Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

Kosovo ja Krim; demokratia ja kansainväliset lait

Maanantai 5.4.2021 klo 12.26 - Pirkko Turpeinen-Saari

Ukrainan presidentti Zelenski on 23.3.2021 antamansa julistuksen mukaan lähdössä sotaan Krimin takaisinvaltaamiseksi ja kutsuu NATO:a kumppaniksi.

NATO:n peruskirjan mukaan sen tehtävänä oli puolustaa hyökkäyksen kohteeksi joutuneita jäsenmaitaan. Siis puolustaa. Ukraina ei ole jäsenmaa, ei NATO:ssa eikä EU:ssa.

NATO luopui peruskirjan säädöksistä hyökätessään liittoutumattomaan Jugoslaviaan 1990-luvulla ja erityisesti aloittaessaan Jugoslavian pommitukset 24.3.1999. Säädökset oli tehty vain rikottaviksi.

Yhdysvallat oli suunnitellut Jugoslavian hajottamisen huolellisesti. Yht’äkkinen lainojen irtisanominen ja kongressin päätös siitä, minkälaiset vaalit Jugoslavian osavaltioissa tulisi suorittaa. Mikäli vaalien tulos olisi Yhdysvalloille mieleinen, tuo osavaltio saisi jälleen lainaa. Jugoslavian liittovaltiossa ei vaaleja saisi järjestää. Kuvaan tuota prosessia tarkasti teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja (Into 2018)

Yhdysvallat tavoitteli sotilaallista tukikohtaa Balkanille. Aluksi se järjestyi Bosnian NATO-miehityksellä. Varsinaisena tavoitteena oli Yhdysvaltojen oma sotilastukikohta Serbiaan.

Pommitukset päättävässä YK:n päätöslauselmassa sallittiin Serbian alueen Kosovon NATO-miehitys, mutta todettiin Kosovon olevan Serbian maakunta. 

Yhdysvallat aloitti välittömästi pommitusten päätyttyä laittoman jättimäisen Bondsteelin sotilastukikohdan (7000 yhdysvaltalaissotilasta) rakentamisen Kosovoon. Sen lisäksi alueella oli 45 000 NATO-sotilasta. Tällä hetkellä NATO-sotilaita on n. 8000. Massiivinen sotavoima siis edelleen. 

Kosovo itsenäistettiin laittomilla päätöksillä Euroopan unionin sulkiessa silmänsä todellisuudelta. 

Tuo todellisuus tarkoitti serbien toista kansanmurhaa, pogromeja, omaisuuden konfiskointia kuten toisen maailmansodan fasistisen Kroatian aikana 1941-45. 

Kosovo on nykyisellään täysin Yhdysvalloista ja EUsta riippuvainen väkivaltaa ja laittomuutta tihkuva mafia-valtio. Yhdysvaltojen ja Saksan aikaansaannos.

Sodan seurauksena saksalainen ja yhdysvaltalainen ylikansallinen pääoma on ottanut infrastruktuurin haltuunsa. Ryöstöoperaation tulos oli lähinnä sotilaallisen ylivallan aikaansaaminen, mutta eivät tehtaat, tiedotusvälineet, media, pankit ja vakuutuslaitokset ole suinkaan yhdentekeviä vaikkakin jonkin öljyvaltion aarteet saattavat tuntua paremmilta ryöstösaaliilta kuten, Syyria (jonka öljyä USA tälläkin hetkellä varastaa) tai Libya tai Irak tai Kaspianmeren öljy. 

Entä Krim? 

Krimin niemimaa on kuulunut Venäjään vuodesta 1785 eli Katariina Suuren ajoista lähtien, kauemmin kuin Yhdysvallat on ollut itsenäinen. YK ei tunne Krimiä osana Ukrainaa. Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteeri, Ukrainassa syntynyt Hrustsov siirsi vuonna 1952 hallinnollisella päätöksellä Neuvostoliiton sisällä alueen Ukrainaan kuuluvaksi, millä ei ollut osana sosialistista järjestelmää suurta vaikutusta. Krimin asukkaat ovat yli 70 prosenttisesti venäläisiä. Vasta sosialistisen järjestelmän romahdettua se, mihin itsenäiseen valtioon jokin alue kuuluu, tuli merkittäväksi. Krimin venäläiset halusivat kuulua Venäjään.

Yhdysvallat aloitti Ukrainan haltuunottoprosessin samalla tavoin kuin muiden entisten sosialististen maiden, erityisesti Jugoslavian hajottamisen ja haltuunoton.

Jugoslaviassa yhteistyökumppaneina Saksan ohella olivat Yhdysvaltojen kroaatti- ja albaani- natsidiasporat. Ukrainan natsit vuorostaan ovat saaneet tukea Yhdysvalloista jo 1950-luvulta lähtien. 

Ukrainassa viritettiin henkiin natsiajan sankarit Stephan Bandera ja muut, joiden mukaan nimettiin katuja ja järjestettiin soihtukulkueita. Krimin tataarit olivat olleet aktiivisia Hitlerin apujoukkoja ja nyt tarjolla yhteistyöhön natsi -joukkioiden kanssa. Toisen maailmansodan neuvostomuistomerkkejä tuhottiin samaan tahtiin kuin natsisankareita rehabilitoitiin. 

Myös Ukrainassa, kuten Jugoslaviassa jo vuosia ennen varsinaista vallankaappauksen h-hetkeä, perustettiin kansalaisjärjestöjä, joiden opettajina ja ohjaajina toimi CIA:n ja NEDin sekä Otporin kouluttajia. 

Yhdysvaltojen apulaisulkoministeri Victoria Nuland kertoi Yhdysvaltojen antaneen 5 miljardia dollaria Ukrainan vallankumoukseen. Näköpiirissä oli GMO-viljelyn aloittaminen Ukrainassa, kaasuputken hyödyntäminen. Myös liuskekaasutuotantoa haviteltiin. Suuret ylikansalliset öljyjätit olivat tehneet ennakkosopimuksia.

Jo syyskuussa 2013 Bill ja Hillary Clinton kokoontuivat oligarkki Pintchucin kutsusta Krimin Jaltalle koko Euroopan poliittisen kerman kanssa suunnittelemaan Ukrainan haltuunottoa. Kokous sujui The Economist -lehden mukaan euforian vallassa. Larry Summers, Mario Monti, Gerhard Schröder, Carl Bild, Strauss-Kahn, oligarkki Poroshenko ym. olettivat venäläisen sankarikaupunki Sevastopolinkin olevan tuossa tuokiossa uusi NATO:n tukikohta. Paikalla ollut presidentti Janukovic joutui tuottamaan pettymyksen. 

Janukovic tuli lokakuussa tuskallisesti siihen tulokseen, että Ukrainalla ei yksinkertaisesti ole vielä varaa liittyä EU:n lähentymissopimukseen. Alueiden puolueella ja kommunistisella puolueella oli eduskunnassa, Radassa, vahva enemmistö. Sen avulla liittymistä EU:hun ja Jaltalla kokoontuneen kerman valtapiiriin ei saataisi onnistumaan.

Väkivaltaiset mielenosoitukset alkoivat. Yhdysvaltojen ja eräiden EU-maiden rahoittamien tarkka-ampujien koulutus alkoi. 

Maidanin väkivaltaisten tapahtumien tieteellinen tutkimus on tehty, ei Ukrainan hallituksen vaan yhdysvaltalaisten tiedemiesten toimesta. San Fransiscossa pidetyssä yhteiskuntatieteilijöiden kokouksessa professori Ivan Katchanovski esitti 70 -sivuisen tutkimuksen siitä, mistä rakennuksista tarkka-ampujat tulittivat ja keiden hallussa nuo rakennukset kulloinkin olivat. 

Annoin tuon tutkimuksen jo 5 vuotta sitten Iltalehden toimittajalle. Juttua en ole nähnyt vieläkään. 

Yhdysvaltojen ja useiden EU-maiden johtamat joukkiot suorittivat väkivaltaisen vallankaappauksen, jonka seurauksena presidentti Janukovic joutui henkensä pelastaakseen pakenemaan helikopterilla. Autosaattue, jolla hänen kuviteltiin matkustavan, joutui hyökkäyksen kohteeksi.

Eduskunnan seinät oli koristeltu fasistisilla lipuilla, alueiden puolueen kansanedustajat peloteltiin pois. Kommunistinen puolue kiellettiin. Venäjänkielen käyttö ehdotettiin kiellettäväksi, mutta presidentiksi nimetty Turchinov ei suostunut vahvistamaan lakia. 

Itä-Ukrainan alueet eivät hyväksyneet vallankaappausta eikä laitonta hallitusta. Ne halusivat itse hallita itseään laillisten vaalien pohjalta kuten ennenkin. Laiton uusi hallitus julisti Itä-Ukrainalle terrorismin vastaisen sodan. 

Ukrainan laitonta hallitusta edusti pääasiassa natsihenkinen Azovin pataljoona. Kesällä Puolan presidentin entinen turvallisuusneuvonantaja Jerzy Dziewulski osallistui Slavianskin vastaiseen taisteluun. Operaatiota johti Yhdysvaltojen apulaispuolustusministeri Derek Chollet.

1.8.2014 Suomen presidentti Sauli Niinistö ehdotti, että Suomi liittoutuisi suoraan Yhdysvaltojen kanssa. Syyskuussa hän jo johti Suomen NATO:n isäntämaasopimukseen. Päätös sopimuksen allekirjoittamisesta tehtiin kätevästi eduskunnan kesäloman aikana.

Myös Jugoslavian hajotuksen yhteydessä Kroatian natsihenkisiä taistelijoita johti yhdysvaltalaiset eläkkeellä olevien kenraalien järjestön jäsenet. Operaatio Myrsky, jonka avulla puolimiljoonaa serbiä ajettiin kodeistaan elokuun 1995 yhden viikonlopun aikana Kroatian Krajinasta tuhansien kuollessa on ex-puolustusministeri Mattisin mukaan menestyksekkäin taistelu sitten toisen maailmansodan. Slovenian entinen ulkoministeri kutsuu tapahtumaa kuitenkin serbien kansanmurhaksi.

Ne Krimin asukkaat, jotka olivat osallistuneet Maidanin vastaisiin mielenosoituksiin, olivat saaneet väkivaltaisen kohtelun natsijoukkioilta. Ei siis ole lainkaan ihme, että he pyrkivät eroon yhä väkivaltaisemmaksi, epädemokraattisemmaksi ja venäläisvihamielisemmäksi muuttuneesta vallankaappaushallituksen hallitsemasta Ukrainasta.

Krimin autonominen alue julistautui itsenäiseksi. Se haki kansanäänestyksen jälkeen pääsyä takaisin osaksi Venäjää, jonka osa se oli vuosisatoja ollut. 

Venäjään hyväksymisensä jälkeen Krimin asukkaat ovat jo useissa vaaleissa ilmaisseet poliittisen tahtonsa eikä siinä ole mitään epäselvyyttä. 

Kosovon itsenäistyminen tapahtui 109 yksityishenkilön laittomalla äänestyksellä, jonka itsenäistymisen, laittoman sotilastukikohdan rakentanut Yhdysvallat hyväksyi välittömästi. Suomi seurasi nopeasti perässä – olihan tuon laittoman itsenäistymisen isä itse presidentti Martti Ahtisaari.

Kosovossa ei suoritettu kansanäänestystä, itsenäistyminen oli YK:n turvallisuusneuvoston päätösten vastainen, maassa vallitsi täydellinen laittomuus. YK ei ole muuttanut päätöstään siitä, että Kosovo on Serbian maakunta. 

Yhdysvallat luopui v. 2000 Bratislavassa noudattamasta kansainvälisiä lakeja, jos ne ovat esteenä tavoitteiden toteuttamiselle. 

Nyt Yhdysvallat ilmoittaa kokoavansa demokraattisia samanmielisiä kansakuntia noudattamaan sopimusvaraista yhteistyötä.

Toisin sanoen kansainvälisesti tunnustettu demokratia ja kansainäliset lait eivät sido Yhdysvaltoja eikä sen kanssa liitossa sopimusvaraista yhteiskuntaa rakentavia muita maita. Näillä mailla on yhteiseen väkivaltaiseen vallankäyttöön pohjautuva ”demokratia”.

Jo pelkästään Jugoslavian hajottamisen ja Ukrainan tuhoamisen pohjalta voidaan sanoa, että Orwellin ennustama maailma on syntynyt. Pommitukset ovat rauhaa, väkivalta on demokratiaa ja väkivaltaa edustavan valtion hyväksymät säännöt, joissa hyväksytään ryöstöt, varastaminen ja väkivalta, ovat yhteistyön sopimusvaraisena pohjana. 

Suomi on tässä täysillä mukana. Aivan kuten yhteistyössä natsi-Saksan kanssa.

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Krim, Kosovo, Zelensky, Ahtisaari, NATO, USA, Venäjä, Katariina Suuri,

Miten Suomesta tuli aseparatiisin käskyläinen?

Sunnuntai 21.3.2021 klo 16.48 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kuinka Suomi muuttui osaksi pommeilla ja talouspakotteilla operoivaa aseteollisuuden paratiisia?

Mitkä ovat ne askeleet, jotka ovat johtaneet Suomen poliittisen johdon ja median adaptoitumiseen kansainvälisiä lakeja noudattavasta YK:n jäsenvaltiosta Yhdysvaltojen ja sen miehittämän Saksan käskyläiseksi?

Eräs prosessia määrittävä tekijä lienee illuusio demokratiaa edistävästä Euroopan Unionista.

Suomen kansalle välitettiin ajatus lännen onnelasta kunhan vain liityttäisiin Euroopan Unioniin.

Saksan johtaman Euroopan Unionin militaristinen luonne jäi pimentoon. Olin lähellä saada puhemiesneuvoston varoituksen "salaisuuksien kertomisesta" v.1986 kerrottuani eduskunnan täysistunnossa unionin taustaorganisaation, Round Table of Industrialistsin puheenjohtajan kytkeytymisestä Yhdysvaltojen aseteollisuuteen.

Jäsenvaltioksi pyrkivän onkin ensi töikseen jo lähentymissopimuksen ensimmäisissä pykälissä sitouduttava aseelliseen yhteistoimintaan muiden jäsenten kanssa.

Kohta Suomen Euroopan Unioniin liittymisen jälkeen v 1997 tuleva presidenttimme, maan silloisen hallituksen ministeri Sauli Niinistö valittiin EDU:n, Euroopan demokraattisen unionin puheenjohtajaksi. Eräs EDU:n tärkeä päämäärä oli kommunismin kitkeminen Euroopasta.

Itse Saksan liittokansleri Helmut Kohl ehdotti Niinistöä tehtävään. Angela Merkel oli Saksan CDU-puolueen edustajana Kohlin johtamassa hallituksessa naisasioidenministerinä sekä ympäristöministerinä aina Jugoslavian pommituksiin 1999 saakka, jolloin Saksassa valta oli vaihtunut sosialidemokraateille.

Suomen ensimmäinen askel "paratiisiin" eli jäseneksi pommituksin ja talouspakottein mielivaltaisesti toimivaan "läntiseen arvoyhteisöön" tpahtui keväällä 1999. Suomi sai luottotehtävän Saksan ulkoministeriöltä. Sen tuli salata Racakin kylän taisteluiden uhrien kuolinsyyt.

Suomalaiset oikeuslääkärit tunnetun professorin johdolla olivat Jugoslavian pyynnöstä tehneet ruumiinavaukset. Saksan ulkoministeriön liittolaisena olivat Suomen ulkoministeri Tarja Halonen ja presidenttinä Martti Ahtisaari. Käytännön mielipiteiden manipuloinnin ja disinformaation Saksan ulkoministeriön ohjauksessa teki hammaslääkäri Helena Ranta.

Salaaminen antoi Yhdysvaltojen presidentille Bill Clintonille tekosyyn väittää uhrien tulleen teloitetuiksi ja aloittaa demonisoimiensa serbien pommitukset. Varsinainen syy pommituksiin oli Yhdysvaltojen halu rakentaa oma sotilastukikohta Balkanille. Sen ja Saksan miehityksen avulla Yhdysvallat saisi Euroopn sotilaallisen saappaansa alle. Sopivaksi maantieteelliseksi paikaksi havaittiin Serbian maakunta Kosovo.

Välittömästi pommitusten päätyttyä Yhdysvallat alkoi rakentaa laitonta jättimäistä sotilastukikohta Bondsteelia Serbiaan.

Suomen hallituksen ja median tehtävänä oli olla paljastamatta, että ETYJ:n tarkkailijoiden amerikkalainen puheenjohtaja William Walker oli myös CIA:n edustaja, ja että hän oli alusta lähtien sitä mieltä, että Kosovon tulisi kuulua Albaniaan. Tämän hän ilmaisi, kun kiitolliset albaanit paljastivat Racakin kylässä hänen patsaansa v. 2017. Paljastustilaisuudessa oli läsnä väkivaltaisen Drenica-ryhmän mafiapomo Hashim Thaci, joka oli EU:n ja Yhdysvaltojen tukemana valittu Kosovon presidentiksi. Tällä hetkellä hän on kuitenkin joutunut luopumaan presidenttiydestä ja odottaa Haagin Kosovo Specialists Chamber oikeusistuimessa oikeudenkäyntiä kymmenistä sotarikoksista.

Oikeudenkäynnin pitkittyminen johtunee siitä, että monet valtioiden johtajat ovat olleet hänen yhteistyökumppaneitaan ja pelännevät paljastuvansa oikeudenkäynnin aikana, jota kuitenkaan ei voitu lopultakaan estää tapahtumasta.

Myöskään ei saanut paljastaa, että Clinton toimi yhteistyössä paitsi natsi-diasporan myös Osama bin Ladenin kanssa rekrytoiden Lähi-Idästä ja Afganistanista serbien päitä katkovia jihadisteja NATO:n liittolaisiksi ja jalkaväeksi. Kosovon albaanit pystyttivätkin heti sodan päätyttyä patsaan presidentti Clintonille keskelle Kosovon pääkaupunkia Pristinaa. Lisäksi suuri valtatie on nimetty hänen kunniakseen.

Presidentti Obama murhautti Osama bin Ladeniksi olettamansa henkilön Pakistanissa tosiaikaisesti videoituna kansainvälisenä näytelmänä. Välittömästi murhan suoritettuaan hän soitti Bill Clintonille ikäänkuin vahvistaakseen: bin Laden ei pysty enää paljastamaan salaisuuksiamme.

Suomen median rinnalla myös Suomen ulkoministeriön virkamiehet oli tuettu omaksumaan Jugoslavian hajottamisen väline: serbivastainen ajattelutapa.Totta kai virkamiesten on täytynyt tietää totuus Yhdysvalloissa elävän natsi- ja albaanidiasporan merkityksestä sodan rahoittamisessa.Kerron tästä tarkemmin sekä "Lupa olla julma"-kirjassani että "Lahtari, Punikki ja Teurastaja"-teoksessani.

Ensimmäiset vuodet EU:n jäsenenä opettivat, mitä jäsenmaalta edellytetään. Tiedon pimittämistä ja osallistumista kanssarikollisena Yhdysvaltojen ja Saksan hankkeisiin. Ensin tappaminen saattaa tuntua kipeältä, mutta se on kuin rokotus. Se ensin sattuu mutta se tuo vastuskyvyn jonka jälkeen tappamiset ja pakotteet eivät tunnu missään. Näistä teoista saatetaan palkita Nobelin rauhanpalkinnolla.

Seuraavaksi tehtäväksi pommitusten mahdollistamisen jälkeen Yhdysvallat tarjosi presidentti Martti Ahtisaarelle Kosovon tulevaa asemaa suunnittelevan työryhmän puheenjohtajan roolia.

Kosovon albaanien suorittamat pogromit jatkuivat keskeytyksittä. Serbiväestöä ahdisteltiin, koteja tuhottiin, yölliset räjäytykset ja talojen seiniin ampumiset olivat päivittäisiä. Serbit ja muut vähemmistöt haluttiin pelotella pois Kosovosta kuten 10 vuoden ajan jo ennen sotaa oli tapahtunut.

Kymmenen vuoden ajan jatkunut läntinen serbivastainen propaganda vallitsi myös NATO:n eri maista kotoisin olevissa miehitysjoukoissa. Kukaan ei katsonut tarpeelliseski puolustaa serbiväestöä. 150 ortodoksista kirkkoa ja luostaria poltettiin albaanien juhliessa läpi yön ympärillä. Kukaan ei muka huomannut mitään.

YK:n kesäkuussa 1999 pommitusten päättämiseksi vahvistamassa päätöslauselmassa 1244 todettiin Kosovon olevan Serbian maakunta. Siitä saattoi päätellä NATO-miehityksen olevan väliaikainen ja että sen aikana tulisi sopia serbien ja albaanien suhteiden parantamisesta.

Ahtisaaren johtaman työryhmän jäsenten mielestä Ahtisaarella ei ollut muuta tavoitetta kuin Kosovon itsenäisyys. Yhdysvaltojen ja Ahtisaaren mukaan Kosovossa sijaitsevien yritysten yksityistäminen oli ensisijaista.

Kosovon korkeimpana johtajana oli YK:n pääsihteerin erityisedustaja. Ensimmäinen tämän viran haltija oli Bernard Kouchner, Lääkärit ilman rajoja-järjestön perustanut ranskalainen lääkäri.

Lääkärit ilman rajoja sai Jugoslavian pommitusvuonna 1999 Nobelin rauhanpalkinnon. Tämä kunnia ei estänyt Kouchneria henkilökohtaisesti ja agressiivisesti aloittamasta serbiomaisuuden laitonta konfiskointia Kosovossa.

Hän aloitti Kosovossa sijaitevien Serbian valtion, yhteisöllisesti omistettujen ja yksityisten serbiyritysten haltuunoton ilman että omistajat saivat ylittää miehitetyn Kosovon ja Serbian välisen rajan ja tulla paikalle valvomaan mitä omaisuudelle ollaan tekemässä.

Tilanne alkoi muistuttaa toisen maailmansodan aikaa, jolloin serbien vaino oli fasistisen Kroatian julistamana laillista ja serbiomaisuuden konfiskointi samoin. Nyt keskitysleirejä ei serbeille ollut. Sen sijaan serbiasukkaat siirrettiin NATO-sotilaiden "turvaamana" tuhotuista taloistaan kontteihin asumaan, joista asukkaat eivät ympärillä vainoavien albaaninuorten vainon seurauksena uskaltautuneet edes kauppaan. Tilanne on jatkunut samanlaisena jo 20 vuotta.

Yksityistämisprosessiin perustettiin säätiö.

Suomalainen Harri Holkeri oli vuorostaan YK:n pääsihteerin erityisedustajana vuonna 2004. Tuona aikana koettiin yhden viikonlopun aikana pommitusten jälkeisen ajan massivisimmat pogromit, terveyskeskuksia, kouluja, kirjastoja, kirjoja, kirkkoja ja serbitaloja poltettiin. Sekään ei horjuttanut Holkerin, Ahtisaaren, Euroopan Unionin tai NATO:n uskoa entisten mafia-pomojen valtaaman maan itsenäistämiseen. Poliisivoimina toimivat entiset KLA:n taistelijat.

Kahdeksan vuoden työskentelyn jälkeen Ahtisaari yritti saada Kosovon itsenäistymisen hyväksytyksi YK:ssa. YK:n edustajat kävivät arviokäynnillä Kosovossa, mutta samanaikaisten räjäytysten ja pelottelun seurauksena lähtivät paikalta. YK:n turvallisuusneuvosto, niin pysyvät kuin vaihtuvat jäsenet eivät hyväksyneet itsenäistymishanketta.

Epäonnistuttuaan laillisessa itsenäistymishankkeessa Ahtisaari kannusti suoraan toimintaan, joka oli albaaniväestölle tuttua. YK:n alainen eräänlainen Kosovon109 hengen harjoitteluparlamentti äänesti omavaltaisesti Kosovon itsenäiseksi. Yhdysvallat, alueella sijaitsevan sotilastukikohdan haltija, tunnusti Kosovon itsenäisyyden välittömästi. Suomi seurasi perässä.

International Court of Justice totesi siltä kysyttäessä, että kyllähän itsenäisyysjulistuksia saa tehdä, mutta tämänkaltaisen parlamentin päätös on laiton.Sitten ICJ katsoi, että parlamentin jäsenet olivatkin äänestäneet yksityishenkilöinä.

Näin siis YK:n hallinnon alaisessa NATO:n miehittämässä maakunnassa laillisuutta taivuteltiin.USA:n, EU:n ja NATO:n "sopimusvaraisten sääntöjen mukaan" joukko yksityishenkilöitä voi julistaa haluamalleen alueelle, jonka YK on todennut olevan osa Serbiaa, itsenäisyyden.

Vuoden 2008 itsenäisyysjulistuksen jälkeen Ahtisaarelle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto.

Tämän voi sanoa osoittavan, että rokotus on toiminut. Suomi on muuttunut täysin immuuniksi väkivallalle, laitomuudelle ja ihmisoikeusloukkauksille. Nobelin rauhanpalkinto osoittaa kuinka palkittavaa tuo sopeutuminen on.

Kosovon presidentti, entinen Drenica- mafiaryhmän johtaja Hashim Thaci, on vasta nyt 20 vuotta johtavassa asemassa NATO:n jalkaväkenä toimimisen jälkeen haastettu oikeuteen sotarikoksista.Yhdysvallat, EU ja Ahtisaari ovat hänen läheisiä yhteistyökumppaneitaan. Useat todistajat, jotka olisivat voineet todistaa hänen jutussaan, on jo tapettu.

Sveitsiläinen senaattori Dick Marty, joka Euroopan neuvoston toimeksiannosta tutki esimerkiksi Thacin rikoksia, sanoi sen jälkeen kun 10 vuotta oli kulunut hänen raporttinsa luovuttamisesta eikä syytteitä ollut nostettu, että Euroopan johtajat puhuvat ihmisoikeuksista sunnuntaina ja rikkovat niitä maanantaina.

Vuoden 2012 Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin Euroopan Unionille, joka "on edistänyt kuusi vuosikymmentä rauhaa, sopua, demokratiaa ja ihmisoikeuksia".Kosovon toimien lisäksi EU:n ansiolistassa olivat Libyan pommitukset, hyökkäys Syyriaan - puhumattakaan kaikista USA:n sotahankkeista, joissa EU on ollut mukana Afganistania unohtamata.

Tuona vuonna USA-NATO-EU sai lottovoiton. Suomen presidentiksi valittiin Sauli Niinistö. 

Suomessa oli jo niin totuttu tärkeiden asioiden salailuun, että presidentin ja puolustusvoimien komentajan ilmoitus NATO:n isäntämaasopimukseen liittymisestä syyyskuussa 2014, eduskunnan ollessa kesälomalla luettiin ilmoituksena päivälehdssä.

Isäntämaasopimusta ei ollut käännetty suomeksi eikä kansaa ollut muutenkaan vaivattu asialla. Tärkeämpää oli se, että presidentti soittaa Yleisradion luonto-ohjelmaan tai vastaa kysymykseen siitä vieläkö hän luistelee rullaluistimilla.

Suomalaiset olivat kokeneet vastaavan yllätyksen vuoden 1940 syyskesällä kun Pohjois-Suomen asukkaat havaitsivat Saksan miehitysjoukkojen marssivan kohti pohjoista.

Isäntämaasopimusta seurasivat tiukassa tahdissa, varsinkin Sipilän hallituksen ja Niinistön yhteistyössä, kymmenet verkot, joilla Suomi sidottiin tiiviiseen sotilaalliseen yhteistyöhön USA:n ja Saksan lisäksi myös muihin NATO-maihin.

Sipilän hallituksen aikana vuodesta 2015 lähtien  varmistettiin tuon kaikessa sodankäynnissä tärkeän propagandan voimistaminen. Valtion turvallisuuskomitean rahoittama tiedonvälitystä ja kustannusalaa yhteistyössä NATO:n hybridikeskuksen kanssa toteuttava Mediapooli otti vastuun tiedottamisesta. 100 toimittajaa ja virkamiestä lähetettiin Yhdysvaltoihin propagandaoppiin.

Pommitusten jälkeen lännen taloudellisen kiristyksen armoille joutuneen Serbian tiedotusvälineet ovat varmuuden vuoksi keskeiseltä osin saksalaisomistuksessa, CIA:n entinen päällikkö omistaa pää TV-kanavan. Suomessa tätä ulkomaista omistusta ei tarvita. NATO luottaa meihin ja propagandakoulutuksen läpikäyneisiin toimittajiin ja virkamiehiin. Tämän toiminnan tehokkuutta CNN amerikkalainen TV-kanava ihaili. Propagandakoulutus suunnataan myös lapsiin, kanava ihasteli.

Media valitsee luotettavasti oikeat poliitikot presidenteiksi ja eduskuntaan.

Ei olekaan ihme, että Suomen ulkopoliittinen johto toistamistaan toistaa ulkopolitiikan perustuvan johonkin "sopimusvaraisiin" sääntöihin, jotka ehkä USA on laatinut. Voidaan siis sopia, että käytetään natseja ja jihadisteja sekä propagandaa taloudellisten tai sotilaallisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Kansainväliset lait ja YK:n periaatteet ovat kuitenkin suurimmalle osalle maapallon maita edelleen sopivia laillisuuden kulmakiviä. Suomi onkin toiminnallaan liukunut pois tästä YK:n jäsenvaltioiden hyväksi katsomasta viitekehyksestä Yhdysvaltojen ja EU:n ikiomaan laillisuuskäsitteeseen, joka muistuttaa poliittista oikeutta.

Meillä vanhemmalla väellä on kokemusta Hitlerin, Göbbelsin, Banderan ja Francon rasismista sekä propagandasta emmekä kaipaa sitä missään muodossa takaisin.

Massiivinen maassamme vallitseva NATO-propaganda ei ole saanut suomalaisia kääntymään NATO:n kannattajiksi. Sen sijaan presidentti Ahtisaari on ilmoittanut muuttavansa Namibiaan, ellei Suomi liity NATOon.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Merkel, Kohl, Ahtisaari, Halonen, Niinistö, aseteollisuus, NATO , EU, palvelukset USA:lle, Nobelin rauhanpalkinto,

Onko Euroopassa kyse natsi-Saksan toisen maailmansodan tappion kostosta?

Perjantai 5.3.2021 klo 13.15 - Pirkko Turpeinen-Saari

Natsi-Saksan tärkeimmät liittolaiset olivat Yhdysvaltojen teollisuuspiirit, jotka rahoittivat Hitlerin aseistamista. Fasistisen Kroatian hallitus ja armeija, katolinen kirkko, Jerusalemin Grand Mufti Bosnian natsi-muslimit liittolaisinaan muodostivat Balkanilla natseja tukevan voiman.

Serbien tuhoamiseen oli 17 keskitysleiriä, joista Jasenovac oli suurin. Kosovon albaanit yhdessä Italian armeijan kanssa sulkivat serbejä keskitysleireille Albaniaan. Unkarin, Romanian, Bulgarian, Puolan ja Suomen hallitukset toimivat natsien käskyläisinä.

Natsi-Saksa pystytti keskitysleirejä eri puolille Eurooppaa. Juutalaiset, kommunistit, serbit, romanit sekä miehitystä eri maissa vastustavat kansalaiset nääntyivät leireillä.

Keskeiset ihmisryhmät ja valtiot, jotka vaikuttivat Hitlerin Saksan häviöön sodassa olivat Neuvostoliitto, Jugoslavian kommunistit ja partisaanit sekä Rooseveltin Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten asevoimat.

Saksa on ollut Yhdysvaltojen sotilaallisesti miehittämä toisesta maailmansodasta lähtien. Presidentti Trumpin mukaan joukkoja on 68 000 henkilöä. Ilman Saksan tukikohtia Yhdysvallat ei pystyisi tuhoamaan haluamiaan kohteita Afrikassa. Yhdysvaltojen armeija ei ole enää Rooseveltin, rauhanmiehen armeija, vaan jatkuvia sotia käyvä ja samojen tahojen armeija, jotka aseistivat Hitleriä.

Presidentti Eisenhowerista lähtien Yhdysvallat on tukenut Espanjan fasisteja, joiden kanssa myös natseja pakoon auttanut katolinen kirkko solmi liiton. Samoin Yhdysvallat on tukenut Ukrainan natseja 1950-luvulta lähtien.

Yhdysvallat hävitti oman maansa kommunistit äärimmäisen vainon avulla 1950-luvun kuluessa ulottaen vainon sodillaan itsenäistymistä ajaviin Aasian maiden kommunisteihin.

Indonesian sotilasvallankaappauksen jälkeen CIA:lle uskolliset kansalaiset tappoivat 1960-luvulla CIA:n nimilistojen mukaisesti miljoona ammattiyhdistysaktiivia ja kommunistiksi epäiltyä kansalaista. Oppenheimerin dokumentit Act of Killing ja Look of Silence kuvaavat tätä erinomaisesti. Edes Hitler ei luultavasti olisi osannut kuvitella onnistuvansa USA:n kaltaisen tuholaistoiminnan aikaansaamisessa.

Neuvostoliitto/Venäjän hajottaminen ja sen toimintakyvyttömäksi saattaminen on osittain Yhdysvaltojen presidentti George H.W. Bushin ansiota. Korruptio, ihmisten elämänedellytykset tuhonneet talousuudistukset, Neuvostoliiton kansallisvarallisuuden ja kultavarantojen ryöstö ovat Bushin ja hänen talousgurujensa toimien seurausta.

Oligarkkijoukko, joka sai ryöstettyä osan kansallisvarallisuudesta ja toimitettua sen ulkomaisiin pankkeihin, toimii nyt "lännen" rinnalla pyrkien destabiloimaan Venäjää ulkoa- ja sisältäpäin. 

DDR:n valtion, joka oli lopulta voittajavaltioiden piirissä, katoaminen Saksojen yhdistyessä loi edellytykset revanssille ja kostolle hävitystä sodasta.

Euroopan unionin perustaminen aseteollisuutta tukevan Round Table of Industrialists järjestön kaavailujen pohjalta tapahtui yksi yhteen RTI:n pöytäkirjojen kanssa. Se mitä RTI oli päättänyt Euroopan kehityksestä tuli myös EU:n perustaviin asiakirjoihin.

Perustavassa kokouksessa Maastrichtissa liittokansleri Helmut Kohl ehdotti vastahankaisille jäsenehdokkaille Kroatian itsenäisyyden tunnustamista tietäen, että se olisi Jugoslavian perustuslain vastaista ja merkitsisi sota Jugoslavian liittovaltiota vastaan. Päätös oli yön painostuksen jälkeen yksimielinen.

Yhdysvaltojen kongressi oli jo aikaisemmin päättänyt, irtisanottuaan Jugoslavian kaikki lainat, minkälaiset vaalit ja millaisin tuloksin osavaltioiden tulisi järjestää vaalinsa. Liittovaltio ei saisi järjestää vaaleja lainkaan! Jos valituksi tulisi Yhdysvaltojen haluamat puolueet, kukin osavaltio voisi anoa erikseen itselleen lainoja.

Liittovaltiossa enemmistö oli holokaustin uhreilla serbeillä, jotka vastustivat liittovaltion hajottamista.

Kroatia sai Yhdysvaltojen toivoman holokaustin kieltäjän Franjo Tudjmanin presidentiksi. Bosniaan tuli vuorostaan toiselta sijalta valittu, toisen maailmansodan aikana natsi-armeijaan muslimeja henkilökohtaisesti värvännyt Alija Iztbegovic. Tämä oli laatinut vuonna 1970 Islamilaisen julistuksen, jonka mukaan paras serbi on kuollut serbi. Hän tavoitteli Bosniaan islamilaista kalifaattia, jossa elämä ja lainsäädäntö olisi islaminuskolle alisteista.

Kroatia sääti rasistisen perustuslain, jossa serbit joutuivat vähemmistöasemaan. Saksa, Helmut Kohlin johdolla alkoi aseistaa Itä-Saksan ylijäämä asevarastoista kroaatteja taisteluun Jugoslavian liittoarmeijaa vastaan.

Taistelujen alettua toisen maailmansodan holokaustin uhrien serbien demonisointi kiihtyi ja Kroatiassa myös juutalaisia muistomerkkejä häväistiin. Kroaatit alkoivat kantaa samanlaisia univormuja kuin toisen maailmansodan aikana, jolloin serbit oli laillisesti lupa hävittää ja heidän omaisuutensa konfiskoida.

Saksan kristillisdemokraattinen puolue oli EDU:n Euroopan demokraattisen unionin jäsen. Unionin tärkeimpiä tavoitteita oli Sauli Niinistön (Lähde Niinistön kirja "Viiden vuoden yksinäisyys", 2005)mukaan kommunismin kitkeminen Euroopasta. Kohlin tukemana Sauli Niinistö valittiin järjestön puheenjohtajaksi vuonna 1997, jolloin Bosnian sota oli päättynyt mutta Kosovon sota vasta valmisteilla.

Jugoslavian liittovaltio oli liittoutumaton sosialistinen YK:n perustajajäsen, jonka jokainen itseään kunnioittava valtiomies, oli hän sitten kroaatti, sloveeni, serbi tai albaani, oli kommunisti. Liittovaltio oli kansantulolla mitattuna 24. sijalla kansainvälisessä vertailussa. Työläiset osallistuivat yritysten hallintoon ja saivat osuutensa myös tuotoista. Maa oli matkustamiselle avoin, suosittu turisti-kohde ja kävi kauppaa niin idän kuin lännen kanssa.

Nyt siis kitkeminen alkoi Jugoslavian alueella. Serbit olivat liittovaltiossa enemmistönä, mutta asuivat hajallaan eri osavaltioissa. Ainoastaan Serbiassa serbit olivat luonnollisesti enemmistössä ja Serbia oli myös ainoa osavaltio, jossa sodan alettua kaikki etniset ryhmät olivat tasa-arvoisia. Siitä huolimatta läntinen propaganda leimasi serbit hitlereiksi. Serbien mielestä sota ei voi korvata neuvotteluja. Perustuslain mukaan Kroatia olisi voinut irrottautua Jugoslaviasta neuvottelemalla.

Kohl halusi sotaa. Jugoslavia/Serbialle asetettiin keinotekoisin perustein totaaliset talouspakotteet 10 vuodeksi, sodan voiman vahvistamiseksi.

Jugoslavian partisaanit sekä Jugoslavian ja kaikkien Euroopan maiden edistykselliset voimat olivat Hitlerin natsi-Saksaa vastaan. Helmut Kohl sai koulutuksen Hitlerin armeijaan, mutta ei ehtinyt sotaan ikänsä puolesta. Angela Merkel oli hänen hallituksensa jäsen ja osallistui Jugoslavian hajottamiseen Kohlin rinnalla, Kohlin ollessa hänen oppi-isänsä.

Heti sodan alettua Saksan ulkoministeriksi valittu Klaus Kinkel, entinen ulkomaisen tiedustelunpäällikkö, sekä Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton päättivät v. 1992 ehdottaa ICTY:n Jugoslavia-tribunaalin perustamista tutkimaan ja tuomitsemaan serbin rikoksia Jugoslavian hajottamissodassa.

Valokeilan kohdistaminen negatiivisessa mielessä ihmisryhmään, jonka isät ja äidit olivat kuolleet natsien keskitysleireissä oli uskomaton mediatemppu.

Kohlin tavoite kommunismin kitkemisestä Euroopassa ei liene ollut ainoa syy tuhota Jugoslavia. Talouden infrastruktuurin haltuunotto oli varmaan myös painava syy paitsi Saksalle, myös Yhdysvalloille. Saksalle siksi, että Saksojen yhdistyminen oli taloudellisesti valtava taakka.

Yhteistyö Saksan miehittäjän Yhdysvaltojen kanssa oli oleellista. Yhdysvallat tavoitteli sotilastukikohtaa Serbiaan. Yhteistyökumppaneita olivat Osama bin Laden, albaani- ja natsidiaspora Yhdysvalloissa ja Kanadassa sekä koko länsimedia. Yhdysvaltojen eläkkeelläolevat kenraalit toimivat sotapäällikköinä, muslimit, kroaatit ja albaaniterroristit NATO:n jälkaväkenä. ETYJ:n yhdysvaltalaiset sotilaat olivat samalla CIA;n palkkalistoilla työskennellessään Kosovossa.

Muslimien ja kroaattien provokaatioiden pohjalta NATO pommitti serbijoukkoja muutamaa tuntia provokaatioiden jälkeen, jolloin tapahtuman luonne ei ehtinyt selvitä. Bosniassa Izetbegovic toimi pommitusten tilaajana.

Saksa koulutti aseisti ja puki albaaniterroristit vuoden 1998-1999 aikna. Saksan avulla Yhdysvallat sai aikaan Kosovon NATO-miehityksen, jonka alkaessa se alkoi rakentaa laitonta jättimäistä sotilastukikohtaa Bondsteeliä Serbian alueelle Kosovoon. Siellä olevat joukot yhdistettynä Saksaan sijoitettuihin miehitysjoukkoihin tekevät Yhdysvalloille mahdolliseksi hallita koko Länsi-Eurooppaa.

Liittoutumalla Kosovon ja Albanian mafian kanssa Yhdysvllat hallitsee myös elin- ja huumekauppaa. Onhan Länsi-Balkan Afganistanista tuotavien huumeiden kuljetusreittien risteyskohta.

Jugoslavian pommitusten alla Saksan liittokansleriksi oli vaihtunut sosialidemokraatti Gerhard Schröder, rehellisemmän Oscar Lafontainen vetäydyttyä. Saksa pidättäytyi - hygieniasyistä- pommittamasta toisen maailmansodan pommituksen vuosipäivänä, jona v. 1941 natsi-Saksa pommitti Belgradia niin, että 17000 ihmistä kuoli kaupungisa yhden päivän aikana.

Mitä näiden ihmisten mielessä liikkui ja liikkuu?

Nyt Jugoslavia oli saatu tuhottua lähes kivikaudelle. Kansantuotteella mitattuna uudet itsenäiset valtiot, osa NATO-jäseniä, ovat noin sijoilla 84 -113 maailmantilastoissa. Natsihenkisyys, terrori  ja laittomuus vallitsee Kosovossa, Kroatiassa ja Bosniassa. Kommunismi on saatu kitkettyä ja korvattua natseilla.

Sama Ukrainassa. Yhdysvaltojen ja monien EU-maiden organisoiman väkivaltaisen vallankaappauksen jälkeen v. 2014, Ukraina on aloittanut "terrorisminvastaisen" sodan omia kansalaisiaan vastaan Itä-Ukrainassa. Natsien suorittamat murhat ja murhapoltot ovat tutkimatta ja rankaisematta.

Kommunistinen puolue on kielletty. Juutalaisia ahdistellaan. Harva uskaltaa puhua venäjää julkisellapaikalla, vaikka koko itäisen Ukrainan kulttuuri on sama kuin Venäjällä.Natsien soihtukulkueet muistuttavat natsiajasta. Natsiajan sankareiden patsaita pystytetään ja katujen nimiä muutetaan heidän kunniakseen.

Baltiassa venäjänkieliseltä väestöltä puuttuvat kansalaisoikeudet - EU ummistaa silmänsä. Euroopan unionin NATO-maat ja -liittolaiset puuttuvat itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin. Ukrainan jälkeen Valko-Venäjä on joutunut kokemaan destabiloivia läntisellä rahoituksella kustannettuja mielenosoituksia.

Hitlerin valtakaudella Saksaa myötäleviä kansalaispiirejä oli lähes jokaisessa Saksan miehittämässä tai sen liittolaismaassa. Nämä ihmisryhmät vaipuivat rauhan tultua pimentoon noustakseen kylmän sodan päätyttyä ja Neuvostoliitto/Venäjän roolin heikennyttyä jälleen esille. Kaikkialla, myös Suomessa, fasistisina lakkautetut järjestöt nousivat kuin sienet sateella.

Jugoslavia on kadonnut merkittävänä natsismin ja fasismin vastaisena voimana Euroopassa. Varsinkin EU-puheenjohtajakaudellaan Saksa yhdessä miehittäjänsä Yhdysvaltojen kanssa on suunnannut destabiloivia toimenpiteitään Venäjää kohtaan. Vuonna 2000 Brtislavassa pitämässään kokouksessa USA:n ulkoministeriö ilmoitti luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja, elleivät ne ole sopusoinnussa omien tavotteiden kanssa.

Euroopan unioni ei enää osallistu YK:n natsismia ja fasismia vastustavaan julkilausumaan. Siten EU irtisanoutuu natsismin ja fasismin tuomittavuudesta. EU-maat kokevat voivansa tukeutua natseihinja jihadisteihin materiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi kuten Hitler aikoinaan, minkä Jugoslavian tapahtumat osoittavat. Mitään olellista eroa Hitlerin toimintatapoihin ei näytä olevan.

Toisen maailmansodan suurin uhrein voittaneen Neuvostoliiton seuraajavaltio Venäjä on jälleen Saksan ja sen natsismiin myönteisesti tai yhdentekevästi suhtautuvien EU-liittolaisten tärkein vihan ja vastustuksen kohde. Onko EU-maiden kitkettävien kohteiden joukossa ortodoksisen/etnisesti tasa-arvoisen Jugoslavian jälkeen ortodoksinen/monikulttuurinen Venäjä.

Eurooppa on muuttunut. Saksassa on viritelty AfD -puolueen asettamista tarkkailuun. Edellisen perusteella ja Jugoslaviasta ja Ukrainasta saatavien esimerkkien valossa ajattelisin pikemminkin, että Euroopan unioni ja Saksan hallitus tulisi asettaa tarkkailuun juridisen oikeuskäytännön korvaamisesta poliittisella oikeudella.

Kansainvälisiä lakeja ja käytäntöjä itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin puuttumattomuudesta ei tulisi rikkoa vaikka ahneus rikkauksien hyödyntämiseksi ja sotilatukikohtien rakentamiseksi olisi kuinka houkuttelevaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EDU, Niinistö, Kohl, Merkel, AfD, poliittinen oikeus, Ukraina, Jugoslavia, Hitlerin Saksan revanssi, natsismi Euroopassa, USA natsismin tukijana, Saksan sotilaallinen miehitys,

Ukrainan vallankaappaus 2014 ja Krim

Sunnuntai 21.2.2021 klo 14.08 - Pirkko Turpeinen-Saari

EU:n ja Venäjän huonojen suhteiden sanotaan valtamediassa ja poliitikkojemme lausunnoissa alkaneen, kun Venäjä valtasi Krimin ja aloitti Itä-Ukrainan sodan.

Vaikka tiedän, että valtamedian propaganda on päivittäistä ja toistuu politiikan uutisista urheiluun ja ruokaresepteihin, haluan kylvää totuuden siemeniä niille, joiden elämässä totuus ja moraali ovat vielä arvossa.

Marraskuusta 2013 maaliskuuhun 2014 jatkuneet väkivaltaiset mielenosoitukset Ukrainassa ajoivat laillisesti vaaleilla valitun presidentti Janukovicin maasta. Mielenosoittajat valitsivat johtoon omasta joukostaan eduskunnan, presidentin ja hallituksen jäsenet.

Vallankaappaushallitus julisti itä-ukrainalaisille terrorisminvastaisen sodan, ei Venäjä. Itä- Ukrainan väestö tuki laillista hallitusta ja sen takana Radassa (eduskunnassa) enemmistönä olevia puolueita. Näiden puolueiden jäseniä ajettiin ulos väkivallan uhalla.

Väivalta, terrori, fasistien soihtukulkueet, kidnappaukset, kidutukset ja murhapoltot olivat arkipäivää tässä USA:n ja EU:n tukemassa prosessissa.

Helmikuun 19. päivänä – kaksi vuorokautta ennen laittoman hallituksen valtaantuloa – bussilasteittain Krimiltä kotoisin olevia matkustajia oli palaamassa laillista hallitusta tukevasta mielenosoituksesta Kiovasta takaisin Krimille.

Korsun-Shevchenkovskyn kaupungin lähellä busseja kohtaan ammuttiin ja ne pysäytettiin tiesuluille, joilla liehuivat Svoboda-puolueen ja Udar-puolueen liput. Matkustajat, niin miehet kuin naisetkin, vedettiin ulos ja pantiin kulkemaan pitkin militanttien muodostamaa kujaa. Militantit hakkasivat matkustajia nuijilla ja lapioilla. Sen jälkeen heidät kaadettiin kasaan tienvarrelle, kasteltiin bensiinillä ja uhattiin sytyttää tuleen. Silminnäkijöiden mukaan  pidättäjien joukosta huudettiin: "Odottakaa vain, tulemme Krimille ja saamme teidät kiinni. Me puukotamme ja ammumme teidät eli ne, joita emme vielä ole lopettaneet tai ampuneet."

Sen jälkeen krimiläiset pakotettiin riisumaan kenkänsä "toimitettaviksi Maidanin sotureille". Heitä ajettiin ympäri busseja kuin karjaa ja pakotettiin keräämään rikottujen bussinikkunoien sirpaleita. Nöyryytys ja alistaminen jatkui tuntikausia. Osa kuoli. Useimmat bussit poltettiin. Paikalle saapuneet poliisit päättivät olla puuttumatta asioihin.

Tämä tapaus on vain yksi sadoista. Odessan ammattiyhdistysten talon sisällä olevien ihmisten polttaminen elävältä toukokuussa oli osoitus siitä, kuinka natsistinen mielivalta rehotti Obaman Yhdysvaltojen tukeman vallankaappauksen jälkeisessä Ukrainassa. Ketään ole saatettu vastuuseen.

Yhdysvallat ja EU ovat synnyttäneet kaksi pahimman luokan mafia/natsi-valtiota Eurooppaan,  Kosovon ja Ukrainan. Järjestelmällinen väkivalta, terroristinen vähemmistöjen sortaminen ja ihmisoikeusloukkaukset ja laittomuus ovat näissä arkipäivää.

Päivästä toiseen jatkuva USA/EU/NATO-propaganda vaikenee tosiasioista ja projisoi ongelmat Venäjän syyksi. Venäjä esti NATO:a ottamasta haltuun natsismin vastaisen taistelun helmen, Venäjän Sevastopolin sotilastukikohdan Krimillä. Samoin Venäjä esti krimiläisiä uhkaavan verilöylyn. Kosovoa se ei pystynyt Jeltsinin heikkouden johdosta pelastamaan.

Venäjä on presidentti Putinin aikana muodostunut esteeksi USA/EU:n globaalille mielivallalle, sotilastukikohdille ja taloudellisen ja sotilaallisen vallan väärinkäytölle. 

Lännen hirmuvallan naamiointi "demokratia-puheella" ei enää täysin toimi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ukrainan vallankaappaus, Krim, USA, Obama, ihmisoikeusrikkomukset ja kidutukset

Laura Saarikoski erehtyy

Perjantai 29.1.2021 klo 12.31 - Pirkko Turpeinen-Saari

Helsingin Sanomien toimituspäällikkö Laura Saarikoski on kiireessään vetänyt mutkat suoriksi.

Hän kuvaa Venäjän ei-demokratiaksi, jossa puuttuu sananvapaus ja jossa vallan haastajat voivat päätyä vankilaan tai ruumishuoneelle.

Hänen mukaansa jos Venäjä toimisi kuin Yhdysvallat, Putin ei voisi venyttää valtakauttaan ja Navalny voisi mittauttaa kannatuksensa vaaliuurnilla.

Saarikoski julistaa: Yhdysvallat ja Hollanti ovat demokratioita, joissa on sananvapaus. Ihmisillä on oikeus osoittaa mieltään Trumpin puolesta tai koronarajoituksia vastaan, kunhan eivät riko lakia, kuten tunkeudu kongressiin.

Olen jo aikaisemmin todennut, että Yhdysvaltojen entinen presidentti Jimmy Carter on sitä mieltä, että Yhdysvallat ei ole demokratia vaan oligarkia. Kansainvälisesti eräs tunnetuimmista yhdysvaltalaisista ajattelijoista Noam Chomsky kutsuu Yhdysvaltoja maailman johtavaksi terroristivaltioksi.

Katsotaanpa tarkemmin.

Navalny on ollut vaaleissa ehdokkaana, mutta ei ole tavoittanut suurta suosiota kansan keskuudessa. Hän on kuulunut Jabloko-puolueeseen, mutta erotettu sieltä äärioikeistolaisten kannanottojensa johdosta. Hänen tavaramerkikseen on tullut valehtelu ja kiusanteko.

Hänen länsimaiset ihailijansa ovat pitäneet hänen "älykkään äänestämisen mallia" kannatettavana. Siinä mallissa Navalny kehottaa kansalaisia äänestämään mitä tahansa muuta puoluetta kuin Yhtenäistä Venäjää.

Toisin sanoen älykästä olisi siis Suomen mitassa kehottaa kaikkia äänestämään Liike-Nytiä tai kommunistista puoluetta tai vaikka kristillisiä, jotta sosialidemokraatit eivät voittaisi.

Lännessä suurta suosiota saaneen videon "Putinin palatsi" Navalny on laatinut, jotta koronan rasittamat, valtion tuista huolimatta vaikeuksissa kärvistelevät kansalaiset alkaisivat tuntea kateutta ja katkeruutta presidenttiään kohtaan. Hienoa!

Tosiasiassa käsittääkseni rakennelma on Venäjän presidentin neuvoston käytössä samalla tavalla kuin Kultaranta on Suomen presidentin käytössä. Kumpikaan rakennus ei ole presidenttien yksityisomaisuutta.On tietenkin kadehdittavaa kuinka kauniissa olosuhteissa maiden johtajat, Yhdysvaltojen presidenttejä unohtamatta, voivat viettää aikaansa, jos työtehtäviltä aikaa liikenee.

Valveutuneena toimituspäällikkönä Laura Saarikoski on varmaankin selvillä kymmeniä kansallisuuksia ja kieliä käsittävän Venäjän valtion hyvästä taloudellisesta tilasta ja korona-epidemian hoidosta. Vaikka Helsingin Sanomat ei mainitse asiaa, Venäjän korona-rokote valmistui ensimmäisenä maailmassa ja sitä on toimitettu jo useisiin maihin, erityisesti hädänalaisille ryhmille. Sen teho on 95% eikä sivuvaikutuksia ole havaittu.

Samoin Saarikoski on varmaankin tutustunut presidentti Putinin Davosin kokouksessa pitämään puheeseen, joka kuvastaa hänen tavoittelemaansa moninapaista YK:n periaatteisiin tukeutuvaa maailmaa, jossa itsenäisten valtioiden sisäsiin asioihin ei voida puuttua esimerkiksi talouspakotteilla tai väkivallalla.

Sen sijaan Saarikosken demokratiana ihailema Yhdysvallat on toisesta maailmansodasta lähtien tuhonnut kymmeniä maita, myrkyttänyt metsiä, aiheuttanut sikiövaurioita käyttämillään aseilla viimeksi Irakissa ja Jugoslaviassa. Käytännössä koko maailman valtioiden vastustuksesta huolimatta USA on jatkanut tuhoisia taloussaartoja Kuubaa, Irania, Syyriaa vastaan aiheuttaen kaupunkien tuhoa, nälkää, puutetta ja koronan leviämistä.

USA:n sotarikoksia paljastanut Chelsea Manning istuu vangittuna Yhdysvalloissa ja Julian Assange henkitoreissaan Iso-Britannian pahamaineisimmassa vankilassa Belmarshissa.Todella  demokraattista sanavapautta! Edward Snowden sen sijaan on saanut turvapaikan Venäjältä ja on ilmoittanut olevansa ja kuvista päätellen on onnellinen vastasyntyneen vauvansa kanssa.

Lännen demokratiat tukevat USA:n tavoitetta aiheuttaa niin paljon taloudellista vahinkoa Venäjälle kuin mahdollista ja lopettaa puhuminen presidentti Putinin kanssa. Navalnyn provokaatiot ovat osa tätä vaikuttamista. Länsi kannustaa Navalnyn valhetta Putinista varkaana kun tosiasiassa Yhdysvaltojen kansainvälisen toiminnan päätarkoitus toisesta maailmansodasta ja presidentti Eisenhowerista lähtien on ollut varastaa ja tuhota.

Jugoslavian pommitusten päätarkoitus oli saada sotilaallinen sillanpääasema Balkanille, jotta varastettua öljyä varten saataisiin kuljetusreitit. Lähi-Idässä suoritettujen "värivallankumousten" avulla oli tarkoitus siirtää öljyvarat Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten haltuun öljyvarat omistavien maiden asukkaiden sijaan. Parasta aikaakin Yhdysvallat varastaa Syyrian öljyä, sen NATO-liittolaisen Turkin varastettua sitä Ranskaan tukeutuen lähes koko Syyrian kriisin ajan.

Venäjän presidentti Putin ja ulkoministeri Lavrov ovat tällä hetkellä kypsimmät ja rauhaa edistävimmät valtiomiehet maailmassa. Heidän roolinsa, yhdessä Kiinan kanssa YK:ssa ovat estäneet maailman vaipumisen Yhdysvaltojen johdolla anarkiaan. 

EU:n säälittävä rooli USA:n väkivaltaisen politiikan myötäilijänä näyttäytyi YK:ssa kahdesti hiljattain. USA oli murhannut Iranin toiseksi korkeimman viranhaltijan kenraali Suleimanin ohjuksella Irakissa. YK:n turvallisuusneuvostossa Venäjä ja Kiina tuomitsivat teon, mutta itse rikollinen USA ja sen rinnalla Ranska ja Iso-Britannia eivät tuominneet. Suurin osa maapallon maista tuomitsi myös natsismin ja fasismin ihannoinnin, USA, Ukraina vastustivat päätöslauselmaa ja EU-maat Suomi mukaanluettuna pidättyi kannanotosta.

Helsingin Sanomat on täysin puhdas obektiivisesta tiedonvälityksestä. Toimituspäällikön kolumni kuvaa sitä erinomaisesti.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Laura Saarikoski, Venäjän ja USA:n demokratia, Navalny, sananvapaus, toisinajattelijoiden kohtelu, varastaminen

Presidentin puhe

Lauantai 2.1.2021 klo 16.49 - Pirkko Turpeinen-Saari

Katsoin uudenvuoden aattona loppuosan Edvin Laineen ohjaamasta, 1970 valmistuneesta Akseli ja Elina elokuvasta - kohdan, jossa Koskelan perheen kaikki pojat menehtyvät sodissamme. Kyynelten valuessa silmistäni koin voimakkaasti, että Suomen kansa ei ole ansainnut nykyisen presidentin kaltaista henkilöä johtajakseen.

Omaan taustaani liittyy kolme kuolemaa kesällä 1941. Isäni ja äitini veljet ja minua hoitaneen 16 -vuotiaan Karjalan evakon Ilonan veli kuolivat Suomen lähtiessä Suur-Suomea rakentamaan saman elokuun aikana. Ilona koki minun, 10 kk ikäisen vauvan kanssa ensimmäiset äidin tunteensa. Minä lohdutin jokaista kolmea.

Elokuvan valmistumisvuosi 1970 ja koko 1970-luku oli turvallista aikaa. Presidentti Kekkonen oli Euroopan turvallisuuden ja yhteistyön keskiössä. Suomi oli puolueeton ja meillä oli yhteistyö- ja avunantosopimus Neuvostoliiton kanssa. Kekkonen puhui uudenvuoden puheissaan oikeudenmukaisuudesta, rauhasta, huolestaan eriarvoisuudesta maamme eri osien välillä ja taloudesta sekä kaupallisesta yhteistyöstä Neuvostoliiton kanssa. Yhdistyneet kansakunnat oli keskeinen foorumi kansojen väliselle yhteistyölle.

Presidentti Niinistön uudenvuodenpuhe jätti minut kylmäksi. Myönteistä oli se että puhe oli vähemmän militaristinen kuin olin pelännyt. Hänen näytti olevan pakko julistaa meidän kuuluvan länteen. Ajatus ei ollut aivan tuore. Muutama viikko sitten Niinistö julisti Suomen tärkeimpien sotilaallisten yhteistyökumppanien  olevan Yhdysvallat ja Ruotsi, joiden kanssa harjoittelemme hyökkäystoimintaa Venäjän suuntaan.

Tämän presidenttimme aikana Suomi on sukeltanyt syvälle sensuuriin ja neulanpistopolitiikkaan. Presidentti Niinistön ja pääministeri Sipilän aikana Suomen media ja virkamiehet on koulutettu omaksumaan Yhdysvaltoja myötäilevä NATO-propaganda toimintamalliksi. Yhdistyneiden kansakuntien ja kansainvälisten lakien merkitys on kadonnut.

Ruotsin mallin mukaan armeija määrää Suomen ulkopolitiikan kuten 1930-luvulla. Mannerheim kutsui Hitlerin joukot Suomeen kesällä 1940. Armeija ajoi Suomen myös talvisotaan.

Luimme hiljattain, että Ruotsin hallitus ei saa hyväksyä Kiinan kanssa tehtävää 5G -yhteistyötä. Armeija ja Säpo kieltävät sen. Onko Ruotsin armeija CIA:n ja NSA:n vallassa - kuka tietää? 

Suomi liitettiin presidentti Niinistön läsnäollessa ja kansan tietämättä armeijan komentajan allekirjoituksella NATO:n isäntämaasopimukseen v. 2014 siitä huolimatta, että vuodesta toiseen tehdyissä kyselytutkimuksissa on todettu, että suomalaiset eivät halua natolaisiksi.

Mitä Suomen perustuslaki sanoo armeijan roolista demokraattisessa päätöksenteossa?

Olen usein tuonut esille sen tosiasian, että EU rakennettiin palvelemaan aseteollisuutta. Aseteollisuus kukoistaa kun soditaan. Sotimisen viitekehys Euroopassa on NATO. NATO:n hyvinvointia palvelee se, että mahdollisimman moni maa saadaan liitettyä siihen, kuluttamaan kerätyt verorahat aseisiin.

Koska Euroopan sisällä ei riitä sotia, EU-maat hakevat hyviä sotia kauempaa, Lähi-Idästä, Afganistanista ja mielellään Venäjän naapurustosta. EU-maat auttavat Lähi-Idän öljyn varastamisessa Yhdysvaltoja. Afganistanissa Yhdysvallat hyötyy kukoistavasta huumekaupasta.

Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että sotiminen, sotilastukikohdat, sotaharjoitukset ja sotateollisuus saastuttavat luontoa eniten. Lihansyönnin lopettaminen ei auta, jos sotimista ei lopeteta.

Presidentti Niinistö ei ihmettele sitä, että Suomi ei äänestänyt YK:n yleiskokouksessa fasisminvastaisen päätöslauselman puolesta kuten eivät muutkaan EU-maat. Valtaosa maailman maista kuitenkin äänesti. Yhdysvallat ja EU tarvitsevat fasismia ja natsien perillisiä voidakseen heidän avullaan saada ryöstetyksi haluttujen maiden infrastruktuuria hyödyttämään ylikansallista pääomaa ja aseteollisuutta.

Vallitsevassa tilanteessa ja EU:n jäsenenä Suomi on mukana puuttumassa itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin, joissa Yhdysvallat haluaa suorittaa "värivallankumouksen". Presidentti Niinistö on osoittanut tuntevansa sympatiaa Valko-Venäjän "valkoisia naisia" ja kummallisella tavalla myrkytettyä venäläistä Navalnya kohtaan.

Hän ei ole ilmaissut ihmetystä siitä, että EU-maa Ranska ja tuolloin vielä EU-maa Britannia eivät tuominneet YK:n turvallisuusneuvostossa Iranin toiseksi korkeimman johtajan, kenraali Suleimanin murhaa, jonka Yhdysvallat suoritti ohjuksella. Presidenttimme ei ole kommentoinut myöskään presidentti Obaman johtamaa presidentti Clintonin aiemman yhteistyökumppanin Osama bin Ladenin murhaa, joka esitettiin videonäytöksenä koko maailmalle. Murhan suoritushetkellä hyökkääjillä ei ollut tiedossa kenet he tulisivat tappamaan, eikä lopputuloksesta olla vieläkään aivan varmoja.

Yhdysvallat on valmis hirmutekoihin, laittomiin sotiin, kidutuksiin ja talouspakotteilla pienten lasten surmaamiseen. Ruotsi on tästä maasta riippuvainen. Miten nämä voivat presidentti Niinistön mielestä olla Suomen läheisimpiä sotilaallisia yhteistyökumppaneita.Jos näin kuitenkin on,  mitä hänen puheeltaan voi odottaa muuta kuin latteuksia. 

En toivo tältä presidentiltä mitään. Sen sijaan toivon, että nuori poliitikkopolvi itsenäistyisi, ottaisi asioista selvää ja vaalisi oikeudentuntoaan. Suomen kansa ansaitsee aitoja oikeudenmukaisia ja kohti rauhaa ja globaalia yhteistyötä pyrkiviä poliitikkoja.

Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konsertin kapellimestari Riccardo Muti toivoi kauniissa puheessaan korona-koettelemuksen opettavan meitä ystävyyden ja yhteistyön polulle, jossa kulttuuri voisi meitä auttaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA-sotilaallinen kumppani, presidentin puhe, oikeustajun mureneminen, armeijan valta, 1930-luku,

Hitler on taas täällä

Sunnuntai 27.12.2020 klo 16.33 - Pirkko Turpeinen-Saari

Vesa Vierikko kuvasi Jari Tervon haastattelumainoksessa että jos hän joutuisi esittämään Hitleriä, hän esittäisi tämän oikein lempeänä, koska kaikissa meissä on mahdollisuus Hitlereiksi.

Mieleeni tuli kuva hymyilevästä Obamasta uuden kirjansa kannessa. Tai Joe Biden vaalikuvissaan.

Yhdysvallat on toteuttanut maailman, jota Hitler ei vallanhimoisimmissakaan suunnitelmissa liene voinut ounastella. Muodollisesti Yhdysvallat oli liittoutuneiden rinnalla taistelemassa natsi-Saksaa vastaan. Pitkän tähtäyksen suunnitelmana oli kommunistien johtaman sosialistisen Neuvostoliiton tuhoaminen. Yhdysvaltojen teollisuuspiirit olivat avoimesti tukeneet Hitlerin aseistamista.

Hitlerin katolinen Saksa ja fasistinen äärikatolinen Kroatia pyrkivät juutalais-kommunistisen maailman tuhoamiseen tappamalla juutalaiset, ortodoksiset serbit sekä kommunistit ja romanit keskitysleireillä, joiden johtajina varsinkin Kroatiassa toimi katoliset papit.

Sodan aikana Hitlerin avuksi ja rinnalle tuli Jerusalemin Suurmufti, joka värväsi Bosnian sunnimuslimit taisteluun Hitlerin rinnalla. Erityisesti Neuvostoliiton eteläisten osien muslimiväestö olivat myös rekrytöinnin kohteena.

Katolinen kirkko ja fasistinen Espanja auttoivat suuren joukon natseja siirtymään Atlantin toiselle puolelle, jossa CIA värväsi pätevimmät palkkalistoilleen.

Jo 1950-luvulla myös Yhdysvaltojen hallituksen ei vain teollisuuspiirien asenne oli muuttunut fasistimyönteiseksi. Presidentti Eisenhower antoi tukensa Espanjan fasistidiktaattori Francolle ja sai vastavuoroisesti rakentaa sotilastukikohtia Espanjaan.

CIA aloitti yhteistyön muslimiveljeskunnan kanssa 1950-luvun alkupuolella. Yhteistyö Yhdysvalloissa asuvan turkkilaisen äärimuslimi ideologin Fetullah Gülenin knssa pyrkii vaikuttamaan Venäjän eteläpuolisissa valtioissa  asuviin islaminuskoisiin väestöihin äärimuslimi koulutuskeskusten, madrassojen  kautta, jotka ovat levittäytyneet myös Kiinan Xijangiin. 

Kauko-Idän itsenäisyyttä tavoittelevien maiden jatkuvien pommitusten ja luonnon tuhon jälkeen Yhdysvallat siirtyi Eurooppaan ja sitten Lähi-Itään.

Kaikessa toiminnan ytimenä oli taloudellisen ja sotilaallisen väkivallan avulla sosiaalisen oikeudenmukaisuuden murskaaminen. Euroopassa Yhdysvallat sai liittolaisekseen sotilaallisesti toisesta maailmansodasta lähtien miehittämänsä Länsi-Saksan. Saksojen yhdistyminen muutti Saksan USAn elimelliseksi liittolaiseksi.

Yhdistymisensä jälkeen Saksa antoi itselleen luvan toimia kuten Hitlerin aikana, hankkia revanssi. Se rahoitti katolisia kroaatteja yhdessä USA:n natsi- ja albaanidiasporan kanssa hajottamaan Jugoslavian liittovaltion yhdessä USAn kanssa. Se edellytti ortodoksisten serbien, edellisen sodan holokaustin uhrien demonisointia Hitlereiksi. Yhdysvaltojen armeijan kenraalit kouluttivat kroaatit tyhjentämään Kroatian serbeistä, joita ei oltu saatu 45 vuotta aikaisemmin keskitysleireissä tuhottua.

Jugoslavian asukkaat pystyivät aikaisemmin osallistumaan yritysten, joissa he työskentelivät hallintoon ja osinkojen jakoon. Nyt he menettivät työnsä ja vajosivat kansoina kehitysmaaluokkaan kansantuotteella mitattuna.

Tuhottuaan Puolan, Neuvostoliiton ja Jugoslavian, saatuaan sotilastukikohdan laittomasti Serbian alueelle ja pakotettuaan taloudellisesti ja sotilaallisesti  alisteiset haltuunsa ottamat valtiot valtansa alle ja liittymään NATOon Yhdysvallat siirtyi Lähi-Idän ryöstöön yhdessä NATO-liittolaistensa kanssa. Samaan aikaan työn alla oli Georgia ja Ukraina.

Puolan ja Neuvostoliiton haltuunotossa johdossa toimi CIA:n entinen johtaja, presidentti George H.W.Bush. Jugoslavian serbien demonisoinnissa ja toisen holokaustin suunnittelussa ja toteuttamisessa presidenttinä oli demokraatti Bill Clinton senaattori Joe Bidenin tukemana. Saksan liittopresidenttinä toimi Helmuth Kohl, joka puhui kaikki EU:n tulevat jäsenmaat mukaan Jugoslavian tuhoamiseen ja haltuunottoon aseteollisuuden tueksi rakennetun  EU:n perustamiskokouksessa Maastrichtissa.

Yhdysvaltojen ja Saksan kouluttamat natsien jälkeläiset ja albaanijihadistit tulivat Bosnian ja Kosovon sodissa keskeiseen asemaan. Jälkimmäisiä tuotettiin Afganistanista ja Lähi-Idästä. Rahoittajana ja kouluttajana Clintonin rinnalla oli Osama bin Laden. Clintonin puoluetoveri Obama katsoi parhaaksi vaientaa Osama bin Ladenin tappamalla hänet videoidussa näytöksessä. (olisiko Hitler pysynyt vastaavaan?)Välittömästi murhan jälkeen Obama soitti Clintonille.

USA sai tekosyyn hyökätä Afganistaniin kaksoistornien tuhon jälkeen. Maahan, jolla ei ollut mitään tekemistä iskun kanssa. Strategisesti tärkeän maan miehitys jatkuu edelleen kahdettakymmenettä vuotta tarjoten tosin kukoistavan heroiini-bisneksen.

USA ja Saksa (Feldman ja Perthes)suunnittelivat Syyrian haltuunoton ja siirtämisen muslimiveljeskunnan haltuun sekulaarisen sosialistisen Baath-puolueen sijaan. Kouluttamalla tarkka-ampujat mielenosoituksiin ja masinoimalla massiivisen presidentti Assadin vastaisen propagandan USA ja Saksa esittelivät Obamalle Bilderberg-ryhmässä suunnitelmansa jo vuonna 2008.

2010-luvun Libyan tuhoaminen ja v. 2013 Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen valmistelu olivat presidentti Obaman ja varapresidentti Bidenin hankkeita yhteistyössä EU:n NATO-maiden kanssa. Jo syyskuussa 2013 Clintonit ja Euroopan poliittinen eliitti juhlivat Krimin Jaltalla tulevaa Ukrainan haltuunottoa. Varsinainen kaappaus tapahtui helmikuussa 2014, jonka jälkeen vallankaappaushallitus julisti Itä-Ukrainalle, joka ei hyväksynyt kaappausta, terrorismin vastaisen sodan.

Syyrian ryöstö vuodesta 2011 eteenpäin onnistui vain osittain. NATO-maat Turkki ja Ranska varastivat Syyrian öljyä aluksi. Lähes kaikki USA:n NATO- ja muut liittolaiset osallistuivat ryöstösuunnitelmiin, joihin kuului mm sementtitunneleiden varustaminen jihadisteille sekä massiivinen Syyrian hallituksen vastainen propaganda ja ohjusiskut.Tällä hetkellä Yhdysvallat varastaa sumeilematta Syyrian öljyä Kurdien miehittämässä Koillis-Syyriassa.

Terrorin ja muun väkivallan julmuutta ei esitellä meille suomalaisille. Viime päivinä olemme lukeneet palestiinalaisten keskitysleirimäisistä oloista Gazassa, ilman puhdasta vettä ja surkean viemäröinnin vallitessa korona-epidemian aikanakin Israel estää palestiinalaisia saamasa omaa vettään. Olemme lukeneet Ukrainan katkaisseen vedentulon Krimille tukkimalla maavallilla  kanavan, joka on Krimin päävesilähde. Kanavan, jonka venäläiset ovat itse rakentaneet aikana, jolloin Krim oli osa Venäjän sosialistista neuvostotasavaltaa. Olemme lukeneet Yhdysvaltojen mielivaltaisista talouspakotteista Kuuballe, Syyrialle ja Venäjälle. Venäjää estetään talouspakotteilla rakentamasta vedenpuhdistusjärjestelmää merivedestä veden saamiseksi krimiläisille.Presidentiksi tuleva Biden, joka kehotti kroaatti-albaanidiasporaa äänestämään itseään, on luvannut tiukentaa Venäjänpakotteita sekä suorittaa kyberhyökkäyksen Venäjän infrastruktuuriin.

Saksan yhdistymisen aiheuttama muutos on valtava. Saksan 4 miljoonan turkkilaisväestö, joka ei välttämättä ole integroitunut, vaikuttaa Saksan politiikkaan. Münchenin moskeijan väitetään olevan fanaattisen uskonsuunnan keskiössä. Miten on mahdollista, että Venäjällä kymmenien ihmisten kuolemasta vastaava terroristi istuu kaikessa rauhassa puistonpenkillä Saksassa. Miksi Saksa antaa turvapaikan jihadistien propagandapäällikölle Valkokypärien tiedottajalle. Jihadisti-muslimien Saksasta saama tuki Bosniassa ja Kosovossa ei ole sattumaa. Serbien alistaminen ja EU-puheenjohtajamaan Saksan täydellinen haluttomuus tunnustaa tosiasioita Kosovossa jatkuu.

Viimeisimmän teokseni nimi on "Lupa olla julma". Sen voi tilata BoD. fi  tai Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta. Joka päivä ja usein öisinkin mietin kuinka Suomi voi olla osallisena tällaiseen mielivaltaan ja julmuuteen ja vielä omalla toiminnallaan edistää sen toteutumista.

Vesa Vierikon hahmottamalla lempeällä Hitlerillä on minun mielessäni Yhdysvaltojen presidentin kasvot ja presidentti Obaman, seitsemän sodan aloittajan teos voisi olla moderni "Mein kampf"joka leviää kulovalkean tavoin kymmenillä kielillä ympäri maailmaa. Hillary Clintonin huudahti Libyan johtajan Gaddafin kuollessa Naton pommitusten valmistelemana  ja paikallisten jihadistien toimesta seiväs peräsuolesta niskaan työnnettynä "Me tulimme, Me näimme, hän kuoli. Hah hah haa". Tuo ilmentää asiaa omalla tavallaan.

Meidän maamme tärkein sotilaallinen yhteistyökumppaniko?Jälleen Hitler.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vesa Vierikko, Hitler, Biden, CIA, muslimiveljeskunta, Saksa, Nato-EU, USA

Euroopan unioni, natsismin uudelleensyntyminen

Sunnuntai 18.10.2020 klo 11.52 - Pirkko Turpeinen-Saari

Katolinen Saksan entinen liittokansleri Helmut Kohl ehti teininä natsiarmeijaan, mutta ei joutunut sotaan.

Kohl tunnetaan Saksojen yhdistäjänä. Tahallaan taloudelliseen kaaokseen ajetun Itä-Saksan tulo yhteiseen Saksaan aiheutti kuitenkin kaaoksen yhdistettyyn Saksaan. Poliittinen ja taloudellinen kaaos sekä Yhdysvaltojen sotilaallinen miehitys loivat ratkaisumalleja, jotka eivät kestä demokratian puntarissa.

Kohlin kaltaiset natsiaatteen vaikutuksen alaiset "tavalliset" kansalaiset eivät joutuneet sodan jälkeen vastuuseen. Vain keskeiset johtajat tulivat tuomituiksi Nürnbergin sotarikosoikeudessa.

Katolinen kirkko auttoi pahimpia sotarikollisia pakenemaan, usein Espanjan kautta Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Amerikkaan. Siellä saksalaiset, kroaatit ja natsi-albaanit muodostivat aktiivisen diasporan.

Yhdysvaltojen teollisuuspiirit olivat tukeneet Hitlerin aseistamista ja sodan jälkeen demokratialta vaikuttanut käänne muuttui jyrkäksi antikommunismiksi ja fasistien tukemiseksi.

Jo 1940-luvun lopulla Yhdysvallat solmi salaisesti yhteydet fasistiseen Espanjaan vaikka YK ei ollut hyväksynyt Espanjaa jäsenekseen. Vuonna 1954 USA:n ulkoministeri vieraili Espanjassa ja USA:n avulla fasistinen Espanja pääsi YK:n jäseneksi ja presidentti Eisenhower vieraili Espanjassa taaten Francon legimiteetin rakentumisen. Myös paavi oli muodostanut katolisen kirkon liiton Espanjan kanssa.

Vastapalvelukseksi Espanja antoi luvan useiden USA:n sotilastukikohtien, myös ydinaseen sijoittamiseen Espanjaan.

Saksojen yhdistymisen aikoihin Yhdysvallat oli aktivinen Puolan ja Neuvostoliitto/Venäjän heikentämisessä, "demokratisoimisessa" ja sen avulla taloudellisessa haltuunotossa. Sopivien henkilöiden korruption avulla ja useiden, nykyisin sanottaisiin värivallankumous järjestöjen avulla maat yksityistettiin petollisesti. Yhdysvaltojen presidentti George H.W.Bush auttoi siirtämään suuren osan Venäjän kansallisvarallisuutta veljensä hallinnoimaan pankkiin Sveitsiin.

Venäjän kultavarannot ryöstettiin totaalisesti.

Yksityiskohtainen prosessin kuvaus on luettavissa esimerkiksi F.William Engdahlin teoksessa vuodelta 2018 :Manifest destiny; Democracy as Cognitive Dissonance.

Helmut Kohl alkoi suunnitella vastaavaa lähialueellaan sosialistisessa Jugoslaviassa. Sen hajottaminen ja infrastruktuurin haltuunotto tarjoaisi talouden korjaantumisen.

Round Table of Industrialists oli päättänyt Euroopan unionin rakenteesta palvelemaan Euroopan teollisuuspiirien tarpeita.

Perustavassa kokouksessa Maastrichtissa 1991 Kohl ehdotti Kroatian tunnustamista itsenäiseksi vaikka tiesi, että tuo rasistisen perustuslain juuri säätänyt osavaltio ei itsenäistyisi ilman sodan sytyttämistä. Kroatia tarjoaisi vakuutuslaitokset, pankit, rantahotellit ja turismielinkeinon tuotot Saksalle.Houkutus oli suuri.

Jo muutamaa vuotta aikaisemmin Kohl oli aloittanut suunnitelmansa valmistelun yhdessä Kroatian ja Slovenian johtajien kanssa.

Hintana tuolle Jugoslavian infrastruktuurin haltuunotolle ja kansallisvarallisuuden siirtämiselle saksalaisille ja muille ylikansallisille toimijoille olisi holokaustin uhrien serbien uudelleen alkava vaino.

Tuota vainoa tuli rakentaa vielä Göbbelsinkin propagandaa totaalisemmalla propagandalla, joka onnistui yhteistyössä Yhdysvaltojen ja sen NATO-liittolaisten kanssa. Yhdysvallat oli samalla asialla serbien omaisuuden konfiskoimisessa.

Katoliset presidentti Bill Clinton, Kohl ja Saksan ulkoministeriksi tullut Klaus Kinkel vaativat ortodoksisten slaavien, serbien, "saamista polvilleen".Nuo saksalaisten ja fasististen kroaattien keskitysleireistä selvinneet serbit oli demonisoitava. Kenraalit, joiden vanhemmat olivat kuolleet saksalaisten tai fasisti-kroaattien käsissä oli leimattava Hitlereiksi.

Saksan ylipuhumina alunperin Kroatian itsenäistämistä vastustaneet kaikki muut tulevan EU:n jäsenet taipuivat yhden yön painostuksen jälkeen Saksan tahtoon.

USA ja Saksa yhdessä natsidiasporan kanssa rahoittivat ja aseistivat nyt rasistisen perustuslain säätänyttä Kroatiaa ja aikanaan natsien kanssa liittoutuneita kalifaattia rakentavia Bosnian muslimeja taistelemaan serbejä vastaan tarkoituksena hajottaa Jugoslavia. Aseita saatiin Itä-Saksan ylijääneistä asevarastoista.Jihadisteja tuotettiin Lähi-Idästä.

Nämä jihadistit saivat jäädä Bosniaan ja osa muutti Saksaan autettuaan ensin Kosovon miehittämisessä.

Nyt yli 20 vuotta myöhemmin Serbian on vaadittu luopuvan maakunnastaan Kosovosta, koska USA rakensi sinne laittomasti sotilastukikohdan. Serbien omaisuus on konfiskoitu YK:n hallinnon toimesta Kosovossa. Serbien vaino albaanien toimesta jatkuu toisesta maailmansodasta lähtien Kosovon alueella. Kansanmurha jatkuu vaikka Euroopan unionin EULEX on valvonut laillisuutta vuodesta 2008 lähtien.

Saksalaiset ja entinen CIA:n johtaja omistavat nyt keskeiset Serbian sanomalehdet ja TV-kanavat, joiden avulla serbit ohjataan ajattelemaan itsestään syypäinä omaan heikkoon tilanteeseensa. Vaaleissa voittavat ne, jotka esitellään näissä tiedotusvälineissä.

Suomalaisetkin ovat päässeet saaliinjakoon. Eräs sijoittaja sanoi omistavansa Belgradin lentokentän.

Malagurskin dokumenttielokuva, Weight of Chains III kuvaa erinomaisesti ylikansallisen pääoman vallan vaikutusta tavallisen kansan ja kansallisvarallisuuden kohtaloon.

Katolisen USA:n ja Saksan johtama ortodoksisten slaavien vastainen propaganda jatkaa voittokulkuaan. Jugoslavian jälkeen sekulaarisia ja kansalaisilleen turvallisia maita on "värivallankumous"-opeilla destabiloitu palvelemaan ylikansallista pääomaa suurliikemies George Soros ja Bill ja Hillary Clintonin pariskunta etunenässä.

Natsismia ja fasismia vastustavia tahoja edustaa ensisijassa Venäjä liittolaisineen. Venäjä ei hyväksy itsenäisten maiden, YK:n jäsenmaiden sisäisiin asioihin puuttumista.

Ylikansallista pääomaa palvelevat Sorokset, Clintonit, Bildit eivät piittaa kansainvälisistä laeista tai valtioiden suvereniteetista. Ryöstön tuottama taloudellinen etu on ohittanut humanismin ja demokratian.

Euroopan unionin jäseneksi haluavan on sitouduttava yhteiseen puolustukseen. Sotilasliitto NATO, joka suoritti Jugoslavian tuhoamisen laittomilla uraanipommituksillaan, on EU:n ideologinen valtias. Vain sitoutumalla tähän ideologiaan on luotettava ja turvassa.

Ukrainalaiset eivät olleet ennen väkivaltaista USA:n ja EU:n johtamaa vallankaappausta NATO-jäsenyyden kannalla.Vuodesta 2014 lähtien NATO on vyörynyt myös Ukrainaan.

NATO-ideologian mukaisesti EU-maiden valtamedia ei ole kertonut Ukrainan vallankaappauksen taustatekijöitä eikä niitä yksityiskohtaisia tieteellisisä tutkimuksia, joita on saatavilla, ole julkaistu.

Euroopan unioni on nyt tuon arabikevään, neilikkavallankumouksen, setrivallankumouksen, tulppaanivallankumouksen jne. kaltaisen vaikuttamisen kohteena.

Venäjällä, Jugoslaviassa, Ukrainassa, Georgiassa jne Jeltsin ja muut keskeiset toimijat korruptoitiin, jotta kansalle epäedulliset yksityistämiset voitiin suorittaa. Euroopan parlamentti ja EU:n jäsenmaat ovat nyt kohteina. Eräät tutkijat katsovat, että Euroopan parlamentin enemmistö on George Sorosin taskussa.

Jotta "demokratia"-propaganda saisi voimaa, on natsismia ja fasismia vastaan taistelleet voimat demonisoitava, jotta ylikansalliseen pääoman valtaan liittyvä automaattinen fasismi ei paljastuisi. Venäjä on ollut "myrkytysskandaalien" kohteena, joissa  tutkitut tosiasiat ja oikeuskäytännöt ovat puuttuneet. 

Saksan ulkopoliittisia toimia on leimannut NATO-propagandaan samaistuminen YK:n ja kansainvälisen oikeuden edellyttämien käytäntöjen sijaan.

Suomessa propagandaa toteuttaa koko media lähes kattavasti.

Saksaa myötäilevä serbivastainen tiedottaminen on ollut Suomessa itsestäänselvyys 1990-luvulta, eli EU-jäsenyydestä lähtien.

Vuonna 2014 Yle aloitti Venäjä-vastaisen trollijahdin. Ylen Riku Rantala kehotti ulkoministerin läsnäollessa katsojia paljastamaan ja ilmoittamaan Venäjän trollit.

Suomen oikeuslaitos on liittynyt mukaan. Se on tuominnut Venäjän trolleiksi syytettyjä henkilöitä siitä, että nämä olisivat "vainonneet" trollijahtaajia, eli henkilöitä, jotka ovat nimenneet tiettyjä Suomen kansalaisia "Venäjän trolleiksi"niin kotimaan tiedotusvälineissä kuin ulkomaisissa seminaareissa.

Viimeisin on Juha Molari- nimisen entisen kirkkoherran, nyt varattoman ajattelijan, saama 100 000 euron tuomio, josta merkittävä osa on näiden "trollijahtaajien" vaatimia kipurahoja "vainon" aiheuttamasta kärsimyksestä.

"Trollijahtaajien" kipurahat ovat merkittävä lisäansio näille henkilöille, joiden työnantaja, joillakin Yle, takaa kaikki kulut verorahoistamme.

!930- luvulla oikeuslaitos ja tiedotusvälineet estivät IKL:n lakkauttamisen, josta oli eduskunnan päätös. Venäjän ja Suomen välistä ystävyyttä tukevia jopa kansanedustajia vangittin, eräitä teloitettiin.

Suomen median ja kustannustalojen kiihtyvällä tahdilla kapeutunut näkökulma maailman ja kotimaan asioihin on aiheuttanut sen, että seuraan niitä vain uteliaisuudesta sitä kohtaan, kuinka alas tiedonvälitys voi vajota.

Surumielisen haikeuden vallassa luin Pertti Salolaisen syntymäpäivähaastattelua Helsingin Sanomista:

Haastattelija kysyy: Kuuluuko Suomi vihdoin oikeaan jengiin, kun ollaan EU:ssa vai pitäisikö hakea Natoon?

"Tämä perusasema kelpaa. Suomihan on enemmän Natomaa kuin monet Natomaat. Tosipaikassa on oltava valmius ottaa ja antaa apua, ja omien asevoimiemme on ylläpidettävä riittävää pelotevaikutusta."

Onko tässä inhimillisyyden ja demokratian suhteen enää mitään toivoa. NATO-ideologian väkivalta ja ryöstömentaliteetti on kaiken kattava.

Toivomme, että Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ei toteuta epätoivoista "huudahdustaan" siitä, että "täytyy kai sitten Venäjänkin ryhtyä vaikuttamaan muiden suvereenien valtioiden sisäisiin asioihin" kun normali diplomaattinen vuoropuhelu on lakannut toimimasta.

Kärsivällisyys tähän saakka on ollut ihailtavaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Juha Molari, Pertti Salolainen, natsismi Euroopan sydämessä, katolinen kirkko, USA, Saksa, Helmut Kohl, natsismin ja fasismin uhrien uusi vaino

OIKEUSTAJUN MURSKAAMINEN

Lauantai 25.7.2020 klo 16.10 - Pirkko Turpeinen-Saari

Viime vuosikymmenen aikana olen kuullut toistuvasti myös Suomessa vaadittavan, että Serbian ja Kosovon tulisi ratkaista erimielisyytensä ja sopia nykytilasta.

Kosovo on YK:n päätöslauselmalla 1244 Serbian maakunta. Se on laittomasti julistettu itsenäiseksi v. 2008. Se tapahtui Suomen presidentti Martti Ahtisaaren johtaman prosessin seurauksena vajaan sadan yksityishenkilön päätöksellä. ICJ, International Court of Justice on päättänyt, että itsenäisyys julistuksia on luvallista antaa. Ei sen enempää.

Espanjan Katalonian autonominen alue julistautui kansanäänestyksen jälkeen itsenäiseksi. Itsenäisyyden julistamista johtaneet poliitikot istuvat nyt vankilassa eikä kukaan väitä Katalonian olevan itsenäinen valtio. Espanja, kuten enemmistö maapallon maista, ei myöskään ole tunnustanut Kosovon itsenäisyyttä.

Toisen maailmansodan aikana ortodoksiset serbit joutuivat kiihkeän katolisten kroaatti-fasistien ja natsien kanssa liittoutuneiden Bosnian muslimien ja Kosovon albaanien suorittaman holokaustin uhreiksi. Pelkästään Kroatian alueella oli 17 keskitysleiriä serbeille, joista Jasenovac oli Auschwitzin jälkeen seuraavaksi suurin leiri Euroopassa.

Sodan jälkeen Kosovon albaanit ovat tavoitelleet etnisesti puhtaan albaani-Kosovon luomista sekä mahdollista liittymistä Albaniaan. Tätä on tavoiteltu serbien vainon avulla.

Yhdysvaltojen ja Euroopassa Saksan johtaman uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi Balkan oli otettava haltuun. Neuvostoliitto ja Puola oli ”yksityistetty”, seuraavana oli sotilaallisesti liittoutumattoman Jugoslavian vuoro.

Liittokansleri Kohl, USA:n presidentit George H.W. Bush, Bill Clinton, kalifaattia rakentava Bosnian presidentti Izetbegovic sekä Osama bin Laden rahoittivat ja toteuttivat aseellisen Jugoslavian hajottamisen entisten natsi-liittolaisten avulla. Suotuisa ilmapiiri tähän saatiin demonisoimalla liittovaltion hajottamista vastustavat Jugoslavian eri osavaltioissa asuvat ja yhden aiemman holokaustin kokeneet serbit.

Sen jälkeen kun Slovenia, Kroatia ja Bosnia ja Hertsegovina oli irrotettu ”lännen” avulla liittovaltiosta ja liitetty NATO:n piiriin, joko miehitettynä tai jäsen ehdokkaana, aloitettiin tuhoamistaistelu serbejä vastaan Serbian ja sen maakunnan Kosovon haltuun ottamiseksi sekä miehittämiseksi.

Kosovon albaanit olivat koko 1990-luvun kieltäytyneet osallistumasta Serbian valtiollisiin vaaleihin tai työskentelemästä valtion viroissa opettajina, lääkäreinä, poliiseina jne. Albaanit halusivat puhtaasti albaaneille tarkoitettuja palveluja. He järjestivät mielenosoituksia, joiden tarkoituksena oli lisätä epävakautta ja joiden tukahduttamisesta länsimedia” syytti serbejä.

Ne albaanit, jotka tulivat hyvin toimeen serbien kanssa, eristettiin omiensa joukosta tai heitä vainottiin.

1990-luvun kuluessa serbien 50 vuotta jatkunut vaino muuttui terroriksi. Terroristijärjestö KLA sai aseita mm. Yhdysvalloissa toimivan albaani-natsidiasporan rahoittamana. Drenica-laakson väkivaltaisen mafian johtaja Hasim Thaci oli KLA:n keskeisiä johtajia.

Sotilaallisesti liittoutumattoman Jugoslavian/Serbian hajottamisen ja talouden infrastruktuurin haltuunoton ollessa USA:n ja Saksan johtaman EU:n tavoitteena valtion horjuttamista ja terrorisointia harjoittavista albaaneista tuli ”lännen liittolaisia”.

Holokaustin uhrien demonisointi oli totaalista länsimedioissa. Käytännön toteutuksesta vastasi Ruder-Finn- markkinointitoimisto, joka toimi samassa rakennuksessa kuin Yhdysvaltojen albaani diasporan toimisto.

USA piti Balkanin sotilaallista haltuunottoa strategisesti välttämättömänä. Bosnian sodan aikana NATO pommitti serbejä Izetbegovicin muslimien ja kroaattien toimiessa NATO:n jalkaväkenä lännen tavoitteita toteuttaen.

Jäljelle jääneen Jugoslavian tultua NATO:n miehityksen uhan alle serbit eivät perääntyneet. Niin siviilit kuin sotilaat joutuivat hirviömäisten pommitusten alaiseksi. Synnytettiin ennen näkemätön ekokatastrofi. Pommitusten aikana Kosovon albaaniterroristit toimivat NATO:n Saksan kouluttamana jalkaväkenä.

Välittömästi pommitusten tauottua Yhdysvallat alkoi laittomasti rakentaa Serbian Kosovoon Bondsteelin sotilastukikohtaa, joka on suurin tukikohta sitten Vietnamin sodan.

Presidentti Ahtisaaren johdolla aloitettiin neuvottelut Kosovon tulevasta asemasta. Yhdysvaltojen ulkoministeriö oletti Ahtisaaren edellyttävän yritysten yksityistämisiä kuten Neuvostoliiton hajottamisen jälkeen Venäjällä ja samaan aikaan Puolassa.

Kosovo oli YK:n päätöksellä YK:n hallitsema, NATO:n miehittämä alue, mutta osa Serbiaa.

Tosiasiassa alueella vallitsi täydellinen laittomuus ja kaaos. NATO-joukot eivät suojellet vähemmistöjä, serbejä, romaneja, ashkaleja. Sen sijaan 300 000 serbiä ja muita vähemmistöjä karkotettiin albaanien terrorin seurauksena kotiseudultaan. 150 ortodoksista kirkkoa ja luostaria tuhottiin albaanien juhliessa ympärillä. Albaanien ”oma Serbian valtiosta riippumaton” terveydenhuoltojärjestelmä ei toiminut, kuten se ei ollut toiminut 10 vuoteen. Tarjolla olisi ollut valtiollinen Serbian valtion järjestelmä, jota albaanijohto ei sallinut albaanien käyttävän.

Väkivaltaiset mafiapomot, jotka olivat terrorisoineet niin serbejä kuin maltillisia albaaneja sekä taistelleet keskenään, ilmoittautuivat alueen pääministereiksi ja muihin hallinnollisiin tehtäviin. Elin- ja huumekauppa, joilla heidän tiedettiin rahoittaneen paitsi aseostoja myös korruptiota ja omaa ylellistä elämää oli väkivaltaista. Elinten luovuttajaserbi syötettiin ensin hyvin, otettiin verikokeet, sitten tapettiin ampumalla ja tarvittavat sisäelimet irrotettiin. Mitään vaivalloisia nukutuksia tai sairaalahoitoja ei tarvittu.

Ahtisaaren tukema yksityistämisprosessi tarkoitti serbiomaisuuden konfiskointia ja yksityistämistä ilman että Serbian valtio tai yksittäiset serbit olisivat voineet käydä paikan päällä valvomassa omaisuuttaan. Kosovon rajaa ei voinut ylittää. YK:n virkamiehet perustivat laittoman yksityistämisrahaston KTA:n. Yrityksiä pilkottiin ja myytiin ja rahat pantiin kosovolaisten ulottumattomiin kansainvälisille tileille.

Kun Martti Ahtisaari yritti tuoda itsenäistämisprojektinsa YK:n turvallisuusneuvostoon, hän joutui toteamaan, että pysyvien ja vaihtuvien jäsenten enemmistö ei hyväksynyt Kosovon itsenäistymistä. Jäljelle jäi siis yllä mainittu, tekaistu itsenäistämisjulistus, jonka Yhdysvallat, koko projektin aloitteentekijänä vahvisti. Yhdysvalloista riippuvaiset tai sitä syystä tai toisesta mielistelevät valtiot kiiruhtivat myös tunnustamaan itsenäisen Kosovon.

Mistä johtuu, että holokaustin toisen maailmansodan aikana kokeneiden serbien pitäisi sopia jostakin Yhdysvaltojen ja EU:n valtaan nostamien Kosovon albaanien kanssa? Serbialle kuuluva maakunta on kärsinyt suunnattoman kulttuurisen tuhon. Syntyperäiset serbit on ajettu maanpakoon, heidän omaisuutensa on otettu haltuun ja ryöstetty. Heidän kirkkojensa tilalle on Lähi-Idän diktatuurien rahoittamana rakennettu moskeijoita.

Uutta maailmanjärjestystä edustavat maat, Suomi mukaan luettuna, odottavat serbien alistuvan uudistetun holokaustin uhreina. Serbien johtajat, joista monen vanhemmat olivat keskitysleireissä, vainottuina syntyperänsä johdosta tai saksalaispommien uhreja, demonisoitiin viimeistään ICTY: n tuomioissa ja sen vankiselleissä. Vasta nyt kun 20 – 25 vuotta on kulunut sodasta, albaani -mafian johtajat, muun muassa presidentti Hasim Thaci, mafia-nimeltään ”Käärme” on joutumassa tuomiolle. Massiivisesta propagandasta huolimatta, totuus pilkistää esille.

Milloin tuomiolle tulevat todelliset syylliset: George H.W.Bush, Bill Clinton, Madlene Albright, Helmut Kohl, Klaus Kinkel, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, Naser Oric.

Suomen poliittinen ilmasto on Martti Ahtisaaren presidenttikaudesta lähtien ja EU: hun liittymisen seurauksena adaptoitunut täysin ”Uuden maailmanjärjestyksen” väkivaltaiseen vääryyden kulttuuriin.

Presidentti Mauno Koivisto oli poikkeus. Hän sanoi vihaavansa serbi -vastaista NATO-propagandaa ja serbien kohtelua. Hän on ilmaissut tämän myös teoksen Toisenlainen totuus Kosovosta-teoksen esipuheessa.

Olen miettinyt, onko meillä jonkinlainen natsi-geeniperimä, joka imaisee meidät sulautumaan ehkä hyödyn tavoittelun seurauksena kerta toisensa jälkeen kohti oikeudettomuuden hyväksymistä oli sitten kysymys sisällissodastamme tai natsiliittolaisena toimimisesta toisessa maailmansodassa – tai Jugoslavian pommitusten mahdollistamisesta.

YK:n oikeamielisten maiden enemmistö tukee serbien oikeutta Kosovo ja Metohijaan osana Serbiaa. Uuden maailmanjärjestyksen väkivallan marssi on loputon nielaisten Lähi -Idän ellei Balkanin ratkaisulla saada siihen pistettä. Marssi alkoi jihadistien tukemisella Afganistanissa, jota seurasi heidän käyttämisensä Bosniassa ja Kosovossa. Nyt Uusi maailmanjärjestys käyttää heitä Lähi-Idässä, pian Kiinassa.

Marssi on mahdollinen niin kauan, kun oikeustajumme on kytketty taloudellisen hyödyn tavoitteluun. Vieläkö oikeustajustamme on jotakin jäljellä? Voiko muruset vielä koota?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: oikeustajun murskaaminen, Kosovo, Serbia, serbien holokausti, YK:n päätöslauselma 1244, uusi maailmanjärjestys, USA, EU

SOPIIKO RAKENTEELLINEN RASISMI OIKEUSVALTIO SUOMEEN?

Sunnuntai 5.7.2020 klo 17.09 - Pirkko Turpeinen-Saari

Paavo Teittinen kirjoitti erinomaisen artikkelin Helsingin Sanomien 5.7.2020 Sunnuntai-liitteeseen otsikolla ”Siivoton ala”. Hän kuvaa siivousyrityksissä kukkivaa ihmiskauppaan verrattavaa turvattomien työntekijöiden hyväksikäyttöä – maksamattomia palkkoja, uhkailua, työtä ympäri vuorokauden.

Hän kuvaa myös Espoon kaupungin haluttomuutta ja lähes teeskenneltyä kyvyttömyyttä puuttua raportoituun epäinhimillisyyteen ja myös poliisin toimettomuutta, haluttomuutta tutkia ilmiselviä epäkohtia, tutkimusten viipymistä vuodesta toiseen, mikäli tutkimuksiin on ryhdytty.

On kiitettävää, että valtakunnan päälehti ja erityisesti eräs sen taitavimpia toimittajia on asialla.

Sitä ihmeellisempää sen sijaan on, että lehti ei ole havaitsevinaan Suomessa vallitsevaa rakenteellista rasismia, joka käsittää alueet ulkopolitiikasta korkea- ja populaarikulttuuriin.

Tein tutkintapyynnön poliisille kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon saaneesta teoksesta Bolla. Sen rasistisuus on totaalista. Serbit demonisoidaan ja muslimit kuvataan uhreina. Tämä asetelma on vallinnut Suomen ulkopolitiikassa 1990-luvulta lähtien.Tutkintapyyntö ei antanut aihetta tutkintaan. 

Useissa blogeissani ja teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja olen pyrkinyt tieteellisin perustein osoittamaan miksi tämä rasistinen asenne holokaustin uhreja, serbejä kohtaan oli tarkoituksenmukaista USA:n ja Saksan johtaman EU:n ahneuden tyydyttämiseksi.

Natsi-Saksa ja fasistinen Kroatia toteuttivat myös ahneuttaan säätämällä serbien omaisuuden haltuunoton laillisuudesta. Serbiväestö tapettiin tai sijoitettiin keskitysleireihin 1941-45.

Jugoslavian hajottamisen alkaessa 1990-luvun alussa, Kroatia sääti myös rasistisen perustuslain, jossa serbit muutettiin toisen luokan kansalaisiksi ja serbien omaisuus otettiin haltuun. Suomi tuki lämpimästi Kroatian jäsenyyttä EU:ssa.

Serbit, jotka olivat kokeneet Jugoslavian liittovaltion turvakseen, perustivat toimensa ja halunsa ylläpitää monikulttuurinen valtio demokraattiseen perustuslakiin sekä eri kansanryhmien tasa-arvoon.

Koska serbit eivät alistuneet koko liittoutumattoman, ketään uhkaamattoman Jugoslavian NATO-miehitykseen, maa pommitettiin NATO:n laittomilla pommituksilla. Sen jälkeen ”kansainvälinen yhteisö” ahneuttaan tyydyttääkseen vaati Serbian maakunnan Kosovon miehittämistä NATO-joukoilla koska USA:lla oli suunnitelmana rakentaa valtava sotilastukikohta Balkanille, Serbiaan.

Miehityksen aikana albaanien terrori, joka oli valmistellut miehitystä, voimistui entisestään. Serbit ja heidän kanssaan yhteistyötä tekevät albaanit ja romanit tapettiin tai ajettiin maanpakoon tai siirrettiin kontti -reservaatteihin, talot otettiin haltuun tai poltettiin. Luostarit ja kirkot samoin.

YK oli päätöslauselmalla 1244 päättänyt, että miehityksen aikanakin Kosovo on osa Serbiaa. Siitä huolimatta YK:n pääsihteerin erityisedustaja Bernard Kouchnerin johdolla ja United Nations Mission in Kosovo hallinnossa ja NATO:n ja albaani -terroristien turvaamana aloitettiin serbi -omaisuuden konfiskointi.

Kosovossa oli n 550 joko Serbian valtion tai serbi -yksityishenkilöiden yritystä. Usein yritykset olivat yhteisöllisesti omistettuja. Päästämättä Serbian valtion tai muiden omistajien edustajia rajan yli paikan päälle, UNMIK aloitti yksityistämisprosessin. Yritykset myytiin kansainvälisille markkinoille ja rahat siirrettiin tileille, joihin serbeillä ei ollut asiaa.

Toisin sanoen YK:n, EU:n ja NATO:n yhteistoimintana suoritettiin Kosovon serbien holokausti uudelleen.

Suomen ulkopoliittinen johto Saksan ulkoministeriön kanssa yhteistoiminnassa teki mahdolliseksi Jugoslavian pommitusten aloittamisen. Presidentti Ahtisaari johti myös työryhmää, joka ”suunnitteli” Kosovon tulevaisuutta. Heti alkajaisiksi Ahtisaari oli ilmoittanut serbeille, että paluuta pommituksia edeltäneeseen aikaan ei tule. Yhdysvaltojen ulkoministeriön käsityksenä oli, että yritysten yksityistäminen oli osa Ahtisaaren suunnitelmaa.

Seurasi laiton itsenäistäminen v. 2008 YK:n tahdon vastaisesti. Kosovon maakunta oli 1990-luvulta lähtien kehittynyt väkivaltaisen albaani -mafian terrorisoimaksi alueeksi, jossa laittomuudet ja murhat olivat jokapäiväisiä. Ketään ei saatu tuomiolle. Huume- ja elinkauppa rehottivat useiden vaikutusvaltaisten henkilöiden, myös ministereiden ja valtiojohtajien suojeluksessa.

Koska USA:n ja EU:n ahneuden tyydyttäminen edellytti serbien demonisoimista, myös Suomen media seurasi. Suomen mediassa ei ole ollut ainoatakaan objektiivista tosiasioihin perustuvaa artikkelia tai TV-ohjelmaa Jugoslavian hajottamisesta. Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon voitti serbi-vastainen rasistinen teos.

Viime viikolla vihdoin, 30 v ajan väkivaltaa ja laittomuutta lietsoneen pahamaineisen Drenica-terroristiryhmän johtaja Hashim Thacin ilmoitettiin joutuvan Haagiin Kosovo Specialists chamber- oikeusistuimen tutkittavaksi. Thaci on toiminut Ahtisaaren, Clintonien, Albrightin, Carl Bild’in ja monien muiden johtajien tuella milloin Kosovon pääministerinä milloin presidenttinä.

Helsingin Sanomat, joka julkaisi perusteellisen, lähes sydäntä särkevän artikkelin siivoojien kohtaloista, julkaisi vain kahden palstan tekstiuutisen Hashim Thacin joutumisesta tutkittavaksi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: siivousala, rasismi, oikeusvaltio, holokausti, fasismi, ihmiskauppa,

SUOMEN ARVOT

Perjantai 29.5.2020 klo 14.00 - Pirkko Turpeinen-Saari

SUOMEN ARVOT

Presidentti Niinistön Kultarantakeskustelua katsellessani Jutta Urpilaisen toteamus Suomen yhteisestä arvopohjasta USA:n kanssa särähti korvaani, yhteiset arvot,todellako?

Suomalaiset eivät ole saaneet keskustella yhteisestä arvopohjastaan. Se on aina saneltu ylhäältä eliitin tavoitteita palvelemaan.

Kesällä 1917 eliitti katsoi paremmaksi Valtalain ja sen pohjalta tapahtuvan itsenäisyyden sijaan hankkiutua Saksan keisarikunnan alusmaaksi. Olihan Suomi ollut aikaisemmin Ruotsin alusmaa ja Venäjän autonominen osa. Tuttua ja turvallista.

Kolmekymmentäluvulla Saksan alamaisuuden arvopohjaa rakennettiin kulttuurisesti, tieteellisesti sekä sotilaallisesti. Ahneet Suur-Suomi-arvot tarjottiin ainoina oikeina tavoitteena päästä osaksi Saksan vahvaa valtakuntaa, jossa vallitsi rasistinen slaavilaisvastainen arvopohja.

Neuvostoliiton pakottaman, rauhaan ja ystävällisiin suhteisiin kaikkien maiden kanssa perustuneesta arvopohjasta päästiin eroon Yhdysvaltojen onnistuttua korruptoimaan tuon sosialistisen liittovaltion ja ryöstämään sen kansallisvarallisuuden. Neuvostoliitto hajosi.

Eliittimme kiiruhti heti markkinoimaan kansalaisille liittymistä Euroopan Yhdysvaltoihin, EU:hun. Oli kuulemma tarjolla yhteinen arvopohja Suomen kanssa. Sehän onnistui. Helsingin Sanomat, jonka omistaja Erkko oli yhdessä Pohjolan päämiesten kanssa kannustanut suomalaisia talvisotaan, markkinoi myös EU:hun liittymistä voimakkaasti.

Mitä EU:ssa tapahtui Suomen liittyessä siihen. Juuri yhdistynyt Saksa oli tietoisena seurauksista tunnustanut Jugoslavian osavaltion Kroatian itsenäisyyden vuonna 1992 ennenaikaisesti. Kroatia oli ollut natsi-Saksan liittolainen, joka oli yrittänyt tuhota keskitysleireissään kaikki serbit. Suomi oli myös tunnustanut fasistisen Kroatian.

EU:n johtomaan Saksan itsenäiseksi tunnustama Kroatia oli säätänyt monipuoluevaalien jälkeen rasistisen perustuslain, jossa serbit muuttuivat toisen luokan kansalaisiksi. Serbien käyttämät kyrilliset kirjaimet kiellettiin. Saksa tarjosi Kroatialle Itä-Saksan ylijääneistä asevarastoista aseita ja rahaa Jugoslavian liittoarmeijaa/serbejä vastaan käytävää sotaa varten yhdessä USA:n presidentti Clintonin kanssa. Kroatian ravintoloiden seinille palasivat julisteet ”Pääsy kielletty koirilta ja serbeiltä”, kuten toisen maailmansodan aikana.

Euroopan unionin maat tukivat Saksan johdolla Jugoslavian aseellista hajottamista. Ja NATO pommitti.

Kroatia puhdisti Kroatian maaperän serbeistä Euroopan unionin 1990-luvun jäsenmaiden hiljaisella hyväksynnällä. Etnisen puhdistuksen tärkein rynnäkkö tapahtui Krajinassa, josta elokuussa 1995 amerikkalaisten kouluttamat kroaatit ajoivat pommituksin ja tykkitulella 250. 000 serbiä kodeistaan Bosnian puolelle 5000 kuollessa operaatiossa. Tämän kansanmurhan peittämiseen tarvittiin presidentti Clintonin jo kaksi vuotta aiemmin tilaama Srebrenica-myytti.

Kroatia, serbien rasistista joukkomurhaa vuosittain juhliva maa on nyt Euroopan unionin puheenjohtaja pitkälti Saksan ansiosta.


***

Vieraillessani 9-vuotiaana vuonna 1950 Yhdysvalloissa koin ravisuttavan bussimatkan. Nousin autoon etuovesta, mutta Helsingistä tuttuun tapaani juoksin bussin takaosaan. Autoon syntyi voimakas tunnelataus. Takana istuvat mustat matkustajat hätääntyivät. Tuo valkoinen tyttö on tullut erehdyksessä mustille laissa määrättyyn takaosaan. Etuosan valkoiset kääntyivät katsomaan hädissään ja viittoivat minua palaamaan etuosaan. Tunnen tuon voimakkaan latauksen edelleen. Jokainen poliisin tappama musta henkilö aiheuttaa minussa voimakkaita tunteita.

Yhdysvaltalaisten rasistinen tai alentuva suhtautuminen maapallon muihin asukkaisiin ei ole mielestäni suomalaisten arvojen mukaista. Yhdysvaltojen kärsimystä aiheuttavat, mielivaltaiset sotilaalliset toimenpiteet ja talouspakotteet milloin missäkin; Jugoslaviassa, Libyassa, Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa, Iranissa, Venezuelassa, kymmenissä ja taas kymmenissä maissa eivät ole oikeustajuni mukaisia.

Euroopan unioni on liittoutunut Yhdysvaltojen kanssa ja on siis osallinen itsenäisiin valtioihin kohdistuviin hyökkäyksiin, salaisiin operaatioihin ja murhiin. Pelkästään Jugoslavian hajottaminen ja sen jäännösvaltioiden sotilaallinen miehitys ja taloudellinen ryöstö on ollut yhteistyötä.

EU:n laillisuusvalvonnan, YK:n hallinnon ja NATO-miehityksen aikana Serbian Kosovoon on pystytetty valtava Yhdysvaltojen sotilastukikohta – laittomasti tietenkin. Elin- ja huumekauppa rehottaa CIA:n myötävaikuttamana. Alueen kantaväestöön kuuluviin serbeihin kohdistunutta terroria ja 150 ortodoksisen kirkon ja luostarin murhapolttoa ei huomata!

Jutta Urpilainen mainitsi yhteisen arvopohjamme Yhdysvaltojen kanssa pitäen ilmeisesti itsestään selvänä yhteistä arvopohjaa EU-maiden kanssa. Toisin sanoen: kun Yhdysvallat ja EU yhdessä suorittivat Ukrainassa väkivaltaisen vallankaappauksen yhteistyössä ukrainalaisten natsien kanssa, päättelemme, että toiminta pohjautui yhteisesti hyväksyttyyn arvopohjaamme. Virheellisessä suunnittelussa mukana ollut komissaarimme Olli Rehn palkittiin yhteisen arvopohjan mukaisesta toiminnasta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen arvot, Jutta Urpilainen, USA, EU, oikeustaju

Natsismia demokratian valepuvussa

Perjantai 24.4.2020 klo 16.01 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomalaisten keskitysleirien todellisuus on noussut esiin Venäjän valtion ryhtyessä tutkimaan asiaa kansanmurha-kysymyksenasettelun pohjalta. Oliko kyseessä kansanmurha? Vai asettuuko tapahtumaketju etnisen puhdistuksen otsakkeen alle?

Suomi lähti  Mannerheimin johdolla hyökkäyssotaan Saksan rinnalla tavoitteenaan Suur-Suomi. Mannerheim viitoitti päiväkäskyssään heinäkuussa 1941: "lähdemme Suomelle turvatun tulevaisuuden luodaksemme Saksan mahtavien asevoimien rinnalla ja asetovereina vakain mielin ristiretkelle vihollistamme vastaan."

Jo ennen liikekannallepanoa Mannerheim antoi heinäkuun 8. päivänä käskyn ,jossa määrättiin Itä-Krjalasta vallattavien alueiden väestön käsittelystä. Sen mukaan venäläinen väestö oli vangittava ja toimitettava keskitysleireihin.

Väestö oli jaettava kahteen ryhmään, kansallisiin ja ei-kansallisiin. Tarkoituksena oli Suomen kansaan elimellisesti liittyvän ja rodullisesti puhtaan kantaväestön luominen Itä-Karjalaan. Kansallinen, karjalankieltä puhuva väestö sai vihreän oleskeluluvan ja epäkansalliseen, venäjänkieliseen väestöön kuuluvat saivat punaisen.

Venäläinen väestö sai ottaa kotoa mukaansa vain vaatteet, välttämättömät taloustarvikkeet ja elintarvikkeet. Kotieläimet, vilja ja muut muonavarastot oli luovutettava karjalaisille, kansallisen väestön kolhooseille.

Epäkansallisen, venäjää puhuvan väestön asunnoista takavarikoitiin kahdessa kuukaudessa pelkästään Äänislinnassa "sotasaaliina" noin 150 kuorma-autollista tavaraa, pääasiassa huonekaluja. 

Vallatun Itä-Karjalan väkiluku 1.4.1942 oli väestötilaston mukaan 86 896 henkilöä. Kansallista väestöä näistä oli 37 601 ja epäkansallista 49 295 henkilöä.

Miehitetty Itä-Karjala oli sotilashallinnon alainen, ja sen johtoon määrättiin suoraan päämajan alainen sotilashallintoesikunta. Sotavuosien tiivis yhteistyö ylipäällikön kanssa johti siihen, että sotilashallintokomentajat Väinö Aleksanteri Kotilainen ja Olli Paloheimo olivat Mannerheimin luotettuja myös hänen tultuaan presidentiksi.

Ylipäällikön antamalla julistuksella 8.7.1941 kaikki rikokset sotatoimialueella määrättiinkäsiteltäviksi sotatoimiyhtymien kenttäoikeuksissa.

Puolustusvoimien hygieenikon T.W.Wartiovaaran mukaan juomaveden laatu keskitysleireillä todettiin ala-arvoiseksi. Samoin käymälät. Saippuaa ei ollut. Tarjottu ruoka oli usein ala-arvoista eikä siitä voinut saada riittävää määrää ravintoa. Tarttuvat taudit, nälkä ja rangaistuksina annetut pahoinpitelyt johtivat kuolemiin.

Kurinpitosääntö mahdollisti myös raipparangaistukset, enimmillään 25 lyöntiä, työntekoa vuorotta sekä eriasteisia eristämisiä. Piikkilangan ulkopuolelle juokseminen esimekiksi leivänhakuun saattoi johtaa pysäyttämiseen ampumalla.

Työhön kykenevät vietiin pakkotyöhön. Nälkäisille ja riutuneille vangeille, naisille ja vanhuksille , pakkotyö talvisessa metsässä saattoi koitua ylivoimaiseksi, ja moni menetti henkensä sen seurauksena.

Kun tieto Venäjän valtion ryhtymisestä tutkimaan 1941 -1944 tapahtumia Suomen miehittämässä Itä-Karjalassa tavoitti Suomen median ja poliitikot, seurasi kummastelua. Miksi vielä tutkitaan, kun kaikki on jo tiedossa?

Keskitysleirit suunnitellut ja toteuttanut marsalkka Mannerheim on sankari! Näin meille media, koululaitos ja poliittinen eliittimme opettaa.

Jos henkilö jaottelee ihmiset rodun pohjalta, hän on rasisti. Jos hän sijoittaa "alempiarvoiset" ihmiset keskitysleiriin ja antaa heidän kuolla sinne, hän on diktaattori.

Miksi suomalaiset voivat pitää Hitleriä ja Mussolinia diktaattoreina heidän vainottuaan juutalaisia, serbejä, romaneja ja kommunisteja ja teljetessään heitä keskitysleireihin, mutta Mannerheimia ei?

Miten juutalaisten keltainen tähti merkkinä juutalaisuudesta eroaa venäjää puhuvan punaisesta henkilökortista? Oliko kuolema suomalaisella keskitysleirillä jotenkin pehmeämpi kuin kuolema Auschwizissa?

Rasismi venäläisiä kohtaan on Suomen EU:hun liittymisestä lähtien tullut entistä hyväksyttävämmäksi. Suomi on asettunut Saksan johtaman EU:n jäsenenä uuden maailmanlaajuisen väkivaltaan pohjautuvan laajentumispolitiikan osaksi.

Saksa on ollut Yhdysvaltojen miehittämä toisesta maailmansodasta lähtien. Saksojen yhdistymisen jälkeen mikään ei ole pidätellyt USA/Saksa- yhteenliittymän toimia valtansa laajentamiseksi ylikansallisen pääoman ja aseteollisuuden palvelijana.

Yhdysvaltojen viholliset ovat pääsääntöisesti valtioita, joilla on jotakin ryöstettävää tai jotka ovat maapallonlaajuisen sotilaallisen vallan strategiassa tärkeitä.

Liittyessään EU:hun Suomi on sitoutunut yhteiseen puolustuspolitiikkaan ja yhteisiin arvoihin. Kansainvälisten lakien kunnioittaminen ei ole tällainen arvo. Yhdysvallat ilmoitti Bratislavassa pidetyssä kokouksessa, että jos kansainväliset lait ovat Yhdysvaltojen strategian esteenä, ne siirretään syrjään.

Suomi on hivuttautunut uudelleen jäseneksi Hitlerin Saksan tyyppiseen liittoumaan, jossa globaalin vallan tavoittelu on keskeistä. Liittoutumattomat, sekulaariset sosiaalista hyvinvointia kansalaisilleen tarjoavat valtiot (Jugoslavia, Libya, Syyria) hajotetaan, jotta osasia voidaan hallita ja infrastruktuuri ryöstää. Menetelminä käytetään johtajien demonisointia hallussa olevan valtamedian ja markkinointitoimistojen avulla,  talouspakotteita, yhteistyötä terroristijärjestöjen palkkasotureiden kanssa. 

Suomen kansa on massiivisen indoktrinaation, patsaiden ja elämäkertojen avulla opetettu ihailemaan keskitysleirejä rakentanutta ylipäällikköä,opetettu olemaan huomaamatta nuorten suomalaisten sotilaiden turhia kuolemia tuon järjettömän Suur-Suomi-hankkeen puolesta.

Kansa on opetettu olemaan huomaamatta liukumista uuden hegemonian joukkoihin, jossa joukon jäsenyyden hyötynä on luvassa ryöstösaalista – ei Venäjän maaperää Vienan merelle saakka kuten Hitler Suomelle lupasi, mutta saalista kuitenkin. Ainakin jäsenyys pikkurikollisena NATO-gangstereiden joukossa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomi natsien liittolaisena, Itä-Karjalan keskitysleirit, Saksa, USA, ylikansallinen pääoma

Röyhkeys huipussaan

Perjantai 17.4.2020 klo 12.22 - Pirkko Turpeinen-Saari

EU:hun liittymisestä lähtien Suomi on vajonnut yhä syvemmälle Yhdysvaltojen johtaman mafia-tyyppisen vallakäytön osaksi.

Presidentti Urho Kekkonen totesi Tukholman puheessaan 7.12.1943: "Jos tiettyyn maantieteelliseen tilaan kuuluvat kansat alistetaan suureen valtiolliseen yhteenliittymään, kokonaisuuteen, ja siihen joutuneille pienille kansoille varataan vain rajoitetut kansainväliset, valtio-oikeudelliset, sotilaalliset ja taloudelliset oikeudet, merkitsee se tosiasiassa pienten kansojen omintakeisen ja omavastuisen valtioelämän loppua."

"Jos tältä kansalta toivotaan sen kykyä ja edellytyksiä vastaavaa panosta ihmiskunnan henkisen ja aineellisen kehityksen edistämiseksi, on kansalle annettava kadotettu vapaus...Ja ellei jokin kansa näin ajattele, vaan on arkuudesta tai mukavuudenhalusta valmis luopumaan itsenäisyydestään, valmis hävittämään itsestään itsenäisyystahdon, se ei ole kansana elinkelpoinen, vaan tulee sulautumaan voimakkaampaan valloittajakansallisuuteen."

Tuorein uutinen "arkkuden ja mukavuudenhalun" ilmentymästä on puolustusvoimien ex- komentaja Jarmo Lindbergin ryhtyminen Yhdysvaltalaisen Lockheed Martinin hävittäjän lobbariksi markkinointitoimisto Hill&Knowltonin STT:lle antaman tiedon mukaan.

Jarmo Lindberg jäi eläkkeelle runsas puoli vuotta ennen lobbaustehtävänsä aloittamista. Jo tämä asettaa kysymyksiä.

Hän on parhaiten perehtynyt Suomen turvallisuuspolitiikkaan ja erityisesti suhteeseen Yhdysvaltoihin. Hän on henkilö, joka eduskunnan päätöksenteon ulkopuolella, tasavallan presidentin läsnäollessa allekirjoitti NATO:n isäntämaasopimuksen, joka sitoo maamme epäitsenäiseksi Yhdysvaltojen johtaman NATO:n palvelijaksi jättäen demokraattisen päätöksenteon eli eduskunnan vaille päätösvaltaa Yhdysvaltojen edustajan toimiessa ylipäällikkönä.

On Jarmo Lindbergin saama palkkio mikä tahansa, on se pieni hinta Suomen tuoreimipen puolustukseen liittyvien luottamuksellisten, jättimäisten tietojen vaarantamisesta.

NATO on osa Yhdysvaltojen johtamaa mafia-tyyppistä organisaatiota. Siihen liittyviä tietoja välittää ja tulkitsee Hill&Knowlton markkinointitoimisto. Sen tehtävänä on muuntaa todellisuutta siten, että tiedonvälityksen vaikutuspiirissä olevat kansakunnat omaksuvat Yhdysvaltojen ja muiden NATO-maiden haluaman käsityksen todellisuudesta.

Osallistuin vuonna 2015 Women's International League for Peace and Freedom- rauhanjärjestön 100-vuotisjuhlakokoukseen Haagissa. Siellä saksalainen Institut for Mediaverantwortung laitoksen johtaja ,tohtori Sabine Schiffer kertoi esitelmässään kuinka Hill&Knowltonin vastuulla on kansainvälinen mediakampanja Venäjän presidentti Putinia vastaan.

Aikaisemmin olin saanut tietää Hill&Knowltonin varatoimitusjohtajan olevan Yhdysvaltojen ja Ukrainan liikesuhteita edistävän johdon jäsen, jonka tehtävänä oli osana Ukrainan vallankaappausta edistää geenimuunneltua kasvinviljelyä, särötystä ja muita Yhdysvaltojen hankkeita vallankaappauksen jälkeisessä Ukrainassa.

Markkinointitoimisto ei pelkästään markkinoinut asiakkaansa USA/NATO:n hankkeita, vaan itse varatoimitusjohtajansa kautta hyötyi liiketoimista.

Jarmo Lindbergin hankkeessa voi etsimättä löytää vastaavuuksia. Mikäli Suomi hankkisi Lindbergin lobbaamat hävittäjät, joiden tiedetään toimivan vain Yhdysvalloista tulevalla käskyllä, hän tulee edistäneeksi Yhdysvaltojen Venäjävastaisia sotilaallisia pyrkimyksiä.

Saatuaan Yhdysvalloilta jo tähän mennessä korkeimman ulkomaalaiselle myönnettävän ansiomerkin saattaisi olettaa, että Lindberg tarjoaisi myös hävittäjiä käytettäessä palveluksiaan, jotka hyödyttäisivät ensisijaisesti Venäjävastaista Yhdysvaltoja, ei Suomea.

Mafia-maailmassa pätevät mafian lait. Yhdysvaltojen yhdessä eräiden NATO-maiden kanssa suorittama Ukrainan vallankaappaus ei hyödyttänyt ukrainalaisia vaan ylikansallisia särötyksestä tai geenimuuntelusta hyötyviä Soroksen kaltaisia henkilöitä, jotka liittoutuivat presidentti Obaman kanssa. Uhreja Maidanilla oli lähes sata.

Jugoslavian hajottaminen hyödytti presidentti Clintonia ja hänen säätiötään. Kosovon muodostaminen presidentti Ahtisaaren avulla NATO:n turvaamaksi laittomuuden saarekkeeksi Euroopassa on hyödyttänyt huume- ja elinkauppiaita ja laittomista serbiyritysten yksityistämisestä hyötyviä kansainvälisiä toimijoita. Kosovon presidentti on Clintonin säätiön tilaisuuksien vakiovieras ja lahjoittaa säätiölle runsaskätisesti varoja. Uhreja Jugoslavian hajottamisessa oli kokonaisen kansakunnan verran.

Presidentti Clinton kävi yksityisellä tervehdyskäynnillä presidentti Ahtisaaren luona viime kesänä, aivan kuten hän kävi liittolaisensa, Bosnian muslimipresidentti Alija Iztbegovicin kuolivuoteen vierellä. Izetbegovic värväsi muslimeja Hitlerin joukkoihin ja värväsi myös Lähi-Idän jihadisteja tukemaan Yhdyvaltojen tavoitteita Balkanilla 1990-luvulla.

Kaipaan presidentti Kekkosen luovuutta ja oikeudentuntoa. Pyrkimystä palvella omaa isänmaata hyvien suhteiden ja maailmanrauhan tavoittelun puitteissa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Jarmo Lindberg, USA:n mafia, Hill&Knowlton, hävittäjähankinnat, Ukrainan vallankaappaus, Sabine Schiffer

Mikä selittää Suomen kulttuurin ja valtamedian natsihenkisyyden?

Tiistai 25.2.2020 klo 9.04 - Pirkko Turpeinen-Saari

Valtakunnallisesti merkittävä näyttämö,helsinkiläisten verovaroilla kustannettu Helsingin kaupunginteatteri esittää näytelmäsovituksen holokaustin uhreja serbejä demonisoivasta Pajtim Statovcin kirjasta Kissani Jugoslavia.

Suomen merkittävin kirjallisuuspalkinto Finlandia, myönnettiin viime vuonna saman tekijän teokselle Bolla, jonka koko teeman läpilyövänä ideana on serbien pahuus.

Kirjailija Statovci on albaani, joka on syntynyt Kosovossa. On ymmärrettävää, että hänen todellisuutensa käsittää sen kuvan etnisten ryhmien olemuksesta, joka hänelle on opetettu.

Suomalaisillekaan ei ole valaistu Suomen natsiliittolaisuutta, Mannerheimin tietämystä natsi-Saksan keskitysleireistä ja siitä, että Mannerheim suunnitteli ja rakennutti rasistisella pohjalla keskitysleirit venäläisille siviileille. 

Suomi tunnusti fasistisen Kroatian, jonka suurin serbien tuhoamista varten rakennettu keskitysleiri Jasenovac oli Euroopan toiseksi suurin leiri.

Kosovon albaanit muodostivat oman natsiarmeijan ja keräsivät yhdessä italialaisten fasistien ja saksalaisten natsien kanssa serbit keskitysleireille.

Viimeisten 30 vuoden aikana Kosovon albaanit ovat terrorin ja suoran toiminnan avulla pyrkineet tuhoamaan koko keskiajalta peräisin olevan Serbian kuningaskunnan kulttuurin polttamalla ja tuhoamalla 150 ortodoksista kirkkoa ja luostaria. Tämä kulttuurin tuhoaminen jatkuu NATO-miehityksestä sekä YK:n ja EU:n hallinnosta huolimatta.

Toisen maailmansodan aikana Yhdysvallat oli serbien puolella natseja ja fasisteja vastaan.

Kuitenkin Yhdysvaltojen pääomapiirit rahoittivat 1930-luvulta lähtien Hitlerin varustautumista. 

Yhdysvallat oli siis jakautunut. Demokratiaan vielä tuolloin perustuva järjestelmä oli myös Euroopan ihmisoikeuksia tukevien voimien puolella. Natsismi ja fasismi olivat vihollisia, joskaan ei ristiriidattomasti.

Nykyisin Yhdysvallat ei valtamedian uskotteluista huolimatta ole enää demokratia vaan tuo 1930- luvulla Hitleriä tukenut suurpääoma on vallankahvassa. Tuolle vallalle demokratia, ihmisoikeudet perustuslaillisuus tai kansainväliset lait eivät merkitse mitään.

Itsenäisten valtioiden kimppuun voidaan hyökätä, johtajia tappaa teloitustyyliin kunhan vain

kansallisvarallisuudet, infrastruktuuri ja mediat saadaan haltuun. Sotilastukikohdat rakennetaan joko sopien tai pakolla. Kaikki ongelmat voidaan ratkaista itse pystytetyillä tuomioistuimilla, joissa lakeja muokataan ja tulkitaan täyttämään omia tarkoitusperiä.

Jugoslavian hajottamisen tavoitteena oli pilkkoa liittovaltio pieniin USA:sta ja Saksasta riippuvaisiin minivaltioihin, jotka voitiin liittää NATOon ja osaksi koko Euroopan sotilaallista hallintaa.

Suomi auttoi Saksaa ja Yhdysvaltoja Kosovon alueen väkivaltaisessa haltuunotossa. Tavoitteen saavuttamiseksi kumppaneina käytettiin albaaniterroristeja, jotka Saksa ja useat EU-mat olivat kouluttaneet ja rahoittaneet YK:n päätöslauselmien vastaisesti.

Suomalaisille ei ole kerrottu toisen maailmansodan aikaisen natsi-liittolaisuuden syvintä olemusta. Suomalaisille ei myöskään ole kerrottu Suomen osuutta Kosovon alueen laittomassa haltuunotossa.

Jotta tosiasioiden salailu onnistuisi, tarvitaan voimakasta propagandaa. Katolisen kirkon papit toimivat useiden fasistisen Kroatian 17 keskitysleirin johdossa. Katolinen kirkko auttoi natseja pakenemaan Yhdysvaltoihin ja Kanadaan toisen maailmansodan jälkeen. 

Yhdysvalloista käsin natsi-kroaatit ja -albaanit rahoittivat serbivastaista propagandaa.

Holokaustin kokeneet serbit vastustivat tasa-arvon takaavan liittovaltion hajottamista. Siksi heidät oli 1990-luvulla demonisoitava.

Pääoman ylivalta Yhdysvalloissa on voimistanut otettaan valtiosta 1970-luvusta lähtien. Tuo valta takaa myös mediavallan Yhdysvalloissa, mutta myöa ylikansallisessa mediassa.

Suomen valtamedia käyttää vain ylikansallisia suurpääomaa palvelevia medioita. Yhdysvaltojen ja NATO-maiden ryöstöretket Lähi-Idässä ja Ukrainassa saavat valtamediassa pääoman etuja palvelevan tulkinnan.

 EU-maat Ranska ja Iso-Britannia yhdessä Yhdysvaltojen kanssa suunnitteli jo 2000-luvun alusta lähtien Syyrian haltuunottoa, "arabi-kevättä" ja muita hallituksenvaihdoksia, Tapahtumat kuvattiin valtamediassa ad hoc "mielenosoituksina" kansan tyytymättömyytenä jne., jotta EU-maiden asukkaat kokisivat tunteellisesti olevansa mukana osana "kansan liikehdintää paremman maailman puolesta".

Vaikka Suomen kirkko ei ole katolinen, se osallistuu politiikkaan. Kun Syyrian hallitus vapautti Aleppon kaupungin jihadistien vallan alta, Suomessa soitettiin kirkon kelloja jihadistien pelastamiseksi. Samaa hätää ilmaistaan valtamediassa viimeisten jihadistien tullessa ajetuksi kiduttamasta siviilejä Idlibissä.

Valtamedia ylistää Pajtim Statovcin teoksia, josaa Srebrenican haltuunotto kuvataan väkivaltaisena tapahtumana ja kenraali Mladic demonisoidaan. Tosiasiassa Srebrenica vapautettiin vuosia kestäneiden serbikyliin kohdistettuje muslimien suorittamien terrori-iskujen jälkeen. Heti Mladicin saavuttua kaupunkiin hän määräsi sotilaansa antamaan kahden vuorokauden ajan muona-annoksensa siviileille. Hän salli halukkaiden jäädä kaupunkiin ja järjesti yhdessä YK:n kanssa muualle haluavien bussikuljetuksen asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Kymmenen vuotta sitten en olisi vielä uskonut Suomen valtamedian ja -kulttuurin kääntyvän pääomapiirien tarvitseman natsismin ja jihadismin ihailijoiksi. Nyt sekin on tapahtunut.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääoma USA:n vallankahvassa, natsismi Suomessa tänään, valtamedia, kulttuurin natsihenkisyys

Etninen puhdistus NATO:n, YK:n ja EU:n valvonnassa

Tiistai 21.1.2020 klo 18.33 - Pirkko Turpeinen-Saari

Samaan aikaan kun valtamediamme välittää sosiaalipornografiaa ISIS: in uhkasta Pohjois-Irakissa, se vaikenee ISIS- tyyppisestä albaaniväkivallasta Kosovossa.

Jo 1990-luvulta lähtien Kosovon albaanit pyrkivät väkivallan, pelottelun ja murhien avulla karkottamaan Serbian maakunnasta Kosovosta kaikki vähemmistöasukkaat olivat he sitten serbejä, romaneja tai Jugoslavian valtioon mynteisesti suhtautuvia albaaneja.

Jugoslavia-tribunaali haastoi pääministeriksi pommitusten jälkeen itsensä valituttaneen Ramush Haradinajn ja hänen varamiehensä Idriz Balajn oikeuteen muun muassa Jugoslaviaan myönteisesti suhtautuneen Sali Berishan murhasta elokuussa 1998.

Berishan ollessa pidätettynä hänen nenänsä leikattiin irti, Idriz Balajn ja kahden KLA:n sotilaan läsnäollessa. Idriz Balaj leikkasi veitsellä viiltoja kolmen pidätetyn niskaan, käsivarsiin ja reisiin, hieroi suolaa niihin ja ompeli ne neulalla kiinni. Idriz Balaj kääri sen jälkeen Zenun Gashin, Misin Berishan ja Sali Berishan piikkilankaan ja työkalun avulla painoi piikit syvälle heidän ihoonsa. Idriz Balaj myös iski Zenun Gashin silmän puhki. Sen jälkeen yhteen sidotus miehet kiinnitettiin Idriz Balajn auton perään ja raahattiin Radonijic-järven suuntaan eikä miehiä ole sen jälkeen elossa nähty.

Kesällä 2005 Haradinaj vapautettiin muutaman kuukauden pidätyksen jälkeen, mikä seikka eroaa jyrkästi esimerkiksi presidentti Milosevicin kohtelusta. Milosevicia ei kuolemanvakavasta sairaudesta huolimatta koskaan päästetty lomalle. Haradinaj, siitä huolimatta, että häntä syytettiin raiskauksista, murhista ja serbien vainosta oli "Yhdysvaltojen ja NATO:n lojaali kumppani". Vuonna 2005 YK:n pääsihteerin korkea edustaja Soren Jessen-Petersen, joka huolehti Haradinajn vapauttamisesta, kuvaili tätä yhteistyökumppaniksi ja ystäväksi.

Serbien kansanmurha on yllämainitun kaltaisen väkivallan ja pelon ilmapiirissä toteutunut täydellisesti. 

Esimerkiksi Kosovo Poljen puhdistuksen aikana KFOR (Kosovon NATO-miehitysjoukot) suorastaan kartoitti etnisen puhdistuksen toteuttamisen. Se laati kartan, johon oli jokaisen talon kohdalle merkitty minkä etnisen ryhmän ihmisiä siellä asui.

Ensimmäisessä kartassa vuoden 2000 huhtikuussa (pommitukset päättyivät 1999 kesäkuussa) näkyy, että valtaosassa taloista asuu serbejä.

Kuusi kuukautta myöhemmin syyskuussa 2000 kartta oli tuiki erilainen. Albaanit olivat enemmistönä. Vuoden 2003 kartassa muutos on täydellinen. Vuonna 2004 tehtävä on täytetty. Serbit ja romanit ovat kadonneet.

Serbeistä tyhjennettyihin kyliin ja kaupunkeihin on Saudi-Arabian rahoilla rakennettu moskeijoita. Esimerkiksi Vitinan kaupungissa ei ennen vuotta 1999 asunut yhtään albaania. Vuonna 2006 kaupungin moskeija oli saanut Egyptissä koulutetun imaamin, joka kertoi, että he olivat ottaneet kaupungin serbeiltä.

Kosovossa serbeihin ja muihin vähemmistöihin kohdistettu sairas väkivalta saa toteutua rankaisematta KFOR:in läsnäolosta, YK:n hallinnosta ja EU:n järjestämästä lainkuuliaisuudesta huolimatta. 150 ortodoksikirkon ja luostarin räjäytykset ja tuhopoltot puhumattakaan vähemmistöjen murhista ja talojen ryöstöistä saavat tapahtua äärimmäisen pelon ja väkivallan ilmapiirissä. Todistajien pelottelun ja murhien johdosta oikeutta on mahdotonta saada.

Ylläkuvaamani kidutukset ja murhat ovat samanlaisia kuin toisen maailmansodan aikana fasistisen Kroatian ja Italian alaisuudessa. Ne toistuivat Bosnian sodan aikana ryöstöretkissä ja Srebrenican ympäristön serbikyliin suuntautuvissa bakkanaaleissa joissa Naser Oricin johtamat muslimijoukkiot tappoivat serbisiviilejä ja polttivat talot.Naser Oric kulkee vapaana.

USA:n ja NATO:n mentaliteetti on samanlainen. Kongon ensimmäinen pääministeri Lumumba murhattiin presidentti Eisenhowerin luvalla, Burkina-Fason Thomas Sankaran murhaajia olivat (Yhdysvallat ja Ranska), Reagan yritti tappaa Gaddafin ohjuksella 1983,Clinton yritti tappaa Milosevicin tämän kotitaloon suunnatulla ohjuksella 1999,Obama tappoi Osama  bin Ladenin (olisihan hän oikeudessa voinut kertoa yhteistyöstään Bill Clintonin kanssa Bosnian sodassa)Obama ja Hillary Clinton tapattivat lopulta Gaddafin häpeällisesti viemärikanavaan, jossa jihadistit seivästivät hänet peräsuolesta ja Clinton kehui"me tulimme, me näimme, hän kuoli"nauraen raikuvasti, Trump tappoi Suleimanin  ohjuksella. Onko ihme, että USA liittolaisineen käyttää jihadisteja palkkasotureinaan.Nämä toimivat samoin kuin toimeksiantajasa.

Kosovon ylin johto on senaattori Dick Martyn tutkimusten mukaan mafia-pomoja, joka mafia on läpitunkemattomampi kuin Italian mafia konsanaan. He ovat samoinkuin Bosnian kalifaatin rakentajat Yhdysvaltojen ja NATO:n suojeluksessa. Heitä koskee sama rankaisemattomuuden periaate kuin isäntiäänkin. Ihmiskauppa, elinkauppa, huumekauppa Afganistanista tuotetuilla huumeilla yhdistää ja rikastuttaa.

Suomalaisena ihmettelen, mitä tekemistä Suomen poliittisella johdolla on näiden gangstereiden kanssa. Miten poliittinen johtomme perustelee Kosovon kaltaisen epävaltion itsenäisyyden tunnustamisen? Valtion, jonne on lännen massiivisella rahoituksella rakennettu lasisia toimistotaloja mutta jonka toiminnan sisältö ei kestä päivänvaloa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA:n presidentit, Kosovo, itsenäisyyden tunnustaminen, albaanien suorittama etninen puhdistus, sairas väkivalta

Suomen pääomapiirit Saksan vasallina

Perjantai 1.11.2019 klo 13.19 - Pirkko Turpeinen-aari

Suomen pääomapiirien tavoitteet yhdistyivät vuonna 1917 keisarillisen Saksan tavoitteiden kanssa. Saksa halusi miehittää Baltian, Suomi mukaanluettuna. 

Suomen pääomapiirit alkoivat jo varhain 1917 suunnitella Suomen siitymistä osaksi Saksaa, itsenäistymisen kautta.

Eduskunnan julistaessa valtalailla Suomen itsenäiseksi pääomapiirit estivät sen hajottamlla eduskunnan Venäjän porvarillisen väliaikaisen hallituksen avulla. Sosialidemokraattien johtama itsenäisyys oli porvareille kauhistus.

Kutsumalla Saksan sisällissodan ratkaisijaksi Suomen pääomapiirit liittivät Suomen osaksi Saksan keisarillista valtakuntaa.

Porvarillisen Suomen sotarikokset painettiin villaisella ja syylliset armahdettiin. Työväenluokan edustajat demonisoitiin ja suljettiin keskitysleireihin.

Keisarillisen Saksan romahdettua Suomi itsenäistyi Saksan alaisuudesta.

Hitlerin tultua valtaan USA:n pääomapiirit alkoivat tukea Saksan sotilaallisia pyrkimyksiä.

Suomi tuki USA:n rinnalla natsi-Saksan tavoitteita tarjoamalle tälle armeijansa hyökkäykseen Neuvostoliittoa vastaan vuonna 1941. Saksa lupasi Suomelle Itä-Karjalan ja Leningradin - tuhottuaan sen ensin. Suomi pystytti natsi-Saksan tavoin keskitysleirejä miehittämäänsä Itä-Karjalaan, tarkoituksenaan myöhemmin siirtää jäljelle jäävä venäjää puhuva väestö pois alueelta.

Berliinin muurin kaaduttua Saksan elintilan laajentaminen alkoi välittömästi. Saksa alkoi aseistaa maanpaosta palaavia natsi-kroaatteja, tavoitteenaan Slovenian ja Kroatian infrastruktuuri sekä vaikutusvalta niissä.

Vuonna 1992 Saksan ulkoministeriksi tullut Klaus Kinkel julisti tiedotusvälineille: "Serbit on saatava polvilleen". Revanssi serbipartisaaneja vastaan oli alkanut. Hän ja USA:n presidentti Bill Clinton päättivät perustaa ICTY:n, rikostuomioistuimen serbejä varten, koska serbit eivät olleet alistuneet Jugoslavian hajottamiseen, jota Yhdysvallat oli kauan suunnitellut Neuvostoliiton ja Puolan hajottamisen ja haltuunoton rinnalla.

Koko Jugoslavian hajottamissodan ajan Saksa ja Yhdysvallat rahoittivat kroaatti- ja muslimijoukkoja, joiden joukossa oli Lähi-Idästä tuotettuja jihadisteja. Yhdysvallat toimivat muslimien ilmavoimina pommittaen Bosnian serbejä. Yhdysvaltalaiset kenraalit johtivat myös serbien kansanmurhaa ja etnistä puhdistusta Kroatian Krajinasta. Saksa koulutti ja rahoitti albaaniterroristeja, jotka terrorin keinoin pyrkivät muodostamaan etnisesti puhtaan albaani-Kosovon.

Fasistisen Kroatian ja natsi-Saksan miehityksen aikana 1941 -1945 serbit olivat suljettuina keskitysleireille, koska he olivat ortodoksi-serbejä. Nyt USA:n pääomapiirit yhdessä Saksan kanssa toimivat kuten natsi-Saksa aikoinaan. Serbit demonisoitiin ja heihin kohdistuva vaino tuli sallituksi.

Jugoslavian osavaltiot Slovenia ja Kroatia itsenäistettiin Saksan, USA:n ja EU:n avulla vaikka niissä ei ollut vallalla mitään itsenäisen valtion tunnusmerkkejä. Jugoslaviaa, YK:n perustajavaltiota ja sotilaallisesti liittoutmatonta maata ei sen sijaan tunnustettu itsenäisenä.

USA:n ja Saksan saatua NATO-liittolaisten avulla Slovenian, Kroatian ja Bosnian miehitettyä jäljellä olevan Jugoslavian haltuunotto ei sujunut hirviömäisistä talouspakotteista ja NATO-propagandasta  huolimatta. USA ja Saksa valmistautuivat pääsemään päämääräänsä pommituksilla.

Mutta miten saisi aikaan provokaation, joka saisi läntisessä julkisuudessa ihmiset tukemaan pommituksia.

Suomi riensi jälleen vasallinroolissaan Saksan avuksi.

Jugoslavia oli ilmoittanut poliisivoimiensa tyhjentävän Racakin kylän terroristilinnoituksen. Yhteenotossa kaatui 45 albaaniterroristien joukossa taistelevaa henkilöä.

Paikalla olleista ETYJ:in tarkkailijoiden havainnoista ja TV-kuvaajien ja ranskalaisten lehtimiesten todisteista huolimatta yhdysvaltalainen ETYJ:in edustaja luonnehti kuoppaan kasattujen ruumiiden tulleen teloitetuiksi julmalla tavalla. Todistajat puhuivat toista.

Jugoslavian hallitus kutsui suomalaisen oikeuslääkäriryhmän tekemään kuolinsyytutkimuksen yhdessä jugoslavialaisten ja valko-venäläisten oikeulääkäreiden kanssa. Tutkimustulokset olivat yhteneväiset. Ketään ei ollut teloitettu vaan asianomaiset olivat kuolleet taistelussa rinteillä olevista juoksuhaudoista ampuessaan.

Suomen hallitus esti yhdessä Saksan ulkoministeriön kanssa tulosten julkistamisen. Tulokset olisivat osoittaneet, että länsimediassa ja NATO-maiden hallituksissa omaksutut tiedot eivät pitäneet paikkaansa.

Suomen hallituksen valitsema oikeuslääketieteellisen työtyhmän puheenjohtaja, hammaslääkäri Helena Ranta ei tuonut julki tosiasioita oikeuslääkäreiden työn tuloksista. Hän petti sekä oman työryhmänsä että jugoslavialaiset, jotka olivat luottaneet Suomen ja EU:n objektiivisuuteen.

Kaksi vuotta tapahtumien jälkeen oikeuslääketieteellisen työryhmän lääkärit julkaisivat oikeat tulokset tieteellisessä lehdessä. Se ei kuitenkaan enää pystynyt estämään sitä kauhujen sarjaa, minkä serbit pommitusten alla joutuivat kokemaan.

Ainakin suuri osa Suomen hallituksen ministereistä tiesi, että USA ja Saksa odottavat vain tekosyytä voidkseen aloittaa pommitukset. Presidentti Ahtisaari, johon Helena Ranta toistuvasti viittaa tukijanaan, on ollut tietoinen USA:n ja Saksan pelistä.

USA:n ja Saksan toimien taustalla on ollut ahneus ja Jugoslavian alueen miehitys.

Kuulin hiljattain Belgradissa, miltä nuorista opiskelijoista tuntui, kun uraanipommit alkoivat tippua heidän päälleen.Vallitsi täydellinen epäusko siitä, että keskellä Europpaa heitä pommitetaan samojen tahojen toimesta kuin 60 vuotta sitten.

Vuonna 1941 yhden vuorokauden aikana Belgradissa pommituksissa kuoli 20 000 asukasta. Nyt tavoitteena eivät olleet keskeiseti asukkaat vaan infrastrukstuuri. Tehtaat, öljyjalostamot, sairaalat TV-asemat. Sillä vain tuhoamalla ja saastuttamalla kaiken, ahneet pommittajat voivat ottaa tehtäväkseen jälleenrakennuksen ja omistuksen siirtämisen asukkailta itselleen.

Miltä Suomen hallituksen jäsenistä ja oikeuslääkäreiden tuloksen vääristelijöistä on tuntunut toimia pommitusten laukaisijoina kansainvälisiä pääomapiirejä auttaakseen?Miltä ihmisestä tuntuu antaa tietoisesti tuhota ja tappaa?

Belgradilaisia haastatellessani tuli mieleen miltä Suomen pääomapiirien puolesta taistelleista valkoisista, tavallisista suomalaisista miehistä on tuntunut, teloittaa punaisia naisia joukoittain vuonna 1918.

Miltä suomalaisista upseereista on tuntunut vangita syyttömiä venäläisiä siviilejä keskitysleireihin kuolemaan nälkään, tauteihin ja pahoinpitelyihin vuonna 1941?

Onko keisarillisen Saksan pääomapiirien tukeminen, Yhdysvaltojen ja Saksan natsi-ideologian omaksuneiden pääomapiirien tukeminen ja Yhdysvaltojen, Saksan ja EU:n aseteollisuuteen ja sosialistisen omaisuuden ryöstöön liittyvien päämäärien tukeminen Suomen pääomapiireille niin tärkeätä, että humanismi menettää merkityksensä?

Onko Suomi todella mukautunut pysyvästi kansainvälisen pääoman talutusnuoraan, valheisiin, provokaatioihin ja väkivaltaan? Mitään historian kauhutekoja pääomapiirejä tukevien suomalaisten ei ole annettu surra tai katua.Siitä on yksipuolinen historiankirjoitus pitänyt huolen.

Hirmuteot on kuitattu kunniamerkeillä, Nobel-palkinnoilla rahalla ja vallalla.Hirmutekojen kohteet sen sijaan kärsivät kurjuuteen putoamisesta, eristämisestä ja demonisoinnista.

Orwell on todella keskuudessamme.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA, Saksa, Suomi Saksan palvelijana, 1918, 1941, 1999, Jugoslavian pommitukset

Turkin invaasio on jatkoa EU:n ja USA:n invaasiolle Syyriassa

Torstai 17.10.2019 klo 12.07 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen media on pudonnut tuoliltaan. Mistä Venäjä on tupsahtanut Syyrian ongelmia ratkaisemaan? 

Syyian sota ja hallituksenvaihto-operaatiohan ovat Yhdysvaltojen ja Saksan yhteistyön tulosta. Projektiin ovat liittyneet Ranska ja Iso-Britannia Israelista puhumattakaan.

Suomen media on vaiennut tosiasioista. Se on kuuliaisesti noudattanut Yhdysvaltojen, Ranskan, Saksan ja Iso-Britannian sopimusta siitä, että Venäjän johtamasta Astana-rauhanprosessista ei puhuta eikä kirjoiteta mitään.

Astana-prosessin seurauksena Venäjä, Syyria, Iran ja Turkki ovat neuvotelleet vuosia rakentavan ratkaisun aikaansaamiseksi konfliktiin. Yhdysvallat ja EU:n ovat kunnostautuneet panemalla kapuloita rattaisiin.

USA:n ja EU:n tavoite saada presidentti Assadin hallinto kaatumaan voimakkaan NATO-propagandan ja muslimiveljeskunnan avulla on epäonnistunut. Muslimiveljeskunnan jihadistinen ideologia on alkanut mietityttää Saksan Angela Merkeliä. Kahdenkymmenen vuoden projekti, jonka saksalainen Volker Perthes ja yhdysvaltalainen Jefrrey Feltman aloittivat vuonna 2001 on epäonnistunut.

Yksinapaisen räikeän uusliberaalin, ahneuden ja sotien kulttuuri on kääntymässä moninapaisuuden, rakentavaan yhteistyöhön kannustavan toiminnan suuntaan.

Suomen ulkopoliittisen johdon ja median on Venäjän "maalittamisen" sijaan, otettava tosiasiat huomioon.

Venäjä "pilasi" USA/EU:n suorittaman väkivaltaisen Ukrainan vallankaappauksen tukemalla väkivallan uhan alla olleita Krimin ja Itä-Ukrainan asukkaita.

Maailma on nyt muuttumassa. EU:n ja Yhdysvaltojen on pakko nähdä, että Jugoslavian, Irakin,Libyan ja Syyrian valtioiden infrastruktuurin ja väestön tuhoamisen kaltaiset projektit eivät enää ole tätä aikaa. Ahneuttaan ei voi enää tyydyttää väkivallalla.

Venäjän diplomatia, yhteistyön korostaminen vihollisuuksien sijaan on ansaitsemassa kansojen hyväksynnän. Niin olisi parasta myös täällä meillä Suomessa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EU-maat Syyrian kimpussa, Turkki, USA, Suomen media

Turkin invaasio on jatkoa EU:n ja USA:n invaasiolle Syyriassa

Torstai 17.10.2019 klo 12.07 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen media on pudonnut tuoliltaan. Mistä Venäjä on tupsahtanut Syyrian ongelmia ratkaisemaan? 

Syyian sota ja hallituksenvaihto-operaatiohan ovat Yhdysvaltojen ja Saksan yhteistyön tulosta. Projektiin ovat liittyneet Ranska ja Iso-Britannia Israelista puhumattakaan.

Suomen media on vaiennut tosiasioista. Se on kuuliaisesti noudattanut Yhdysvaltojen, Ranskan, Saksan ja Iso-Britannian sopimusta siitä, että Venäjän johtamasta Astana-rauhanprosessista ei puhuta eikä kirjoiteta mitään.

Astana-prosessin seurauksena Venäjä, Syyria, Iran ja Turkki ovat neuvotelleet vuosia rakentavan ratkaisun aikaansaamiseksi konfliktiin. Yhdysvallat ja EU:n ovat kunnostautuneet panemalla kapuloita rattaisiin.

USA:n ja EU:n tavoite saada presidentti Assadin hallinto kaatumaan voimakkaan NATO-propagandan ja muslimiveljeskunnan avulla on epäonnistunut. Muslimiveljeskunnan jihadistinen ideologia on alkanut mietityttää Saksan Angela Merkeliä.

Kahdenkymmenen vuoden projekti, jonka saksalainen Volker Perthes ja yhdysvaltalainen Jefrrey Feltman aloittivat vuonna 2001, on epäonnistunut.

Yksinapaisen,räikeän uusliberaalin, ahneuden ja sotien kulttuuri on kääntymässä moninapaisuuden, rakentavaan yhteistyöhön kannustavan toiminnan suuntaan.

Suomen ulkopoliittisen johdon ja median on Venäjän "maalittamisen" sijaan otettava tosiasiat huomioon.

Venäjä "pilasi" USA/EU:n suorittaman väkivaltaisen Ukrainan vallankaappauksen tukemalla  uhan alla olleita Krimin ja Itä-Ukrainan asukkaita.

Maailma on nyt muuttumassa. EU:n ja Yhdysvaltojen on pakko nähdä, että Jugoslavian, Irakin,Libyan ja Syyrian infrastruktuurin ja väestön tuhoamisen kaltaiset projektit eivät enää ole tätä aikaa. Ahneutta ei voi enää tyydyttää väkivallalla.

Venäjän diplomatia, yhteistyön korostaminen vihollisuuksien sijaan, on ansaitsemassa kansojen hyväksynnän. Niin olisi parasta myös täällä meillä Suomessa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EU-maat Syyrian kimpussa, Turkki, USA, Suomen media

Helsingin Sanomien toimitus ei tunne kansainvälisiä lakeja

Keskiviikko 9.10.2019 klo 11.47 - PirkkoTurpeinen-Saari

Tämän päivän Helsingin Sanomia lukemalla saimme jälleen kokea, että lehden toimitus ei tunne kansainvälisiä lakeja. Kerta toisensa jälkeen, vuodesta toiseen, lehti kuvaa kansainvälisiä tapahtumia ja erityisesti sotia kuin seikkailuina Linnanmäellä. 

Lehti ei tunnista, mitä oikeuksia suvereeneilla valtioilla on. Se kuvaa Syyriaa leikkikenttänä, jossa USA ja useat EU-maat sekä Lähi-Idän diktatuurit temmeltävät ilman pidäkkeitä.

Tänään näkökulma on – kuten niin usein USA:n vasallivaltioksi muodostuneella Suomella – Yhdysvaltojen sisäpoliittinen näkökulma.

Lehti päivittelee USA:n eri puolueiden mielipiteitä presidentti Trumpin päätöksestä vetäytyä Pohjois-Syyriasta. Kertaakaan en ole lukenut Helsingin Sanomien huomanneen, että Yhdysvallat ja useat EU-maat toimivat Syyriassa laittomasti.

Kertaakaan en ole lukenut sananvapauden mallimaan merkittävimmästä sanomalehdestä siitä, kuinka moni EU:n "oikeusvaltio" rahoitti ja koulutti kymmeniätuhansia jihadisteja Jordaniassa taistelemaan Syyrian laillista hallitusta vastaan.

Ei ole myöskään näkynyt tietoja siitä, kuinka Yhdysvallat liittolaisineen itse asiassa sai aikaan ISIS: in ja Daeshin syntymisen ja kuinka näitä joukkoja koulutettiin ja aseistettiin– kuinka näiden avulla ryöstettiin Syyrian öljy ja kuinka samojen tahojen toimesta Syyrialle asetettiin hirviömäiset talouspakotteet kansan kurjistamiseksi.

Häpeän suomalaisuuttani. Mediamme velloo ja pyörittää "ilmastoahdistusta" kun samaan aikaan Pohjois-Suomessa kymmenet hävittäjät ja sotakalusto tuhoaa ilmastoamme. Missään ei ole näkynyt britti-tutkimusta, jossa todetaan Yhdysvaltojen sotilastukikohtien ja sotatoimien olevan eräs maailman pahimpia saastuttajia. Ei! Lisää hävittäjiä ja korvetteja meille äkkiä!

Siitä vaan kadulle köllöttämään teltoissa ja purkamaan "ilmastoahdistusta" ja pelaamaan sukupuoliahdistuspeliä, jotta ei tarvitse surra humanismin ja solidaarisuuden kuolemaa. Sodassa ja ilmastokatastrofissa kuolevat kaikki. Jos johtava lehtemme ei yllä minkäänlaiseen oikeudenmukaisuuteen tai humanismiin, miksi lehteä julkaistaan?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Helsingin Sanomat, kansainväliset lait, Syyria, USA:n vasalli

"Ratko Mladicin tuomio"

Perjantai 23.8.2019 klo 13.00 - Pirkko Turpeinen-Saari

Näimme eilen Yle:n dokumentin "Ratko Mladicin tuomio", jota Suomen NATO:a myötäilevä media markkinoi kuvauksena "Bosnialaiskenraali Ratko Mladicista yhdestä Bosnian sodan julmuuksien päätekijöistä".

Presidentti Mauno Koivisto totesi Toisenlainen totuus Kosovosta-teokseen kirjoittamassaan esipuheessa: "Minä vihasin ja toisaalta ihailin sitä ammattitaitoa, jolla NATO:n propagandistit orkestroivat Kosovon sodan tiedottamisen."

"Nyttemmin orkestrointia ei enää tarvita, se on tehnyt tehtävänsä. Serbien oletetusta syyllisyydestä on tullut mantra, jota automaattisesti luetaan."

Bosnian sodan aikana ja sen jälkeen Ruder-Finn-markkinointitoimiston sunnittelema ja NATO:n tarpeita tyydyttävä propaganda teki serbeistä syyllisiä sodassa, jonka tavoitteet oli jo kauan sitten suunniteltu Yhdysvalloissa.

Tuomio annettiin NATO-maiden rahoittamassa tuomioistuimessa ICTY:ssä, jossa yhdysvaltalaissyyttäjien ja tuomareiden asema oli keskeinen.

Taloudellisella ja sotilaallisella kiristyksellä NATO-maat pakottivat Jugoslavian, myöhemmin Serbian hallituksen luovuttamaan jo etukäteen syyllisiksi luokitellut henkilöt Haagin Jugoslavia tuomioistuimeen.

Tuomioistuin laati oman lainsäädännön ja sen käytäntöjen toteutuksen. Syyllisiksi julistettujen ja tuomioistuimeen kuljetettujen henkilöiden, usein kenraaleiden, tuli osoittaa syyttömyytensä. Syytetyillä ei ollut resursseja todistajien hankkimiseen ja riittävään juridiseen työskentelyyn. Puolustus oli alakynnessä. Harvoin maailmassa on vastaavaa koettu.

NATO suoritti syyllisiksi luokiteltujen pidätykset.

Todistajina käytettiin Yhdysvaltojen ja muiden NATO-maiden liittolaisia, kroaatteja ja Bosnian muslimeja, jotka olivat toimineet Yhdysvaltojen ja Saksan armeijan jalkaväkenä yhdysvaltalaiskenraali John Galvinin johtaessa muslimijoukkoja Sarajevossa.

Suomen sisällissodan jälkeinen oikeuskäytäntö oli yhtä mielivaltainen. Valkoiset suorittivat joko taisteluihin osallistuneiden tai punaisiin myönteisesti suhtautuvien pidätykset, syyttäjät olivat valkoisia, todistajat olivat valkoisia, tuomarit olivat valkoisia ja tuomioiden täytäntöönpanijat olivat myös valkoisia. Siten pääoman omistajien edustajien oikeus voitti demokratian ja tasa-arvon puolesta toimineiden tai taistelleiden oikeudet.

Sama suomalaisen yhteiskunnan jakautuminen jatkuu NATO:n kannatuksessa. Valkoisten jälkeläiset tai heidän ideaansa kantavat hyväksyvät NATO:n toiminnan ja sen propagandan maailman asioista.

Haagissa kansainvälisen pääoman ja sotilaallisen vallankäytön etujen toteutuminen todettiin lailliseksi. NATO:n pommitukset ja USA:n toimiminen Bosnian muslimien ilmavoimina osoitettiin oikeutetuksi. Jopa Kalinovikin hautausmaan pommitus, tarkoituksena tuhota kenraali Mladicin isän hauta osoituksena Mladicin kyvyttömyydetä huolehtia vanhempiensa haudoista palkittiin pommituksesta vastanneelle brittikenraalille kunniamerkillä, ei tosin Haagissa.

Eläkkeellä olevien yhdysvaltalaiskenraalien MPRI koulutti ja johti kroaattiarmeijaa serbien etnisessä puhdistuksessa ja kansanmurhassa Kroatian Krajinassa.

Jugoslavian, maailman hyvinvointitilastojen 24:n sijalla olleen sosialistisen hyvinvointivaltion hajottaminen ja haltuunotto oli suunniteltu Yhdysvalloissa jo 1980-luvulla presidenttien Reagan ja Bush-vanhemman toimesta käyttäen tunnettuja hallituksenvaihdosvälineitä -CIA:ta ja NED:iä sekä kaikessa tällaisessa mukana hääräävää George Sorosta.

CIA:n entinen virkailija Robert Baer on kuvannut kirjoissaan että hänellä tovereineen  oli miljoonia käytössään voidakseen provosoida toisen maailmansodan ristiriidat ja kauhut uudelleen roihuun, jotta etniset ryhmät saataisiin kokemaan toinen toisensa pahaa tarkoittavina vihamiehinä.

Bosnian presidentiksi tullut Izetbegovic ei voittanut vaaleja. Silti tämä islamilaisen kalifaatin rakentamiseen sitoutunut toisen maailmansodan natsi-joukkojen liittolainen tuli presidentiksi.

Yhdysvaltojen tavoitteena oli Balkanin sotilaallinen haltuunotto ja Saksa vuorostaan halusi laajentaa elintilaansa kuten toisen maailmansodankin aikana.

Saksa huolehti katolisen Kroatian itsenäisyysjulistuksen käytäntöön saamisen EU:n Maastrichtin kokouksessa. Itä-Saksan armeijan varastoista toimitettiin aseet ja presidentiksi valittu holokaustin kieltäjä Tudjman antoi laittomille asejoukoille poliisin virkamerkit laillisen aseenkannon pohjaksi.

USA esti kaikki Bosnian etnisten ryhmien sovinnolliset ratkaisut.

YK edellytti Jugoslavian liittovaltion armeijan vetäytyvän Bosniasta. Armeijan aloittaessa vaaditun ja yhdessä sovitun vetäytymisen, Izetbegovicin asejoukot hyökkäsivät tuon pääasiassa alokkaista koostuvan joukon kimppuun Sarajevossa, tappaen 127 henkilöä.

Sovitusta vetäytymisestä huolimatta YK asetti Jugoslavialle tuhoisat talouspakotteet sen lisäksi, että Yhdysvallat oli jo ennen sotaa irtisanonut yht'äkkiä kaikki Jugoslavian lainat.

Tässä ulkoapäin johdetussa ja asein käytävässä prosessissa Bosnian serbeillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin muodostaa oma armeija. Ylipäälliköksi valittiin lahjakas, oikeudenmukainen ja kaikissa käänteissä Geneven sopimusta ja kansanvälistä oikeutta korostava kenraali Ratko Mladic.

Kaikissa puheissaan sotavuosien aikana hän osoitti tuntevansa USA:n ja NATO:n kansainvälspoliittiset tavoitteet ja menetelmät. Tämä kenraali, jonka isä oli kuollut natsi-Saksan lentopommin sirpaleesta, oli nyt vuorostaan Saksan laajentumispyrkimysten uhri.

Srebrenican vankilat olivat täynnä kotikyliensä tuhopoltoista ja kaulojen katkaisuista hengissä selvinneitä serbejä. Srebrenica oli presidentti Clintonin ja Osama bin Ladenin rahoittamien jihadistien temmellyskenttä. YK-sotilaat pelkäsivät näitä Naser Oricin johtamia joukkoja eivätkä pystyneet estämään niiden hyökkäyksiä Srebrenicaa ympäröiviin serbikyliin.

3000 serbiä kuoli näissä bakkanaaleissa,joissa irtileikattuja päitä iskettiin aidanseipäisiin ja joita Oric itse videoi ja näytti kansainvälisille lehtimiehille. Näitä lehtimiehiä ICTY ei kutsunut todistajikseen. Oric kävelee vapaalla jalalla.

Viimeisimmät serbikylien poltot maan tasalle tapahtuivat 26. ja 27. kesäkuuta 1995 Visnijicassa ja Banja Lukassa. Oricin joukot tappoivat kaikki, jotka saivat kiinni. Tämän jälkeen Republica Srpskan armeija ryhtyi vastahyökkäykseen ja lopulta Srebrenica joutui heidän haltuunsa käytännössä ilman vastarintaa.

Hollantilaisen YK-pataljoonan edustajat tekivät mielenkiintoisen havainnon. He huomasivat, että Srebrenican haltuunottoon osallistuneet Republika Srpskan armeijan osastot koostuivat Bosnian serbipakolaisista, jotka olivat aikaisemmin asuneet Srebrenicassa, mutta tulleet karkoitetuiksi sieltä muslimisotilaiden toimesta.

Eilinen dokumentti "Ratko Mladicin tuomio" osoitti, että propaganda ja puolitotuudet jatkuvat ja että Suomen media on viimeisten 30 vuoden aikana pysynyt uskollisesti NATO-propagandan välineenä.

Poliittisessa johdossa tämä näkyy mielestäni siten, että presidentti Niinistö on valmis luovuttamaan osan vallastaan Euroopan unionin yhteiseen puolustukseen. Siten NATO-EU menettäisi yhden toistaiseksi vielä liittoutumattoman jäsenmaan itsenäisen kannanottomahdollisuuden kansainvälisessä politiikassa. Niinistö näyttää kokevan, että presidentin asema on hänen omaisuuttaan, jota hän voi halutessaan antaa pois "Euroopan yhteiseksi hyväksi" ja Venäjän vastaisen NATO- rintaman voimistamiseksi. Tämä osoittaa vakavaa vieraantumista demokratiasta voimapolitiikan hyväksi.

Teoksessani Lahtari, Punikki ja Teurastaja kuvaan Jugoslavian hajottamisen myös historiallisesta perspektiivistä. Kuinka holokaustin uhrit, serbit, noudattaessaan kansainvälisiä lakeja toisen maailmansodan jälkeisiä sopimuksia rajojen muuttamattomuudesta ja etnisten ryhmien tasa-arvoa tulivat demonisoiduksi pelkästään siksi, että he olivat este liberaalia oikeusvaltioperiaatetta julistavalle, ahneuttaan tyydyttävälle kansainväliselle yhteisölle.

Katolinen, nationalistinen kroaattien ylemmyyttä korostava Kroatia ja islamilaista kalifaattia jihadistien avulla rakentava Bosnia saivat katolisten saksalaisten ja maailmanimperiumia tavoittelevan USA:n tuen.

Hyvän itsetunnon omaava, empatiaa ja etnisten ryhmien tasa-arvoa korostava Ratko Mladic, jota serbit ihalivat ja tasaveroiset eri maiden kenraalikollegat kunnioittvat, oli demonisoitava.

Mladic toimi pitkään virassa Jugoslaviaan kuuluvassa Makedoniassa. Sikäläisen albaanikylän asukkaat päivittelivät, että miksi Mladic ei etsintäkuulutuksensa aikana tullut heidän luokseen. He olisivat pitäneet hänet turvassa kylässään.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ratko Mladic, poliittinen tuomioistuin, liberaali oikeusvaltioperiaate, ICTY, Jugoslavian hajottaminen, USA, NATO, Saksa

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »