Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Biden, Netanjahu, Zelenski; virallisen Suomen sankarit

Lauantai 27.1.2024 klo 10.59 - Pirkko Turpeinen-Saari

ICJ, YK:n alainen korkein oikeusistuin määräsi eilen Israelia hillitsemään kansanmurhahankettaan ja antamaan kuukauden kuluessa raportin siitä, millä tavoin se on välttänyt tappamasta palestiinalaisia, edistänyt heidän ravinnon saantiaan, terveyspalveluitaan ja välttänyt heidän kulttuurinsa tuhoamista.

ICJ:n päätöksen kuvauksista kävi ilmeiseksi, että oikeusistuin katsoo kansanmurhan olevan meneillään. Se kuvasi Israelin hallituksen ja muun johdon kansanmurhaan yllyttäviä lausuntoja sekä luetteli paitsi uhrilukuja myös sairaaloiden, kirkkojen ja moskeijoiden tuhoamista, ravinnon puutetta kotien menetystä ja tuhoa.

Tällä oikeusistuimella ei ole välineitä panna kansanmurhan lopettamista päätökseen. Sen sijaan se voi viedä päätelmänsä YK:n turvallisuusneuvoston käsiteltäväksi, mihin Algeria on sen viemässä.

                                                    ***

Mitä tekee Suomen hallitus? Tähän mennessä se on välttänyt myöntämästä, että se tietäisi kansanmurhan olevan meneillään, vaikka Israelin väkivaltaiset toimet palestiinalaisia kohtaan ovat jatkuneet vuodesta 1948 lähtien. YK:n äänestäessä välttämättömästä tulitauosta Gazaan, Suomi pidättäytyi äänestämästä. Turvallisuusneuvostoss Yhdysvallat on toistuvasti ainoana valtiona käyttänyt vetoa tulitauon estämiseksi.

Eduskunnan Yleisradio ei ole ainakaan näkemissäni uutislähetyksissä kritisoinut sanallakaan Israelin toimia, puhumattakaan, että uutisissa tai ajankohtaislähetyksissä olisi haastateltu palestiinalaisia johtajia tai tutkijoita. Erinomainen haastateltava olisi Suomessakin vieraillut Mustafa Barghouti.

Kansanmurhaa päivittäin seuraavalle on tullut selväksi, että Israel ei ainoastaan pyri tappamaan kaikkia Gazan asukkaita, vaan se pyrkii myös tuhoamaan palestiinalaisen identiteetin. Israel pommittaa tekniikan avulla tunnistamiaan henkilöitä murhaamistarkoituksessa. Kohteena on yliopiston prefessoreita, kirjailijoita, runoilijoita lehtimiehiä laajoine perheineen ja sukuineen. Pommitusten kohteena on keskiajalta peräisin olevia kirkkoja, moskeijoita ja museoita. Räikein esimerkki on historiallisen arkiston tuhoaminen palestiinalaisen identiteetin tuhoamiseksi.

Israelin hallituksen tavoite tuhota koko palestiinalainen väestö käy toteen eräiden ministereiden vaatimuksesta estää kaikki ruoan, veden, polttoaineen ja lääkkeiden toimittaminen Gazaan. Puolustusministeri Galant esittää tavoitteiden perusteluksi sen, että palestiinalaiset ovat eläimiä.Israelin kansalaisia on kokoontunut Israelin hallinnassa olevalle raja-asemalle osoittamaan mieltään estääkseen kaikki kuljetukset Gazaan. Mielipidetiedustelut osoittavat israelilaisten enemmistön olevan täysillä kansanmurhahankkeen takana.

                                                  ***

Ilman Yhdysvaltojen taloudellista, aseellista ja sotilastiedustelun tukea ja jättipommeja Israel ei voisi yksin toimia kaiken kansainvälisen lainsäädännön vastaisesti.

Presidentti Biden on ideologisesti kansanmurhahankkeelle myötämielinen. Hänen psyykensä rakenne on rasistinen.

Demokraattipresidentti Bill Clintonin ryhdyttyä hankkimaan Yhdysvalloille jalansijaa Balkanille pommittamalla serbejä, hän sai sivustatukea senaattori Joe Bidenilta, joka kutsui serbejä "kretiineiksi". Serbit olivat ainoa kansanryhmä, joka ylläpiti hallitsemillaan alueilla kaikkien 12 alueella asuvan kansanryhmän tasaveroisia oikeuksia. Yhdysvallat sen sijaan liittoutui kalifaattia rakentavien Bosnian muslimien ja puhdasta albaani-Kosovoa tavoittelevien albaanien kanssa.

Yhdysvallat on tappanut valloitushankkeissaan miljoonia ihmisiä toisen maailmansodan jälkeen luokitellen kansat liittolaisiin ja vastustajiin. Tällä hetkellä Yhdysvallat jatkaa Maidanin v. 2014 verisestä vallankaappauksesta lähtien jatkunutta Ukrainan sotaa NATO-liittolaistensa kanssa. Uhrattuaan miljoona ukrainalaismiestä politiikkansa hintana ;puolimiljoonaa kuollutta ja  saman verran tai ylikin haavoittunutta, Biden on sormi suussa.

Yhdysvallat on hävinnyt kaikki sotansa mutta aseteollisuus kiittää. 

                                                 ***

Ukrainan presidentti Zelensky on Yhdysvaltojen vasalli. Yhdysvallat (tosin EU-liittolaistensa kanssa)maksaa Ukrainan armeijan palkat, sosiaaliturvan, sodankäynnin ja aseet onhan yhteistyö jatkunut jo neljännesvuosisadan.

Äärimmäisen korruptoitunut presidentti Zelensky on rakentanut kolossaalisen russofobian turvallisuuspalvelu-SBU:n  ja NATO:n kanssa yhteistyössä. Hintana on ollut tuhannet poliittiset vangit, enemmistön käyttämän venäjänkielen käytön kieltäminen, toisen maailmansodan muistomerkkien tuhoaminen, enemmistön kannattaman ortodoksisen kirkon tekeminen laittomaksi, kaikkien oppositiopuolueiden kieltäminen ja rauhansopimusten laatimisen tekeminen laittomaksi. Natsijohtaja Stepan Bandera on nostettu jalustalle. Hänen patsaitaan on pystytetty, katujen nimiä on muutettu hänen kunniakseen, jopa juutalaisten joukkomurhan muistopaikalle vievä katu on nimetty hänen mukaansa Kiovassa.Historiankirjoista on otettu Banderaa myötäileviksi muutetut uudet painokset.

                                                 ***

Suomen valtiojohto ja media ovat liittoutuneet ihailemaan Bidenin, Netanjahun ja Zelenskyn aikaansaannoksia. ICJ:n kansanmurhapäätöspäivänä Yleisradio antoi runsaasti tilaa Netanjahun selityksille. Päivittäisissä uutislähetyksissä ei oikein tiedä onko Yle osa Israelin sodanjohtoa.

Yhdysvaltojen ulkopolitiikka vajoaa uskottavuuden alapuolelle. Presidentti Biden mumisee epäselvästi eikä ole tiedossa toimiiko hän todella presidenttinä. Ulkoministeri Blinken vääntelee käsiään valehdellessaan koko maailmalle "Putin on jo hävinnyt sodan".

EU:n sensuuri estää suomalaisia näkemästä, että vierellämme on Venäjä-niminen sivistysvaltio, jonka presidentti ja ulkoministeri ovat täysissä järjissään ja voimissaan. Heille kansanväliset lait on tarkoitettu noudatettaviksi eikä jokin tuulesta temmattu "demokraattisten valtioiden sopimusvarainen järjestelmä" jossa käytännöt määrää Yhdysvallat mielivaltaisine talouspakotteineen. 

Israelin kansanmurhajärjestelmä saa Suomen valtion ja median hyväksynnän (presidentti Urho Kekkonen oli eri mieltä). Suomen eduskunta nousi seisaalleen taputtamaan natsismia muistuttavan valtion johtajalle Zelenskille. Suomessa liputettiin laajalti Ukrainan lipuilla kuten natsi-Saksan aikaan natsi-Saksan lipuilla. Liittoutumalla taloudellisesti ja sotilaallisesti Bidenin Yhdysvaltojen kanssa Suomi on menettänyt kaiken uskottavuutensa. Yhdysvaltalaiset asiantuntija Douglas Macgregor, Jeffrey Sacks ja Scott Ritter pitävät suomalaisia tyhmeliineinä meidän luovutettua puolueettomuutemme.

Presidentti Bidenin taustahenkilöt halunnevat Suomesta uuden Ukrainan koska sieltä ovat miehet ja aseet loppuneet. Suomi on tarjoutunut sotaretoriikallaan siihen rooliin.

P.S. Blogissani on sivun oikeassa alalaidassa arkisto painike. Sieltä löytää vuodesta 2008 lähtien kaikki blogini. Jos esimerkiksi haluat tutkia mitä Maidanin vallankaappauksen aikaan Kiovassa ja Krimillä tapahtui, sieltä löydät lisää tietoa. Monet blogit Syyriasta tarjoavat tietoa, joka on ollut valtamediassa harhaanjohtavasti. Toivon, että moni aloittaa seikkailun blogeissani, joissa on nyt 4,5 miljoonaa käyntiä.

                             

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ICJ, Biden, Netanjahu, Zelensky, kansanmurhaajat, kansainvälinen oikeus, Suomen pimeä puoli, rasismi/russofobia

Ukrainan sisällissota ja Suomen sisällissota - kuin kaksi veljestä.

Sunnuntai 13.8.2023 klo 12.38 - Pirkko Turpeinen-Saari

Ukrainan sisällissota alkoi vallankaappaushallituksen julistamalla "terrorisminvastaisella" sodalla demokratiaa puoltavia ja vaativia Itä-Ukrainan Donbassin asukkaita vastaan heti Maidanin väkivaltaisten tapahtumien jälkeen helmi-maaliskuussa v 2014.

Itä-Ukrainan asukkaat, Krimin väestö mukaanluettuna, eivät hyväksyneet perustuslain muutoksia, joiden seurauksena venäjänkieliseltä väestöltä vähä vähältä peruutettiin kaikki demokratiaan kuuluvat ihmisoikeudet.

Yhdysvallat oli salaisesti vaikuttanut vallankaappauksen aikaansaamiseen jo vuosien ajan tavoitteenaan saada Ukraina niiden NATO-maiden joukkoon, joiden avulla Venäjä voitaisiin saada polvilleen ja Yhdysvaltojen ja pääomien hegemonia maailmassa voimistumaan.

                                                            ***

Suomessa pääomapiirit olivat hävinneet sosialidemokraattienemmistöisessä eduskunnassa äänestyksen Valtalaista heinäkuussa 1917. Valtalaki oli Suomen ensimmäinen itsenäisyysjulistus. Eduskunta oli päättänyt, että päätöstä ei tarvitsisi toimittaa Venäjälle hyväksyttäväksi vaan se lähetettäisiin ainoastaan "tiedoksi".

Häviölle jääneitä edustanut Ernst Nevanlinna lähti Pietariin Suomen ministerineuvos Enckellin puheille taivuttaakseen Venäjän silloisen porvarillisen hallinnon hajottamaan Suomen eduskunnan jotta itsenäisyyshanke ei menisi eteenpäin. Pääomapiirit olivat suunnitelleen itsenäisyyden sijaan Suomen liittämistä Saksan mahtavaan keisarikuntaan.

Sosialidemokraatteja äänestänyt kansa piti Valtalaista äänestänyttä eduskuntaa laillisena, Siten uusiin vaaleihin ei valmistauduttu. Vaalien tuloksena oli porvarienemmistöinen, pääoman etuja edistävä eduskunta.

                                                            ***

Yhdysvallat valitsi Ukrainaan vallankaappaushallituksen. Hallituken jäseninä oli joko Yhdysvaltojen kansalaisia tai Yhdysvalloissa koulutuksensa saaneita georgialaisia, liettualaisia, yhdysvaltalaisia ministereitä, joista yksi sai Ukrainan kansalaisuuden samana päivänä kun tuli valituksi ministeiksi.

Presidentti Obaman varapresidentti Joe Biden toimi hallituksen "konsulttina" kertoen puhuneensa puhelimessa enemmän vallankaappaushallituksen pääministeri Jatsenjukin kanssa kuin vaimonsa kanssa. Bidenin poika Hunter toimi öljy-yhtiö Burisman hallituksessa vailla mitään kokemusta osallistuen firman laittomiin hankkeisiin, joihin yleinen syyttäjä pyrki puuttumaan. Varapresidentti Biden on julkisesti ylpeillyt sillä, että hän erotutti yleisen syyttäjän kiristämällä toukokuussa 2014 presidentiksi valittua Petro Poroshenkoa.

                                                              ***

Suomessa pääomapiirit valmistautuivat sisällissotaan kouluttamalla suojeluskuntia taisteluun ja sopimalla Saksassa koulutettujen jääkärien paluusta Suomeen. Samoin Saksan joukkojen lähettämisestä Suomeen oli käyty jo alustavia neuvotteluja lähes vuoden ajan.

Venäjän vallankumouksen seurauksena Suomi saikin yllättäen itsenäisyyden Venäjästä ilman Valtalain voimaantuloa. Pääomapiirit eivät olleet valmistautuneet tähän.Pian tilanne saatiin haltuun.

Tammikuun alussa eduskuntaryhmät neuvottelivat Suomen armeijan perustamisesta ja sen käytännöistä. Sosialidemokraatit ehdottivat armeijaa, jota hallitsisi neuvosto, jossa olisi yhtä paljon sosialidemokraatteja kuin porvareiden edustajia. Uusissa eduskuntavaaleissa muodostunut porvarillinen eduskunta ei suostunut tähän. Armeijasta tuli Suomen porvarillinen armeija, joka valitsi ylipäällikökseen kenraali C.G. Mannerheimin. 

                                                                ***

Ukrainassa Yhdysvallat yhteistyössä NATO-liittolaistensa kanssa alkoi rakentaa Ukrainan armeijasta NATO-armeijaa. Kokemusta sotimisesta tuli Itä-Ukrainaa vastaan käydystä sodasta, jossa kohteina olivat Donbassin siviilit.

Sodan ohella äärimmäinen rasismi venäjää äidinkielenään puhuvaa väestöä kohtaan koveni. Ukrainan ortodoksinen kirkko joutui vainon kohteeksi. Ukrainan turvallisuuspalvelu alkoi ylläpitää listaa tapettavista siviilihenkilöistä kansallisuudesta riippumatta. Terroritekoja suoritettiin niin Ukrainassa (Odessan ammattiyhdistysten talon murhapoltto 2.5.2014) mm kaduilta kidnapattiin ihmisiä, maalattiin ja teipattiin sekä heitettiin roskapönttöihin.

Kansainvälisellä tasolla tehtiin YK:nkin hyväksymiä Minskin rauhansopimuksia, joita USA ja NATO-maat eivät olleet aikoneetkaan saada täytäntöön, vaan ainoastaan ostaa aikaa Ukrainan armeijan varustamiseen NATO-asein.

Oikeus äänestää, käydä koulua omalla äidinkielellään saada sosiaaliturvaa peruttiin Donbassin väestöltä.

                                                                 ***

Suomessa armeijasta muodostettiin tammikuussa 1918 porvarillinen "Saksa-sopiva" kansainälistä pääomaa tyydyttävä armeija tarkoituksena saada Suomi liitettyä osaksi Saksan keisarikuntaa, eli läntistä pääomaa.

Ukrainassa julkisanottuna tavoitteena oli liittää Ukraina EU:hun, mutta keskeinen tavoite oli liittää Ukraina NATO:n jäseneksi, jotta se voisi tyydyttää Yhdysvaltojen pääomapiirien tavoitteita jatkamaan Venäjän ryöstöä, joka jäi 1990-luvulla kesken.

                                                                ***

Suomen työvestön tavoitteena oli saada kaikille kansalaisille ihmisoikeudet, 8-tuntinen työpäivä ja koulutus. Työväestön sotilaskoulutusta vailla olevat joukot eivät kansan tuesta huolimatta pystyneet antamaan vastusta porvariarmeijan tueksi tulleille Saksassa koulutetuille jääkäreille ja Saksan armeijalle.

Ukrainassa Donbassilaisten tavoitteena oli myös samat ihmisoikeudet kaikille äidinkielestä ja uskonnosta riippumatta.

                                                               ***

Suomen sisällisotaa käytiin I maailmansodan viitekehyksessä. Välittömästi sodan jälkeen työvestöä teloitettiin joukoittain. Pelkkä työväentalolla voimistelu opettaminen saattoi johtaa teloitukseen kuten kävi Joonathan Mannerille.

Vain työväestön siis sosilidemokraattien edustajia pidätettiin, tutkittiin ja tuomittiin usein vuosiksi keskitysleireile. Valkoisen, porvarillisen armeijan edustajia ei tutkittu eikä tuomittu - ei myöskään saksalaisia heidän hirmuteoistaan huolimatta, heidät kaikki armahdettiin.

                                                               ***

Suomen liittäminen Saksan keisarikuntaan ja sen pääoman piiriin jäi maailmansodan häviön seurauksena kesken. Saksan keisarillisen armeijan edustajat joutuivat Saksan vallankumouksen seurauksena vetäytymään Suomesta monen Suomen valtaapitävän pettymykseksi. Suomi ei saanut saksalaista kuningasta.

                                                               ***

Ukrainassa Donbassin julistauduttua itsenäiseksi se kutsui Venäjän apuun puolustamaan demokratiaa ja ihmisoikeuksia Yhdysvaltojen pääoman valtaa vastaan.

Suomen työväestöllä ei ollut ketään, ketä kutsua apuun. Neljännesvuosisadan jälkeen ja Saksan liittolaisena Venäjää vastaan käytyjen sotien jälkeen Suomi pääsi rauhan ja ihmisoikeuksien toteutumisen aikaan.

Tuo aika päättyi Suomen liittymiseen EU:hun ja pyrkimykseen jälleen, vielä kerran, liittoutumiseen maailman pääoman valtapiiriin - nyt ohi Saksan- suoraan Yhdysvaltojen kanssa.

                                                              ***

Venäjä joutuu taistelemaan Donbassin väestöä puolustaessaan, koko Yhdysvaltojen pääomapiirien ja EU:n yhteistä tiedonvälitys- ja sotilaallista armeijaa vastaan.

Kyseessä on maailmansota halusimmepa myöntää sitä tai emme. Venäjällä on vastassaan koko demokratian vastainen kolonialismista ja väkivallasta vuosisatoja hyötynyt pääoman valta mihin joukkoon Suomi on nyt liittynyt pelkästä miellyttämisen halusta. Mitään hyötyä Suomen kansalle ei viime vuosikymmenten ratkaisuista ole tullut. 

Venäjän sotilaallinen voitto on niin Afrikan maiden kuin Euroopan ja Yhdysvaltojen demokraattisen kehityksen alkamisen edellytys. Presidentti Carter kutsuu Yhdysvaltoja oligarkiaksi eikä demokratiaksi. 

Vieläkö Suomella on historiansa valossa demokraattisen vaihtoehdon mahdollisuus vai onko jo mahdollisuuskin menetetty?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ukrainan sisällissota, Suomen sisällissota, pääomapiirien ryöstöhankkeet, väkivaltainen vallankaappaus, Nevanlinna, Enckell, Mannerheim, Hunter Biden, Joe Biden, USA ja Saksa

Agentti Zelenskyi ja Vilnan NATO-karnevaali

Torstai 13.7.2023 klo 12.09 - Pirkko Turpeinen-Saari

Presidentti Sauli Niinistö kertoi Vilnan NATO-kokouksen tiedotustilaisuudessa tavanneensa kokouksessa Ranskan presidentti Emmanuel Macronin. Tämä oli kertonut maailman olevan jakautumassa kahtia ja että se tulisi estää. Nytkö Suomen kansa saa vihdoin tietää, että on olemassa toinen, yhteistyöhon ja rauhaan perustuva järjestö, joka tulee haastamaan sotiin ja pakotteisiin perustuvan Yhdysvaltojen yksinvallan. Salaisuus on BRICS.

                                                        ***

Yhdysvallat, NATO:n tukemana aloitti v. 1992 ensimmäisen Eurooppalaisen sodan - Jugoslavian laittoman ja järkyttävän hajottamisen. 3 kuukautta loputonta yötä päivää tapahtunutta siviilikohteiden pommittamista, tehtaita, kouluja, sairaaloita öljypuhdistamoita, junia laivoja ja linja-autoja matkustajineen tuhottiin radioaktiivisilla köyhdytettyä uraania sisältävillä aseilla ja rypälepommeilla.

Samaan aikaan Yhdysvallat aloitti Ukrainan destabiloimisen tavoitteena Venäjän heikentämisen ohella irrottaa Ukraina Venäjä-yhteyksistään.

Yhdysvallat "demokratia"- järjestöineen aloitti Ukrainan yhteiskunnan valmentamisen kohti sen nykyistä täydelliseen tunneköyhyyteen pohjautuvaa natsi-hegemoniaa. Presidentiksi v. 2004, kolmannen äänestyskierroksen jälkeen,  valittu Justshenko laillisti ja palautti pahamaineisten natsijärjestöjen kunnian v 2010. Hän ajoi Ukrainan NATO-jäsenyyttä ja yritysten yksityistämistä. Hyvät Venäjä-suhteet hän halusi korvattaviksi länsimielisyydellä.Vain 30% Ukrainan asukkaista kannatti NATO-jäsenyyttä.

Vuonna 2010 presidentiksi valittu Victor Janukovits sai säädettyä lain venäjänkielestä virallisena valtionkielenä. Heti Yhdysvaltojen suorittaman vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 eduskunta sääti venäjää kansallisena kielenä pitämän lain perustuslain vastaiseksi.

Zelenskyn valtaantulon jälkeen v. 2019 venäjänkielen käyttö kodin ulkopuolella tuli täysin kielletyksi siitä huolimatta että Ukrainassa oli laajoja alueita ja suurkaupunkeja joissa 90% väestöstä on äidinkieleltään venäläisiä.

                                                        ***

Miksi Vilnan NATO-kokousta voi kutsua karnevaaliksi? Kaikki NATO:n jäsenmaat tietävät Yhdysvaltojen aloittaneen myös Ukrainan sodan nykyisen vaiheen. Presidentit Hollande ja  Macron, Saksan liittokansleri Merkel ja Ukrainan presidentit Poroshenko ja Zelensky olivat liittoutuneet keskenään sabotoimaan Ukrainan vuodesta 2014 jatkuneen sisällissodan ratkaisuehdotuksen, YK:n hyväksymän Minskin sopimuksen. Oman tunnustuksensa mukaan he kertoivat sopineensa, että estämällä sopimuksen toteutumisen ha saavat aikaa varustaa Ukrainan armeijan NATO:n aseilla ottamaan autonomisiksi julistautuneet Donbassin tasavallat sotilaallisesti takaisin.

Vuoden 2022 helmikuussa OSCEn tarkkailijoiden mukaan Ukrainan NATO:n avulla varustettu armeija lähti liikkeelle kohti Donbassia demilitarisoidun vyöhykkeen yli. Venäjän rajan toisella puolella ollut Venäjän armeija vastasi Donbassin avunpyyntöön ja lähti auttamaan demokratiaa ja tasaveroisia ihmisoikeuksia kannattavaa väestöä.

Yhdysvallat on julistanut Venäjän vihollisekseen. Yhdysvaltojen suorittaman Ukrainan vallankaappauksen ja maan sotilaallisen varustamisen tavoitteena on ollut pysyvästi heikentää Venäjää ja jos mahdollista syöstä presidentti Putin vallasta.

Vilnaan kokoontuneet NATO-maiden johtajat tietävät, että Yhdysvallat ja NATO ovat jo hävinneet sodan. Yhdysvaltalaiset sotilasasiantuntijat Scott Ritter ja Douglas McGregor ovat osoittaneet havainnollisesti tuon häviön. Yhdysvallat ja Britannia ovat salaisten palvelujensa avulla ryhtyneet suorittamaan terroritekoja: NordStream kaasuputken räjäytys USA:n valtiojohdon, CIA:n ja Norjan armeijan yhteistyöllä, Kerchin sillan räjäytys, Kahovkan padon tuhoaminen, Zaporidzen ydinvoimalaan suunnatut kymmenet ohjusiskut, poliitikkojen ja toimittajien murhat, Myrovorets- tappolista yhteistyössä NATO:n kanssa, jolle tappolistalle kuulluvat myös yllämainitsemani sotilasasiantuntijat.

                                                         ***

Scott Ritteriltä tuli eilen ensimmäinen osa dokumenttielokuvasta "Agent Zelensky", jonka voi katsoa Youtubesta. Siinä kerrotaan sotilasasiantuntijan silmin Zelenskyn korruptio, vaalikampanjan rahoitus, rahoittajat, hänen turvamiehistönsä kokoonpano (brittejä), hänen toimintansa MI6:n agenttina, vierailunsa MI6:n päämajassa ja jatkuva yhteistyö MI6:n johtajan kanssa. Bucha-lavastus, jossa tiedustelupalvelu lavasti tapetut ukrainalaiset Buchassa venäläisten sotilaiden tappamiksi. Zelenskyn puheiden ja tekojen ristiriita on huimaava. Hän käyttää huoletta syöpäpotilaille tai teiden rakentamiseen tarkoitetut varat omiin tarkoituksiinsa. 

Pahinta tässä karnevalistisesa näytelmässä on se, että Ukrainan natsismi on karnevalisoitu. Venäjänkielisiltä asukkailta ja venäläisiltä yleensä on poistettu ihmisarvo. Ukrainalaiset on ohjattu palaamaan tunneköyhään todellisuuteen, joka vallitsi Volynin teurastusten yhteydessä toisen maailmansodan aikana. Ukrainalaiset teurastivat puolalaisia, juutalaisia, romaneja, kommunisteja ja venäläisiä täysin vailla tunteita.

Ukrainassa on tuhottu satoja muistomerkkejä, miljoonia kirjoja jotka kuvaavat ukrainalaisten natsien hirmutekoja. Sen sijaan natsijohtajien syntymäpäiviä vietetään soihtukulkuein, natsijohtaja Bandera on saanut muistomerkkejä. Urheiluhalleja ja kulttuurilaitoksia on nimetty hänen mukaansa.

On traagista, että juuri Vilna on tämän natsismia tukevan johtajan, Zelenskyn juhlinnan paikka. Juuri Vilnan asukkaat kunnostautuivat tuhansien juutalaisten, naisten ja lasten tappamisessa saksalaisten natsien seuratessa vieressä.

Voimmeko odottaa, että natsismin voittokulku Euroopassa jatkuu siten, että Saksassa aletaan pystyttämään Hitlerin ja Göbbelsin patsaita. Baltian maat ehtivät ehkä ensin.

                                                             ***

Scott Ritterillä ja Douglas McGregorilla on vain hyvää sanottavaa Venäjästä, sen pidättyvyydestä, kohtuullisuudesta ja siviilikohteiden säästämisestä.

Venäjä taistelee natsismia vastaan toistaiseksi yksin. Sen tavoitteena on natsismin kitkeminen Ukrainasta sekä Ukrainan NATO-jäsenyydn estäminen. On selvää, että Yhdysvallat ei sallisi Venäjän ohjusten sijoittamista Meksikoon. Sama pätee Venäjän suhteessa Ukrainaan.

Venäjä taistelee eksistentiaalista uhkaa vastaan. Euroopan NATO-maiden ja USA:n tunneköyhyys, täydellinen kyvyttömyys ottaa huomioon muiden maidn eksistentiaanisia etuja on kylmäävää. Lähellä on raja jonka ylittäminen merkitsee natsismin täydellisen tunneköyhyyden omaksumista.

Presidentti Bidenin esiintyminen ja puheet ottaen huomioon, että hän on kaulaansa myöten sotkeutunut Ukrainan sotaan ja siihen liittyvään korruptioon on osa karnevaalia. Suomen kansa on kutsuttu liittymään juhlaan mukaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Biden, Macron, Niinistö, agentti Zelenskyi, MI6, NATO, USA sotien aloittajana, valehtelu totaalisena aseena, Scott Ritter, USAn maailmanvallan ylläpitäminen

Valheet tuhoavat lasten ja nuorten mielenterveyden

Sunnuntai 19.2.2023 klo 16.20 - Pirkko Turpeinen-Saari

Tapasin vuonna 1971 – 72 kaikki Helsingin huumepoliisin pidättämät 119 koululaista. Tapaamisen lisäksi nuoret täyttivät lyhyen kyselylomakkeen koskien heidän elämänolosuhteitaan.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin tutkin eri asiakirjalähteistä mitä näille nuorille oli tapahtunut. Ryhmä jaettiin kahteen: niihin, jotka olivat selvinneet hyvin (49 nuorta) sekä niihin, joiden selviäminen oli huono (70 nuorta). Yhdeksäntoista oli kuollut.

Huonosti selviämisen kriteereitä olivat: kuolema, vankeusrangaistus, psykiatrinen sairaalahoito tai rikollisen käyttäytymisen jatkuminen.

Tärkein yhteinen tekijä niiden joukossa, jotka selvisivät hyvin, oli se, että he olivat lomaketta täyttäessään ilmoittaneet, että heillä on HYVÄ KODIN ILMAPIIRI.

 

                                                       ***

Viimeisen vuoden aikana Suomi-kodissamme on vakavasti häiriintynyt ilmapiiri. Suomen presidentti ja pääministeri kertovat muunnettua totuutta maailman tapahtumista, erityisesti naapurimaastamme Venäjästä.

Heidän tarinansa perusteella lapsille ja nuorille on uskoteltu, että naapurinamme on uhkaava ja uhkaileva Venäjä. Presidentti ja pääministeri vaativat venäläisten tappamista ja rankaisemista paitsi asein, myös taloudellisesti. Presidentti kehuu maamme lähettävän tappavaa aseistusta Ukrainaan ja että meillä täällä aseiden olevan ”hyvin rasvattuja”.

Pääministeri Marin vuorostaan kiertää ympäri maailman kertomassa totuudeksi uskomiaan valheita saadakseen muutkin maat liittymään venäjä-vihaajien joukkoon. Viimeksi pari päivää sitten hän selosti mielipiteenään, että Krimin valtauksen jälkeen ”lännen” olisi tullut ryhtyä voimakkaampiin toimiin Venäjää vastaan – enemmän pakotteita ja muita toimia.

Tärkein väite, jota presidentti ja pääministeri toistavat ja tarjoavat myös valtamedian käyttöön, on se, että Venäjä olisi hyökännyt provosoimatta Ukrainan kimppuun helmikuussa 2022, ikään kuin sota olisi alkanut juuri tuolloin.

 

                                                    ***

Ukrainan sota alkoi v. 2014 Yhdysvaltojen johtamasta väkivaltaisesta vallankaappauksesta Kiovassa. Väkivallan avulla laillisesti vaaleilla valittu presidentti Janukovich ajettiin maasta ja Yhdysvallat asetti valitsemansa hallituksen johtamaan Ukrainaa. Valtaosan kansasta äidinkieli oli venäjä. Se menetti virallisen kielen aseman. Vähitellen sen käyttö kiellettiin kokonaan.

Vallankaappauksen johdosta laittomaksi muuttunut eduskunta julisti puhemies Turchinoviin suulla sodan Itä-Ukrainan Donbassille, koska nämä alueet eivät halunneet Krimin ohella alistua väkivaltaisesti valtaan nostettuun epädemokraattiseen hallintoon. Siitä lähtien Kiovan laiton hallitus ja eduskunta ovat armeijallaan pommittaneet Donbassia.

Krim pelastui julistautuen kansanäänestyksellä autonomiseksi. Venäjä varmisti autonomian ilman yhtäkään laukausta. Sen jälkeen Krim anoi uuden kansanäänestyksen jälkeen liittymistä Venäjän federaatioon. 

 

 

                                                      ***

Pääministeri Marinin Munchenissä viime päivinä esittämät kannanotot osoittavat, että hän tukee Yhdysvaltojen vallankaappauksella muutettua Ukrainan hallintoa eikä demokraattisesti vaaleilla valitun presidentti Janukovichin oikeutta toimia presidenttinä. Sen sijaan Yhdysvaltojen käyttämä väkivalta ja Ukrainan armeijan kouluttaminen jatkamaan NATOn avulla Itä-Ukrainan kansanmurhaa saa hänen kannatuksensa.

Krimin asukkaiden, jotka ovat suurimman osan historiastaan kuuluneet Venäjään ja joista suurin osa on identiteetiltään venäläisiä oikeus päättää demokraattisesti kohtalostaan ei sovi pääministeri Marinille.

 

                                                        ***

Nykyinen Yhdysvaltojen demokraattijohtoinen hallitus toteuttaa aseiden valmistajien tavoitteita. Nykyinen presidentti Biden, ulkoministeri Blinken, apulaisulkoministeri  Nuland ja eri tehtävissä toiminut Jake Sullivan ovat olleet mukana valmistelemassa ja toteuttamassa paitsi NordStream -terrori-iskua myös kaikkia presidentti Obaman aikana toteutettuja sotia, joissa on syntynyt miljoonia ihmisuhreja ja ääretöntä tuhoa.

Presidentti Obaman aikana kaikki toimet ovat tähdänneet Venäjän heikentämiseen. Kongressi antoi Obamalle valtuudet hyökätä Venäjän kimppuun tarvitsematta enää kääntyä sen puoleen.

 

                                                           ***

Obaman ja Bidenin joukkue on varustanut yhdessä NATOn kanssa, vallankaappauksesta lähtien Ukrainaa toimimaan astinlautana Venäjää vastaan. Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Francois Hollande ovat olleet juonessa mukana. 

Ukrainassa edelleen toimivat ja Yhdysvaltojen avulla voimistuneet natsijoukot ovat muuttaneet koko Ukrainan kulttuurin natsimyönteiseksi. Hitlerin ihailu ja venäjäviha on läpäissyt koko virallisen yhteiskunnan.

 

 

                                                    ***

Pääministerin ja presidentin mahdollistama vihan ja valheiden ilmapiirin voimistaminen on myös Suomessa johtanut natsihistoriamme peittelyyn ja itse asiassa sen glorifiontiin.

Suomen koulujen historianopetus ei ole valottanut nuorille riittävästi suomalaisten historiaa.

Lapsenlapseni ovat kertoneet, että kouluissa ei ole puhuttu marsalkka Mannerheimin suunnittelemista, rakennuttamista ja hallinnoimista keskitysleireistä Suomen miehittämillä alueilla Neuvostoliiton Itä-Karjalassa. Kuten Ukrainassa nyt, venäjää puhuvat neuvostoliittolaiset siviilit – naiset, vanhukset ja jopa vastasyntyneet lapset olivat aikanaan vainon kohteena. Karjalankieltä puhuville annettiin venäjänkielisten keräämät talven ruokavarat, huonekalut kuljetettiin 60 kuorma-autolla Suomeen. Venäjänkieliset sen sijaan suljettiin keskitysleireihin, joissa ihmiset kuolivat tauteihin, ravinnon puutteeseen ja pahoinpitelyihin. Pelkästään elokuussa 1942 500 ihmistä kuoli Petroskoin keskitysleirillä.

Suomi taisteli toisessa maailmansodassa liittoutuneita vastaan, Hitlerin kumppanina. Suomessa vallitsi samanlainen venäjävihan ilmapiiri kuin tällä hetkellä. Pääministeri Marin väittää Suomen voittaneet sotansa Venäjää vastaan ja vaatii, että Venäjä on voitettava nytkin. Hänellä ei ole mitään käsitystä oikeudenmukaisuudesta, totuudesta, demokratiasta tai historiasta.

Mannerheim ei Stalinin ansiosta joutunut vastaamaan sotarikoksistaan. Sen sijaan monet hänen upseeritovereistaan joutuivat vastuuseen – Mannerheimin vaietessa. Siten suomalaiset eivät käsitä ihailevansa sotarikollista. Mutta Suomen fasistiset järjestöt kiellettiin Pariisin rauhansopimuksessa. 

Ilmapiirin muuttumisen eräänä merkkinä on pidettävä sitä, että fasistisena kielletty Lotta-Svärd-järjestö on kokenut uuden tulemisen. Tasavallan presidentin puoliso esiintyi pääpuhujana Suurkirkossa pidetyssä järjestön 100- vuotisjuhlassa. Presidentti on myös ilmoittanut arvostavansa edeltäjistään eniten Risto Rytiä, joka oli ideologinen Saksan liittolainen.

 

                                                  ***

Nyt siis pääministeri on vaatinut, että ”lännen” on voitettava Venäjä. Suomen hallitus on lähettänyt sotaa käyvään Ukrainaan useita aselähetyksiä, joilla Kiovan hallitus tappaa Itä-Ukrainan asukkaita yhdeksän vuotta sitten aloittamassaan kansanmurhassa. Venäjä on tullut auttamaan itä-ukrainalaisia Kiovan hallituksen aloitettua helmikuussa uuden suurhyökkäyksen Donbassiin.

ETYJ-tarkkailijoiden toteama Kiovan hallituksen hyökkäys on totta. Venäjä reagoi tähän. Venäjän hyökkäys ei ollut provosoimaton, vaan provokaatiota seurannut vastatoimenpide kansanmurhan estämiseksi.

Suomen hallitus ja presidentti ovat luoneet edellytykset valtamedian valehteluun. Valtamedia puhuu säännönmukaisesti Venäjän aloittamasta ”provosoimattomasta” hyökkäyksestä Ukrainaan.

Jotta lapset ja nuoret saadaan uskomaan maan johdon ja valtamedian valehtelua, valhe on toistettava päivittäin. Venäjän presidentti ja Venäjä on esitettävä pahana ja uhkaavana, jopa uhkailevana. Mitä lapset ja nuoret näkevät muuta kuin valtamedian TV-uutisia ja iltapäivälehtien lööppejä?

Kuinka monessa perheessä vanhemmat pystyvät ottamaan selvää todellisuudesta, jos valtiojohto ja valtamedia valehtelevat. Kuinka moni koulun opettaja seuraa tapahtumien taustoja voidakseen kertoa lapsille totuuden, kun tähänkään saakka ei ole voitu kertoa tosiasioita naapuristamme Venäjästä? Kuinka opettaja voi kertoa tiedoistaan, jos lasten kotona eletään toisessa todellisuudessa?

 

                                                        ***

Tosiasia on se, että Yhdysvaltojen aseteollisuus hyötyy Ukrainan sodasta ja toivoo kaikkien sotien kestävän mahdollisimman kauan ja että uusia sotia aloitetaan mahdollisimman usein.

Venäjä sen sijaan pitää ukrainalaisia veljeskansanaan eikä haluaisi vahingoittaa heitä. Eikä suurin osa ukrainalaisistakaan halua vahingoittaa venäläisiä, puhumattakaan venäjää puhuvia ukrainalaisia.

Pääministerin ja presidentin ilmaisema halu tappaa venäläisiä on kummallista. Venäläiset eivät ole tehneet pahaa suomalaisille. Toisen maailmansodan jälkeisenä aikana Venäjä on suhtautunut suomalaisiin kuin isä hieman kurittomiin lapsiinsa. Suomella on ollut onni saada vakaita kypsiä presidenttejä aina 1980-luvulle saakka. Henkinen kypsyys on taannut ystävälliset suhteet naapurimaahamme.

Venäjä kansan syvällinen sivistys ja sen nykyisten johtajien kärsivällisyys ja myönteisyys on edelleen jättänyt ovet auki Suomen poliitikoille palata todellisuuteen. Nykyisten johtajien aikana tuo paluu ei mielestäni ole mahdollinen.

Sivistys ja humanismi kasvavat sisältäpäin. Niitä ei voi kauhalla antaa.

 

                                                       ***

Suomen liityttyä Yhdysvaltojen sotateollisuutta palvelevaan Euroopan unioniin, tilanne on ratkaisevasti muuttunut. Suomi ei enää toimi itsenäisesti vaan on alkanut palvella sotateollisuutta – Jugoslavian hajottamissodat ensimmäisenä esimerkkinä. Suomi alkoi käyttäytyä itselleen ja omalle identiteetilleen vieraasti.

Yhdysvaltojen luovuttua Bratislavan kokouksessaan v. 2000  virallisestikin kansainvälisten lakien  noudattamisesta, Suomi on ollut vain yksi nappula sen strategisessa pelissä.

Toimiessaan 1990-luvulla EDU:n puheenjohtajana Helmut Kohlin pyynnöstä presidentti Niinistö on  tempautunut mukaan ”kommunismin kitkemiseen” ja sotateollisuuden palvelemiseen.

Presidentin ideologia on selvä. Pääministeri Marinilla vuorostaan on ideologinen kuiskaaja, jolle Suomen etu ei ole ensisijainen.

 

                                                      ***

Suomen lapset ja nuoret on upotettu vihan ja valheiden ilmapiiriin. Jos henkilökohtaisella tasolla nuorten kodin ilmapiirillä on ratkaiseva osuus säilyvätkö nuoret poissa huumeiden, rikosten ja varhaisen kuoleman kohtalolta, lienee koko yhteiskuntaa kattavalla vihan ilmapiirillä vielä paljon suurempi vaikutus. 

Se vaikuttaa vanhempien työpaikoilla, kouluissa ja harrastuksissa lisäten ahdistuneisuutta ja eripuraa myös kodeissa. Nyt jo lapset ja nuoret reagoivat rikoksilla, väkivallalla ja huumeiden lisääntyvällä käytöllä. Vielä näitä seikkoja vahingollisempaa on se, että rasismi ja syrjintä venäläisiä kohtaan on Suomessa hyväksyttyä. 

1990-luvulla näin kuinka lama vaikutti perheisiin. Valtiojohdon viimeaikaiset ratkaisut ja toimet johtavat jälleen itse aiheutettuun lamaan, jonka seuraukset tiedämme. Valheet laman aiheuttajista eivät toimi.

Lasten ja nuorten mielenterveys ei kestä valtiojohdon synnyttämää vihan ilmapiiriä eikä laman vaikutuksia palveluiden saantiin.

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: presidentti Niinistö, pääministeri Marin, valheet Ukrainan sodasta, Suomi-kodin ilmapiiri, Lasten ja nuorten mielenterveys, venäjäviha, venäläisten tappaminen, Krim, sotateollisuuden tavoitteet, Obama, Biden, Blinken, Nuland, Sullivan, Ukrainan vallankaap

KAHDEKSAN MILJOONAA PÄÄSI PAKOON

Keskiviikko 5.10.2022 klo 18.47 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kahdeksan miljoonaa ukrainalaista pääsi pakoon  USA:n, NATOn, Sanna Marinin ja Sauli Niinistön ohjuksia. Näillä ”tappavilla aseilla” syntyy presidentin mukaan jälkeä. Suomalainen satelliittiohjausjärjestelmä suuntaa ohjukset tarvittaviin kohteisiin. 

Viime aikoina ohjukset on suunnattu autokolonniin, joissa ukrainalaiset ovat pyrkineet pääsemään turvaan alueille, jotka nyt kuuluvat Venäjään. Toinen USA:n ja Kiovan ja heidän suomalaisten liittolaistensa ammusten suosikkikohde on ydinvoimala. Sen vahingoittaminen olisi terroriteko, joka ylittäisi vaikutuksiltaan viimeisimmän Nordstream -putkien räjäyttämisen. Se säväyttäisi radioaktiivisella saasteellaan koko Eurooppaa.

Hiroshima, Nagasaki, Nicaraguan öljyvarastojen tuhoaminen, Libyan vesijärjestelmien pommittaminen, Irakin pommitukset, Jugoslaviaan kohdistuneet sotarikokset, Gaddafin, Suleimanin, Sankaran ja monien muiden merkittävien henkilöiden murhat ja monien muiden murhayritykset ovat USA:n terroritekojen meressä esimerkkejä, jotka osoittavat minkälaisiin tekoihin USA liittolaisineen ovat valmiita ahneutensa tyydyttämiseksi.

 

                                                        ***

Donetskin, Luhanskin, Zaporodzen ja Hersonin liittyminen Venäjään on tuonut alueiden kansalaisille turvatakuut. Venäjä puolustaa uusia kansalaisiaan kaikin tarvittavin keinoin. Kahdeksan vuotta jatkunut sisällissota Kiovan natseihin ja NATO:on tukeutuvan hallinnon ja demokratiaa vaatineiden Itä- Ukrainan alueiden välillä on nyt päättynyt.

Sota on ollut Yhdysvaltojen etäsotaa Ukrainan niitä alueita vastaan, joiden asukkaat eivät hyväksyneet sen vuonna 2014 suorittamaa vallankaappausta, jossa Yhdysvallat valitsi hallituksen ja ohjasi yhteiskunnan ylikansallista haltuunottoa.

Suomen hallitusten ja presidentin roolit ovat olleet varsin mielenkiintoiset.

En ole havainnut yhtäkään puheenvuoroa, jossa valtiovalta tai media olisi kertonut meille kansalaisille minkälainen valtio Ukraina on. Ne eivät ole myöskään analysoineet verisen vallankaappauksen tapahtumia.

 ***

Luulisi että nyt, kun 8 miljoonaa ihmistä on valinnut Zelenskin korruptoituneen, natseihin tukeutuvan rasistisen hallinnon sijaan presidentti Putinin johtaman Venäjän kotimaakseen, olisi korkea aika miettiä mistä on kysymys. Minkälainen maa Ukraina on ja minkälainen on jäännös-Ukrainaa USA:n johdolla palveleva Zelensky.

Suomen valtiojohdon ja median on vaikea asettaa itseään totuuden polulle. Ne ovat palvelleet Zelenskin Ukrainan rinnalla Yhdysvaltojen tavoitetta vahingoittaa Venäjää. Valheet Ukrainasta ja  Venäjästä ovat seuranneet toisiaan sellaisella vauhdilla, että mahdollisuus kääntymiseen valitulta tieltä saattaa olla mahdotonta.

 

                                                ***

NATOn laajentaminen on Yhdysvaltojen vallankäytön väline. Suomen hallitus kieltäytyi ottamasta tätä huomioon jättäessään vastaamatta Venäjän perusteltuihin turvallisuusnäkökohtiin joulukuussa 2021 ja kevättalvella 2022. Sen sijaan Suomen presidentti salassa, yhteistoiminnassa Yhdysvaltojen presidentin kanssa, päätti liittää Suomen NATO:on ja yhä tiivistyvään sotilaalliseen yhteistyöhön Yhdysvaltojen armeijan kanssa. Asian vahvistaminen eduskunnassa oli puhdas muodollisuus.

Tuodessaan hyökkäysaseita Suomen maaperälle Yhdysvallat asettaa Suomen välineekseen suunnitellessaan hyökkäystä Venäjälle. Jo v. 2000 ulkoministeriönsä Bratislavassa järjestämässä kokouksessa Yhdysvallat asetti päämääräkseen estää Venäjän pääsy Itämerelle ja NATO:n laajentaminen Baltiasta Ukrainan Odessaan. Samassa kokouksessa se ilmoitti luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja. Käsite ”sopimusvarainen yhteiskunta” kytkeytyy tähän päätökseen. Kansainvälisiä lakeja noudattavien maiden sijaan Yhdysvallat liittoutuu maiden kanssa, jotka liittyvät tähän Yhdysvaltojen ehtoja noudattavaan sopimusvaraisuuteen.

 

                                                    ***

Suomen hakemusta NATO:n jäseneksi ei ole ratifioitu. Silti Suomen valtiojohto käyttäytyy kuin Suomi olisi Venäjän vihollisjärjestö NATO:n jäsen. Valtamedia myötäilee tätä. Venäjään ja venäläisiin suhtaudutaan vihollisina. Liikenneyhteydet Suomen ja Venäjän välillä on katkaistu Suomen aloitteesta. Venäjän kansalaisten pääsy Suomeen on kielletty paitsi erityistapauksissa. Pääministeri Sanna Marinin vaatimus kaikkien siteiden katkaisemisesta Suomen ja Venäjän välillä ilmenee uusimmassa hankkeessa rakentaa aita Suomen ja Venäjän rajalle.

 

                                                      ***

Systemaattinen Venäjän ja kaiken venäläisyyden demonisointi Suomessa muistuttaa vuoden 2014 tilannetta Ukrainassa. Vaikka 70 % ukrainalaisista vastusti NATO-jäsenyyttä, Yhdysvallat alkoi voimistaa NATOn läsnäoloa. Vallankaappauksessa Yhdysvaltojen liittolaisina toimineet natsijoukot liitettiin maan viralliseen armeijaan ja turvallisuuspalveluiden johto on äärioikeiston käsissä.

Suomen kansa on perinteisesti vastustanut NATO-jäsenyyttä. Lupauksistaan huolimatta presidentti Niinistö ei halunnutkaan kansanäänestystä vaan lähti sivupolkuja Yhdysvaltain presidentin kanssa toteuttamaan sopimustaan Suomen liittämisestä NATO:on.

Valtamedia on jo taloudellisten kytköstensä vuoksi suhtautunut NATO-jäsenyyteen myönteisesti. Kun Venäjä lähti pysäyttämään natseilla vahvistetun Ukrainan armeijan kansanmurha-aietta helmikuussa 2022, se reagoi äärimmäisellä tavalla. Venäjä leimattiin hyökkääjäksi.

Media ja Suomen valtiojohto ovat yhteistoimin muovanneet suomalaisten todellisuudentajun. Vain itsenäisesti kansainvälisistä lähteistä tietonsa hakevat yksilöt ja ryhmät ovat käsittäneet minkälaista peliä suomalaisten turvallisuudella nyt pelataan.

 

                                                         ***

Jokainen inhimillisyyttä ja rehellisyyttä kunnioittava henkilö voi jakaa Venäjään liittyneiden alueiden helpotuksen näiden päästessä 8 vuoden kärsimyksen jälkeen Venäjän suojelukseen. Samalla voi jakaa kauhistuksen Suomen valtiojohdon sodanlietsonnasta, suoranaisesta uhosta.

Samaan aikaan Suomen asukkaat kärsivät Euroopan unionin ja erityisesti Suomen vaatimista ja päättämistä pakotteista Venäjää vastaan.

Koronaepidemian aikaan Venäjä oli ensimmäisenä kehittänyt tieteellisesti arvostetun rokotteen, jota Euroopan unioni ei suostunut rekisteröimään. Venäjä oli valmis tarjoamaan sitä käyttöön ja lähetti jopa ilmaiseksi useisiin kehittyviin maihin. Sen jälkeen Euroopan Unioni halusi rangaista Venäjää sen pyrkiessä estämään kansanmurhan Itä-Ukrainassa ja päätti lopettaa kaasun ostamisen Venäjältä vahingoittaakseen Venäjää. Venäjän kaasu on kuitenkin elinehto varsinkin Saksalle. 

Yhdysvallat haluaa vahingoittaa Venäjää. Yhdysvaltoja miellyttämään haluava Euroopan unioni taipuu myötäilemään. Yhdysvallat vaati Saksaa olemaan ottamatta käyttöön Venäjän ja Saksan yhteistä Nordstream kaasuputkea. Saksa totteli. Pelätessään Saksan kansan ryhtyvän vaatimaan talven kylmän sään uhatessa kaasuputken ottamista käyttöön, Yhdysvallat liittolaisineen räjäytti kaasuputket ja yrittää sabotoida myös Turkin kautta tulevaa putkea.

Suomen valtiojohto ja media antavat kuvan, että Venäjä toimii väärin, vaikka se on aina ollut valmis myymään kaasuaan. Kaasu maksettiin aikaisemmin dollareilla, jotka säilytettiin länsimaiden pankeissa. Halutessaan vahingoittaa Venäjää länsimaat ottivat haltuunsa pankkeihinsa säilytetyt Venäjälle kuuluvat rahat. Tämän jälkeen Venäjä vaati maksamaan kaasun ja öljyn sen kansallisessa valuutassa ruplissa, jotka säilytetään venäläisissä pankeissa. Siten Venäjän omaisuuden varastaminen tai kaasun saaminen ilmaiseksi ei enää kävisi.

Nämä ratkaisut tuntuvat normaalijärjellä ajateltuna perustelluilta. Mutta normaalijärki ei enää vallitse ”lännessä”, vielä vähemmin länteen asemoituvassa Suomessa. Ratkaisut ovat saaneet Euroopan Unionin ja USAn vimmoihinsa.

 

 

                                                         ***

Presidentti Putin piti erinomaisen puheen siinä tilaisuudessa, jossa hän juhlisti neljän uuden alueen liittymistä Venäjään. Jokaisen, joka haluaa ymmärtää, mistä liitoksissa on kyse, kannattaa lukea tuo puhe. Ahneen, pommituksiin, terrorismiin ja sabotaaseihin turvautuvan lännen ja Venäjän maailmankuvien välillä on ero. Venäjä puolustaa kaikkien tasa-arvoisia oikeuksia eikä alistu Yhdysvaltojen keksimään sopimusvaraisen yhteistyön uuskieleen.

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Luhansk, Donetsk, Zaporodze, Herson, liittyminen Venäjään, Kiovan natsit, Zelensky, USA, NATO, 2014 vallankaappaus, kansanmurha, Sanna Marin, Sauli Niinistö, Joe Biden, NATO, 8 miljoonan ihmisen pääsy turvaan

FASISMIN JOHTOVALTIO EI OLE ITALIA VAAN YHDYSVALLAT JA SAKSA

Keskiviikko 28.9.2022 klo 15.39 - Pirkko Turpeinen-Saari

Yhdysvallat on toisen maailmansodan jälkeen liittoutunut natsi-Saksan vannoutuneiden Hitlerin ihailijoiden kanssa. Se tuki fasistista Espanjaa ja Portugalia samalla kun se taisteli kommunisteja ja muita vasemmistolaisia vastaan koko maailmassa.

Yhdysvallat on osoittautunut Euroopan tuhoajaksi miehittämällä sotilaallisesti Saksan ja tuhoamalla yhdessä sen kanssa hyvinvointivaltio Jugoslavian yhteistoiminnassa Kroatian natsi-diasporan ja Osama bin Ladenin jihadistien kanssa.

Euroopan unionin perustavassa kokouksessa Maastrichtissa v. 1992 USA:n vasalli, Saksan liittokansleri Helmut Kohl sai liittymään pyrkivät Euroopan maat tunnustamaan Jugoslavian osavaltion Kroatian itsenäisyyden. Hän tiesi julistuksen johtavan sotaan perustuslakiaan puolustavaa Jugoslavian liittovaltiota vastaan.

Yhdysvallat oli suunnitellut Jugoslavian haltuunottoa ja miehitystä jo presidentti Ronald Reaganin aikana vuodesta 1984 lähtien.

Jugoslavian talouden tuhosi terroristinen, kaikkien Jugoslavian USA:lta saamien lainojen irtisanominen yhteistyössä IMF:n ja Maailmanpankin kanssa yhden yön aikana.

Kymmenen vuotta kestänyt läntisen propagandan siivittämä sota hyödytti Saksaa Yhdysvaltojen ohella.

Jugoslavian jäännösvaltiot liitettiin NATO on ja ne tulivat taloudellisesti riippuvaisiksi miehittäjistään. Syntyneiden itsenäisten valtioiden ilmapiirit alkoivat muistuttaa toisen maailmansodan aikaista fasistisen Kroatian ilmapiiriä.

Yhdysvallat sai määräävän aseman Serbialta ryöstämässään, laittomasti itsenäistetyssä Kosovossa mutta myös Albaniassa. Yhdysvaltojen rakentama sotilastukikohta Bondsteel ja ylikansallisen pääoman haltuun siirretty kosovolainen serbiomaisuus yhdessä NATO-joukkojen läsnäolon kanssa ovat takeena Yhdysvaltojen valtapolitiikan lujittumiselle. Yhteistyökumppani Saksan hegemonia vallitsee Kroatiassa, Sloveniassa ja Bosniassa.

***

Saksa on osoittautunut kyvyttömäksi itsenäistymään kansainvälisen fasismin johtovaltiosta Yhdysvalloista ja tämän palveluksessa olevasta Ukrainasta.

Maailma on sallinut Yhdysvalloille oikeuden sortaa haluamiaan valtioita käyttäen aseellista voimaa tai talouspakotteita. YK on palvellut Yhdysvaltojen tarpeita maan toimiessa järjestön merkittävänä rahoittajana.

Saksa on ollut mukana useimmissa Yhdysvaltojen sodissa. Yhdysvaltojen miehitysarmeija käsittää Saksassa presidentti Trumpin mukaan enää 68 000 sotilasta sen vahvuuden ollessa Jugoslavian hajottamisen alkaessa vielä 300 000. Sotilaallinen voima ei enää ratkaise Saksan toimintoja vaan Yhdysvaltojen hegemonian läpitunkevuus.

***

Venäjän rooli on vahvistunut sen ryhtyessä rakentamaan Yhdysvaltojen yksinapaisen maailman sijaan moninapaista valtioiden yhteistyöhön perustuvaa maailmaa. Venäjän yhteisvastuuta korostava asenne on saanut taakseen, väkiluvulla mitattuna, maailman valtioiden enemmistön, BRICS ja SCO esimerkkeinä.

Saksakin on havainnut yhteistyön Venäjän kanssa hyödyttävän sitä taloudellisesti enemmän kuin Yhdysvaltojen johdolla tehdyt ryöstöretket. Venäjältä saadut edulliset öljy ja maakaasu siivittivät Saksan talouden ennätyksiin.

Yhdysvallat ei ole katsonut suopeasti sen aikaisemmin natseihin ja jihadisteihin tukeutuneen liittolaisensa kehitystä.

Euroopan unionin piti muodostua European Round Table of Industrialists-järjestön johdolla aseteollisuutta palvelevaksi NATO-organisaatioksi. Yhdysvaltojen johtaman NATO:n piti muuttaa maailma USA:n kaltaiseksi kaikkea hyvinvointivaltioon vivahtavaa välttäväksi järjestelmäksi.

Öljyn varastamisen milloin Irakista, Libyasta tai Syyriasta tuli muuttua arkipäiväksi myös Baltian maille, Ruotsille ja Suomelle. Valtion kustantaman koulunkäynnin, terveydenhuollon ja rauhan tuli korvautua asehankinnoilla ja massiivisilla sotaharjoituksilla päämääränä globaalia ryöstämistä vastustavan Venäjän mitätöinti ja mikäli mahdollista tuhoaminen.

***

Venäjän tuhoamisen tavoitteen toteuttamiseksi Yhdysvallat otti määräysvallan toisesta maailmansodasta lähtien natsi-aatetta vaalineessa Ukrainassa. Nämä kaksi maata ovat vannoutuneita natsismin tukijoita – vuoden 2021 YK:n äänestyksessä ainoita.

USA ja sen NATO-liittolaiset ovat tukeneet suorittamastaan Ukrainan vallankaappauksesta lähtien Ukrainan natsihallintoa ja aseistaneet sitä sodassa Itä-Ukrainan venäjänkielistä Donbassin aluetta vastaan. Länsimedian raportointi sotavuosista on ollut ala-arvoista. Natsi-pataljoonien rikokset on ohitettu vaikenemalla eivätkä valtion rakenteiden purku ja demokratian riisuminen ole herättäneet hämmennystä.

Saksa, joka vielä 1990-luvulla osallistui USA:n natsidiasporan ja jihadistien rinnalla Jugoslavian hajottamiseen, on Ukrainan sodan yhteydessä ajautunut vedenjakajalle. Luopuako kokonaan moraalista ja demokratiasta ja palvella Yhdysvaltoja, joka ottaa vastaan kongressissaan Ukrainan Azovin natsipataljoonan edustajia kunnioitettuina vieraina, vai tulisiko suorittaa uudelleenarviointi.

Saksan vahva talous on ollut riippuvainen Venäjältä saadusta kaasusta ja öljystä. Saksan kanssa tehtyjen sopimusten perusteella Venäjä rakensi kaksi kaasuputkea, jotka toivat suoraan kaasua Venäjältä Saksaan. Viimeisin Nordstream 2 maksoi Venäjälle 10 miljardia euroa.

Yhdysvalloilla on runsaasti kansallista lainsäädäntöä, joka asettaa muille maille ehdot kaupankäynnille. Venäjältä saatava kaasu ja öljy loivat Saksalle liian hyvät kaupalliset edellytykset suhteessa Yhdysvaltoihin. Sen perusteella Yhdysvallat alkoi kiristää Saksaa ja uhkasi estää Saksaa käyttämästä kaasuputkia.

Pari päivää sitten Yhdysvallat toteutti presidentti Joe Bidenin ja apulaisulkoministeri Victoria Nulandin uhkaukset ja räjäytti molemmat putket Tanskan Bornholmin saaren lähettyvillä. Pinnalle pulppuava kaasu muodostaa ympäristölle ja merenkululle mittavan uhkan. Saksa ei edes niin halutessaan saa käyttönsä edullista venäläistä kaasua. Se ajaa Saksan talouden täydelliseen katastrofiin, joka vie koko Euroopan mukanaan.

Pari viikkoa sitten ukrainalainen provokaattori yritti räjäyttää Turkin kautta kulkevan kaasuputken. Siten kaikki merkittävät edullisen kaasun lähteet Euroopasta olisi saatu fasistien toimesta tukittua. Serbian kautta kulkeva Turkish-stream on myös Unkarille merkittävä kaasulähde.

Saksa ei ole enää Euroopan Unionin vaikutusvaltaisin maa. Yhdysvallat, NATO ja EU- kansanedustajia rahoittava Gorge Soros ovat saaneet ylivallan. Euroopan parlamentin päätökset ovat Yhdysvaltojen tavoitteiden mukaisia koskivat ne sitten Venäjää, Venezuelaa tai muita kansainvälisiä asioita, joissa Yhdysvalloilla ja BRICS-mailla on eroavat näkökulmat.

Tyypillinen erimielisyyden kohde on Ukrainasta irrottautuvat Donetsk, Lugansk, Zaporodze ja Herson. Nämä alueet ovat joutuneet kokemaan Kiovan natsihallinnon jatkuvia pommituksia ja terroria. Niiden asukkaat ovat äänestäneet kansainvälisten tarkkailijoiden läsnä ollessa itsensä itsenäisiksi ja halukkaiksi liittymään Venäjään.

Yhdysvaltojen vallan alla olevat EU-maat pitävät kansanäänestyksiä laittomina eivätkä ne tunnusta liittymistä Venäjään. Sen sijaan ne tunnustivat Kosovon itsenäistymisen Serbiasta v. 2008 vaikka itsenäistymisjulistuksen teki 109 yksityishenkilöä vastoin YK:n päätöstä 1244, jonka mukaan Kosovo on Serbian maakunta.

***

Tällainen EU uhkailee komission puheenjohtajan suulla Italiaa, jos se äänestää valtiollisissa vaaleissa ”väärin”. Emme toistaiseksi tiedä kuinka fasistiseksi Italian uusi hallitus muotoutuu. Mutta varmuudella tiedämme, että maailman fasistisin liittouma on Yhdysvallat/ Ukraina. Niiden terroriteot käsittävät yksityishenkilöiden kidutukset ja tapot keskellä kirkasta päivää Kiovan kadulla turvallisuuspalvelun toimesta, ydinreaktorin pommitukset ydinsaasteen aikaansaamiseksi koko Eurooppaan sekä Venäjän rakentamien kaasuputkien räjäytykset Itämerellä Euroopan upottamiseksi taloudelliseen kaaokseen.

Euroopan Unionin maat eivät vielä syksyllä 2021 YK:n äänestyksessä ilmoittautuneet fasismin kannattajiksi, mutta vuoden 2022 kevään aikana osoitettu pidättelemätön tuki Kiovan natsihallinnolle ja Yhdysvaltojen saama tuki sen tekemille terroriteoille osoittanevat kaikille, että fasismi on vallalla koko Euroopan unionissa niin mediassa kuin valtioiden tasolla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: fasismi Euroopassa, Biden, Nuland, Yhdysvallat, Ukraina, Italia, Saksa, terroriteot, kaasuputkiräjäytykset, ydinvoimalan pommitukset, Italian vaalit

Mariupol - yksinapaisen maailman Stalingrad

Tiistai 22.3.2022 klo 11.51 - Pirkko Turpeinen-Saari

Taistelu Mariupolin hallinnasta on saanut symbolisia piirteitä.

Tämä 90-prosenttisesti venäjänkielinen ja venäjä-mielinen kaupunki on ollut pitkään Azovin natsi-pataljoonan miehittämä.

Suomen media näyttää ylimmistä kerroksistaan mustuneiden kerrostalojen kuvia väittäen rakennusten tulleen Venäjän pommittamiksi.

Totuus on toinen: Azovin natsipataljoonat ovat ottaneet rakennusten siviilit panttivangeikseen miinoittaen ympäristön, valloittaen rakennusten ylimmät kerrokset, joista käsin he tarkka-ampujiensa avulla ampuvat sekä venäläisiä sotilaista että estävät siviileitä pakenemasta. Siviilien nääntyminen nälkään ja janoon rakennusten kellareista ei näitä USA:n tukemia joukkoja kiinnosta.

Ilman natsiarmeijan väkivaltaa kaupunkilaiset olisivat toivottaneet venäläiset tervetulleiksi.

Kuva venäläisistä sotilaista ampumassa ylös talojen ylimpiin kerroksiin tuo välittömästi mieleeni Yhdysvaltojen ja EU-Saksan tukemien Kosovon albaaniterroristien taistelun Racakin kylässä 15. tammikuuta vuonna 1999.

Racakin kylä oli ollut jo yli puolen vuoden ajan terroristien tukikohta, josta käsin he suorittivat retkiä ympäristöön tappaen Serbian valtion kanssa yhteistyötä tekeviä albaaneja sekä serbipoliiseja.

Poliisit olivat ilmoittaneet tyhjentävänsä kylän aseistetuista taistelijoista ja ottavansa aseet haltuunsa.

Kylä oli vuorten keskellä oleva, juoksuhaudoin varustettu linnoitus. Albaanitaistelija ampuivat rinteiltä alas kylästä päin nousevia poliiseja ranskalaisten TV kuvaajien kuvatessa päivän tapahtumat sekä ETYJ tarkkailijoiden tarkkaillessa tapahtumia kumpareiden päältä.

ETYJ:n joukkojen puheenjohtajaksi valittu yhdysvaltalainen William Walker lavasti taistelun kaatuneet teloitetuiksi. Suomen ja Saksan hallitusten tukemana lavastus julistettiin totuudeksi, minkä pohjalta USA:n presidentti Bill Clinton aloitti Serbian lähes 3 kuukautta kestäneet pommitukset.

Lavastuksen "totuudellisuus" vahvistettiin ICTY:n poliittisessa tuomioistuimessa, myös suomalaisten todistuksilla.

Serbeihin /Jugoslaviaan kohdistettiin 10 vuotta kestäneet talouspakotteet. Holokaustin kokeneiden serbien johtama maa, YK:n perustajavaltio erotettiin YK:sta. Jugoslavian/Serbian urheilijoita estettiin osallistumasta kansainvälisiin urheilukilpailuihin, maan yksi maakunta, Kosovo siirrettiin Yhdysvaltojen hallintaan jättimäisen laittomasti rakennetun Bondsteel-sotilastukikohdan maaperäksi.

Jugoslavian hajottamissodissa natsit ja jihadistit olivat Yhdysvaltojen ja EU:n liittolaisia.

Venäjä ei ole Jugoslavia. Eikä Ukraina ole Kosovo.

Presidentti Obaman ja varapresidentti Bidenin johdolla ja EU:n myötävaikutuksella suoritettu Ukrainan väkivaltainen vallankaappaus jatkui sisällissotana Itä-Ukrainassa 8 vuotta. USA valitsi vallankaappauksen jälkeisen hallituksen. Demokraattisten puolueiden kieltäminen alkoi välittömästi, venäjänkielen käyttäminen kiellettiin, venäjänkieliset ja demokratiaa kannattavat sanomalehdet ja TV-kanavat kiellettiin.Kouluopetus venäjänkielellä lopetettiin.

Yhdysvallat on toiminut vuodesta 2014 lähtien Ukrainan tosiasiallisena hallitsijana. Se on ylläpitänyt samasta vuodesta lähtien NATO:n sotaharjoituksia maassa sekä rakentanut kattavasti Yhdysvaltoja ja NATO:a palvelevia sotilaallisia infrastruktuureja biologiset asejärjestelmät mukaanlukien.

Yhdysvallat, joka on tappanut paitsi oman alkuperäisväestönsä ja alistanut mustan väestönsä toisen luokan kansalaisiksi, on surmannut yksinapaista maailmanjärjestystä rakentaessaan miljoonia ja taas miljoonia vieraiden maiden kansalaisia pyrkiessään ryöstämään näiden luonnonvarat tai saamaan sotilastukikohtiaan näiden maiden maaperälle.

Tämä saalistus loppui Syyriassa. Syyrian kansa, Venäjän tuella, esti maansa muuttamisen sekulaarisesta monikulttuurisesta liittoutumattomasta maasta Yhdysvaltojen yksinapaisen maailmanjärjestyksen vasalliksi.

Nyt Venäjä on joulukuussa 2021 ja tammikuussa 2022 ilmoittanut tavoittelevansa ja neuvottelevansa jokaisen maan tasa-arvoisesta kohtelusta erityisesti turvallisuuspolitiikan alalla.

Näiden neuvottelutarjousten mentyä kiville, Venäjä on lähtenyt toteuttamaan tätä tavoitettaan aseellisesti. 

Ensimmäinen tavoite on Ukrainan sisällissodan, Itä-Ukrainan kansalaisten tappamisen lopettaminen. Toinen on demokratian palauttaminen natsivallan ja USA-riippuvuuden sijaan.

Yhdysvaltojen siirtomaaherruus Ukrainassa on edellyttänyt natsipataljooniin tukeutumista ja demokratian lopettamista. Presidentit on alistettu Yhdysvaltojen presidenttien palvelijoiksi.

Mariupolin venäjänkielisen kaupungin kohtalo on yksinapaisen ja monipolaarisen maailman välisen taistelun ydin.

Presidentti Biden, joka ohjailee presidentti Zelenskyiä, on kieltänyt Mariupolin "puolustajia", natseja, antautumasta. Sama koskee asukkaille tarjottavien pakoväylien avaamista ja ruokatarvikkeiden tarjoamista asukkaille.

Myös Hitler kielsi kenraali Paulusta antautumasta Neuvostoliiton joukoille Stalingradissa siitä huolimatta, että natsi-armeijalla ei ollut ruokaa ja sotilaat jäätyivät.

Tiedustelutiedot ovat paljastaneet Azovin pataljoonan ja siihen liittyneiden ulkomaisten natsien kokevan tilanteensa epätoivoiseksi ja haluavan pelastautua. Siitä huolimatta antautumista ei sallita. Siten myöskään kellareissa ja rakennusten alemmissa kerroksissa nälissään piilottelevien asukkaiden ei anneta paeta.

Kaupungin tuhoutuminen ei Yhdysvaltoja kiinnosta kuten ei kymmenien tuhansien maapallon muiden kaupunkien tai miljoonien asukkaiden tuhoutumien Yhdysvaltojen pommituksissa, viimeksi 20 vuoden aikana Afganistanissa, Syyriassa, Irakissa ja Libyassa.

Yksinapainen maailma vapisee liitoksissaan. Kansanedustaja Erkki Tuomioja katsoo presidentti Putinin loppulaskennan alkaneen. Tuomioja erehtyy. Se mitä presidentti Putin edustaa, tulee voittamaan. Ellei Putinin johdolla, jonkun muun samoin ajattelevan johtajan johdolla. Maapallon väestöjen enemmistö tukee moninapaista,  yhteistyöhön perustuvaa maailmanjärjestystä.

YK:n äänestyksessä fasismin ihannoinnin puolesta äänestivät vain Yhdysvallat ja Ukraina. Vaikka EU- maat syvän USA-riippuvuutensa johdosta pidättäytyivät äänestämästä isäntäänsä USAta vastaan, maapallon väestön enemmistö vastustaa fasismin ja natsismin ihannointia.

Venäjä, Intia, Kiina, Iran ja kymmenet Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan maat ovat kypsiä irrottautumaan USA-johtoisesta aseelliseen ja taloudelliseen väkivaltaan pohjautuvasta maailmanjärjestyksestä.

Suomalaiset on valitettavasti kyetty totaalisella mediasensuurilla johtamaan natsismin tukemisen puolelle kuten toisen maailmansodan aikana. Totuuden aika on edessä. Venäjä on ottanut valtavan vastuun ja Venäjän kansa uhrautuu koko maapallon edestä.

Mitä pikemmin Saksa, Ranska ja muut EU-maat käsittävät olevansa väärällä puolella ja olevansa syyllisiä Ukrainan tämän hetkiseen tilanteeseen oman USA-riippuvuutensa johdosta, sen parempi. Sitä seuraa myös Jugoslavian hajottamisen rikollisuuden tunnustaminen ja  kenraali Ratko Mladicin ja lehtimies Julian Assangen  ja kansanedustaja Ivan Tomosijevicin vapauttaminen vankilasta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Erkki Tuomioja, presidentti Putin, yksinapainen USA:n maailmanvalta, moninapainen maailma, Mariupol, Azovin natsipataljoona, Biden, Zelensky, Jugoslavia, Racak, Stalingrad,

Hallitus kutsui sisällissodan Suomeen

Perjantai 18.3.2022 klo 13.46 - Pirkko Turpeinen-Saari

Yhdysvaltojen Ukrainan natsien tukemana suorittama väkivaltainen vallankaappaus ja vallan haltuunotto v. 2014 aloitti Ukrainan sisällissodan.

Natsien päävihollisia ovat venäjää äidinkielenään puhuvat ukrainalaiset, juutalaiset sekä romanit.

Vuonna 2014 venäjänkieli oli Ukrainassa virallinen kieli, mutta vallankaappauksen jälkeen sen status muutettiin. Venäjänkielellä tapahtuva kouluopetus lakkautettiin, venäjän puhuminen julkisella paikalla tuli kielletyksi.Venäjänkieliset TV-asemat kiellettiin samoin venäjänkieliset sanomalehdet.

Ukrainaa ei voi kutsua demokratiaksi. Sen äärioikeistolaiset natsipataljoonat on integroitu puolustusvoimiin ja tiedusteluun. Yhdysvaltojen tukemien presidenttien ja hallitusten pääministerien on noudatettava natsi-voimien tahtoa turvallisuutensa takaamiseksi.

Ukraina on säätänyt perustuslakiinsa sidoksen, jolla Ukrainan EU-jäsenyys on kytketty NATO-jäsenyyteen. Siten se, että Zelensky vaati nyt meneillään olevan kriisin aikana  EU:ta liittämään kiireellisesti Ukrainan EU:n jäseneksi, sisälsi viestin myös kiireellisestä NATO-jäsenyydestä. Avainhenkilö perustuslain käsittelyssä on äärioikeistolainen puhemies Parabiy.

Yhdysvaltojen varapresidentti Biden kertoi vuonna 2014 puhuneensa Ukrainan pääministeriksi valitsemansa Jatsenukin kanssa enemmän kuin vaimonsa kanssa. Varapresidentin tuttavapiiri hänen oma poikansa mukaanluettuna keräsivät omaisuuksia Ukrainasta. Vastapalvelukseksi Ukraina rahoitti demokraatti Hillary Clintonin vaalikassaa ollen Clintonin säätiön suurin rahoittaja v. 2015.

Itä-Ukrainan asukkaat eivät alistuneet vallankaappauksen tuloksena syntyneen hallituksen valtaan vaan ryhtyivät vähitellen myös asein puolustamaan itseään. Siitä kehittyi jo 6 vuotta jatkunut sisällissota, jossa mm Azovin natsipataljoonat osana Kiovan hallituksen joukkoja ovat saaneet taistelukokemusta. Natsit ovat teloittaneet asukkaita ja pitäneet heitä kuulustelukeskuksissa.

Donbassissa on kuollut vuosien 2014 - 2022 välillä yli 14 000 aikuista ja 400 lasta. Asukkaat ovat olleet omillaan, koulunkäynti, rahajärjestelmä, sosiaali- ja terveydenhuolto on lopetettu Kiovan hallituksen toimesta. Apua on saatu vain Venäjältä. Yli miljoona Donbassin asukasta on paennut Venäjälle turvaan. Osa Donbassin asukkaista on saanut Venäjän kansalaisuuden.

Samaan aikaan Yhdysvallat alkoi järjestää vallankaappauksella pystyttämänsä hallituksen pyynnöstä NATO:n sotaharjoituksia Ukrainassa jo kesällä 2014. Senaattori Mc Cainin mukaan Ukraina oli jo tuolloih NATO:n tärkeä kumppanimaa, vaikka sitä johti Yhdysvaltojen valitsema nukkehallitus.

USA ja EU rikkoivat kansainvälisiä lakeja syrjäyttämällä laillisesti valitun presidentin ja pystyttämällä laittoman hallituksen Ukrainan perustuslain vastaisesti.

Yhdysvallat ja EU olivat siis ensin rikkoneet kansainvälisuä lakeja.Tämän seurauksena - sekä itsepuolustukseksi, että puolustaakseen Krimin asukkaita Maidanin väkivaltaisten joukkojen uhkaavaa aseellista väkivaltaa vastaan - Venäjä myös rikkoin kansainvälisiä lakeja liittämällä Krimin Venäjään. Krimin asukkaat saivat mahdollisuuden äänestää siitä, mihin maahan he haluavat kuulua. Laillisen äänestyksen jälkeen Venäjä liitti asukkaiden pyynnöstä Krimin Venäjään.

Suomen hallitus on herännyt Ukrainan sotaan vasta nyt kun Yhdysvallat, Britannia yhteistyössä EU-maiden kanssa ovat ehtineet perustaa 8 vuoden ajan alueelle sotilastukikohtia, sotilaallis-biologisia laboratorioita, vaatineet  rutiköyhää Ukrainaa investoimaan aseisiin samalla kun kansa on köyhtymistään köyhtynyt. 

Suomen hallitus on herännyt länsi-ukrainalaisten hätään sodan olosuhteissa 3 viikkoa sitten kun toisaalla itä-ukrainalaiset ovat viettäneet öitään kellareissa 8 vuoden ajan , joihin jo presidentti Poroshenko heidät toivotti mätänemään v. 2014.

Suomen hallitus osoittaa pitävänsä 3 viikkoa sitten alkanutta sotilaallista konfliktia Ukrainassa asiana, josta se katsoo perustelluksi seuraukseksi kaikkien välien katkaisemista Venäjään. Suomi osoittaa kannattavansa presidentti Obaman jo toisella virkakaudellaan julistamaa tavoitetta Venäjän muuttamiseksi "hylkiövaltioksi".

Venäjällä on perusteltu huoli Yhdysvaltojen ja NATO:n vallan siirtymisestä sisarusmaan Ukrainan sotilaalliseksi hallitsijaksi. Jo Bratislavassa v. 2000 pidetyssä USA:n ulkoministeriön järjestämässä kokouksessa Yhdysvallat ilmoitti tavoitteenaan olevan NATO:n ulottamisen Baltiasta Ukrainan Odessaan ja Venäjän pääsyn estäminen Itämerelle.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin viisaat ehdotukset kaikkien maiden turvallisuuden takaamiseksi sovittavista ehdoista lensivät Suomessa roskakoriin. Suomen hallitus ei vaivautunut aloittamaan julkista keskustelua esitetyistä näkökohdista vaan luotti Euroopan unionin päätyvän samaan johtopäätökseen kuin Suomikin: roskakoriin.

Yhdysvaltojen ja NATO-maiden kymmenet kansainvälisten lakien rikkomukset, laittomat pommitukset myös keskellä Eurooppaa Serbiassa ovat saaneet Suomen hallituksen hyväksynnän. Itse asiassa enemmän kuin hyväksynnän: Suomi auttoi, salaamalla yhdessä Saksan ulkoministeriön kanssa tärkeät oikeuslääkeopilliset tutkimustulokset, Yhdysvaltojen presidentti Clintonin aloittamaan pommitukset köyhdytetyllä uraanilla.

Presidentti Bill Clinton ja hänen vaimonsa Hillary olivat mukana voitonjuhlissa Krimin Jaltalla syyskuussa 2013, pari kuukautta ennen väkivaltaista vallankaappausta. Joukko kansainvälisiä suuruuksia olivat jakamassa Ukrainasta saatavaa saalista jo etukäteen.

Toisin sanoen Ukraina on vain jatkoa Serbian tuhoamiselle. Molemmissa tuhotöissä Yhdysvallat ja EU-Saksa tukeutuivat natseihin. Kroaatti-natseihin ja Ukrainan Azov-natseihin. Molemmissa kaappauksissa Clintonit ja Obama olivat primusmoottoreina.

Keitä tuolla Jaltan juhlissä olikaan? Kutsuja oli ukrainalainen oligarkki Victor Pinchuk. Clintonien ohella entinen CIA:n johtaja kenraali David Petraeus, entinen USA:n valtiovarainministeri Lawrence Summers, entinen Maailmanpankin johtaja Robert Zoellich, Ruotsin ulkoministeri Carl Bild, Israelin presidentti Shimon Peres, Tony Blair, Gerhard Schröder, Dominique Strauss-Kahn, Mario Monti, Liettuan presidentti Dalia Grybauskaite, Puolan ulkoministeri Radek Sikorski, presidentti Victor Janukovich ja Petro Poroshenko sekä entinen US energiaministeri Bill Richardson, joka oli puhumassa "liuskekaasuvallankumouksesta".

Keskustelun keskiössä oli "Syvällinen ja totaalinen vapaakauppasopimus Ukrainan ja EU:n välillä ja näköala Ukrainan sitoutumiseen länteen".

Ainoa kriittinen puheenvuoro tuli presidentti Putinin neuvonantajalta Sergei Glazyevilta, joka totesi että kauppasopimus vaikuttaisi jo konkurssitilassa olevan, lainalla elävän Ukrainan talouteen epäedullisesti. Smoin kasvava länsimainen tuonti johtaisi vajeen syvenemiseen.

Näinhän kävi Jugoslavian hajottamisessa ja haltuunotossa. Liittovaltion osaset putosivat sijalta 24. kansantulolla mitattuna kuin uppotukit suoraan kehitysmaaluokkaan.

Näissä ryöstöissä tärkeintä on syyllisen löytäminen. Jugoslaviassa ne olivat serbit, Ukrainan kohdalla Venäjä.

Venäjän seurattua 8 vuotta Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten toimia Ukrainassa sen mitta tuli täyteen. Donbassin asukkaiden tuhoamiselle ja venäjänkielisten vainolle oli tultava loppu. Minskin sopimuksen takaajavaltiot Saksa ja Ranska eivät tehneet elettäkään tilanteen ratkaisemiseksi, kuten eivät Jugoslaviassakaan. Päinvastoin. Venäjän oli toimittava yksin tietäen seuraukset.

Tästä ovat olleet tuloksena massiiviset ja totaaliset poliittiset talouspakotteet, joiden laillisuutta voi vain arvailla.

Jugoslavian hirviömäiset pommitukset johtivat niiden, jo holokaustin kokeneet uhrit, serbit, oikeuteen. Irakin hirviömäiset pommitukset toivat Saddam Husseinin teloituksen. Libyan hirviömäiset NATO-pommitukset johtivat Gaddafin murhaan. Syyrian hirviömäiset pommitukset ja talouspakotteet etsivät tuomittavia, joita eivät "kansainvälisten lakien vallitessa" koskaan ole Yhdysvallat liittolaisineen, koska heillä ja heidän lakeijoillaan on aina syytesuoja miljoonista kuolonuhreista riippumatta.

Mitään talouspakotteita tai sanktioita ei ole kohdistettu Yhdysvaltoihin eikä sen NATO-liittolaisiin. 

Suomen hallitus on osoittanut tukevansa Ukrainan sitä osaa, joka on liitossa Yhdysvaltojen kanssa. Vihan ja halveksunnan kohteena on Venäjä, joka taistelee ihmisoikeuksien puolesta Ukrainassa.

Suomen media ja Suomen hallitus ovat liitossa keskenään keskinäisriippuvuutensa johdosta.

Suomen hallitus sallii Suomessa asuvien ukrainalaisten osoittavan vihaa ja halveksuntaa Venäjää ja venäläisiä kohtaan. Venäjän suurlähetytön edustalla suomalaiset "rauhan puolustajat" ovat voineet osoittaa mieltään, ei ihmisoikeuksien vaan "rauhan" puolesta. Suomen media on sataprosenttisesti tässä tukena.

Kun Mariupolin kaupungissa valtaa pitävä natsi-pataljoona estää asukkaita pakenemasta kaupungista, Suomen hallitus ja media syyttävät venäläisiä. Kun paikalta pakeneva Azovin pataljoona räjäyttää oopperatalon lähtiessään tietäen kellarin suojissa olevista siviileistä, hallitus ja media syyttävät jälleen Venäjää. Kun Azov tyhjentää sairaalan ja perustaa siihen tarkka-ampujien tukikohdan ampuen pakenevia siviilejä, syytetään Venäjää.

Pääministeri Sanna Marin väittää sairaalan tuhotuneen Venäjän pommituksessa tietamättä varmasti totuutta. Myös Suomen presidentti väitti 2000-luvulla arvovaltaisessa kokouksessa Pariisissa Suomen käyneen toisessa maailmansodassa erillissotaa!

Kun Kiovan hallitus ampuu Donbassiin ohjuksen, jonka sirpaleet tappavat 20 ihmistä keskelle katua, Suomen media ja hallitus vaikenevat.

Tänään Helsingin Sanomien Lasten uutiset kertoo: "Venäjällä on tällä hetkellä hyvin vaikeaa saada todenmukaista tietoa. Maan päättäjät vahtivat, mitä kansalaisille kerrotaan uutisissa, ja pyrkivät tällä tavoin vaikuttamaan ihmisten mielipiteisiin. Tätä kutsutaan propagandaksi."

"Oikeaa tietoa Ukrainan sodasta ei haluta kertoa, koska se todennäköisesti vaikuttaisi presidentti Vladimir Putinin kannatukseen Venäjällä."

"Venäjällä voinyt esimerkiksi saada pitkän vankeusrangaistuksen, jos julkaisee "valheellista tietoa" Venäjän armeijasta. Oikeus päättää, mikä tieto on oikeaa."

"Viime viikolla maassa lakkautettiin myös useita radio- ja tv-kanavia, jotka julkaisivat riippumatonta tietoa." Kukka Andersson HS

Kukka Andersson ei ole kiinnostunut siitä, kuinka monta venäjänkielistä tiedotuskanavaa on suljettu Ukrainassa, puhumattakaan siitä sensuurista, jonka vallassa me täällä EU-maissa olemme: englanninkielinen loistava, palkittu venäläinen RT-uutis- ja keskustelukanava on sensuroitu, ensin Saksassa ja sitten koko EUssa.

Lasten uutiset ei ole kertonut sitä, että Yhdysvaltojen presidentti kaappasi vallan Ukrainassa ja varapresidentti antoi mm.huumeita käyttävän  poikansa osallistua kavereittensa kanssa Ukrainan kansallisvarallisuuden ryöstöön. Valehtelemalla asiasta varapresidentti myöhemmin valittiin Yhdysvaltojen presidentiksi väittämällä, että kaikki oli Venäjän syytä.

Suomen hallitus ja eduskunta ovat osoittaneet erityistä juhlavaa kunnioitusta Ukrainan suurlähettiläälle ja alkaneet voimakkasti kritisoida Venäjän suurlähetystöä siitä, että se on pyytänyt kansalaisiaan ilmoittamaan heihin kohdistuvasta epäasiallisesta kohtelusta.

Kouvolassa venäjänkieliseltä lapselta on vaadittu, että hän tuo kouluun suomalaisen passin. Sen jälkeen kaverit vaativat, että hän polttaa venäläisen passinsa.

Suomen hallituksen kouriintuntuva kyvyttömyys käsitellä Ukrainan sisällissotaa asiallisesti on johtanut siihen, että myös media kokee venäläisten olevan vapaata riistaa. Valtiovarainministeri Saarikon esiintyminen Ukraina-ruusuke rinnassaan alleviivaa tätä.

Eivätkö Koskelassa tapahtuneet murrosikäisten kidutusjuhlat, joiden seurauksena nuori menetti henkensä, ole opettaneet maan hallitukselle ja medialle sitä, mihin fanaattinen yksipuolinen tiedottaminen ja yllytys voivat johtaa.Venäjää puhuvat lapset ja aikuiset ovat vaaravyöhykkeessä. Ukrainassa myös venäjänkielisten ihmisoikeuksia puolustavat on näköjään demonisoitava.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sanna Marin, venäjänkieliset lapsiuhrit, Suomen hallitus, Suomen media, Ukrainan sisällissota, Ukrainan perustuslaki, Joe Biden, Hunter Biden, Azovin natsi-pataljoona, pakotteiden laillisuus, tuki natseille, USA:n vallankaappaus

On aika riisua naamiot ja lopettaa näytteleminen

Lauantai 5.3.2022 klo 12.31 - Pirkko TurpeinenSaari

Suomessa on vallalla täydellinen tiedonvälityksen sensuuri. Kaikki kanavat saada tietoa suoraan Venäjältä on EU:n toimesta katkaistu. Sen sijaan suomenkielinen russofobinen propaganda on noussut huippuunsa. Totuus on kadonnut täysin.

Vuonna 2014 näimme Ukrainassa tapahtuvan USA:n johtaman väkivaltaisen vallankaappauksen - "värivallankumouksen". Siinä CIA:n kouluttamien tarkka-ampujien rinnalla natsijoukkiot pahoinpitelivät ja tappoivat Maidanin torilla yli 100 ihmistä, poliiseja ja mielenosoitukseen osallistuvia kansalaisia.

Eduskunnan Radan seinät koristeltiin natsilipuilla, parlamentin suurin puolue Alueiden puolue ja kommunistinen puolue 13 eduskuntapaikallaan, kiellettiin. Kommunistipuolueen puheenjohtajan kotiin heitettiin palopommi ja juutalaishautausmaata vandalisoitiin.

Jo usean vuoden ajan natsi-ajan sankareiden kunniaa oli palautettu muistomerkeillä ja vaihtamalla kadunnimiä heidän kunniakseen. Kaappauksen jälkeen äidinkieleltään venäjänkielisen kansanosan oikeuksia supistettiin radikaalisti puuttuen heidän keskeisiin ihmisoikeuksiinsa.

Tällä väkivallalla oli EU:n tuki.

EU-ulkoministerien, presidentti Janukovichin ja mielenosoittajien edustajien saavuttamasta sovintoratkaisusta, seuraavien vaalien aikaistamisesta, huolimatta mielenosoittajat hylkäsivät sopimuksen. Presidenttiä uhattiin väkivallalla. Hänen autosaattuettaan vastaan hyökättiin. Mikäli hän olisi ollut autossaan, hän olisi kuollut. Varautumisen johdosta hän oli paennut suoraan kodistaan helikopterilla säilyttäen henkensä.

Suomen ja EU:n nykyilmapiirissä mielenkiintosinta on se, että henkilöt ja tiedotusvälineet jotka ovat vähiten perillä asioista, esittävät kaikkein äänekkäimmin kantansa. Totuuden selvittäminen ei nyt kiinnosta, koska "valta" on niillä, jotka ovat Ukrainan sodan aiheuttaneet.

Ketkä sitten ovat vastuussa Ukrainan sodasta.

Lyhyesti sanottuna ne, jotka ovat vastuussa muustakin väkivallasta maapallolla: Yhdysvallat NATO-liittolaisineen.

Vallankaappauksensa jälkeen Yhdysvallat, Obaman varapresidentin Joe Bidenin ja apulaisulkoministeri Victoria Nulandin avulla valitsivat Ukrainalle uuden, vallankaappaushallituksen pääministerinään Jatchenjuk. tuttavallisesti Jats, kuten Nuland häntä kutsui. Hallituksen jäsenistä useat olivat ulkomaiden kansalaisia - toki perustuslain vastaisesti. Tunnettuahan on, että USA ei ole vuoden 2000 Bratislavan kokouksesta lähtien sitoutunut noudattamaan kansainvälisiä lakeja. Varapresidentti Biden totesi julkisesti puhuneensa vuoden 2015 aikana enemmän valitsemansa Ukrainan pääministerin kuin vaimonsa kanssa.

Ukrainan sisäministeriössä oli kokonainen kerros varattuna CIA:n käyttöön ja ulkona liehui USA:n lippu. 

Itä-Ukrainan Donetsk ja Luhansk eivät alistuneet vallankaappaushallituksen päätöksiin vaan muodostivat omat autonomiset alueensa.

Vallankaappauksen jälkeisen eduskunnan puhemies Turchinov julisti v. 2014 näille Itä-Ukrainan alueille terrorisminvastaisen sodan.

Jollakin tavoin vielä demokratiaan uskovalle herää kysymys: onko väkivaltainen tarkka-ampujien avulla suoritettu vallankaappaus terrorismia vai demokratiaa kannattavien alueiden pyrkimys jatkaa demokratiana.

Nyt kyseessä on presidentti Bidenin halu jatkaa eräänlaisena Ukrainan hallitsijana, suurvisiirina. 

Yhdysvallat on jatkanut CIA:n ja sotilaallisten neuvonantajien kautta Ukrainan integroimista osaksi NATOa. Maahan on perustettu mm. bioaselaboratorioita ja lukemattomia sotilaallisia valmiuksia. Bratislavan kokouksen eräs tavoite oli NATOn laajentaminen Baltiasta Ukrainan Odessaan ja Venäjän pääsyn Itämerelle estäminen.

Presidentti Zelensky tuli valtaan "rauhaan" pyrkivänä presidenttinä. Hänen koomikko-taustansa ei ole luonut presidenttiydelle edellytyksiä. Hän on täysin USA:n presidentin talutusnuorassa. Yhdysvallat on saanut nyt 8 vuoden ajan tehdä Ukrainalla mitä se haluaa.

Ukrainan natsien Azovin pataljoona on integroitu Ukrainan armeijaan. Natsit kehuvat avoimesti haastatteluissa kuinka he n. 10% parlamentaarisesta kannatuksestaan huolimatta ovat paljon vaikutusvaltaisempia. Suora väkivalta ja väkivallalla uhkaaminen on heidän valttinsa. Väkivalta kohdistuu niin äidinkieleltään venäjänkielisiin ukrainalaisiin, myös äärimmäisenä väkivaltana romaneihin. Viimeisten 8 vuoden aikana Azovin pataljoona on saanut taisteluharjoitusta Donbassin kontaktilinjalla.

Natsijohtajat ovat presidentti Bidenin arvostettuja vieraita valkoisessa talossa, samalla tavalla kun Jugoslavian haltuunotossa USA:n liittolaiset Osama bin Laden, mafia-pomo Hashim Thaci ja Kroatian natsit. Yhdysvaltojen vahva natsi-diaspora rahoittaa natsien toimintaa ja he auttoivat myös, joukukuussa edesmenneen senaattori Dolen presidentinvaalikampanjaa 1990-luvulla.

Ukrainan kriisissä kuten muissa USA:n sotilaallisissa hankkeissa tiedonvälityksen ohjailu on keskeistä.

Venäjä pyrki neuvotteluin saamaan Minskin sopimusta toteutettua. Sen takaajamaat Saksa ja Ranska eivät 8 vuoteen tehneet elettäkään sen toteuttamiseksi. Yhdysvallat ei sallinut sitä, sillä rauhanomainen Ukrainan konfliktin ratkaisu olisi haitannut sen tavoitteita Ukrainassa.

Juuri siksi Venäjä ei katsonut olevan kannattavaa neuvotella Zelenskyn kanssa. Myös Saksan itsenäisyys neuvotteluissa on kyseenalainen, onhan se Yhdysvaltojen armeijan miehittämä maa. 68 000 yhdysvaltalaissotilaan läsnäolo ja ydinohjusten sijainti Saksan maaperällä on vahva este itsenäisille neuvotteluille.

Euroopan unionin itsenäisyys neuvotteluosapuolena lienee myös kyseenalainen. EU-komission  puheenjohtaja Ursula von der Leyen on Saksan entinen puolustusministeri. Voi vain olettaa, että päivittäinen yhteistyö USA:n sotavoiman ja yhteisten NATO-hankkeiden suhteen vaikuttaa haitallisesti itsenäiseen päätöksentekoon.

ETYJ:in suhteen itsenäisyys on myös kyseenalainen. Jugoslaviassa USA:n ETYJ -johtaja oli myös CIA:n agentti solmien yhteyksiä albaaniterroristeihin saadakseen oikeat koordinaatit serbien pommituksiin. Donbassin siviileillä on myös ollut kysymyksiä ETYJ:n tarkkailijoiden objektiivisuuden suhteen.

Normaalin demokraattisen ajattelun perusteella presidentti Putinin ja ulkoministeri Lavrovin ehdotukset Venäjän turvallisuuden takaamiseksi ilman pelkoa NATO:n ohjushyökkäyksistä maan rajojen läheltä ovat perusteltuja. Miksi Venäjän turvallisuus olisi vähemmän tärkeä kuin maapallon muiden maiden turvallisuus.

Kaikkien Venäjän ja NATO:n välisten sopimusten rikkominen ja pöydän pyyhkiminen sopimusehdotuksilla on osoittanut, että Yhdysvaltojen johtama aseellinen voima kiinnostaa Eurooppaa enemmän kuin rauha toisen eurooppalaisen maan Venäjän kanssa.

Yhdysvallat ja Euroopan unionin NATO-maat ja NATO-liittolaiset ovat juuri palanneet 20v kestäneestä Afganistanin sodasta. Missä rauhanmarssit sotaa vastaan? Missä rauhan marssit Syyrian sotaa vastaan, missä Yhdysvallat liittolaisineen edelleen varastaa Syyrian öljyä ja viljaa synnyttäen äärimmäistä kurjuutta, eriarvoisuutta ja hätää.

Missä ilmaiset junakuljetukset ja ratikkaliput Syyrian pakolaisille, afganistanilaisille, irakilaisille. 

Venäjä on äärimmäisenä keinona turvautunut sotatoimiin voidakseen purkaa viimeisten 8 vuoden aikana Yhdysvaltojen ja EU:n NATO-maiden johdolla rakennetun sotilaallisen ja natsi-ideologiaan turvautuvan hyökkäysinfrastruktuurin maataan vastaan.

Uskon, että Venäjä ei ole päätynyt tähän menettelyyn kevein mielin, vaan maahansa kohdistuvan kohtuuttomuuden seurauksena.

Yhdysvaltojen ja EU:n nyt käyttämä sotilaallinen painostus, CIA:lle Lähi-Idästä ja Afganistanista  tyypillinen  terroristisen infrastruktuurin rakentaminen polttopulloineen ja "kansanmiliiseineen" on saanut riemukkaan vastaanoton USA:ssa ja EU-maissa. Jokainen asioita seurannut ymmärtää, että toiminta lisää siviilien kärsimystä ja pitkittää konfliktia.

Länttä ärsyttävä seikka: Moskova on todettu parhaaksi kaupungiksi asua! Tämän ja 20 vuoden aikana toteutuneen massiivisen köyhyyden vähentämisohjelman onnistuminen on saatava murskattua. Ilo toisen onnistumisesta on myrkkyä USA:n kaltaiselle oligarkialle, jossa sotateollisuus tuhoaa maapallon ilmaston kaikkien meidän puolesta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Biden, USA, sensuuri, Ukraina, CIA, Putin, Venäjä, presidentin murhayritys, Janukovich, Ukrainan natsit, Azovin pataljoona, RT-uutiset

Kuolinkouristuksia

Sunnuntai 20.2.2022 klo 13.03 - Pirkko Turpeinen-Saari

Mitä on tämä sotameteli ja läntisten tiedotusvälineiden lietsoma sodan- ja Venäjänpelko?

Eikö viimeisten 20v Afganistanin sota, jossa kaikki nämä metelöitsijät, Suomi mukaan luettuna, olivat mukana ole opettanut mitään.Juurihan sieltä runsas puoli vuotta sitten häntä koipien välissä palattiin.

Afganistanin sodan aikana tuhottiin myös Irak, Libya ja Syyria. Ei Venäjä ollut näissä tuholaistoimissa mukana.

Euroopan NATO-maat, Yhdysvaltojen sotilaallisesti miehittämä Saksa mukaan luettuna, ovat tuhlanneet varojaan aseteollisuuteen ja ilmastontuhoon puhumattakaan kohdemaiden inhimillisestä kärsimyksestä.

Tavoitteena on ollut taloudellinen hyöty. Entiset Euroopan siirtomaaherrat ovat yhdistäneet voimansa Yhdysvaltojen kanssa tuon tavoitteen saavuttamiseksi.

Suomen Yle uskalsi näyttää Areenassa parin päivän ajan elokuvaa "Vice, vallan oikeat kasvot",jossa kansainvälistä politiikkaa tuntemattoallekin kansalaiselle selvisi Yhdysvaltojen presidentti George W.Bushin varapresidentin kautta kuvattuna Yhdysvaltojen politiikan rumat kasvot. Valehtelu, väärä vallankäyttö, lakien kiertäminen,vaalien väärentäminen, suunnitellut ryöstöt ja niiden toteuttamiseksi harrastettu valehtelu YK:ssa, pommitukset, vallankaappaukset, miljoonat ihmisuhrit ja kukoistavien talouksien murskaaminen kivikaudelle.

On aivan sama onko Yhdysvaltojen johdossa republikaani tai demokraatti, aseteollisuus ja niin kutsuttu deep-state on vallassa.

Presidentti Obaman aikana USA:n johtama Ukrainan verinen vallankaappaus ei onnistunut vaikka tukena olivat niin natsiarmeijat kuin EU:n parlamentaarikot.  Päätettiinkin siirtyä siirtomaahallintoa muistuttavaan tilaan, jossa varapresidentti Biden toimi suurvisiirinä, antaen ohjeita ylikansallisen hallituksen muodostamiseen ja pääministerin valintaan.

Monietnisen Ukrainan lainsäädäntöä muutettiin. Toisen maailmansodan juutalaisten ja serbien vainoa muistuttava russofobia saatettiin voimaan. Venäjää äidinkielenään puhuvien kansalaisten sorto laillistettiin. Venäjänkieliset TV-asemat lopetettiin, opetus venäjänkielellä lopetettiin, venäjän puhuminen julkisella paikalla kiellettiin.

Vuonna 2014 Yhdysvaltojen tukeman vallankaappauseduskunnan puhemies julisti "terrorisminvastaisen sodan" Itä-Ukrainan väestölle, jotka tukivat laillista vaaleilla valittua presidenttiä. Itä-ukrainalaiset muodostivat Ukrainan hallituksen hyökkäyksen ja sodan jälkeen autonomisen Donbassin alueen. Ukraina lopetti kaiken taloudellisen tuen alueelle. Presidentiksi valittu Poroshenko toivotti itä-ukrainalaiset kuolemaan haiseviin kellareihinsa.

Donbassin venäjänkielinen asujaimisto on ollut täysin riippuvainen Venäjän hyväntekeväisyydestä ja taloudellisesta tuesta ja suojasta.

Venäjän presidentti Putin on varoittanut muodostamasta Donbassista uuden kansanmurhan kohdetta, uutta Srebrenicaa.

Hän ei tarkoita "Srebrenican kansanmurhaa", jota länsi markkinoi, vaan luultavasti Srebrenican kaupunkia, joka tyhjennettiin kalifaattia rakentavien muslimijoukkojen toimesta asukkaiden enemmistönä olleista serbeistä, joista osa koottiin kaupungin sisällä oleviin pidätyskeskuksiin.

Muslimitaistelijat tekivät ryöstöretkiä kaupunkia ympäröiviin serbikyliin ryöstäen, polttaen ja tappaen serbiasukkaita kuten toisen maailmansodan aikana. Samat perheet, jotka tappoivat serbejä 1941 -45 olivat jälkeläisineen ryöstämässä myös 1992 -93.

YK:n kanadalaiset ja hollantilaiset rauhanturvaajat eivät uskaltaneet riisua Srebrenicassa valtaa pitäviä muslimitaistelijoita aseista. Siten Srebrenica väitteistä huolimatta ei ollut demilitarisoitu kaupunki vaan siellä vallitsi jihadistitaistelijoiden terrori, joka kaupungin sisällä kohdistui niin serbi- kuin musliminaisiin.Nämä taistelijat toimivat yhteistyössä NATO:n kanssa kutsuen NATO:n pommittamaan serbikohteita.

Muslimidivisioona pakeni kaupungista Bosnian serbiarmeijan otettua kaupungin haltuunsa. Jihadisti- armeija joutui taisteluihin niiden kylien kohdalla, joissa se oli aikaisemmin tehnyt ryöstöretkiään ja katkonut serbiviljelijöiden kauloja.Siten kuuluisat Srebrenican "kansanmurhan" uhrit, muutama tuhat,  ovat pääasiassa näissä taisteluissa kaatuneita sotilaita.

Kosovon pommitusten alla ETYJin tarkkailijat, osa myös CIA:n palkkalistoilla, toimivat vuorostaan yhteistyössä albaani-terroristien kanssa. ETYJ:in tarkkailijoiden johtaja yhdysvaltalainen William Walker lavasti joukkomurhan, jonka perusteella Yhdysvallat NATO-liittolaisineen aloitti Jugoslavian pommitukset.

Ukrainan Donbassin tilanteessa on joitakin yhtäläisyyksiä Jugoslavian hajottamisen kanssa. Yhdysvallat ja EU-Saksa olivat Jugoslavian sodan aloittajia.

Ukrainan väkivaltainen vallankaappaus v. 2014 oli Yhdysvaltojen johtama. USA-mielisten kansalaisjärjestöjen perustamiseen ja johtamiseen oli käytetty 5 miljardia dollaria. Venäjänkielisen Itä-Ukrainan  eristäminen, tukahduttaminen ja vaino on tarkoituksellista - sitä voi kutsua etniseksi kansanmurhaksi, varsinkin kun sitä tukevat koko Ukrainaa koskevat rasistiset lakimuutokset.

Kuinka luotettavia ja objektiivisia ETYJ:n tarkkailijat ovat? Onko turkkilainen ETYJ:n tarkkailijoiden puheenjohtaja rehellisempi kuin yhdysvaltalainen William Walker?

Yhdysvallat johtaa tätä länsimedian "susi tulee" kampanjaa Venäjää vastaan. Presidentti Biden väittää Venäjän hyökkäävän Ukrainaan siitä huolimatta, että Venäjä sanoo, että se ei ole maan intresseissä.

Minun mielessäni tämä meteli - lännen valtamedian, EU-eliitin, EU-parlamentin, Münchenin turvallisuuskokouksen kohina  on yksinapaisen maailmanjärjestyksen kuolinkelloja. Siitä huolimatta, että tämä USA:n aseteollisuuden johtama ja NATO-EU:n tukema järjestelmä kutsuu itseään "sopimusvaraiseksi, demokraattisten maiden yhteisöksi", se ei ole demokraattinen YK:n määrittämässä mielessä. Sen johtava maa Yhdysvallat on tukenut jo toisesta maailmansodasta lähtien natsismia ja fasismia. YK:n yleiskokouksen yhteydessä suoritetussa äänestyksessä Yhdysvaltojen fasismia tukevalle linjalle löytyi yksi maa- Ukraina.

Suomi sentään pidättäytyi äänestyksessä sanomasta mielipidettään, vaikka antaakin tukensa Kiovan rasistiselle lainsäädännössään venäjänkielistä väestöä syrjivälle toiminnalle.

Tutkittuani ihmisen luovuutta ja kykyä luovuuteen koko elämäni ajan, en näe muuta toivoa nykytilanteesta eteenpäin kuin yksinapaisen maailmanjärjestyksen katoamisen maapallolta.

Olemme ryhmässäni seuranneet presidentti Vladimir Putinin toimia - puheita, toimenpiteitä, ehdotuksia, suhtautumista oman maan asioihin ja kansainvälisiin suhteisiin päivittäin seitsemän vuoden ajan.

On nähtävissä selvä hyviin suhteisiin, yhteistyöhön ja hyvinvointivaltioon painottuva tendenssi. Presidentti on kyennyt luomaan hyvät suhteet BRICS-maihin, Brasiliaan,Intiaan, Kiinaan ja Etelä-Afrikkaan. Hän on puolustanut valtioiden suvereniteettia ja toisten maiden sisäisiin asioihin puuttumattomuutta. Venäjä on tukenut Syyrian suvereniteettia. Se on tukenut maita, jotka ovat kärsineet Yhdysvaltojen ja NATO-maiden sodista, taloudellisista pakotteista ja inhimillisestä hädästä. Sellaistenkin maiden kanssa, joiden toimintaa ei voi hyväksyä, Venäjä on kyennyt sovittelevaan yhteistyöhön.

Minulle henkilökohtaisesti on ollut ihastuttavaa havaita presidentti Putinin rakkaus nuoria kohtaan ja heidän lahjakkuutensa tukeminen ja itsenäiseen päätöksentekoon harjaannuttaminen mm. Sirius -projekteilla.

Tämän yksinapaisen maailman kuolikellojen kolkkeessa on ollut suorastaan säälittävää lukea ja katsoa näitä lännen valtamedioiden valheita. EU-maat eivät kykene ilmaisemaan yhtäkään Yhdysvalloista poikkeavaa näkökantaa. Münchenin turvallisuuskokouksen uhoavat puheenvuorot Venäjän suuntaan "jos Venäjä hyökkää, pannaan luu kurkkuun"-tyyliset puhtaaseen niin sotilaalliseen kuin taloudelliseen voimankäyttöön perustuvat puheet. Tosin ne ovat ainoita keinoja, joihin sopimusvaraisen "demokraattisen" yhteistyön maat pystyvät. He eivät ymmärrä minkälaista ystävyys, yhteistyö ja sen pohjalta rauha tuntuisi. He ovat jo v. 2000 Bratislavan kokouksessa luopuneet kansainvälisten lakien noudattamisesta ja sitoutuneet levittämään NATO:n vallankäytön Baltiasta Ukrainan Odessaan ja estämään Venäjän pääsyn Pietarista Itämerelle.

Yhdysvaltalaiset ajattelijat esittivät jo 1990-luvun lopulla kauhuskenaarion Venäjän, Kiinan ja Iranin yhteistyön merkityksestä Yhdysvaltojen yksinapaiselle maailmanjärjestykselle.

Nyt tuo yhteistyö on rakentunut. Lisäksi Etelä-Amerikka alkaa vapautua Yhdysvaltojen vallankäytöstä. Venezuela, Kuuba , Nicaragua ja muut demokraattisten oikeuksien puolesta taistelevat maat saavat lisää tukea.

Ukrainan kriisiin on demokraattisesti sovittu ratkaisu - Minsk II sopimus. Mikäli Kiova aloittaa neuvottelut autonomisten tasavaltojen edustajien kanssa, asiat järjestyvät. Kriisin jatkuminen johtuu siitä, että Ukraina on muuttunut Yhdysvaltojen miehittämäksi siirtomaaksi, joka ei päätä itse omista asioistaan.

Siksi ilmeisesti presidentti Putin katsoo turhaksi neuvotella presidentti Zelenskyin kanssa. Yhdysvallat päättää Ukrainan asioista joka tapauksessa. Täytyy vain neuvotella Bidenin kanssa.

Venäjä on aloittanut Donbassin siviiliväestön vastaanottamisen Venäjälle pakolaisina. Venäjällä he ovat turvassa odottamassa kykeneekö Ukrainan presidentti tekemään itsenäisiä päätöksiä. 

Suomen hallituksen jäsenet ovat tukeneet Ukrainan presidentin jalkojen laahaamista. Suomi ei tue toiminnallaan ongelmien ratkaisua vaan niiden kärjistämistä. Yhdysvallat edellyttää myös Suomelta näyttöjä russofobiasta. Presidentti Niinistön kommentit Münchenissä olivatkin  odotusten mukaisia.

Hanna Mahlamäki Helsingin Sanomista referoi:Niinistön mukaan länttä yhdistää nyt se, että etsitään vastausta kysymykseen, joka on hyvin vaikea sivistyneessä maailmassa  "Mitä vastata kun vastassa on käytöstä joka on kuin toiselta planeetalta".

Suomen hallitus on omiensa joukossa osallistuessan tähän vuosikymmeniä sotia käyneiden valtioiden ja NATO:n yhteisrintamaan. 

Suomen hallitusta kiinnostaa osallistuminen sotilaalliseen toimintaan Venäjää vastaan NATO-liittolaisuuden myötä ystävyyden ja yhteistyön sijasta.

Jokainen rauhaa ja yhteistyötä kannattava näkee jo toivonkipinän. Yksinapaisen maailman kuolinkorina on kuultavissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Putin, Biden, Zelenskyi, Niinistö, ETYJ, yksinapaisen maailman kuolinkouristukset, USA:n johtama sotahysteria, uusi maailmanjärjestys, kansainvälinen laki, sopimusvarainen "demokraattinen" yhteisö,

Yhdysvalloilta jäi toinen maailmansota kesken

Perjantai 28.1.2022 klo 13.47 - Pirkko Turpeinen-Saari

Yhdysvalloilta, miksei myös Britannialta, jäi toinen maailmansota kesken. Tarkoituksena oli natsi-Saksan jälkeen tuhota myös kommunismi ja kommunistisen puolueen johtamat sosialistiset maat.

Toisen maailmansodan vielä jatkuessa Yhdysvallat palkkasi CIA apunaan Saksan natseja ja auttoi heitä siirtymään Atlantin toiselle puolelle. Heitä palkattiin paitsi CIA:han myös muihin tehtäviin.

Vaikka valtaosa natseista jäi paikoilleen  Saksaan entisiin tehtäviinsä virkamiehinä, opettajina jne., moni siirtyi sellaisiin maihin, joissa saattoi pysyä tuntemattomana. Mm. fasistisen Kroatian ustasa-natsit siirtyivät Itävaltaan ja fasistisen Espanjan kautta katolisen kirkon avulla Yhdysvaltoihin.

CIA ryösti Saksan kultavarannot onnistuen ryöstöissään siitä huolimatta, että kätketty kulta sijaitsi Neuvostoliiton miehitysvyöhykkeellä. Toki osa ryöstetystä omaisuudesta palautui Saksaan Marshall-apuna. Jalomielistä eikö totta?

1950 -luvulla kommunisti- ja homoseksuaalijahti oli vallalla niin Yhdysvaltojen sisäpolitiikassa kuin kansainvälisesti. Kaikki toimet jotka viittasivat ihmisten väliseen tasa-arvoon, sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen erityisesti valtiollisella taholla tai rauhaan asevarustelun sijaan oli tuomittavaa. Mustien ja intiaanien asema Yhdysvalloissa oli surkea.

1950- luvulta lähtien Yhdysvallat alkoi tukea fasistista Espanjaa ja sen diktaattoria Francoa. USAn ruoka-apu ja valtiollinen tunnustaminen "pelastivat" Espanjan äärimmäisen väkivaltaisen diktatuurin. 

Samaan aikaan Yhdysvallat CIA:n toimesta pyrki estämään kommunistien tai ylipäänsä vasemmistolaisten pääsyn valtaan tukemalla taloudellisesti oikeistolaisia puolueita vaaleissa, ja tarvittaessa salamurhaamalla vasemmistoaktiiveja sekä poliitikkoja.

Korean sota, Vietnamin sota, Indonesian 1 miljoonan ammattiyhdistysaktiivin ja vasemmistolaisen murhat (CIA:n omien nimilistojen mukaan) kuvaavat Yhdysvaltojen toisen maailmansodan jatkon uusia menetelmiä.

Aasian jälkeen vuoroon tuli Etelä-Amerikka, sitten Neuvostoliitto itse liittolaisineen sekä keskellä Eurooppaa sijaitseva Jugoslavia.

Yhdysvaltojen presidentti George H.W. Bush osallistui yhdessä hänen jälkeensä presidentiksi tulleen Bill Clintonin kanssa paitsi Neuvostoliiton kultavarantojen ryöstöön, myös ryöstölle suotuisan ja Neuvostoliiton taloudellisen tuhon mahdollistajan presidentti Jeltsinin vaalikampanjan rahoittamiseen.

Jo ennen Neuvostoliiton tuhoa George H.W. Bush yritti värivallankumousta Kiinassa 3 vuoden massiivisella kiinankielisellä tiedonvälityskampanjalla ja mielenosoituksilla. Kumouksen piti kulminoitua Tianmenin verilöylyyn, jota Yhdysvallat markkinoi seuraavien kolmenkymmenen vuoden ajan hirviömäisenä tapahtumana.

Yhdysvaltojen ulkoministeriön arkistojen vapauduttua salauksesta paljastui, että silminnäkijöiden mukaan ketään ei ollut ammuttu Tianmenin aukiolla. Chilen suurlähettiläs oli ollut vaimonsa kanssa paikalla todistamassa tapahtumia. CIA auttoi kouluttamansa "vallankumoukselliset" opiskelijat Hong Kongin kautta pysyvästi Yhdysvaltoihin.

Nyt on meneillään seuraava Kiinaa koskeva mielipidevaikuttaminen. Saa nähdä, mikä uiguurien asemaksi 30 vuoden kuluttua todellisuudessa paljastuu. Tällä hetkellä kiinankieliset uiguuritiedottajat ovat niskan päällä USA:sta lähtevässä tiedonvälityksessä, jota EU-maat toistavat.

Neuvostoliiton seuraajavaltio Venäjän tuhoaminen Yhdysvaltojen toimesta keskeytyi Vladimir Putinin tultua valituksi Venäjän presidentiksi. Hän pani Yhdysvaltojen tukemat oligarkit kuriin ja on nostanut Venäjän kansainvälisiä lakeja ja YK:n periaatteita ja ETYK:in päätösasiakirjaa tukevaksi maaksi, joka ei toista kertaa alistu natsien väkivaltaan missään muodossa.

Yhdysvallat kykeni pommittamaan Irakin ja Libyan valtiorakenteitaan myöten hajalle ja ryöstämään näiden luonnonvaroja. Syyrian kohdalla yritys jäi kesken vaikkakin vielä tänä päivänä Yhdysvallat varastaa Syyrian öljyä miehittämältään alueelta ja aiheuttaa talouspakotteillaan nälänhätää maassa. Afganistanin kuluttava sota ylläpiti kauhua maassa ja sen naapurimaan Pakistanin heimoalueilla 20 vuoden ajan.

Mikä tekee näistä Yhdysvaltojen toimista natsi-Saksan toimien jatkeen? Rasismi. Kyvyttömyys pitää muita kansoja ja ihmisiä samanarvoisina kuin Yhdysvallat pitää itseään. Se pitää itseään "poikkeuksellisena" ("exeptional") maana, jolla on oikeus tehdä kaikkialla maailmassa niin kuin se itse näkee parhaaksi.

Tämä asenne on näkynyt viime päivien neuvotteluissa Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä.

Yhdysvallat on EU-liittolaistensa kanssa liittänyt väkivaltaa käyttäen Ukrainan EU-lähentymissopimukseen tilanteessa, jossa laillisesti vaaleilla valittu presidentti Janukovic katsoi, että maalla ei ole vielä varaa liittyä unioniin. Lähentymissopimuksen ensimmäiset artiklat ovat sotilaallista yhteistyötä koskevia sitoumuksia. Siten USA ja EU ovat sitoneet Ukrainan sotilaalliseen yhteistyöhön kanssaan laittomin menetelmin yhteistyössä väkivaltaan turvautuvien natsi-joukkioiden kanssa.

Venäjä on katsonut, että Yhdysvaltojen johtaman sotilasliitto NATOn joukot eivät saisi tulla Venäjän rajalle uhkaamaan Venäjän ja venäläisten turvallisuutta. Toisin sanoen Yhdysvaltojen määräysvalta ei saisi ulottua ohjuksen kantaman päähän Moskovasta.

Yhdysvaltojen toisen maailmansodan jatke on kuorrutettu massiivisella rasistisella tiedottamisella.

Ryhtyessään EU-Saksan kanssa ottamaan Balkanin aluetta haltuunsa Yhdysvallat kuvasi kaikkia etnisiä ryhmiä Jugoslavian alueella tasa-arvoisina pitäviä serbejä Hitlereinä. Nykyinen USA:n presidentti Biden kutsui holokaustin uhreja, serbejä, "kretiineiksi", vajaamielisiksi. EU-Saksan ulkoministeri Klaus Kinkel sanoi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan tultuaan ulkoministeriksi: "Serbit on saatava polvilleen".

Kalifaattia rakentavat Bosnian muslimit ja USA:n natsi-diasporan rahoittamat kroaatit olivat Jugoslavian hajottamisessa Yhdysvaltojen ja EU-Saksan liittolaisia. He auttoivat NATO:a pommittamaan "oikeita" kohteita ja tuhoamaan koko Jugoslavian infrastruktuurin.

Jugoslavian hajottamisen jälkeen USA otti pommittamalla haltuunsa Serbian maakunnan Kosovon ja rakensi sinne jättimäisen Bondsteelin sotilastukikohdan. Ei äänestämällä tapahtunutta veretöntä tapahtumaa, kuten Krimin liittyminen Venäjään - ei. Pommituksia pommitusten jälkeen keskitysleirien entisille asukkaille leirien entisten vartijoiden ohjatessa pommit oikeisiin paikkoihin.

Nyt kaikki Jugoslavian jäännösmaat ovatkin USA:n johtaman NATO:n jäseniä Serbiaa lukuunottamatta. Bosnia on täysin USA:n määräysvallassa.

USA pitää koko Eurooppaa sotilasleirinään. 

ETYJ:n loppuasiakirjassa todetaan, että jokainen kansakunta ansaitsee turvallisuuden sotilaallisia hyökkäyksiä vastaan eikä kenenkään turvallisuus saa uhata toisen valtion turvallisuutta.

Venäjä on yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi ilmaissut huolensa siitä, että USA:n ohjauksessa olevat lähinaapurit eivät ota huomioon Venäjän turvallisuutta.

Suomi ei näe mitään arvosteltavaa omassa toiminnassaan vaikka vuosittain järjestetään massiivisia kymmenien maiden yhteisiä sotaharjoituksia, joissa harjoitellaan sotaa Venäjää vastaan. Suomi ei näe ongelmaa omassa asenteessaan tai median asenteessa Venäjää kohtaan.

Kun serbejä kutsutaan kretiineiksi, kun Eestin entinen presidentti kutsuu venäläisiä apinoiksi tai kun Suomen valtamediassa toimittajat valehtelevat säännönmukaisesti johtaen kansalaisia harhaan, kaikki on kunnossa?

Eestin ex-presidentti Ilves ei kutsuessaan venäläisiä apinoiksi muista, että Eestin ja Euroopan historiassa oli aika, jolloin juutalaisia, serbejä, kommunisteja ja muita vähemmistöjä luokiteltiin ali-ihmisiksi juuri tällaisilla epiteeteillä. Eesti julistettiin toisen maailmansodan aikana Europan ensimmäiseksi täysin juutalaisista vapaaksi maaksi, kun siellä tapettiin kaikki juutalaiset. Tällä hetkelläkään Eestin venäläiset eivät ole tasa-arvoisessa asemassa maan EU-jäsenyydestä huolimatta.

Kuuluminen Yhdysvaltojen ainutlaatuisten maiden piiriin NATO-jäsenyyden ja monien muiden sopimusten kautta Eesti ja Suomi katsovat olevansa ylemmyydentunteessaan oikeutettuja uhkaamaan Venäjän turvallisuutta. Ne voivat panna täytäntöön Yhdysvaltojen ulkoministeriön v. 2000 Bratislavan kokouksessa tekemän päätöksen laajentaa NATO:n vaikutuspiiri Baltiasta Ukrainan Odessaan ja estää Venäjän pääsy Itämerelle kuten natsi-liittolaisuuden aikana v. 1941 kesällä, jolloin natsi-Eesti ja natsi-liittolainen Suomi miinoittivat Suomenlahden niin, että Tallinnasta Leningradiin (Pietariin) pakenevista siviileistä ja sotilaista 16 000 kuoli.

Jokainen normaali kansalainen käsittää, että Venäjän turvallisuuden takaaminen on yhtä tärkeätä kuin Suomen oman turvallisuuden takaaminen. Vain tuo asenne voi olla ystävyyden rakentamisen pohjana.

Osallistuminen Yhdysvaltojen kesken jääneeseen toiseen maailmansotaan, sen sotateollisuuden ja ryöstömentaliteetin tukemiseen johtaa maamme umpikujaan ja oman inhimillisyytemme lopulliseen tuhoutumiseen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA, natsien ja Venäjän kulta, rasismi, ihmisarvon kieltäminen, Bush sr, Clinton, Biden, fasismin ja natsismin tukeminen

Hitler on taas täällä

Sunnuntai 27.12.2020 klo 16.33 - Pirkko Turpeinen-Saari

Vesa Vierikko kuvasi Jari Tervon haastattelumainoksessa että jos hän joutuisi esittämään Hitleriä, hän esittäisi tämän oikein lempeänä, koska kaikissa meissä on mahdollisuus Hitlereiksi.

Mieleeni tuli kuva hymyilevästä Obamasta uuden kirjansa kannessa. Tai Joe Biden vaalikuvissaan.

Yhdysvallat on toteuttanut maailman, jota Hitler ei vallanhimoisimmissakaan suunnitelmissa liene voinut ounastella. Muodollisesti Yhdysvallat oli liittoutuneiden rinnalla taistelemassa natsi-Saksaa vastaan. Pitkän tähtäyksen suunnitelmana oli kommunistien johtaman sosialistisen Neuvostoliiton tuhoaminen. Yhdysvaltojen teollisuuspiirit olivat avoimesti tukeneet Hitlerin aseistamista.

Hitlerin katolinen Saksa ja fasistinen äärikatolinen Kroatia pyrkivät juutalais-kommunistisen maailman tuhoamiseen tappamalla juutalaiset, ortodoksiset serbit sekä kommunistit ja romanit keskitysleireillä, joiden johtajina varsinkin Kroatiassa toimi katoliset papit.

Sodan aikana Hitlerin avuksi ja rinnalle tuli Jerusalemin Suurmufti, joka värväsi Bosnian sunnimuslimit taisteluun Hitlerin rinnalla. Erityisesti Neuvostoliiton eteläisten osien muslimiväestö olivat myös rekrytöinnin kohteena.

Katolinen kirkko ja fasistinen Espanja auttoivat suuren joukon natseja siirtymään Atlantin toiselle puolelle, jossa CIA värväsi pätevimmät palkkalistoilleen.

Jo 1950-luvulla myös Yhdysvaltojen hallituksen ei vain teollisuuspiirien asenne oli muuttunut fasistimyönteiseksi. Presidentti Eisenhower antoi tukensa Espanjan fasistidiktaattori Francolle ja sai vastavuoroisesti rakentaa sotilastukikohtia Espanjaan.

CIA aloitti yhteistyön muslimiveljeskunnan kanssa 1950-luvun alkupuolella. Yhteistyö Yhdysvalloissa asuvan turkkilaisen äärimuslimi ideologin Fetullah Gülenin knssa pyrkii vaikuttamaan Venäjän eteläpuolisissa valtioissa  asuviin islaminuskoisiin väestöihin äärimuslimi koulutuskeskusten, madrassojen  kautta, jotka ovat levittäytyneet myös Kiinan Xijangiin. 

Kauko-Idän itsenäisyyttä tavoittelevien maiden jatkuvien pommitusten ja luonnon tuhon jälkeen Yhdysvallat siirtyi Eurooppaan ja sitten Lähi-Itään.

Kaikessa toiminnan ytimenä oli taloudellisen ja sotilaallisen väkivallan avulla sosiaalisen oikeudenmukaisuuden murskaaminen. Euroopassa Yhdysvallat sai liittolaisekseen sotilaallisesti toisesta maailmansodasta lähtien miehittämänsä Länsi-Saksan. Saksojen yhdistyminen muutti Saksan USAn elimelliseksi liittolaiseksi.

Yhdistymisensä jälkeen Saksa antoi itselleen luvan toimia kuten Hitlerin aikana, hankkia revanssi. Se rahoitti katolisia kroaatteja yhdessä USA:n natsi- ja albaanidiasporan kanssa hajottamaan Jugoslavian liittovaltion yhdessä USAn kanssa. Se edellytti ortodoksisten serbien, edellisen sodan holokaustin uhrien demonisointia Hitlereiksi. Yhdysvaltojen armeijan kenraalit kouluttivat kroaatit tyhjentämään Kroatian serbeistä, joita ei oltu saatu 45 vuotta aikaisemmin keskitysleireissä tuhottua.

Jugoslavian asukkaat pystyivät aikaisemmin osallistumaan yritysten, joissa he työskentelivät hallintoon ja osinkojen jakoon. Nyt he menettivät työnsä ja vajosivat kansoina kehitysmaaluokkaan kansantuotteella mitattuna.

Tuhottuaan Puolan, Neuvostoliiton ja Jugoslavian, saatuaan sotilastukikohdan laittomasti Serbian alueelle ja pakotettuaan taloudellisesti ja sotilaallisesti  alisteiset haltuunsa ottamat valtiot valtansa alle ja liittymään NATOon Yhdysvallat siirtyi Lähi-Idän ryöstöön yhdessä NATO-liittolaistensa kanssa. Samaan aikaan työn alla oli Georgia ja Ukraina.

Puolan ja Neuvostoliiton haltuunotossa johdossa toimi CIA:n entinen johtaja, presidentti George H.W.Bush. Jugoslavian serbien demonisoinnissa ja toisen holokaustin suunnittelussa ja toteuttamisessa presidenttinä oli demokraatti Bill Clinton senaattori Joe Bidenin tukemana. Saksan liittopresidenttinä toimi Helmuth Kohl, joka puhui kaikki EU:n tulevat jäsenmaat mukaan Jugoslavian tuhoamiseen ja haltuunottoon aseteollisuuden tueksi rakennetun  EU:n perustamiskokouksessa Maastrichtissa.

Yhdysvaltojen ja Saksan kouluttamat natsien jälkeläiset ja albaanijihadistit tulivat Bosnian ja Kosovon sodissa keskeiseen asemaan. Jälkimmäisiä tuotettiin Afganistanista ja Lähi-Idästä. Rahoittajana ja kouluttajana Clintonin rinnalla oli Osama bin Laden. Clintonin puoluetoveri Obama katsoi parhaaksi vaientaa Osama bin Ladenin tappamalla hänet videoidussa näytöksessä. (olisiko Hitler pysynyt vastaavaan?)Välittömästi murhan jälkeen Obama soitti Clintonille.

USA sai tekosyyn hyökätä Afganistaniin kaksoistornien tuhon jälkeen. Maahan, jolla ei ollut mitään tekemistä iskun kanssa. Strategisesti tärkeän maan miehitys jatkuu edelleen kahdettakymmenettä vuotta tarjoten tosin kukoistavan heroiini-bisneksen.

USA ja Saksa (Feldman ja Perthes)suunnittelivat Syyrian haltuunoton ja siirtämisen muslimiveljeskunnan haltuun sekulaarisen sosialistisen Baath-puolueen sijaan. Kouluttamalla tarkka-ampujat mielenosoituksiin ja masinoimalla massiivisen presidentti Assadin vastaisen propagandan USA ja Saksa esittelivät Obamalle Bilderberg-ryhmässä suunnitelmansa jo vuonna 2008.

2010-luvun Libyan tuhoaminen ja v. 2013 Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen valmistelu olivat presidentti Obaman ja varapresidentti Bidenin hankkeita yhteistyössä EU:n NATO-maiden kanssa. Jo syyskuussa 2013 Clintonit ja Euroopan poliittinen eliitti juhlivat Krimin Jaltalla tulevaa Ukrainan haltuunottoa. Varsinainen kaappaus tapahtui helmikuussa 2014, jonka jälkeen vallankaappaushallitus julisti Itä-Ukrainalle, joka ei hyväksynyt kaappausta, terrorismin vastaisen sodan.

Syyrian ryöstö vuodesta 2011 eteenpäin onnistui vain osittain. NATO-maat Turkki ja Ranska varastivat Syyrian öljyä aluksi. Lähes kaikki USA:n NATO- ja muut liittolaiset osallistuivat ryöstösuunnitelmiin, joihin kuului mm sementtitunneleiden varustaminen jihadisteille sekä massiivinen Syyrian hallituksen vastainen propaganda ja ohjusiskut.Tällä hetkellä Yhdysvallat varastaa sumeilematta Syyrian öljyä Kurdien miehittämässä Koillis-Syyriassa.

Terrorin ja muun väkivallan julmuutta ei esitellä meille suomalaisille. Viime päivinä olemme lukeneet palestiinalaisten keskitysleirimäisistä oloista Gazassa, ilman puhdasta vettä ja surkean viemäröinnin vallitessa korona-epidemian aikanakin Israel estää palestiinalaisia saamasa omaa vettään. Olemme lukeneet Ukrainan katkaisseen vedentulon Krimille tukkimalla maavallilla  kanavan, joka on Krimin päävesilähde. Kanavan, jonka venäläiset ovat itse rakentaneet aikana, jolloin Krim oli osa Venäjän sosialistista neuvostotasavaltaa. Olemme lukeneet Yhdysvaltojen mielivaltaisista talouspakotteista Kuuballe, Syyrialle ja Venäjälle. Venäjää estetään talouspakotteilla rakentamasta vedenpuhdistusjärjestelmää merivedestä veden saamiseksi krimiläisille.Presidentiksi tuleva Biden, joka kehotti kroaatti-albaanidiasporaa äänestämään itseään, on luvannut tiukentaa Venäjänpakotteita sekä suorittaa kyberhyökkäyksen Venäjän infrastruktuuriin.

Saksan yhdistymisen aiheuttama muutos on valtava. Saksan 4 miljoonan turkkilaisväestö, joka ei välttämättä ole integroitunut, vaikuttaa Saksan politiikkaan. Münchenin moskeijan väitetään olevan fanaattisen uskonsuunnan keskiössä. Miten on mahdollista, että Venäjällä kymmenien ihmisten kuolemasta vastaava terroristi istuu kaikessa rauhassa puistonpenkillä Saksassa. Miksi Saksa antaa turvapaikan jihadistien propagandapäällikölle Valkokypärien tiedottajalle. Jihadisti-muslimien Saksasta saama tuki Bosniassa ja Kosovossa ei ole sattumaa. Serbien alistaminen ja EU-puheenjohtajamaan Saksan täydellinen haluttomuus tunnustaa tosiasioita Kosovossa jatkuu.

Viimeisimmän teokseni nimi on "Lupa olla julma". Sen voi tilata BoD. fi  tai Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta. Joka päivä ja usein öisinkin mietin kuinka Suomi voi olla osallisena tällaiseen mielivaltaan ja julmuuteen ja vielä omalla toiminnallaan edistää sen toteutumista.

Vesa Vierikon hahmottamalla lempeällä Hitlerillä on minun mielessäni Yhdysvaltojen presidentin kasvot ja presidentti Obaman, seitsemän sodan aloittajan teos voisi olla moderni "Mein kampf"joka leviää kulovalkean tavoin kymmenillä kielillä ympäri maailmaa. Hillary Clintonin huudahti Libyan johtajan Gaddafin kuollessa Naton pommitusten valmistelemana  ja paikallisten jihadistien toimesta seiväs peräsuolesta niskaan työnnettynä "Me tulimme, Me näimme, hän kuoli. Hah hah haa". Tuo ilmentää asiaa omalla tavallaan.

Meidän maamme tärkein sotilaallinen yhteistyökumppaniko?Jälleen Hitler.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vesa Vierikko, Hitler, Biden, CIA, muslimiveljeskunta, Saksa, Nato-EU, USA