Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Suomi USA:n, Israelin ja Saksan lakeijana kansanmurhissa

Tiistai 2.4.2024 klo 12.08 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kun kerroin läheiselleni blogini otsikon, hän totesi:"mehän olemme kansanmurhan ammattilaisia".

Kun Suomen eduskunta ensimmäisen kerran äänesti itsenäisyydestä v. 1917, Saksan lakeijat estivät sen hajottamalla edukunnan ja tähdäten osaksi Saksan keisarikuntaa.

Nämä Saksan lakeijat voittivat Saksan keisarillisen armeijan avulla sisällissodan ja nostivat syytteet ja tuomitsivat keskitysleireihin ne , jotka halusivat demokratiaa. Lakeijat jäivat syytteittä, puhumattakaan Saksan armeijan jäsenistä

Koko 1920-luvun aina 1970-luvulle saakka Suomen opettajakunta ja kirkko julistivat sisällissodan olleen "vapaussota". Sitten päästiinkin taas Saksan helmoihin EU:n jäseneksi ja voitiin unohtaa itsenäisyys ja ihmisarvo.

                                                         ***

Toisen maailmansodan aikana 1939 - 1945 Suomen Saksan lakeijat saivat osallistua neuvostoliittolaisten kansanmurhaan. Leningradin piiritys oli tuon ajan Gaza. Ihmiset haluttiin tuhota nälkiinnyttämällä ja pakkasella. Siviilit olivat kaupungissa turvattomia miesten ollessa sodassa. 1,5 miljoonaa naista lasta ja vanhusta tapettiin.

Suomen kenraali C.G.Mannerheim kantoi kortensa myös kansanmurhaan. Heti Suomen armeijan ja Saksan armeijan lähtiessä hyökkäämään kohti itää, Mannerheim perusti valloitettuun Itä-Karjalaan keskitysleirit Karjalan venäjänkielisille naisille, lapsille ja vanhuksille.

Mannerheim suunnitteli leirit henkilökohtaisesti ja oli ylin hallitsija lähimpine upseereineen koko sodan ajan. Leireille oli suljettu 20 000 siviiliä ja pelkästään elokuussa 1942 leireillä kuoli lähinnä nälkään ja pahoinpitelyihin 500 henkilöä kuukaudessa.

Mannerheim livahti sotasyyllisyysoikeudesta samaan aikaan kun moni muu vastaaviin hankkeisiin syyllistynyt teloitettiin.

                                                       ***

Ovatko Suomen Saksan lakeijat taparikollisia?

EU-jäsenyyden auetessa Suomelle valkeni, että nyt avautui uusi lakeijan virka. USA oli toisesta maailmansodasta lähtien miehittänyt sotilaallisesti Saksan, sekä maantieteellisesti että henkisesti.

Jugoslavian teurastus oli 1990-luvulla Saksan ja USA:n yhteistyötä. Saksa huolehti Euroopan NATO-maiden palveluiden tarjoamisesta. Kansainvälisten lakien vastainen sota suoritettiin Yhdysvaltoihin ja Kanadaan paenneen natsi-diasporan ja albaani-mafian avulla. Ruder-Finn markkinointitoimisto hoiti syyllisten ja uhrien vaihdon toinen toisikseen. Serbit oli saatava pahoiksi ja syyllisiksi ja albaanit ja jihadistit uhreiksi. 

Suomi auttoi aloittamaan pommitukset 24.3.1999 salaamalla suomalaisten oikeuslääkäreiden saamat tutkimustulokset Racakin taistelun tapahtumista ja uhreista. Salaaminen tapahtui yhdessä Saksan hallituksen kanssa.

Jugoslavian infrastruktuuri tuhottiin ja se  vajosi kehitysmaaluokkaan, sen oltua 24. sijalla maailman hyvinvointitilastossa.

USA perusti laittoman jättimäisen sotilastukikohta Bondsteelin Serbian Kosovoon. Eiväthän kansainväliset lait koske sitä

                                                  ***

Uusi isäntä ilmoitti v. 2000, että kansainväliset lait eivät enää koske sitä, vaan NATO tulee laajentamaan Yhdysvaltojen sotilaallsta valtaa Baltiasta (johon Suomenkin katsotaan kuuluvan) Ukrainan Odessaan.

Maailman huomio ei ole kiinnittynyt USA:n sotiin Afganistanissa (johon Suomi lakeijana osallistui), Irakissa, Libyassa ja Syyriassa - nehän ovat vain USA:n ryöstösotia, mihin muiden on totuttava.

Sen sijaan Georgian presidentti Saakashvilin 8.8. 2008  aloittama sota Etelä-Ossetiassa on saanut jatkuvan huomion - olihan yhtenä osapuolena Venäjä. Venäjällähän ei lännen mielestä ole "oikeutta" vaalia turvallisuuttaan Yhdysvaltojen siihen kohdistuvilta uusilta ryöstöhankkeilta.

                                               ***

Yhdysvaltojen helmikuussa 2014 yhdessä natsien kanssa suorittama Ukrainan vallankaappaus ja terroristinen sota Itä-Ukrainan venäjänkielistä väestöä vastaan on painettu Suomessa villaisella. Olemmehan USA:n lakeijoita ja valtamediamme on tuettava sellaisia näkemyksiä, jotka eivät paljasta USA:n johtamia hirmutekoja.

Natsi-armeija Oikea sektori lähti panemaan Itä-Ukrainan Donbassin väestöä kuriin. Ohjukset ja pommit, veden, ruoan ja sosiaaliturvan puute kohdistui puhtaasti siviiliväestöön. 

Suomalaiset lakeijat vierailivat usein sisällissodan aikana Kiovassa. Heillä ei ollut ideologiansa mukaisesti oikeutta tuomita Maidanin georgialaisten terroristien ja palkkasotureiden väkivaltaa- asioita ei tutkittu.

Ukrainan viimeistenkin demokratian rippeiden murtuessa Suomi EU-maiden etunenässä julisti Ukrainan puolustavan demokratiaa. Nyt Suomen ulkoministeri jopa toivoo aseiden lisäksi lähetettäväksi sotilaita NATO:n käyttöön Ukrainassa.

                                               ***

Kaikki mitä virallinen Suomi ja Suomen media on tehnyt Ukrainan suhteen, noudattaa samaa lakeijan kaavaa kuin kesällä 1917. Tuolloin pyrittiin osaksi keisarllisen Saksan valtakuntaa - nyt vuorostaan Yhdysvaltojen kansainvälisten lakien noudattamisesta luopunutta USA/EU-Nato-yhteisöä. Se on pystyttänyt omaa valheellista todellisuuttaan ylläpitävän  sensuurin.

Kaikki tiedonvälitys Venäjältä on kielletty, samoin matkailu, kulttuuri ja muu yhteistyö. Suomen pääministeri Marinin käskyllä "kaikki siteet Venäjään on katkaistava". Näin lakeija toimii. Yhdysvallat on nimennyt Venäjän vihollisekseen (Venäjä ei Yhdysvaltoja).

                                                ***

Venäjä lähti kansainvälisten lakien mukaisesti auttamaan itsenäiseksi julistautunutta Donbassia. ETYJ:in tarkkailijat olivat havainneet Ukrainan armeijan lisänneen tulitustaan ja uhkaavan Donbassia väkivaltaisella haltuunotolla Minskin sopimusten edellyttämän autonomian sijaan. Yli kahdeksan vuotta jatkunut eristyneisyys, puute vedestä, ruoasta, lämmöstäja turvallisuudesta rohkaisi Donbassin asukkaita vastarintaan nyt yhdessä Venäjän armeijan avulla.

                                                ***

Yhdysvallat erityisesti CIA on ollut Ukrainassa läsnä jo kauan ennen Maidanin terrori-iskua. NATO on harjoittanut Ukrainan armeijaa.

Donbassin vastarinnan saatua Venäjän avukseen Yhdysvaltojen propaganda ja sen ohella EU-propaganda on alkanut kutsua Venäjän mukaantuloa "Venäjän provosoimattomaksi hyökkäyssodaksi". Tätä termiä on toistettu nyt 2 vuotta kaikissa uutislähetyksissä Suomessa.

Jo vuonna 2013, Yhdysvaltojen vasta suunnitellessa Ukrainan haltuunottoa, USA palkkasi Hill&Knowlton markkinointiyhtiön mustamaalaamaan Venäjää ja erityisesti presidentti Putinia.

Propaganda on ollut totaalista.

Yhdysvaltojen räjäyttäessä Venäjän ja Saksan välisen kaasuputki Nordstreamin, valtamedia on toiminut kuin se olisi järjiltään. Tutkiva toimittaja Seymour Hearshin CIA-lähteisiin perustuvat paljastukset kuvaavat täysin luotettavasti kuinka räjäytys tapahtui mainiten USA:n hallinnon nimeltämainitut  virkamiehet, CIA:n ja Norjan armeijan osallisuuden.

Suomen hallitus ja valtamedia ovat lakeijan tavoin toistaneet halutun propagandan.

                                              ***

Yli 70 vuotta jatkunut apartheid-valtio Israelin terrori palestiinalaisia kohtaan kulminoitui lokakuussa 2023 palestiinalaisvastarinnan voimankäyttöön Gazan rajalla Israelin puolella.

Sitä seurasi Israelin armeijan kokonaisvaltainen hyökkäys Gazaan ja Länsi-rantaan kohdistuvan Israelin terrorin voimistuminen.

Koska Suomi on nyt USA:n ja Saksan lakeija, Suomen hallitus ja valtamedia myötäilevät tässäkin USA:n ja EU-Saksan tahtoa.

Israel on puolessa vuodessa pommittanut koko Gazan alueen ja ajanut yli miljoona palestiinalaista pois kodeistaan, joita ei enään ole. Siionistinen pyrkimys tuhota kaikki palestiinalaiset on meneillään.

Israel on aina rajoittanut ravinnon ja tarvikkeiden kulkua Gazaan, mutta nyt kaikki ruoan, veden ja lääkkeiden saanti on mahdotonta Israelin armeijan estäessä avustuksia tuovien kuorma-autojen pääsyn Gazaan.Gazan asukkailla ei ole kattoa päänsä päällä, ei ruokaa, ei vettä, ei lääkkeitä. Telttakatosten alla värjöttelevät nälkiintyneet ihmiset, varsinkin lapset ovat alttiita tarttuville taudeille. Lapsia onjo kuollut nälkään.

Israel on pommittanut koulut, kirjastot, kirkot, moskeijat, kaikki sairaalat, kulttuurinähtävyydet, historialliset arkistot, maanviljelysmaan, vesijohdot, sähköjohdot, jotta kaikki Palestiinan historia ja kulttuuri tuhoutuisi ihmisten ohella.

AI ohjelmalla Israel tunnistaa kuka on missäkin rakennuksessa. Israelin armeija pommittaa erityisesti rakennuksia, joissa asuu yliopiston professoreja, lääkäreitä, runoilijoita ja kirjailijoita voidakseen tuhota myös Palestiinan historiallisen- ja kulttuuriperinnön.Palestiinalaisten ylpeyden omasta kulttuuristaan.

Meneillään on Leningrain saartoa muistuttava prosessi.

                                                  ***

Yhdysvallat ja Saksa, tutut isäntämme, ovat aseistaneet ja rahoittaneet Israelin suorittaman palestiinalaiten kansanmurhan, jonka YK:n alainen ICJ, International court of justice , on todennut kansanmurhaksi.

USA on lähettänyt pommeja ja rahaa Israeliin, myös pitkänäperjantaina. USA on lähettänyt myös omassa maassaan yksityiskäytössä kiellettyjä automaattikonekivääreitä, 20 000kpl, Israelin siirtokuntalaisille, jotka ottavat asein haltuunsa palestiinalaisten viljelysmaita ja asuinalueita erityisesti Itä-Jerusalemissa.

Gazan ohella etninen puhdistus toteutuu myös Länsi-rannalla. Israelin armeijan terroritoiminta on päivittäistä. Armeija tuhoaa kauhakuormaajilla tiet, vesijohtoverkot ja sähkölinjat.Se pidättää yhä uusia, pääasiassa nuoria Länsi-rannan asukkaita, joiden vangitsemiseen ei tarvita poliisitutkintaa tai oikeudenkäyntejä. Palestiinalaisen ampuminen kadulla ei aiheutta sen suorittavalle sotilaalle seurauksia.

Palestiinalaisten kulku omalla alueellaan paikasta toiseen on tehty vaikeaksi, Israelin pystyttäessä mielivaltaisia tarkastuspisteitä kulkuteille. Korkea alueita jakava muuri tuo lohduttoman vaikutelman alueelle. Palestiinalaiset joutuvat kiertämään lähes näkyvillä olevaan naapurikylään kiertoteitä siten, että matkaan saattaa kulua tunteja.

                                                    ***

Tänään Israelin eduskunta ,knesset, on säätänyt lain,joka kieltää ulkomaisten tiedotusvälineiden toiminnan Israelissa. Israel seuraa EU-sensuurin esimerkkiä rajoittaessaan totuudenmukaisen monipuolisen tiedonvälityksen.

Aljazeera-kanavaa, joka toimii Qatarissa, uhkaa sensuuri. Aljazeeran toimittajat ja toimisto Gazassa on usein ollut pommitusten kohteena myös aikaisempien kriisien aikana.Toimittajien ja avustustyöntekijöiden tappaminen on Israelin armeijan ykköskohteita.

                                                    ***

Kun seuraan Suomen kansalaisten varoilla maksetun Yleisradion uutisvirtaa, voin pahoin.

Israelin 76v jatkunut terrori palestiinalaisia kohtaan ei näy missään. YK:n päätökset eivät saa Yleisradion tukea. Terrorin mahdollistavat ja siihen osallistuvat USA ja Saksa kuvataan parhain päin. Rankaisemattomuuden periaatetta sovelletaan molempiin.

USA tukee ja rahoittaa sotaansa Venäjää vastaan ukrainalaisilla sotilailla. USA maksaa Ukrainan valtion virkamiesten palkat, armeijan aseet, USA:n ja Nato-maiden neuvonantajat. EU, joka muodostettiin palvelemaan Yhdysvaltojen aseteollisuutta on USA:n lakeijana mukana myös tässä sodassa. EU on omaksunut fasismia myötäilevan asenteen YK:n äänestyksissä ja osallistuu USA:n sanelemaan "sopimusvaraiseen yhteistyöhön" kansainvälisten lakien noudattamisen sijaan.

                                                     ***

Suomi on uinut tuttuun rooliin kansanmurhien osallistujana, edellyttäen, että vallassaolijat, Saksa/USA taputtavat roolisuorituksesta päätä. Suomen rooli vallan lakeijana/palvelijana toteutuu erinomaisesti juuri solmittavissa sotilaallisissa sopimuksissa, jotka niittaavat Suomen roolin Ukrainan kaltaiseksi.

Ukraina on muodostumassa natsihenkiseksi hajonneeksi valtioksi, joka on kuluttanut roolinsa sotilaidensa uhraajana loppuun. Sotilaat ovat loppuneet, kansantaloutta ei ole, kansa on paennut muualle, USA:n talousjätit omistavat maan eikä kukaan halua ostaa GMO-viljeltyä viljaa. USA häipyy muualle ja jättää siivoushommat EU:lle.

Suomi tarjoaa sotilaansa ja maaperänsä USA:n käyttöön, rahansa toimimattomiin hävittäjiin ja uhraa kansantaloutensa ja hyvinvointivaltionsa viemäriin.

Sauli Niinistöä ei voi yksinomaan syyttää meneillään olevasta Suomen katastrofista. Syyllinen on pääoman valtaa käyttävät lakeijat, jotka noudattavat vain ohjeita. Nyt ohjeet tulevat Yhdysvaltojen aseteollisuudelta sekä natsismin ja siionismin hyödyntäjiltä. Yhdysvaltojen talouselämän edustajat aseistivat Hitleriä. Nyt Hitlerin paikalle ovat nouseet Israelin siionistit ja Ukrainan natsit USA:n ja Kanadan natsidiasporan rinnalla.

Terrori ja ihmisarvon halventaminen ovat tuleville vuosille tunnusomaisia. Tähän olemme tiedotusvälineidemme ja politiikkamme avulla lapsemme jo kasvattaneet.

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi, USA, Israel ja Saksa palestiinalaisten kansanmurhaajina, Israelin rankaisemattomuusa, USA:n rankaisemattomuusa, Saksa USA:n miehittämä maa

Suomen kansa ei kestä uutta kokoomus-presidenttiä

Perjantai 2.2.2024 klo 9.54 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomi ei kestä uutta kokoomuspresidenttiä. Jo prsidentti Urho Kekkonen totesi, että kokoomusta ei saa päästää valtaan.

Suomella on nyt viime eduskuntavaaleista lähtien ollut sekä kokoomuksen entinen puheenjohtaja presidenttinä että nykyinen puheenjohtaja pääministerinä.

Presidentti Niinistön viitoittama polku on ollut puhtaan militaristinen. Sen kehityksen alttarille on uhrattu hyvät ja meitä aina hyödyttäneet suhteet naapurimaahamme Venäjään. Hänen uransa päätteeksi Suomi on kytketty täydellisesti alistussuhteeseen Yhdysvalloista.

Suomen maaperä on luovutettu USA:n sotilaalliseen käyttöön ja Suomen nuorisoa kasvatetaan sotaan- ei rauhaan. Koko Suomen kulttuuri on muutettu Venäjä-vastaiseksi maan johdon valmistaessa maatamme sotaan.

Presidentti Niinistö toimi 1990-luvulla Euroopan demokraattisen unionin puheenjohtajana, Hitlerin armeijaan koulutetun Helmut Kohlin pyynnöstä. Niinistö ilmoitti tehtävänään olleen "kommunismin kitkeminen Euroopasta" aivan kuten Yhdysvallat 1950- luvulta "kitki kommunismia" aseellisesti Koreassa, Vietnamissa, Laosissa Indonesiassa ja kaikkialla muualla missä CIA:n vavova silmä sitä näki.

                                                          ***

Alexander Stubb, entinen kokoomuksen puheenjohtaja, on nyt ehdolla presidentinvaaleissa. Hän seuraa täydellisesti presidentti Niinistön jälkiä ehkä vielä avoimemmin.

Hän ilmoittaa röyhkeästi, että hän ei vastaisi mahdolliseen presidentti Putinin onnittelupuheluun. Hän ilmoittaa toimivansa ulkopolitiikassa eri asioissa vain sen jälkeen kun on kysynyt liittolaisten mielipidettä. Hän on ilmoittanut olevansa NATO-presidentti.

Heti vaalikamppailunsa alussa hän viittasi Georgian sotaan, väittäen Venäjän aloittaneen sen v. 2008. Hän väitti samoin myös tuolloin. Tarvittiin Ranskan presidentti käymään Moskovassa tunnustamaan tietävänsä, että sodan aloitti Yhdysvalloissa koulutettu Georgian presidentti Saakashvili ampuen venäläisiä rauhanturvaajia ja siviileitä Etelä-Ossetian pääkaupunkiin Tsinvaliin.

Tuolloin aloitetut valheet ovat jatkuneet suhteessa Georgiaan ja Ukrainaan. Presidentti Saakashvili joutui lähtemään maanpakoon korruptiosyytteiden vuoksi. Hän luopui Georgian kansalaisuudesta ja hankki Ukrainan kansalaisuuden. Demokratiaa vaatineiden Donbassin asukkaiden vastaista sotaa Ukrainassa jatkanut presidentti Poroshenko nimitti Saakashvilin Odessan kuvernööriksi, tehtävänään edistää NATO:n sotilaallista varustautumista siellä.

Presidennti Niinistö kävi kannustamassa Poroshenkoa tämän kansanmurhassa Donbassin asukkaita vastaan.

                                                   ***

Euroopan unionin täydellinen riippuvuua Yhdysvalloista ja sen aseteollisesta kompleksista on johtanut siihen, että EU on monipuolisen vallankäytön ja täydellisen sensuurin avulla pyrkinyt estämään EU-maiden kansalaisia saamasta tietoa siitä, mitä Yhdysvaltojen suorittaman väkivaltaisen vallankaappauksen jälkeen Ukrainassa on tapahtunut.

Ukrainan tapahtumien rinnalle on noussut Israelin ja Yhdysvaltojen palestiinalaisiin kohdistama kansanmurha. Ukraina ja Israel ovat Yhdysvaltojen projekteja, joissa on satojatuhansia uhreja.

Yhdysvallat on v. 2014 vallankaappuksen jälkeen aseistanut ja kouluttanut liittolaistensa kanssa Ukrainaa käymään sijaissotaa Venäjän heikentämiseksi. Venäjän tultua kansanmurhan kohteena olevien Donbassin asukkaiden tueksi aseellisesti, EU järjestelmä on kiristänyt sensuuriaan entisestään.

                                                   ***

International Court of Justice on määrittänyt Israelin toimet kansanmurha kohti eteneväksi prosessiksi. Se ei kuitenkaan voinut määrätä Israelin pommituksia lopetettavaksi. Israel on kiristänyt otettaan väittämällä YK:n avustusjärjestön työntekijöiden olleenmukana Gazasta käsin suoritetussa Israelin vastaisessa iskussa lokakuun 7.päivänä. Tuon tutkimattoman väitteen seurauksena pommeja Israelille jatkuvasti lähettävä USA liittolaisineen päätti peruuttaa avustusjärjestö UNRWAn rahoituksen.

Suomen kokoomuksen johtama hallitus päätti myös keskeyttää YK:n avustusjärjestön rahat. Ei tarvitse edes tietää sitä, että palestiinalaiset ovat olleet Israelin sotilaallisen miehityksen alaisia vuodesta 1948 lähtien. Monet Gazan asukkaat ovat niitä pakolaisia, jotka joutuivat väkivallan uhan alla lähtemään kodeistaan eri puolilla Palestiinaa Israelilaisten miehittäjien saapuessa aseilla uhaten alueelle.

Ne maat, jotka vetivät avustusrahat pois 3 kk ajan pommitusten alla ilman suojaa, vettä, ravintoa ja lääkkeitä eläneiltä palestiinalaisilta ovat samoja siirtomaaherroja, jotka historiansa aikana ovat kohdelleet kaltoin omia alkuperäisväestöjään. Saksalla on menossa kolmas kansanmurha: ensin Namibia, sitten toinen maailmansota ja nyt Israelin kansanmurhan tukeminen.

                                                      ***

Se sydämettömyys, mitä kokoomushallitus osoittaa vähävaraisia suomalaisia kohtaan uhratessaan verovarat aseistautumiseen, ei ole verrattavissa siihen sydämettömyyteen, mitä se osoittaa palestiinalaisia kohtaan.

Tämä hallitus ja presidenttiehdokas Alexander Stubb edustavat sydämettömyydessään jotakin arkaaista pimeyttä, joka sai ilmentymänsä Suomen sisällissodassa sekä venäläissiviilien kohtelussa miehitetyssä Itä-Karjalassa. Keskitysleireihin sullotut venäjänkieliset karjalaiset oli tarkoitus siirtää "muualle" ja korvata heidät suomalaisilla.

Samalla tavoin Israelin tarkoitus on tappaa kaikki palestiinalaiset voidakseen ulottaa siionistisen puhtaasti juutalaisen väestön Palestiinaan -" joelta-mereen saakka". Toinen vaihtoehto on siirtää mahdollisesti eloon jääneet "muualle".

Näemme siten, että sama fasismia muistuttava henki on ollut valmisteilla Suomessa viime vuosikymmeninä. Nyt kysymys kuuluukin: haluammeko jatkaa sitä vai olisiko rauhanomaisempi presidentti ja elämänfilosofia Suomelle parempi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kokoomus-presidentti, militaristinen kova yhteiskunta, kansanmurhan hyväksyminen, USA-alistussuhde, valmistautuminen sotaan-ei rauhaan

Biden, Netanjahu, Zelenski; virallisen Suomen sankarit

Lauantai 27.1.2024 klo 10.59 - Pirkko Turpeinen-Saari

ICJ, YK:n alainen korkein oikeusistuin määräsi eilen Israelia hillitsemään kansanmurhahankettaan ja antamaan kuukauden kuluessa raportin siitä, millä tavoin se on välttänyt tappamasta palestiinalaisia, edistänyt heidän ravinnon saantiaan, terveyspalveluitaan ja välttänyt heidän kulttuurinsa tuhoamista.

ICJ:n päätöksen kuvauksista kävi ilmeiseksi, että oikeusistuin katsoo kansanmurhan olevan meneillään. Se kuvasi Israelin hallituksen ja muun johdon kansanmurhaan yllyttäviä lausuntoja sekä luetteli paitsi uhrilukuja myös sairaaloiden, kirkkojen ja moskeijoiden tuhoamista, ravinnon puutetta kotien menetystä ja tuhoa.

Tällä oikeusistuimella ei ole välineitä panna kansanmurhan lopettamista päätökseen. Sen sijaan se voi viedä päätelmänsä YK:n turvallisuusneuvoston käsiteltäväksi, mihin Algeria on sen viemässä.

                                                    ***

Mitä tekee Suomen hallitus? Tähän mennessä se on välttänyt myöntämästä, että se tietäisi kansanmurhan olevan meneillään, vaikka Israelin väkivaltaiset toimet palestiinalaisia kohtaan ovat jatkuneet vuodesta 1948 lähtien. YK:n äänestäessä välttämättömästä tulitauosta Gazaan, Suomi pidättäytyi äänestämästä. Turvallisuusneuvostoss Yhdysvallat on toistuvasti ainoana valtiona käyttänyt vetoa tulitauon estämiseksi.

Eduskunnan Yleisradio ei ole ainakaan näkemissäni uutislähetyksissä kritisoinut sanallakaan Israelin toimia, puhumattakaan, että uutisissa tai ajankohtaislähetyksissä olisi haastateltu palestiinalaisia johtajia tai tutkijoita. Erinomainen haastateltava olisi Suomessakin vieraillut Mustafa Barghouti.

Kansanmurhaa päivittäin seuraavalle on tullut selväksi, että Israel ei ainoastaan pyri tappamaan kaikkia Gazan asukkaita, vaan se pyrkii myös tuhoamaan palestiinalaisen identiteetin. Israel pommittaa tekniikan avulla tunnistamiaan henkilöitä murhaamistarkoituksessa. Kohteena on yliopiston prefessoreita, kirjailijoita, runoilijoita lehtimiehiä laajoine perheineen ja sukuineen. Pommitusten kohteena on keskiajalta peräisin olevia kirkkoja, moskeijoita ja museoita. Räikein esimerkki on historiallisen arkiston tuhoaminen palestiinalaisen identiteetin tuhoamiseksi.

Israelin hallituksen tavoite tuhota koko palestiinalainen väestö käy toteen eräiden ministereiden vaatimuksesta estää kaikki ruoan, veden, polttoaineen ja lääkkeiden toimittaminen Gazaan. Puolustusministeri Galant esittää tavoitteiden perusteluksi sen, että palestiinalaiset ovat eläimiä.Israelin kansalaisia on kokoontunut Israelin hallinnassa olevalle raja-asemalle osoittamaan mieltään estääkseen kaikki kuljetukset Gazaan. Mielipidetiedustelut osoittavat israelilaisten enemmistön olevan täysillä kansanmurhahankkeen takana.

                                                  ***

Ilman Yhdysvaltojen taloudellista, aseellista ja sotilastiedustelun tukea ja jättipommeja Israel ei voisi yksin toimia kaiken kansainvälisen lainsäädännön vastaisesti.

Presidentti Biden on ideologisesti kansanmurhahankkeelle myötämielinen. Hänen psyykensä rakenne on rasistinen.

Demokraattipresidentti Bill Clintonin ryhdyttyä hankkimaan Yhdysvalloille jalansijaa Balkanille pommittamalla serbejä, hän sai sivustatukea senaattori Joe Bidenilta, joka kutsui serbejä "kretiineiksi". Serbit olivat ainoa kansanryhmä, joka ylläpiti hallitsemillaan alueilla kaikkien 12 alueella asuvan kansanryhmän tasaveroisia oikeuksia. Yhdysvallat sen sijaan liittoutui kalifaattia rakentavien Bosnian muslimien ja puhdasta albaani-Kosovoa tavoittelevien albaanien kanssa.

Yhdysvallat on tappanut valloitushankkeissaan miljoonia ihmisiä toisen maailmansodan jälkeen luokitellen kansat liittolaisiin ja vastustajiin. Tällä hetkellä Yhdysvallat jatkaa Maidanin v. 2014 verisestä vallankaappauksesta lähtien jatkunutta Ukrainan sotaa NATO-liittolaistensa kanssa. Uhrattuaan miljoona ukrainalaismiestä politiikkansa hintana ;puolimiljoonaa kuollutta ja  saman verran tai ylikin haavoittunutta, Biden on sormi suussa.

Yhdysvallat on hävinnyt kaikki sotansa mutta aseteollisuus kiittää. 

                                                 ***

Ukrainan presidentti Zelensky on Yhdysvaltojen vasalli. Yhdysvallat (tosin EU-liittolaistensa kanssa)maksaa Ukrainan armeijan palkat, sosiaaliturvan, sodankäynnin ja aseet onhan yhteistyö jatkunut jo neljännesvuosisadan.

Äärimmäisen korruptoitunut presidentti Zelensky on rakentanut kolossaalisen russofobian turvallisuuspalvelu-SBU:n  ja NATO:n kanssa yhteistyössä. Hintana on ollut tuhannet poliittiset vangit, enemmistön käyttämän venäjänkielen käytön kieltäminen, toisen maailmansodan muistomerkkien tuhoaminen, enemmistön kannattaman ortodoksisen kirkon tekeminen laittomaksi, kaikkien oppositiopuolueiden kieltäminen ja rauhansopimusten laatimisen tekeminen laittomaksi. Natsijohtaja Stepan Bandera on nostettu jalustalle. Hänen patsaitaan on pystytetty, katujen nimiä on muutettu hänen kunniakseen, jopa juutalaisten joukkomurhan muistopaikalle vievä katu on nimetty hänen mukaansa Kiovassa.Historiankirjoista on otettu Banderaa myötäileviksi muutetut uudet painokset.

                                                 ***

Suomen valtiojohto ja media ovat liittoutuneet ihailemaan Bidenin, Netanjahun ja Zelenskyn aikaansaannoksia. ICJ:n kansanmurhapäätöspäivänä Yleisradio antoi runsaasti tilaa Netanjahun selityksille. Päivittäisissä uutislähetyksissä ei oikein tiedä onko Yle osa Israelin sodanjohtoa.

Yhdysvaltojen ulkopolitiikka vajoaa uskottavuuden alapuolelle. Presidentti Biden mumisee epäselvästi eikä ole tiedossa toimiiko hän todella presidenttinä. Ulkoministeri Blinken vääntelee käsiään valehdellessaan koko maailmalle "Putin on jo hävinnyt sodan".

EU:n sensuuri estää suomalaisia näkemästä, että vierellämme on Venäjä-niminen sivistysvaltio, jonka presidentti ja ulkoministeri ovat täysissä järjissään ja voimissaan. Heille kansanväliset lait on tarkoitettu noudatettaviksi eikä jokin tuulesta temmattu "demokraattisten valtioiden sopimusvarainen järjestelmä" jossa käytännöt määrää Yhdysvallat mielivaltaisine talouspakotteineen. 

Israelin kansanmurhajärjestelmä saa Suomen valtion ja median hyväksynnän (presidentti Urho Kekkonen oli eri mieltä). Suomen eduskunta nousi seisaalleen taputtamaan natsismia muistuttavan valtion johtajalle Zelenskille. Suomessa liputettiin laajalti Ukrainan lipuilla kuten natsi-Saksan aikaan natsi-Saksan lipuilla. Liittoutumalla taloudellisesti ja sotilaallisesti Bidenin Yhdysvaltojen kanssa Suomi on menettänyt kaiken uskottavuutensa. Yhdysvaltalaiset asiantuntija Douglas Macgregor, Jeffrey Sacks ja Scott Ritter pitävät suomalaisia tyhmeliineinä meidän luovutettua puolueettomuutemme.

Presidentti Bidenin taustahenkilöt halunnevat Suomesta uuden Ukrainan koska sieltä ovat miehet ja aseet loppuneet. Suomi on tarjoutunut sotaretoriikallaan siihen rooliin.

P.S. Blogissani on sivun oikeassa alalaidassa arkisto painike. Sieltä löytää vuodesta 2008 lähtien kaikki blogini. Jos esimerkiksi haluat tutkia mitä Maidanin vallankaappauksen aikaan Kiovassa ja Krimillä tapahtui, sieltä löydät lisää tietoa. Monet blogit Syyriasta tarjoavat tietoa, joka on ollut valtamediassa harhaanjohtavasti. Toivon, että moni aloittaa seikkailun blogeissani, joissa on nyt 4,5 miljoonaa käyntiä.

                             

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ICJ, Biden, Netanjahu, Zelensky, kansanmurhaajat, kansainvälinen oikeus, Suomen pimeä puoli, rasismi/russofobia

Onko Suomi taparikollinen -kansanmurhassa

Tiistai 16.1.2024 klo 12.03 - Pirkko Turpeinen-Saari

Jokaiselle tuntevalle ihmiselle Suomen valtiojohdon ja sen hallitseman tiedonvälityksen valheet ovat käsittämättömiä.

Israel jatkaa palestiinalaisten asuinpaikoiksi määritettyjen alueiden väkivaltaista miehitystä,  Gazassa ja miehitetyllä Länsirannalla.

Vuonna 1947 palestiinalaiset alkuperäisasukkaat joko tapettiin tai ajettiin naapurimaihin, pakolaisina, surkeisiin oloihin. Siitä lähtien Israelin valtio ja armeija ovat kohdelleet palestiinalaisia toisen luokan kansalaisina vieden rotusorron äärimmäisyyksiin.

                                                             ***

Etelä-Afrikassa vastaava sorto saatiin päättymään mustan väestön muodostaessa vastarintaliikkeitä apartheid-valtion sortoa vastaan. Yhdysvallat tuki apartheidia loppuun saakka - olihan Yhdysvalloissakin musta väestö saanut äänioikeiden ja murto-osan valkoisten oikeuksista vasta 1960-luvulla.

Etelä-Afrikan vastarintaliikkeiden johtajat pyrittiin vangitesemaan. Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA johdatti valkoisen vallan poliisit pidättämään Nelson Mandelan, josta tuli myöhemmin EteläAfrikan presidentti.

Apartheidin lopettamiseksi tarvittiin laaja, kansainvälisesti toteutettu taloussaarto, joka pakotti aprtheid-hallinnon neuvotteluihin, vapauttamaan vangitut vapaustaistelijat, joita länsi-mediassa oli vuosikymmeniä kutsuttu terroristeiksi.

                                                            ***

Palestiinalaiset vapaustaistelijajärjestöt ryhtyivät kapinaan Israelin apartheidhallintoa vastaan Gazan rajalla Israelin puolella rajaa 7.10.2023. Taistelussa kuoli Israelin armeijan sotilaita ja siviilejä - osa Israelin armeijan omista luodeista. Vapaustaistelijat, Gazan hallitsijaksi demokraattisesti valittu Hamas-puolue, kuljetti joukon siviilejä ja Israelin sotilaita panttivangeiksi Gazaan, jotta Israel vapauttaisi vankiloissaan ilman oikeudenkäyntiä pitämiään tuhansia palestiinalisia, mm naisia ja lapsia.

Israel aloitti Gazan pommitukset, joita se oli harrastanut vuosikymmenten aikana useasti. Valtiojohto ilmaisi ajavansa palestiinalaiset ulos Gazasta kutsuen heitä eläimiksi.

Israel tuhosi Yhdysvaltojen tuella ja toimittamilla jättipommeilla kaiken mahdollisen, sairaalat, YK:n toimihenkilöt, sairaalat, lääkärit, pakolaiskeskukset, keskiajalta peräisin olevat kirkot, moskeijat ja toimittajat - kaikki olivat kohteina. Kolmessa kuukaudessa kuolonuhreja on aiheutettu 25.000, joista suuri osa on naisia ja lapsia. Israelin kansan enemmistö tukee kansanmurhaa avoimesti.

                                                         ***

Yhdysvallat on tukenut Israelin toimia sataprosenttisesti. Se on estänyt tulitauon YK:n turvallituusneuvostossa. EU-maat ovat toinen toisensa jälkeen asettuneet ainakin passiivisesti myötäilemään Israelia - etenkin Saksa ja saksalainen EU-komission, vaaleilla valitsematon puheenjohtaja Ursula von der Leyen, joka on Saksan entinen puolustusministeri.

Suomi Saksan rinnalla on kuin kansanmurhaa ei tapahtuisikaan. Hallitus ja tiedonvälitys keskittyvät muihin asioihin vaiettuaan 10 vuotta Ukrainan kansanmurhahankkeesta Donbassissa.

                                                          ***

Etelä-Afrikka on omasta kokemuksestaan ammentaen luovuttanut Israelin kansanmurhahankkeen YK:n tuomioistuimen ICJ:n käsiteltäväksi vaatien toimenpiteitä murhahankkeen keskeyttämiseksi.

Katsoin Aljazeeralta jokaisen Etelä-Afrikan asianajajien puheenvuorot. Jokaisen englanninkielentaitoisen suomalaisen tulisi katsoa ne. Niissä kuvataan kattavasti palestiinalaisten tilanne Israelin uhreina.

Ennen kuin tuomioistuin on antanut päätöksensä Saksa otti kantaa asiaan Israelin puolella. Miksi?

Suomen valtiojohdon vaikeneminen ja median keskittyminen toisarvoisiin asioihin on samanlainen kannanotto.

                                                        ***

Suomella ja Saksalla on saman kaltainen kansanmurhahistoria.

Saksan toimet Israelin kysymyksesä provosoivat Namibian presidntin ottamaan kantaa.

Hän ilmoitti syyttävänsä Saksaa Herero ja Namagua-kansojen kansanmurhasta 1900-luvun alussa. Saksan hallitus ja liittopäivät ovat myöntäneet kansanmurhan vuonna 2015, mutta eivät myöntyneet korvauksiin.

Tässä kasanmurhassa nämä kansanryhmät karkotettiin erämaahan vv 1904 - 1908. Uhrit kuolivat nälkään ja janoon. Ne jotka jäivät henkiin, suljettiin keskitysleireihin, joissa he lopulta  kuolivat.

Namibia korostaa Saksan osallistuvan nyt kolmanteen kansanmurhaan. Ensin Namibiassa, sitten juutalaisten kommunistien ja muiden ei-toivottujen henkilöiden tappaminen holokaustissa ja nyt palestiinalaisten kansanmurhan tukeminen Gazassa.

                                                      ***

USA ja sen eurooppalaiset liittolaiset pyrkivät murskaamaan aseellisesti Jemenin tukeman taloussaarron. Jemen pyrkii estämään sellaisten laivojen kulun Punaisella merellä, jotka seilaavat kohti Israelia.

Taloussaarto tärkeänä välineenä lopetti Etelä-Afrikan rotusorron. Yhdysvallat yritti estää sen toteuttamisen 1990-luvulla. Samoin kuin nyt. Se käyttää aseena paitsi taloussaarron estämistä, myös YK:n turvallisuusneuvoston vetoa tulitaukoa vastaan, sekä rahan ja pommien lähettämistä Israelille.

Mitä tekee Suomi ja Suomen media? Esiintyy Israelin armeijan tiedottajana. Seuraa Saksan esimerkkiä.

                                                   ***

Mikä on Suomen kansanmurhahistoria?

1900-luvulla Saksan hoidettua Namibian asiat, se siirtyi tukemaan suomalaisten kansanmurhaa työläisiä vastaan. Suomen pääomapiirit olisivat halunneet Suomen itsenäisyyden sijaan Suomen liittyvät osaksi Saksan keisarikuntaa. Tässä hankkeessa tietyt piirit kutsuivat jo ajoissa Saksan armeijan Suomeen kouluttamiensa jääkäreiden rinnalla tukahduttamaan Suomen työläisten vaatimukset tasa-arvoisesta yhteiskunnasta. 

Porvarillisten puolueiden muodostettua Mannerheimin johdolla porvarillisen armeijan, se hyökkäsi tasa-arvoa vaativien työläisten kimppuun. Ensin maahan saapuivat jääkärit, sitten Saksan armeija. Näiden voimien avulla pääomapiirit voittivat, hävittyään ensimmäisen itsenäisyysäänestyksen Valtalaista kesällä 1917.

Suomen oikeusjärjestelmä tuomitsi ainoastaan sotaan osallistuneet työläiset. Valkoisen armeijan ja Saksan armeijan rikokset painettiin villaisella.

                                                   ***

Suomeen perustettiin vankileirien saaristo. Työläiset suljettiin leireille, joista Tammisaaren vankileiri oli tunnetuin. Ihmisoikeudet kiellettiin. Moni kuoli nälkään ja tauteihin kuten saksalaisten uhrit Namibiassa.

Suomalainen kansanmurha ykkönen toteutettiin totaalisena ja pitkäaikaisena sortona.

                                                   ***

Holokaustin jyllätessä Saksassa, Suomi,liittoutui jälleen Saksan armeijan kanssa. Suorittaen paitsi oman väestön kansanmurhaa keskitysleireisä, Mannerheim perusti keskitysleirit myös Itä-Karjalasta valloittamilleen alueille niiden venäjänkieliselle väestölle.

Gazassa, Israelin tarkoituksena on ajaa Gazan asukkaat "muualle", tyhjentää koko Palestiinan alue palestiinalaisista ja korvata ne Israelin kansalaisille. Itä-Karjalassa venäjänkielinen väestö oli tarkoitus siirtää "muualle" ja asuttaa Itä-Karjala karjalankielisellä ja suomalaisella väestöllä.

                                                   ***

Itä-Karjan keskitysleirien kanssa samanaikaisesti Suomi osallistui Saksan armeijan liittolaisena Leningradin piiritykseen ja väestön kansanmurhaan. Leningradin asukkaista n. 1,5 miljoonaa kuoli nälkään, janoon, kylmään ja tauteihin.

Suomen voi sanoa olevan kansanmurha-asiantuntija. 

                                                   ***

Suomen hallitus ja media tukevat Israelin suorittamaa palestiinalaisten kansanmurhaa. Suomen hallituksella on viime vuosikymmenien aikana kehitetty tehokas sensuuri- ja tiedotuskoneisto, jota johtaa Nato:n hybridikeskus, valtion turvallisuuskomitea ja sen huoltovarmuuskeskuksen alainen mediapooli. Nämä sensuroivat kaiken objektiivisen tiedon suomenkielisen väestön ulottumattomiin.

Toisen maailmansodan aikana Suomessa toimi niin sanottu VIASAT- järjestelmä, jossa vakoilun ja sensuurin toteuttivat ihmiset, jotka toimivat kylissä ja kaupungeissa vakoillen mitä ihmiset ajattelevat ja käyttäen valtaa toisinajattelijoihin.

Nyt VIASAT on korvattu tekniikalla, EU-keskeisellä totaalisella sensuurilla ja sotakoneistolla. Pelottelun ja väärän tiedon avulla ihmisten mieliä ohjaillaan.

                                                   ***

Mielenkiintoisella tavalla nyt entiset siirtomaat, vallankäytön kohteina olleet Afrikan maat nousevat puolustamaan ihmisoikeuksia. Yhdysvaltojen väkivaltaan perustuvan hegemonian ohjailtua niin YK:ta, kansainvälisiä tuomioistuimia kuin valtioiden itsemääräämisoikeutta  on tullut aika, jolloin Yhdysvaltojen kansainvälisistä laeista piittaamattomalle toiminnalle on tulossa loppu.

Etelä-Afrikka, Namibia, Palestiina, Mali, Burkina-Faso, Niger, eivät enään ole yksin USA.ta ja entisiä Euroopan siirtomaaherroja vastaan. Maapallon kansat nousevat vaatimaan ihmisoikeuksia. Milloin suomalaiset heräävät?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: palestiinalaisten kansanmurha, Israel miehittäjänä, ICJ, Saksa, Namibia, Herero, Namaqua, Tammisaaren keskitysleiri, Itä-Karjalan keskitysleirit, Leningradin kansanmurha

YLE- suomalaisten aivopesukone

Keskiviikko 3.1.2024 klo 10.58 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomenkielisen suomalaisen mieli on kaapattu Yle:n toimesta. Suomen valtamedia on toiminut USA:n edun, ei Suomen edun mukaisesti. USA:n sotateollista kompleksia palvelevaan EU:hun liittyminen ja Jugoslavian sodassa USA:n ja NATOn avustaminen olivat Suomen sotapolun ensiaskelia.

Ukrainassa USA tarvitsi vuonna 2014 verisen vallankaappauksen yhdessä natsi-mielisten ukrainalaisten ja EU:n poliitikkojen avulla. USA:n valitseman hallituksen aloittama sota Itä-Ukrainan vallankaappausta vastustaneita Donbassin,pääasiassa venäjänkielisiä asukkaita vastaan oli välttämätön USA:n ja NATOn hegemonian rakentamiseksi maahan.

                                                     ***

Suomessa veristä vallankaappausta ei tarvittu. Valmiiksi USA/Nato-mieliset poliitikot istuivat hallituksessa Jugoslavian hajottamisesta lähtien.

Presidentti Ahtisaari hoiti Jugoslavian kansojen erittelyn "hyviin" ja "huonoihin" ja pääministeri Lipponen yhdessä hallituksensa kanssa hoiti loput. Ahtisaari järjesteli Kosovon laittoman irroittamisen Serbiasta YK:n päätöslauselman vastaisesti. USA:n haluama Balkanin valloitus ja sotilastukikohdan saaminen Serbian Kosovon maakuntaan oli Ahtisaaren palvelus USAlle, mistä hän saikin Nobelin rauhanpalkinnon.

Valheellinen todellisuus Jugoslaviasta oli vasta esi askel. Sitä seurasi myötämieli kaikkia USAn sotia kohtaan. Osallistuminen Afganistanin sotaan oli jatkoa 1980-luvulla alkaneelle Afganistanin demokraattisen hallituksen demonisoinnille. USA oli tukenut hallitusta vastustavia joukkoja Venäjän tukiessa laillista hallitusta.

Vaikka USA ilmoitti luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja vasta v. 2000 Bratislavassa, se ei ollut piitannut niistä aikaisemminkaan. 

Vuonna 2001 aloitettuun laittomaan - tietenkin- Afganistanin sotaan osallistuminen johdatti Suomen syvälle NATO-maiden ja USA:n todellisuuteen.

                                                      ***

Suomen hallitusten osallistuminen kaikkeen tähän laittomuuteen on tietenkin edellyttänyt kansallisen yleisradiotoiminnan myötävaikutusta. Musta on julistettu valkoiseksi tarpeen mukaan. Vaaleilla valitsemattomat valtion turvallisuuskomiten muodostavat kansliapäälliköt valvovat tiedonvälitystä huoltovarmuuskeskuksen ja mediapoolin kautta. Vuonna 2018 maahan kutsuttu NATOn hybridikeskus huolehtii siitä, että Suomen valtamedian tiedonvälitys on Venäjä-vastaista USA:n tavoitteiden mukaisesti.

                                                       ***

Viime päivinä kuuroinkin suomalainen on saanut tietoa palestiinalaisten kansanmurhaa suorittavasta apartheid -Israelista, jonka toiminta perustuu liittolaisuuteen Yhdysvaltojen kanssa. Tämä kansanmurhaa johtava maa on siis sama kuin se, joka suoritti Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen ja on nyt 2 vuoden ajan sotinut viholliseksi julistamaansa Venäjää vastaan ukrainalaisilla sotilailla.

Edelliset 8 vuotta Yhdysvallat on NATO-liittolaisineen aseistanut ja kouluttanut ukrainalaisia valtaamaan väkivalloin Donbassin ja muokkaamaan sen kulttuurin Bandera-natsismia tukevaksi, mikä on Ukrainan hallituksen linja.

                                                       ***

Yleisradio ketoo vain sellaisia uutisia, joita Yhdysvallat ja NATOn hybridikeskus hyväksyy.

Siten USA:n Britannian ja muiden EU-maiden Ukrainalle lahjoittamilla ohjuksilla tehdyt terroriteot Venäjän alueella eivät ole saneet tilaa uutisissa. Venäjän kansalaisten ja toimittajien murhat eivät ole myöskään siellä näkyneet.

Yle on liittoutunut Israelin hallituksen kanssa toimien ikään kuin sen sotilasjohdon tiedottajana. Suomen uutisista saa sen käsityksen, että vuodesta 1948 lähtien palestiinalaisia terrorisoineella ja miehittäneellä Israelilla on oikeus "itsepuolustukseen". Muut tietävämmät mediat myöntävät, että nimenomaan palestiinalaisilla on oikeus itsenäisyyteen ja vapauteen terrorista.

                                                      ***

Viime päivien Yle:n uutiset ovat kertoneet Venäjän ohjusiskuista Kiovaan, Harkovaan ja Odessaan - "siviilikohteisiin" kuten Yle kertoo. Venäjä on ilmoittanut, että se ei kohdista iskujaan siviilikohteisiin, vaan sotilasyksiköihin ja asevarastoihin.

Kummallista kyllä muista tietolähteistä saa tietää, että Harkovasta lähti Yhdysvaltalainen kuljetuskone viemään haavoittuneita puolalaisia, britti- ja liettualaisia iskussa haavoittuneita palkkasotureita  länteen sotilassairaaloihin. Odessasta vuorostaan haavoittuneita palkkasotureita kuljetettiin hotoon Romaniaan.

Israelin kansanmurhaprojeki ei myösään saa Yle:ssä sille kuuluvaa näkyvyyttä. Kansanmurha on historian kammottavin teko. Suomi on hiljaa kuten muutkin Israelia ja Bandera-Kiovan hallitusta tukevat EU-hallitukset.

Eilen Israel iski Libanonin pääkaupunkiin Beirutiin tappaen Hamasin poliittisen toimikunnan varapuheenjohtajan Sheikh Saleh Al-Arourin ja tämän veljet. Joulun alla Israel suoritti terrori-iskun Syyrian Damskokseen surmaten Iranilaisen korkean upseerin Musawin, joka oli USA:n presidentin Trumpin ohjuksella tappaman Iranilaisen kenraali Suleimanin läheinen työtoveri,

Israelin iskut Syyriaan Aleppon tai Damaskoksen lentokentälle ovat arkea. Israelin lisäksi USA ja EU aiheuttavat talouspakotteillaan ja öljy-varkauksillaan suunnattomia tappioita ja kärsimystä Syyrialle. Milloin olette kuulleet Suomen Yleisradion kertovan iskuista.

                                                          ***

Suomi on antautunut Yhdysvaltojen vasalliksi pikkuhiljaa 1990-luvulta lähtien. Nato-johtoisen median avulla USA-yhteistyössä on ollut koko poliitikkokaartimme.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: terrori-iskut, apartheid, Ylen valheet, NATOn hybridikeskus, USA:n "väkivallaton" vaikutusvalta , Ukrainan väkivaltainen vallankaappaus, palestiinalaisten kansanmurha

Suomen hallitus ja Yle edesauttavat palestiinalaisten kansanmurhaa

Perjantai 8.12.2023 klo 12.50 - Pirkko TurpeinenSaari

Israel suorittaa kansainvälisten ihmisoikeusasiantuntijoiden mukaan palestiinalaisten kansanmurhaa. Israelin hallituksen fasistiset julkilausumat siitä, että palestiinalaiset ovat eläimiä/ihmiseläimiä ja että heitä siten on oikeus tappaa.

Suomen hallitus ei ole antanut yhtäkään tietooni tullutta julkilausumaa, jossa se toteaisi tämän ihmisoikeusrikoksen. Se ei ole tehnyt mitään rikoksen jatkumisen estämiseksi vaikka YK:n turvaneuvosto, USA:ta lukuunottamatta on useaan otteeseen vaatinut tappamisen lopettamista. Sen sijaan Suomi on äänestänyt tulitaukoa vaadittaessa - tyhjää.

Suomen Yleisradio on vaiennut kansanmurhasta. Yle on asettunut murhaajan puolelle. Se esittää uutisissaan Israelin fasistisen hallituksen julistuksia ja esiintyy ikäänkuin olisi Israelin armeijan äänitorvi.

Suomen mediapooli, sensuuriorganisaatio, johon Yle ja maamme valtalehdistö kuuluu, tekee yhteistyötä NATOn hybridikeskuksen kanssa. Siten Suomen tiedotusvälineet käyvät hybridisotaa demokratiaa ja YK:ta vastaan. Se on kansanmurhaa Yhdysvaltojen rahoittamana ja aseistamana suorittavan Israelin puolella.

                                                        ***

Yhdysvallat on tunnetusti kansanmurhaajana maailman ykkönen. Toisen maailmansodan jälkeen se on tappanut kymmenissä sodissaan 20 miljoonaa viatonta ihmistä. Sotien tarkoitukset ovat olleet joko ideologisia tai ryöstämistarkoituksessa tehtyjä.

Yhdysvallat on pommittanut ja tuhonnut kansoja. Se on myös ilmoittanut lopettavansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja jos ne ovat sen etujen vastaisia. Tämä tapahtui Bratislavassa v. 2000, heti laittomien Jugoslavian pommitusten jälkeen.

Suomi on liittynyt tähän kansainvälisiä lakeja rikkovaan joukkoon. Se on ilmoittanut kuuluvansa Yhdysvaltojen johtamaan "sopimusvaraiseen demokraattisten maiden yhteisöön".

Tätä Yhdysvaltojen perustamaa doktriinia Suomi on noudattanut Yhdysvaltojen arkkivihollista, Venäjää kohtaan. Kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia rikkoen Suomi on julistanut katkaisevansa kaikki siteet Venäjään.

Yhdysvallat on aloittanut sodan Venäjää vastaan käyttäen ukrainalaisia sotilaita tähän tarkoitukseen, Suomi on liittynyt mukaan lähettämällä aseita Ukrainan natsi-hallitukselle, joka on käynyt sotaa omia kansalaisiaan vastaan 10 vuoden ajan.

                                                      ***

Venäjän heikentämistarkoituksessa Suomi on tullut liittoutuneeksi maailman tehokksimma kansainvälisten lakien rikkojan ja laittomien sotien aloittajan USA:n kanssa. Nyt vuorossa on palestiinalaisten tuhoaminen.

Palestiinalaiset ovat olleet vuodesta 1947 lähtien Israelin aseellisen sorron alla. Palestiinalaiset ovat, samoin kuin apartheid Etelä-Afrikka 1990-luvulla, perustaneet vastarintaliikkeitä sortoa vastaan.

Hamas-liike, joka voitti palestiinalaisten vaalit, hallinnoi Gazaa. Sen sotilaallinen siipi aloitti aseellisen itsenäistymistaistelun lokakuun 7. päivänä 2023 

Suomen NATO:n hybridikeskuksen kanssa yhteistyötä tekevä Yle, ei ole kertaakaan kuvaillut Palestiinaan kohdistuvaa sortoa. Suomessa on useita koti- ja ulkomaisia asiantuntijoita  jotka voisivat kertoa mistä Gazassa ja Israelin miehittämällä Länsi-rannalla on kysymys.

Yleisradio ei ole tähän päivään mennessä, siis 10 viime vuoden aikana, kertonut minkälaista Yhdysvaltojen rahoittama ja aseistama natsismi ja sorto Ukrainassa on. Nyt olisi aika kuvata mitä Yhdysvaltojen rahoittaman ja aseistaman Israelin fasismi on.

Tänään näimme Aljazeera- uutiskanavalla kuvia hajalleen pommitetusta Gazasta ja yöllisistä sotilasoperaatioista Länsirannalla. Yli miljoona ihmistä tarkoituksellisesti jätettynä ilman vettä, ruokaa tai hygieniaa puhumattakaan pehmikkeistä kadulla nukkumisen alustaksi. 

Keskellä aasien vetämiä vankkureita, tuhansien ihmisten vaeltaessa turvaa hakien paikasta toiseen, huomio kiinnittyy alastomaksi riisuttuihin noin sataan kadulla jonossa kädet niskan taakse pakotettuina istuvaan mieheen, jotka on kerätty läheisestä pakolaisleiristä eroon perheistään. Heidät viedään kuorma-autoilla Israelin pidätyskeskuksiin joissa odottaa pahoinpitely ja muu terrori.

Onko kuva jotenkin tuttu? Eikö USAn sodissa Vietnamissa nähty samankaltaista nöyryytystä.

Suomen Yleisradio tulisi lakkauttaa eduskunnan rahoittamana laitoksena. Se ei vastaa sille asetettuja tavoitteita. Sen ansiosta Suomen kansa on kuin eksynyt korven asukas, jonka näkö ja kuulo ovat vaurioituneet ja tietoisuus totuudesta on kadonnut.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yleisradio, palestiinalaisten kansanmurha, Israel ja USA sotarikollisina, Suomen media, Nato:n hybridikeskus,

SUOMEN VAALIT - FARSSI VAI TRAGEDIA

Keskiviikko 29.3.2023 klo 18.35 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kävin tänään Helsingissä. Euroopan ensimmäisen natsi-valtion sitten vuoden 1945, Ukrainan, lippu liehuu Helsingin päärautatieaseman katolla tervehtimässä pääkaupunkiin tulevia.

Suomi on pieni kieliryhmä. Maassamme on paljon kansalaisia, jotka hallitsevat vain tämän kielen. Siten voi sanoa, että Suomen yleisradion tiedonvälitys on ratkaiseva koska se tulee joka kotiin verovaroilla kustannettuna.

Oletteko kuulleet tai nähneet kertaakaan sellaista ohjelmaa, jossa eriteltäisiin natsi-valtio Ukrainan valtiollista toimintaa, puoluekirjoa ja etnisin perustein suoritettua syrjintää, joka Itä-Ukrainassa Donbassin alueella on saavuttanut kansanmurhan mittasuhteet?

Kielitaitoiset toimittajat, jotka tietävät totuuden, kertovat kuitenkin kansalaisille paikkansa pitämättömiä asioita.

Suomen eduskunnan jäsenet toimivat samoin. Niin myös ylempi valtiojohto. Euroopan unionin tasolla vuorostaan olemme saaneet tietää, myös Suomen kielellä, että Ukrainan sisällissodan, josta on ollut kyse 9 vuoden ajan, ratkaisemiseksi sovittu Minskin rauhansopimus heitettiin Saksan liittokanslerin ja Ranskan presidentin toimesta roskakoriin. Rauhansopimusta ei ollut tarkoitettukaan noudatettavaksi.

Kiovan natsi -hallitus oli päättänyt kukistaa Donbassin lopullisesti saatuaan vakuutuksen, että Ranska ja Saksa eivät pane vastaan sisällissodan aloittaneesta Yhdysvalloista puhumattakaan. Yhdysvallat oli harjoittanut Ukrainan armeijaa NATOn avulla samalla kun Ukrainan hallitus huolehti kirjojen polttamisesta, natsijohtajien patsaiden pystyttämisestä, venäjän kielen kieltämisestä, venäjänkielisten sanomalehtien ja TV-asemien lopettamisesta, teiden ja katujen uudelleen nimeämisestä natsi -johtajien kunniaksi, soihtukulkuein heidän syntymäpäiviensä juhlistamisesta, puolueiden lopettamisesta ja palkkamurhista.

Donbass oli suunniteltu tuhottavan helmikuussa 2022. Kiovan hallituksen aloitettua hyökkäyksen Donbass julistautui itsenäiseksi ja pyysi Venäjältä apua. Venäjä suostui siihen koska sen tukema ja YK:n hyväksymä Minskin sopimus oli NATO-maiden toimesta heitetty roskakoriin.

 

                                                   ***

Suomen Yleisradio on vaiennut Donbassin kansanmurhasta. Sen sijaan se on vuoden ajan esittänyt Yle Areenassa Donbass -nimistä elokuvaa, jonka alussa ohjelman kerrotaan olevan satiiri. Se on Kiovan hallituksen tuottama propagandaelokuva, jossa Donbassin asukkaiden käytös kuvataan sellaiseksi millä tavoin natsit käyttäytyvät. Donbassin asukkaiden kuvataan teippaavan vihamiehiään lyhtypylväisiin ja pakottavan heidät ryömimään, kun heitä samalla hakataan kepeillä. Toiminta on samanlaista, miten natsit itse toimivat Maidanin vallankaappauksen jälkeen Kiovassa sekä Odessan ammattiyhdistysten talon tuohopolton jälkeen, jossa natsit lukitsivat demokratian kannattajat rakennukseen ja sytyttivät sen palamaan.

Olisiko verovaroin rahoitettu Yleiradio esittänyt satiirin Auschwitzista, jossa rakennuksiin kerätyt juutalaiset ja kommunistit olisivat vitsikkäästi työntäneet SS-miehiä kaasukammioihin.

Tällainen Yleisradion toiminta on osa aivopesua, jossa koko viime vuoden on demonisoitu Venäjää, presidentti Putinia ja venäläisiä. Venäjä tuli pitkällisen harkinnan jälkeen pysäyttämään Donbassin kansanmurhan ja auttamaan palauttamaan normaalit ihmisoikeudet kaikille Ukrainan sitä pyytäville kansalaisille.

Kansainvälisiä tiedonlähteitä seuraaville ja Euroopan unionin sensuurin ohittamaan pystyville kansalaisille totuus on karmaiseva. Totuus siitä kuinka Suomen kansa on pystytty keskeisesti Yleisradion toiminnan avulla ja iltapäivälehtien sivustatuella muuttamaan zombeiksi, joita voidaan ajaa kuin karjaa pilttuuseen.

Yhdysvaltalainen kansainvälisesti tunnustettu YK: n  asetarkastaja ja sotilasasiantuntija Scott Ritter on todennut aseteollisuuden johtavan Yhdysvaltojen hallintoa. Hän kuvaa USAn tappajaksi, jolla ei ole ystäviä. On ainoastaan liittolaisia, joiden on toteltava. Elleivät tottele, seuraa rangaistuksia. Suomen presidentti ja pääministeri ovat asettuneet tähän Yhdysvaltojen liittolaisten rooliin. He vaativat Kiovan hallituksen voittoa ja kansanmurhan täydentämistä mahdollisimman monilla Donbassin asukkaita auttamaan tulleilla venäläisillä.

Lopuksi suosittelen katsomaan Netflixiin äskettäin ilmestyneen Petain-elokuvan. Sitä katsoessa havaitsee, kuinka helposti fasistinen viha on synnytettävissä kansakunnan sisällä. Jokaisella ihmisellä on jossakin määrin vihaa synnyttäviä kokemuksia sisällään. 

Suomen valtiojohto, presidentti ja pääministeri ovat tukeneet Yleisradion kansalaisiin pumppaamaa keinotekoista Venäjä-vihaa vaatien kansalaisia aseistamaan Kiovan hallitusta. Verovaroja on tuhlattu valtavia summia natsismin tukemiseen ja venäläisten tappamiseen.

Suomi oli toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan liittolainen. Suomella oli 20 000 venäjää puhuvaa karjalaista nääntymässä nälkään keskitysleireillä. Yleisradio ei ole esittänyt dokumentteja tai näytelmiä kuolemaa tekevistä pikkuvauvoista.

Tuolloin Suomen julkisten rakennusten katoilla ja tien varsilla liehuivat natsi-Saksan hakaristiliput. Nyt liehumassa on natsi-Ukrainan sinikeltainen lippu. Suomalaiset on opetettu kunnioittamaan sitä. Eduskunta kunnioitti seisaalleen nousten natsi-valtion johtajan puhetta.

Miten tällaisen aivopesun alaisena ollut Suomen kansa voisi olla järjissään äänestäessään ensi sunnuntain vaaleissa. Koen sen tragediana.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yleisradio, aivopesu, valtiojohto, natsi-valtio Ukraina, eduskuntavaalit, Donbassin kansnmurha, Netflix, Petain,

SUOMI - TERRORISMIN TUKIJASTA TERRORISTIKSI

Tiistai 31.1.2023 klo 17.59 - Pirkko Turpeinen-Saari

Katsoin Oliver Stonen dokumentin JFK – revisited. Sen voi googlata elokuvan nimellä. Aikaisempi elokuva JFK on hyvä olla pohjana.

Oliver Stone kuvaa taiturimaisesti yhä syvemmältä ja syvemmältä todistajalausuntoja ja arkistoja penkoen John F.Kennedyn salamurhaa – sen suunnittelijoita ja tekijöitä.

Paraskaan jännityselokuva ei lyö vertoja tälle ohjelmalle. Kuinka syytön tehdään syylliseksi, kuinka todistajalausuntoja väärennetään, kuinka asianosaisia kuolee tai tapetaan. Kuinka valtion komitea perustetaan ei totuuden paljastamiseksi vaan sen peittämiseksi.

Aitojen asianosaisten haastattelut, valokuviin ja dokumenttifilmeihin perustuvat vakuuttavat todisteet rakentavat uskomattoman todellisuuden. 

JFK:n murhasivat valtion elimet, CIA, FBI, sotiin myönteisesti suhtautuvat poliitikot ja heidän myötäjuoksijansa.

 

                                                      ***

 

John F. Kennedy olisi edistänyt rauhaa. Sitä sotateollinen kompleksi ei halunnut. Rauhaa rakensivat myös Martin Luther King ja Robert Kennedy, jotka myös murhattiin.

Ensimmäinen elokuva alkaa presidentti Eisenhowerin puheella, jossa hän varoittaa päästämästä sotateollista kompleksia valtaan.

JFK revisited alkaa John F. Kennedyn rauhaa tavoittelevalla puheella. Parasta kun katsotte sen itse.

 

                                                         ***

 

Yhdysvaltojen sodat ovat jatkuneet taukoamatta aiheuttaen miljoonia uhreja. Motiiveina ovat olleet sotilaallinen alistaminen ja ryöstö. Yhdysvaltojen sotilastukikohdat ovat levittäytyneet ympäri maapallon. Reagan tavoitteli jo Jugoslavian hajottamista, Kiinaa ja Venäjää. Bush Sr toteutti Venäjän ryöstön, Bill Clinton Jugoslavian lopullisen hajottamisen ja Kosovon miehittämisen. Bush jr hyökkäsi varoittamatta Afganistaniin ja Irakiin, Obama sai rauhanpalkinnon aloittaen sen kunniaksi enemmän sotia kuin kukaan muu Yhdysvaltojen presidenteistä. 

 

                                                      ***

Neuvostoliiton hajottaminen ja Venäjän taloudellinen ryöstö houkutteli Suomen valtiojohdon mukaan terrorismin tukemiseen.

Tiedot Venäjän ryöstöstä vaiettiin. Presidentti Bush sr siirsi F.William Engdahlin mukaan Venäjän kullan veljensä pankkiin Sveitsiin. Venäjän kansan omaisuus konfiskoitiin epäonnistuneella yksityistämiskampanjalla. Tuo yksityistäminen näyttäytyi Suomen presidentti Ahtisaarelle mallina tulevaa Serbian Kosovon serbiomaisuuden myöhempää konfiskointia varten.

 

                                                        ***

1990-luvulla Suomi toimi USA-johtoisen terrorismin avustajana. Media asettui tukemaan niitä Jugoslavian kansanosia, joiden puolella Yhdysvallat ja Saksa yhdessä natsi -diasporan ja Osama-bin Ladenin kanssa olivat. Siis Bosnian muslimien ja Kroatian neo-natsien puolella.

Suomen Yle, joka on nyt perusteellisesti harjaantunut sotateollisen kompleksin tarpeisiin, tuki Bosniaaan kalifaattia rakentavia muslimeja ja myöhemmin puhdasta albaani-Kosovoa rakentavia albaaneja entisen puolustusministeri Elisabeth Rehnin ja hammaslääkäri Helena Rannan haastatteluin. Jugoslavian hajottamista ja sotatoimia vastustaneet serbit olivat median vihollisia. Serbien virumisesta muslimien ja kroaattien keskitysleireissä koko toisen maailmansodan ajan vaiettiin.

 

                                                         ***

 

Terrorismin tukeminen muuttui tositoimiksi Suomen hallituksen salatessa Racakin kylän taistelun tapahtumat. Suomi salli ETYJ:n Kosovon joukkojen johtajan, yhdysvaltalaisen William Walkerin, CIA:n agentin ja Väli-Amerikan likaisten temppujen tekijän, lavastaa taistelussa kaatuneet henkilöt teloitetuiksi.

Vaikka suomalaiset oikeuslääkärit tiesivät, että henkilöt olivat poliisien ja terroristien välisessä taistelussa kaatuneita, oikeuslääkäreiden ryhmän puheenjohtajaksi valittu hammaslääkäri Helena Ranta ei kertonut mitä oikeuslääkärit olivat löytäneet.

Suomen hallitus päätti yhdessä Saksan ulkoministeriön kanssa salata oikeuslääkäreiden tutkimustulokset. Tämä teko yhdisti kouriintuntuvasti Suomen valtion Yhdysvaltojen sotateollisen kompleksin vaatimuksia toteuttavaan hallintoon, jota muodollisesti johti Bill Clinton. Se aloitti välittömästi hammaslääkäri Rannan tiedotustilaisuuden jälkeen Jugoslavian pommitukset. 

Todellinen syy pommituksiin oli se, että Jugoslavian hallitus ei suostunut koko Jugoslavian maaperän NATO-miehitykseen. Kolmen kuukauden pommitusten jälkeen sovitussa rauhassa vain Kosovon maakunta tuli NATO-miehityksen alaisuuteen, ei koko Serbia.

 

 

                                                        ***

 

Heti Jugoslavian pommitusten jälkeen v. 2000 Yhdysvaltojen ulkoministeriö julisti kokouksessaan Bratislavassa luopuvansa kansainvälisten lakien noudattamisesta, mikäli ne eivät palvele Yhdysvaltojen etua. Sen lisäksi USA julisti laajentavansa NATO:n Baltiasta (mihin se laskee Suomen kuuluvan) Ukrainan Odessaan.

Mikä demokraattinen maa antaa tällaisia julistuksia? Terroristivaltiohan se on. Maa joka tappaa rauhaa haluavat johtajansa ja kansalaiset, valehtelee, ryöstää, kiduttaa, pitää salaisia vankiloita myös Euroopassa.

Bratislavan päätösten jälkeen Yhdysvallat alkoi määrätä mitä Ukrainassa tapahtuu. Odessahan on Ukrainan rannikkokaupunki ja Mustan meren hallinnassa eräs tekijä. Toinen tavoite oli Krim ja Venäjän laivastotukikohta siellä.

NATO: a laajennettiin suunnitelman mukaan yhä lähemmäs Venäjän rajaa käyttämällä alueen valtioita kohtaan uhkailua, kiristystä ja taloudellisia houkutuksia. Päätavoitteena oli hajottaa Venäjä kuten Jugoslavia ja saattaa loppuun 1990-luvulla alkuun saatettu Venäjän ryöstö.

Psyykkisenä menetelmänä oli nostaa entisissä natsi-Saksan liittolaismaissa vanha natsi -nostalgia. Pyyhkiä syyllisyydentunteet ja historia pois ja legitimoida uusnatsismi, mitä oli tarvittu jo Jugoslaviaa hajotettaessa

 

                                                            ***

Venäjän valtion varallisuuden ja kullan konfiskointi sekä Serbian Kosovon serbiomaisuuden varastaminen olivat onnistuneet ja ne oli pyritty legalisoimaan ylikansallisella yhtiöittämisellä.2000-luvulla pyrittiin samaan Ukrainan värivallankumouksilla. Jotta Venäjän NATO-piiritysrengas saataisiin suljettua, Itä-Ukraina tulisi saada haltuun.

Maidanin verisen vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014, Yhdysvallat ja NATO ottivat Ukrainan haltuunsa. Yhdysvallat valitsi ylikansallisen hallituksen. Varapresidentti Biden alkoi yhdessä sukulaistensa kanssa toimia siirtomaaherrana. Neo- natsismia alettiin ylistää, venäjän kieli kiellettiin, vähemmistöjen vaino alkoi, laillisuus romahti, Ukrainan ortodoksista kirkkoa ja sen pappeja vainottiin ja Itä-Ukrainan kansalaisilta lopetettiin sosiaaliset oikeudet ja yhdeksän vuoden ajan alue kärsi jatkuvista sotatoimista.

Ukrainan valtion omaisuus yksityistettiin. Ylikansalliset yhtiöt alkoivat GMO-maanviljelyksen. 

 

                                                           ***

Venäjänkielisten ukrainalaisten pyrkiessä pakoon natsien mielivaltaa, todeten Krimin niemimaan ja Itä-Ukrainan autonomisiksi alueiksi, Yhdysvaltojen sotateollinen kompleksi yhdessä EU:n kanssa julisti Venäjän presidentin hylkiöksi ja aloitti talouspakotteet ja boikotit, joiden loppupää ei ole vielä näkyvissä.

 

                                                             ***

 

Yhdysvaltojen terrorismi ei ole nähnyt vielä loppuaan. Jugoslavian hajottamissotien menestyksekkäät Yhdysvaltoja ja NATOa palvelevat markkinointitoimistot saivat yhä uusia tehtäviä.

Saksalaisen tutkimuslaitoksen johtajan Sabine Schifferin mukaan markkinointitoimisto Hill&Knowlton sai tehtäväkseen presidentti Putinin demonisoinnin. Sarvipäinen Putin aikausilehtien kannessa tai rotaksi kuvattu Putin Helsingin Sanomissa ovat saman ideologian tuotteita. 

Eräs Hill& Knowltonin johtajista on USA/Ukraina hankkeissa mukana, joten kyse ei ole vain markkinointitehtävästä vaan myös osallisuudesta ja projektista hyötymisestä taloudellisesti.

 

                                                               ***

Suomen media on ollut 1990-luvulta saakka aktiivinen Yhdysvaltojen sotateollisen kompleksin harrastaman terrorismin tukija. Milloin Suomi muuttui terroristiksi itse?

Presidentti Niinistön valtakausi on ollut ratkaiseva. Presidentti Halonen oli ulkoministeri silloin kun oikeuslääkäreiden tutkimustulokset salattiin. Siitä hän ja Lipposen hallitus kantavat vastuun.

Jugoslavian sodan aikana silloinen ministeri Niinistö oli EDU: n, Euroopan demokraattisen unionin, puheenjohtaja, jonka tehtävänä Niinistön mukaan oli ”kommunismin kitkeminen” Euroopasta. Kaikki Jugoslavian johtajat olivat kommunisteja.

Halosen presidenttikaudella Suomi liittyi Yhdysvaltojen sotateollisen kompleksin laittomaan hankkeeseen, Afganistanin sotaan. Sota muutettiin lailliseksi YK:n mandaatiksi myöhemmin

Ehkä tuo sota tutustutti suomalaiset siihen, kuinka terroristinen toiminta muutetaan hyväksyttäväksi. 

 

                                                      ***

 

Presidentti Niinistö on median luomus. Kun media käskee hypätä, hän hyppää.

Kaikki Suomen Yhdysvaltojen sotateollisuutta palvelevat mediatalot ovat jo yli vuosikymmenen kannattaneet Suomen liittymistä NATO: on.

Tämän oivaltaen presidentti Niinistö liitti Suomen NATO: n isäntämaasopimukseen v. 2014 ilman eduskuntakäsittelyä.

Suomeen kutsuttiin NATO: n hybridikeskus toteuttamaan  USA n sotateollisuuden tavoitetta tiedonvälityksen saamiseksi tukemaan Suomen liittämistä NATO on. 

 

                                                       ***

 

Milloin terrorismin tukeminen muuttui terrorismiksi?

Oliko se silloin kun eduskunta muutettiin NATO: a tukevaksi elimeksi presidentin puhuttelujen jälkeen? 

Oliko se silloin kuin kansanmurhaa suorittavan, natsismia muistuttavia käytäntöjä toteuttavan presidentti Zelenskin annettiin  puhua videolla eduskunnassa kansanedustajien noustessa taputtamaan hänelle seisaaltaan.

Oliko se silloin kun Suomi alkoi lähettää aseita sotaa käyvään Ukrainaan, aseita, joista presidentti Niinistö sanoi että ”kyllä niillä jälkeä tulee”,

Vai tapahtuiko se silloin, kun pääministeri Sanna Marin julisti olevansa valmis taistelemaan ukrainalaisten puolella tajuamatta, että hän taistelisi Yhdysvaltojen terroristisen sotateollisuuden  sotaa ukrainalaisilla toisia ukrainalaisia vastaan?

Vai tapahtuiko se lopulta silloin kun eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Halla-aho sanoi, että venäläisiä pitää tappaa, tai silloin kun kirjailija Sofi Oksanen halusi nimensä venäläisiä tappavaan ammukseen?

 

                                                         ***

Kaikessa tässä media heiluttaa tahtipuikkoa. Yhdysvaltalainen ylikansallinen media on riippuvainen aserahoista. Jo 1990-luvulla anglikaaninen kirkkokin sijoitti aseisiin. Aseteollisuus tuo rahaa ja valtaa. Sodilla saadaan öljyä ja maan rikkauksia.

Sotilaat ja armeija luovat kurinalaisen saman mielisyyden. Fasismissa se läpäisee yhteiskunnan. Olemme muuttuneet terroristeiksi, siltojen ja öljyputkien räjäyttelijöiden kanssarikollisiksi, saadun öljyn maksujen konfiskoijiksi. Sopimusten rikkojiksi, rahojen ja omaisuuden varastamisen laillistajiksi. 

Nyt Euroopan Unioni varastaa, sensuroi, korruptoi ”laillisesti”. Ei tarvitse muuta kuin julistaa: ”Nyt varastaminen on laillista. Tiedon pimittäminen samoin”. Keskeytetään Allegro-junaliikenne, heitetään ydinvoimalaitoksen rakentamissopimus ja koko hanke romukoppaan. Tehdään siitä laki tai sopimus. Meidän kesken. Terrorismi ei tarvitse lakejakaan.  

 

 

 

                                                                            

 

 

                                                                               

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Oliver Stone, Yhdysvaltojen terrorismi, Suomi terroristina, Niinistö, Jugoslavia, Venäjän ryöstö, Ukrainan ryöstö, natsismi, Kennedyn murha,

KAHDEKSAN MILJOONAA PÄÄSI PAKOON

Keskiviikko 5.10.2022 klo 18.47 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kahdeksan miljoonaa ukrainalaista pääsi pakoon  USA:n, NATOn, Sanna Marinin ja Sauli Niinistön ohjuksia. Näillä ”tappavilla aseilla” syntyy presidentin mukaan jälkeä. Suomalainen satelliittiohjausjärjestelmä suuntaa ohjukset tarvittaviin kohteisiin. 

Viime aikoina ohjukset on suunnattu autokolonniin, joissa ukrainalaiset ovat pyrkineet pääsemään turvaan alueille, jotka nyt kuuluvat Venäjään. Toinen USA:n ja Kiovan ja heidän suomalaisten liittolaistensa ammusten suosikkikohde on ydinvoimala. Sen vahingoittaminen olisi terroriteko, joka ylittäisi vaikutuksiltaan viimeisimmän Nordstream -putkien räjäyttämisen. Se säväyttäisi radioaktiivisella saasteellaan koko Eurooppaa.

Hiroshima, Nagasaki, Nicaraguan öljyvarastojen tuhoaminen, Libyan vesijärjestelmien pommittaminen, Irakin pommitukset, Jugoslaviaan kohdistuneet sotarikokset, Gaddafin, Suleimanin, Sankaran ja monien muiden merkittävien henkilöiden murhat ja monien muiden murhayritykset ovat USA:n terroritekojen meressä esimerkkejä, jotka osoittavat minkälaisiin tekoihin USA liittolaisineen ovat valmiita ahneutensa tyydyttämiseksi.

 

                                                        ***

Donetskin, Luhanskin, Zaporodzen ja Hersonin liittyminen Venäjään on tuonut alueiden kansalaisille turvatakuut. Venäjä puolustaa uusia kansalaisiaan kaikin tarvittavin keinoin. Kahdeksan vuotta jatkunut sisällissota Kiovan natseihin ja NATO:on tukeutuvan hallinnon ja demokratiaa vaatineiden Itä- Ukrainan alueiden välillä on nyt päättynyt.

Sota on ollut Yhdysvaltojen etäsotaa Ukrainan niitä alueita vastaan, joiden asukkaat eivät hyväksyneet sen vuonna 2014 suorittamaa vallankaappausta, jossa Yhdysvallat valitsi hallituksen ja ohjasi yhteiskunnan ylikansallista haltuunottoa.

Suomen hallitusten ja presidentin roolit ovat olleet varsin mielenkiintoiset.

En ole havainnut yhtäkään puheenvuoroa, jossa valtiovalta tai media olisi kertonut meille kansalaisille minkälainen valtio Ukraina on. Ne eivät ole myöskään analysoineet verisen vallankaappauksen tapahtumia.

 ***

Luulisi että nyt, kun 8 miljoonaa ihmistä on valinnut Zelenskin korruptoituneen, natseihin tukeutuvan rasistisen hallinnon sijaan presidentti Putinin johtaman Venäjän kotimaakseen, olisi korkea aika miettiä mistä on kysymys. Minkälainen maa Ukraina on ja minkälainen on jäännös-Ukrainaa USA:n johdolla palveleva Zelensky.

Suomen valtiojohdon ja median on vaikea asettaa itseään totuuden polulle. Ne ovat palvelleet Zelenskin Ukrainan rinnalla Yhdysvaltojen tavoitetta vahingoittaa Venäjää. Valheet Ukrainasta ja  Venäjästä ovat seuranneet toisiaan sellaisella vauhdilla, että mahdollisuus kääntymiseen valitulta tieltä saattaa olla mahdotonta.

 

                                                ***

NATOn laajentaminen on Yhdysvaltojen vallankäytön väline. Suomen hallitus kieltäytyi ottamasta tätä huomioon jättäessään vastaamatta Venäjän perusteltuihin turvallisuusnäkökohtiin joulukuussa 2021 ja kevättalvella 2022. Sen sijaan Suomen presidentti salassa, yhteistoiminnassa Yhdysvaltojen presidentin kanssa, päätti liittää Suomen NATO:on ja yhä tiivistyvään sotilaalliseen yhteistyöhön Yhdysvaltojen armeijan kanssa. Asian vahvistaminen eduskunnassa oli puhdas muodollisuus.

Tuodessaan hyökkäysaseita Suomen maaperälle Yhdysvallat asettaa Suomen välineekseen suunnitellessaan hyökkäystä Venäjälle. Jo v. 2000 ulkoministeriönsä Bratislavassa järjestämässä kokouksessa Yhdysvallat asetti päämääräkseen estää Venäjän pääsy Itämerelle ja NATO:n laajentaminen Baltiasta Ukrainan Odessaan. Samassa kokouksessa se ilmoitti luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja. Käsite ”sopimusvarainen yhteiskunta” kytkeytyy tähän päätökseen. Kansainvälisiä lakeja noudattavien maiden sijaan Yhdysvallat liittoutuu maiden kanssa, jotka liittyvät tähän Yhdysvaltojen ehtoja noudattavaan sopimusvaraisuuteen.

 

                                                    ***

Suomen hakemusta NATO:n jäseneksi ei ole ratifioitu. Silti Suomen valtiojohto käyttäytyy kuin Suomi olisi Venäjän vihollisjärjestö NATO:n jäsen. Valtamedia myötäilee tätä. Venäjään ja venäläisiin suhtaudutaan vihollisina. Liikenneyhteydet Suomen ja Venäjän välillä on katkaistu Suomen aloitteesta. Venäjän kansalaisten pääsy Suomeen on kielletty paitsi erityistapauksissa. Pääministeri Sanna Marinin vaatimus kaikkien siteiden katkaisemisesta Suomen ja Venäjän välillä ilmenee uusimmassa hankkeessa rakentaa aita Suomen ja Venäjän rajalle.

 

                                                      ***

Systemaattinen Venäjän ja kaiken venäläisyyden demonisointi Suomessa muistuttaa vuoden 2014 tilannetta Ukrainassa. Vaikka 70 % ukrainalaisista vastusti NATO-jäsenyyttä, Yhdysvallat alkoi voimistaa NATOn läsnäoloa. Vallankaappauksessa Yhdysvaltojen liittolaisina toimineet natsijoukot liitettiin maan viralliseen armeijaan ja turvallisuuspalveluiden johto on äärioikeiston käsissä.

Suomen kansa on perinteisesti vastustanut NATO-jäsenyyttä. Lupauksistaan huolimatta presidentti Niinistö ei halunnutkaan kansanäänestystä vaan lähti sivupolkuja Yhdysvaltain presidentin kanssa toteuttamaan sopimustaan Suomen liittämisestä NATO:on.

Valtamedia on jo taloudellisten kytköstensä vuoksi suhtautunut NATO-jäsenyyteen myönteisesti. Kun Venäjä lähti pysäyttämään natseilla vahvistetun Ukrainan armeijan kansanmurha-aietta helmikuussa 2022, se reagoi äärimmäisellä tavalla. Venäjä leimattiin hyökkääjäksi.

Media ja Suomen valtiojohto ovat yhteistoimin muovanneet suomalaisten todellisuudentajun. Vain itsenäisesti kansainvälisistä lähteistä tietonsa hakevat yksilöt ja ryhmät ovat käsittäneet minkälaista peliä suomalaisten turvallisuudella nyt pelataan.

 

                                                         ***

Jokainen inhimillisyyttä ja rehellisyyttä kunnioittava henkilö voi jakaa Venäjään liittyneiden alueiden helpotuksen näiden päästessä 8 vuoden kärsimyksen jälkeen Venäjän suojelukseen. Samalla voi jakaa kauhistuksen Suomen valtiojohdon sodanlietsonnasta, suoranaisesta uhosta.

Samaan aikaan Suomen asukkaat kärsivät Euroopan unionin ja erityisesti Suomen vaatimista ja päättämistä pakotteista Venäjää vastaan.

Koronaepidemian aikaan Venäjä oli ensimmäisenä kehittänyt tieteellisesti arvostetun rokotteen, jota Euroopan unioni ei suostunut rekisteröimään. Venäjä oli valmis tarjoamaan sitä käyttöön ja lähetti jopa ilmaiseksi useisiin kehittyviin maihin. Sen jälkeen Euroopan Unioni halusi rangaista Venäjää sen pyrkiessä estämään kansanmurhan Itä-Ukrainassa ja päätti lopettaa kaasun ostamisen Venäjältä vahingoittaakseen Venäjää. Venäjän kaasu on kuitenkin elinehto varsinkin Saksalle. 

Yhdysvallat haluaa vahingoittaa Venäjää. Yhdysvaltoja miellyttämään haluava Euroopan unioni taipuu myötäilemään. Yhdysvallat vaati Saksaa olemaan ottamatta käyttöön Venäjän ja Saksan yhteistä Nordstream kaasuputkea. Saksa totteli. Pelätessään Saksan kansan ryhtyvän vaatimaan talven kylmän sään uhatessa kaasuputken ottamista käyttöön, Yhdysvallat liittolaisineen räjäytti kaasuputket ja yrittää sabotoida myös Turkin kautta tulevaa putkea.

Suomen valtiojohto ja media antavat kuvan, että Venäjä toimii väärin, vaikka se on aina ollut valmis myymään kaasuaan. Kaasu maksettiin aikaisemmin dollareilla, jotka säilytettiin länsimaiden pankeissa. Halutessaan vahingoittaa Venäjää länsimaat ottivat haltuunsa pankkeihinsa säilytetyt Venäjälle kuuluvat rahat. Tämän jälkeen Venäjä vaati maksamaan kaasun ja öljyn sen kansallisessa valuutassa ruplissa, jotka säilytetään venäläisissä pankeissa. Siten Venäjän omaisuuden varastaminen tai kaasun saaminen ilmaiseksi ei enää kävisi.

Nämä ratkaisut tuntuvat normaalijärjellä ajateltuna perustelluilta. Mutta normaalijärki ei enää vallitse ”lännessä”, vielä vähemmin länteen asemoituvassa Suomessa. Ratkaisut ovat saaneet Euroopan Unionin ja USAn vimmoihinsa.

 

 

                                                         ***

Presidentti Putin piti erinomaisen puheen siinä tilaisuudessa, jossa hän juhlisti neljän uuden alueen liittymistä Venäjään. Jokaisen, joka haluaa ymmärtää, mistä liitoksissa on kyse, kannattaa lukea tuo puhe. Ahneen, pommituksiin, terrorismiin ja sabotaaseihin turvautuvan lännen ja Venäjän maailmankuvien välillä on ero. Venäjä puolustaa kaikkien tasa-arvoisia oikeuksia eikä alistu Yhdysvaltojen keksimään sopimusvaraisen yhteistyön uuskieleen.

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Luhansk, Donetsk, Zaporodze, Herson, liittyminen Venäjään, Kiovan natsit, Zelensky, USA, NATO, 2014 vallankaappaus, kansanmurha, Sanna Marin, Sauli Niinistö, Joe Biden, NATO, 8 miljoonan ihmisen pääsy turvaan

SANNAMARININ ASEET TAPPAVAT UKRAINALAISIA

Maanantai 15.8.2022 klo 10.14 - Pirkko Turpeinen-Saari

Sanna Marinin johtama hallitus on lähettänyt aseita Ukrainan hallitukselle jo useita kertoja. Se on  vastoin kansainvälistä normia olla lähettämättä aseita sotaa käyvään maahan.

Niin pääministeri Marin kuin presidentti Niinistö sanovat olevansa ”Ukrainan tukijoita” ja sen puolella.

Sanna Marin on esiintynyt uutiskuvissa luotiliivit päällä kertoen haluavansa ”Ukrainan voittavan”.

Tosiasiassa Marinin lähettämien aseiden luodit osuvat ukrainalaisiin. Donetskin ja Luhanskin alueella asuvat ukrainalaiset ovat olleet jo 8 vuotta Kiovan hallituksen pommitusten kohteina. Marin ei pysty lähettämään sellaisia aseita, joiden luodit osuisivat vain Donetskin ja Luhanskin alueen asukkaita puolustamaan tulleisiin venäläisiin. Sellaisia äidinkieleen tai kansallisuuteen pohjautuvaan erotteluun pystyviä luoteja ei ole vielä keksitty.

 

                                                     ***

80 vuotta sitten Ukrainassa toimi Hitlerin Saksan Einsatz kommandon ryhmiä apureinaan paikallisia natsihenkisiä ukrainalaisia. Nämä apurit tappoivat jopa 10 000 juutalaista, kommunistia ja neuvostopartisaania päivässä saksalaisten kuvatessa tapahtumia ja huolehtiessa toivotusta lopputuloksesta. Tieteellisyyttä lähestyvä teurastus ja jälkien peittelyoperaatio oli erityisen ”onnistunut” Kiovan ja Lviv’in alueilla.

Varsin harva toimintaan osallistunut saksalainen tai ukrainalainen tuli tuomituksi. He jatkoivat tiedemiehinä, upseereina, tuomareina ja opettajina pystyen jatkamaan ideologiansa levittämistä uusille sukupolville.

 

 

                                                      ***

Saksan liittokansleri Helmut Kohl oli saanut koulutuksensa Hitlerin armeijaan henkilökohtaisesti. Hän aloitti modernin saksalaisten yhteistyön natsien ja jihadisti -terroristien kanssa tavoittamaan päämääräänsä Jugoslavian hajottamista ja haltuunottoa yhdessä Yhdysvaltojen kanssa. 

Sen jälkeen Yhdysvaltojen ja Saksan sotilaallisessa toiminnassa ei ole kysytty yhteistyökumppaneiden ideologiaa.

 

                                                      ***

Kohlista seuraava liittokansleri Gerhard Schröder aloitti Jugoslavian pommitukset. Näyttää siltä, että hänen elämänkokemuksensa ja tietoisuutensa Henry Kissingerin tapaan on muuttanut hänen käsityksiään geopolitiikasta ja kansojen välisen kanssakäymisen menetelmistä. 

 

 

                                                    ***

 

Suomen onnettomuudeksi olemme saaneet samaan aikaan Ukrainan presidentin ja hallituksen natsi -ideologiaa tukevan tasavallan presidentin ja pääministerin. Jälkimmäinen on sitä kokemattomuuttaan ja koska hänellä ei ole mitään käsitystä historiasta. Ensimmäinen eli presidentti on sitä tietoisesti halussaan miellyttää jo heti toisen maailmansodan jälkeen natseja ja jihadisteja hyväksikäyttävää Yhdysvaltoja.

 

 

                                                           ***

Kuten olen aikaisemmissa blogeissani, lähinnä Thierry Meyssanin artikkeleihin viitaten, kertonut, Ukraina on ottanut käyttöön vahvan natsi-ideologian. Natsijoukkiot on integroitu armeijaan ja koko yhteiskunnan rakenne, katujen nimeämiset, liput, juhlapäivät, soihtukulkueet, kidutukset, kieli- ja identiteettipolitiikka ovat muuttaneet koko yhteiskunnan kauhun yhteiskunnaksi. 

Koko kieli ja sananparsi on muutettu ”valekieleksi”. Demokratiaa puolustaneita ja Yhdysvaltojen tukemaan väkivaltaiseen vallankaappaukseen alistumattomia Luhanskin ja Donetskin asukkaita alettiin kutsua ”terroristeiksi”. Venäjän tultua 8 vuotta Kiovan hallituksen jatkaman terrorin jälkeen Donetskin ja Luhanskin avuksi näiden julistettua alueensa itsenäiseksi, Venäjää on Kiovan sananparressa alettu kutsua ”terrorismin tukijaksi”.

 

                                                     ***

Samaan aikaan Ukrainan presidentti Zelensky jatkaa totuuden muuttamista valheeksi. Näinhän natsi-Saksassa kaasukammioita kutsuttiin puhdistaviksi suihkuiksi ja käsitys juutalaisista, serbeistä ja kommunisteista tarjottiin iljettävin termein, koiriakin halpa-arvoisempina.

Kiovan hallituksen ohjushyökkäykset ydinvoimaloihin tarkoituksena saada aikaan ydinsaastepilvi tai tislaamoon, josta ohjusiskun synnyttämä ammoniakkipilvi saastuttaa laajoja alueita ovat tyypillisiä natsi -henkiselle piittaamattomuudelle ja se on ehdottomasti terroria.

 

                                                     ***

Suomen ylikansallisesta pääomasta, Yhdysvalloista ja maamme hallituksen rakentamasta tiedonvälityksen sensuurista riippuvainen valtamediamme asettuu natseista riippuvaisen Kiovan hallinnon ja presidentti Zelenskyn valheiden tukijaksi. Tuon valheen oleellinen osatekijä on Venäjän mustamaalaaminen ja muuttaminen auttajasta hyökkääjäksi.

 

                                                     ***

Sanna Marinin hallituksen ja tasavallan presidentin seuraava suunnitelma näyttää olevan yritys tuhota Venäjä Yhdysvaltojen kaavailujen mukaan.  Suomenlahden kansainvälisten vesien tukkiminen venäläisiltä laivoilta ja ydinohjusten hankkiminen maahamme perustellaan keinotekoisesti rakennetulla ”Venäjän uhalla”. Maamme pääministeri ja presidentti johtavat tätä epätodellista kriittistä suhtautumista venäläisiin. Pääministeri vaatii venäläisten matkustuskieltoa Suomeen. 

Natsi-Saksan ja fasistisen Kroatian suhtautuminen serbeihin, juutalaisiin, venäläisiin, mustalaisiin ja kommunisteihin vuosina 1941 - 45 oli samanlaista kuin Suomen hallituksen ”hyväksymä” suhtautuminen Donetskin ja Luhanskin ukrainalaisia auttamaan tulleisiin venäläisiin. Sanna Marinin luodit osuvat edelleen ukrainalaisiin eikä sitä voi millään natsi-sloganilla muuttaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Sanna Marin, asevienti Ukrainaan, Kiovan natsi-ideologia, hyökkäys ydinvoimalaan, terroriteot, Sauli Niinistö, kansanmurhat,

On aika riisua naamiot ja lopettaa näytteleminen

Lauantai 5.3.2022 klo 12.31 - Pirkko TurpeinenSaari

Suomessa on vallalla täydellinen tiedonvälityksen sensuuri. Kaikki kanavat saada tietoa suoraan Venäjältä on EU:n toimesta katkaistu. Sen sijaan suomenkielinen russofobinen propaganda on noussut huippuunsa. Totuus on kadonnut täysin.

Vuonna 2014 näimme Ukrainassa tapahtuvan USA:n johtaman väkivaltaisen vallankaappauksen - "värivallankumouksen". Siinä CIA:n kouluttamien tarkka-ampujien rinnalla natsijoukkiot pahoinpitelivät ja tappoivat Maidanin torilla yli 100 ihmistä, poliiseja ja mielenosoitukseen osallistuvia kansalaisia.

Eduskunnan Radan seinät koristeltiin natsilipuilla, parlamentin suurin puolue Alueiden puolue ja kommunistinen puolue 13 eduskuntapaikallaan, kiellettiin. Kommunistipuolueen puheenjohtajan kotiin heitettiin palopommi ja juutalaishautausmaata vandalisoitiin.

Jo usean vuoden ajan natsi-ajan sankareiden kunniaa oli palautettu muistomerkeillä ja vaihtamalla kadunnimiä heidän kunniakseen. Kaappauksen jälkeen äidinkieleltään venäjänkielisen kansanosan oikeuksia supistettiin radikaalisti puuttuen heidän keskeisiin ihmisoikeuksiinsa.

Tällä väkivallalla oli EU:n tuki.

EU-ulkoministerien, presidentti Janukovichin ja mielenosoittajien edustajien saavuttamasta sovintoratkaisusta, seuraavien vaalien aikaistamisesta, huolimatta mielenosoittajat hylkäsivät sopimuksen. Presidenttiä uhattiin väkivallalla. Hänen autosaattuettaan vastaan hyökättiin. Mikäli hän olisi ollut autossaan, hän olisi kuollut. Varautumisen johdosta hän oli paennut suoraan kodistaan helikopterilla säilyttäen henkensä.

Suomen ja EU:n nykyilmapiirissä mielenkiintosinta on se, että henkilöt ja tiedotusvälineet jotka ovat vähiten perillä asioista, esittävät kaikkein äänekkäimmin kantansa. Totuuden selvittäminen ei nyt kiinnosta, koska "valta" on niillä, jotka ovat Ukrainan sodan aiheuttaneet.

Ketkä sitten ovat vastuussa Ukrainan sodasta.

Lyhyesti sanottuna ne, jotka ovat vastuussa muustakin väkivallasta maapallolla: Yhdysvallat NATO-liittolaisineen.

Vallankaappauksensa jälkeen Yhdysvallat, Obaman varapresidentin Joe Bidenin ja apulaisulkoministeri Victoria Nulandin avulla valitsivat Ukrainalle uuden, vallankaappaushallituksen pääministerinään Jatchenjuk. tuttavallisesti Jats, kuten Nuland häntä kutsui. Hallituksen jäsenistä useat olivat ulkomaiden kansalaisia - toki perustuslain vastaisesti. Tunnettuahan on, että USA ei ole vuoden 2000 Bratislavan kokouksesta lähtien sitoutunut noudattamaan kansainvälisiä lakeja. Varapresidentti Biden totesi julkisesti puhuneensa vuoden 2015 aikana enemmän valitsemansa Ukrainan pääministerin kuin vaimonsa kanssa.

Ukrainan sisäministeriössä oli kokonainen kerros varattuna CIA:n käyttöön ja ulkona liehui USA:n lippu. 

Itä-Ukrainan Donetsk ja Luhansk eivät alistuneet vallankaappaushallituksen päätöksiin vaan muodostivat omat autonomiset alueensa.

Vallankaappauksen jälkeisen eduskunnan puhemies Turchinov julisti v. 2014 näille Itä-Ukrainan alueille terrorisminvastaisen sodan.

Jollakin tavoin vielä demokratiaan uskovalle herää kysymys: onko väkivaltainen tarkka-ampujien avulla suoritettu vallankaappaus terrorismia vai demokratiaa kannattavien alueiden pyrkimys jatkaa demokratiana.

Nyt kyseessä on presidentti Bidenin halu jatkaa eräänlaisena Ukrainan hallitsijana, suurvisiirina. 

Yhdysvallat on jatkanut CIA:n ja sotilaallisten neuvonantajien kautta Ukrainan integroimista osaksi NATOa. Maahan on perustettu mm. bioaselaboratorioita ja lukemattomia sotilaallisia valmiuksia. Bratislavan kokouksen eräs tavoite oli NATOn laajentaminen Baltiasta Ukrainan Odessaan ja Venäjän pääsyn Itämerelle estäminen.

Presidentti Zelensky tuli valtaan "rauhaan" pyrkivänä presidenttinä. Hänen koomikko-taustansa ei ole luonut presidenttiydelle edellytyksiä. Hän on täysin USA:n presidentin talutusnuorassa. Yhdysvallat on saanut nyt 8 vuoden ajan tehdä Ukrainalla mitä se haluaa.

Ukrainan natsien Azovin pataljoona on integroitu Ukrainan armeijaan. Natsit kehuvat avoimesti haastatteluissa kuinka he n. 10% parlamentaarisesta kannatuksestaan huolimatta ovat paljon vaikutusvaltaisempia. Suora väkivalta ja väkivallalla uhkaaminen on heidän valttinsa. Väkivalta kohdistuu niin äidinkieleltään venäjänkielisiin ukrainalaisiin, myös äärimmäisenä väkivaltana romaneihin. Viimeisten 8 vuoden aikana Azovin pataljoona on saanut taisteluharjoitusta Donbassin kontaktilinjalla.

Natsijohtajat ovat presidentti Bidenin arvostettuja vieraita valkoisessa talossa, samalla tavalla kun Jugoslavian haltuunotossa USA:n liittolaiset Osama bin Laden, mafia-pomo Hashim Thaci ja Kroatian natsit. Yhdysvaltojen vahva natsi-diaspora rahoittaa natsien toimintaa ja he auttoivat myös, joukukuussa edesmenneen senaattori Dolen presidentinvaalikampanjaa 1990-luvulla.

Ukrainan kriisissä kuten muissa USA:n sotilaallisissa hankkeissa tiedonvälityksen ohjailu on keskeistä.

Venäjä pyrki neuvotteluin saamaan Minskin sopimusta toteutettua. Sen takaajamaat Saksa ja Ranska eivät 8 vuoteen tehneet elettäkään sen toteuttamiseksi. Yhdysvallat ei sallinut sitä, sillä rauhanomainen Ukrainan konfliktin ratkaisu olisi haitannut sen tavoitteita Ukrainassa.

Juuri siksi Venäjä ei katsonut olevan kannattavaa neuvotella Zelenskyn kanssa. Myös Saksan itsenäisyys neuvotteluissa on kyseenalainen, onhan se Yhdysvaltojen armeijan miehittämä maa. 68 000 yhdysvaltalaissotilaan läsnäolo ja ydinohjusten sijainti Saksan maaperällä on vahva este itsenäisille neuvotteluille.

Euroopan unionin itsenäisyys neuvotteluosapuolena lienee myös kyseenalainen. EU-komission  puheenjohtaja Ursula von der Leyen on Saksan entinen puolustusministeri. Voi vain olettaa, että päivittäinen yhteistyö USA:n sotavoiman ja yhteisten NATO-hankkeiden suhteen vaikuttaa haitallisesti itsenäiseen päätöksentekoon.

ETYJ:in suhteen itsenäisyys on myös kyseenalainen. Jugoslaviassa USA:n ETYJ -johtaja oli myös CIA:n agentti solmien yhteyksiä albaaniterroristeihin saadakseen oikeat koordinaatit serbien pommituksiin. Donbassin siviileillä on myös ollut kysymyksiä ETYJ:n tarkkailijoiden objektiivisuuden suhteen.

Normaalin demokraattisen ajattelun perusteella presidentti Putinin ja ulkoministeri Lavrovin ehdotukset Venäjän turvallisuuden takaamiseksi ilman pelkoa NATO:n ohjushyökkäyksistä maan rajojen läheltä ovat perusteltuja. Miksi Venäjän turvallisuus olisi vähemmän tärkeä kuin maapallon muiden maiden turvallisuus.

Kaikkien Venäjän ja NATO:n välisten sopimusten rikkominen ja pöydän pyyhkiminen sopimusehdotuksilla on osoittanut, että Yhdysvaltojen johtama aseellinen voima kiinnostaa Eurooppaa enemmän kuin rauha toisen eurooppalaisen maan Venäjän kanssa.

Yhdysvallat ja Euroopan unionin NATO-maat ja NATO-liittolaiset ovat juuri palanneet 20v kestäneestä Afganistanin sodasta. Missä rauhanmarssit sotaa vastaan? Missä rauhan marssit Syyrian sotaa vastaan, missä Yhdysvallat liittolaisineen edelleen varastaa Syyrian öljyä ja viljaa synnyttäen äärimmäistä kurjuutta, eriarvoisuutta ja hätää.

Missä ilmaiset junakuljetukset ja ratikkaliput Syyrian pakolaisille, afganistanilaisille, irakilaisille. 

Venäjä on äärimmäisenä keinona turvautunut sotatoimiin voidakseen purkaa viimeisten 8 vuoden aikana Yhdysvaltojen ja EU:n NATO-maiden johdolla rakennetun sotilaallisen ja natsi-ideologiaan turvautuvan hyökkäysinfrastruktuurin maataan vastaan.

Uskon, että Venäjä ei ole päätynyt tähän menettelyyn kevein mielin, vaan maahansa kohdistuvan kohtuuttomuuden seurauksena.

Yhdysvaltojen ja EU:n nyt käyttämä sotilaallinen painostus, CIA:lle Lähi-Idästä ja Afganistanista  tyypillinen  terroristisen infrastruktuurin rakentaminen polttopulloineen ja "kansanmiliiseineen" on saanut riemukkaan vastaanoton USA:ssa ja EU-maissa. Jokainen asioita seurannut ymmärtää, että toiminta lisää siviilien kärsimystä ja pitkittää konfliktia.

Länttä ärsyttävä seikka: Moskova on todettu parhaaksi kaupungiksi asua! Tämän ja 20 vuoden aikana toteutuneen massiivisen köyhyyden vähentämisohjelman onnistuminen on saatava murskattua. Ilo toisen onnistumisesta on myrkkyä USA:n kaltaiselle oligarkialle, jossa sotateollisuus tuhoaa maapallon ilmaston kaikkien meidän puolesta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Biden, USA, sensuuri, Ukraina, CIA, Putin, Venäjä, presidentin murhayritys, Janukovich, Ukrainan natsit, Azovin pataljoona, RT-uutiset

NATSISMIN IMU: SUOMI USA:n JOHTAMAAN NATOON HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ

Maanantai 14.2.2022 klo 13.07 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen pääomapiireillä on voimakas imu natsismia kohtaan. 1920-luvulla Mannerheim olisi halunnut muodostaa suojeluskunnista itselleen yksityisen armeijan. Presidentiksi Mannerheimin sijaan valittu Ståhlberg oli laillisuuden ja demokratian kannattaja eikä hyväksynyt Mannerheimin heimosotia, joiden tavoitteena oli hyökätä Karjalaan ja tuhota Neuvosto-Venäjän hallinto Pietarissa.

Sisäministeri Heikki Ritavuori sulki Suomen rajan ja esti heimosotureiden kulun ja muonituksen. Suojeluskuntaselkkauksessa aktiivisesti toiminut Paul v. Gerich todennäköisesti rahoitti palkkamurhaajan, joka ampui helmikuussa 1922 Ritavuoren tämän kotiovelle Töölössä.

Vain vuotta myöhemmin 3.8.1923 etsivä keskuspoliisi pidätti Suomen työväenpuolueen STP:n johtajat ja koko eduskuntaryhmän, kaikkiaan yli 200 ihmistä, epäiltynä valtiopetoksen valmistelusta. STP:n arkistot ja kirjapainot suljettiin.

Vuonna 2014 Ukrainan tilanne muistutti hämmästyttävällä tavalla Suomen vuotta 1923.

Mutta mitä tapahtui ennen sitä 1996 ja 1998 välillä?

Yhdysvaltojen aseteollisuus näki tilaisuutensa koittaneen sosialististen maiden kadottua näköpiiristä. ( William Greider, The Nation) Se perusti komitean "US Committee to Expand NATO" tarkoituksenaan levittää NATO-jäsenyys entisiin Itä-Euroopan sosialistisiin maihin. Puheenjohtajaksi valittiin Lockheedin strategisen suunnittelun johtaja Bruce Jackson. 1996 ja 1998 välillä kuusi suurinta aseteollisuusyhtiötä käytti, The New York Timesin mukaan 51 miljoonaa dollaria kongressin ja yleisen mielipiteen lobbaamiseen, tukijoinaan etnisiä itä-eurooppalaisia.

Bill Clinton aloitti projektin ja sai aseteollisuuden hurraamaan. Yhdysvallat antoi aseellista "Marshall-apua"; lainoja ja takuita maille, joilla ei olisi ollut mitenkään varaa hankkia kalliita yhdysvaltalaisia aseita toimivien entisten aseiden tilalle, kunhan maat vain liittyivät NATOon.

Eräs kongressin edustaja uskoutui New York Timesille "Olemme valmiit antamaan vaikka laivaston Unkariin" vaikka sillä ei ole edes yhteyttä mereen, kunhan maa vain liittyy NATOon. Puola, Tsekki ja Unkari liittyivät vaikka ei vielä Ukraina. Puola halusi 48 Lockheedin F-16 hävittäjää ja 5 Hercules kuljetuskonetta. Romania halusi korvata MIGit amerikkalaisilla hävittäjillä. Bulgarian puolustusministeri havitteli F-16 ostoksia.

Ukrainan kohdalla ei ollut ongelmaa senaattorien Mc Cainin ja kumppaneiden mielestä. He määrittelivät Ukrainan pääasialliseksi ei-NATO- kumppanimaaksi. 100 miljoonaa on myönnetty sotilaalliseen apuun, hyökkäysvaunujen ja lentokoneiden torjuntaohjuksiin. Rahapula ei haittaa. USA lainaa.

Suomen rooli tänään muistuttaa huvittavalla tavalla Ukrainaa 1990-luvun lopulla. Sama oli tilanne syyskuun 14. päivänä 1939 Akateemisen Karjalaseuran julistaessa:"Nyt on aika iskeä. Sotilaittemme uljas sankarihenki ja päällystömme henkinen ylivoimaisuus oppimattoman ja sivistymättömän ryssäläispäällystön rinnalla. Voittomme on varma. Kohta tulee hetki, jolloin emme enää taistele yksin."

Nykyinen Suomen ulkopoliittinen johto arvioi, että NATO ja NATO-optio antavat kehyksen mahdollisuudelle osoittaa röyhkeyttä naapurimaatamme Venäjää ja sen ajatusmaailmaa kohtaan.

Pääministeri Marin on juuri ilmoittanut NATO:on liittymisen olevan mahdollista jo tällä vaalikaudella. Yhdysvaltojen aseteollisuus ja valtamedia, Washington Post ja New York Times, hallituksen äänitorvet, imartelevat presidentti Niinistön ulkopoliittisia taitoja kuten Lipposen hallituksen (jossa Niinistö oli ministerinä) taitoja Kosovon NATO- pommitusten mahdollistajana v. 1999.

Suomi on osoittanut tukevansa USA:n ja Ukrainan natsien johtamaa Ukrainan väkivaltaista vallankaappausta. Yhdysvaltalainen senaattori Mc Cain oli Maidanilla paikan päällä kannustamassa ja jatkamassa 1990-luvulla alkanutta työtään Ukrainan sotilaalliseksi haltuunottamiseksi. Natsiliput koristivat Radan, Ukrainan parlamentin seiniä kommunistien ja juutalaisten pelätessä turvallisuutensa puolesta. Tarkka-ampujien uhreja oli yli 100.

Natsismin noustessa Suomessa 1920-luvulla kansalaisten demokraattiset oikeudet kapenivat. Ukrainassa v. 2014 väkivaltaisen vallankaappauksen ja sitä seuranneen Kiovan vallankaappauseduskunnan julistaman sisällissodan aikana kansalaisten demokraattisia oikeuksia on kavennettu merkittävästi. 

Venäjän kielen puhuminen julkisella paikalla on kielletty, useita TV-kanavia ja lehtiä on lakkautettu, poliitikkoja pidätetään ja mielivalta kansalaisia kohtaan muistuttaa vainoa.

Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen seurauksena Yhdysvallat valitsi pääministerin ja ylikansallisen hallituksen. Obaman varapresidentti Joe Biden kävi antamassa ohjeita paikan päällä Radassa esimerkiksi yleisen syyttäjän vaihtamisesta. Yhdysvallat julisti Venäjän vihollismaaksi. Kongressi valtuutti presidentti Obaman aloittamaan sodan Venäjää vastaan tarvitsematta enää kääntyä kongressin puoleen.

Ukrainassa on kyseessä Yhdysvaltojen ja EU:n sotilaallisesti  tukema siirtomaavalta. Yhdysvallat ja Ukraina ovat YK:ssa ainoat maapallon maat, jotka eivät vastusta fasismia. Suomikaan ei vastusta, mutta ei puolustakaan julkisesti vaan äänesti tyhjää.

Azovin natsipataljoona uhkaa Donbassia. Yhdysvallat ja sen liittolaiset lähettävät aseita Ukrainaan ja pyrkivät jatkamaan määräysvaltaansa maassa, vaikka sotilaallisesti, kuten Kosovossa. Siksi ei liene hämmästyttävää, että fasimin vastaisen taistelun ykkösmaa Venäjä on huolissaan vainon kohteena olevien demokratiaa kannattavien Donbassin asukkaiden kohtalosta.

Suomen ulkopoliittinen johto on epäitsenäinen. Yhdysvallat, jonka tunnusmerkkejä ovat piittaamattomuus kansainvälisistä laeista sekä aseellinen ja taloudellinen väkivalta, ei sovi liittolaiseksi. Parasta aikaa Yhdysvallat miehittää osaa Syyriasta, varastaa öljyä ja viljaa sekä tukee ISIS-terroristeja omaksi hyödykseen.Libya ja Irak ovat raunioina. Yhdysvaltojen mediajulkisuuden valossa paistattelu vastaa yhteistyötä Göbbelsin kanssa.

NATO-liittolaisuus toisi vastuullemme laittomat pommitukset, myös uraaniaseilla, epäinhimilliset talouspakotteet uhreille, poliittiset oikeusistuimet sekä valheista elävän median, minkä seurauksena niin lasten kuin aikuisten kyky inhimillisyyteen ja luovuuteen katoaa.

Päinvastoin kuin pääministerimme väittää, ongelmana ei ole Venäjä vaan Yhdysvallat ja sen aseteollisuus.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: NATO:n laajenemisen tausta, ministeri Heikki Ritavuoren murha, natsismin nousu 1920-luvulla ja 2000-luvulla, NATO-jäsenyys, Suomen pääministeri, Ukrainan natsit, Suomen tuki natseille

Suomalaisten rapautuva moraali

Lauantai 25.12.2021 klo 12.09 - Pirkko Turpeinen-Saari

Ystävämme, nyt jo edesmennyt psykoanalyytikko Arno Gruen on useissa kirjoissaan kuvannut sitä, kuinka meihin kasvatetaan hylkäämisen ja hyväksymättömyyden uhalla syyllisyydentunteet. Nuo syyllisyydentunteet ohjaavat toimintaamme enemmän kuin eläytyminen ja empatia.

Pystymme harjoittelemaan naapurimaamme asukkaiden tappamista ilman, että se tuntuu pahalta. Päinvastoin tuntisimme syyllisyyttä ellemme menisi armeijaan. 

Itse asiassa valtiovalta on tämänkin ajatellut puolestamme. Jos kieltäydymme menemästä harjoittelemaan tuota tappamista, meille langetetaan 173 vuorokauden vankeusrangaistus.

                                                             

Hollantilainen hävittäjälentäjä lähestyi  v. 1999 Jugoslavian hajottamissodan aikana Belgradin TV-asemaa. Tarkastuslennolla hän totesi valojen palavan rakennuksessa. Parkkipaikalla oli myös autoja. Väki oli siis toimituksessa. Hetken kuluttua hän kaarsi takaisin ja ampui ohjuksen rakennukseen. 17 työntekijää kuoli.

Afganistanin 20v kestäneen sodan päättyessä, yhdysvaltojen lennokki tappoi afganistanilaisen avustustyöntekijän lapsineen keskellä Kabulia.  Monia perheitä, hääseurueita ja muita ryhmiä oli noiden vuosien aikana tapettu niin Pakistanin kuin Afganistanin puolella.

Jugoslavian hajottamissodassa,Libyassa, Irakissa, Syyriassa ja Afganistanissa muiden muassa  syyllisyys on delegoitu NATOlle. Yhdysvaltojen ylikansallisesti toimivan NATO-sotajoukon tehtävänä on suorittaa tapot, joita normaalilainsäädännössä kutsuttaisiin murhiksi, NATOn jäsenmaiden puolesta.

                                                        

Kun puukottaja lähestyy veitsi tanassa minua, ryhdynkö neuvottelemaan puukon kanssa: älä viitsi tappaa minua! Vai yritänkö saada puukottajan muuttamaan mielensä ja lopettamaan aikeensa.

                                                     

Hollantilainen lentäjä ei joutunut vastuuseen joukkomurhastaan koska sotilasjärjestö NATO oli hyväksynyt kohteen pommittamisen. Sotilasjärjestö NATO ei myöskään joutunut vastuuseen teollisuuslaitoksiin, öljyjalostamoihin, ihmisiin ja luontoon kohdistunesta joukkotuhostaan. Päinvastoin, uhrit, serbit haastettiin oikeuteen maansa ja kansainvälisten lakien puolustamisesta.

                                                       

Bosnian serbikenraali Ratko Mladic tuomittiin elinkautiseen vankeuteen muun muassa "Srebrenican kansanmurhasta", joka oli ICTY:n edustaja Jean Rene Ruezin keksimä lavastus kuten niin moni muukin USAn provokaatio. Tieteellisten tosiasioiden arvo on nolla, silloin kun Yhdysvaltojen valtakeskusten edut ovat kyseessä.Srebrenican huimia uhrilukuja tarvittiin peittämään samaan aikaan Kroatiassa yhdysvaltalaisten kenraalien kouluttamien kroaattisotilaiden suorittam Operaatio Myrsky, serbeihin kohdistunut kansanmurha.

CNN-kanavan haastattelussa v. 1995, kenraali Mladic totesi seuraavaa:

"Haluaisin varoittaa maailmaa niistä voimista, jotka ovat lähteneet vaaralliselle tielle," hän sanoi.

"Olen aivan varma, että yksikään kansanryhmä, joka nyt taistelee tällä alueella ei tarvitse aseita. Uskon myös, että jokainen keskenään sotaa käyvä ryhmä on sitä mieltä, että meidän ei tulisi taistella ulkomaisten intressien ja maailman valtakeskusten puolesta. Tänne olisi pitänyt lähettää tervejärkisiä ihmisiä, väkeä jotka voisivat luoda edellytyksiä rauhaan, lopettaa sodan, palauttaa meidät normaaliin elämään ja rakentaa uudelleen tuhotut kylät ja kaupungit, sillä Balkan on elimellisesti tärkeä alue koko Euroopalle."

"Serbit eivät koskaan ole valloittaneet tai miehittäneet muiden kansojen alueita. Serbit eivät julistaneet tai aloittaneet tätä sotaa."

"Näin henkilökohtaisesti kuinka F-16 hävittäjät muiden muassa pudottivat pommeja niskaamme. Meitä ei loukkaa eniten se, että lapsemme kuolevat noiden pommien kohteena, vaan se käsittämätön seikka, että pommien pudottajien vanhemmat olivat niitä, (liittoutuneet)jotka taistelivat kanssamme rinta rinnan ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa, yhteistä vihollista vastaan. Tuolloin heidän nyt tukemiensa joukkojen esi-isät taistelijat Itävalta-Unkarin ja Hitlerin kanssa yhdessä."

Toimittajan kysymykseen Srebrenicasta hän totesi:" Osa muslimiväestöstä, joka oli osallistunut serbejä vastaan suoritettuihin hirmutöihin, raivasi tuona päivänä taistellen tiensä kohti Tuzlaa, Kladanjia ja aina Serbiaan saakka, todennäköisesti peläten kostoa.""Matkan aikana käytiin ankaria taisteluita, joissa molemmat osapuolet kärsivät vakavia tappioita.Osa muslimijoukoista päätyi heidän televisionsa kertoman mukaan Tuzlaan. Heidän komentajansa Rasim Delic ilmoitti, että hän kokoaisi Srebrenican 28:nnen ja 38:nnen divisioonan uudelleen. Kuvittele, kokonainen divisioona YK:n turva-alueella."

Lopuksi hän totesi:"Ei ole epäilystäkään, siitä, että hyökkäyksen syynä oli maailman valtakeskusten halu saksalaistaa ja islamisoida Balkan ja Eurooppa."

Sotavuosien aikana kenraali Mladic oli piikki USA:n,NATO:n ja länsipropagandan lihassa. Hänet tuli nöyryyttää ja vaientaa kuten näemme Julian Assangea vainottavan ja nöyryytettävän tai kuten olette kuulleet kosovolaisen serbikansanedustajan joutuneen vankilaan totuuden puhumisesta Racakin lavastetusta joukkomurhasta. 

                                                    

Niin kauan kuin länsimaat ulkoistavat moraalinsa NATO:lle tilanne muistuttaa sitä kuin ulkoistaisimme neuvottelut puukolle, puukottajan asemasta. NATO rikkoo vailla vastuuta kansainvälisiä lakeja ja sopimuksia.

Yhdysvaltojen ulkoministeriö puolestaan ilmoitti kokouksessaan Bratislavassa v. 2000 luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja ja aikovansa laajentaa NATOn vaikutuspiirin Baltiasta Odessaan ja estävänsä Venäjän pääsyn Itämerelle.

Nämä kokoukset, ilmoitukset ja toimet ovat tosiasioita. Suomi ilmoittaa Yhdysvaltojen olevan sen lähin liittolainen ja yhteistyökumppani. Suomi on siis ulkoistanut moraalinsa NATO:lle ja Yhdysvaltojen sotilasteolliselle kompleksille sekä siinä ohessa Yhdysvaltojen ulkoministeriölle.

                                                   

Arno Gruen käyttää usein alkuperäiskansojen kasvatustapoja esimerkkeinä:

Pikkulapset, pieni poika ja hänen sisarensa riitelivät leivästä pienessä alkuasukas-kylässä Papua-Uudessa Guineassa. Tilannetta kaukaa seurannut äiti juoksi paikalle ja otti leivän käteensä ja taivutti sen kahtia, jonka jälkeen hän antoi molemmat puolikkaat pikku-pojalle. Poika katseli itkua tuhertaen leivän puolikkaita kädessään. Nythän niitä oli kaksi. Hän antoi toisen sisarelleen.

                                                 

Suomen valtamedian ja ulkopoliittisn johdon on EU:hun liittymisen jälkeen ollut vaikea nähdä, että rauhan kannalta on kaikkein parasta kun otetaan huomioon kaikkien maapallon maiden rauhantarpeet. Jokaisella, myös Venäjällä on oikeus rauhaan ja omalakiseen kehitykseen kansalaistensa parhaaksi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: moraali, sotarikokset, tilatut kansanmurhat, USA, NATO, Srebrenica, Ivan Todosijevic, Ratko Mladic

Kansanmurha keskellä EUta ja miten se tehdään

Lauantai 13.2.2021 klo 15.40 - Pirkko Turpeinen-Saari

Saksan liittokansleri kutsuu hajotettavaksi sovitun liittovaltion kahden valtion edustajat puheilleen. Hän lupaa aseita Itä-Saksan vanhoista asevarastoista sotaan hajotettavan liittovaltion armeijaa vastaan.

Yhdysvaltojen kongressi on tahollaan määrännyt hajotettavan liittovaltion kaikki lainat irtisanottaviksi yhdessä yössä. Samoin tekee IMF.

Yhdysvaltojen kongressi määrää millaiset vaalit liittovaltion osavaltioissa on järjestettävä ja minkälaiset tulokset vaaleissa on saatava. Liittovaltio itsessään ei saa Yhdysvaltojen kongressin päätöksellä järjestää vaaleja.

CIA saa käyttöönsä, entisen virkailijan mukaan, miljoonia dollareita liittovaltion eri kansanryhmien välisten ristiriitojen kärjistämiseen. Olivathan liittovaltion kansanryhmistä kroaatit fasisteja, jotka suorittivat taisteluissaan ja keskitysleireissään yhdessä katolisten pappien kanssa serbien ja juutalaisten kansanmurhan 1941-45.

Bosnian muslimit ja Kosovon albaanit vuorostaan olivat liittoutuneet natsi-Saksan kanssa suorittamaan serbien kansanmurhaa.

Nyt liittokansleri ja Yhdysvaltojen kongressi saavatkin vaaleissa toivomansa tuloksen.

Kroatia säätää välittömästi rasistisen perustuslain, jossa monilla Kroatian alueilla enemmistönä olevat serbit siirretään toisen luokan kansalaisiksi.

Kroatia julistetaan ”kroaattien maaksi”. Presidentiksi tulee holokaustin kieltäjä. Serbit tulevat henkilötunnuksen numeroiden mukaan tunnistettaviksi. Serbiomaisuuden konfiskointi tulee yhä laillisemmaksi.

Kroatian presidentti Tudjman jakaa Itä-Saksan ylijäämävarastoista saamansa aseet kokoamilleen asejoukoille ja antaa näille poliisin merkit, jolloin aseen hallussapidosta tulee laillista.

Bosniassa presidentiksi valitaan Alija Izetbegovic, joka toisen maailmansodan aikana värväsi Bosnian muslimeja natsi- armeijaan. Hän kirjoitti 1970 Islamilaisen julistuksen, jossa ”paras serbi on kuollut serbi”.

Yhdysvaltojen ja Saksan suorittaman liittovaltion hajottamisprosessin alkaessa Islamilaisesta julistuksesta otetaan uusia painoksia.

Izetbegovic ei voita vaaleja, mutta mystisellä tavalla hänestä tulee NATO:lle palveluksia suorittava USA:n ja Saksan valtuuttama johtaja, joka yhdessä Osama bin Ladenin ja Bill Clintonin aseistuksella sekä rahoituksella suorittaa holokaustin Bosnian osuuden.

USA:n ja Saksan tavoite Jugoslavian liittovaltion hajottamiseksi onnistuu vain demonisoimalla serbit, jotka olivat liittovaltiossa enemmistönä. Kaikissa muissa osavaltioissa paitsi Serbiassa serbit ovat vähemmistönä. Liittovaltion hajottamista vastustavien serbien ääni asioissa tuli vaientaa tekemällä liittovaltion tason vaalit mahdottomiksi taloudellisen kiristyksen avulla.

Ainoastaan Serbiassa kaikki etniset ryhmät ovat tasa-arvoisia. Kroatia tavoittelee uutta fasismia ja Bosnia muslimi -kalifaattia.

***

Euroopan unioni perusttiin palvelemaan teollisuusyrittäjien Round Table of Industrialist’s -järjestön tavoitteita. EU tulee palvelemaan erityisesti aseteollisuutta ja sitä palvelevaa NATO:a mutta runsaalla demokratiakuorrutuksella.

EU:n perustavassa kokouksessa Maastrichtissa liittokansleri vaatii tulevia jäsenmaita tunnustamaan rasistisen Kroatian itsenäisyyden, vaikka kroaateilla on vallassaan ainoastaan 1/3 osa maaperästä. Itsenäiseksi julistaminen merkitsee sotaa liittovaltiota vastaan.

EU-maat tunnustavat  yön neuvottelujen jälkeen Kroatian itsenäisyyden.

Kroaatit aloittavat liittovaltion armeijan parakkien saartamisen, katkaisevat veden ja sähköt, Slovenia ottaa kansainvälisen liittovaltion ulkorajan oman valtionsa hallintaan, samoin verot ja tullimaksut.

Liittovaltio Jugoslavian hajottaminen ja Saksan ja Yhdysvaltojen tavoittelema alueen sotilaallinen ja taloudellinen hallinta edellyttää kansainvälisiä lakeja ja omaa perustuslakiaan kunnioittavien serbien demonisointia. Holokaustin uhreja ja heidän johtajiaan aletaan koko valtamedian voimalla kutsumaan hitlereiksi.

Kroatian asejoukot tunkeutuvat Bosnian puolelle, mutta USA, Saksa ja NATO-maat saavat YK:n asettamaan talouspakotteet ainoastaan Jugoslavialle/serbeille. Kymmenen vuoden talouspakotteet ja kauppasaarto toimivat holokaustin menetelminä. Syöpäpotilaat kuolevat ilman kipulääkkeitä ja diabeetikot ilman insuliinia.

Yhdysvallat kieltää valtamediaa kirjoittamasta natsi-muslimien jälkeläisten hyökkäyksistä serbikyliin, joissa talot poltetaan, karja varastetaan ja ihmiset tapetaan. Fasistisen Kroatian ja heidän muslimi- liittolaistensa biologiset jälkeläiset suorittavat kesken jääneen holokaustin Bosnian osuuden loppuun.

Kroatiassa YK:n suojelemat Krajinan 250 000 serbiasukasta ajetaan keskiajalta peräisin olevilta asuinsijoiltaan tykkitulen ja pommitusten ajamina YK-sotilaiden levitellessä käsiään. Tuhansia tapetaan. USA:n entinen puolustusministeri Mattis kuvaa tätä Operaatio Myrskyä, maailman hienoimmaksi taisteluksi sitten toisen maailmansodan.

***

Keskustelen Slovenian entisen ulkoministerin kanssa Krajinasta. Hän sanoo serbien kokeneen kansanmurhan.

Presidentti Clintonin tilaama ”Srebrenican kansanmurha” ehtona Bosnian serbien NATO-pommitusten aloittamiselle suoritetaan 2 vuotta tilauksen jälkeen propagandassa, kun sitä ei voida todistaa käytännössä.

1400 a taistelussa Srebrenican ja Tuzlan välillä kaatuneesta ruumiista ei parhaalla tahdollakaan saa 8000:aa tapettua muslimimiestä ja -poikaa. Kansanmurha Srebrenican alueella kohdistuu serbeihin, ei muslimeihin.

***

Bosniasta Saksa ja Yhdysvallat NATO-liittolaisineen siirtyvät Kosovon valtaamiseen. 

Albaani-terroristit tukevat albaanijohdon tavoitetta etnisesti puhtaan albaani-Kosovon muodostamisesta. Demokraattiset tasaveroiset oikeudet etnisten ryhmien välillä eivät heitä kiinnosta.

Suora toiminta: vaaliboikotti, terroriteot, kieltäytyminen työskentelemästä valtion viroissa jatkuvat lähes 10 vuoden ajan. Terrori serbejä kohtaan muistuttaa toisen maailmansodan aikaa, jolloin albaanit liittoutuivat natsi-Saksan ja fasistisen Kroatian kanssa rahdaten ortodoksisia serbejä keskitysleireille.

Yhdysvallat tukee CIA:n avulla Albanian puolella harjoittelevia terroristeja. Bilderberg-ryhmä antaa suopean nyökkäyksen Serbian hajottamiselle ja USA:n sotilastukikohdan rakentamiselle Kosovoon. Saksa kouluttaa terroristeja ja rahoittaa asepukuja myöten.

Yhdysvallat valitsee liittolaisekseen kaikkein julmimmat terroristit, Drenica-ryhmän mafiajohtajat, jotka ovat myös Europolin etsittyjen listalla. Paitsi USA:n ja Saksan suoraa tukea terroristit rahoittavat toimintaansa huume- ase- ja elinkaupalla.

***

Jugoslavian serbipresidentti Milosevic ei alistu koko Jugoslavian NATO-miehitykseen. Suomen hallitus auttaa rakentamaan valheellisen perustan NATO-pommituksille salaamalla ratkaisevat oikeuslääkäreiden tutkimustulokset. Palvelus muistuttaa toisen maailmansodan aikaista Suomenlahden miinoitusta yhteistyössä natsi-Saksan kanssa.

Koska Jugoslavia ei suostu NATO-miehitykseen, pommitukset alkavat.

EU-Saksa pommittaa aivan samoin kuin natsi-Saksa. Säälimättömästi. Nyt liittolaisena on Yhdysvallat, jonka talouspiirit ainoastaan rahoittivat Hitleriä. Nyt samat talouspiirit ovat myös poliittisesti vallassa.

Katolinen demokraattipresidentti Clinton katolisen senaattori Bidenin tukemana pommittavat holokaustin uhreja ideologisista syistä. Biden kutsuu serbejä ”kretiineiksi”, vajaamielisiksi, ja siten pommitukset ansaitseviksi.

Saksa pidättäytyy pommituksista yhtenä päivänä. Se on Belgradin natsipommitusten vuosipäivä, jona 17 000 Belgradin asukasta kuoli yhden vuorokauden aikana vuonna 1941.

Tämän verran inhimillisyys on lisääntynyt natsi -ajoista.

Mikään ei estä pommittamasta presidentin virka-asuntoa tai maaseutuasuntoa. Milosevicin vaimon äiti kuoli saksalaisten keskitysleirissä, nyt yritetään tappaa tytärtä.

Nato suorittaa ympärivuorokautisia pommituksia näiden holokaustin uhrien niskaan maaliskuusta kesäkuuhun. "Belgrad ilman sähköä ja vettä" kirkuvat otsikot ilman mitään vaikutusta.

Pommitusten päätteeksi YK päättää Kosovon NATO-miehityksestä, alueen hallinnosta ja siitä, että Kosovo on pysyvästi Serbian maakunta.

***

Pölyn laskeuduttua Yhdysvallat alkaa rakentaa jättimäistä sotilastukikohtaa Serbian maakuntaan Kosovoon. Samaan aikaan alkaa albaanien terrori serbiperheitä kohtaan NATO:n miehitysjoukkojen katseen alla.

Läntiset NATO-sotilaat seuraavat, kun albaanit riehuvat serbikylissä, tappavat ja pelottelevat asukkaita, ottavat serbiomaisuutta haltuunsa. Kosovon alueen johtajaksi valittu YK:n pääsihteerin edustaja alkaa serbiomaisuuden konfiskoinnin ilman että serbit pääsevät paikalle seuraamaan mitä tapahtuu. Tilanne muistuttaa fasistisen Kroatian ja natsi-Saksan aikaa, jolloin serbien vaino ja omaisuuden konfiskointi säädettiin lailliseksi. 

Noin 150 ortodoksista serbikirkkoa ja luostaria poltetaan pelotukseksi, jotta serbit lähtisivät alueelta. Satojen serbi -perheiden talot poltetaan. NATO-joukot eivät tee mitään tuhotöiden estämiseksi. Ne siirtävät kodittomiksi tulleet asumaan kontteihin, joissa he ovat jatkuvan terrorin ja kiusanteon kohteena uskaltamatta mennä edes kauppaan tai apteekkiin.

Demokraattinen EU, erityisesti Saksa, vastaa tästä laittomuuden ja mafian pesäkkeestä keskellä Eurooppaa. Talojen polttajat, tappajat ja pelottelijat eivät ole joutuneet lailliseen vastuuseen. 

Serbian alueella on 800 000 serbipakolaista, jotka on ajettu ulos Kroatiasta, Bosniasta tai Kosovosta. Serbien lisäksi demokratiaa kannattaneet albaanit ja muut eri alueiden vähemmistöt ovat hakeneet turvaa kansainvälisiä lakeja ja etnisten ryhmien tasa-arvo kannattavasta Serbiasta, erityisesti Belgradista.

***

Suomi antoi toisenkin lahjan tähän natsismia ja fasismia muistuttavaan tilanteeseen. Presidentti Ahtisaari johti 109 yksityishenkilöä Kosovon YK:lle alisteisessa väliaikaisessa parlamentissa julistamaan YK:n päätösten vastaisesti Kosovon itsenäiseksi.

Tämä tapahtui aikana, jolloin yhtäkään albaani -johtajaa tai sotarikollista ei ollut saatettu vastuuseen. Alueella vallitsee yhä terrori ja laittomuus.

Tästä YK:n päätösten vastaisesta toiminnasta Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon. Palkinto oli palvelus Yhdysvalloille, joka halusi saada laillistuksen sille maaperälle, jolla Bondsteelin tukikohta seisoo. Kansainvälisten lakien edellytyksiä teko ei täytä. 

Vuonna 2000, vain vuosi pommitusten päätyttyä Yhdysvaltojen ulkoministeriö päättää Bratislavan kokouksessaan saksalaisen kokeneen valtiomiehen Willy Wimmerin mukaan luopua noudattamasta kansainvälisiä lakeja, jos ne muodostavat esteen Yhdysvaltojen toimille. 

Ensimmäinen Yhdysvaltojen mafialiittolainen Hashim Thaci haastetaan Kosovo Specialist Chamber oikeusistuimeen Haagiin vuonna 2020. Oikeusistuimen kustantaa EU, mutta syyttäjät tulevat Yhdysvalloista ja tuomarit NATO-maista. Useimmat todistajat on jo tapettu.

Tällainen on demokraattisen Euroopan Unionin ja valtamedian kätkemä todellisuus. Millä tavoin se eroaa fasistisesta Kroatiasta tai natsi-Saksasta? Kroatia otetaan avosylin EU:n ja NATO:n jäseneksi, olihan operaatio Myrsky hienoin taistelu sitten toisen maailmansodan!

Yhdysvallat ja EU yrittävät ottaa Ukrainan haltuunsa samalla tavoin kuin Jugoslavian tai Syyrian – natsien ja jihadistien avulla. 

***

Nyt on Venäjän vuoro. Nyt valheet ja propaganda kohdistetaan Venäjään.

Krimillä sijaitsevan venäläisen Sevastopolin tukikohdan rooli toisessa maailmasodassa taistelussa natseja vastaan oli merkittävä. Venäjä ei tule koskaan alistumaan Yhdysvaltojen ja EU n natseihin tukeutuvaan politiikkaan.

EU kieltäytyi tukemasta YK:n päätöslauselmaa työskentelystä natsismia ja fasismia vastaan. Yhdysvallat ja Ukraina vastustivat päätöslauselmaa ja Euroopan unioni pidättäytyi äänestämästä. Niin moni EU n jäsenmaa liukuu jälleen kohti natsi-Saksan ihannoinnin aikoja – Suomi mukaan luettuna.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kansanmurha keskellä demokraattista EUta, demokraattinen EU, natsismin nousu, serbit, propaganda

Lupa olla julma

Sunnuntai 1.11.2020 klo 13.23 - Pirkko Turpeinen-Saari

Eduskunnan puhemiehistö harkitsi vuonna 1986 ollessani kansanedustaja, varoituksen antamista minulle "salaisuuksien kertomisesta" täysistunnossa. Olin nimittäin puheenvuorossani kertonut EU:n taustaorganisaation Round Table of Industrialists- ryhmän puheenjohtajan, ruotsalaisen Volvon johtajan Per Gyllenhammarin jäsenyydestä Yhdysvaltojen toiseksi suurimman asevalmistajan hallituksessa.

Varoitusta ei tullut.

Olen jatkanut vuonna 1975 kehittämäni yksilön luovuuden ja yhteisöjen luovan yhteistyön ehtojen edellytysten kehittämistä. Inhimillisyys, luovuus ja totuus kytkeytyvät toisiinsa.

Suomalaisessa yhteiskunnassa luovuus on nykyoloissa mahdoton. Suomalaisten on mahdotonta saada selville mikä on totta ja mikä tahallista valehtelua.Totuuden puhumisesta ei aina selviä pelkällä varoituksella.

Olen 10 viimeisen vuoden ajan lähes sattumalta joutunut tutustumaan Balkanin serbien kansanmurhaan ja sen myötä siihen hätkähdyttävään propagandan voimaan, jolla tuo kansanmurha on julkisuudessa pyritty kätkemään.

Ensi lauantaina 7.11. täytän kahdeksankymmentä vuotta. Olen tuoksi päiväksi julkaissut toisen teokseni serbien kohtaloista. Muun juhlimisen sijaan kutsun halukkaat ostamaan kirjani Lupa olla julma. Signeeraan kirjan Vuosaaren kirjaston Pokkari-Kirjakahvilan tiloissa klo 14 ja 15.30 välillä ja myyn sen 15 euron hinnalla, käteisellä, tasarahalla. Kustantaja huolehtii turvaväleistä ja siitä, että kaikki ovat suojautuneita koronaa vastaan.

Kirjan voi ostaa myös BoD.fi nettikaupasta.

Tuossa kirjassa vastaan seuraaviin kysymyksiin:

Miten on mahdollista, että Suomen ulkoministeriö salasi ratkaisevia asiakirjoja, jonka seurauksena Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton sai tekosyyn aloittaa Jugoslavian pommitukset?

Kuinka on mahdollista, että NATO pommitti lakien ja oman peruskirjansa vastaisesti sotilaallisesti liittoutumatonta ja ketään uhkaamatonta Jugoslaviaa?

Miten on selitettävissä se, että USA rakensi lupaa kysymättä ja laeista piittaamatta heti pommitusten jälkeen Kosovoon, Serbian maakuntaan, valtavan sotilastukikohdan, suurimman sitten Vietnamin sodan?

Kuinka ihmeessä yksityishenkilöt saattoivat julistaa Kosovon itsenäiseksi valtioksi siitä huolimatta, että alue on YK:n päätöslauselmalla 1244 todettu Serbian maakunnaksi?

Kuinka on mahdollista, että kansanmurhia tehdään YK:n valvonnassa?

Miten on selitettävissä vähemmistöjen tappaminen ja terrorisointi Kosovossa, vaikka YK hallinnoi aluetta, NATO valvoi turvallisuutta ja EU laillisuutta? Alueella on kaiken muun väkivallan lisäksi tuhottu 150 osin keskiajalta peräisin ollutta serbien ortodoksikirkkoa ja luostaria.

Miten on mahdollista, että Kosovon presidenttinä toimii Hashim Thaci-niminen mies, joka on toiminut Albanian mafian väkivaltaisen Drenica- ryhmän johtajana?

Miksi Kosovon albaanit voivat harjoittaa vapaasti huume- ja elinkauppaa yhteistyössä albaanimafian, kansainvälisten toimijoiden ja jopa monien valtiomiesten kanssa?

Entä miksi YK pimittää tietojaan Srebrenican serbien kärsimyksistä muslimien vainon kohteina?

Kiitän esipuheessani kansainvälisten yhteistyökumppaneideni lisäksi suomalaista oikeuslääketieteen professori Antti Penttilää hänen rehellisyydestäänja rohkeudestaan ja tiedoistaan.

Presidentti Mauno Koiviston esipuhe Jarmo Laineen toimittamaan teokseen "Toisenlainen totuus Kosovosta", jossa hän kuvasi vihaansa serbivastaista NATO-propagandaa kohtaan, tuntui inhimilliseltä. Se irrotti Suomen hetkeksi USA:n ja EU:n kansainvälisistä laeista piittaamattomasta linjasta.

Kiitän Mauno Koivistoa post mortem, hänen kuolemansa jälkeen. Koivisto piti "lännen" toimintaa Jugoslavian tragedian yhteydessä vääränä, laittomana ja kunniattomana, juuri sellaisena, jota se oli.

Julkaisemalla tämän tutkimukseni toivon lastenlasteni, nuorisoikäpolven, saavan käsityksen siitä mihin valheisiin perustuva propaganda voi johtaa.

Teoksestani "Ahdingossa luova lapsi ja nuori" vuorostaan voi saada käsityksen siitä, että luova kasvu ja inhimillisyys on myös mahdollinen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rakenteellinen julmuus, Suomen ulkoministeriö, Jugoslavian pommitukset, serbien kansanmurha, YK:n rooli serbiomaisuuden konfiskoinnissa, EULEX ja laittomuus Kosovossa

KATUVATKO NYKYAJAN HIMMLERIT RIKOKSIAAN?

Torstai 26.3.2020 klo 19.44 - Pirkko Tureinen-Saari

Helsingin Sanomat oli otsikoinut Jukka Petäjän arvion Frankelin ja Manvelin teoksen "Heinrich Himmler – SS:n ja Gestapon päällikkö" suomennoksesta "Himmler ei katunut rikoksiaan".

Entä nykyajan Himmlerit? Katuvatko he?

Tällä viikolla on kulunut 21 vuotta Jugoslavian pommituksista. Niissä pommituksen kohteina olivat toisen maailmansodan holokaustista selvinneet serbit, joille monikansallinen ja monikulttuurinen Jugoslavia oli muodostanut turvan traumaattisten kokemusten jälkeen.

Holokaustin aikana natsi-Saksa ja fasistinen Kroatia yhdessä natsihin liittyneiden albaanien kanssa oli perustanut 17 keskitysleiriä ortodoksisten serbien lopulliseksi tuhoamiseksi. Suomi oli tunnustanut fasistisen Kroatian.

Teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja olen kuvannut kuinka systemaattinen ja suunniteltu vuosien 1990 - 2000 Jugoslavian hajottaminen ja lopulta tuhoaminen oli. Yhdysvaltojen presidentit George H.W.Bush sekä Bill Clinton yhdessä Saksan, EU:n johtomaan kanssa johtivat Balkanin haltuunottoa. Menetelminä olivat lainojen yht'äkkinen irtisanominen, talouspakotteet ja natsidiasporaan ja jihadistien rekrytointiin tukeutuminen.

Edellisessä blogissani kuvasin suomalaisten ja saksalaisten yhdessä suorittamaa Suomenlahden miinoitusta kesäkuussa 1941.Sen tarkoituksena oli estää toisen maailmansodan aikana virolaisten ja neuvostoliittolaisten sotilaiden ja siviilien pakeneminen Tallinnasta, jota Saksan armeija piiritti. Miinoitusten seurauksena pakoon pyrkivien laivat törmäsivät miinoihin, upposivat, ja 15 000 siviiliä ja sotilasta menehtyi.

Jugoslavian pommituksia edelsi Yhdysvaltojen johtaman NATO:n uhkaukset pommitusten aloittamisesta, ellei Jugoslavia alistuisi koko valtion NATO-miehitykseen kuten Bsnian kohdalla oli tapahtunut.

Hitlerin tavoitteena oli ollut saksalaisten elintilan laajentaminen ja mahdollisimman suurien alueiden sotilaallinen valtaaminen. Yhdysvaltojen pääomapiirit rahoittivat Hitlerin varustautumista.

21 vuotta sitten, samat pääomapiirit presidenttien Bush ja Clinton välityksellä pyrkivät tavoitteisiinsa yhdessä Saksan kanssa. Liittokanslerit Kohl ja Schröder toimivat USA:n kanssa yhteistyössä käyttäen NATO:a työvälineenä.

Toisen maailmansodan aikainen Göbbelsin propaganda, jolla juutalaiset ja serbit demonisoitiin, korvattiin natsi- ja albaanidiasporan rahoittamalla Ruder- Finn-markkinointitoimiston mainoskampanjalla.

Suomi auttoi meren miinoituksessa 1941. Jugoslavian tuhoamista Suomi auttoi edistämällä pommitusten aloittamisen edellytyksiä.

Jugoslavian liittovaltio oli pyytänyt suomalaisia oikeuslääkäreitä tutkimaan Racakin kylässä tapahtuneen taistelun uhrien kuolinsyytä. Tämä tapahtui sen jälkeen kun ETYJ:n tarkkailijoiden yhdysvaltalainen puheenjohtaja William Walker oli väittänyt, että kyseessä ei ollut taistelu vaan 45 ihmisen teloitus ja kaulojen katkaisu.

Suomalaiset oikeuslääkärit totesivat tutkimuksissaan, että kuolleet olivat taistelussa kaatuneita. Yhtä lukuuottamatta kenenkään ampumahaavat eivät olleet läheltä ammuttuja. Tutkimustulokset kuitenkin salattiin Suomen ulkoministeriön toimesta yhteistyössä Saksan ulkoministeriön kanssa. Lisäksi Suomen tiedottajana asian yhteydessä toimi hammaslääkäri Helenä Ranta, jolla ei ole ammattipätevyyttä kuolinsyyn tutkimisessa.

Presidentti Clinton käytti ETYJ:n tarkkailijoiden puheenjohtajan William Walkerin väitettä ja Helena Rannan tiedotustilaisuuden sisältöä perusteena näkemykselleen, että kyseessä oli hirvittävä lasten ja aikuisten teurastus sekä määräsi pommitukset aloitettavaksi.

Pommitusten jälkeen YK päätti päätöslauselmalla 1244 että Kosovo pysyy Serbian maakuntana, mutta sinne pystytetään tilapäinen YK:n hallinto sekä NATO-miehitys. Vain päiviä pommitusten päättymisestä tähän Serbian maakuntaan ryhdyttiin rakentamaan valtavaa Yhdysvaltojen sotilastukikohtaa. Keskiajalle ulottuva serbikulttuuri tuhottiin albaanien toimesta, jotka olivat toimineet viimeisen vuoden ajan NATO:n liittolaisina - eräänlaisena NATO:n jalkaväkenä. Kulttuurin tuhoamiseksi albaanit polttivat tai räjäyttivät 150 ortodoksista kirkkoa ja luostaria. Serbiyritykset yksityistettiin ilman, että serbit pääsivät paikan päälle valvomaan omaisuuttaan. Albaanit ottivat serbien talot ja huoneistot haltuunsa sekä tappoivat ja pelottelivat kylien serbiasukkaita niin, että elinkeinojen harjoittaminen kävi mahdottomaksi. Huume- ja elnkauppa rehottivat. Kosovo julistettiin laittomasti itsenäiseksi ja presidenttinä toimi Euroopan neuvoston valtuuttaman raportoijan, senaattori Dick Martyn mukaan Albaani-mafian väkivaltaisimman Drenica -ryhmän johtaja Hashim Thaci.

16 vuotta myöhemmin "itsenäiseksi" julistetun Serbian maakunnan Kosovon Racakin kylässä paljastettiin vuoden 1999 pommitusten mahdollistajan William Walkerin patsas Kosovon presidentti Hashim Thacin läsnäollessa. William Walker totesi kiitospuheessaan, että hän on alusta pitäen kannattanut Kosovon ja Albanian yhdistämistä yhdeksi muslimivaltioksi.

Mitä YK:lle on tapahtunut? YK:n hallinnon alaisena ja NATO-miehityksen vallitessa on siis toteutettu Kosovon alueen serbien kansanmurha. Se mitä natsit eivät saaneet aikaan, toteutetaan nyt YK:n valvonnassa.

Syyrian sodan aikana on voitu havaita vastaavaa. Saksalaisen tutkimuslaitoksen huomattava johtaja Volker Perthes ja Yhdysvaltojen entinen Libanonin suurlähettiläs Jeffrey Feldman suunnittelivat Syyrian hajottamista ja kansallisvarallisuuden ottamista suurpääoman haltuun muslimiveljeskunnan avulla, joka toimi Hitlerin liittolaisena toisen maailmansodan aikana. Feldman ja Perthes esittelivät suunnitelmansa vuonna 2008 Bilderberg-ryhmässä, jossa presidentti Obama oli paikalla.

Nyt samat hajottamisen ja tuhon suunnittelijat on nostettu korkeisiin YK:n virkoihin, käytännössä ratkaiseviin asemiin lähelle pääsihteeriä ja Syyrian "ongelman" ratkaisun suunnittelua.Kuinka objektiivisina ja kansainvälisten lakien mukaisena heidän toimintaansa voidaan pitää.Sekulaarisen Syyrian hallinnon siirtäminen ulkopuolisten USA:n ja EU-maiden voimin muslimiveljeskunnan haltuun jälleen eri jihadistiryhmiä hyväksikäyttäen vaikuttaa YK:n periaatteiden vanstaiselta.

Ukrainan vallankaappauksen valmistelu ja sen jälkitoimet vastasivat Jugoslavian ja Syyrian tapahtumia.

Katuvatko nämä nykyajan Himmlerit – Bush, Clinton, Blair, Hollande, Schröder, Bild, Albright, Stoltenberg, Trump kumppaneineen valtaviin rikoksiin ja tuhoihin johtaneita päätöksiään eli tekojaan. Kansainväliset lait on heidän toimestaan heitetty roskakoriin. Näyttää siltä, että kaiken, joka sopii heille on oltava laki meille.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kansanmurha, Himmler, Clinton, Blair, YK, Kosovo, Syyria

Kansanmurha keskellä EU-Eurooppaa

Lauantai 4.1.2020 klo 17.35 - Pirkko Turpeinen-Saari

Serbit ovat joutuneet juutalaisten kanssa holokaustin mahdollistavan demonisoinnin kohteeksi toisen maailmansodan aikana.

Päinvastoin kuin juutalaiset, serbit joutuivat demonisoinnin kohteeksi uudestaan 1990-luvulla, jolloin demonisoinnin avulla heidän ihmisarvonsa pyrittiin kieltämään, jotta heidän valtionsa hajottaminen ja lopulta haltuunotto Yhdysvaltojen ja sen NATO-liittolaisten kanssa kävisi mahdolliseksi.

Saksan ulkoministeri Klaus Kinkel 1992: "Serbit on saatava polvilleen"

Iso-Britannian ex pääministeri Margaret Thatcher 1994: "Pysäyttäkää serbit. Välittömästi."

Paavi Johannes Paavali II: "Pommittakaa serbejä."

Ranskan presidentti Jacques Chirac:"Serbit ovat kansa, jolla ei ole lakia eikä uskontoa".

Lawrence Egleburger, USA:n entinen ulkoministeri: "Serbit eivät ole kovin fiksuja...serbilapset eivät tule enää nauramaan."

Saksan liittokansleri Helmut Kohl 1998:" Antakaa serbien vajota omaan lemuunsa."

Iso-Britannian pääministeri Tony Blair 1999:"Sota serbejä vastaan ei ole vain sotilaallinen konfliksti. Se on taistelu hyvän ja pahan välillä, barbarismin ja sivilisaation välillä."

Joe Biden, USA:n senaattori, 1992 "Serbit ovat jälkeenjääneitä,aggressiivisia, raiskaajia,lapsenmurhaajia ja teurastajia."

Kesällä 1993 Jugoslavian lähettiläs Dragomir Djokic lähetti YK:n pääsihteerille osoitetun muistion, jossa kuvataan Bratunacin, Skelaninnja Srebrenican alueilla Bosniassa serbeihin kohdistuneita sotarikoksia huhtikuun 1992 ja huhtikuun 1993 välisenä aikana, aikana, jolloin EU:n yleviä demokraattisia tavoitteita oltiin rakentamassa.

Eräänä todistajana on Gvozdenija Matic, Vidojen tytär Sikiricin kylästä, Bratunacin kunnasta, kansallisuudeltaan serbi, ammatti kotirouva, syntynyt 1938.

"Joulukuun 14 päivänä 1992 olin kotonaniSikiricissä kun ammunta alkoi noin kello 5.55 aamulla. Nukuin yläkerrassa, juoksin portaita alas keittiöön, minne mieheni seurasi minua. Desimir on maanviljelijä ja olemme eläneet koko elämämme tässä kylässä. Saavuttuani keittiöön sytytin valon, jolloin luoti, joka näytti tulevan Loznicka Rijekasta päin, iskeytyi ikkunan läpi osuen keittiön hellaan. Desimir ja minä juoksimme ulos."

"Jouduimme ankaran tulituksen kohteiksi ja näimme ison joukon muslimeja hyppäävän pensasaidan yli pihalle. Niitä on täytynyt olla sata. Joukossa oli sekä siviiliasuisia että univormuun. pukeutuneita aseistautuneita henkilöitä. Joukossa oli myös naisia ja nuorukaisia, joilla oli mukanaan säkkejä ryöstötavaroita varten."

"Se osa Sikiriciä, jossa asuimme oli pääasiassa serbien asuttama. Muslimien joukossa oli aseettomia henkilöitä suuret selkäreput mukanaan. Juoksin sikalaan, kun taas mieheni juoksi toiselle puolelle taloa, jossa hänet ammuttiin kuoliaaksi."

"Piileskelin possujen takana. Kun he tappoivat minun Desimirini, kuulin heidän sanovan:'Nuku vanha mies, nuku!' Samaan aikaan mieheni sisar, Bozana Ostojic nimeltään, pysytteli talossamme. Hän ei pystynyt pakenemaan, sillä juuri kun hän oli lähdössä juoksemaan, muslimit tappoivat hänet. Hän kuoli keittiön pöydän alle. Sieltä me hänet löysimme."

"Piileskellessäni sikalassa sinne saapui nuori tumma muslimimies, noin 25 vuoden ikäinen, jolla oli yllään värillinen univormu. En tiennyt kuka hän oli. Minut nähdessään hän käski minun mennä matalaksi ja kysyi, olisiko minulla jauhoja. Kerroinhänelle, että meillä oli talossa runsaasti kaikkea ja kehotin häntä ottamaan, mutta säästämään henkeni. Hänen perässään tuli toinen muslimimies tavallisiss vaatteissa. Hänet tunnistin Brezovicasta kotoisin olevaksi Residiksi. Hänellä oli reppu selässään. Hän ei nähnyt minua koska olin piilossa. Kun nuo kaksi lähtivät kiipesin kattoparruille, jotta minua ei löydettäisi."

"Myöhemmin ainakin sata heistä tunkeutui sikalaani katselemaan ympärilleen. Mutta pysyttelin siellä missä olin ainakin kello yhdeksään illalla. Kello kuuden aikaan neljä muslimia ilmestyi paikalle mukaan luettuna se nuori mies, joka oli nähnyt minut aamulla. Kuulin hänen selostavan muille, että hän oli löytänyt minut sieltä, mutta että nyt olin mennyt pois. Toinen joukosta sanoi: 'Olen odottanut täällä kaksi tuntia, hän ei ole voinut häipyä huomaamattani.'Vähän myöhemmin toiset neljä tai viisi miestä saapui teurastamaan. He ottivat seitsemän sikaa, tappoivat ne, paloittelivat, pakkasivat ja häipyivät. Kuulin yhden heistä sanovan muille:'Edo tai Medo, en ole varma kumpi, sinä tiedät miten sika teurastetaan.' Hän vastasi, että hän ei ollut koskaan teurastanut sikaa. Luulen, että he tarkoittivat Edoa, Osmacista Srebrenican kunnasta, joka oli asettunut Sikiriciin pari vuotta takaperin."

"Olin vielä piilopaikassani, kun noin 7.30 samat ihmiset, jotka teurastivat siat, sytyttivät molemmat talot ja molemmat tallit tuleen vieden lehmäni ja hevoseni mukanaan. Niiden muslimien joukossa, jotka polttivat kylämme maan tasalle ja tappoivat serbit, tunnistin ainakin Alia Ibricin Piricistä, hän oli tavallisissa vaatteissa eikä kantanut asetta, Bjadrudin Begzadicin Piricistä värikkäässä univormussa, Mehon Bajaricista ja hänen kaksi tytärtään ja Esma Kivericin, opettajan Srebrenicasta, jonka kuulin sanovan selkeästi:'Menkää ovelta ovelle, odottakaa niitä ja tappakaa ne, ja kun olette tappaneet, kerätkää ryöstösaalis."

"Näin Alija Ibricin ottavan sisältä kanisterin brandya, vähän lihaa ja istahtavan kuistille sanoem:'Jos olisit nyt elossa Desimir, joisimme sinun maljasi, koska brandysi on niin hyvää.' Näin Alijan murtautuvan juustolaan. Kuulin myös, että Bjelovacista kotoisin oleva Rzesid Sinanovic oli tappanut pienestä Jovanovicin kylästä kotoisin olevan. Milos Jovanovicin."

"Tunnistin muslimien joukossa Jusufin nuorimman pojan ja miniän, sitten vielä Mehon ja hänen kaksi tytärtään, Meho on kotoisin Bajricista, sitten vielä Rukin tyttären, joka on Jusufin miniä. Joukossa oli vielä Mirsa, Edon veli Osmacista. Juuri Osmacista kotoisin olevat Edo ja Mirso tappoivat Desimirin ja hänen sisarensa, koska juuri he hyppäsivät ensimmäisinä pensasaidan yli."

"Noin kello yhdeksän aikaan illalla serbien armeijan kuljetusauto tuli Loznican sillalle, jolloin kuulin muslimien sanovan:'Häivytään täältä. He ovat tulleet Bratunacista ja voivat piirittää meidät ja tappaa'. Piilouduin erääseen vajaan samalla kun kuusi muslimia tuli kantaen serbitaloista keräämäänsä saalista. He pakenivat tietäen, että serbiarmeija oli ehkä kuullut, että he olivat tappaneet niin monia siviilejä, ryöstäneet heidän talonsa ja polttaneet heidän kylänsä maan tasalle."

"Sitten menin mäkeä alas kohti Bjelovacia. Kiivetessäni piikkilanka-aidan yli astuin pimeässä ruumiin päälle. Kuulin seuraavana päivänä, että Grozda ja hänen poikansa Zlatan olivat kuolleet siellä. Zlatan oli käsityöläinen. Olin paikalla, kun Loznicasta kotoisin olevat Boza Todorovic ja Novac Vuksic kannettiin kuljetusajoneuvosta ja kuinka he molemmat kuolivat siinä, kun me odottelimme venettä viemään meitä toiselle puolelle jokea Ljubovijaan Serbiaan saamaan hoitoa. Paikalla oli runsaasti haavoittuneita odottamassa kuljetusta. Myös minä pääsin veneellä Serbiaan."

Tuona päivänä Sikiricissä tapettiin kylän 20 serbiasukasta ja kaikki kylän 201 serbiasukkaan kodit tuhottiin ja karja ryöstettiin. Hyökkääjinä olivat Bosnian muslimiarmeija ja siihen kuuluvia kylän muslimiasukkaita.

Vuoden aikana tuhottiin 81 serbikylää yllämainitulla tavalla. Lähes 3000 siviiliuhrin nimilistat syntymä- ja kuolinaikoineen ovat julkista tietoa.

Sen sijaan serbiarmeijan kulkiessa 50 muslimikylän läpi samoilla alueilla yhtäkään siviiliä ei tapettu. 

Naser Oric niminen muslimikenraali johti usein ryöstäretkiä. Retket videoitiin ja näitä videoita Oric näytti mielellään kehuskellen länsimaisille lehtimiehille. Päiden katkomiset ja tulenloimussa hoilotus olivat hänelle ylpeyden aihe. Häntä ei koskaan tuomittu sotarikoksista.

Muslimiarmeija oli presidentti Bill Clintonin liittolainen. Serbit sen sijaan, jotka eivät kannataneet Jugoslavian laitonta ja perustuslain vastaista hajottamista olivat hänen vihollisiaan niin sotilaallisesti kuin propagandassa.

Bill Clinton aseisti ja rahoitti niin kroaatti- kuin muslimiarmeijaa serbien kansanmurhassa. Osama bin Laden oli yhteistyössä Clintonin kanssa. Bosniaan kuljetettiin 10 000 jihadistin armeija Afganistanista ja Lähi-Idästä. Clintonin tullessa valtaan, hänen ulkoministerinsä Madlene Albright sai aikaan täydellisen informaatiosulun serbisiviilien kärsimyksistä.

Yhdysvaltojen armeijan eläkeellä olevat kenraalit johtivat serbien etnistä puhdistamista ja joukkomurhaa Kroatian Krajinasta. Heidän liittolaistaan kroaattikenraali Gotovinaa ei myöskään tuomittu sotarikoksista.

Sarajevossa, Bosniassa operaatioita johti myös yhdysvaltalainen kenraali John Galvin ja Yhdysvaltojen NATO-koneet toimivat muslimien ilmavoimina.

Hyvä ystävämme , jo edesmennyt sveitsiläinen psykoanalyytikko Arno Gruen sanoi useiden valtiojohtajien olevan psykopaatteja. Mitä muuta voi sanoa suunnitelmallisesta kansanryhmän demonisoinnista ja joukkomurhasta, jossa natseille tyypilliset luonnehdinnat ovat vallalla.

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bill Clinton, serbien kansanmurha, etninen puhdistus, Srebrenica, muslimi-terrori,

Bosnian ja Syyrian kalifaatit

Keskiviikko 18.12.2019 klo 16.32 - Pirkko Turpeinen-aari

Joukkomurhasta selvinnyt serbimies kertoo:

"Nimeni on Rajko Jovanovic, isäni nimi on Milovan. Synnyin serbien asuttamassa Jezesticassa vuonna 1932. Asuin siellä syntymästäni lähtien aina elokuun 8.päivään 1992 saakka, jolloin Ustasan joukkiot polttivat kylän. Siihen päivään tai oikeamminkin huhtikuuhun saakka tuona vuonna kyläläisillä oli hyvät suhteet Srebrenican kunnan alueen naapurikyliin, toisin sanoen Jagliciin, Brezova Njivaan, Susnjariin ja Babuljiceen."

"Jezestica kuuluu Bratunacin kuntaan. Huhtikuuhun saakka olimme hyviä naapuruksia ja olimme onnistuneet rakentamaan uudelleen suhteemme toisen maailmansodan jälkeen, jolloin naapurissa sijaitsevien muslimikylien ustasit myös polttivat kylän."

"Kamenica-perheen jäsenet olivat edellisessä sodassa pahimpia rikollisia ja tuhopolttajia. Heitä johti Bekto Kamenica yhdessä Alispahicin perheen jäsenten kanssa."

"Elokuun 8.päivänä 1992 näytti siltä kuin historia toistaisi itseään, koska samat perheet noin kahdensadan verenhimoisen ustasin johtamina hyökkäsivät Jezesticaan noin kello 12 aikaan iltapäivällä. Kylässä oli noin 150 siviiliä ja heitä puolustamassa noin 12 aseistettua miestä. Ustasit hyökkäsivät takaapäin eli Kravican suunnalta alajuoksulle, mistä emme olleet odottaneet heidän tulevan. He aloittivat rajun hyökkäyksen heittämällä käsikranaatin Dragan Mladjenovicin taloon haavoittaen häntä ja tappaen tämän veljen Andeljkon. He haavoittivat myös heidän äitiään Savka Mladjenovicia."

"Bekto Kamenica sekä Munib, Ramiz ja Dzemail – Indriz Kamenican pojat Jaglicista – olivat syypäitä tähän iskuun. Lisäksi joukossa olivat hänen poikansa Avdo ja Omar Alispahicin pojat myös Jaglicista sekä Hamidja Alispahicin kaksoispojat. Näin heidät ja tunnen heidät hyvin, mutta en tiedä kaikkien heidän nimiään, vaikka tiedän keiden lapsia he ovat. Yhdessä he kaikki kiduttivat Dragan Mladjenovicia iskien häntä kirveen perällä, halkaisten hänen kallonsa, kunnes hän viimein kuoli. He ampuivat Savkaa yhä uudestaan ja leikkasivat Andjelkon pään irti ottaen sen mukaansa kirkuen ja karjuen järjettömän tyydytyksen vallassa."

"Tiedän, että muitakin kyläläisiä tapettiin samana päivänä, nimittäin Srecko ja Milan Rankovic, Milosav ja Savka Stjepanovic ja Vojin Bogicivic. Joitakin haavoittui kuten Srbo Djuric, joka kuoli matkalla sairaalaan.. Tuon ensimmäisen hyökkäyksen ja joukkomurhan jälkeen seurasi ryöstelyä: ensin ruokaa ja arvoesineitä ja karjaa, minkä jälkeen kaikki ympärillä oleva sytytettiin palamaan – noin 55 taloa luullakseni. Tämä kaikki jatkui ennen kuin apua tuli noin puolentoista, kahden tunnin kuluttua, jolloin hyökkääjät vetäytyivät. Meidän oli mentävä Bratunaciin hakemaan suojaa koska talomme oli poltettu, ruoka ryöstetty eikä meillä ollut mitään. Olen edelleen pakolainen".

Yllämainittu kuvaus on yksi monien todistusten joukossa,jotka kuvasivat serbeihin kohdistuneita rikoksia huhtikuun 1992 ja huhtikuun 1993 välisenä aikana, jotka lähetettiin Jugoslavian presidentin ja hallituksen toimesta YK:n yleiskokoukselle ja turvaneuvostolle. Asiakirjat eivät koskaan päässeet esityslistalle.

Madeleine Albrightin tultua presidentti Clintonin ulkoministeriksi, käyttöön otettiin täydellinen sensuuri serbeihin kohdistuneisiin hirmutekojen käsittelyyn nähden.

Teoksessa Srebrenica; reality and manipulations todetaan, että Srebrenican alueella hyökättiin vastaavalla tavalla 81 kylään, joiden serbiasukkaista suuri osa tapettin ja talot poltettiin. Bosnia-Herzegovinan muslimi-kroaattialueella suoritettiin 550 000 serbin etninen puhdistus.30 707 menehtyi.

Toisen maailmansodan aikaiset natsi-muslimien suorittamat serbien pogromit toistuivat, usein samojen muslimisukujen toimesta. Tuolloinhan serbien kansanmurha oli säädetty lailliseksi.Srebrenican alueen muslimit toimivat fasistisen Kroatian ustasa-joukkoina, jotka olivat rinnastettavissa waffen-SS joukkoihin.

Bosnia-Herzegovinan muslimijoukkojen johtajana 1990 -luvulla toimi presidentti Alija Izetbegovic, joka jo toisen maailmansodan aikana rekrytoi muslimeja natsi-Saksan joukkoihin. Hän julkaisi 1970 Islamilaisen julistuksen, jossa hän kaavaili islamilaista kalifaattia Balkanille.Sen mukaisesti paras serbi on kuollut serbi. Yhteiskunnan tulee perustua islamiin eikä sekulaarinen valtiojärjestys ole mahdollinen.

Yhdysvaltojen ja Saksan johtamassa Jugoslavian hajottamisprosessissa Izetbegovic toimi Yhdysvaltojen liittolaisena luoden edellytykset Bosnia-Herzegovinan NATO-miehitykselle. Yhdysvaltojen NATO-koneet toimivat Izetbegovicin ilmavoimina pommittaen serbikohteita. Muslimijoukkoja rahoittivat paitsi presidentti Clinton, myös Osama bin Laden.

Legendaarinen Bosnian pääkaupunki Sarajevo toimi keskeisenä serbien teloituspaikkana vuosien 1992 -95 aikana. Serbien elämä kaupungin muslimiosassa muistutti juutalaisten elämää ja kohtaloa toisen maailmansodan alun Berliinissä.Päivittäiset murhat, raiskaukset, pidätykset, ryöstöt, vankilat ja keskitysleirit olivat etnisten serbien arkipäivää.Kuolleiden lukumäärä oli v.2008 tilaston mukaan 5776 ja kadonneita on 859. Sarajevossa oli 126 keskitysleiriä, joista osa oli julkisia, osa yksityisiä.Lisäksi joitakin pidätyskeskuksia.

Milivoje Ivanisevic toteaa tutkimuksessaan Burnt ruins of Serbs in Srebrenica region 1992-1995, että sodan ensimmäisten 8 kuukauden aikana, huhtikuusta joulukuuhun 1992 Sarajevossa kuoli enemmän serbejä kuin koko toisen maailmansodan aikaisessa Ante Pavelicin halitsemassa fasistiseen Kroatiaan kuuluvassa Sarajevossa.

On mielenkiintoista, että Syyrian ISIS-kalifaatti herättää suuria tunteita Suomen poliitikkojen keskuudessa. ISIS on samalla tavoin kuin Bosnian kalifaatti-hanke Yhdysvaltojen aikaansaama. Aseistus, tiedustelu, Syyrian infrastruktuurin tuhoaminen, öljyn ja teollisuuslaitoten koneiden ryöstö kaikella on vastaavuus Bosniassa.

Jugoslavian hallituksella olisi kansainvälisten lakien ja oman perustuslakinsa perusteella ollut kaikki oikeus puolustaa liittovaltiotaan vaikka asein. Sen oikeuden sijaan maan vaaleista päätettiin Yhdysvaltojen kongressissa ja valtion lainat sanottiin yhdessä yössä irti niin Yhdysvaltojen kuin IMF:n ja maailmanpankin toimesta.

Samaan aikaan kun serbien pogromit paisuivat, kyliä tuhottiin, kauloja katkaistiin ja päitä iskettiin aidan seipäisiin, serbien ainoalle turvalle, liittovaltiolle asetettiin järkyttävät YK:n talouspakotteet.

Samoin Syyriassa. Paitsi Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin eräiden jässenmaiden tukea jihadisteille ja pyrkimystä horjuttaa laillisen valtion mahdollisuutta hallita omaa maaperäänsä, Syyrialle on asetettu  kansalaisten elämää ja jälleenrakennusta vaikeuttavat talouspakotteet. Miksi?

Kalifaatti on sairas ideologia, jolla ei ole mitään tekemistä terveen islaminuskon kanssa. Miksi Suomi EU- maiden rinnalla tuki Bosniaan kalifaattia rakentavia joukkoja? Miksi Suomi on tukenut Yhdysvaltojen propagandaa Bosnian kalifaatin rakentajista uhreina. Osa Lähi-Idästä ja Afganistanista Bosniaan tuotetuista taistelijoista jäi asumaan Bosniaan.Osa osallistui kaksoistornien tuhoamisen suunnitteluun ja toteutukseen.Eivätkö nämä ole uhka turvallisuudelle?

150 ISIS-taistelijaa on palannut Kosovoon, jossa serbien etninen puhdistus ja kansanmurha jatkuu NATO:n hiljaisella hyväksynnällä. Kyse ei ole vain suomalaisäideistä ja heidän muodostamastaan mahdollisesta uhkasta Suomen turvallisuudelle. Kokonaisuutta ajatellen laittomuus ja pogromit missä tahansa Euroopassa vaikuttaa Suomeen. Suomen hallituksen on kyettävä osoittamaan kokonaisvastuuta, ei pelkästään EU-puheenjohtajuuden aikana.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: islamilainen kalifaatti, Bosnian kalifaatti, Syyria, EU:n tuki serbien kansanmurhalle

Kaius Niemi ja serbivastainen propaganda

Maanantai 2.12.2019 klo 13.09 - Pirkko Turpeinen-Saari

Olen tutkinut 10 vuoden ajan Jugoslavian hajottamisen suurvaltapoliittisia kysymyksiä sekä sodan tapahtumien viestinnän ongelmia. Helsingin Sanomien päätoimittaja Kaius Niemi on osoittautunut uskollisimmaksi serbivastaisen näkökulman välittäjäksi.

Presidentti Mauno Koivisto kirjoitti  teokseen Toisenlainen totuus Kosovosta esipuheen jossa totesi: "Minä vihasin ja toisaalta ihailin sitä ammattitaitoa, jolla NATO:n propagandistit orkestroivat Kosovon sodan tiedottamisen...serbien oletetusta syntilistasta on tullut mantra, jota automaattisesti luetaan".

Kosovo on keskiaikaisen Serbian kuningaskunnan sydän ja osa jokaisen serbin identiteettiä.

Toisen maailmansodan aikana Kosovon albaanit liittoutuivat fasistisen Italian miehityksen aikana, miehittäjien sekä Kroatian itsenäisen fasistivaltion ustasa-natsien ja heihin liittyneiden muslimien kanssa serbejä vastaan sulkien nämä keskitysleireille yhdessä juutalaisten kanssa.

Italian vetäytymisen jälkeen alue tuli natsi-Saksan alaisuuteen, jolloin serbien ja juutalaisten asema pysyi samana vuoteen 1944, jolloin partisaanit vapauttivat keskitysleirit.

Serbiaan kuuluu kaksi autonomista aluetta, Kosovo ja Vojvodina. Kahdestatoista etnisestä ryhmästä albaanit ovat Kosovossa enemmistönä.

Kosovon albaanijohto kielsi albaaneja osallistumasta Serbiassa järjestettyihin monipuoluevaaleihin vuonna 1990. Ne albaanit, jotka elivät valtion perustuslain mukaisesti, osallistuivat äänestyksiin, koulunkäyntiin, terveydenhuoltoon jne., joutuivat oman etnisen ryhmänsä vainon kohteeksi.

Suoran toiminnan ja lisääntyvän väkivallan avulla Kosovon albaanijohto pyrki tavoitteeseensa, etnisesti puhtaaseen Kosovon valtioon. Se julistautui itsenäiseksi ja valitsi Kosovolle albaanipresidentin. 

Albaanit eivät johtonsa painostuksesta saaneet osallistua valtion järjestämään koululaitokseen, terveydenhuoltoon, valtion yritysten työtehtäviin opettajina, lääkäreinä tai sairaanhoitajina. Työttömyys kasvoi. Albaanijohto järjesti rinnakkaisen puhtaasti albaani-koululaitoksen, terveydenhuollon jne, jotka luonnollisesti eivät olleet yhtä korkeatasoisia kuin Serbian valtion rahoittamat laitokset.

Muutoinkin Kosovo oli Jugoslavian liittovaltion aikana ollut kaikkein kehittymättömin alue ja joutunut turvautumaan liitovaltion taloudelliseen tukeen. Tätä taakkaa Slovenia, Kroatia, Montenegro, Bosnia ja Makedonia eivät enää halunneet kannatella.

Tilanne kärjistyi 1990-luvun puolivälissä. Köyhyys ja takapajuisuus aiheuttivat levottomuuksia. Rauhanomaista suoraa toimintaa edustava albaanijohto ei saanut enää riittävästi tukea vaan ulkomailla toimivat väkivaltaa lietsovat johtajat saivat lisääntyvää kannatusta.

USA:n ja Saksan johtaman Jugoslavian liittovaltion hajotuksen edettyä Bosnia-Hertsegovinan NATO-miehitykseen, katseet kääntyivät jäljellä olevaan Jugoslaviaan, Serbiaan ja Montenegroon.

Yhdysvaltojen tavoitteena oli Kosovon miehitys ja sotilastukikohdan rakentaminen alueelle.

Vuoden 1998 aikana Kosovon väkivaltaan toimintansa sitonut KLA (Kosovo liberation army) muuttui USA:n ulkoministeriön tiedotuksessa terroristi-järjestöstä vapautusarmeijaksi, jota Saksa ja USA NATO-maiden etunenässä koulutti, aseisti ja rahoitti.

Liittoutumattoman, ketään uhkaamattoman, YK:n perustajavaltion Jugoslavian presidentti Milosevic ei halunnut taipua koko Jugoslavian NATO-miehitykseen Rambuillet sopimuksen B-liitteen edellyttämällä tavalla.

KLA:n ja serbipoliisien välinen taistelu Racakin -kylässä lavastettiin joukkomurhaksi ja teloitukseksi. Suomalaiset oikeuslääkärit totesivat tutkimuksissaan, että uhrit olivat kuolleet taistelussa eikä ketään yhtä lukuunottamatta ollut ammuttu läheltä, Suomen ulkoministeriö esti tutkimustulosten julkistamisen mikä antoi USA:n ja Saksan ulkopoliittisille johdoille vapaat kädet aloittaa pommitukset "hirvittävän" joukkomurhan perusteella, jossa silminnäkijöiden ja TV-kameroiden dokumenttien vastaisesti väitettiin päitä leikatun irti ja lapsia ja naisia raahatun ulos kodeistaan, vaikka kylä oli asumaton KLA:n tukikohta.

Tänään Helsingin Sanomat kuvailee "Joulukalenteri"- osiossa Kaius Niemen kirjoituksessa kuinka "sotilasliitto NATO:n hävittäjät moukaroivat Jugoslaviaa, jotta etnisiä puhdistuksia tehneet serbien asevoimat vetäytyisivät Kosovon maakunnasta".

Niemi jatkaa:"Serbijoukot karkottivat lähes 850 000 albaania naapurimaihin muutamassa kuukaudessa."

Historialliset tosiasiat osoittavat, että serbit kaikin voimin toivoivat, että albaanit osallistuisivat normaalilla tavalla demokraattisten äänestysten voimin koko Serbian valtion hallintoon. Samoin tutkimukset osoittavat, että niin serbit kuin albaanit pakenivat Kosovosta pommitusten vuoksi, ei karkotusten vuoksi. Osa albaaneista pakeni Belgradiin, Serbian pääkaupunkiin.

Kaius Niemi siirtyy kertomaan Kosovossa sijaitsevasta kylästä, jossa hän referoi huhupuheisiin tietonsa perustaen albaanien joukkomurhasta Velika Krusassa. Hän kuvaa tunteikkaasti kuukausia tapahtuman jälkeen alueella vallitsevasta ruumiiden löyhkästä.

Kaius Niemen matkaan on tullut ilmatorjuntaohjuksen hylsy, joka hänestä osoittaa kuinka "järeillä aseilla sotavoimat olivat tuhonneet kylää"

Samana päivänä Yhdysvaltojen Tomahawk-ohjukset tuhoavat tusinoittain kouluja, sairaaloita ja korvaamattomia historiallisia luostareita. Pristinassa tuhotaan koulu ja markkinapaikka. Zastavassa Kragujevacissa tuhotaan autotehdas. Työntekijät ja heidän perheenjäsenensä muodostivat ihmisketjun sen jälkeen kun tusinoittain siviileja oli kuollut ja satoja haavoittunut. Juuri tuolloin ensimäiset albaanipakolaiset saapuivat Albaniaan.

Olisikohan Kaius Niemen ilmatorjuntaohjus kuitenkin suunnattu kohti ympäri vuorokauden Jugoslaviaa moukaroivia hävittäjiä ja ohjuksia eikä jotakin kylää vastaan.

Kaius Niemi päättää muistelunsa siihen, että kyseisen Velika Krusan-kylän tapausta käsiteltiin Jugoslavia-tribunaalissa, presidentti Milosevicin oikeudenkäynnin yhteydessä.

Niemi korostaa, että presidentti Milosevic oli ensimmäinen sotarikoksista syytetty virassa ollut valtionpäämies. Hän kuvaa kuinka Milosevic kuoli vankisellissä kesken oikeusprosessin vuonna 2006.

Kaius Niemi unohtaa kertoa, että Milosevic julistettiin syyttömäksi.

Olenkin kutsunut Haagin Jugoslavia-tribunaalia ja sen vankilaa Scheveningeniä, Jasenovac 2:si, Euroopan toiseksi suurimman keskitysleirin mukaan. Jugoslavia tribunaali oli NATO-maiden rahoittama "voittajien" oikeus, jonka vankiselleissä serbien kohtelu muistutti keskitysleirien olosuhteita.

Milosevic'in vaimon äiti oli kuollut natsi-Saksan keskitysleirillä siksi, että hän oli serbi ja vastusti natseja. Näin serbien vaino jatkuu sukupolvesta toiseen. Se kertoo jotakin ajastamme.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: serbi-vastainen propaganda, Kaius Niemi, Helsingin Sanomat, albaanien joukkomurha, Jugoslavian pommitukset

Kiinan ja Kosovon elinkauppa

Torstai 19.9.2019 klo 14.23 - Pirkko Turpeinen-Saari

Helsingin Sanomat esitteli tänään Helsingissä pidetyssä seminaarissa esitettyjä epäilyjä Kiinassa suoritettavasta elinkaupasta. Tekstisä ei käynyt ilmi, kuka seminaarin oli järjestänyt. 

Loppukaneetissaan toimittaja Minttu Mikkonen toteaa, kuinka kaikessa Suomen yhteistyössä Kiinan terveysviranomaisten kanssa "piilee riski, että Suomi voi edistää tahtomattaan elinryöstöjä poliittisilta vangeilta".

Miksi emme ole saaneet lukea lähempää, Euroopasta, Kosovon albaanien elinkaupasta.

YK:n hallinnollisen järjestelmän alaisuudessa ja NATO:n miehittämässä Kosovossa vallitsi vuodesta 1999 lähtien säälimätön elinkauppa. Serbeja ja serbien kanssa ystävällisissä suhteissa olevia albaaneja kidnapattiin ja kuljetettiin Albanian puolelle keskuksiin, joissa heitä ruokittiin hyvien veriarvojen aikaansaamiseski. 

Jonkin ajan kuluttua heidät vietiin Tiranaan lähelle lentokenttää, jossa kaapatuilta poistettiin myytäviä elimiä. KLA:n edustaja, eli albaaniterroristi ampui henkilöä ensin päähän, jonka jälkeen kuolleen ruumiista irrotettiin halutut elimet. Nukutusta ja muita hienouksia operaatiossa ei tarvittu. Elimet siirrettiin hyvästä hinnasta ulkomaille ja ruumis haudattiin.

Elinkaupassa tohtori Shaip Muja on eräs ryhmän johtavista salaliittolaisista. Hän on paitsi kirurgi myös humanitaarinen ja edistyksellinen hyväntekijä. Tämän hyveellisen naamion takana hänen on voitu osoittaa toimineen yli kymmenen vuoden ajan ihmiskauppaa ja elinkauppaa koskevissa kansainvälisissä rikollisverkostoissa.

Euroopan neuvoston valtuuttama sveitsiläinen senaattori Dick Marty esitteli Euroopan neuvostolle raporttinsa, jossa ykityiskohtaisesti todistettiin Kosovon nykyisten johtajien olevan elinkauppaan sekaantuneita mafiapomoja. 

Dick Marty esitteli raporttinsa vuonna 2011. Ketään ei ole saatettu vastuuseen. Päinvastoin entinen presidentti Bill Clinton kutsui presidentti Hashim Thacin Clinton Global Initiativen vuotuiseen kokoukseen saman vuonna.

Pelkästään vuonna 1999 tiedettiin kidnapatun 500 uhria, joilta siirrettiin elimiä. Elinkauppa on jatkunut Kosovon pääkaupungin Pristinan Medicus- sairaalassa ja epäilyjä on, että myös Yhdysvaltojen valtavan sotilastukikohdan Bondsteelin sairaalassa irroitetaan myytäviä elimiä edelleen.

Kosovo on Yhdysvalloille strategisesti tärkeä alue, ja sen KFOR-sotilaat ovat tehneet mahdolliseksi laittomuuksien jatkumisen. Afganistanin huumekauppa on CIA:lle tärkeä tulonlähde ja Kosovo on tärkeä kauttakulkumaa.

Helsingin Sanomien artikkeli mainitsi "riippumattoman tuomioistuimen" päätyneen Kiinan elinkaupan suhteen samaan tulokseen kuin esimerkiksi Euroopan parlamentti ja Yhdysvaltojen edustajahuone aiemmin. Tuomioistuinta oli johtanut Jugoslavia tribunaalin ICTY:n syyttäjä Geoffry Nice.

ICTY oli kuitenkin keskeyttänyt Kosovon albaanien elinkauppatutkimukset ja tuhonnut aineistot. Siten Nicea ei voine pitää kovin epäpoliittisena syyttäjänä. Euroopan parlamentti ja Yhdysvaltain edustajainhuone ovat poliittisia elimiä eivätkä tuomioistuimia.

Jotta Kosovon albaanimafian rikoksia voitaisiin tutkia, Haagiin perustettiin turvallisuussyistä Kosovo Specialist's Chamber. Se on osa Kosovon oikeusjärjestelmää, mutta puitteet maksaa EU ja tuomarit valitsee Yhdysvallat. Yhdysvallat on hidastellut syyttäjän nimeämistä ja tuomioistuimen käynnistämistä jo usean vuoden ajan.

Yhdysvaltain hallitus erotti David Schwendimannin Kosovo Specialist's Chamberin pääsyyttäjän toimesta keväällä 2018. Hän oli ainoa, joka tiesi syytettäväksi tulevat nimeltä ja oli hahmottanut kokonaisuuden.

Samaan aikaan Kosovossa on kasvanut oikeudettomuuden, mielivallan ja pelon ilmapiiri. Oikeusjuttujen todistajia on autettu turvapaikkoihin. Moni todistaja on kuitenkin tapettu.

Lopulta uusi syyttäjä valittiin, mutta hän sanoi tarvisevansa vuoden aikaa tutustuakseen aineistoon.

On mielenkiintoista kuinka Helsingin Sanomat, Amnesty, Lääkärin Sosiaalinen vastuu eivät ole huolissaan NATO-jäsen ja EU:n jäsenyyttä kaavailevan Albanian tai NATO:n miehittämän ja EU:n ja YK:n hallinnoiman Kosovon ihmis- ja elinkaupasta, pelon ilmapiiristä ja oikeudettomuudesta.

Kosovon pääministerin veli, kansanedustaja, on esittänyt koko Kosovo Specialist's Chamber- tuomioistuimen peruuttamista ja on tehnyt siitä lakialoitteen. Hän ja muut KLA:n taistelijat ovat ilmoittaneet, että he tulevat asein estämään jäsentensä tutkimisen ja tuomitsemisen. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Helsingin Sanomat, Kiinan elinkauppa, Kosovon elinkauppa, EULEX, KFOR, UNMIK, serbien kansanmurha

Vanhemmat kirjoitukset »