaa itselleen sillanpääasema Balkanilta. Presidentti Martti Ahtisaari johti prosessia, jossa Serbiaan YK:n päätöksellä 1244 ja historiallisestikin  kuuluva maakunta Kosovo päätettiin laittomalla päätöksellä itsenäistää.Alueelle jo 8 vuotta aikaisemmin perustettu Yhdysvaltojen laiton sotilastukikohta sai itsenäistymisestä ikäänkuin lailliselta vaikuttavan maaperän

Suomi on ryhtynyt yhteistyöhön Yhdysvaltojen kanssa myös sotilaallisesti lähtemällä mukaan Afganistanin sotaan. Kommunismin kitkeminen Afganistanista oli tapahtunut Vietnamin ja Indonesian jälkeen ja ennen Jugoslaviaa vuoteen 1990 mennessä. Vasta Jugoslaviassa Suomi pääsi tosi toimiin.

Kuten Suvi Ahola kirjallisuusarviossaan Katri Valaa kuvaavan Minna Maijalan kirjan arviossaan  Helsingin Sanomissa 9.1.2022 toteaa, kulttuuri-ilmapiiri Suomessa oli 1930-luvulla ahdistava ja edistyksellisiä kirjailijoita estettiin saamasta teoksiaan julkisuuteen.

Presidentti Niinistön hanke "kommunismin kitkemisestä" Euroopasta on toteutunut myös Suomessa lähes täydellisesti. Suomen valtamedia, kirjankustannusala verovaroin kustannettua Yleisradiota myöten on täydellisesti CIA:n ja nyky-fasistien komennossa.

Suomi on liitetty, ilman eduskuntakäsittelyä, NATO:n isäntämaasopimukseen. Se merkitsee Yhdysvaltojen johtamille NATO-liittolaisille täydellistä pääsyä Suomen maaperälle, Suomen kustannuksella, myös ydinaseilla varustettuna.

Heti isäntämaasopimuksen solmimisen jälkeen v. 2014 Suomen turvallisuuskomitea, johon kuuluvat kaikkien ministeriöiden kansliapäälliköt (tasavallan presidentin kansliapäällikkö mukaanluettuna)keskitti tiedonvälituksen ja kustannustoiminnan valvonnan ja suunnittelun alaiselleen Mediapoolille.

Vuonna 2014 Yleisradion TV-ohjelmassa toimittaja Riku Rantala kehotti ulkoministeri Tuomiojan läsnäollessa katselijoita ilmoittamaan toimittajalle katsojien tiedossa olevat "trollit", Venäjään myönteisesti suhtautuvat henkilöt.

Samana vuonna valtioneuvoston tiedottaja ilmoitti eduskunnalle pitämässään seminaarissa tulleen välttämättömäksi lähettää 100 toimittajaa ja virkamiestä Yhdysvaltoihinopiskelemaan "oikeanlaista" tiedovälitystä.

Juha Sipilän kokoomus-, perussuomalaiset-, keskusta-hallitus lähetti nämä opetuslapset Harvardin yliopistoon.

Siten CIAn ei enää tarvinnut laatia uutisia, joita uutistenlukija, tietämättä niitä CIA:n laatimiksi, toisti kuten esimerkiksi Jugoslaviaa hajotettaessa tapahtui. Nyt uutistenlukija oli itse CIA:n tiedottaja.

Koska tämä "trollien" eli Venäjään myönteiseti suhtautuvien kansalaisten joukko on jotakin julkisuudesta poistettavaa kuonaa, koko valtamedia ja kulttuuriala on nyt puhdistettu heistä täysin.

Tiedotus Ukrainan väkivaltaisesta vallankaappauksesta toimii erinomaisena esimerkkinä.

Yhdysvaltojen suunnitteleman ja yhteistyössä usean EU-Nato-maan ja Ukrainan natsien  kanssa toteuttaman väkivaltaisen vallankaappauksen totuus on piilotettu.

Kaappauksen yksityiskohdat ovat tiedossa ja siitä on tieteellisiä tutkimuksia, joita myös Yhdysvaltojen entinen Moskovan suurlähettiläs Jack F.Matlock jr. on julkaisussaan referoinut.

Toisin sanoen niin yhdysvaltalaiset kuin suomalaiset ulkopolitiikan toimijat tietävät mitä on tapahtunut, mutta näyttelevät tietämätöntä.

Presidentti Obaman johdolla toteutettu kaappaus sai paimenekseen nykyisen presidentti Bidenin, joka on nähty useissa lyhytelokuvissa esiintymässä Ukrainan parlamentissa Radassa antamassa ohjeitaan. Vallankaappauksen jälkeisessä hallituksessa oli useita ulkomaalaisia ministereitä - valtiovarainministeri oli yhdysvaltalainen.

Vallankaappaushallitus julisti "terrorisminvastaisen sodan" itä-ukrainalaisille, jotka kannattivat demokraattisesti valittua presidentti Janukovichia, eivätkä halunneet alistua vallankaappaushallituksen ja natsien valtaan.

Suomen valtamedian ja virkamieskunnan saaman CIA-propagandakoulutuksen seurauksena emme saa enää totuuspohjaista tiedonvälitystä. Myöskään tieteellistä totuutta esittäviä kirjoja ei julkaista tai ne siivotaan kirjastoista kuten NATO-kriittinen presidentti Mauno Koiviston esipuheella varustettu teos Jarmo Laine:"Toisenlainen totuus Kosovosta", puhumattakaan omista teoksistani, "Lahtari, Punikki ja Teurastaja marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä tai "Lupa olla julma".

Nykyisellä tilanteella, kuten 1920 -30 luvuilla on vakava vaikutus myös vaaleihin. Valtamedian toteuttaessa CIA-vaikutteista uutisointia ja rahan vaikuttaessa vaalimainontaan, vaalien tulos noudattaa nykyisen tasavallan presidentin ja hänen puolisonsa tavoitteita. 

Viime presidentinvaaleissa ilmiö oli jo merkittävä. Valtamedia vaikeni isäntämaasopimuksesta, jonka tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli solmituttanut, eduskunnan ollessa kesälomalla, ilman eduskuntakäsittelyä.

Nykyinen epärehellinen uutisointi Venäjän tavoitteista turvallisuutensa takaamiseksi saa ulkopoliittisen johtomme tuen.

Yksikään ulkopoliittinen vaikuttajamme ei ole lausunut sanaakaan objektiivisuuden puutteesta, kansainvälisten lakien rikkomuksista, YK:n peruskirjan sysäämisestä syrjään, Yhdysvaltojen salaisista vankiloista, sen sotarikosten paljastajan Julian Assangen kidutuksesta, laittomista pommituksista, kaikesta siitä epäinhimillisestä, jonka hyväksymiseen maamme on sidottu ehtona NATO-yhteistyölle ja maapallon tuhoamiselle USA:n sotilaallisen toiminnan seurauksena.

Suomen ulkopoliittinen johto ja valtamedia syyttävät Venäjää aggressiivisuudesta. Kuitenkin viimeisten 20 vuoden aikana Yhdysvallat on pudottanut 337 000 pommia Afganistaniin, Syyriaan ja Irakiin - 46 iskua päivässä.

Venäjä ei ole tällaista tehnyt. Jopa 1970-luvun lopulla Neuvostoliitto tuli Afganistaniin maan hallituksen pyynnöstä. Samoin Venäjän sotilaallinen tuki Syyrialle tapahtuu kansainvälisten lakien mukaisesti Syyrian hallituksen pyynnöstä.

Suomen sisällissodan tuomiot kohdistettiin työläisiin. Syyttäjinä, todistajina ja tuomareina toimivat omistavaa luokkaa edustavat valkoiset.

Yhdysvaltojen sodissa Yhdysvallat ja NATO rahoittavat mahdolliset tuomioistuimet ja tuomarit ja syytettyinä ovat Yhdysvaltojen ja EU:n NATO-maiden uhrit. Yhdysvaltojen tai NATO:n upseerit eivät joudu sotarikoksistaan syytteeseen tai jos joskus harvoin joutuvat, eivät tule tuomituiksi.

Suur-Suomi ja Pietarin tuhoaminen olivat pienehköjä tavoitteita nykyisen ulkopoliittisen johtomme hankkeisiin verrattuna. Eläytyminen naapurimaamme Venäjän asemaan ja turvallisuuteen NATO-aseittemme uhrina ei yksinkertaisesti meitä kosketa.

Hitler lupasi tuhota Pietarin ja antaa sen sen jälkeen Mannerheimille. Mitäköhän Yhdysvallat on Niinistölle luvannut?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: natsismi Suomessa 1920-luvulla, Mannerheim, eduskuntaryhmän vangitseminen, Sauli Niinistö, kommunismin kitkeminen, isäntämaasopimus, natsismin ilmapiiri 2010-luvulla, turvallisuuskomitea, mediapooli, CIA-koulutus, sensuuri

Faktaa ja fiktiota

Keskiviikko 15.5.2019 klo 12.21 - Pirkko Turpeinen-Saari

Euroopan parlamentin vaalit ovat kiihdyttäneet Suomen valtiollisen sensuurin osan, Mediapoolin, vaalivaikuttamista. Elleivät kaikki lukijat vielä tiedä, Mediapooli on kaikkien Suomen kustannustalojen ja valtamedioiden, Yle mukaanluettuna, kartelli, joka on ilmoittanut toimivansa USA/EU/NATO:n hybridikeskuksen kanssa NATO-myönteisen tiedottamisen puolesta. Madiapoolia rahoittaa Valtion Turvallisuuskomitean alainen huoltovarmuuskeskus. Turvallisuuskomiteaan vuorostaan kuuluvat kaikki eri ministeriöiden, myös tasavallan presidentin kanslian kansliapäälliköt.

Tasavallan presidentti ja ultraliberaali Sipilän porvarihallitus kutsuivat NATO:n hybridikeskuksen Suomeen ja se toimii Helsingissä.

Viime vuosien aikana faktat ja fiktio ovat kääntyneet päälaelleen. Mediapoolin tiedotusvälineet ovat koonneet vaalipaneeleita, joissa esitetään faktoja. Tosiasiassa vaalipaneeleiden ulkopuolelle jäteään yleensä noin kolmanne puolueista ja ehdokkaista.

Tänään 15.5.2019 ennakkoäänestyksen alkaessa Helsingin Sanomat julistaa koko aukeamallaan mitä mieltä ehdokaspuolueet ovat vaalikoneeseensa otetuista keskeisistä kysymyksistä. Lehti antaa kuvan, että artikkelissa ovat kaikki ehdokaspuolueet vaikka yhden kolmasosan kannanotot on jätetty pois.

Eurooppalainen Suomi ry on laatinut lehtisen #Vaadi faktat ja järjestänyt kiertueen ympäri Suomea 70 paikkakunnalle kevään 2019 aikana. Fakta on, että vihkosesta ja kiertueesta puuttuu osa puolueista. Mikä yhdistää pois jätettyjä puolueita? NATO-kriittisyys. Suomessa vain NATO-myönteiset mielipieet näyttävät olevan faktoja, mutta NATO-kriittiset ja Euroopan sidonnaisuutta Yhdyvaltojen sotapolitiikkaan kritisoivat tosiasiat eivät ole "faktoja".

#Vaadi faktat -lehtinen ja kiertue on saanut taloudellista tukea Euroopan parlamentilta ja Suomen ulkoministeriöltä.

#Vaadi faktat- lehtisen ja ulkoministeriön tukemien puolueiden nykyiset parlamentaarikot äänestivät Venezuela-äänestyksessä itse itsensä presidentiksi julistaneen Juan Guaidon puolesta. Yhdysvallat on talouspakotteillaan aiheuttanut Venezuelassa suurta vahinkoa ja on Guaidon kouluttamisen ja tukemisen avulla yrittänyt saada aikaan sotilasvallankaappauksen kuten Chilessä vuonna 1973. Yhdysvallat on toistuvasti uhannut sotilaallisella väliintulolla.

Tällaista toimintaa Suomen MEPit ja ulkopoliittinen johto siis tukevat. Äänestäessäsi harkitse, oletko YK:n peruskirjan ja kansainvälisen oikeuden puolella vai Yhdysvaltojen sota- ja taloudellisen kiristyksen puolella.

Yle vuorostaan on ryhtynyt tekemään tutkimusta Venäjän vaalivaikuttamisesta. Tutkijana esiintyy toimittaja Saraste. Mitään tieteellisen tutkimuksen kriteerejä ei tarvita, kun toimittaja Saraste ryhtyy leimaamaan nimeltä mainittuja henkilöitä ja arvioimaan heidän mielipiteitään.

Tänä iltana Yle ilmoittaa A-studion otsikkona olevan "Mihin Venäjä pyrkii häiritsemällä eurovaaleja?" Otsikko muistuttaa vitsiä "oletko lopettanut hakkaamasta vaimoasi?" Otsikko ei kysy vaan toteaa , vailla todisteita, Venäjän häiritsevän vaaleja.

Yle:n toiminta olisi naurettavaa ja vitsikästä ellei se olisi Suomen seuratuin tiedotusväline. Yle on ottanut tehtäväkseen kertoa kansainvälisistä kokouksista ainoastaan Yhdysvaltojen ulkoministerin Venäjä-vastaisen propagandaosion. Näin kävi sekä Rovaniemen arktisen neuvoston kokouksessa että eilen Sotshin kokouksessa. Kokousten asiasisältö ja muiden osanottajien mielipiteet jäivät hämäriksi.

Yhdysvaltojen kongressi päätti jo Obaman aikana vuonna 2015, että presidentin ei tarvitse enää kääntyä kongressin puoleen, kun hän aloittaa sodan Venäjää vastaan. Suomen ulkopolittiinen johto ja Yle ovat käytöksellään osoittaneet kannattavansa tätä aggressiivista politiikkaa.

CIA:n toiminnasta USA:n johtamassa Jugoslavian hajottamisessa kirjoittanut Robert Baer on kuvannut kirjoissaan kuinka korruptoituneiden TV:n johtajien myötävaikutuksella CIA kirjoitti uutiset, joita kirjoittajasta tietämätön uutisten lukija luki kansalaisille. CIA:lla oli käytössään  miljoonia dollareita propagandaan, kun tavoitteena oli Jugoslavian infrastruktuurin haltuunotto ja sotilaallinen miehitys.

Suomen Yle palvelee Yhdysvaltojen tavoitteita kuin kuuliainen koululainen. Jo vuonna 2000 Yhdysvaltojen ulkoministeriö ilmotti tavoitteekseen estää Venäjän pääsy Pietarista Itämerelle. Suomi on siinä avainasemassa. 

Surullisinta propagandaan kriittisesti suhtautuvan kannalta on se, että tuohon faktat ohittavaan tiedottamiseen osallistuu hyvämaineisia yhteiskunnallisia vaikuttajia. Eilisessä Helsingin Sanomissa oli Sixten Korkmanin äänestämään kannustava kolumni. Hän kysyy. "Miksi äänestää Euroopan puolesta? Ensinnäkin siksi, että Eurooppa nauttii historiansa pisimmästä yhtäjaksoisesta rauhan ajasta."

Kysypä tätä EU:n jäsenmailta Kroatialta ja Slovenialta tai keskellä Eurooppaa sijaitsevalta Serbialta. Heti perustamisensa jälkeen moni EU:n jäsenmaa Saksa etunenässä ja Ranska sekä Iso-Britannia Yhdysvaltojen kainalossa lähtivät ottamaan haltuunsa Balkanin hotelleja, pankkeja, vakuutuslaitoksia ja muuta infrastruktuuria sotilaallisesta miehityksestä puhumattakaan. Tämäkö on rauhanaikaa?

Sitä seurasi tuhoisa sekaantuminen Lähi-Itään ja Ukrainaan, mistä Yle ja muu valtamedia eivät halua kertoa faktoja.

Korkman jatkaa: "Asemamme lännen ja idän rajalla, Venäjän naapurina on tukala. Onnen ja sankaruuden ansiosta itsenäisyys on säilynyt".

Olisi kunniakasta sanoa, että mikä sitä tukaluutta aiheuttaa? USA/NATO:n työntyminen maaperällemme vai Venäjä?

Yhdysvallat on tukeutunut päämääriinsä päästäkseen natseihin Kroatiassa ja Ukrainassa. Presidentti Clinton on lennättänyt yhdessä silloisen liittolaisensa Osama bin Ladenin kanssa 10 000 jihadistia taistelemaan itse itsensä presidentiksi nimittäneen , kalifaattia Balkanille rakentavan Izetbegovicin tueksi 1990-luvulla.

Venäjä on suurvalta, joka taistelee natsismia ja jihadismia vastaan. Syyriassa se puolustaa Syyrian valtion itsenäisyyttä YK:n peruskirjan ja kansainvälisten lakien mukaisesti samaan aikaan kun Yhdysvallat liittolaisineen, Suomi mukaan luettuna tekee kaikkensa, että Syyrian valtio romahtaisi kuten Libya.

Sixten Korkmannin kuvaama onni ja sankaruus sisältää myös liittolaisuden natsi-Saksan kanssa. Olemme juuri katsoneet Netflixiltä sarjaa Toinen maailmansota väreissä. Yhtäläisyydet tähän päivään ovat dramaattiset. Saksan, Japanin ja Italian toimet muistuttavat tämän päivän Yhdysvaltoja. Suomen liukuminen edellisen hallituksen ja nykyisen presidentin toimesta Yhdysvaltojen kylkeen saa kylmät väreet hiipimään selkään. Euroviisut Tel-Avivissa muistuttavat natsi-Saksan Berliinin olympialaisia.

!930- luvun Suomessa vaalilistoilta poistettiin kylmästi ja ilman seurauksia sellaisia, joiden tiedettiin kuuluvan työväenliikkeeseen. Nyt silloisen työväenliikkeen synonyymina ovat NATO:n ja Yhdysvaltojen hegemonian vastustajat.Heitä ei voida poistaa listoilta, mutta heidät poistetaan julkisuudesta ikäänkuin heitä ei olisikaan. Poistettaviksi ovat tulleet Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden tukijat, Euroopan integraation ja militarisoitumisen vastustajat. Globaalin köyhyyden poistajat.

Näissä vaaleissa on kaksi kilpailijaa: NATO:n hybridikeskus ja demokratia. Kumpaa sinä kannatat?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sixten Korkman, Yle, Mediapooli, vaalipropaganda, Venäjän vaalivaikuttaminen

Suomalaisten oikeustajun murtaminen

Torstai 4.4.2019 klo 16.36 - Pirkko Turpeinen-Saari

Psykiatrina olen seurannut huolestuneena viimeisten 30 vuoden aikana kiihtyneen NATO-propagandan vaikutusta. 

Propaganda alkoi vaikuttaa suomalaisessa mediassa Suomen liittyessä Euroopan unioniin. Sosialististen maiden hajottaminen ja Yhdysvaltojen presidentti George H.W.Bushin ja George Sorosin hänen aktiivisena kumppaninaan suorittama sosialististen maiden ryöstö oli samaan aikaan meneillään. (F.William Engdahl: Manifest Destiny, Democracy as Cognitive Dissonance).

Engdahlin teos kuvaa dramaattisesti kaikkea sitä, mistä NATO-propagandan vaikutuksen alaisessa Suomessa ei ole puhuttu mitään.

USA:n ja sen tukena toimineen NATO:n toimien näyttäminen hyväksyttävänä, suorastaan toivottavana, edellytti massiivista propagandaa.

Olen henkilökohtaisesti perehtynyt tarkoin Jugoslavian hajottamiseen ja kerron sen alkutahdit ja Bosnian osuuden teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja.

Jugoslavian hajottaminen USA:n kongressin lainsäädännöllä, taloudellisella kiristyksellä, 10 000 jihadistin lennättämisellä Bosnian muslimiarmeijan tueksi sekä natsien värvääminen mm Kanadasta Kroatian armeijaan, jopa puolustusministeriksi olivat eräitä keinoja.

Kansainvälisiä lakeja ja Jugoslavian liittovaltion perustuslakia kunnioittavat serbit, jotka eivät halunneet Jugoslavian hajottamista tuli propagandassa demonisoida. He olivat jo toisen maailmansodan aikana joutuneet samanlaisen holokaustin uhreiksi kuin juutalaiset, mutta propaganda ohitti tuon tosiasian.

Jihadistit jatkoivat tuota kesken jäänyttä saksalaisten, muslimien ja kroaatti-fasistien suorittamaa serbien holokaustia.

Yhdysvaltojen ja NATO-EU:n, Saksa etunenässä, tavoitteena oli koko Balkanin haltuunotto. Bosnia saatiin miehitettyä ja Slovenia ja Kroatia liittyivät omin neuvoin NATO:on. Kosovon haltuunottoon tarvittiin NATO -pommituksia ja hirviömäisiä talouspakotteita Jugoslavialle vuodesta 1992 lähtien, vailla perusteita.Kosovon miehitys ja muuttuminen mafia-pomojen johtamaksi USA:n satelliitiksi oli sodan lopputulos.

NATO-propagandan huippuna voi pitää niin kutsuttua Srebrenican kansanmurhaväitettä, jossa yhdysvaltalaiset halusivat julistettavan, että serbit olisivat teloittaneet 8000 muslimi-miestä ja poikaa. Oikeuslääketieteelliset tutkimukset eivät tue tuota väitettä.

Viikkoa sen jälkeen kun serbiarmeija oli ilman vastarintaa ottanut haltuunsa Srebrenican, kroaattiarmeija ajoi pommitusten ja tykkitulen avulla 250 000 serbiä kodeistaan Kroatian Krajinasta. Serbiperheet pakenivat Bosnian puolelle, jona aikana tuhansia kuoli. Kroatian presidentti julisti: iskekää niin, että serbeistä ei jää jäljelle merkkiäkään.

YK:n sotilastarkkailijat järjestivät tiedotustilaisuuden Krajinan kansanmurhan johdosta. Kun tilaisuus oli alkamassa Yhdysvaltojen lähetystön edustaja tuli ovelle ilmoittamaan, että juuri nyt lähetystössä alkaisi tiedotustilaisuus Srebrenicasta. Tiedotusvälineiden edustajat ryntäsivät sinne ja heille esitettiin "satelliittikuvia" jotka osoittaisivat Srebrenicassa tapahtuneen kansanmurhan. Lopulta kuvat eivät todistaneet mitään, mutta YK-tarkkailijoiden selostus serbien kansanmurhasta jäi saamatta.

Monet diplomaatit ja järjestöt ovat osaltaan voimistaneet propagandan vaikutusta. Esimerkiksi presidentti Ahtisaari on toiminut osin kannatettavasti rauhan välittäjänä mutta toisaalta varsin tuomittavasti Jugoslavian pommitusten mahdollistajana. Hän esti ratkaisevan suomalaisten oikeuslääkäreiden tutkimustuloksen julkaisemisen. Hän  uhkaili mattopommituksilla rauhanneuvotteluissa pommitusten lopettamisesta päätettäessä ja hän tuki Kosovon itsenäistymistä laittomalla äänestyksellä kun hänen johtamansa työryhmän ehdotus hylättiin YK:n turvallisuusneuvostossa laajalla enemmistöllä.

Hänen ristiriitainen Yhdysvaltojen tavoitteita myötäilevä käyttäytymsensä palkittiin Nobelin rauhanpalkinnolla, mikä sementoi hänen edustamansa kokonaiskäsityksen Serbiasta ja Kosovosta Suomessa ikäänkuin yleisesti hyväksytyksi.

Myös itse EU sai pari vuotta NATO-pommitusten jälkeen Nobelin rauhan palkinnon.

Lääkärit ilman rajoja järjestö koetaan yleisesti ottaen myönteiseksi. Sen perustaja ranskalainen ulkoministerinäkin toiminut Bernard Kouchner on laajalti tunnettu humanitaarisesta toiminnastaan. Toisaalta hän on kannattanut puuttumista valtioiden sisäisiin asioihin. Kouchner toimi Jugoslavian pommitusten jälkeen ensimmäisenä YK:n pääsihteerin edustajana eli korkeimpana virkamiehenä Kosovossa. Yhdysvallat alkoi rakentaa valtavaa sotilastukikohtaa Kosovoon heti pommitusten loputtua.

Hän samaistui albaaniosapuoleen ja ryhtyi järjestelemään Serbian valtion sosiaalisesti omistettuja 500 Kosovon alueella sijaitsevaa yritystä ylikansalliseen omistukseen. Serbi-omistajia ei päästetty paikan päälle. Kuitenkin YK:n päätöksen 1244 mukaan Kosovo oli miehityksen aikanakin osa Serbiaa. YK oletti tietenkin, että miehityksen rauhoittaessa tilanetta, Kosovo jatkaisi osana Serbiaa.

Tämä Yhdysvaltoja ja NATOa palveleva toiminta johti siihen, että Lääkärit ilman rajoja järjestö sai Nobelin rauhanpalkinnon.

Suomen media on tietenkin innostunut kaikista Nobel'in rauhanpalkinnoista, mutta Ahtisaaren saama palkinto on annettu vahvistamaan Suomen kansan käsitystä siitä, että pommitukset ovat OK kun Yhdysvallat ja NATO suorittavat niitä. Toiveena tietenkin on, että suomalaiset ottaisivat NATO:n ja sotapuheet omikseen.

Kaikkien arvostama YK:n pääsihteeri Kofi Annan sai pääsihteerin paikan myös pommituksilla. Bosnian sodan aikana, muslimiosapuoli teki Sarajevossa useita pommi-isku-provokaatioita, joista syytettiin välittömästi serbejä. Kalifaattia rakentava muslimipresidentti Izetbegovic vaati jokaisen provokaation jälkeen NATO:a pommittamaan serbejä.

YK:n pääsihteeri oli valtuutettu antamaan lupa pommituksille. Pääsihteeri Boutros-Boutros-Ghali, joka edellytti aina tapahtumien tutkimista ja perusteluja, sattui istumaan lentokoneessa eikä tietenkään voinut ottaa kantaa viimeisimpään provokaatioon. Sen sijaan apulaispääsihteeri Kofi Annan oli puhelimen päässä ja antoi luvan pommittaa syyttömiä serbejä.

Boutros Ghalin pääsihteeri-pestiä ei uusittu. Sen sai Kofi Annan, joka oli mitä sympaattisin henkilö, mutta erilainen kuin edeltäjänsä.

Yhden Yhdysvaltojen ja NATO-EU:n toteuttaman, usein ryöstöaikeissa tehdyn konfliktin tutkiminen perusteellisesti antaa mahdollisuuden huomata kuinka reseptit ovat samankaltaiset myös muualla. Yhdysvallat ja keskeiset NATO-EU maat hakevat taloudellista hyötyä ja sotilaallista valtaa. Propaganda tarvitsee aina syyllisiä, jotka nimetään halveksittaviksi diktaattoreiksi. Propaganda on toteutettu jo 30 vuoden ajan suurten markkinointitoimistojen avulla.

Suomen median sitoutuminen yhteistyöhön USA/EU/NATO:n hybridikeskuksen kanssa on johtanut siihen, että tiedonvälitys heijastelee Yhdysvalloissa vallitsevaa usein sisäpolitiikan värittämää kaavaa. Siellä yritettiin syyllistämällä Venäjä, saada peitettyä demokraattipuolueen sisäinen kähmintä, jonka materiaalin Wikileaksille paljastanut henkilö sai maksaa hengellään.

Suomen median sisältö on pinnallistunut, tullut lapsellisemmaksi, alkeellisemmaksi eikä tarjoa ajatteleville kansalaisille virikkeitä. Nyt vaalien alla Yle:n uutis- ja ajankohtaistoimituksen päällikön päättämä Seitsemän tähden liikkeen puheenjohtajan Paavo Väyrysen sulkeminen ulos Yle:n vaaliohjelmista vaikuttaa Mediapoolin epätoivoiselta yritykseltä estää NATO- ja ulkopolitiikkakeskustelu Suomessa. 

Samaan aikaan Yle:n työntekijä osallistuu NATO-ulkovallan kanssa suomalaisiin vaikuttavan NATO-propagandan suunnitteluun ja ohjailuun. Sama työntekijä oli kuitenkin valmis aiheuttamaan vankilatuomion henkilölle, joka pyrki nostamaan esille aihepiirejä, joista NATO:on sidottu valtamedia vaikenee.

Suomen media kustannustoiminta mukaan luettuna on kuten aikaisemmissa blogeissani olen kuvannut, valtiollisen sensuurin alainen. Tämän haluan ottaa käsittelyyn eduskunnassa, minkä vuoksi olen Seitsemän tähden liikkeen eddokkaana Helsingin vaalipiirissä numerolla 95.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Soros, Mediapooli, NATO-propaganda, Ahtisaari, Kouchner, Kofi Annan, kansainväliset lait, YK

Ensimmäiset NATO-eduskuntavaalit

Sunnuntai 31.3.2019 klo 13.57 - Pirkko Turpeinen-Saari

Koemme nyt ensimmäisten NATO-vaalien vaalinalusaikaa. Kaksi vuotta sitten Helsinkiin perustettu USA/NATO-EU:n hybridikeskus on ehtinyt toimia presidentinvaaleissa, mutta eduskuntavaaleissa näemme sen vaikutuksen ensimmäistä kertaa.

Ylikansallisen pääoman etujen laajentaminen edellyttää varmuutta siitä, että laajentamista estävät voimat eivät pääse eduskuntaan. Yhdysvallat toimii ylikansallisen pääoman etujen toteutumisen hegemonisena johtajana.

Kuten aikaisemmissa blogeissani olen kuvannut tuo hegemonia henkilöityi Yhdysvaltojen presidentti George H.W.Bushiin ja miljardööri George Sorokseen. Heidän johdollaan tapahtuivat sosialististen maiden Puolan ja Venäjän ryöstöt sekä Jugoslavian hajottaminen ja sotilaallinen ja taloudellinen haltuunotto NATO- pommitusten ja NATO-propagandan avulla.

Tuon hegemonian luomisen alkutahtien jälkeen Yhdysvaltojen sotilaalliseen ja propagandaan perustuvaan toimintaan perustuvat kaappaukset ovat jatkuneet epäonnistuneina värivallankumouksina Lähi-Idässä, Libyan pommituksina ja Syyrian jihadistien rahoittamisena ja kouluttamisena. Ukrainan vallankaappaus oli myöskin huolellisesti valmisteltu ja rahoitettu, mutta Venäjä ei alistunut Jugoslavian kohtaloon.

Presidentinvaaleissa vuosi sitten Paavo Väyrynen oli ainoa ehdokas, joka kyseenalaisti NATO:n vallan Suomessa. Hän kyseenalaisti kansan selän takana solmitun NATO:n isäntämaasopimuksen, jota ei käsitelty eduskunnassa kuten Ruotsi teki. Ruotsi asetti myös ehtoja. Ydinaseita ei saisi tuoda Ruotsin maaperälle. Yleisradion hybridisotaan koulutetut toimittajat välttivät kaikin keinoin ottamasta isäntämaasopimusta käsittelyyn.

Kaappaukset tarvitsevat sotilaallisen selkärangan. Koska suomalaiset eivät kannata NATO:oon liittymistä, heidän mielensä tulee muuttaa NATO-myönteiseksi. Tätä varten Sipilän, Orpon ja Bernerin markkinahallitus perusti mediapoolin. Se on julkisesti sitoutunut sopeuttamaan tiedotuksen yhteensopivaksi NATO:n hybridikeskuksen kanssa. 

Ensimmäinen askel Suomen tiedonvälityksen ja NATO:n hybridikeskuksen integroinnissa oli Stubbin monipuoluehallituksen toteuttama 100 toimittajan ja viranhaltijan lähettäminen Harvardin yliopistoon Yhdysvaltoihin opiskelemaan Venäjä-vastaista hybridisotaa. Otsikkona tietenkin oli "Venäjän hybridiuhka".Tuon joukon lähettäjä, valtioneuvoston tiedottaja Markku Mantlla on jo siirtynyt NATO:n palvelukseen Baltiaan.

Mediapoolia rahoittaa valtion turvallisuuskomitean alainen huoltovarmuuskeskus. Turvallisuuskomitean puheenjohtaja on puolustusministeriön kansliapäällikkö Jukka Juusti, varapuheenjohtajanaan valtiosihteeri Paula Lehtomäki. Jäseninä ovat tasavallan presidentin kanslian kansliapäällikkö Jukka Siukosaari, ulkoministeriön valtiosihteeri Matti Anttonen, oikeusministeriön kansliapäällikkö Pekka Timonen, sisäministeriön kansliapäällikkö Ilkka Salmi, valtiovarainministeriön valtiosihteeri Martti Hetemäki, opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen, maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio, liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäällikkö Harri Pursiainen, työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson, sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee, ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka, sisäministeriön pelastusylijohtaja Kimmo Kohvakka, poliisihallituksen poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen, puolustusvoimien pääesikunnan päällikkö kenraaliluutnantti Timo Kivinen, rajavartiolaitoksen päällikkö, kenraaliluutnantti Ilkka Laitinen, tullin pääjohtaja sekä huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtaja Raimo Luoma.

Tasavallan presidentti on nyt astunut esiin ihmettelemään miksi eduskuntavaaliohjelmissa ei ole puhuttu lainkaan ulko- ja turvallisuuspolitiikasta. Eihän tämä voi olla presidentille yllätys. Ei kai hän ole niin ulkona siitä, mitä Suomen hallitukset suunnittelevat yhdessä NATO:n hybridikeskuksen kanssa, päätellen siitä, että hänen oma kansliapäällikkönsä on turvallisuuskomitean jäsen.

Suomen kansa ei osoittanut hyväksyvänsä KELA -uudistusta, taksi -uudistusta, raiteiden myymistä, terveyspalvelujen siirtämistä ylikansallisille yrityksille veroeurojen siirtämiseksi ulkomaisille sijoittajille, työttömien perheiden lasten jättämistä päiväkotien ulkopuolelle.

Koska mediapooliin kuuluvat niin vasemmisto- kuin yksityistä pääomaa tukeva media sekä kustannustalot, ei Yleisradion vaalikeskusteluihin hyväksymissä puolueissa ole näkynyt minkäänlaista säröä suhteessa NATO:oon. NATO:sta ei ole puhuttu minkään puolueen Yle:n puolue-esittelyissä sanaakaan.

Mediapooli on ottanut opikseen siitä, mitä hämmennystä kansalaisissa saattaisi aiheuttaa se, että joku puhuisi totta vaalitenteissä kuten presidentinvaalien aivan loppusuoralla oli päästä tapahtumaan.

Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoimituksen päällikkö Jouko Jokinen on ottanut ohjat tiukasti käteen. Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike on jätettävä kullekin eduskuntapuolueen puheenjohtajalle varattujen vaaliohjelmien ulkopuolelle. Näin hän on diktatoorisesti päättänyt.

Mielipidetiedustelut ovat osoittaneet sosialidemokraattisen puolueen olevan suosituin puolue. Se tuntuu loogiselta. Vasemmistopuolueet ja mediassa sivuuntyönnetty Seitsemän tähden liike ovat johdonmukaisesti vastustaneet Sipilän hallituksen markkinaliberaalia toimintaa.

Nyt mediapoolille on tullut kiire. Sillä on sisältötyöryhmä, joka koordinoi aihepiirejä, joilla markkinat ja NATO saataisiin sittenkin nousuun.

Media on alkanut nostaa kokoomusta ja perussuomalaisia, joista molemmat kannattavat NATO:a ja ainakin perussuomalaisten puheenjohtaja on ainoana suomalaisena puolueena pitänyt Venäjää vihollisena, mikä kanta luonnollisesti tyydyttää NATO:a.

Helsingin Sanomien missikilpailujen kaltaisessa "suosituin pääministeriksi" -kilpailussa kokoomuksen puheenjohtaja Orpo pärjäsi hyvin. Sosialidemokraattien Antti Rinnettä kuvataan toistuvasti kielteisemmin.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Halla- ahon vaalitentissä Ylessä väläytettiin lyhyesti   viestiä: "Hän ihailee Väinö Tanneria". Toisin sanoen tarkoituksena oli viestittää: kaikki oikeistodemarit siirtykää perussuomalaisiin.

Libanonin sodan aikana Israel käytti runsaasti subliminaalisia, lähes havaitsemisen ulkopuolella toimivia tietoiskuja, vastapuolen eli Libanonin TV:ssä. Yle ei näytä jäävän paljoa jälkeen.

Helsingin Sanomien 31.3.2019 sunnuntain lukupaketti ei kaihtanut perussuomalaisten markkinointia. NATO-myönteisyys ja Venäjä-kielteisyys yhdistävät NATO-mediapoolia ja perussuomalaisia.

Kokoomus ja RKP kannattavat NATO:on liittymistä. Kokoomuksen takana on raha. Valtavat mainosbussit, kivitalon kokoiset julisteet, Narinkkatorin videomainosten vyöry. Koko media välittää maksettua kokoomuksen sanomaa.

Media nostaa Ylessä veronmaksajien varoilla rinnalle vielä vuosi sitten Halla-ahon vuoksi hyljeksittyä puoluetta koska niin NATO-media kuin kokoomus ovat havainneet, että nostamalla kokoomus ja perussuomalaiset hallitukseen saamme sittenkin oikeistohallituksen kokoomuksen, RKP:n, perussuomalaisten ja keskustan varaan.

Viimeiset viikot mediapoolin tehtävänä on iskeä Väyrysen Seitsemän tähden liikettä, Vasemmistoliittoa ja demareita. Kansalla olisi valta estää se, mikäli tietoa olisi riittävästi. Stubbin lupaus Suomen liittymisestä NATO:on on vaarallisen lähellä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: NATO:n hybridikeskus, eduskuntavaalit, Ylen Väyrysboikotti, Jouko Jokinen, Mediapoolin diktatuuri

Suomen eliitti käy hybridisotaa Venäjää ja Suomen kansaa vastaan

Lauantai 16.3.2019 klo 13.28 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen edellisen hallituksen pääministeri Alexander Stubb on osoittanut ehdotonta lojaaliutta Yhdysvalloille ja NATOlle. Se on ilmennyt valehteluna Yhdysvaltojen laskuun Georgian sotilaallisen konfliktin aloittajasta. Lisäksi hän on tunteellisesti ilmoittautunut "etelävaltiolaiseksi" presidentti Bushin aikana, tämähän on etelävaltiolainen.

Stubb on ajanut Suomea NATOon poliitikoista ehkä johdonmukaisimmin, ellei lasketa presidentti Martti Ahtisaarta, joka on palvellut NATOa täysipäiväisesti CMI-rauhanjärjestönsä johtajana. Nyt Stubb jatkaa johtajana. Järjestö tarvitsee runsaasti rahoitusta ja Ahtisaaren ystävä George Soros tarjoaa palveluksiaan.

Stubbin monipuoluehallitus aloitti hybridisodan valmistelun 2014, johon viittaan edellisessä blogissani. Tuolloin päätettiin lähettää 100 toimittajaa ja virkamiestä opettelemaan Venäjän hybridisotaa. Hybridisota perustuu pehmeään, ei sotilaalliseen vaikuttamiseen. Tärkeintä on propaganda. Viestitetään asioita niin, että kerrotaan puolitotuuksia tai suoranaisia valheita uskottavalta näyttävässä muodossa.

Georgian sodan aloituksesta valehteleminen jatkui Suomen mediassa myös Ukrainan vallankaappauksesta valehtelemisena. Kiinnostuneet voivat mennä tämän blogini helposti selattavaan arkistoon ja katsoa esimerkiksi vuoden 2014 Ukraina- blogejani.

Ukrainan vallankaappaus oli huolellisesti suunniteltu ja toteutettu USA:n ja NATO/EU:n yhteinen projekti. EU:n puolella lähentymisneuvotteluiden epäonnistumisesta vastasi keskustan Olli Rehn apulaisenaan nykyinen keskuskauppakamarin toimitusjohtaja kokoomuslainen Juho Romakkaniemi.

Samalla tavalla kuten kokoomus ja keskusta yhdessä yrittivät runnoa ylikansallisen pääoman etuja ajavaa SOTEa lähes väkivaltaisesti maaliin, samaa taktiikkaa harrastettiin myös EUn tasolla. 

Ukrainan lähentymisneuvotteluissa sotilaalliset artiklat olivat ensimmäisinä allekirjoitettaviksi. Vaaleilla valittu presidentti Janukovits, joka oli EU-myönteinen, katsoi, että Ukraina ei ole valmis vielä allekirjoittamaan lähentymissopimusta, sen kalleuden vuoksi. Ukrainalaiset eivät myöskään kannattaneet NATO-jäsenyyttä.

Kuitenkin NATO on nyt läsnä Ukrainassa ja yhdysvaltalaiset kenraalit johtivat vallankaappaushallituksen julistamaa "terrorismin vastaista sotaa" itä-ukrainalaisia vastaan, jotka eivät hyväksyneet laillisen presidentin kaatamista eivätkä vallankaappaushallituksen nimeämiä USAta tottelevia johtajiaan.

Koulutettujen virkamiesten ja toimittajien lisäksi sekä Stubbin että Sipilän hallitukset ovat voimistaneet muutenkin rakenteellista Venäjä-vastaisuutta tarkoituksenaan sitä kautta edistää Suomen kansan keskuudessa NATO-myönteisyyttä.

Sipilän hallitus ja mitä ilmeisimmin presidentti Niinistö ovat sopineet USA:n ja EU:n ja NATO:n kanssa Venäjä-vastaisen hybridikeskuksen perustamisesta Helsinkiin. Tämä keskus ei ole Suomen lainsäädännön alainen ja sen toiminta on varsin salaista. Johtajaksi valittiin eduskunnan ulkopoliittisen instituutin toimihenkilö Hanna Smith.

Sipilän hallituksen virkamiesten muodostaman turvallisuuskomitean alainen huoltovarmuuskeskus rahoittaa valtamedian yhteenliittymää mediapoolia. Pooliin kuuluvat keskeiset sanomalehtitalot ja kustannustalot sekä Yle ja MTV. Pooli on sitoutunut yhteistyöhön NATO:n hybridikeskuksen kanssa. Siten kaikki Suomen "virallinen" tiedonvälitys on valtion sensuroimaa NATO:n hyväksi.

Mediasensuuri tekee tietenkin Suomen eduskuntavaalit lähinnä naurettaviksi. Suomen kansan enemmistö vastustaa NATO-jäsenyyttä, mutta valtion sensuuri edellyttää NATO-myönteisyyttä.Valtio tarkoittaa tässä ylikansallista pääomaa palvelevaa kokoomusta ja keskustaa sekä vielä niitäkin militaristisempaan oikeistoon kuuluvaa sinistä puolustusministeriä.

Venäjä-vastaiseen hybridisotaan kuuluu sensuroidun median lisäksi talouspakotteet. Suomi osallistuu Venäjä-vastaisiin talouspakotteisiin, joihin ei ole mitään perusteita.

Pakotteissa viitataan Krimin haltuunottoon ja Ukrainan sotaan. Krim on aina kuulunut Venäjään. Sen asukkaat kokevat olevansa venäläisiä. Krim pyrki heti Neuvostoliiton hajottamisen jälkeen Venäjän yhteyteen, johon se oli kuulunut aina siihen saakka kun Hrustsev 1950-luvulla mielivaltaisella päätöksellään siirsi Krimin Neuvostoliiton sisällä osavaltiosta toiseen.

Suomen media toistaa valhetta Itä-Ukrainan sodasta vierittäen syyn Venäjälle. Tosiasiassa vallankaappaushallitus julisti "terrorismin vastaisen sodan" laillista presidenttiä tukeneita itä-ukrainalaisia vastaan.

Ukraina on Yhdysvaltojen ohjauksessa vajonnut lähes anarkiaan. Demokratiaa suojelevia lakeja on peruutettu toinen toisensa jälkeen. Tuleviin presidentinvaaleihin voi osallistua vain osa ukrainalaisista.Siten vaalit ovat kaikkien demokratian ja kansainvälisten lakien vastaiset.

Yhdysvaltojen varapresidentti Biden vaati EU:ta asettamaan talouspakotteet Venäjälle omien tekojensa seurausten vuoksi.Venäjä auttoi krimiläiset turvaan Ukrainassa räjähtäneeltä natsien mielivallalta Yhdysvaltojen ja EU:n tukeman vallankaappauksen jälkeen. Siitäkö pitäisi Venäjä saattaa rangaistavaksi!

Liian moni EU:n jäsenmaa on täysin riippuvainen Yhdysvaltojen vallasta. EU-maiden enemmistö on valmis rikkomaan kansainvälisiä lakeja ja puuttumaan toisten maiden sisäisiin asioihin,jos Yhdysvallat niin haluaa. Niin tässäkin. Suomen NATO-myönteinen Sipilän hallitus liittyi Venäjä-vastaisiin talouspakotteisiin, kun "muutkin EU-maat liittyvät" ja kun Suomi kuuluu "läntiseen arvoyhteisöön". Tuohon arvoyhteisöön kuuluu kaikki Yhdysvaltojen tuholaistoiminta Etelä-Amerikassa, Kauko-Idässä ja Lähi-Idässä. Arvojen mukaan vallankaappaukset ovat sallittuja, jos niillä saadaan öljyä ja sotilaallista hegemoniaa. Viimeksi Euroopan parlamentin enemmistö kannatti USA:n hanketta Venezuelan sisäisiin asioihin puuttumiseksi ja ad hoc presidentin valitsemiseksi.

Euroopan parlamentti niin Ukrainan kuin Venezuelan kohdalla tukee ulkoparlamentaarisuutta ja perustelee sitä "ihmisoikeuksilla". Venezuelassa ulkopuolisella kyberhyökkäyksellä vaurioitettiin sähkökeskuksia ja aiheutettiin sähköpula koko maahan.

Myös Krimiin on kohdistettu vastaavanlaisia kyberhyökkäyksiä.

Valtamedian valheet vaikuttavat Yle:n katsojiin ja sanomalehtien lukijoihin. Katsojiin ja lukijoihin kuuluu myös venäläisiä Suomen kansalaisia.

Toimiessani Helsingin kaupungin nuorisopsykiatrian ylilääkärinä 25 vuotta, näin miten venäläiset nuoret kokivat median vaikutuksen. Venäläisiin kohdistuva rasismi on valtamedian ansiosta sallittua. Laillista syrjintää voimakkaammin vaikuttaa ryssittely ja kaveripiiristä sivuun työntäminen.

Pyrin tuolloin  aina kuin mahdollista siihen, että yksikössäni olisi äidinkieleltään venäjänkielinen lääkäri tai terapeutti. Samalla tavalla äidinkieleltään ruotsinkieliset nuoret pääsivät aina äidinkieleltään ruotsinkielisen terapeutin asiakkaaksi.

NATO:n vaikutuspiiriin kuuluva valtamediamme ei huomaa synkeää kaksinaismoraaliaan. Tasa-arvoa julistetaan tietyille ryhmille, mutta se ei kuulu venäläisille. 

Yhdysvaltojen ulkomisteriön järjestämässä kokouksessa Bratislavassa vuonna 2000, Willy Wimmerin mukaan Yhdysvaltojen eräs tavoite Venäjän eristämiseksi oli pyrkimys estää venäläisten pääsy Itämerelle. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä taipuvatko Stubbin, Orpon ja Sipilän kaltaiset poliitikot voimakkaampiin toimiin kuin mediapropaganda ja talouspakotteet. Onko Suomen valtioneuvosto valmis kybersodan edellyttämiin toimiin tai sotilaallisiin toimiin, jos Yhdysvallat niin haluaa. Olihan Sipilän hallituksen eräs tärkeä tavoite kehittää trans-atlanttisia suhteita.

Tähän on tultu. Salassa. Kansan selän takana.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: valtiollinen sensuuri, hybidisota, Suomen eliitti, rasismi venäläisiä kohtaan, Mediapooli, NATOn hybridikeskus

MITEN NATO ON MUUTTANUT JA MUUTTAA SUOMEA

Maanantai 11.3.2019 klo 19.20 - Pirkko Turpeinen-Saari

 

 

 

Kuvaan aluksi missä tilassa maamme on nyt suhteessa NATO: on ja sen jälkeen valotan, miten tähän tilanteeseen on tultu.

Noin kaksi vuotta sitten Helsinkiin perustettiin USA/EU/NATO: n hybridikeskus tarkoituksenaan suorittaa oletetun Venäjän hybridisodan vastaista toimintaa.

Eduskunnan alainen ulkopoliittinen instituutti on toiminut pääasiallisena eduskunnan ja median käyttämänä kansainvälisten suhteiden asiantuntijaelimenä. Eduskunta valitsee eri puolueiden edustajat instituutin hallintoelimeen. Instituutilla on myös kansainvälisistä tutkijoista koostuva tieteellinen neuvosto.

Vuoden 2014 keväällä valtioneuvoston kanslia järjesti kansanedustajille seminaarin Venäjän hybridivaikuttamisesta. Keskeisten medioiden päätoimittajat yhdessä valtioneuvoston tiedottajan Markku Mantilan kanssa vastasivat ohjelmasta. Mantila ilmoitti muistaakseni tuossa tilaisuudessa, että valtioneuvosto tulee lähettämään Harvardin yliopistoon Yhdysvaltoihin 100 toimihenkilöä, tiedottajia ja virkamiehiä, oppimaan hybridisodasta.

Vuoden 2014 elokuussa kansalaiset saivat lukea lehdestä Suomen allekirjoittaneen NATO: n isäntämaasopimuksen. Asiaa ei ollut käsitelty eduskunnassa. Presidentti Niinistö, oli allekirjoitustilaisuudessa läsnä, vaikka puolustusvoimien komentaja suoritti varsinaisen allekirjoituksen. Myöhemmin presidentti on maininnut keskustelleensa asiasta etukäteen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa ministerivaliokunnassa, vaikka sopimusta ei ollut käsillä eikä sitä ollut käännetty suomeksi. 

Ruotsi edellytti sopimuksen käsittelyä eduskunnassa ja edellytti että maahan ei tuoda ydinaseita. Suomi ei tällaista ehtoa esittänyt.

Suomen valtamedia, kustannustalot, Yleisradio ja Mainos TV mukaan luettuna ovat muodostaneet Mediapooliksi ristityn yhteenliittymän, joka sitoutui myönteiseen yhteistyöhön pari vuotta sitten perustetun USA/EU/NATO hybridikeskuksen kanssa. 

Mediapoolin puheenjohtajana toimi kokoomuspuoluetta edustava Yle:n toimitusjohtaja Lauri Kivinen. Tänä vuonna toimitusjohtajaksi tuli Otava-konsernin toimitusjohtaja. Tarkemmin tuntemattomalla prosessilla, valtioneuvosto on kytkenyt valtion turvallisuuskomitean alaisen huoltovarmuuskeskuksen tähän mediapoolin ja hybridikeskuksen yhteenliittymään rahoittamalla mediapoolia. Siten käytännössä kaikki Suomessa toteutettava informaatio noudattaa NATO: n tavoitteita. Mikäli näin ei ole, poikkeavan informaation voidaan katsoa tämän rakenteen puitteissa uhkaavan valtion turvallisuutta.

Objektiivisesti katsottuna yllä mainittu yhteenliittymä muodostaa maahamme ennen näkemättömän valtiollisen sensuurin. Tämän sensuurin ideologinen johtaja on NATO. On huomattavaa, että Suomessa oli sensuuri myös jatkosodan aikana. Natsi-Saksa ei ollut kuitenkaan sen ideologinen johtaja.

Miten tähän on tultu?

Yhdysvallat aloitti presidentti Reaganin aikana erilaisten ”demokratiaa” edistävien järjestöjen perustamisen CIA:n rinnalle. Tarkoituksena oli luoda Yhdysvaltojen johtama maailma antamalla vallanhalulle ja ryöstötoiminnalle demokratian naamio.

George H.W. Bushin aikana Yhdysvallat lähti propagandan, taloudellisen kiristyksen lahjonnan ja sotilaallisen voiman erilaisin yhdistelmin hajottamaan sosialistisia maita lähtien Puolasta sekä Neuvostoliitosta ja päätyen Jugoslavian liittovaltion pommittamiseen. 

Haltuunotto- ja ryöstöprojekteja naamioimaan tarvittiin tehokasta korruptiota sekä median ja markkinointitoimistojen propagandaa.

Läntisen Euroopan haltuunoton välineeksi synnytettiin Saksan johdolla Euroopan unioni, joka jo Maastrichtissa pidetystä perustamiskokouksestaan lähtien sitoutui Jugoslavian hajottamiseen. 

Euroopan unionin perustamisasiakirjat laadittiin European Round Table of Industrialists, eli Euroopan pyöreän pöydän teollisuusmiesten tavoitepapereiden pohjalta. Round table’n puheenjohtajana toimi Volvon pääjohtaja Per Gyllenhammar, joka oli myös Yhdysvaltojen toiseksi suurimman aseteollisuusyrityksen hallituksen jäsen.

Neuvostoliiton ja Varsovan liiton hajoamisella oli valtava merkitys Suomessa. Koko se osa yhteiskuntaa, joka sodan jälkeen oli joutunut alistumaan demokratiaan ja hyvään yhteistyöhön Neuvostoliiton kanssa ja painamaan natsiliittolaisuuden ihannoinnin taka-alalle, pääsi heittämään alistumisen taakan harteiltaan.

Suojeluskunnat ja Lotta-järjestöt nousivat maan alta. Puolustusministeriksi noussut Elisabeth Rehn palautti asekätkijöiden kunnian. 

Suomen media ei tietänyt tai tietoisesti valehteli hajotettavien ja haltuun otettavien maiden kohtalosta, erityisesti Yhdysvaltojen presidentin ja miljardööri George Soroksen vahvasta osuudesta.

Olen kuvannut kirjassani Lahtari, Punikki ja Teurastaja USA:n ja CIA:n suunnitelman Jugoslavian hajottamiseksi sekä sen toteutuksen Bosnian sodan päättymiseen saakka.

Suomen media on kuvannut tapahtumien kulun Yhdysvaltojen ja NATO:n silmälasien läpi.

Suomalaiset eivät ole mediastaan kuulleet Afganistanista ja Lähi-Idästä tuotettujen jihadistien ja uudelta mantereelta saapuneiden natsien käytöstä Yhdysvaltojen ja Euroopan keskeisten NATO-maiden tavoitteiden aikaansaamiseksi. Serbien holokausti on täysin tuntematon. Samoin kroaattien suorittama serbien kansanmurha ja etninen puhdistus Kroatian Krajinasta elokuussa 1995. Tämän etnisen puhdistuksen salaamiseksi Yhdysvallat nosti esiin valheellisen version Srebrenican tapahtumista, minkä valheellisen version paljastamista tai sen kieltämistä on vaadittu rangaistavaksi rikoksena.

Suomalaisille ei ole kerrottu jihadistien tuomisesta Tsetseniaan taistelemaan Venäjän hallitusta vastaan. Ei myöskään sitä, että Kosovon albaanit ehdoin tahdoin kieltäytyivät yhteistyöstä Jugoslavian valtionhallinnon kanssa samoin kuin kieltäytyivät osallistumasta demokraattisiin vaaleihin. Sen sijaan Yhdysvallat sekä Iso-Britannia, Ranska ja Saksa kouluttivat ja aseistivat univormuja myöten terroristiksi vielä vuoteen 1998 saakka luokiteltuja KLA: n albaanitaistelijoita tavoitteenaan vallata Kosovo Yhdysvaltojen sotilastukikohdaksi.

Suomalaiset diplomaatit, entiset YK:n virkamiehet, ovat esiintymisillään Suomen mediassa ja erilaisissa tapahtumissa vahvistaneet NATO: n propagandaa. Heistä keskeisimpiä ovat presidentti Martti Ahtisaari sekä entinen puolustusministeri, YK:n Balkanin ihmisoikeusraportoijanakin sekä YK:n pääsihteerin erityisedustajana Sarajevossa 1999, YK:n alipääsihteerinä, Bosnia-Hertsegovinan erityislähettiläänä 1998 – 1999 toiminut Elisabeth Rehn. Oikeushammaslääkäri Helena Ranta on toiminut Martti Ahtisaaren oikeana kätenä. Lisäksi kansanedustaja Pekka Haavisto on vähätellyt NATOn pommitusten merkitystä ja tuhoja.

Julkisuudessa on annettu kuva, että suomalaiset ovat olleet rauhanrakentajina Balkanilla. Tämä illuusio on tehnyt mahdottomaksi tarkastella mitä Jugoslavian hajottamissodissa tapahtui ja niin muodoin on ollut mahdotonta myöhemminkään tiedostaa mitä maailmassa ylipäänsä tapahtuu.

Kouriintuntuvimman panoksen NATO: n hyväksi Suomi suoritti vuoden 1999 alussa, jolloin Jugoslavian hallitus oli pyytänyt Suomesta oikeuslääkäriryhmän tutkimaan Racakin kylässä tapahtuneen taistelun uhrien ruumiita. Ruumiit oli koottu yhteen kaivantoon. ETYJ:n tarkkailijoiden yhdysvaltalainen puheenjohtaja William Walker väitti henkilöiden tulleen teloitetuiksi juuri siinä paikassa.

Ranskalainen TV-ryhmä oli kuvannut koko päivän tapahtumat ja toimittajat kirjoittivat selostuksensa muutaman päivän kuluttua. Mikään ei viitannut teloituksiin vaan terroristien hyvin juoksuhaudoin varustetun kylän takaisin valtaamiseen Jugoslavian hallituksen poliisien toimesta.

Oikeuslääkärit avasivat ruumiit yhdessä jugoslavialaisten ja valkovenäläisten kollegojen kanssa. Kun yksi avasi, toinen seurasi vieressä. Avausten jälkeen kaikki ryhmät olivat yksimielisiä, että henkilöitä ei ollut teloitettu.

Tunnen henkilökohtaisesti avauksessa mukana olleen suomalaisen professorin. Hän on katkera siitä, että suomalaisten ei annettu allekirjoittaa yhteistä lausuntoa jugoslavialaisten kollegoiden kanssa. Sen sijaan suomalaisryhmän puheenjohtajaksi oli nimetty hammaslääkäri Ranta, jolla ei ole koulutusta kuolinsyyn määrittämiseen. Hän toimi Saksan ulkoministeriön ja todennäköisesti Martti Ahtisaaren ohjeiden mukaan myötäillen William Walkerin etukäteen eri NATO-maiden hallituksille levittämää tietoa joukkoteloituksesta.

Yhdysvallat oli odottanut tilaisuutta aloittaa Jugoslavian pommitukset. Presidentti Clinton viittasi puheessaan hirviömäisiin tekoihin ja Rannan lausuntoon ja aloitti pommitukset.

Suomalaiset oikeuslääkärit uskalsivat myöhemmin ottaa aloitteen käsiinsä ja julkaisivat todelliset tutkimustulokset kansainvälisessä tieteellisessä lehdessä.

Presidentti Ahtisaari oli luomassa mahdollisuuden pommitusten aloittamiseen. Hän osallistui rauhaan päätyneisiin neuvotteluihin, joissa hän uhkasi Belgradin pommituksilla, joissa puoli miljoonaa ihmistä kuolisi kahdessa viikossa, ellei Milosevic suostuisi hänen ehdottamaansa rauhaan.

YK:n päätöslauselmalla 1244 Kosovo on osa Serbiaa.  Ahtisaaren puheenjohdolla kokoontunut työryhmä ei saanut YK:n turvallisuusneuvoston enemmistöä taakseen voidakseen julistaa NATOn miehittämän Kosovon itsenäiseksi. Siitä huolimatta Kosovon YK:n hallinnon alainen ”parlamentti” äänesti yksityishenkilöinä, vuonna 2008, että Kosovo on itsenäinen. Presidentiksi oli tullut Drenica-väkivaltaisen mafia-rikollisjärjestön johtaja ja KLA- johtaja Hashim Thaci.

Elisabeth Rehn on lukuisissa TV-ohjelmissa vahvistanut NATOn propagandaa siitä, että muslimit ovat uhreja ja serbit syyllisiä Jugoslavian sotien tapahtumiin.

Presidentti Mauno Koivisto sen sijaan kirjoitti esipuheen teokseen Toisenlainen kuva Kosovosta. Hän toteaa: ”Minulle tuottaa edelleen vaikeuksia kuvata niitä tunteita, joiden vallassa jouduin seuraamaan NATOn toimesta suoritettua Jugoslavian ruhjomista vuonna 1999. Minä vihasin ja toisaalta ihailin sitä ammattitaitoa, jolla NATOn propagandistit orkestroivat Kosovon sodan tiedottamisen. Nyttemmin orkestrointia ei enää tarvita, se on jo tehnyt tehtävänsä. Serbien oletetusta syntilistasta on tullut mantra, jota automaattisesti luetaan. Olen halunnut vaikuttaa siihen, että toisenlainenkin totuus Kosovon sodasta saisi kirjan muodon.”

Martti Ahtisaaren saama Nobelin rauhanpalkinto ikään kuin sementoi NATOn version todellisuuden.

Euroopan unionin jäsenmaiden enemmistö kuuluu NATOon. Ulko- ja turvallisuuspolitiikassa EU:n kannat vain voimistavat tätä Suomeen iskostunutta NATOa myötäilevää todellisuutta. USA/EU/NATOn hybridikeskus ja edellä mainittu sensuuri tekee tosiasiassa mahdottomaksi tuon sensuurin ulkopuolisen totuuden esilletuomisen ilman, että asianomainen menettää virkansa tai maineensa.

Keskiajalla Espanjassa oli Inkvisitio- niminen katolinen tutkinta- ja tuomiolaitos. Sen tehtävänä oli varmistaa espanjalaisten ”veren puhtaus” kun juutalaiset ja maurit oli karkotettu maasta. Pahimmassa tapauksessa syylliseksi todetut poltettiin roviolla. Kauhun vallassa elävät ihmiset kuvittelivat inkvisition jatkuvan ikuisesti, mikä johti alistumiseen ja epätoivoon.

Natsi-Saksan vallan alla samanlainen veren puhtaus oli hyväksytyksi tulemisen kriteerinä.

Suomen ylikansallista suurpääomaa ja militarismia palvelevat oikeistopuolueet ovat muiden puolueiden passiivisuuden johdosta kyenneet pystyttämään Suomeen Yhdysvaltoja ja NATO-Eurooppaa palvelevan sensuurin, josta tällä hetkellä, yleisön vilpittömän tietämättömyyden johdosta näyttää olevan mahdotonta päästä eroon.

Media pystyy pääoman avulla jälleen ratkaisemaan eduskuntavaalit kuten presidentinvaalit NATO/inkvisitiota tyydyttävällä tavalla ellei kansa herää ja äänestä oikein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nato, sensuuri, mediapooli, turvallisuuskomitea

Venäjän likainen raha ja lännen pankit

Keskiviikko 6.3.2019 klo 11.27 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen valtamedia, Yle ja Helsingin Sanomat mukaan luettuna, kuuluu NATO:n hybridikeskuksen propagandaan sitoutuneeseen Mediapooliin. Poolilla on uutisten sisältöjä yhdenmukaistava sisältötyöryhmä. Ryhmä on varmaan pohtinut päänsä puhki miten käsitellä näin vaalien alla Yle:n MOT-ohjelman esiintuomaa muun muassa Venäjältä tulevan rikollisen rahan kulkua suomalaistenkin pankkien kautta.

Helsingin Sanomille 6.3.2019 tuottaa vaikeuksia ratkaista liittäisikö presidentti Putinin suoraan rahanpesuun, mikä sopisi NATO-propagandaan, vai kirjoittaisiko ainakin puolitotuuksia. Lehti ratkaisee asian pilapiirroksella, jossa presidentti Putin käskee viemään "pyykkipussit" pesulaan.

Teksti kertoo:"Venäjällä ansaittu - tai muuten haltuun otettu- omaisuus on siirrettävä pikaisesti pois Venäjän päättäjien ulottuvilta. Näin on, vaikka rikastunut olisi presidentin lähipiirissä, sillä suosio, vapaus ja rahat saattavat kadota yllättäen käsi kädessä."

Hesarin lukija ja Yle:n MOT-ohjelman seuraaja jätetään vaille kaikkia kiinnityskohtia todellisuuteen. Mistä Venäjän yhteiskunnan taloudellisess kehityksessä  tullaan ja mihin mahdollisesti ollaan menossa.

NATO-propaganda ei kerro mitä Yhdysvaltojen presidentti George H.W.Bush, miljardööri George Soros ja Harvardin talousprofessorit tekivät Venäjällä ja kuinka he ryöstivät tai auttoivat ryöstämään Venäjän kansallisvarallisuuden kulta mukaanluettuna 1990-luvulla.

Korruptoidut kenraalit, presidentti Jeltsin ja ryöstössä mukana olleet Yhdysvaltojen ohjailemat Anatoli Chubais ja Jegor Gaidar saattoivat voimaan talouden shokkiterapian, jonka avulla he ja heidän länsimaiset ystävänsä kahmivat omaisuutensa siirtäen ne lännen pankkeihin.

Mediapoolin jäsenet eivät myöskään "paljasta" tietävänsä, että Venäjään kohdistuvien talouspakotteiden syynä ei ole kansainvälisten lakien rikkominen Krimin "haltuunotossa" vaan kansainvälisiä lakeja jatkuvasti rikkovien NATO-maiden pyrkimys kaataa presidentti Putinin hallinto.

Yle ja Helsingin Sanomat varovat kertomasta totuutta. Totuus syntyy prosessien tietämisestä ja niiden vaikutuksen ymmärtämisestä. Helsingin Sanomat ei pysty olemaan tunnustamatta sitä, että pimeät rahavirrat alkoivat valua länteen erityisesti sen jälkeen, kun äkkirikastuneet oligarkit alkoivat pelätä presidentiksi tulleen Putinin estävän heidän rikollisia menetelmiään.

Näin muistaakseni Aljazeeralta dokumentin, jossa kuvattiin kokousta, jossa presidentti Putin pani oligarkit järjestykseen. Tästä luonnollisesti seurasi oligarkkien sielussa hätäännys: Mihin nyt rahani piilotan?

Amerikkalaiset olivat siirtäneet sujuvasti Venäjällä kerättyjä voittojaan lännen, erityisesti Sveitsin pankkeihin. Soros oli jo 1987 perustanut CIA:han kytkeytyvän Open Society Foundationin Moskovaan, josta käsin hän rahoitti Venäjän hallituksenvaihdosprojektiaan.

Helsingin Sanomat kertoo, että pimeät rahavirrat alkoivat vuodesta 2003 lähtien, jolloin Mihail Hodorkovski pidätettiin." Venäjältä alkoi paeta pääomaa, josta osa laillista, osa ei."

Kun tosiasiat puhuvat sen puolesta, että presidentti Putin pani rikollisia kuriin, mutta lännen pankit auttoivat noiden rikollisten rahojen pyykkäämistä, propaganda syyttää Putinia. Pankkien joutuessa kontrolloimaan rahavirtojaan kun eivät enää kehtaa jatkaa likaisen rahan pesemistä,  NATO-propaganda ei tohdi syyttää pankkeja vaan taas syytetään presidentti Putinia.

Kun rikollinen raha on Hodorkovskin kaltaisten henkilöiden rahaa, jotka käyttävät ne Soroksen tavoin Putinin kaatoyrityksiin, Suomen NATO:n hybridikeskuksesta riippuvainen media ylistää Hodorkovskia ja ymmärtää pankkeja.

Mediapoolin sisältötyöryhmällä on näköjään vaikeuksia löytää raflaavia otsikoita vaaleihin. Mitä rahanpesu-uutisten jälkeen seuraavaksi? 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vaalipropaganda, mediapooli, Venäjän rahapyykki, Helsingin Sanomat, presidentti Putin

Suomi sallii USA:n ja NATO-EU:n sekaantumisen Suomen vaaleihin

Sunnuntai 25.11.2018 klo 15.03 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen media on seurannut tarkalla silmällä väitettyä Venäjän vaikuttamista USA:n ja eräiden Euroopan maiden vaaleihin. Rasismia lähentelevä kritiikki Venäjää vastaan yltyi USA:n ja NATO-EU:n väkivaltaan päätyneen Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014.

USA:n presidentit, CIA, eri CIA:ta pehmeämmät niin kutsutut USA:n "demokratiaa" edistävät järjestöt rahoittivat ja toteuttivat Neuvostoliiton, Puolan, Jugoslavian ja Ukrainan vallankaappaukset.Niihin liittyi kohdemaiden poliitikkojen korruptointi ja propaganda yhteiskuntajärjestelmien muuttamiseksi ja infrastruktuurin ottamiseksi ylikansallisten pääomapiirien haltuun.

USA:n ja NATO-EU:n toimien seurauksena kohdemaat taantuivat kehitysmaiden luokkaan oltuaan siihen saakka sosiaalista oikeudenmukaisuutta korostavia itsenäisiä valtioita. Orjuutta harjoittaneessa ja rasismia ylläpitäneessä Yhdysvaltojen johtoeliitissä, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, sosialismista puhumattakaan on ollut kirosana - este ylikansalliselle kyseisten maiden kansallisvarallisuuden haltuunotolle. Yhdysvallat edesauttoi Mandelan vangitsemista ja yritti viimeiseen saakka estää rotuerottelun lopettamista myös Etelä-Afrikassa.

Ukrainan kohdalla USA:n ja NATO-EU:n propaganda ja Venäjän, erityisesti presidentti Putinin demonisointi annettiin Hill&Knowlton markkinointiyhtiön tehtäväksi.

USA:n entisen presidentin Bill Clintonin, presidentti Obaman varapresidentin Bidenin, ulkoministeri Hillary Clintonin, apulaisulkoministeri Victoria Nulandin ja koko Jaltalle syyskuussa 2013 kokoontuneen eurooppalaisen eliitin eufoorisen Ukrainan haltunottokokouksen tunnelma lässähti puoli vuotta myöhemmin, kun vallankaappaus ei onnistunutkaan täydellisesti. 

Neuvostoliiton hajottamisprosessista ja Jugoslavian hajotuksen strategian ja taktiikan nähtyään Venäjä ei alistunutkaan omien turvallisuusetujensa tuhoamiseen. Se ei myöskään katsonut mahdolliseksi jättää Krimin väestöä neo-natsistisen väkivallan alaiseksi. Krimillä oli/on luonnostaan Sevastopolin tukikohdassa 20 000 venäläistä sotilasta. Siten autonomisella Krimillä sotilaiden läsnäolo oli arkea eikä kyseessä ollut "miehitys".

Vallankaappauksen jälkeen Ukrainan hallitus oli täysin Yhdysvaltojen hallussa Varapresidentti Biden antoi suoraan ohjeita Ukrainan parlamentissa, Radassa ja puhui pääministeri Jatsenjukin kanssa enemmän kuin oman vaimonsa kanssa. Suuri osa ministereistä oli perustuslain vastaisesti ulkomaalaisia, valtiovarainministeri yhdysvaltalainen. Venäjän kieli, jota käytännössä kaikki ukrainalaiset osaavat, haluttiin kieltää ja vallankaappaushallitus julisti "terrorismin vastaisen sodan" itä-ukrainalaisille, jotka pitivät vallankaappauksella synnytettyä hallitusta laittomana.

Kiovan hallitus jatkaa tätä "terrorismin vastaista sotaa" omia kansalaisiaan vastaan, kykenemättä neuvottelemaan ja lopettamaan sodan

Suomen Sipilän johtama valtioneuvosto on syyttänyt Ukrainan kriisistä Venäjää. Se ei ole suostunut tuomaan Suomen kansalle esiin tapahtumiin liittyviä tosiasioita vaikka suomalainen, Sipilän puoluetoveri Olli Rehn, oli kriisiä edeltävänä aikana EU:n laajentumiskomissaarina ja talouskomissaarina. Olli Rehn oli komissiossa vastuussa siitä, että valmistelu oli huonosti tehty, Ukrainan talouden syvää riippuvuutta Venäjästä ei ollut otettu huomioon, eikä sitä, että Ukrainan kansa ei halunnut liittyä NATO:oon. Siitä huolimatta EU:n lähentymissopimuksessa sotilaalliset artiklat ovat ensimmäisinä ja niihin ukrainalaisten olisi tullut sitoutua.

Venäjän kyky suojata krimiläisiä ja pitää hallussaan Venäjälle ikiaikaisesti kuulunut Sevastopolin sotilastukikohta sai väkivallalla asioitaan ajamaan tottuneen USA:n ja NATO-EU:n raivon valtaan. Tilanteesta alettiin syyttää Venäjää. Peili olisi kertonut, kuka kriisin oli synnyttänyt.

Sotilaallisella väkivallalla ja talouspakotteilla valtioita alistamaan tottuneet USA ja NATO-EU ovat määränneet talouspakotteita Venäjälle, joka vuorostaan on määrännyt vastapakotteita. Venäjä-vastaista propagandaa on taitavasti voimistettu kaikkien entisten eurooppalaisten siirtomaavaltojen tiedustelupalveluiden toimesta.

Suomen edellinen valtioneuvosto alkoi toimia Venäjän väitettyä hybridivaikuttamista vastaan. Valtioneuvosto ei sanallakaan maininnut vallankaappausta ja muun muassa EU:n vastuuta ,vaan keskittyi sen seurauksena syntyneisiin Venäjän toimiin. Irrottamalla syyn ja seuraukset, Suomen valtioneuvosto osallistui USA:n ja NATO-EU:n propagandaan täysin rinnoin.

Valtioneuvosto päätti lähettää 100 suomalaista toimittajaa ja avainhenkilöä Harvardin yliopistoon, joka on tunnettu opinahjona, josta " Harvardin pojat", sosialististen maiden vallankaappauksia johtaneet talousasiantuntijat ovat lähtöisin. Harvardissa suomalaisille on opetettu toimimista "Venäjän hybridivaikuttamista vastaan". Käytännössä tämä on merkinnyt kattavaa neo-natsistista rasismia lähentelevää Venäjä-vastaista päivittäistä propagandaa. Tältä propagandalta kukaan ei pääse pakoon.

Suomeen on perustettu "mediapooli", joka kokoaa kaikki merkittävät sanomalehdet, Yle:n ja MTV:n kollektiiviksi, joka on liitossa huoltovarmuuskeskuksen ja Helsingissä sijaitsevan USA/NATO- hybridikeskuksen kanssa. Yhdessä Harvardin koulutuksen kanssa tämä joukko muodostaa raudanlujan propagandayhteenliittymän. Yhteenliittymä on vaarallinen.  Kun se yhdistyy kansalliseen turvallisuusdoktriiniin, joudutaan päättelemään, että jokainen, joka ei ilmaise ajatuksiaan mediapoolin ideologian mukaisesti, on Suomelle turvallisuusuhka.

Tästä "rautapanssari-ideologiasta" johtuu muun muassa se, että suomalaiset eivät saa totuuteen pohjautuvaa tietoa Neuvostoliiton hajottamisesta ja länteen siirrettyn kansallisvarallisuuden kohtalosta, Puolan Solidaarisuuden korruptiosta, Jugoslavian sotien al Qaida-kytköksistä, Ukrainan kriisin syistä, USA:n ja NATO-EU:n tuesta jihadisteille Syyriassa.

Eduskuntavaalien ja EU-vaalien lähestyessä medipooli tulee huolehtimaan, että Yle:n, MTV:n ja sanomalehtien vaalipropaganda on yhteneväinen USA/NATO-hybridikeskuksen tavoitteiden kanssa, mistä tavoitteista ei voine erehtyä. Valtioneuvosto on osoittanut katsovansa, että hybridikeskuksen tavoitteet ovat myöskin tämän hallituksen turvallisuuspoliittiset tavoitteet.

Jos olen oikein ymmärtänyt IKL:ään ja Mäntsälän kapinaan myönteisesti suhtautuva puolustusministeri yhdessä tasavallan presidentin kanssa on sitonut armeijaa koskevissa päätöksissä Suomen syvään integraatioon USA/NATO:n kanssa. Suomen eduskunta on vastuussa kansalaisille siitä, että se ei ole käyttänyt hallussaan olevia menettelytapoja kyseenalaistaakseen isäntämaasopimuksen, lukuisat NATO-sotaharjoitukset ja kahdenväliset yhteistyösopimukset monien NATO-maiden kanssa.

Tulossa olevan vaalikampailun aikana kansalaiset joutuvat kysymään ehdokkailta, ovatko nämä halukkaita alistumaan USA/NATO-hybridikeskuksen tulkintaan maailman valtasuhteista ja erityisesti Venäjän toimista. Vai onko tavoitteena edelleen itsenäinen, itsenäiseen puolustukseen ja liittoutumattomuuteen nojaava Suomi, jolle lähin naapuri Venäjä on ystävä eikä vihollinen?

Venäjävastaisen hybridivaikuttamisen rautakehikko on jo rakennettu. Valtioneuvosto ja hybridikeskus valmistautuvat vaaleihin. Sallimmeko suomalaisina alistumisen verovaroilla maksamamme YLE:n Venäjä- vastaisiin puolitotuuksiin ja vihjailuihin vai vaadimmeko edelleen oikeusvaltio-periaatteen noudattamista, jossa tosiasiat on nostettava esiin ensin ja johtopäätökset tehdään vasta sen jälkeen?

Ensimmäiseksi on avattava Ukrainaan liittyvät tosiasiat. Yle voisi aloittaa esittämällä Oliver Stonen erinomaisen Ukraina-dokumentin.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vaalivaikuttaminen, Suomen vaalit, Sipilän hallitus, Mediapooli, hybridikeskus

Suomalaista aivopesua

Lauantai 27.10.2018 klo 15.36 - Pirkko Turpeinen-Saari

Olin kaksi viikkoa ulkomailla suomalaisen aivopesun saavuttamattomissa. Nyt suomalaisten lehti/kustannustalojen Mediapoolin ja Huoltovarmuuskeskusken totaalinen valta  mielenmaailmaan tuntuu kuristavana.

Mediapooliin kuuluvien kustantajien(Sanoma, Alma media, Yle, MTV, Otava etc) toimesta -työväenlehtien käytännössä kadottua- Suomen oikeistolaiset sanomalehdet, tv -kanavat, kirjakustannusala, kirjakaupat muodostavat monopolin, joka asettaa kirjoitusten ja ohjelmien sisällöille ehdot. Mediapooli toimii tiiviissä yhteistyössä NATO:n siviilialueeseen kohdistettavan propagandan ja käytäntöjen toteuttamiseksi.

Samanlainen valtioneuvoston, armeijan ja median vakoilu- ja propagandaorganisaatio VIA/SAT vaikutti sodan aikana 1940-luvulla. Järjestö ulotti vakoilu- ja mielipiteenmuokkausorganisaationsa Suomen pienimpiinkin kyliin.

Mediapoolin edustama Suomi on sodassa Venäjää vastaan. Stubbin ja Sipilän hallitukset ovat vastuussa siitä, että valtioneuvosto on toiminut tiiviissä yhteistyössä NATO-jäsenyyteen sitoutuneen tiedonvälityksen kanssa. Stubbin hallituksen aikana Suomi sidottiin NATO:n isäntämaasopimukseen ja Harvardin yliopistoon lähetettiin 100 suomalaista toimijaa koulutettaviksi "Venäjän hybridisotaa vastaan", mikä tosiasiassa tarkoittaa valmiutta Yhdysvaltojen edellyttämän maailmankuvan levittämiseen.

Suomea ei ole vielä läpeensä ehditty tuhota pääministeri Sipilänkään yksityistämistoimilla.  Vauhti on kuitenkin hurja. Suomessa on, kuten aikoinaan Neuvostoliitossa, Jugoslaviassa ja Ukrainassa, riittävästi korruptiolle alttiita johtajia, jotka mielellään auttavat toteuttamaan USA:n politiikan tarpeita, jotka ovat loputtomat.

Yhdysvallat antaa kuvan että se olisi edistämässä "demokratiaa" ympäri maailmaa. Noiden edistämistoimien välineinä toimivat lukuisat CIA:n pyrkimyksiä muistuttavat "valedemokratia"-organisaatiot. Niistä voi mainita National Endowment for Democracy (NED), International Republican Institute, National Democratic Institute, Center for International Private Enterprise, Solidarity Center, Freedom House, Open Society Foundation, United States Agency  for Development (USAID), Syrian White Helmets, International Crisis Group.

Näiden "valedemokratia" organisaatioiden avulla sopiville kansalaisjärjestöille ja nuorille uskotellaan heidän olevan mukana edistämässä demokratiaa maassaan kun toimilla pyritään tosiasiassa kyseisten valtioiden infrastruktuurin haltuunottoon USA-johtoisten yritysten hyväksi.

Miten aivopesu Suomessa toimii NATO:n ja Yhdysvaltojen maailmanvallan hyväksi?

Yhdysvaltojen entisen CIA-johtajan ja myöhemmän presidentti George H.W.Bushin suunnittelema ja CIA-työtovereiden ja Harvard-kavereidensa Larry Summersin ja Jeffrey Sachsin kanssa toteuttama Puolan, Neuvostoliiton ja Jugoslavian kommunistijohtoisten sosialististen maiden hajottaminen ja ryöstö salataan Suomen mediassa.

Puolan Solidaarisuus oli CIA:n tuote ja Lech Walesan Nobel-palkinto oli yhtä poliittinen kuin muutkin Nobelit. 

Neuvostoliiton maanpetokseen ja kansallisvarallisuuden ryöstöön ja varojen siirtoon länsimaisiin pankkeihin, Yhdysvaltojen hallintaan, syyllistyneet korruptoituneet venäläiset, kuten Horodkovski,nostetaan Suomen mediassa sankareiksi. Läpeensä korruptoitunut, alkoholisoitunut mafiatyylistä. "Jeltsinin perhettä" ylläpitänyt presidentti kuvataan suurena "demokraattina" vaikka kaikki mitä hän 10 vuoden aikana teki, tehtiin yhteistyössä CIA:n kanssa.

Käytännössä Jeltsinin demokratia oli Venäjän kansallisvarallisuuden ja suuryritysten siirtämistä pilkkahinnalla kansainvälisille suuryrityksille, kansan kurjistamista, kansantuotteen laskua, elinajan odotteen laskua ja sosiaalisen turvaverkon tuhoamista.

Nämä ulkomaille siirtyneet, maansa pettäneet rikolliset käyttävät nyt ryöstösaalistaan vaikuttaakseen Venäjän sisäisiin asioihin ja haitatakseen presidentti Putinin työtä maan nostamiseksi jälleen jaloilleen.

Lukiessani suomalaisten kansalaisjärjestöjen julkaisuja ja niiden välittämää todellisuutta kansainvälisistä asioista olen yllättynyt niiden Venäjä-vihamielisyydestä ja täydellisestä tietämättömyydestä edes Eurooppaa koskevista prosesseista.

Jugoslavian hajotuksen olen kuvannut teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja. Jotta Yhdysvallat NATO-maiden mutta myös Suomen tukemana pystyi tuhoamaan maan, se edellytti serbien demonisoimista. Nuo toisen maailmansodan holokaustin uhrit demonisoitiin ja tuhottiin toistamiseen, koska propaganda piti sitä oikeana. Jugoslavian osavaltiot putosivat USA:n ja NATO:n toimien seurauksena maailmantilaston 24:ltä sijalta kehitysmaiden tasolle.

George H.W.Bush tavoitteli myös kommunistijohtoisen Kiinan tuhoamista.Hän oli ollut USA:n lähettiläänä Kiinassa.Opiskelijamielenosoitukset olivat CIA:n kehittämiä.

Suomen valtioneuvoston ja Mediapoolin yhteistyö on saumatonta. Valtioneuvoston jäsenet eivät kerro kansainvälisistä tapahtumista rehellisesti koska he ovat NATO-maiden ryöstöpyrkimysten takana.

Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen varmuudella tiesi, että Kreikalle muiden maiden myöntämät "lainat" menivät suoraan Kreikan niitä näkemättä, Ranskan ja Saksan pankkien velkojen maksamiseen. Stubbin hallitus varmuudella tiesi USA:n,CIA:n ja EU:n osallisuudesta Ukrainan väkivaltaiseen vallankaappaukseen. Suomen laajentumiskomissaari, myöhemmin talouskomissaari Olli Rehn tiesi varmuudella, että hänen vastuullaan valmisteltu Ukrainan EU-lähentymissopimus oli ristiriidassa Ukrainan syvän riippuvuuden kanssa Venäjästä. EU-myönteinen presidentti Janukovits totesi syksyllä 2013, että liittymissopimus on liian kallis, joten se on ennenaikainen. Ukrainan kansa oli NATO-liittolaisuutta vastaan, mutta EU:n lähentymissopimuksessa sotilaalliset artiklat ovat ensimmäisiä.

Mediapooli on välittänyt Suomen kansalle paikkansa pitämätöntä tietoa Ukrainan vallankaappauksesta. Olen yksityiskohtaisesti kuvannut tapahtumia tieteellisiin lähteisiin vedoten vuosien 2013-2014 blogeissani.

Kun tulin kahden viikon poissaolon jälkeen Suomeen keskeytin Paulon-sellokilpailun katsomisen seuratakseni mitä NATO/Mediapooli näyttää Saudi-Arabian ja Iranin suhteista Yle:n ulkolinjassa. Yle käyttää runsaasti BBC:n dokumentteja, jotka useimmiten heijastelevat Iso-Britannian ulkopoliittista linjaa.

Ohjelma oli tilkkutäkki totuuksia ja puolitotuuksia mutta vaikutelmaksi annettiin jonkinlaista tieteellisyyttä.Ohjelmassa korostettiin sunnien ja shia-muslimien välistä sovittamatonta ristiriitaa sotien syinä. Öljyä ei muistaakseni mainittu.

Myös Jugoslavian hajottamissodissa Mediapoolin jäsenten uutisointi kuvasi vihanpidon kansanryhmien välillä sotien syynä. Kuitenkin CIA:n kellonsoittaja Robert Baer on kuvannut kuinka hänellä oli jo 1990 miljoonia dollareita käytössään kansallisten vastakkainasettelujen voimistamiseksi Sarajevossa. CIA:n edustajat kirjoittivat valmiita uutisia Sarajevon TV-asemille, joita uutistenlukija luki tietämättä lähdettä.

Sodan lopputuloksena oli Bosnian NATO-miehitys ja USA:n valtava sotilastukikohta Bondsteel Kosovossa, joka rakennettiin laittomasti miehitetylle Serbian maaperälle. 

Tosiasiassa Yhdysvaltojen ryöstösotien keskeisinä perusteina on halu saada haltuunsa kaikki maailman raaka-ainevarat sekä niiden kuljetusreitit joko korruptiolla tai sodalla. Syyrian sodan lähtökohtana oli Iranin, Irakin ja Syyrian suunnittelema öljynkuljetusreitti, jota Saudi-Arabia ja Yhdysvallat ei voinut sallia. 

Mediapooli esittää uskollisesti Syyrian sodan alkulähteenä mielenosoitusten väkivaltaista tukahduttamista. En ole nähnyt yhtäkään uutista, jossa Mediapooli olisi kertonut Syyrian olevan sekulaarinen maa, jossa henkilökortissa ei mainita uskonnosta mitään. Parlamentissa on useita puolueita, myös sosialistisia ja kommunistisia. Syyria on Lähi-Idän demokraattisin maa, joka on ottanut vastaan yli 1,5 miljoonaa USA:n Irakin sodan pakolaista sekä 0,5 miljoonaa palestiinalaista.

Suomen kansa saatetaan valtioneuvoston, Mediapoolin ja NATO:n hybridikekuksen yhteistyön seurauksena mielentilaan, jossa vallitsee suuri epätietoisuus siitä, mihin tällä informaatiosodalla pyritään. Ykt'äkkiä Suomen maaperällä on NATO-joukkoja yhteistyössä suomalaisten sotilaiden kanssa antamssa "varoitussignaalia" Venäjälle. Valtavaa sotaharjoitusta on edeltänyt Airiston merkillinen satojen poliisien operaatio rahanpesun tutkimiseksi.

USA:n presidentin ja Venäjän korruptoituneiden oligarkkien suorittaessa rahanpesua Lännen veroparatiiseissa Venäjän valtiolta ja kommunistiselta puolueelta varastetuilla rahoilla, Suomen valtiojohto ja media olivat hiljaa. Sama hiljaisuus vallitsi USA:n ja NATO:n ryöstöretkien suhteen Irakissa, Afganistanissa, Libyassa, Syyriassa, Egyptissä, Tunisiassa, Tsetseniassa, Kroatiassa, Bosniassa, Serbiassa, Kosovossa ja Ukrainassa. Ranska, Saksa ja Iso-Britannia ovat tukeneet neo-natseja ja jihadisteja yhdessä USA:n ja NATO:n kanssa. Suomalaisillekin diplomaateille on ollut hyötyä yhteistyöstä.

Huoltovarmuuskeskus, Mediapooli ja NATO pitävät suomalaiset tietämättöminä tai syöttävät paikkansapitämättömiä tietoja.Tätä disinformaatiota perustellaan kansallisella turvallisuudella.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mediapooli, huoltovarmuus, VIA/SAT, aivopesu, NATO