Yhteystiedot

Pirkko Turpeinen-Saari
Vanha Hangontie 10,
10620 Tammisaari
044-2030031
pirkko.turpeinen40@kolumbus.fi

Uutiset

2.6.2008Nyt voitte osallistua ajatuksiini myös näiden kotisivujeni välityksellä. Toivon keskustelua ja palautetta.Lue lisää »28.7.2014Puolan ja USA:n osuus Itä-Ukrainan väkivallassaLue lisää »1.7.2008Eläkeläisillekin oikeus vapaaseen liikkuvuuteen EUssaLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Blogin arkisto

EU ja absurdi huumori

Tiistai 16.11.2021 klo 14.19 - Pirkko Turpeinen-Saari

Olen aina pitänyt absurdista huumorista: Jänis meni leipäkauppaan. "saako olla tummaa vai vaaleata leipää"? kysyy myyjä. "Ei sillä ole väliä, minulla on polkupyörä"vastaa jänis!

Viime viikkoina en ole voinut ratkaista katsonko absurdia näytelmää vai vakavasti otettavaa poliittista toimintaa EUssa.

Sotilasteollisuutta palveleva EU näyttää näkevän kaikissa haasteissa sopivimman ratkaisun olevan väkivalta eri muodoissaan joko pommit tai talouspakotteet.

Perustamiskokouksessa EU aloitti ensimmäisen sotansa, Jugoslavian hajottamisen.

Sitä seurasivat hyökkäykset Afganistaniin, Irakiin, Libyaan ja Syyriaan. Kaikki nämä sodat valmisteltiin yhteistyössä luonnonvaroja ryöstämään tottuneen Yhdysvaltojen kanssa. Kansainvälisistä laeista oli luovuttu jo 1990-luvulla. Tuo luopuminen vahvistettiin Bratislavassa v. 2000.

Useita näistä sodista luonnehdittiin "värivallankumouksiksi" eli pyrkimyksiksi luoda ylikansallisia yrityksiä palveleva sosiaalinen alusta ja kansakunta, jossa luonnonvarat siirtyisivät ylikansalliseen omistukseen.

Sodat aiheuttivat miljoonien kuoleman, pelkästää Irakissa puoli miljoonaa lasta kuoli. Yhdysvaltojen ulkoministeri Madlene Albright kutsui tätä "sopivaksi" hinnaksi. Fosforipommien ja muiden kemiallisten aineiden vaikutuksesta Irakissa edelleen syntyy epämuodostuneita lapsia ja maassa vallitsee puute ja poliittinen epävakaus.

Tämä mielivalta ja tuho on synnyttänyt ennennäkemättömän pakolaisuuden tuhotuilta alueilta kohti Eurooppaa ja Euroopan unionia.

Viimeisin EUn tähdittämä näytelmä on nähty Valko-Venäjän ja EU-Puolan rajalla tuhansien pakolaisten pyrkiessä EUn puolelle, lähinnä Saksaan.

Viimeisten vuosien aikana Yhdysvallat ja EU ovat yrittäneet saada aikaan Yhdysvaltoja ja NATOa palvelevat värivallankumoukset Ukrainaan vuosina 2013 - ja Valkovenäjälle kahden viime vuoden aikana.

Ukrainan väkivaltainen, useita ihmishenkiä vaatinut, USAn ja EUn natsien kanssa yhteistyössä tekemä vallankaappaus jäi keskitiehen ja on yhä ratkaisematta vaikka yhteinen neuvottelutulos on olemassa, Minsk II.

Valkovenäjän kaappaus yritettiin naamioida kansannousuksi, mutta toimintamallien ja rekvisiitan mukaan jäljet johtivat USA:n ja Britannian tiedustelupalvelujen sylttytehtaalle, muun EUn myös Suomen presidentin antaessa sivustatukea.

Euroopan unionin kyky demokraattisiin käytäntöihin pommien ja mielivallan sijaan on kadonnut täysin. Suomen media on Harvardin yliopiston propagandakoulutuksen sumentamana omaksunut täysin USAn ja Britannian tiedustelupalvelujen propagandaopit.

Nyt ryhmä Irakin sotien vaurioittamia pakolaisia on lähtenyt yrittämään Valko-Venäjän kautta EU-Puolan rajalle päästäkseen johonkin EU-maahan turvaan.

Puola lähti Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian rinnalla ensimmäisenä pommittamaan Irakia maaliskuussa 2003, vaikka ruotsalainen kemiallisten aseiden asiantuntija Hans Blix oli moneen kertaan sanonut, että Irakissa ei ole kemiallisia aseita.

Miten Puola ja EU kohtelevat näitä pakolaisia?

Humanitaarisen avun ja empatian sijaan Puolan valtio ja EU kohtelevat näitä ihmisiä epäihmisinä. EUsta eronnut ja Yhdysvaltojen rinnalla Irakia pommittamaan lähtenyt Britannia on lähettänyt armeijansa paikalle. Puola on rakentanut piikkilanka esteitä, häikäissyt pakolaisia valonheittäjillä, estänyt toimittajia ja avustusjärjestöjä pääsemästä paikalle.

Jotta farssi ja absurdius olisi täydellinen, Suomen eduskunnan jäsenet erityisesti kokoomuksen edustaja Mykkänen on ehdottanut aidan rakentamista myös Suomen itärajalle, vaikka 30 000 pakolaista tuli v. 2015 Suomeen ruotsalisilla busseilla kuljetettuna länsirajan yli.

Euroopan unionin syyttävä sormi kohdistetaan Valkovenäjään ja Venäjään, joilla ei ole mitään tekemistä Irakin tai Libyan sotien kanssa. Pakotteita on annettu omien epäonnistuneiden värivallankumousten seurauksena. Nyt EU on lisännyt Valkovenäjän pakotteitaan eikä uskalla katsoa peiliin missä varsinainen syyllinen näyttäytyy.

Angela Merkelin lupaus ottaa pakolaisia Saksaan Minskin ja Saksan välisillä lennoilla, Puolan rajatilanteen laukaisemiseksi, neuvoteltuaan asiasta presidentti Lukashenkan kanssa, on merkittävä osoitus vastuunkannosta. Saksa itse ei osallistunut USAn johtamiin Irakin pommituksiin v. 2003.

Jotta absurdius ei päättyisi tähän: Suomen presidentti Niinistö, joka on osallistunut kommunismin kitkemiseen Jugoslaviassa ja muualla Euroopassa, myötäillyt kaikkia EUn epädemokraattisia toimia harrastettiin niitä sitten Kosovossa, Bosniassa, Syyriassa, Irakissa, Ukrainassa tai Valkovenäjällä on ensi sunnuntaina matkustamassa Saksaan tapaamaan presidentti  Frank-Walter Steinmeieria ja puhuu Humbold-yliopistossa sekä keskustelee suomalaisten ja saksalaisten asiantuntijoiden kanssa teemasta Helsingin-henki.

Presidentti Sauli Niinistön toiminta ja ulostulot ovat kaukana Urho Kekkosen luomasta Helsingin-hengestä, johon liittyi aito pyrkimys puolueettomuuteen, demokratiaan ja maailmanrauhaan. Pelkästään NATOn isäntämaasopimuksen laatiminen ilman eduskuntakäsittelyä on demokratian pilkkaa.Tämä Saksan -retki on absurdi.

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Helsingin henki, EU, pommitukset vallankäyttönä, talouspakotteet vallankäyttönä, ihmisyys ja humanismi EUssa , Irak, Puola, Valkovenäjä, Ukraina, presidentti Sauli Niinistö

Kosovo

Keskiviikko 29.9.2021 klo 12.31 - Pirkko Turpeinen-Saari

Valtamediastamme saattaisi päätellä Kosovossa olevan kysymys riidasta autojen rekisterilaatoista. Näin ei ole. Kyse on kansainvälisen oikeuden ja sen mukaisten menettelyjen täydellisestä puuttumisesta suhteessa Kosovoon ja Kosovossa.

Yhdysvaltojen laittomasti Serbian alueelle kesällä 1999 Kosovoon rakentama jättimäinen sotilastukikohta Bondsteel oli Jugoslavian hajottamisen suunnittelijoiden lopullinen kruunu.

Jugoslavian kansanryhmien joukossa serbit olivat olleet toisen maailmansodan aikana Hitlerin kanssa liittoutuneiden muslimien ja kroaattien vainon kohteena. Satojatuhansia menehtyi keskitysleireissä ja epäinhimillisissä pogromeissa.

Yhdysvallat irtisanoi v. 1989 kaikki Jugoslavian lainat yhdessä yössä. Taloudellisen kriisin aiheuttaminen on tavanomaista värivallankumouksissa. Toinen tavoite on pysyvyyttä kannattavien voimien demonisointi, Jugoslavian kohdalla serbeja alettiin kutsua Hitlereiksi.

Yhdysvallat ja Saksa liittoutuivat toisen maailmansodan aikaisten Hitlerin liittolaisten kanssa. Kalifaattia rakentava Bosnian presidentti Izetbegovic, Osama bin Laden rinnallaan olivat serbien pogromien toteuttajia 1992 -95 yhdessä kroaattien kanssa.

Jugoslavian hajottamisen edettyä Serbian ja Montenegron haltuunoton vaiheeseen 1999, Serbia kieltäytyi Serbian ja Montenegron NATO-miehityksestä.

Kosovon, Serbian maakunnan, albaaniväestön suuri osa toimi USAn ja Saksan sekä koko läntisen median kanssa yhteistyössä. Albaanijohtajat kieltäytyivät osallistumasta valtiollisiin monipuoluevaaleihin. He kieltäytyivät työllistymästä valtion yrityksiin, sairaaloihin tai kouluihin. He perustivat "puhtaasti albaaneille" tarkoitetut koulut, terveydenhuoltojärjestelmän, jotka luonnollisestikaan jo rahapulasta johtuen eivät voineet olla erityisen korkeatasoisia.

Jugoslavia ja erityisesti Serbia ovat aina olleet demokratian toteuttajia tarjoten kaikille 12 etniselle ryhmälle tasaveroiset oikeudet, Kosovo sen sijaan halusi etnisesti puhtaan albaani-Kosovon.

Miten Suomen hallitus suhtautuisi, jos Ahvenanmaa ilmoittaisi vastaavasti, että se ei osallistu valtiollisiin vaaleihin vaan alkaa väkivaltaisesti vastustaa kaikkia valtiollisten toimien ilmenemismuotoja Ahvenanmaalla? Entä kun ahvenanmaalaiset alkavat tappaa alueella työskenteleviä valtion virkamiehiä?

Yhdysvaltojen ja EU-Saksan tavoitteena oli tukea tätä separatismia ja suoraa toimintaa. CIA koulutti Albanian puolella Kosovo Liberation Armyn eli KLAn taistelijoita. Saksa vuorostaan koulutti heitä Turkissa.

Saksan yhdistyminen oli tullut maalle varsin kalliiksi. Saksan tavoitteena oli saada haltuunsa niin paljon talouttaan hyödyttävää infrastruktuuria, varsinkin Kroatian pankkeja ja vakuutuslaitoksia sekä hotelleja.

Yhdysvaltojen tavoitteena oli saada sotilaallinen sillanpääasema Balkanille turvatakseen Afganistanin huumekauppaa, öljyputkia ja hegemoniaansa alueelle.

Kosovon albaanit vahvistuivat taloudellisesti Lähi-Idän maiden avulla.  Sotilaallinen koulutus ja yhteistyö CIAn palveluksessa olevien ETYJ amerikkalaisten tarkkailijoiden kanssa avasi yhteistyöväylän satelliittipuhelimien välityksellä ohjeistaa NATO-pommituksia serbi-armeijan kohteisiin.

Serbien kansanmurha Kroatiassa yhdysvaltalaisten johtaman operaatio Myrskyn avulla elokuussa 1995 oli johtanut serbien pakolaisvirtaan Serbiaan ja myös Kosovon alueelle, josta suvut olivat 1600- luvulla aikoinaan lähteneet. Serbiassa oli 800 000 serbipakolaista, jotka olivat joutuneet pakenemaan pogromeja Bosniasta, Kroatiasta ja Kosovosta.

Oli selvää, että Jugoslavia/Serbia ei voinut alistua Rambuilletin neuvottelujen b-liitteeseen, jossa edellytettiin koko jäljellejääneen Jugoslavian NATO-miehitystä.

Yhdysvallat oli liittoutunut Rambuilletissa väkivaltaan turvautuvan albaanijohdon kanssa eikä neuvotteluja tarjoavan Rugovan kanssa.

Jugoslavian pommitukset aloitettiin lavastamalla Racakin kylässä tapahtuneen taistelun uhrit teloitetuiksi eikä taistelussa kaatuneiksi. Suomen hallitus esti suomalaisten oikeuslääkäreiden tutkimustulosten julkistamisen, jotka olisivat paljastaneet että ketään uhreista ei ollut ammuttu läheltä eikä teloituksista ollut merkkejä.

Suomen Lipposen hallitus toimi Saksan ulkoministeriön ohjeistuksen mukaan kuten vuonna 1941, Suomen miinoittaessa koko Suomenlahden yhteistyössä Saksan kanssa. Saksan ulkoministerinä toimi v. 1999 vihreä Joschka Fisher ja liittokansleriksi oli vaihtunut Schröeder SPDstä.

Suomi esiintyi rauhanneuvottelijana 3 kk pommitusten päätteeksi uhkaamalla mattopommituksilla ellei presidentti Milosevic suostuisi rauhaan.

YK:n johtamissa rauhanneuvotteluissa päädyttiin siihen, että NATO-miehitys tulee vain Kosovon maakuntaan, ei koko Serbiaan (tuolloin Jugoslaviaan) Päätöslauselmalla 1244 YK päätti että Kosovo on miehityksestä huolimatta Serbian maakunta kuten ennenkin.

Vain viikkoja pommitusten päättymisen jälkeen Kosovon alueella alkoivat serbien pogromit. Samaan aikaan Yhdysvallat aloitti jättimäisen sotilastukikohdan rakentamisen Serbian maakunnan Kosovon koillisosaan. Tukikohta oli suurin sitten Vietnamin sodan.

Yhdysvaltalaiset ja muut länsimaiden NATO-joukot takasivat rakentamisen onnistumisen ja viis välittivät serbiväestön ahdingosta. Olivathan NATO-sotilaat olleet jo 10 v ajan länsipropagandan kohteena, jossa serbit oli leimattu väkivaltaisiksi natseiksi.

Kosovon hallintorakenteen korkeimmaksi johtajaksi tuli YK:n pääsihteerin erityisedustaja.

Serbiväestö tai serbihallinto ei päässyt maakuntaan valvomaan omaisuuttaan, tehtaitaan tai kiinteistöjään. Presidentti Ahtisaaren johtaman komitean johdolla "korkea edustaja" aloitti serbiomaisuuden konfiskoinnin. Yölliset albaanien suorittamat räjäytykset ja serbiomaisuuden ja ihmisten vahingoittaminen jatkuivat häiriöttä. NATO-sotillat seurasivat katseella serbiväestön paetessa Serbiaan.

Harri Holkeri toimi vajaan vuoden pääsihteerin korkeana edustajana. Hänen aikakaudellaan maaliskuun 17.-18. päivien aikana vuonna 2004 35 muinaista serbialaista ortodoksikirkkoa ja luostaria tuhottiin, poltettiin tai vaurioitettiin.935 serbien taloa ja kymmenen julkista laitosta, koulua, terveyskeskusta tai postia ryöstettiin, poltettiin tai vaurioitettiin pahoin sekä suoritettiin 4012 serbin etninen puhdistus eli poistaminen tavalla tai toisella kuudesta kaupungista ja yhdeksästä kylästä.

Islamististen albaanien etninen ja uskonnollinen riehuminen ortodoksisia serbejä kohtaan sai tapahtua ilman että albanialainen poliisi olisi yrittänyt estää sitä tai olisi auttanut hyökkäyksen kohteeksi joutuneita.

Kansainväliset KFOR-joukot eivät myöskään tehneet mitään toteuttaakseen tehtäväänsä - paitsi auttoivat etnisessä puhdistuksessa siirtämällä serbit pysyvästi pois kotiseudultaan albaanijoukkioiden kynsistä. Serbit joutuivat asumaan kotiensa sijaan parakeissa ja konteissa ympärillään jatkuva fyysisen ja psyykkisen vainon ilmapiiri.

Presidentti Ahtisaaren johdolla työskennellyt toimikunta tavoitteli 8v toimintansa aikana itsenäisyyttä tälle Yhdysvaltojen miehittämälle alueella. Olihan sietämätöntä, että Yhdysvalloilla oli jättimäinen sotilastukikohta Serbiassa.

Ahtisaari ei saanut itsenäistämishankkeellen tukea YK ssa. Enemmistö pysyvistä ja vaihtuvista jäsenistä vastusti hänen esittämäänsä itsenäisyyttä. Siten päätöslauselma 1244 on edelleen kansainvälinen laki.

Epäonnistumisen jälkeen lähdettiin albaaneille tuttuun suoraan toimintaan.

Kosovossa oli YK:n alainen eräänlainen harjoitteluparlamentti. Sen 109 jäsentä äänestivät Kosovon itsenäiseksi. Ei kansanäänestyksiä, ei kansainvälistä valmistelua ei mitään.

Yhdysvallat ja sen liittolaiset Suomi mukaanluettuna, Suomi, joka parhaiten tunsi väylän, jolla tilanteeseen oli päädytty, tunnustivat itsenäisyyden.

International Court of Justice ICJ, totesi ratkaisun laillisuudesta kysyttäessä, että "kyllähän julistuksia saa antaa". Se katsoi kuitenkin, että "parlamentti" ei voinut olla julistuksen antaja, vaan että äänestäjät olivat toimineet yksityishenkilöinä.

Monet Euroopan unionin jäsenmaat kuten  Espanja ja Kreikka eivät ole tunnustaneet Kosovon itsenäisyyttä, ei myöskään Serbia,Venäjä eikä Kiina.

Kosovon presidenttinä oli vuoteen 2019 saakka Hascim Thaci, joka on Euroopan neuvoston elinkaupasta raportoineen Dick Martyn mukaan väkivaltaisen Drenica mafia-ryhmän johtaja. Nyt 20 vuotta Jugoslavian pommitusten jälkeen hänet on haastettu Kosovo Spesialist Chamber oikeusistuimeen Haagiin. Hänen puolueensa ja kannattajansa Kosovossa ovat vannoneet estävänsä hänen tuomitsemisensa vaikka väkivalloin.

Tässä lyhyt katsaus siihen mistä Dick Marty toteaa:" Euroopan johtajat puhuvat ihmisoikeuksista sunnuntaina ja rikkovat niitä maanantaina".

Ei ihme, että Yhdysvallat on rakentamassa omaa "sopimusvaraista demokraattista yhteiskuntaa" kannattavien maiden yhteisöä. Tällainen toisen itsenäisen valtion alueelle rakennettava jättimäinen sotilastukikohta olisi erinomainen esimerkki tulevasta toimintatavasta.

Kosovo on mafia-valtiona Yhdysvaltojen ja EU-Saksan luomus.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kosovo, rekisterilaatat, mafia-valtio, USAn sotilastukikohta Kosovossa, NATO-miehitys, serbien etninen puhdistus, kansainvälinen oikeus, Dick Marty,

Suomen ja Saksan hallitusten valheilla on kohtalokkaat jäljet

Torstai 2.9.2021 klo 20.40 - Pirkko Turpeinen-Saari

Balkanin uutisia seuraavat ovat kuulleet, että Kosovon serbikansanedustaja Ivan Todosijevic on tuomittu kahdeksi vuodeksi vankilaan. Hän oli vuonna 2019 puhunut tapahtumassa, jota vietettiin NATO:n Jugoslavia-pommitusten vuosipäivänä ja sanonut, että pommitusten perustana oleva Racakin joukkomurha oli lavastus.

 Tuomiossa, joka vahvistettiin Kosovon valitustuomioistuimessa, katsottiin, että hän tällä lausunnollaan synnytti etnistä vihaa Kosovon albaaneja kohtaan.

Joukkomurhaväitteen esitti alun perin Väli-Amerikan kuolemanpartioiden puolustajana tunnettu ETYJ:n Kosovo-joukkojen yhdysvaltalainen puheenjohtaja William Walker. Racakin kylään pystytettiin hänen kunniakseen patsas vuonna 2017. Paljastustilaisuudessa, Kosovon tuolloisen presidentti Hashim Thacin läsnä ollessa, Walker kertoi olleensa aina sitä mieltä, että Kosovo kuuluisi Albaniaan. Näin Walker sanoi, vaikka alue on YK:n päätöksellä todettu Serbian maakunnaksi.

 Mikä sitten on totuus Racakin tapahtumista?

 Presidentti Bill Clinton ja NATO olivat odottaneet jo lähes vuoden mahdollisuutta ryhtyä pommittamaan Jugoslaviaa. Tavoitteena oli Bosnian ratkaisun kaltainen USA/NATO -miehitys myös hajotuksesta jäljelle jääneeseen Jugoslaviaan eli Serbiaan ja Montenegroon.

 Yhdysvallat tavoitteli sotilastukikohtien laajennusta Serbian alueelle ja Saksan liittokansleri Helmut Kohl, Angela Merkel ministerinään, tavoitteli kommunismin kitkemistä Euroopasta sekä Jugoslavian infrastruktuurin haltuunottoa maansa talouden kohentamiseksi.

 Sytyke saatiin, kun Jugoslavian liittovaltio ilmoitti tyhjentävänsä tunnetun albaani-terroristien tukikohdan Kosovon Racakin kylässä. Osama bin Ladenin ja CIA:n tukemat, Saksan kouluttamat terroristit olivat useaan otteeseen hyökänneet väijyksistä tappaen serbi-poliiseja ja serbien kanssa ystävällisissä suhteissa eläviä albaaneja jotka halusivat elää laillisuutta toteuttavassa Jugoslaviassa.

 Liittovaltion viranomaiset kutsuivat kansainväliset toimittajat paikalle seuraamaan kylän haltuunottoa. Tarkoituksena oli tyhjentää kylä asevarastoista ja terroristeista. Kylän siviiliasukkaat olivat jo puoli vuotta aikaisemmin lähteneet kylästä, josta oli muodostunut albaani -terroristien tukikohta vuoren rinteille kaivettuine juoksuhautoineen.

 Uutistoimisto AP kuvasi päivän tapahtumat televisiolle ja toimittajat kirjoittivat taistelutapahtumista ranskalaisessa mediassa. ETYJ:n kansainväliset tarkkailijat seurasivat tapahtumia iltaan saakka.

 Päivän tapahtumat on kuvattu useissa julkaisuissa, myös omissa kirjoissani. Iltapäivään mennessä taistelut taukosivat. Liittovaltion viranomaisten yrittäessä tutkia kuinka monta uhria taistelussa oli syntynyt, kylää ympäröiviltä rinteiltä alkoi niin voimakas tulitus, että uhrien laskeminen ja kerääminen päätettiin jättää seuraavaan päivään. Taloista saatiin kerättyä sadoittain aseita ja ammuksia.

 Viranomaisten eli tutkintatuomarin ja poliisien saapuessa paikalle heitä kohtasi näytelmä. ETYJ:n yhdysvaltalainen puheenjohtaja saapui paikalle suuren toimittajajoukon ja siviilien saattamana. William Walker vei osanottajat kuopalle, joka oli täynnä ruumiita. Hän väitti henkilöiden tulleen hirvittävällä tavalla teloitetuiksi ja heidän tulleen vedetyiksi kodeistaan, raahatuiksi kuopalle ammuttavaksi.

 Jo samana päivänä NATO-maiden hallitukset ja mediat olivat omaksuneet Walkerin väitteet tosina. 

 Tapahtumapäivä oli perjantai. Viikonlopun aikana Yhdysvaltojen hallitus ja presidentti Clinton erityisesti kuvasivat, kuinka albaanit ovat joutuneet Kosovossa kauhistuttavan teurastuksen kohteiksi, päitä oli leikattu irti ja lapsia raahattu kodeistaan ammuttaviksi. Ainoa ratkaisu tähän serbien väkivaltaan olisivat pommitukset.

Vasta tiistaina ranskalaiset lehtimiehet kirjoittivat artikkelinsa siitä, mitä kylässä todella oli tapahtunut. ”Pommitusjuna”oli jo lähtenyt liikkeelle, prosessia ei pystynyt pysäyttämään.

 Kansainväliseen oikeuteen uskova Jugoslavian presidentti Milosevic pyysi Suomen hallitusta lähettämään oikeuslääketieteellisen työryhmän tutkimaan, mikä oli 45 kuolleena löydetyn henkilön kuolinsyy. Suomea pidettiin oikeusvaltiona.

 Oikeuslääketieteellistä parasta suomalaista asiantuntemusta edusti tunnettu suomalainen oikeuslääketieteen, professori Antti Penttilä. Ulkoministeriö oli tuntemattomasta syystä kuitenkin nimennyt ryhmän puheenjohtajaksi oikeushammaslääkäri Helena Rannan, jolla ei ollut pätevyyttä tutkia kuolinsyitä.

 Oikeuslääketieteellisessä tutkimuksessa paljastui, että ketään ei ollut teloitettu eli ammuttu läheltä. Uhrien vammat viittasivat taistelujen kulkuun, kun henkilö makaa rinteessä ampuen alhaalla olevia ja tullen myös itse ammutuksi alhaalta ylöspäin.

Suomen hallitus ei luovuttanut oikeuslääkäreiden tutkimustuloksia julkisuuteen, koska Saksan hallitus pyysi olemaan julkistamatta niitä. Saksan ulkoministerinä toimi vihreiden Joschka Fischer, Suomen ulkoministerinä vuorostaan Tarja Halonen.

 Siten William Walkerin näytelmä jäi totuudeksi. Helena Ranta puheenjohtajana ei kertonut totuutta aikana, jolloin USA/NATO valmistautui pommituksiin – ei myöskään presidentti Milosevichin oikeudenkäynnissä myöhemmin Haagissa.

 Valhe Racakin tapahtumista on johtanut paitsi pommituksiin, myös serbien leimaamiseen ja albaanien mahdollisuuteen esiintyä uhreina. Tosiasiassa albaaneja pidettiin Yhdysvalloissakin terroristeina aina vuoteen 1998 saakka kunnes huomattiin, että liittolaisina heidän avullaan päästäisiin haluttuihin päämääriin.

Tavallisille kosovolaisille, niin albaaneille kuin serbeille, julkisuudessa vallitsevaksi jäänyt Racakin tarina on ollut kohtalokas. Se on johtanut serbien vainoon, kansainvälisten toimijoiden ja albaanien toimesta. Samoin tämä valhe on johtanut siihen, että albaanit ovat alkaneet kehittää täysin uudenlaista todellisuutta omasta historiastaan Kosovon alueella. 

Yhdysvaltojen laittomasti heti pommitusten päätyttyä rakentama jättimäinen sotilastukikohta Bondsteel, sen 8000 sotilasta sekä Kosovon NATO- miehitys ovat sementoineet kestämättömän rikollisen todellisuuden Kosovoon. Kosovon mafia -päälliköitä ja huumediilereitä, jotka toimivat myös korkeissa hallinnon viroissa, ei ole saatu tutkituiksi eikä tuomituiksi.

Suomen presidentti Ahtisaari tiesi pommitusten perustuvan valheeseen ja valmisteli tästä huolimatta Kosovon laittoman itsenäistämisen, minkä seurauksena rikollinen ja suorastaan harhainen todellisuus Kosovossa sai eräänlaisen laillisuuden naamion.

Kosovon entinen presidentti Hashim Thaci on eräänä ainoista suurrikollisista sentään haastettu Haagiin perustettuun Kosovo Spacialists Chamber -tuomioistuimeen 20 vuotta pahimpien rikosten jälkeen. Tuona aikana suuri osa mahdollisista todistajista on jo tapettu. 

Suomen todellisuuteen Racakin valheella on yhtä traagiset seuraukset. Suomen valtamedia ja poliitikot ovat ylläpitäneet valheellista todellisuutta ja antaneet leimata serbejä rikollisiksi, kun tosiasiassa serbit olivat Jugoslavian kansoista rajojen muuttamattomuuden ja kansanryhmien perustuslaillisen tasa-arvon kannalla.

Tätä suomalaisten harhaista todellisuutta on vahvistanut se, että rasistista serbivastaisuutta ilmentävä kosovolaistaustainen kirjailija on nostettu kirkkaisiin valoihin. Statovicin teos Bolla tullaan esittämään Helsingin kaupunginteatterissa. Kirjan päähenkilö toteaa rakastetulleen: ”Eihän se ole sinun vikasi, että olet serbi.” Myös Martti Ahtisaaren saama Nobelin rauhanpalkinto antoi suomalaisille käsityksen, että hän oli suorittanut jotakin tässä asiassa oikein. Kulttuurimme on ennenkin myötäillyt Saksan hegemonisia tavoitteita, nyt USA/Saksan.

Suomen kunnioitetuin oikeuslääkäri professori Antti Penttilä ei hyväksynyt tapahtumien salaamista. Kaksi vuotta Racakin taistelujen jälkeen hän julkaisi työtovereidensa kanssa ruumiinavausten tutkimustulokset kansainvälisessä tieteellisessä julkaisussa. Hänen pettymyksensä poliitikkoihin ja virkamiehiin oli syvää.

Nyt tämä Kosovon EU:n EULEX-laillisuusjärjestelmän rakentama ja pönkittämä ja NATO-armeijoiden turvaama kosovolainen oikeusjärjestelmä on tuominnut serbi -kansanedustajan kahden vuoden vankeuteen totuuden kertomisesta Racakin kylän tapahtumista.

Suomen ja Saksan hallitusten salauspäätöksellä on musertavat jäljet. Kaksi kulttuuria – suomalainen ja kosovolainen ovat muuttuneet harhaisiksi. Yksi valtio on tuhottu materiaalisesti ja henkisesti pommittamalla. Yksi kansanedustaja on juuri nyt tuomittu 2 vuodeksi vankeuteen. Olisiko Suomen hallituksen aika julkaista oikeuslääkäreiden tutkimustulokset kansainvälisiä lakeja kunnioittaen ja tutkia ovatko hallituksen toimet ihmisoikeusperustalla.

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Suomen "ihmisoikeusperustainen" ulkopolitiikka, Suomen ja Saksan hallitus, oikeuslääketeiteelliset tutkimukset, Racakin taistelu, Ivan Todosijevic, Joschka Fischer, Tarja Halonen, Martti Ahtisaari, Kosovo, William Walker, ETYJ, vääristynyt todellisuus

"ISIS-K:n väkivalta on poikkeuksellisen vastenmielistä"

Lauantai 28.8.2021 klo 17.31 - Pirkko Turpeinen-Saari


 Helsingin Sanomat otsikoi 28.8. pääuutissivullaan olevan artikkelin yllä olevalla tavalla.

Heikki Aittokoski kertoo kuinka ISIS-K:n taistelijat olivat saapuneet poliisin univormuihin pukeutuneina, aseistautuneina, aamukymmeneltä Dasht-e-Barchin sairaalan sisäänkäynnille läntisessä Kabulissa, alueella, jossa asuu paljon shiialaisia hazaroja.

He etenivät määrätietoisesti synnytysosastolle, jossa he käynnistivät verilöylyn. ISIS-K:n terroristit ampuivat potilaita sänkyihinsä.

Kuolonuhreja oli ainakin 24, heistä suurin osa synnyttämään tulleita naisia, joista osa kuoli vauvoineen.

Sikäli kun muistan, Helsingin Sanomat ei pitänyt "poikkeuksellisen vastenmielisenä" sitä, kun NATO:n pommi iski 20.5.1999 Jugoslaviassa synnytyssairaalaan tappaen kolme tehohoidossa olevaa potilasta sekä yövartijan. Lentävät lasinsirpaleet vahingoittivat kolmea juuri synnyttävää äitiä viiltäen heidän kasvojaan.

Entä, kun rypälepommit iskivät Dragisha Misovicin sairaalaan Belgradin keskustassa yhdeltä aamuyöllä? Neurologinen osasto, synnytysosasto, gynekologinen osasto ja lastenosasto tuhoutuivat. Iskun aikana neljällä naisella oli synnytyspolttoja. Eräs synnyttäjä, jolle oltiin suorittamassa keisarinleikkausta, vammautui. Hänet siirrettiin kellariin, jossa lapsi lopulta syntyi. Tässä iskussa kuoli neljä ja useita loukkaantui.

Kyseessä olivat NATO:n ja Suomen mielestä humanitaariset pommitukset, eivät poikkeuksellisen vastenmieliset sodan veriteot. Runsaassa kahdessa kuukaudessa NATO oli suorittanut 31 500 pommituslentoa myös uraanipommeilla.

Jugoslavian hajottamissodat päättyivät näihin pommituksiin ja Kosovon ja Bosnian NATO-miehityksiin.

Bosnian sodassa 1992–1995 Yhdysvallat ja EU-maat liittoutuivat islamilaista kalifaattia rakentavien Bosnian muslimien, Osama bin Ladenin ja Kroatian rasistisia piirteitä ilmentävien joukkojen kanssa.

Toisen maailmansodan aikana alueella asuvat serbit olivat holokaustin uhreja ja Kroatian lait mahdollistivat heidän pitämisensä keskitysleireissä.

Jugoslavian hajottamissodissa muslimijoukkojen toimintatavat olivat samanlaiset kuin toisessa maailmansodassa. 

Helsingin Sanomat ei kertonut Jugoslavian lähettilään Dragomir Djkicin YK:n yleiskokoukselle lähetetystä muistiosta, jossa viitataan Srebrenican lähialueilla Bosnian serbeihin kohdistuneisiin sotarikoksiin ja kansanmurhiin huhtikuun 1992 ja huhtikuun 1993 välisenä aikana.

Todistajalausunnoista eräs kuvaa Gvozdenija Maticin joulukuun 14 päivänä 1992 kokemia tapahtumia.

”Joulukuun 14.päivänä 1992 olin kotonani Siricissa, kun ammunta alkoi noin kello 5.55 aamulla. Nukuin yläkerrassa, juoksi alas portaita keittiöön, minne mieheni seurasi minua. Desimir on maanviljelijä ja olemme eläneet koko elämämme tässä kylässä. Saavuttuani keittiöön sytytin valon, jolloin luoti, joka näytti tulevan Loznicka Rijekasta päin, iskeytyi ikkunan läpi osuen keittiön hellaan. Desimir ja minä juoksimme ulos.”

”Jouduimme ankaran tulituksen kohteiksi ja näimme ison joukon muslimeja hyppäävän pensasaidan yli pihalle. Niitä on täytynyt olla sata. Joukossa oli sekä siviiliasuisia että univormuun pukeutuneita aseistautuneita henkilöitä. Joukossa oli myös naisia ja nuorukaisia, joilla oli mukanaan säkkejä ryöstötavaroita varten”.

”Se osa Sikiricia, jossa asuimme, oli pääasiassa serbien asuttama. Muslimien joukossa oli aseettomia henkilöitä suuret selkäreput mukanaan. Juoksin sikalaan, kun taas mieheni juoksi toiselle puolelle taloa, jossa hänet ammuttiin kuoliaaksi.”

”Piileskelin possujen takana. Kun he tappoivat minun Desimirini, kuulin heidän sanovan: ”Nuku vanha mies, nuku!” Samaan aikaan mieheni sisar, Bozana Ostojic nimeltään pysytteli talossamme. Hän ei onnistunut pakenemaan, sillä juuri kun hän oli lähdössä juoksemaan, muslimit tappoivat hänet. Hän kuoli keittiön pöydän alle. Sieltä me hänet löysimme.”

Kertoja piileskeli sikalan kattoparruilla ja seurasi kun illan suussa joukko miehiä tuli ja teurasti seitsemän sikaa vieden ne mukanaan.

”Olin vielä piilopaikassani, kun noin 7.30, samat ihmiset, jotka teurastivat siat, sytyttivät molemmat talot ja molemmat tallit tuleen vieden lehmäni ja hevoseni mukanaan. Niiden muslimien joukossa, jotka polttivat kylämme maan tasalle ja tappoivat serbit, tunnistin ainakin Alia Ibricin Piricistä. Hän oli tavallisissa vaatteissa eikä kantanut asetta, Bajrudin Bezadicin Piricistä värikkäässä univormussa, Mehon Bajaricista ja hänen kaksi tytärtään ja Esma Kivericin, opettajan Srebrenicasta, jonka kuulin sanovan selkeästi: ’Menkää ovelta ovelle, odottakaa niitä ja tappakaa ne, ja kun olette tappaneet, kerätkää ryöstösaalis.’”

”Näin Alija Ibricin ottavan sisältä kanisterin brandya, vähän lihaa ja istahtavan kuistille sanoen:’Jos olisit nyt elossa Desimir, joisimme sinun maljasi, koska brandysi on niin hyvää.’ Näin Alijan murtautuvan juustolaan. Kuulin myös, että Bjelovacista kotoisin oleva Rzesid Sinanovic oli tappanut pienestä Jovanovicin kylästä kotoisin olevan Milos Jovanovicin.”

”Tunnistin muslimien joukossa Jusufin nuorimman pojan ja miniän, sitten vielä Mehon ja hänen kaksi tytärtään, Meho on kotoisin Bajricista, sitten vielä Rukin tyttären, joka on Jusufin miniä. Joukossa oli vielä Mirsa, Edon veli Osmacista. Juuri Osmacista kotoisin olevat Edo ja Mirsa tappoivat Desimirin ja hänen sisarensa, koska he hyppäsivät ensimmäisinä pensasaidan yli.”

”Noin kello yhdeksän aikaan illalla serbien armeijan kuljetusauto tuli Loznican sillalle, jolloin kuulin muslimien sanovan: ’Häivytään täältä. He ovat tulleet Bratunacista ja voivat piirittää meidät ja tappaa’. Piilouduin erääseen vajaan samalla kun kuusi muslimia tuli kantaen serbitaloista keräämäänsä saalista. He pakenivat tietäen, että serbiarmeija oli ehkä kuullut, että he olivat tappaneet niin monia siviilejä, ryöstäen heidän talonsa ja polttaneet heidän kylänsä maan tasalle.”

”Sitten menin mäkeä alas kohti Bjelovacia. Kiivetessäni piikkilanka-aidan yli astuin pimeässä ruumiin päälle. Kuulin seuraavana päivänä, että Grozda ja hänen poikansa Zlatan olivat kuolleet siellä. Zlatan oli käsityöläinen. Olin paikalla kun Loznicasta kotoisin olevat Boza Todorovic ja Novac Vuksic kannettiin kuljetusajoneuvosta ja kuinka he molemmat kuolivat siinä, kun odottelimme venettä viemään meitä toiselle puolelle jokea Ljubovijaan Serbiaan saamaan hoitoa. Paikalla oli runsaasti haavoittuneita odottamassa kuljetusta. Myös minä pääsin veneellä Serbiaan.”

 

Sikirikissä tapettiin tuona päivänä 20 maataan viljelevää kyläläistä.

Muslimien suorittamat serbien pogromit olivat alkaneet välittömästi sen jälkeen, kun länsimaat olivat tunnustaneet Bosnia-Herzegovinan Jugoslavian perustuslain vastaisesti itsenäiseksi. Srebrenican seudun 9390 serbiasukkaasta vain 860 oli uskaltanut jäädä kotiin. Serbikylät oli tuhottu, talot, ladot ja karjasuojat poltettu, asukkaita tapettu, kotieläimet ja ruoka ryöstetty. 

Ihmisoikeusperustainen lännen ulkopolitiikka osoitti luonteensa. Jugoslavian kohdalla liittovaltion hajottaminen ja osasten liittäminen NATO:on onnistui hirvittävän inhimillisen ja materiaalisen tuhon siivittämänä. Sekulaarinen hyvinvointivaltio Syyria on ajettu kaaokseen ja Libya tuhottu. Jemenissä ja Afganistanissa kärsitään nälästä ja taudeista. 

Nälkäiset pakolaiset pyrkivät Eurooppaan, joka ei vieläkään ole oivaltanut, että pakolaisten tulo loppuu vasta kun lännen valloitussodat loppuvat. Johtajien murhaaminen, sodat ja sotilaalliset talouspakotteet eivät ratkaise ongelmia. Ne kärjistävät lännen johtajien vieraantumista ihmisyydestä.

 Eivätkö edellä kuvaamani terroriteot ole "poikkeuksellisen vastenmielisiä"? Valitettavasti ne ovat vastenmielisiä, mutta eivät poikkeuksellisia.

Kun terroristit käyttäytyvät kuten lännen johtajat liittolaisineen, on lännen johtajien syytä katsoa peiliin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ISIS-K, terrorismi, humanitaarinen sota, NATO-pommitukset, Bosnian sota, Afganistanin sota, ihmisoikeudet ja ulkopolitiikka, pakolaisuuden syyt, NATO, sairaaloiden pommitukset,

Helsingin henki haisee

Tiistai 3.8.2021 klo 17.33 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ehdottanut ETYKin 50-vuotisjuhlakokouksen järjestämistä. Hän on kirjoittanut aiheesta artikkeleita myös ulkomaisiin julkaisuihin ja ottanut puhelimitse yhteyttä asiastaan Kiinan, Venäjän ja Yhdysvaltojen presidentteihin.

Mutta onko Suomi rauhaa ja yhteistyötä rakentava maa kuten vuonna 1975? Onko presidentti Niinistö rauhan presidentti?

Vuonna 1975 maatamme johti kansainvälisesti arvostettu rauhaa ja ystävyyttä kansojen välillä rakentamaan pyrkinyt presidentti Urho Kekkonen. Suomi oli tunnustetusti puolueeton maa ja sillä oli ystävyys- ja yhteistyösopimus naapurinsa Neuvostoliiton kanssa. 

Suomessa on historiallisesti ollut vallalla kilpailu demokraattisten voimien ja harvainvaltaa kannattavien välillä.

Kesällä 1917 harvainvaltaa kannattavat tekivät vallankaappauksen syrjäyttääkseen Valtalailla aikaansaadun itsenäisyyden Venäjästä. Harvainvaltaa kannattanut eduskunnan vähemmistö kääntyi Venäjän väliaikaisen hallituksen puoleen saadakseen Valtalakipäätöksen kumotuksi eduskunnan hajottamisen avulla.

Harvainvallan kannattajat liittoutuivat keisarillisen Saksan kanssa liittyäkseen osaksi Saksaa muodollisen itsenäistymisen avulla Venäjästä. Venäjän myönnettyä Suomen porvarilliselle hallitukselle itsenäisyyden tuo hallitus perusti porvarillisen armeijan tuhotakseen demokratiaan pyrkivät työläisvoimat Saksan kanssa solmitun aseellisen yhteistyön avulla.

Valtalain kesällä 1917 säätäneet tahot jäivät Saksan avulla suoritetuissa sotatoimissa häviölle ja joutuivat poliittisissa oikeudenkäynneissä tuomituiksi joko kuolemaan tai keskitysleireille. Demokratiasta ei ollut tietoakaan. Valtalain kannattajien mahdollisuuksia osallistua vaaleihin rajoitettiin voimakkaasti koko 1920-30 lukujen aikana. 

Yhteistyö nousevan natsi-Saksan kanssa vahvistui. Sinettinä olivat jokavuotiset ”vapaus”-sodan voitonjuhlat Alte-kamerad -marsseineen, laivastovierailuineen ja Saksan armeijan komentajan tarkastuskäynteineen kesällä 1939 Karjalassa.

Hävittyjen sotien jälkeen Suomi demokratisoitui. Äänioikeuden saivat lähes kaikki kansanryhmät. Natsi-henkiset ja fasistiset Lotta- ja Suojeluskuntajärjestöt lakkautettiin rauhansopimuksen perusteella.

Presidentit Paasikivi ja Kekkonen takasivat demokratian laajenemisen. Työläisten omat järjestöt, lehdet ja kokoustoiminta takasivat kansalaisten tiedon hankkimisen omista oikeuksistaan. Erityisesti presidentti Kekkonen puuttui kärkkäästi kaikkeen saksalaissuuntauksen aikana tyypilliseen Neuvostoliiton vastaiseen kirjoitteluun.

Saksa on toisesta maailmansodasta lähtien ollut Yhdysvaltojen sotilaallisesti miehittämä maa. Nuo maat koordinoivat sotilas- ja puolustuspolitiikkaansa.

Jo 1950-luvulla Yhdysvallat alkoi jälleen tukea natsi- ja fasistisia voimia Euroopassa. Sen lisäksi Yhdysvalloissa on laaja natsi -diaspora; Euroopasta katolisen kirkon avulla paenneita natseja on vaikutusvaltaisissa asemissa myös CIA:ssa.

Euroopan siirtomaavallat, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Espanja, Portugali, Hollanti ja Italia joutuivat taistelemaan itsenäistymään pyrkiviä alusmaitaan vastaan. Yhdysvallat tuki eurooppalaisia maita pyrkien alusmaiden asukkaiden itsenäistymishalujen tukahduttamiseen ideologisen, kommunismin vastustamisen nimissä.

Itsenäisyyttä, sosiaalisten oikeuksien edistämistä ja demokratiaa kutsuttiin yleisnimellä kommunismi.

Aseteollisuus ja Euroopan aseellinen hallinta edellyttivät toimia myös Euroopassa. Kommunismin kitkentä oli suoritettava myös Vanhalla mantereella. Euroopan demokraattinen unioni -järjestö suoritti tätä tehtävää, puheenjohtajanaan muun muassa Sauli Niinistö.

European Round Table of Industrialists, jonka puheenjohtajana oli Ruotsin Volvon johtaja Per Gyllenhammar, edisti aktiivisesti Euroopan Unionin muodostamista. Gyllenhammar oli myös erään johtavan Yhdysvaltojen aseteollisuusyrityksen hallituksessa.

Euroopan unionin peruskirja laadittiin Pyöreän pöydän johtoryhmän tavoitteiden mukaisesti. Euroopan unioniin liittyvän valtion on jo lähentymisvaiheessa sitouduttava yhteiseen sotilaalliseen sopimukseen, joka on yhtä kuin yhteistyöhön NATO-sotilasliiton kanssa.

Neuvostoliiton tultua hajotetuksi ja ryöstetyksi ulkopuolisten voimien avulla se joutui heikkouden ja epävarmuuden tilaan.

Suomen jo sisällissodassa harvainvaltaa kannattaneet ja natsi-Saksan kanssa liittoutuneet voimat havaitsivat hetkensä koittaneen. Vastenmielinen demokratia voitaisiin taas kaataa. Liittymällä Euroopan unioniin oltaisiin taas Saksan liittolaisia, nyt kuitenkin USA/Saksa konglomeraatin kanssa.

Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden (ilmainen koulutus, terveydenhuolto, huokea asuminen, täystyöllisyys) sijaan saataisiin yhteiskunta, jossa yksilö vastaa itse itsestään ja ostaa markkinoilta niitä palveluja, joihin on varaa – Yhdysvaltojen mallin mukaan.

Euroopan unionin perustavassa kokouksessa unioni lähti sotaan Jugoslavian enemmistöryhmää, holokaustin uhreja serbejä vastaan, jotka vastustivat liittovaltion hajottamista. EU tuki Yhdysvaltojen albaani/natsi -diasporan rahoittamia ja Saksan ja Osama bin Ladenin aseistamia kroaatteja ja Bosnian muslimeja. Muslimeja johti presidentiksi vaalien tuloksen vastaisesti valittu Alija Izetbegovic. Hän oli v. 1970 kirjoittanut islamistisen julistuksen, jossa hän kuvasi tulevan Bosnian yhteiskunnaksi, missä paras serbi on kuollut serbi. Julistuksesta otettiin uusia painoksia vuonna 1990. Kroaattien johtaja presidentti Tudjman oli holokaustin kieltäjä.

Nämä ideologiset tekijät eivät häirinneet suomalaisten innostusta liittyä joukkoon.

Jugoslavian hajottamissotien Bosnia-osuuden päättyessä Suomi liittyi Euroopan unionin jäseneksi. Suomi oli valmis omaksumaan Yhdysvaltojen ja Saksan ideologiset ja sotilaalliset tavoitteet.

Suomen harvainvaltaa kannattava eliitti ja kansainvälisessä työssä olevat poliittiset toimijat omaksuivat täysin Ruder-Finn markkinointitoimiston esittämän Yhdysvaltojen ja Saksan tavoitteita tukevan näkökulman.

Suomen media esitteli demokraattista Jugoslavian perustuslakia ja etnisten ryhmien välistä tasa-arvoa toteuttaneet serbit Hitlereinä ja islamilaista kalifaattia jihadistien avulla Bosniaan rakentaneet muslimit uhreina. Kuinka monta Yle-dokumenttia olemmekaan nähneet Elisabeth Rehnistä vaikertamassa muslimien kohtaloa tai Helena Rannasta puolustamassa Osama bin Ladenin ja Turkin ja Saksan tukemien Kosovon albaanien asiaa. Presidentti Clintonin ja ulkoministeri Albrightin kielto muslimien aiheuttamien serbikylien pogromien kuvaamisesta toimi myös Suomessa.

EU-jäsenyys on tuonut Suomen uuden tilanteen eteen. Samalla tavalla kuin Suomi yhdessä natsi-Saksan kanssa miinoitti koko Suomenlahden auttaen tappamaan 16 000 Tallinnasta natseja pakenevaa kansalaista, EU edellyttää Suomen osallistuvan NATO-EU:n käymiin sotiin.

Ensimmäinen suuri palvelus, josta suomalaisille ei ole kerrottu, oli Jugoslavian massiivisten pommitusten edellytysten luominen. Suomen hallitus salasi 1999 suomalaisten oikeuslääkäreiden tutkimustulokset Racakin taistelun uhreista. Tuo salaaminen antoi presidentti Clintonille tekosyyn aloittaa luultavasti eräät maailman epäinhimillisimmistä pommituksista – myös uraaniaseilla.

Yhdysvaltojen rakentaessa laittomasti heti pommitusten jälkeen kesällä 1999 jättimäisen sotilastukikohdan Serbian Kosovon maakuntaan Suomen hallitus ja media vaikenivat. 

Suomen hallitus ja media tukivat poliittisia, Suomen sisällissodan jälkeisiä poliittisia oikeudenkäyntejä muistuttavia Jugoslavia tribunaaleja, ICTY:tä, joissa holokaustin uhrit, etnisten ryhmien tasa-arvoa toteuttaneet serbit tuomittiin ”sotarikoksista” kuten Suomen ”punaiset”. 

Helena Ranta kävi Suomen hallituksen tukemana todistamassa Racakin valheet tosiksi ja presidentti Milosevicin sotarikolliseksi. Holokaustin uhria lähemmäksi ei Milosevicin kohdalla voine päästä. Hänen vaimonsa äiti oli kuollut keskitysleirissä. Milosevic puolusti Jugoslavian etnisten ryhmien tasa-arvoa korostavaa perustuslakia.

Huolimatta Kosovon albaanien jatkuvasta terrorista serbiasukkaita kohtaan ja 150 ortodoksisen kirkon ja osin keskiaikaisen luostarin polttamisesta yöllisissä bakkanaaleissa kuten toisen maailmansodan aikana, Suomen hallitus ja media ovat vaienneet.

Presidentti Ahtisaaren johdolla käydyssä prosessissa Kosovon alueen serbiomaisuus on konfiskoitu eli siirretty parempiin käsiin ja alue julistettu laittomasti itsenäiseksi. YK:n päätöksellä 1244 vuodelta 1999 Kosovo on Serbian maakunta. Suomen valtion edustajat ovat tukeneet laitonta, YK:n päätöksen vastaista itsenäistämistä, jota Yhdysvallat on vaatinut. 

On ennenkuulumatonta, että jättimäinen sotilastukikohta on rakennettu valtion maaperälle, joka sitä ei halua.

Kosovon laitonta itsenäistämistä on seurannut yleinen laittomuus alueella NATO-miehityksestä huolimatta. Yhdysvaltojen sotilastukikohdassa on 7 000 sotilasta. Yhdessä Saksaan sijoitettujen 68 000 sotilaan sekä Kosovon NATO-joukkojen kanssa Eurooppa alkaa muistuttaa Yhdysvaltojen sotilasleiriä, jossa Suomi on toiminut apulaisena.

Ensimmäinen alueella toiminut tuomari,  ruotsalainen Christer Karphammar on kirjoittanut valaisevan teoksen ”Domare i laglösa länder” Jugoslavian hajottamissotien karmaisevista seurauksista. Karphammarin teksti on kovaa luettavaa. Sitäkin ankarampaa tekstiä on Euroopan neuvoston senaattori Dick Martyn laaja selostus Kosovon albaanien harjoittamasta elinkaupasta.

Suomen roolina on toimia EU:n sodissa sekä osallistujana että avustajana.

Yhdysvaltojen sodat joko yksin tai EU:n kanssa Irakissa, Libyassa ja Syyriassa eivät ole saaneet Suomen poliittista johtoa pidättäytymään osallistumisesta. Laiton Afganistanin sota satojen tuhansien siviilien tappamisineen ei ole estänyt Suomea sotimasta siellä. 

Presidentti Clintonin läheisen yhteistyökumppanin Osama bin Ladenin väitetty oleskelu Afganistanin alueella ei oikeuttanut hyökkäämään Afganistaniin, joka ei muodostanut uhkaa muille. Silti Suomen hallitukset ovat osallistuneet sotaan.

EU:n jäsenyyden aikana Suomi on jälleen harvainvaltaa tukevien Saksan kanssa liittoutuvien voimien käsissä. Demokratiaa ei enää ole. Suomi on luopunut suvereniteetista ja liittoutumattomuudesta. Suomeen on valitun linjan turvaamiseksi luotu ennennäkemätön sensuurijärjestelmä, joka kattaa koko median ja kustannustoiminnan. Valtioneuvoston turvallisuuskomitean huoltovarmuuskeskus rahoittaa Mediapoolia, joka säätelee tiedottamista. 

Mediapooli on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä NATO:n Helsingissä sijaitsevan hybridikeskuksen kanssa. Siten NATO:n etu tulee huolehdituksi Suomen viestinnässä. Yhdysvaltalainen CNN -kanava ihaili, kuinka myös lapsiin kohdistuva tiedotus on näin huolellisesti säädeltyä.

Tilanne muistuttaa 1930- lukua, jolloin harvainvaltaa kannattavilla ja Saksan tukemilla voimilla oli sanavalta Suomessa ja toisinajattelijat olivat vankilassa. Vielä ei eri mieltä olevia ole pantu kaltereiden taakse; vaientamisen sumppu riittää toistaiseksi. Valtavirtamedialle ei ole vastavoimia.

Vuonna 2000 Yhdysvaltojen ulkoministeriö piti Bratislavassa kokouksen, josta Willy Wimmer, Saksan valtiopäivien pitkäaikainen edustaja ja puolustuspoliittinen asiantuntija on raportoinut. Hän kertoi USA:n ulkoministeriön julistaneen kokouksessa luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja, jos ne estävät Yhdysvaltoja toteuttamasta päämääriään. Kokouksessa julistettiin tavoitteiksi NATO:n laajentamineen Baltiasta Odessaan (Suomi luetaan usein Baltiaan) ja Venäjän Itämerelle pääsyn estäminen.

Kuin luonnostaan herää ajatus, että tätä estämistä suorittamaan Suomea miinalaivoineen tarvitaan kuten 1941.

Presidentti Niinistö on paitsi EDU:n puheenjohtajana osallistunut ”kommunismin kitkemiseen Euroopasta” myös esittänyt, että Suomen tulisi liittoutua sotilaallisesti suoraan Yhdysvaltojen kanssa.

Objektiivisesti arvioituna Yhdysvallat on pahin terroristivaltio maailmassa salaisine  kidutusvankiloineen, laittomine pommituksineen, talouspakotteineen ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta edustavien Kuuban, Chilen, Libyan ja Syyrian tuhoamisyrityksineen puhumattakaan Vietnamista, Kambodshasta, Indonesiasta tai Jugoslaviasta ja monista muista supervallan terrorin kohteista.

Miksi Suomen pitäisi liittoutua juuri tämän natsi-Saksaa muistuttavan maan kanssa?

Ylikansallista pääoman valtaa ja Suomen harvainvaltaa edustavat voimat ovat jälleen liittoutuneet keskenään. Yhdysvaltojen ja NATO-EU:n sodat ovat aiheuttaneet kohdemaissaan tuhoa ja asukkaiden tarpeen paeta muualle. Suomikin pyrkii käyttämään näitä pakenevia joukkoja taloudellisesti hyväkseen saaden halpatyövoimaa voittojen lisäämiseksi.

Euroopan unioni yrittää pakottaa ottamaan näitä hädänalaisia halpatyövoimaksi, mutta ei pyri estämään jäsenmaittensa sotia, jotka tätä pakolaisuutta synnyttävät. Ranskan armeija oli Syyriassa jo ensimmäisenä vuonna ahnehtimassa entisen siirtomaansa öljyä. Mitään tarvetta suojella Syyrian valtiota ja sen sekulaarisia asukkaita ei löytynyt. EU-maiden on vaikea käsittää, että syyrialaiset eivät halua sharia-lakiin perustuvaa valtiota.

Yhdysvaltojen tukemat kalifaattia-rakentavat joukot saavat Suomen hallitukselta ja presidentiltä tukea.

Suomen kansa ei ole koskaan halunnut Suomen liittyvän NATO:oon. Siitä huolimatta presidentti Niinistö on liittänyt Suomen NATO:n isäntämaasopimukseen, joka edellyttää Suomen palvelevan Yhdysvaltojen ja sen johtaman NATO:n vihamielisiä tarpeita kautta maailman. Pilakuva demokratiasta on lisäksi se tapa, millä Niinistö UTVA-ryhmineen hoiti isäntämaasopimuksen allekirjoitusprosessin eduskunnan ohi – junailu tehtiin eduskunnan kesäloman aikana.

Suomi on palannut aikaan, joka vallitsi 1800-luvulla, jolloin lukutaito oli harvinaisuus eikä työväenliike ollut vielä syntynyt. Mediapooli huolehtii NATO-propagandasta niin tehokkaasti, että suomalaisilla on vaihtoehtoina joko tyytyminen viihteeseen tai lukutaidottomuuteen verrattava kyvyttömyys käsittää mitä maailmassa todella tapahtuu.

Suomi on epärehellinen maa, jossa asuu rehellinen kansa. 

Hallitseva ylhäisö vie eikä lukutaidottomuuteen ajautunut kansa vastustele. Suomi ei tue ystävyyteen ja rauhaan pohjautuvaa eri valtioiden erilaisuuden hyväksyvää suhtautumista. Suomen kansan selän takana liittoudutaan sotilaallisesti muiden tarpeita tyydyttäviin tavoitteisiin, ei suomalaisten.

Suomi ei ole kelvollinen järjestämään ETYK:n juhlakokousta eikä presidentti Niinistö ole sopiva sellaista ehdottamaan, koska toteutuessaan ajatus halveksisi Suomen ja Urho Kekkosen perintöä. Helsingin henki on alkanut haista.

Lähteet: Pirkko Turpeinen-Saari: Lahtari, Punikki ja Teurastaja, marsalkka Mannerheim, Kullervo Manner ja Ratko Mladic historian henkilöinä (2018)

Pirkko Turpeinen-Saari: Lupa olla julma (2020)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ETYK, Sauli Niinistö, Elisabeth Rehn, Ahtisaari, Helena Ranta, Helsingin henki, paluu harvainvaltaan, kadonnut demokratia, Saksa-sidos, EU, NATO, USA,

Natsismi ja toisen maailmansodan revanssi leviää Euroopassa

Tiistai 6.7.2021 klo 12.17 - Pirkko Turpeinen-Saari

Natsien revanssi alkoi heti Neuvostoliiton jouduttua USAn johtaman ylikansallisen pääoman hallintayrityksen kohteeksi 1990-luvulla. 

Puolan ja Venäjän ohella hyökkäys kohdistettiin Neuvostoliiton rinnalla Hitlerin murskaamisessa toimineisiin serbeihin, jotka olivat Jugoslavian liittotasavallan suurin kansanryhmä.

Katolisen kirkon rikokset ihmisyyttä vastaan ja osallisuus alkuperäiskansojen etnisessä vainossa ja kansanmurhassa Kanadassa ovat herättäneet viime päivinä huomiota. Kirkon rooli fasismin tukijana, katolisten pappien osuus serbien kansanmurhassa ja keskitysleirien johtajina sekä kirkon apu natsien auttamisessa sodan jälkeen pakoon Atlantin taakse on haudattu julkisuudelta.

Yhdysvaltojen ja Saksan aikaansaama Jugoslavian liittovaltion väkivaltainen hajottaminen liittyy aseteollisuuden keskeiseen osuuteen pääoman pyrkimyksissä. Euroopan unionihan perustettiin tyydyttämään teollisuuspääoman tarpeita.

Saksan liittokansleri Helmut Kohl ei ehtinyt nuoren ikänsä vuoksi Hitlerin sotatoimiin. Hänen eikä koko Saksan sodan jälkeen paikoilleen jääneen virkakoneiston tarvinnut muuttaa katolisen kirkon määrittämää asennoitumistaan maailmaan.

Länsi-Saksan tavoite oli Itä-Saksan "kommunismin" murskaaminen. Rahauudistus oli keskeinen ase tässä. Kohlin aivan kuten Yhdysvaltojenkin tavoitteena oli kommunismin kitkeminen paitsi omissa maissaan myös kaikkialla maailmassa. Kaikki sosiaalinen oikeudenmukaisuus, Kauko-Idän ja Etelä-Amerikan maiden kansallinen itsenäisyys koettiin uhkana.

Angela Merkel oli mukana siinä Kohlin hallituksessa joka ampui lähtölaukauksen Jugoslavian sotilaalliseen hajottamiseen Euroopan unionin perustamiskokouksen yhteydessä.

Hajottaminen ei ollut väkivaltainen pelkästään massiivisen propagandan ansiosta vaan myös siksi, että Yhdysvalloissa ja Kanadassa asuva kroaatti-albaani-natsi-diaspora rahoitti sen.

Serbit, holokaustin jo kokenut kansanryhmä, asetettiin propagandassa pääviholliseksi ja "Hitleriksi", kun todelliset Hitlerit olivat Yhdysvallat, Kroatia, Bosnian muslimit ja Saksa NATO-liittolaisineen.

Saksan tavoitteena oli saada Jugoslavian infrastrukstuuri ja talous hallintaansa koska Saksojen yhdistyminen oli käynyt äärimmäisen kalliiksi.

Yhdysvallat tavoitteli Balkanin sotilaallista hallintaa. Ylikansallisen pääoman etuja "puolustetaan" asein. Yhteistyössä Suomen hallituksen ja presidentin kanssa Saksa onnistui paitsi omassa tavoitteessaan, myös auttamaan Yhdysvaltoja saamaan Balkanille, Serbian maakuntaan Kosovoon Bondsteelin jättimäinen sotilastukikohta kesäkuussa vuonna 1999. NATO-miehitys Bosniassa ja Kosovossa tarjosi hyvän alun Balkanin sotilaalliselle hallinnalle.

Suomen presidentti Martti Ahtisaari auttoi Saksan ulkoministeriötä lavastamaan syyn Yhdysvaltojen aloittamille Jugoslavian pommituksille. Muuan tuleva Suomen presidentti toimi EDUn puheenjohtajana Kohlin pyynnöstä. EDU:n keskeinen tehtävä oli kommunismin kitkeminen Euroopasta. Toiselle tulevalle presidentille tarjottiin kadulla mahdollisuutta allekirjoittaa Jugoslavian pommituksia vastustava addressi. Hän tokaisi:"Kyllä niitä täytyy pommittaa!".

Euroopan unioniin liittymisen jäkeen Suomen ohella myös muut natsi-Saksan henkiset liittolaiset ovat tukeneet aseteolisuutta, militarismia ja sanelupolitiikkaa yhteistyön sijaan. YKn asemesta nämä maat käyttävät NATO:a viitekehyksenään.

Viimeisen vuosikymmenen aikana Hitlerin natsi-armeijoiden edessä valtavan uhrin maksanut Venäjä ja muut sen rinnalla taistelleet voimat on pyritty ohittamaan sodan voiton kunnianosoituksissa. Auschwitsin vapauttajat jätettiin kutsumatta muistotilaisuuksiin.

Juutalaiset ovat hyödyntäneet holokaustin kauheudet siten, että Israelin valtio katsoo oikeudekseen miehittää muiden maita ja kohdella väkivaltaisesti alueen palestiinalaisväestöä YKn päätöksistä ja kansainvälisistä laeista piittaamatta.

Keskitysleirikohtalon juutalaisten kanssa jakaneet serbit, kommunistit, partisaanit ja mustalaiset eivät ole saaneet ansaitsemaansa kunnioitusta. Vuosikymmeniä kestävällä valtamedioiden aivopesulla todellisuus on kääntymässä väärin päin.

Räikein osoitus Euroopan unionin ja Yhdysvaltojen oikeustajun puutteesta on Kosovo.

Heti Jugoslavian pommitusten päätyttyä Yhdysvallat alkoi rakentaa Serbian maakuntaan Kosovoon laitonta, jättimäistä sotilastukikohtaa Bondsteelia NATO-sotilaiden valvonnassa.

YK oli päätöslauselmalla 1244 kesäkuussa 1999 päättänyt Kosovon olevan jatkossakin Serbian maakunta, joten NATO-miehitys on väliaikainen. Kymmenen vuotta kestänyt natsi-diasporan rahoittama propaganda oli vaikuttanut myös NATO-sotilaisiin siten, että he eivät piitanneet serbeihin kohdistuvasta vainosta eikä yöllisitä orgioista joissa tapettiin serbiperheitä, tehtiin heidän elinkeinonharjoittamisensa mahdottomaksi ja poltettiin heidän ortodoksiset luostarinsa ja kirkkonsa aivan kuten toisen maailmansodan aikana.

YK ei suostunut muuttamaan päätöstään 1244 vaikka presidentti Ahtisaaren johdolla oli pyritty pääsemään siihen, että Bondsteelin maaperä tulisi itsenäiseksi maaksi. Hieman yli 100  yksityishenkilön päätöksellä Kosovo julistettiin vuonna 2008 itsenäiseksi. Yhdysvallat tietenkin kiirehti tunnustamaan tämän laittoman itsenäisyysjulistuksen, Suomi perässään.

Heinäkuun 4.päivänä 2021 yhdysvaltalainen senaattori Joni Ernst, veteraani itsekin, kävi kansallispäivän johdosta tervehtimässä yhdysvaltalaissotilaita Bondsteelin tukikohdassa. Tukikohdassa on 7 000 sotilasta. Senaattori toivoi näiden vaalivan alueen vaurautta ja rauhallisuutta ja varoitti "voimakkaasta Venäjän vaikutuksesta, joka pyrkii alueelle".

Heinäkuun 1.päivänä 2021 NATOn pääsihteeri Jens Stoltenberg piti Pristinassa, Kosovon pääkaupungissa tiedotustilaisuuden. Hän kehui Kosovoon sijoitettuja 24 maan NATO-joukkoja ja totesi 3 700 sotilaan vahvuisten joukkojen olevan Kosovossa pysyvästi.

Serbian puolella infrastruktuuri on siirretty ylkansalliseen, usein saksalaisjohtoiseen omistukseen. TV:n pääkanavan omistaa CIA:n entinen johtaja.

Venäjällä on samanlainen rooli Serbian kuin Suomenkin historiassa. Venäjä on luonut edellytykset Serbian itsenäisyydelle 1878 aivan kuten Suomen itsenäisyydelle 1917.

Ortodoksinen Venäjä ja ortodoksinen Serbia ovat olleet aina lähellä toisiaan. Erona Atlantin takaa tulleelle Yhdysvaltojen miehitykselle Venäjän vaikutus on perustunut yhteistyöhön, ystävyyteen ja kaupallisiin etuihin. Ystävyys jatkuu edelleen.

Euroopassa laajeneva natsismi ei ole Kirsi Pihan kuvaamia natsi-kulkueita vaan rakenteellista natsismia ja demokratian ja oikeuden puutetta. Suomessa natsismin aave alkoi kummitella heti Neuvostoliiton hajottua. Fasistisina sodan jälkeen kielletyt järjestöt nostivat päätään. Militarismi oli taas muotia ja Suomen hallitukset ja ulkopoliittinen johto näkivät tilaisuuden tulleen liittoutumiseen Yhdysvaltojen ja sen miehittämän Saksan kanssa.

Nyt Saksa ei ole keisarillinen Saksa eikä Hitlerin Saksa vaan uutta natsismia edustava, sotapropagandaan ja aseelliseen ylivaltaan voimansa perustava USA/NATO-Saksa.

Euroopan unionin laillisuusjärjestely EULEX on huolehtinut Kosovon oikeudellisista asioista. Katsokaa ylläolevaa tekstiä! Mihin te uskotte? Onko laittomsti pystytetty mafia-valtio todella oikeusvaltio? Entä ne EU-valtiot, jotka ovat tämän falskin hirviön luoneet?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: papit keskitysleirien johtajina, USA, Saksa, Helmut Kohl, Angela Merkel, toisen maailmansodan häviäjät, natsien kosto, aseteollisuus, talouseliitti, EU, Kosovo malliesimerkkinä, oikeustajun murskaaminen

Kohti laittomuuden aikaa

Keskiviikko 16.6.2021 klo 11.24 - Pirkko Turpeinen-Saari

Euroopan komissio syyttää Saksaa vakavasta laittomuudesta. Saksan perustuslakituomioistuin on kyseenalaistanut Euroopan keskuspankin rahapolitiikan ja sen, että se on ratkaisuissaan mitätöinyt periaatteet, joiden mukaan EU-valtiot eivät voi joutua vastaamaan toinen toistensa veloista.

Olen tottunut arvostamaan Saksan perustuslakituomioistuinta ja Saksan tuomioistuinlaitosta kohtalaisesta linjakkuudesta poliittisesti tulehtuneissakin kysymyksissä.

Euroopan unionin tuomioistuin päätyy ratkaisuihin sen mukaan, ovatko ratkaistavat asiat sopusoinnussa Euroopan unionin perussopimuksen kanssa. Siis noudattavatko ratkaistavaksi tulevat asiat kapitalistisen järjestelmän sisäistä logiikkaa. 

Euroopan unionin oikeusjärjestelmällä ei ole ollut pahaa sanottavaa valtiorajojen muuttamisesta, sotien aloittamisesta, liittoutumattomien maiden pommittamisesta, ulkomaisen jättisotilastukikohdan rakentamisesta eurooppalaisen liittoutumattoman maan maaperälle, tiettyjen etnisten ryhmien omaisuuden konfiskoinnista, poliittisen tuomioistuimen perustamisesta, EU:n oman oikeusjärjestelmän pystyttämisestä huolimatta mafiavaltion ylläpitämisestä keskeisellä Euroopan alueella.

Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Paavo Rautio luonnehtii tänään 16.6.2021 EU-komission aloittamaa rikkomusmenettelyä Saksaa vastaan po. perustuslakituomioistuimen menettelystä "imperiumin vastaiskuksi".

Todellakin! EU-komissio on vaaleilla valitsematon imperiumi, jonka tehtävänä on toteuttaa kapitalistisen aseteollisuuden ja NATO:n tavoitteita yhteistyössä Yhdysvaltojen valtapyrkimysten kanssa. Yllämainitsemani kriittiset näkökohdat oikeusjärjestelmän puutteista liittyvät tilanteisiin, joiden syntymisessä Yhdysvaltojen painostus on ollut keskeinen.

EU-komissio osoittaa käytännöillään pyrkivänsä ohittamaan yksittäisten jäsenvaltioiden suvereenin oikeuden ajatella itse ja toteuttaa perustuslakiensa oikeudellisia periaatteita.

Samaan ajattelutapaan, suorastaan ideologiaan, liittyy myös se, että Euroopan unionin eduselimet, parlamentti, neuvosto ja komissio, ovat ilmaisseet EU-maiden siirtyneen osaksi "sopimusvaraista demokraattisten maiden yhteisöä". Tämä yhteisö käsittää maailman maista ainoastaan Yhdysvallat ja Euroopan unionin maat.

Siten laillisuutta, yhteistyökykyä ja rauhaa mitataan vain tähän yhteisöön kuuluvien valtioiden keskinäisten määrittelyjen pohjalta.

Yhdysvaltojen ulkoministeriö päätti Bratislavassa pitämässään kokouksessa v. 2000, että kansainväliset lait saavat väistyä, jos ne estävät Yhdysvaltoja pääsemästä päämääriinsä, NATO:n laajentamiseen Baltiasta Odessaan ja Venäjä pääsyn estämiseen Itämerelle.

"Sopimusvarainen uusi kansainvälinen järjestelmä" perustuu sotaisuuteen, ei yhteistyöhön. Esimerkkeinä tästä kansainvälisistä laeista ja YK:sta riippumattomasta käytännöstä ovat olleet Afganistanin sota, Irakin sota, Libyan pommitukset, lukuisat Lähi-Idän värivallankumoukset, Syyrian sota, Ukrainan väkivaltainen vallankaappaus. Kaikkien näiden tuhotöiden jäljiltä on valtava määrä kurjuutta, josta "sopimusvarainen yhteisö" ei näytä kantavan vastuuta.

Tätä muutosta voi kutsua muutokseksi kohti laittomuuden aikaa. Euroopan komission isku arvostettua Saksan perustuslakituomioistuinta vastaan on alkusoitto Euroopan sisäiselle laittomuuden legitimoinnille, itsenäisen ajattelun loppumiselle ja mielivallalle.

Kun "sopimusvarainen yhteisö" päättää sopimusvaraisesti pommittaa, pommitetaan. Kun sopimusvarainen yhteisö perustaa poliittisen tuomioistuimen, jossa pommituksen uhrit ovat syytettyjen penkillä ja pommittajat tuomareina, EU-oikeus toteutuu sopimusvaraisesti. 

Näyttää siltä, että Euroopan Unionin päätöksenteon täydellinen vieraantuminen jäsenvaltioiden kansoista on mennyt niin pitkälle, että siltä tieltä on enää vaikea palata.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Saksan perustuslakituomioistuin, EU-tuomioistuin, EU-komissio, sopimusvarainen demokraattisten maiden yhteisö, Bratislava 2000, kv lait ja sopimukset, YK

Elvytyspaketin hyväksyminen - tie kohti EUn liittovaltiota

Lauantai 15.5.2021 klo 13.46 - Pirkko Turpeinen-Saari

EU:n aikana aikaisemmin tapahtuneet epädemokraattiset ilmiöt antavat olettaa, että kaikki vakuuttelut EU-elvytyspaketin kertaluonteisuudesta voidaan unohtaa.Olin hämmästynyt, että Saksan perustuslakituomioistuimen kanta ei ollut kriittisempi.

EU perustettiin palvelemaan Round Table of Industrialists organisaation tavoitteita. Yhdysvaltojen ja Euroopan aseteollisuuden palveleminen - toki muunkin teollisuuden- oli keskiössä.

Jugoslavian hajottamissodan aloittaminen Saksan aloitteesta ensimmäisessä kokouksessa v.1992 antoi aavistaa pahaa. Sota päättyi laittomiin Jugoslavian pommituksiin, Yhdysvaltojen sotilastukikohdan perustamiseen itsenäisen, sotilaallisesti liittoutumattoman maan, Jugoslavian maaperälle, mikä avasi portit kaikelle muulle sitä seuranneelle laittomuudelle.

Vuonna 2000 ulkoministeriönsä järjestämässä kokouksessa Bratislavassa, Yhdysvallat irrottautui noudattamasta kansainvälisiä lakeja mikäli ne eivät edistä sen tavoitteita. Samoin se ilmoitti tavoitteekseen NATOn levittämisen Baltiasta Odessaan, Mustanmeren rantaan, sekä Venäjän pääsyn Itämerelle estämisen.

Euroopan unionin eteneminen kohti myös taloudellista liittovaltiota, vahvistaisi tuon Yhdysvaltojen ilmaiseman ulkopoliittisen linjan toteutumista.

Euroopan unioni on mukana Yhdysvaltojen johtamissa massiivisissa sotaharjoituksissa, joiden kohteena on Venäjä. Aikaisemmilla päätöksillä on linjattu sotilaallisen Schengenin muodostamista, jonka mukaisesti myös EUhun kuulumattomilla mailla kuten Yhdysvalloilla ja Norjalla on sotajoukkojen  vapaa kulku koko EUssa.

Massiivisen sotakaluston liikuttelu edellyttää kunnollisia maanteitä ja siltoja, joiden rakentaminen luonnollisesti vaatii EUn veronmaksajien rahoja. 

Jotta tämän maailman sisäisesti ja ulkoisesti aggressiivisimman valtion, Yhdysvaltojen ja sen taustalla olevan ylikansallisen pääoman tavoitteet toteutuisivat, EU-maiden asukkaiden tulisi siirtää rahoitusta koulutuksesta ja terveydenhuollosta sotakalustojen tarpeisiin.

EUn elvytyspaketti ja yhteisvastuullisen talouden kasvattaminen ei ole Suomen etu. Sen hyväksyessään Suomi tukee liukumista aste asteelta kohti taloudellista ja sotilaallista liittovaltiota, jonka suuntaviivat Yhdysvallat asetti jo vuonna 2000 ja jotka tavoitteet ovat edenneet kohti toteutumista.

EUn kasvava mielikuvituksellinen Venäjä-vastaisuus ei ole Suomen etu. Suomen siirtyminen pois YK-pohjaisesta ja kansainvälisten lakien viitoittamasta normistosta niin kutsuttuun "sopimusvaraisen demokraattisten maiden kansainvälisen yhteisön"-hölynpölyyn ei ole oikeusvaltion periaatteiden mukainen.

Kyseisen "sopimusvaraisen yhteisön" toimintakäytännön mukaisesti voidaan lähteä puuttumaan itsenäisten maiden sisäisiin asioihin, varastaa näiden maiden öljyä, tuhota viljavia maita, liittoutua natsien ja jihadistien kanssa omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaikesta voidaan "sopia" ja oikeuskäytännöksi riittää "highly likely".

Valtamediamme arvostelee Perussuomalaisia elpymispakettiäänestyksen jarruttamisesta, ikäänkuin jarruttaminen olisi itsetarkoituksellista. Joillekin kansanedustajille näin voi olla, mutta tärkeintä lienee se, että asian esilläolo antaa suomalaisille mahdollisuuden perehtyä, mihin suuntaan Suomea, Suomen ulkopolitiikka, turvallisuuspolitiikkaa ja itsenäistä taloutta ollaan ajamassa.

On suorastaan järkyttävää havaita, kuinka kevyesti Suomen muut puolueet suhtautuvat Suomen ajelehtimiseen kohti Yhdysvaltojen ja EU:n entisten siirtomaavaltojen politiikkaa.

Esimerkkinä tästä täydellisestä kansainvälisten lakien heittämisestä roskakoppaan on palestiinalaisten jättäminen Israelin apartheid-politiikan armoille, Yhdysvaltojen ja EU:n tukemana. Etelä-Afrikan apartheidin loppuminen edellytti yhtenäisiä kansainvälisiä toimia. Terroristina vangitusta Nelson Mandelasta tuli Etelä-Afrikan presidentti. Palestiinalaisten sorron loppumisesta ei näy merkkejä.

Suomalaisten oikeustajua ollaan murtamassa lopullisesti.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Perussuomalaiset, EU-liittovaltio, Venäjä-vastaisuus, aseteollisuuden intressit, militaristinen Schengen,

Toimittajien ja virkamiesten propagandakoulutus

Sunnuntai 9.5.2021 klo 12.26 - Pirkko Turpeinen-Saari

Suomalaisten toimittajien ja virkamiesten lähettäminen Yhdysvaltoihin propagandakolutukseen ei kuulu sivistysvaltion periaatteisiin.

Tein kymmenen vuotta tieteellistä tutkimusta Jugoslavian hajottamisesta, josta julkaisin kaksi kirjaa. 

Keskeinen tekijä oli massiivinen propaganda, jolla tosiasiat käännettiin ylösalaisin.

Yhdysvaltojen ja Saksan tavoitteena oli hyvinvointivaltion taloudellinen ja sotilaallinen haltuunotto, jota Yhdysvallat ja Saksa suunnittelivat vuosien ajan. Lainojen äkillinen irtisanominen ja natsi- ja jihadistijoukkojen aseistaminen toisessa vaakakupissa ja massiivinen propaganda toisessa. Propagandalla demonisoitiin perustuslaillisuutta, kansainvälisiä lakeja ja kansanryhmien välisiä tasa-arvoisia ihmisoikeuksia kannattavat kansanryhmät.

Toisen maailmansodan aikana serbit olivat holokaustin uhreina keskitysleireissä ja kroaatit ja natsien kanssa liittoutuneet muslimit heidän pyöveleinään.

Presidenttien Reaganin ja Bush vanhemman toimesta tosiasiat käännettiin päälaelleen. CIA ja NED toimivat aktiivisesti muuttaakseen propagandalla holokaustin uhrit Hitlereiksi.

CIA:n kellonsoittajiksi ryhtyneet toimihenkilöt ovat paljastaneet kuinka CIA ja sen apulaiset kirjoittivat propagandauutiset uutistenlukijan tietämättä kirjoittajasta. Kansanryhmien välisen vihan lietsomiseen oli varattu miljoonia dollareita.

Serbien kansanmurhan toistaminen, Serbian pommittaminen ja sen keskeisen alueen Kosovon miehitys, haltuunotto ja "itsenäistäminen" sekä Yhdysvaltojen sotilastukikohdan rakentaminen alueelle kaikki tapahtui YK:n periaatteita ja kansainvälisiä lakeja rikkoen.

Euroopan unionin NATO-maat olivat toiminnassa mukana. Suomen liityttyä EU:n jäseneksi, Suomi alkoi toimia myös kansainvälisiä lakeja ja YK:n periaatteita rikkoen.

Suomen hallitukset ja ulkopoliittinen johto ovat pyrkineet YK:n sijaan palvelemaan Yhdysvaltoja ja sen miehittämää Saksaa. Eräs muoto tätä on pyrkiä liittämään Suomi NATOon käyttämällä massiivista mediapropagandaa.

Suomen kansa ei halua Suomen liittyvän NATOon. Pääministeri Stubb ja presidentti Niinistö ovat sen sijaan toimineet aktiivisesti ja kansan selän takana sitoakseen maamme NATOon vaikka muodollista liittymistä ei ole suoritettukaan.

Hallituskautensa viime metreillä pääministeri Stubb sai hallituksensa avulla aikaan 100 suomalaisen toimittajan ja virkamiehen lähettämisen propagandaoppiin Yhdysvaltoihin. Suomi oli juuri liitetty Isäntämaasopimukseen, mutta kansa ei ollut sen takana.

Kansan suostutteluun tarvittaisiin massiivista propagandaa ja Venäjä-vastaisen ilmapiirin synnyttämistä, jotta motivaatio NATOon liittymiseen voimistuisi. Sipilän hallitus jatkoi siitä mihin Stubb maan jätti. Mitään niin katastrofaalista sivistysvaltion ja sisäisen turvallisuuden alasajoa, minkä Sipilän hallitus sai aikaan ei Suomessa aikaisemmin ole koettu.

Propagandakoulutuksen jälkeen Yleisradio ja muu valtamedia ovat lujasti Yhdysvaltojen CIA:n ja NEDin ideologian kantajia. Sen sijaan, että CIA:n toimihenkilöt kirjoittaisivat tekstejä tai valitsisivat "oikeanlaisia" dokumentteja kuten Jugoslavian hajottamisen yhteydessä, suomalaiset virkamiehet ja toimittajat tekevät sen itse.

Keskusteluohjelmiin ja haastatteluihin valitaan entistä tiheämmällä kammalla sopivat "asiantuntijat" ja haastattelija pitää ohjelman hallussaan alusta loppuun, jotta yleisölle ei tulisi "vääränlaisia" käsityksiä maailmanmenosta.

Suomeen kutsuttu EUn ja NATOn hybridikeskus valvoo koko valtamedian ja kustannusalan "oikeanlaista" julkaisutoimintaa Mediapoolin kautta. Mediapooli kytkeytyy Suomen valtioon siten, että se on Valtion turvallisuuskomitean rahoittama. Turvallisuuskomiteaan kuuluvat kaikkien ministeriöiden kansliapäälliköt tasavallan presidentin kansliapäällikkö mukaanluettuna. Siten tätä propagandakoulutuksen pohjalta tapahtuvaa tiedottamista voidaan pitää valtiovallan suojeluksessa olevana "oikeana" ja "hyväksyttävänä" tietona.

Helsingin Sanomat ilmoittaa toistuvilla mainoksilla kuinka Vaientamattomat-dokumentti kertoo oikeat tiedot lehdistönvapaudesta Euroopassa. Riku Rantalan esiintyminen mainoksessa tekee siitä hieman kyseenalaisen. Tämä toimittaja nimittäin pyysi v.2014, ulkoministeri vierellään, suorassa TV-lähetyksessä televisionkatsojia ilmoittamaan hänelle tiedossaan olevista "Venäjän trolleista".

Helsingin Sanomat on propagandakoulutuksen ja ehkä oman ideologiansakin mukaan puhunut jatkuvasti "Venäjän aggressiosta". Kukaan vähänkään tieteellisesti asioita tarkasteleva ei tahdo löytää perusteita tälle väitteelle. Ainoa aggressiivinen maa on Yhdysvallat, josta propagandakouluts on saatu. Euroopan maat tulevat toiselle sijalle.

Ei tarvitse mainita muuta kuin Irakin, Libyan pommitukset, Syyrian tuho ja USAn rinnalla monen EU-maan suorittama öljyn ryöstö. Siitä huolimatta USA:n presidentti Obama , Euroopan Unioni, Martti Ahtisaari sekä moni muu kyseenalainen taho ovat saaneet Nobelin rauhanpalkinnon.Nobel on myös osa propaganda.

Venäjä ei ole rikkonut YK:n peruskirjaa. Venäjä ei ole puuttunut suvereenien, jopa liittoutumattomien maiden sisäisiin asioihin. Sen sijaan Venäjä on puolustanut demokratiaa, suojellut ihmisiä fasistiselta väkivallalta ja tukenut demokraattista kehitystä myös Krimillä. Venäjä on turvannut rauhaa Armenian ja Azerbeidjanin konfliktissa, puolustanut liittoutumatonta sekulaarista Syyriaa USA:n ja EU-maiden tukemilta jihadisteilta. Yhdysvallat ja Saksa olivat suunnitelleet jo vuodesta 2001 lähtien Syyrian vallankaappausta sekulaariselta hallitukselta CIA:n tukemalle muslimiveljeskunnalle.(suunnittelijoina Jeffrey Feldman ja Volker Perthes jotka esittelivat kaappaussuunnitelman v.2008 Bilderberg ryhmässä, jossa Obama oli paikalla)

Keskeinen osa propagandaa on mainitsematta jättäminen. Tänään toisen maailmansodan loppumisen Voitonpäivänä valtakunnan päälehti Helsingin Sanomat vaikenee. Ei sanaakaan Voitonpäivästä, ei kunnioituksen rahtuakaan 27 miljoonaa neusostoliittolaista siviiliä ja sotilasta kohtaan, jotka joutuivat uhraamaan elämänsä Suomen Suur-Suomi sodassa natsi-Saksan rinnalla ja Saksan armeijan alaisuudessa.

Suomen media ja ulkopoliittinen johto yhdessä turvallisuuskomitean kanssa estävät suomalaisia saamasta oikeaa käsitystä historian kulusta ja Suomen armeijan ja poliittisen johdon virheistä toisen maailmansodan alla sen aikana. Suomalaiset velvoitetaan suremaan ja kunnioittamaan suomalaisia kaatuneita uhreina, mutta ei kannusteta tuntemaan oikeutettua vihaa niin armeijan kuin valtakunnan johtajia kohtaan harharetken ja julman väkivallan johdosta.

Sodan jälkeen suurin onnettomuus on ollut Stubbin-Sipilän hallituksen ja tasavallan presidentin toimet Suomen kohtalokkaasta sitomisesta liittolaisuuteen maailman sekä sisäisesti että ulkoisesti väkivaltaisimman maan, Yhdysvaltojen kanssa.

Tästä kuopasta Suomen kansan on vaikea nousta. Siihen tarvitaan suoranainen ihme. Ehkä Suomen ulkopuolelta. Toivo kohdistuu Venäjään. Voitto nykypäivän natsismista on jälleen Venäjän hartioilla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Stubbin hallitus, Sipilän hallitus, propagandakoulutuksen tavoitteet, Stubbin hallitus, Niinistö ja NATO, valeuutiset, Venäjän aggressio

Perustuslakivaliokunnan oikea päätös

Keskiviikko 28.4.2021 klo 12.06 - Pirkko Turpeinen-Saari

Perustuslakivaliokunta tuli niukasti edes jollakin tavoin perustuslakia noudattavaan päätökseen. Olin odottanut että edes Saksan perustuslakituomioistuin olisi tehnyt vastaavan kielteisen päätöksen elpymispaketin suhteen. Saksan tuomioistuin on sentään juridinen oikeusistuin eikä poliitikoista koostuva konklaavi.

Suomessa on harvoja valtiosääntöasiantuntijoita. Tai sitten useimmat vaikenevat. Keskeisenä asiantuntijana elpymispaketin suhteen esiteltiin oikeustieteen tohtori Allan Rosasia, joka jo alkumetreillä, lehtitietojen mukaan, totesi elpymispaketin olevan sopusoinnussa perustuslakimme kanssa.

Onko Allan Rosas rippumaton juristi? Hän on toiminut vuosina 1995-2001 Euroopan komission oikeudellisena pääneuvonantajana ja EU:n oikeudellisen yksikön varapääjohtajana. Sen jälkeen hän toimi Euroopan unionin tuomioistuimen tuomarina vuosina 2002–2019.

Curriculumista päätellen hän on hiusmartoaan myöten EU:n valtaintressien vartijana.

Oikeudellisena pääneuvonantajana toimiessaan en havainnut hänen ainakaan julkisuudessa arvostelevan holokaustin uhrien serbien pommituksia ja 10 vuotta kestäneitä talouspakotteita. En myöskään havainnut oikeudellsilta neuvonantajilta mitään kritiikkiä sille, että Yhdysvallat rakensi laittomasti jättimäisen sotilastukokohdan Serbian maaperälle, joka YK:n päätöksellä kuului Serbialle.

NATO-miehityksen avulla muodostettu Kosovon mafia-valtio, jossa, tosin NATO:n liittolaisina toimineet albaaniterroristit, saivat muodostaa alueen poliisitoimen ja myöhemmin armeijan ei herättänyt oikeudellisia toimenpiteitä Euroopan komission tai Eurooppaneuvoston taholta. Serbiasukkaiden jatkuva kansanmurha ei herättänyt oikeudellista omaatuntoa.

Yhdysvaltojen Serbiaan kuuluvan Kosovon maaperälle rakennettu jättimäinen laiton sotilastukikohta sekä USA:n sotilaallisesti miehittämän EU-Saksan taloudelliset intressit näyttävät ratkaisevan sen mitä on oikeus ja oikeudenmukaisuus.

Tuon oikeustajun mukaan Kosovon terroristi-armeija on saanut Yhdysvalloilta tähän mennessä 200 humvee sotilasajoneuvoa ja lisää varusteita tulee. Presidentti Ahtisaaren johdolla laittomasti itsenäiseksi julistettu Kosovo on suoraan Yhdysvalloista riippuvainen sotilasleiri, joka toimii 68 000 (presidentti Trumpin ilmoitus) Saksaan sijoitetun yhdysvaltalaissotilaan sivustatukena.Kosovossa tehtävänä on varmistaa CIA:lle tärkeät huume- ja elinkaupan reitit.

Yhdysvallat edellyttää Euroopan maiden sijoittavan lisääntyvästi sotilasvarusteluun. Jos tuo rahamäärä sijoitettaisiin ihmisten hyvinvointiin, koulutukseen ja ilmastonmuutoksen torjuntaan ei elpymispakettia tarvittaisi. Sotilaallinen toiminta on tutkitusti suurin uhka ilmastolle.

Senaattori Dick Marty tutki Euroopan neuvoston valtuuttaman Kosovon mafiaa.Hän luovutti raporttinsa jo 10 vuotta sitten Euroopan neuvostolle, joka hyväksyi sen. Vaikka hän paljasti Drenica-mafia-ryhmän johtajien toimet ja sotarikokset, vaikka EU:n EULEX laillisuusvalvontaprojektia toteutettiin Kosovossa, mitään ei EU-tasolla tapahtunut. Vasta vuonna 2020 mafia-pomo, yksi sadoista, Kosovon presidentti Thaci haastettiin oikeuteen.

Dick Martyn käsitys EU-komission toimista ja Euroopan parlamentista on lohduton. Hän katsoo Euroopan johtajien puhuvan ihmisoikeuksista sunnuntaina ja rikkovan niitä maanantaina.

Samaan käsitykseen saattaa päätyä myös perustuslaillisuuden toteutumisesta. Jos laki on taloudellisen mielivallan esteenä, laki saa väistyä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perustuslakivaliokunta, EUn elpymispaketti, perustuslakiasiantuntijat, Allan Rosas,

Helsingin Sanomien ja Ylen valehtelu ylittää punaisen viivan.

Torstai 15.4.2021 klo 13.41 - Pirkko Turpeinen-Saari

Jonkinlaiseen tieteelliseen ajatteluun ja totuuteen tottuneet kansalaiset ovat jo ajat sitten luopuneet joko kokonaan lukemasta Helsingin Sanomia ja katsomasta Ylen uutisia tai katsoneet ainoastaan pysyäkseen selvillä valheiden määrästä.

Näiden tiedotusvälineiden propaganda johtuu siitä, että Suomen hallituksen ja median välillä on keskinäisriippuvuus. Mediaa säätelee valtion turvallisuuskeskuksen alainen Mediapooli, joka vuorostaan on tiiviissä yhteistyössä Helsingissä toimivan NATOn hybridikeskuksen kanssa.

Media säätelee sitä, kuka pääseen vaalipaneeleihin ja kenestä poliitikosta kirjoitetaan myönteisesti, kenestä kielteisesti. Poliitikoista harva uskaltaa puhua totta.

Tänään 15.4.2021 Helsingin Sanomien pääkirjoitus otsikoi: "Venäjä käyttää pelkoa aseena."

"Suomi ja muut Venäjän ympärillä ovat jälleen kerran tilanteessa, jossa arvuutellaan Kremlin motiiveja, kun Venäjä keskittää ennätyksellisiä määriä joukkoja Ukrainan rajalle."

"Asetelma ei lupaa hyvää. Sama nähtiin myös vuonna 2014. Silloin Venäjä miehitti laittomasti Krimin niemimaan ja aloitti Itä-Ukrainassa sodan."

Kuinka monta kertaa viimeisten seitsemän vuoden aikana olemme kuulleet nämä samat valheet Helsingin Sanomista sekä Ylestä. Tätä median tarinaa toistaa myös valtiojohtomme.

Emme ole kuulleet tasavallan presidentin tai vaihtuvien ulkoministerien kertovan mitkä maat aloittivat verisen vallankaappauksen Ukrainassa ja mitkä olivat näiden valtioiden tavoitteet. Mikään näistä maista ei ollut Venäjä.

Olemme nähneet valokuvia presidentti Niinistöstä ja vallankaappauksen ansiosta Ukrainan johtoon tulleesta presidentti Poroshenkosta väkivaltaisessa vallankaappauksessa Yhdysvaltojen ja eräiden Euroopan maiden kouluttamien tarkka-ampujien luoteihin kuolleidn muistomerkillä. Presidentti Niinistö ei ole kertonut Suomen kansalle tietävänsä ketkä vallankaappauksen suorittivat. Hän ei ole kertonut, että tarkka-ampujia tai heidän rahoittajiaan olisi saatettu vastuuseen.

Krimillä asuvat ovat venäläisiä. He halusivat ja haluavat kuulua Venäjään. Sevastopolin sotilastukikohta on aina ja systemaattisesti ollut Venäjän sotilastukikohta - myös sinä aikana kun Krim oli v.1952 liitetty hallinnollisella päätöksellä, Neuvostoliiton sisällä, ei kansanäänestyksellä, osaksi Ukrainaa. Tuolloin Sevastopolin alue oli vuokrattu Ukrainalta.

Me valistuneet kansalaiset tiedämme Ukrainan verisen vallankaappauksen olleen keskeisesti Yhdysvaltojen ja Saksan aikaansaama. Voimistuva natsi-asenne maassa sai aikaan sen, että vallankaappaushallitus (jonka ministereistä useat olivat ulkomaalaisia) julisti terrorisminvastaisen sodan pääosin venäjänkieliselle Itä-Ukrainalle, jonka asukkaat kannattivat demokraattisesti valittua presidentti Janukovicia ja demokraattisesti valittua eduskuntaa. Eräs "terrorisminvastaisen sodan" taistelun johtajista oli Yhdysvaltojen puolustusministeri.

Yhdysvaltalaiset kenraalit kouluttivat myös natsi-kroaatteja Kroatian "Operaatio Myrsky"taistelussa, jossa Kroatiassa asuva 250 000 asukkaan serbiväestö ajettiin Bosnian puolelle v. 1995 yhden viikonlopun aikana tuhansien menettäessä henkensä . Tätä taistelua opetetaan kaikissa Yhdysvaltojen sotilasakatemioissa "hienoimpana taisteluna sitten toisen maailmansodan".

Presidentti Obaman aikana ja tukemana muodostettu vallankaappaushallitus otti USA:n varapresidentti Bidenin neuvonantajakseen. Tämä esiintyi usein Kiovassa ja kertoi puhuneensa vuoden 2014 aikana puhelimessa enemmän Ukrainan pääministeriksi nostamansa Jatsenjukin kanssa kuin vaimonsa, nykyisen Valkoisen talon emännän kanssa.

Yhdysvallat on nyt tuonut tuhansia sotilaitaan valtameren yli eurooppalaiseen NATO:n sotaharjoitukseen, jossa tulee olemaan yhteensä 40 000 sotilasta, osa myös Suomen maaperällä. Useimmat näistä Eurooppalaisista NATO- sotilaista eivät harjoittele oman maansa puolustamista vaan hyökkäystä "yhteistä vihollista" Venäjää vastaan. Yhdysvallat on ollut aikeissa tuoda myös kaksi sota-alusta Mustalle merelle, Venäjän rannikon edustalle.

Presidentti Niinistö esitti elokuussa 2014, että Suomi voisi liittoutua suoraan Yhdysvaltojen kanssa sotilaallisesti, ei välttämättä NATOn kanssa. Kuukautta myöhemmin hän liitti Suomen NATOn isäntämaasopimukseen. Vuodesta 2015 lähtien hän on huolehtinut kymmenistä eri liittolaissopimuksista NATO-maiden kanssa.

Siitä huolimatta, että Ukrainassa on kyseessä sisällissota, Suomen presidentti, Yhdysvaltojen presidentin rinnalla, on huolissaan Venäjän sotaharjoituksista Venäjän omalla maaperällä myös lähellä Ukrainan rajaa. Hän kuitenkin tietää, että Ukrainan presidentti on julkistanut 23.3. 2021 ukaasin Krimin ja Itä-Ukrainan takaisinvaltaamiseksi. Siis uhannut Venäjää sodalla.

Presidentti Niinistö ja Suomen media tietävät, että Saksan, Ranskan, Venäjän ja Ukrainan kesken on neuvoteltu kaksi Minskin sopimusta, joiden pohjalta Itä-Ukrainan kriisi on ratkaistavissa. Yhdysvallat, väkivaltaisten toimintamallien primus-moottori maailmalla ei ole tukenut tuota rauhanomaista mallia vaan lupaa vuodesta toiseen vallankäyttöön ja väkivaltaan pohjautuvaa aseellista tukeaan Ukrainalle sekä NATO-jäsenyyttä.

Aseteollisuus on Yhdysvaltojen toimintaa ohjaava voima. Euroopan unioni liittyi tähän vuonna 1992 ja aloitti demokratiaksi kutsumansa toimintamallin Jugoslavian hajottamissodalla, jota tuhoa kesti yli 10 vuotta eikä se Kosovon osalta ole vieläkään päättynyt.

Helsingin Sanomat ja Yle toteuttivat myös Jugoslavian hajottamisen yhteydessä puhdasta NATO-propagandaa. Ukrainan sisällissodan yhteydessä tuo propaganda on muuttunut entistä säälittävämmäksi, sillä nykyisen nopean tiedonkulun aikana on saatavilla aineksia myös objektiviseen tieteellisetkin totuuden kriteerit täyttävään tiedonvälitykseen.

Paavo Väyrynen antoi blogissan 15.4.2021 pienen näkökulman Suomen asianosaisuuteen myös Ukrainan kriisissä. Hän kuvasi miten maan hallituksessa käsiteltiin Ukrainan lähentymissopimusta.

"EU:n itäisen kumppanuuden ohjelman aloitteentekijöinä olivat Baltian maat ja Ruotsi. Sen ilmiselvänä tavoitteena oli Venäjä eristäminen ja muiden entisten neuvostotasavaltojen vetäminen EU:n vaikutuspiiriin ja jopa sen jäsenyyteen."

"Itäisen kumppanuuden ohjelman osana EU:n ja Ukrainan välille neuvoteltiin assosiaatiosopimus. Sen synnyttämä sisäinen kiista johti vallankumoukseen ja sisällissotaan."

"Kun itäisen kumppanuuden ohjelmaa käsiteltiin Vanhasen II hallituksen EU-ministerivaliokunnassa ehdotin, että Venäjä olisi otettava mukaan ainakin tarkkailijana.Ulkoministeri Stubbin vastustuksesta huolimatta teimme Matti Vanhasen johdolla ehdottamani päätöksen."

"Ulkoministeri ei kuitenkaan esittänyt meidän kantaamme EU:n ulkoministerineusoston kokouksessa."

"Suomikin on tästä syystä osavastuussa Ukrainan kriisin kärjistymisestä ja maan ajautumisesta sisällissotaan."

Paavo Väyrynen taitaa olla eräs harvoja Suomen poliitikoista, joka on uskaltanut puhua totta Ukrainan vallankaappauksesta.

Suomen hallitus oli valitettavasti myös Jugoslavian kohdalla kouriintuntuvasti asianosainen.Ukrainan kohdalla Suomen hallitus on viime vuosina tyytynyt vaikenemaan siitä mitkä ainekset muodostavat tämän sisällissodan, jossa Yhdysvallat, ei Venäjä, toimii kapellimestarina.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Paavo Väyrynen, presidentti Niinistö, Ukraina, Venäjä, NATO, USA, NATO-propaganda, EU

Miten Suomesta tuli aseparatiisin käskyläinen?

Sunnuntai 21.3.2021 klo 16.48 - Pirkko Turpeinen-Saari

Kuinka Suomi muuttui osaksi pommeilla ja talouspakotteilla operoivaa aseteollisuuden paratiisia?

Mitkä ovat ne askeleet, jotka ovat johtaneet Suomen poliittisen johdon ja median adaptoitumiseen kansainvälisiä lakeja noudattavasta YK:n jäsenvaltiosta Yhdysvaltojen ja sen miehittämän Saksan käskyläiseksi?

Eräs prosessia määrittävä tekijä lienee illuusio demokratiaa edistävästä Euroopan Unionista.

Suomen kansalle välitettiin ajatus lännen onnelasta kunhan vain liityttäisiin Euroopan Unioniin.

Saksan johtaman Euroopan Unionin militaristinen luonne jäi pimentoon. Olin lähellä saada puhemiesneuvoston varoituksen "salaisuuksien kertomisesta" v.1986 kerrottuani eduskunnan täysistunnossa unionin taustaorganisaation, Round Table of Industrialistsin puheenjohtajan kytkeytymisestä Yhdysvaltojen aseteollisuuteen.

Jäsenvaltioksi pyrkivän onkin ensi töikseen jo lähentymissopimuksen ensimmäisissä pykälissä sitouduttava aseelliseen yhteistoimintaan muiden jäsenten kanssa.

Kohta Suomen Euroopan Unioniin liittymisen jälkeen v 1997 tuleva presidenttimme, maan silloisen hallituksen ministeri Sauli Niinistö valittiin EDU:n, Euroopan demokraattisen unionin puheenjohtajaksi. Eräs EDU:n tärkeä päämäärä oli kommunismin kitkeminen Euroopasta.

Itse Saksan liittokansleri Helmut Kohl ehdotti Niinistöä tehtävään. Angela Merkel oli Saksan CDU-puolueen edustajana Kohlin johtamassa hallituksessa naisasioidenministerinä sekä ympäristöministerinä aina Jugoslavian pommituksiin 1999 saakka, jolloin Saksassa valta oli vaihtunut sosialidemokraateille.

Suomen ensimmäinen askel "paratiisiin" eli jäseneksi pommituksin ja talouspakottein mielivaltaisesti toimivaan "läntiseen arvoyhteisöön" tpahtui keväällä 1999. Suomi sai luottotehtävän Saksan ulkoministeriöltä. Sen tuli salata Racakin kylän taisteluiden uhrien kuolinsyyt.

Suomalaiset oikeuslääkärit tunnetun professorin johdolla olivat Jugoslavian pyynnöstä tehneet ruumiinavaukset. Saksan ulkoministeriön liittolaisena olivat Suomen ulkoministeri Tarja Halonen ja presidenttinä Martti Ahtisaari. Käytännön mielipiteiden manipuloinnin ja disinformaation Saksan ulkoministeriön ohjauksessa teki hammaslääkäri Helena Ranta.

Salaaminen antoi Yhdysvaltojen presidentille Bill Clintonille tekosyyn väittää uhrien tulleen teloitetuiksi ja aloittaa demonisoimiensa serbien pommitukset. Varsinainen syy pommituksiin oli Yhdysvaltojen halu rakentaa oma sotilastukikohta Balkanille. Sen ja Saksan miehityksen avulla Yhdysvallat saisi Euroopn sotilaallisen saappaansa alle. Sopivaksi maantieteelliseksi paikaksi havaittiin Serbian maakunta Kosovo.

Välittömästi pommitusten päätyttyä Yhdysvallat alkoi rakentaa laitonta jättimäistä sotilastukikohta Bondsteelia Serbiaan.

Suomen hallituksen ja median tehtävänä oli olla paljastamatta, että ETYJ:n tarkkailijoiden amerikkalainen puheenjohtaja William Walker oli myös CIA:n edustaja, ja että hän oli alusta lähtien sitä mieltä, että Kosovon tulisi kuulua Albaniaan. Tämän hän ilmaisi, kun kiitolliset albaanit paljastivat Racakin kylässä hänen patsaansa v. 2017. Paljastustilaisuudessa oli läsnä väkivaltaisen Drenica-ryhmän mafiapomo Hashim Thaci, joka oli EU:n ja Yhdysvaltojen tukemana valittu Kosovon presidentiksi. Tällä hetkellä hän on kuitenkin joutunut luopumaan presidenttiydestä ja odottaa Haagin Kosovo Specialists Chamber oikeusistuimessa oikeudenkäyntiä kymmenistä sotarikoksista.

Oikeudenkäynnin pitkittyminen johtunee siitä, että monet valtioiden johtajat ovat olleet hänen yhteistyökumppaneitaan ja pelännevät paljastuvansa oikeudenkäynnin aikana, jota kuitenkaan ei voitu lopultakaan estää tapahtumasta.

Myöskään ei saanut paljastaa, että Clinton toimi yhteistyössä paitsi natsi-diasporan myös Osama bin Ladenin kanssa rekrytoiden Lähi-Idästä ja Afganistanista serbien päitä katkovia jihadisteja NATO:n liittolaisiksi ja jalkaväeksi. Kosovon albaanit pystyttivätkin heti sodan päätyttyä patsaan presidentti Clintonille keskelle Kosovon pääkaupunkia Pristinaa. Lisäksi suuri valtatie on nimetty hänen kunniakseen.

Presidentti Obama murhautti Osama bin Ladeniksi olettamansa henkilön Pakistanissa tosiaikaisesti videoituna kansainvälisenä näytelmänä. Välittömästi murhan suoritettuaan hän soitti Bill Clintonille ikäänkuin vahvistaakseen: bin Laden ei pysty enää paljastamaan salaisuuksiamme.

Suomen median rinnalla myös Suomen ulkoministeriön virkamiehet oli tuettu omaksumaan Jugoslavian hajottamisen väline: serbivastainen ajattelutapa.Totta kai virkamiesten on täytynyt tietää totuus Yhdysvalloissa elävän natsi- ja albaanidiasporan merkityksestä sodan rahoittamisessa.Kerron tästä tarkemmin sekä "Lupa olla julma"-kirjassani että "Lahtari, Punikki ja Teurastaja"-teoksessani.

Ensimmäiset vuodet EU:n jäsenenä opettivat, mitä jäsenmaalta edellytetään. Tiedon pimittämistä ja osallistumista kanssarikollisena Yhdysvaltojen ja Saksan hankkeisiin. Ensin tappaminen saattaa tuntua kipeältä, mutta se on kuin rokotus. Se ensin sattuu mutta se tuo vastuskyvyn jonka jälkeen tappamiset ja pakotteet eivät tunnu missään. Näistä teoista saatetaan palkita Nobelin rauhanpalkinnolla.

Seuraavaksi tehtäväksi pommitusten mahdollistamisen jälkeen Yhdysvallat tarjosi presidentti Martti Ahtisaarelle Kosovon tulevaa asemaa suunnittelevan työryhmän puheenjohtajan roolia.

Kosovon albaanien suorittamat pogromit jatkuivat keskeytyksittä. Serbiväestöä ahdisteltiin, koteja tuhottiin, yölliset räjäytykset ja talojen seiniin ampumiset olivat päivittäisiä. Serbit ja muut vähemmistöt haluttiin pelotella pois Kosovosta kuten 10 vuoden ajan jo ennen sotaa oli tapahtunut.

Kymmenen vuoden ajan jatkunut läntinen serbivastainen propaganda vallitsi myös NATO:n eri maista kotoisin olevissa miehitysjoukoissa. Kukaan ei katsonut tarpeelliseski puolustaa serbiväestöä. 150 ortodoksista kirkkoa ja luostaria poltettiin albaanien juhliessa läpi yön ympärillä. Kukaan ei muka huomannut mitään.

YK:n kesäkuussa 1999 pommitusten päättämiseksi vahvistamassa päätöslauselmassa 1244 todettiin Kosovon olevan Serbian maakunta. Siitä saattoi päätellä NATO-miehityksen olevan väliaikainen ja että sen aikana tulisi sopia serbien ja albaanien suhteiden parantamisesta.

Ahtisaaren johtaman työryhmän jäsenten mielestä Ahtisaarella ei ollut muuta tavoitetta kuin Kosovon itsenäisyys. Yhdysvaltojen ja Ahtisaaren mukaan Kosovossa sijaitsevien yritysten yksityistäminen oli ensisijaista.

Kosovon korkeimpana johtajana oli YK:n pääsihteerin erityisedustaja. Ensimmäinen tämän viran haltija oli Bernard Kouchner, Lääkärit ilman rajoja-järjestön perustanut ranskalainen lääkäri.

Lääkärit ilman rajoja sai Jugoslavian pommitusvuonna 1999 Nobelin rauhanpalkinnon. Tämä kunnia ei estänyt Kouchneria henkilökohtaisesti ja agressiivisesti aloittamasta serbiomaisuuden laitonta konfiskointia Kosovossa.

Hän aloitti Kosovossa sijaitevien Serbian valtion, yhteisöllisesti omistettujen ja yksityisten serbiyritysten haltuunoton ilman että omistajat saivat ylittää miehitetyn Kosovon ja Serbian välisen rajan ja tulla paikalle valvomaan mitä omaisuudelle ollaan tekemässä.

Tilanne alkoi muistuttaa toisen maailmansodan aikaa, jolloin serbien vaino oli fasistisen Kroatian julistamana laillista ja serbiomaisuuden konfiskointi samoin. Nyt keskitysleirejä ei serbeille ollut. Sen sijaan serbiasukkaat siirrettiin NATO-sotilaiden "turvaamana" tuhotuista taloistaan kontteihin asumaan, joista asukkaat eivät ympärillä vainoavien albaaninuorten vainon seurauksena uskaltautuneet edes kauppaan. Tilanne on jatkunut samanlaisena jo 20 vuotta.

Yksityistämisprosessiin perustettiin säätiö.

Suomalainen Harri Holkeri oli vuorostaan YK:n pääsihteerin erityisedustajana vuonna 2004. Tuona aikana koettiin yhden viikonlopun aikana pommitusten jälkeisen ajan massivisimmat pogromit, terveyskeskuksia, kouluja, kirjastoja, kirjoja, kirkkoja ja serbitaloja poltettiin. Sekään ei horjuttanut Holkerin, Ahtisaaren, Euroopan Unionin tai NATO:n uskoa entisten mafia-pomojen valtaaman maan itsenäistämiseen. Poliisivoimina toimivat entiset KLA:n taistelijat.

Kahdeksan vuoden työskentelyn jälkeen Ahtisaari yritti saada Kosovon itsenäistymisen hyväksytyksi YK:ssa. YK:n edustajat kävivät arviokäynnillä Kosovossa, mutta samanaikaisten räjäytysten ja pelottelun seurauksena lähtivät paikalta. YK:n turvallisuusneuvosto, niin pysyvät kuin vaihtuvat jäsenet eivät hyväksyneet itsenäistymishanketta.

Epäonnistuttuaan laillisessa itsenäistymishankkeessa Ahtisaari kannusti suoraan toimintaan, joka oli albaaniväestölle tuttua. YK:n alainen eräänlainen Kosovon109 hengen harjoitteluparlamentti äänesti omavaltaisesti Kosovon itsenäiseksi. Yhdysvallat, alueella sijaitsevan sotilastukikohdan haltija, tunnusti Kosovon itsenäisyyden välittömästi. Suomi seurasi perässä.

International Court of Justice totesi siltä kysyttäessä, että kyllähän itsenäisyysjulistuksia saa tehdä, mutta tämänkaltaisen parlamentin päätös on laiton.Sitten ICJ katsoi, että parlamentin jäsenet olivatkin äänestäneet yksityishenkilöinä.

Näin siis YK:n hallinnon alaisessa NATO:n miehittämässä maakunnassa laillisuutta taivuteltiin.USA:n, EU:n ja NATO:n "sopimusvaraisten sääntöjen mukaan" joukko yksityishenkilöitä voi julistaa haluamalleen alueelle, jonka YK on todennut olevan osa Serbiaa, itsenäisyyden.

Vuoden 2008 itsenäisyysjulistuksen jälkeen Ahtisaarelle myönnettiin Nobelin rauhanpalkinto.

Tämän voi sanoa osoittavan, että rokotus on toiminut. Suomi on muuttunut täysin immuuniksi väkivallalle, laitomuudelle ja ihmisoikeusloukkauksille. Nobelin rauhanpalkinto osoittaa kuinka palkittavaa tuo sopeutuminen on.

Kosovon presidentti, entinen Drenica- mafiaryhmän johtaja Hashim Thaci, on vasta nyt 20 vuotta johtavassa asemassa NATO:n jalkaväkenä toimimisen jälkeen haastettu oikeuteen sotarikoksista.Yhdysvallat, EU ja Ahtisaari ovat hänen läheisiä yhteistyökumppaneitaan. Useat todistajat, jotka olisivat voineet todistaa hänen jutussaan, on jo tapettu.

Sveitsiläinen senaattori Dick Marty, joka Euroopan neuvoston toimeksiannosta tutki esimerkiksi Thacin rikoksia, sanoi sen jälkeen kun 10 vuotta oli kulunut hänen raporttinsa luovuttamisesta eikä syytteitä ollut nostettu, että Euroopan johtajat puhuvat ihmisoikeuksista sunnuntaina ja rikkovat niitä maanantaina.

Vuoden 2012 Nobelin rauhanpalkinto myönnettiin Euroopan Unionille, joka "on edistänyt kuusi vuosikymmentä rauhaa, sopua, demokratiaa ja ihmisoikeuksia".Kosovon toimien lisäksi EU:n ansiolistassa olivat Libyan pommitukset, hyökkäys Syyriaan - puhumattakaan kaikista USA:n sotahankkeista, joissa EU on ollut mukana Afganistania unohtamata.

Tuona vuonna USA-NATO-EU sai lottovoiton. Suomen presidentiksi valittiin Sauli Niinistö. 

Suomessa oli jo niin totuttu tärkeiden asioiden salailuun, että presidentin ja puolustusvoimien komentajan ilmoitus NATO:n isäntämaasopimukseen liittymisestä syyyskuussa 2014, eduskunnan ollessa kesälomalla luettiin ilmoituksena päivälehdssä.

Isäntämaasopimusta ei ollut käännetty suomeksi eikä kansaa ollut muutenkaan vaivattu asialla. Tärkeämpää oli se, että presidentti soittaa Yleisradion luonto-ohjelmaan tai vastaa kysymykseen siitä vieläkö hän luistelee rullaluistimilla.

Suomalaiset olivat kokeneet vastaavan yllätyksen vuoden 1940 syyskesällä kun Pohjois-Suomen asukkaat havaitsivat Saksan miehitysjoukkojen marssivan kohti pohjoista.

Isäntämaasopimusta seurasivat tiukassa tahdissa, varsinkin Sipilän hallituksen ja Niinistön yhteistyössä, kymmenet verkot, joilla Suomi sidottiin tiiviiseen sotilaalliseen yhteistyöhön USA:n ja Saksan lisäksi myös muihin NATO-maihin.

Sipilän hallituksen aikana vuodesta 2015 lähtien  varmistettiin tuon kaikessa sodankäynnissä tärkeän propagandan voimistaminen. Valtion turvallisuuskomitean rahoittama tiedonvälitystä ja kustannusalaa yhteistyössä NATO:n hybridikeskuksen kanssa toteuttava Mediapooli otti vastuun tiedottamisesta. 100 toimittajaa ja virkamiestä lähetettiin Yhdysvaltoihin propagandaoppiin.

Pommitusten jälkeen lännen taloudellisen kiristyksen armoille joutuneen Serbian tiedotusvälineet ovat varmuuden vuoksi keskeiseltä osin saksalaisomistuksessa, CIA:n entinen päällikkö omistaa pää TV-kanavan. Suomessa tätä ulkomaista omistusta ei tarvita. NATO luottaa meihin ja propagandakoulutuksen läpikäyneisiin toimittajiin ja virkamiehiin. Tämän toiminnan tehokkuutta CNN amerikkalainen TV-kanava ihaili. Propagandakoulutus suunnataan myös lapsiin, kanava ihasteli.

Media valitsee luotettavasti oikeat poliitikot presidenteiksi ja eduskuntaan.

Ei olekaan ihme, että Suomen ulkopoliittinen johto toistamistaan toistaa ulkopolitiikan perustuvan johonkin "sopimusvaraisiin" sääntöihin, jotka ehkä USA on laatinut. Voidaan siis sopia, että käytetään natseja ja jihadisteja sekä propagandaa taloudellisten tai sotilaallisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Kansainväliset lait ja YK:n periaatteet ovat kuitenkin suurimmalle osalle maapallon maita edelleen sopivia laillisuuden kulmakiviä. Suomi onkin toiminnallaan liukunut pois tästä YK:n jäsenvaltioiden hyväksi katsomasta viitekehyksestä Yhdysvaltojen ja EU:n ikiomaan laillisuuskäsitteeseen, joka muistuttaa poliittista oikeutta.

Meillä vanhemmalla väellä on kokemusta Hitlerin, Göbbelsin, Banderan ja Francon rasismista sekä propagandasta emmekä kaipaa sitä missään muodossa takaisin.

Massiivinen maassamme vallitseva NATO-propaganda ei ole saanut suomalaisia kääntymään NATO:n kannattajiksi. Sen sijaan presidentti Ahtisaari on ilmoittanut muuttavansa Namibiaan, ellei Suomi liity NATOon.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Merkel, Kohl, Ahtisaari, Halonen, Niinistö, aseteollisuus, NATO , EU, palvelukset USA:lle, Nobelin rauhanpalkinto,

Onko Euroopassa kyse natsi-Saksan toisen maailmansodan tappion kostosta?

Perjantai 5.3.2021 klo 13.15 - Pirkko Turpeinen-Saari

Natsi-Saksan tärkeimmät liittolaiset olivat Yhdysvaltojen teollisuuspiirit, jotka rahoittivat Hitlerin aseistamista. Fasistisen Kroatian hallitus ja armeija, katolinen kirkko, Jerusalemin Grand Mufti Bosnian natsi-muslimit liittolaisinaan muodostivat Balkanilla natseja tukevan voiman.

Serbien tuhoamiseen oli 17 keskitysleiriä, joista Jasenovac oli suurin. Kosovon albaanit yhdessä Italian armeijan kanssa sulkivat serbejä keskitysleireille Albaniaan. Unkarin, Romanian, Bulgarian, Puolan ja Suomen hallitukset toimivat natsien käskyläisinä.

Natsi-Saksa pystytti keskitysleirejä eri puolille Eurooppaa. Juutalaiset, kommunistit, serbit, romanit sekä miehitystä eri maissa vastustavat kansalaiset nääntyivät leireillä.

Keskeiset ihmisryhmät ja valtiot, jotka vaikuttivat Hitlerin Saksan häviöön sodassa olivat Neuvostoliitto, Jugoslavian kommunistit ja partisaanit sekä Rooseveltin Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten asevoimat.

Saksa on ollut Yhdysvaltojen sotilaallisesti miehittämä toisesta maailmansodasta lähtien. Presidentti Trumpin mukaan joukkoja on 68 000 henkilöä. Ilman Saksan tukikohtia Yhdysvallat ei pystyisi tuhoamaan haluamiaan kohteita Afrikassa. Yhdysvaltojen armeija ei ole enää Rooseveltin, rauhanmiehen armeija, vaan jatkuvia sotia käyvä ja samojen tahojen armeija, jotka aseistivat Hitleriä.

Presidentti Eisenhowerista lähtien Yhdysvallat on tukenut Espanjan fasisteja, joiden kanssa myös natseja pakoon auttanut katolinen kirkko solmi liiton. Samoin Yhdysvallat on tukenut Ukrainan natseja 1950-luvulta lähtien.

Yhdysvallat hävitti oman maansa kommunistit äärimmäisen vainon avulla 1950-luvun kuluessa ulottaen vainon sodillaan itsenäistymistä ajaviin Aasian maiden kommunisteihin.

Indonesian sotilasvallankaappauksen jälkeen CIA:lle uskolliset kansalaiset tappoivat 1960-luvulla CIA:n nimilistojen mukaisesti miljoona ammattiyhdistysaktiivia ja kommunistiksi epäiltyä kansalaista. Oppenheimerin dokumentit Act of Killing ja Look of Silence kuvaavat tätä erinomaisesti. Edes Hitler ei luultavasti olisi osannut kuvitella onnistuvansa USA:n kaltaisen tuholaistoiminnan aikaansaamisessa.

Neuvostoliitto/Venäjän hajottaminen ja sen toimintakyvyttömäksi saattaminen on osittain Yhdysvaltojen presidentti George H.W. Bushin ansiota. Korruptio, ihmisten elämänedellytykset tuhonneet talousuudistukset, Neuvostoliiton kansallisvarallisuuden ja kultavarantojen ryöstö ovat Bushin ja hänen talousgurujensa toimien seurausta.

Oligarkkijoukko, joka sai ryöstettyä osan kansallisvarallisuudesta ja toimitettua sen ulkomaisiin pankkeihin, toimii nyt "lännen" rinnalla pyrkien destabiloimaan Venäjää ulkoa- ja sisältäpäin. 

DDR:n valtion, joka oli lopulta voittajavaltioiden piirissä, katoaminen Saksojen yhdistyessä loi edellytykset revanssille ja kostolle hävitystä sodasta.

Euroopan unionin perustaminen aseteollisuutta tukevan Round Table of Industrialists järjestön kaavailujen pohjalta tapahtui yksi yhteen RTI:n pöytäkirjojen kanssa. Se mitä RTI oli päättänyt Euroopan kehityksestä tuli myös EU:n perustaviin asiakirjoihin.

Perustavassa kokouksessa Maastrichtissa liittokansleri Helmut Kohl ehdotti vastahankaisille jäsenehdokkaille Kroatian itsenäisyyden tunnustamista tietäen, että se olisi Jugoslavian perustuslain vastaista ja merkitsisi sota Jugoslavian liittovaltiota vastaan. Päätös oli yön painostuksen jälkeen yksimielinen.

Yhdysvaltojen kongressi oli jo aikaisemmin päättänyt, irtisanottuaan Jugoslavian kaikki lainat, minkälaiset vaalit ja millaisin tuloksin osavaltioiden tulisi järjestää vaalinsa. Liittovaltio ei saisi järjestää vaaleja lainkaan! Jos valituksi tulisi Yhdysvaltojen haluamat puolueet, kukin osavaltio voisi anoa erikseen itselleen lainoja.

Liittovaltiossa enemmistö oli holokaustin uhreilla serbeillä, jotka vastustivat liittovaltion hajottamista.

Kroatia sai Yhdysvaltojen toivoman holokaustin kieltäjän Franjo Tudjmanin presidentiksi. Bosniaan tuli vuorostaan toiselta sijalta valittu, toisen maailmansodan aikana natsi-armeijaan muslimeja henkilökohtaisesti värvännyt Alija Iztbegovic. Tämä oli laatinut vuonna 1970 Islamilaisen julistuksen, jonka mukaan paras serbi on kuollut serbi. Hän tavoitteli Bosniaan islamilaista kalifaattia, jossa elämä ja lainsäädäntö olisi islaminuskolle alisteista.

Kroatia sääti rasistisen perustuslain, jossa serbit joutuivat vähemmistöasemaan. Saksa, Helmut Kohlin johdolla alkoi aseistaa Itä-Saksan ylijäämä asevarastoista kroaatteja taisteluun Jugoslavian liittoarmeijaa vastaan.

Taistelujen alettua toisen maailmansodan holokaustin uhrien serbien demonisointi kiihtyi ja Kroatiassa myös juutalaisia muistomerkkejä häväistiin. Kroaatit alkoivat kantaa samanlaisia univormuja kuin toisen maailmansodan aikana, jolloin serbit oli laillisesti lupa hävittää ja heidän omaisuutensa konfiskoida.

Saksan kristillisdemokraattinen puolue oli EDU:n Euroopan demokraattisen unionin jäsen. Unionin tärkeimpiä tavoitteita oli Sauli Niinistön (Lähde Niinistön kirja "Viiden vuoden yksinäisyys", 2005)mukaan kommunismin kitkeminen Euroopasta. Kohlin tukemana Sauli Niinistö valittiin järjestön puheenjohtajaksi vuonna 1997, jolloin Bosnian sota oli päättynyt mutta Kosovon sota vasta valmisteilla.

Jugoslavian liittovaltio oli liittoutumaton sosialistinen YK:n perustajajäsen, jonka jokainen itseään kunnioittava valtiomies, oli hän sitten kroaatti, sloveeni, serbi tai albaani, oli kommunisti. Liittovaltio oli kansantulolla mitattuna 24. sijalla kansainvälisessä vertailussa. Työläiset osallistuivat yritysten hallintoon ja saivat osuutensa myös tuotoista. Maa oli matkustamiselle avoin, suosittu turisti-kohde ja kävi kauppaa niin idän kuin lännen kanssa.

Nyt siis kitkeminen alkoi Jugoslavian alueella. Serbit olivat liittovaltiossa enemmistönä, mutta asuivat hajallaan eri osavaltioissa. Ainoastaan Serbiassa serbit olivat luonnollisesti enemmistössä ja Serbia oli myös ainoa osavaltio, jossa sodan alettua kaikki etniset ryhmät olivat tasa-arvoisia. Siitä huolimatta läntinen propaganda leimasi serbit hitlereiksi. Serbien mielestä sota ei voi korvata neuvotteluja. Perustuslain mukaan Kroatia olisi voinut irrottautua Jugoslaviasta neuvottelemalla.

Kohl halusi sotaa. Jugoslavia/Serbialle asetettiin keinotekoisin perustein totaaliset talouspakotteet 10 vuodeksi, sodan voiman vahvistamiseksi.

Jugoslavian partisaanit sekä Jugoslavian ja kaikkien Euroopan maiden edistykselliset voimat olivat Hitlerin natsi-Saksaa vastaan. Helmut Kohl sai koulutuksen Hitlerin armeijaan, mutta ei ehtinyt sotaan ikänsä puolesta. Angela Merkel oli hänen hallituksensa jäsen ja osallistui Jugoslavian hajottamiseen Kohlin rinnalla, Kohlin ollessa hänen oppi-isänsä.

Heti sodan alettua Saksan ulkoministeriksi valittu Klaus Kinkel, entinen ulkomaisen tiedustelunpäällikkö, sekä Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton päättivät v. 1992 ehdottaa ICTY:n Jugoslavia-tribunaalin perustamista tutkimaan ja tuomitsemaan serbin rikoksia Jugoslavian hajottamissodassa.

Valokeilan kohdistaminen negatiivisessa mielessä ihmisryhmään, jonka isät ja äidit olivat kuolleet natsien keskitysleireissä oli uskomaton mediatemppu.

Kohlin tavoite kommunismin kitkemisestä Euroopassa ei liene ollut ainoa syy tuhota Jugoslavia. Talouden infrastruktuurin haltuunotto oli varmaan myös painava syy paitsi Saksalle, myös Yhdysvalloille. Saksalle siksi, että Saksojen yhdistyminen oli taloudellisesti valtava taakka.

Yhteistyö Saksan miehittäjän Yhdysvaltojen kanssa oli oleellista. Yhdysvallat tavoitteli sotilastukikohtaa Serbiaan. Yhteistyökumppaneita olivat Osama bin Laden, albaani- ja natsidiaspora Yhdysvalloissa ja Kanadassa sekä koko länsimedia. Yhdysvaltojen eläkkeelläolevat kenraalit toimivat sotapäällikköinä, muslimit, kroaatit ja albaaniterroristit NATO:n jälkaväkenä. ETYJ:n yhdysvaltalaiset sotilaat olivat samalla CIA;n palkkalistoilla työskennellessään Kosovossa.

Muslimien ja kroaattien provokaatioiden pohjalta NATO pommitti serbijoukkoja muutamaa tuntia provokaatioiden jälkeen, jolloin tapahtuman luonne ei ehtinyt selvitä. Bosniassa Izetbegovic toimi pommitusten tilaajana.

Saksa koulutti aseisti ja puki albaaniterroristit vuoden 1998-1999 aikna. Saksan avulla Yhdysvallat sai aikaan Kosovon NATO-miehityksen, jonka alkaessa se alkoi rakentaa laitonta jättimäistä sotilastukikohtaa Bondsteeliä Serbian alueelle Kosovoon. Siellä olevat joukot yhdistettynä Saksaan sijoitettuihin miehitysjoukkoihin tekevät Yhdysvalloille mahdolliseksi hallita koko Länsi-Eurooppaa.

Liittoutumalla Kosovon ja Albanian mafian kanssa Yhdysvllat hallitsee myös elin- ja huumekauppaa. Onhan Länsi-Balkan Afganistanista tuotavien huumeiden kuljetusreittien risteyskohta.

Jugoslavian pommitusten alla Saksan liittokansleriksi oli vaihtunut sosialidemokraatti Gerhard Schröder, rehellisemmän Oscar Lafontainen vetäydyttyä. Saksa pidättäytyi - hygieniasyistä- pommittamasta toisen maailmansodan pommituksen vuosipäivänä, jona v. 1941 natsi-Saksa pommitti Belgradia niin, että 17000 ihmistä kuoli kaupungisa yhden päivän aikana.

Mitä näiden ihmisten mielessä liikkui ja liikkuu?

Nyt Jugoslavia oli saatu tuhottua lähes kivikaudelle. Kansantuotteella mitattuna uudet itsenäiset valtiot, osa NATO-jäseniä, ovat noin sijoilla 84 -113 maailmantilastoissa. Natsihenkisyys, terrori  ja laittomuus vallitsee Kosovossa, Kroatiassa ja Bosniassa. Kommunismi on saatu kitkettyä ja korvattua natseilla.

Sama Ukrainassa. Yhdysvaltojen ja monien EU-maiden organisoiman väkivaltaisen vallankaappauksen jälkeen v. 2014, Ukraina on aloittanut "terrorisminvastaisen" sodan omia kansalaisiaan vastaan Itä-Ukrainassa. Natsien suorittamat murhat ja murhapoltot ovat tutkimatta ja rankaisematta.

Kommunistinen puolue on kielletty. Juutalaisia ahdistellaan. Harva uskaltaa puhua venäjää julkisellapaikalla, vaikka koko itäisen Ukrainan kulttuuri on sama kuin Venäjällä.Natsien soihtukulkueet muistuttavat natsiajasta. Natsiajan sankareiden patsaita pystytetään ja katujen nimiä muutetaan heidän kunniakseen.

Baltiassa venäjänkieliseltä väestöltä puuttuvat kansalaisoikeudet - EU ummistaa silmänsä. Euroopan unionin NATO-maat ja -liittolaiset puuttuvat itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin. Ukrainan jälkeen Valko-Venäjä on joutunut kokemaan destabiloivia läntisellä rahoituksella kustannettuja mielenosoituksia.

Hitlerin valtakaudella Saksaa myötäleviä kansalaispiirejä oli lähes jokaisessa Saksan miehittämässä tai sen liittolaismaassa. Nämä ihmisryhmät vaipuivat rauhan tultua pimentoon noustakseen kylmän sodan päätyttyä ja Neuvostoliitto/Venäjän roolin heikennyttyä jälleen esille. Kaikkialla, myös Suomessa, fasistisina lakkautetut järjestöt nousivat kuin sienet sateella.

Jugoslavia on kadonnut merkittävänä natsismin ja fasismin vastaisena voimana Euroopassa. Varsinkin EU-puheenjohtajakaudellaan Saksa yhdessä miehittäjänsä Yhdysvaltojen kanssa on suunnannut destabiloivia toimenpiteitään Venäjää kohtaan. Vuonna 2000 Brtislavassa pitämässään kokouksessa USA:n ulkoministeriö ilmoitti luopuvansa noudattamasta kansainvälisiä lakeja, elleivät ne ole sopusoinnussa omien tavotteiden kanssa.

Euroopan unioni ei enää osallistu YK:n natsismia ja fasismia vastustavaan julkilausumaan. Siten EU irtisanoutuu natsismin ja fasismin tuomittavuudesta. EU-maat kokevat voivansa tukeutua natseihinja jihadisteihin materiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi kuten Hitler aikoinaan, minkä Jugoslavian tapahtumat osoittavat. Mitään olellista eroa Hitlerin toimintatapoihin ei näytä olevan.

Toisen maailmansodan suurin uhrein voittaneen Neuvostoliiton seuraajavaltio Venäjä on jälleen Saksan ja sen natsismiin myönteisesti tai yhdentekevästi suhtautuvien EU-liittolaisten tärkein vihan ja vastustuksen kohde. Onko EU-maiden kitkettävien kohteiden joukossa ortodoksisen/etnisesti tasa-arvoisen Jugoslavian jälkeen ortodoksinen/monikulttuurinen Venäjä.

Eurooppa on muuttunut. Saksassa on viritelty AfD -puolueen asettamista tarkkailuun. Edellisen perusteella ja Jugoslaviasta ja Ukrainasta saatavien esimerkkien valossa ajattelisin pikemminkin, että Euroopan unioni ja Saksan hallitus tulisi asettaa tarkkailuun juridisen oikeuskäytännön korvaamisesta poliittisella oikeudella.

Kansainvälisiä lakeja ja käytäntöjä itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin puuttumattomuudesta ei tulisi rikkoa vaikka ahneus rikkauksien hyödyntämiseksi ja sotilatukikohtien rakentamiseksi olisi kuinka houkuttelevaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: EDU, Niinistö, Kohl, Merkel, AfD, poliittinen oikeus, Ukraina, Jugoslavia, Hitlerin Saksan revanssi, natsismi Euroopassa, USA natsismin tukijana, Saksan sotilaallinen miehitys,

Ukrainan vallankaappaus 2014 ja Krim

Sunnuntai 21.2.2021 klo 14.08 - Pirkko Turpeinen-Saari

EU:n ja Venäjän huonojen suhteiden sanotaan valtamediassa ja poliitikkojemme lausunnoissa alkaneen, kun Venäjä valtasi Krimin ja aloitti Itä-Ukrainan sodan.

Vaikka tiedän, että valtamedian propaganda on päivittäistä ja toistuu politiikan uutisista urheiluun ja ruokaresepteihin, haluan kylvää totuuden siemeniä niille, joiden elämässä totuus ja moraali ovat vielä arvossa.

Marraskuusta 2013 maaliskuuhun 2014 jatkuneet väkivaltaiset mielenosoitukset Ukrainassa ajoivat laillisesti vaaleilla valitun presidentti Janukovicin maasta. Mielenosoittajat valitsivat johtoon omasta joukostaan eduskunnan, presidentin ja hallituksen jäsenet.

Vallankaappaushallitus julisti itä-ukrainalaisille terrorisminvastaisen sodan, ei Venäjä. Itä- Ukrainan väestö tuki laillista hallitusta ja sen takana Radassa (eduskunnassa) enemmistönä olevia puolueita. Näiden puolueiden jäseniä ajettiin ulos väkivallan uhalla.

Väivalta, terrori, fasistien soihtukulkueet, kidnappaukset, kidutukset ja murhapoltot olivat arkipäivää tässä USA:n ja EU:n tukemassa prosessissa.

Helmikuun 19. päivänä – kaksi vuorokautta ennen laittoman hallituksen valtaantuloa – bussilasteittain Krimiltä kotoisin olevia matkustajia oli palaamassa laillista hallitusta tukevasta mielenosoituksesta Kiovasta takaisin Krimille.

Korsun-Shevchenkovskyn kaupungin lähellä busseja kohtaan ammuttiin ja ne pysäytettiin tiesuluille, joilla liehuivat Svoboda-puolueen ja Udar-puolueen liput. Matkustajat, niin miehet kuin naisetkin, vedettiin ulos ja pantiin kulkemaan pitkin militanttien muodostamaa kujaa. Militantit hakkasivat matkustajia nuijilla ja lapioilla. Sen jälkeen heidät kaadettiin kasaan tienvarrelle, kasteltiin bensiinillä ja uhattiin sytyttää tuleen. Silminnäkijöiden mukaan  pidättäjien joukosta huudettiin: "Odottakaa vain, tulemme Krimille ja saamme teidät kiinni. Me puukotamme ja ammumme teidät eli ne, joita emme vielä ole lopettaneet tai ampuneet."

Sen jälkeen krimiläiset pakotettiin riisumaan kenkänsä "toimitettaviksi Maidanin sotureille". Heitä ajettiin ympäri busseja kuin karjaa ja pakotettiin keräämään rikottujen bussinikkunoien sirpaleita. Nöyryytys ja alistaminen jatkui tuntikausia. Osa kuoli. Useimmat bussit poltettiin. Paikalle saapuneet poliisit päättivät olla puuttumatta asioihin.

Tämä tapaus on vain yksi sadoista. Odessan ammattiyhdistysten talon sisällä olevien ihmisten polttaminen elävältä toukokuussa oli osoitus siitä, kuinka natsistinen mielivalta rehotti Obaman Yhdysvaltojen tukeman vallankaappauksen jälkeisessä Ukrainassa. Ketään ole saatettu vastuuseen.

Yhdysvallat ja EU ovat synnyttäneet kaksi pahimman luokan mafia/natsi-valtiota Eurooppaan,  Kosovon ja Ukrainan. Järjestelmällinen väkivalta, terroristinen vähemmistöjen sortaminen ja ihmisoikeusloukkaukset ja laittomuus ovat näissä arkipäivää.

Päivästä toiseen jatkuva USA/EU/NATO-propaganda vaikenee tosiasioista ja projisoi ongelmat Venäjän syyksi. Venäjä esti NATO:a ottamasta haltuun natsismin vastaisen taistelun helmen, Venäjän Sevastopolin sotilastukikohdan Krimillä. Samoin Venäjä esti krimiläisiä uhkaavan verilöylyn. Kosovoa se ei pystynyt Jeltsinin heikkouden johdosta pelastamaan.

Venäjä on presidentti Putinin aikana muodostunut esteeksi USA/EU:n globaalille mielivallalle, sotilastukikohdille ja taloudellisen ja sotilaallisen vallan väärinkäytölle. 

Lännen hirmuvallan naamiointi "demokratia-puheella" ei enää täysin toimi.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ukrainan vallankaappaus, Krim, USA, Obama, ihmisoikeusrikkomukset ja kidutukset

Miksi Venäjän on syytä kritisoida Angela Merkeliä

Keskiviikko 17.2.2021 klo 13.35 - Pirkko Turpeinen-Saari

Miksi Venäjä on turhautunut EU:hun ja myös syksyllä EU:n puheenjohtajamaana olleen Saksan liittokansleriin Angela Merkeliin?

Saksa ei ole itsenäinen maa eikä Euroopan unioni tietenkään missään mielessä itsenäinen toimija.

Saksa on toisesta maailmasodasta lähtien ollut Yhdysvaltojen armeijan miehittämä. Presidentti Trumpin ilmoituksen mukaan maassa on edelleen 68 000 yhdysvaltalaista sotilasta. Saksan ulko- ja puolustuspolitiikka ei voi olla Yhdysvalloista riippumatonta.

1950-luvusta lähtien Yhdysvallat on tukenut natseja ja fasisteja Ukrainassa ja Epanjassa. Tämä siksi, että ennen toista maailmansotaa Hitleriä aseistaneiden teollisuusmiesten valta on siirtynyt USA:n hallitusvallaksi, mitä se vielä 1940-luvulla ei ollut.

Katolisen kirkon avulla Saksasta paenneet natsit saivat töitä mm Yhdysvalloista, erityisesti CIA:sta.

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu CIA alkoi myös käyttää hankkeissaan natsien kanssa yhteistyötä tehnyttä muslimiveljeskuntaa. Muslimiveljeskunnalla on laajaa toimintaa Saksassa.

Saksan katolisen kristillisdemokraattisen puolueen johtaja ja liittokansleri Helmut Kohl oli Angela Merkelin suojelija ja oppi-isä. Angela Merkel pääsi heti Saksojen yhdistymisen jälkeen liittopäiville ja ministeriksi Kohlin hallitukseen.

Merkel oli hallituksessa, kun Kohl lähti Yhdysvaltojen kanssa ajamaan Jugoslavian haltuunottoa. Euroopan unionin perustava kokous aloitti sodan Jugoslavian liittovaltiota vastaan julistamalla Kroatian itsenäiseksi, kuten edellisessä blogissani kuvaan.

Vaikka Merkel ei ollut Jugoslavian pommitukset aloittaneessa Schröderin hallituksessa, hän ei voinut olla tietämätön Saksan ja Suomen ulkoministeriöiden salaamista oikeuslääkäreiden tutkimustuloksista.Tämän salauksen ansiosta laittomat NATO-pommitukset aloitettiin liittoutumatonta valtiota vastaan.

Jo ennen Merkelin valtaantuloa saksalaisen tutkimuslaitoksen johtaja Volker Perthes ja USA:n Libanonin suurlähettiläs Jeffrey Feldman laativat suunnitelman Syyrian hallituksen vaihtamiseksi sekulaarisesta sosialistisesta hallinnosta muslimiveljeskunnan valtaan.

Merkel tuli liittokansleriksi 2005 ja Perthes/Feldman -suunnitelma esitettiin v. 2008 Bilderberg ryhmässä, jossa presidentti Obama oli jo paikalla. Syyrian vallankaappauksessa v. 2011 oli mukana useita EU-maita Yhdysvaltojen rinnalla. Yhteenliittymä käytti kouluttamiaan jihadisteja jalkaväkenään. Syyrian hallituksen vastainen propaganda oli tärkeänä aseena. Samoin sodan suunnittelijoiden nostaminen korkeisiin YK:n virkoihin.

Ukrainan väkivaltainen vallankaappaus v. 2014 tapahtui Merkelin hallinnon alaisuudessa ja yhteistyössä koko Yhdysvaltojen ulkopoliittisen arsenaalin kanssa. Yhdysvallat julisti käyttäneensä 5 miljardia dollaria Ukrainan destabiloimiseen.

Neuvottelussa laillisesti vaaleilla valitun presidentti Janukovitsin ja mielenosoittajien välillä Ranskan, Saksan ja Puolan ulkoministerit toimivat takuumiehinä. Sovittiin mielenosoitusten lopettamisesta ja seuraavien vaalien aikastamisesta saman vuoden marraskuulle. Mielenosoitusten johtajat, joista kukin oli eri EU-maiden ja USA:n rahoittamia (Klitscko saksalaisen Kondrad Adenauerin säätiön, muistaakseni) ilmoittivat seuraavana päivänä, että mielenosoittajajoukot eivät suostu sopimuksen noudattamiseen.

Natsien johtamat pogromit alkoivat ympäri maata. Rada, kansanedustajisto tyhjennettiin "ei toivottavista" edustajista. Vallankaappaushallitus aloitti "terrorisminvastaisen sodan" Itä-Ukrainaa, oman maansa kansalaisia kohtaan, jotka eivät hyväksyneet kaapparihallitusta ja natsien väkivaltaa.

Mitä tekivät Saksa, Ranska ja Puola? Hallitus muodostettiin pääasiassa ulkomaiden kansalaisista: yhdysvaltalainen valtiovarainministeri, georgialainen ja liettualainen ministeri –  perustuslainvastaiset hallituksen jäsenet saivat toimia. Eräänlaisena presidentti Obaman suurvisiirinä toimi varapresidentti Biden. Hän ilmoitti v. 2014 puhuneensa enemmän Yhdysvaltojen tukeman vallankaappausjohtajan Jatsenjukin kuin vaimonsa kanssa.

Laittomuuden ja väkivallan vallitessa maassa Venäjä pelasti Krimin asukkaat turvaan autonomian turvin. Autonominen Krim julistautui itsenäiseksi vaalien jälkeen ja anoi sittten liittymistä takaisin Venäjään, johon se on kuulunut aikaisemmin.

Angela Merkel on ollut vallassa kaikkien 2005 - 2021 konfliktien aikana.

Hän osallistui Minskin sopimuksen neuvotteluihin, jossa sovittiin askelmerkit Itä-Ukrainan tilanteen ratkaisemiseksi. Hän ei kuitenkaan ole käyttänyt arvovaltaansa Ukrainaan päin, jotta askelmerkkejä aloitettaisiin toimeenpanemaan.

Ranskan presidentti Hollande, joka oli laatimassa Minskin sopimusta ei ole enää vallassa eikä presidentti Macron ole osoittanut kykyä sopimuksen toimeenpanon tukemiseen.

Päinvastoin rasistiset asenteet ovat Ukrainassa koventuneet.

Saksan miehittäjämaa Yhdysvallat on presidentti Obaman suulla ilmoittanut, että se tekee kaikkensa Venäjän vahingoittamiseksi taloudellisesti sekä lopettaa puhumisen presidentti Putinin kanssa. Yhdysvaltojen kongressi on julistanut että maan presidentti voi ryhtyä sotaan Venäjää vastaan tarvitsematta kääntyä kongressin puoleen.

Liittokansleri Merkel on seurannut aivan läheltä Jugoslavian hajottamisesta ja sosialististen maiden ryöstöstä lähtien niin Syyrian kuin Ukrainan kriisit – ja viimeisimpänä "myrkytyskriisit". Toisin sanoen hän tietää mitä on tapahtunut. Siitä huolimatta hän ei ota vastuuta Saksan osuudesta kriisien kytemiseen ja siihen, että vastuuta sovituista ratkaisuista ei oteta.

Viimeisimmässä Navalny-kriisissä Charite-sairaalan lääkäreiden laboratoriotulokset eivät vastaa poliittisia Saksan armeijan laboratorion väitteitä novitsokista. Väitteet vaikuttavat poliittisilta samalla tavoin kuin suomalaisten oikeuslääkäreiden tutkimustulosten salaaminen oli poliittista ja mahdollisti pommitusten aloittamisen.

Liittokansleri Merkel kävi henkilökohtaisesti sairaalassa tapaamassa Navalnya, mutta kieltäytyi antamasta sairaalan tutkimustuloksia Venäjälle. Samalla hän vaati Venäjää tutkimaan rikosta, jota Venäjä ei ollut löytänyt omissa tutkimuksissaan eikä voinut tutkia, kun ei tiennyt mitä pitäisi tutkia. Merkelin mukaan kieltäytyminen johtui siitä, että Navalny ei halunnut antaa tietoja.

Liittokansleri Merkelin käyttäytyminen ei ole uskottavan valtiojohtajan käyttäytymistä. Hän ikäänkuin toimi presidentti Putinin ala-arvoista tyyliä harrastavan kriitikon liittolaisena - ellei aivan neuvonantajana.

Lisäksi potilas käytti runsaan toipumisaikansa yhdysvaltalaisen ja berliiniläisen tuotantoryhmän kanssa laatiakseen propaganda/valevideon "Putinin palatsi" Swartzwaldilaisessa lomahotellissa ja sen lähellä olevassa studiossa.

Miksi Merkel käyttäytyy näin?

Venäjä on itsenäinen maa. Se ei ole kenenkään miehittämä ja se voi katsoa todellisuutta silmiin. Se on voittanut natsi-Saksan armeijan hyökkäyksen uhraamalla 25 miljoonaa asukastaan. Nyt natsismi, fasismi ja jihadismi ovat nousussa. Venäjän johdolla maailma toimii edelleen natsismia, fasismia vastaan, joita elementtejä USA liittolaisineen käyttää pyrkiessään ryöstämän yhä uusia alueita luonnonvaroineen.

YK:n natsismin ja fasismin vastaisen päätöslauselman äänestys osoitti mihin Venäjä, EU ja USA asemoituvat. Yhdysvallat ja Ukraina asettuivat päätöslauselmaa vastaan, siis joko kannattavat tai suhtautuvat välinpitämättömästi natsismiin ja fasismiin. EU-maat yhtenä joukkona pidättäytyivät äänestämästä, eli kukin maa saa vaalia tai olla vaalimatta natsiperintöään haluamallaan tavalla. Venäjä ja maailman maiden enemmistö äänestivät fasismin- ja natsisminvastaisen taistelun eli demokratian puolesta.

Angela Merkel ja EU-puheenjohtajamaa Saksan johdolla koko EU siis pidättäytyi natsismin vastaisen päätöslauselman tukemisesta. Tähän olemme natsi-Saksan aikakaudesta päätyneet.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Venäjä, Angela Merkel, EU-Venäjä-suhteet, Ukraina, Navalnyn "myrkytys"

Kansanmurha keskellä EUta ja miten se tehdään

Lauantai 13.2.2021 klo 15.40 - Pirkko Turpeinen-Saari

Saksan liittokansleri kutsuu hajotettavaksi sovitun liittovaltion kahden valtion edustajat puheilleen. Hän lupaa aseita Itä-Saksan vanhoista asevarastoista sotaan hajotettavan liittovaltion armeijaa vastaan.

Yhdysvaltojen kongressi on tahollaan määrännyt hajotettavan liittovaltion kaikki lainat irtisanottaviksi yhdessä yössä. Samoin tekee IMF.

Yhdysvaltojen kongressi määrää millaiset vaalit liittovaltion osavaltioissa on järjestettävä ja minkälaiset tulokset vaaleissa on saatava. Liittovaltio itsessään ei saa Yhdysvaltojen kongressin päätöksellä järjestää vaaleja.

CIA saa käyttöönsä, entisen virkailijan mukaan, miljoonia dollareita liittovaltion eri kansanryhmien välisten ristiriitojen kärjistämiseen. Olivathan liittovaltion kansanryhmistä kroaatit fasisteja, jotka suorittivat taisteluissaan ja keskitysleireissään yhdessä katolisten pappien kanssa serbien ja juutalaisten kansanmurhan 1941-45.

Bosnian muslimit ja Kosovon albaanit vuorostaan olivat liittoutuneet natsi-Saksan kanssa suorittamaan serbien kansanmurhaa.

Nyt liittokansleri ja Yhdysvaltojen kongressi saavatkin vaaleissa toivomansa tuloksen.

Kroatia säätää välittömästi rasistisen perustuslain, jossa monilla Kroatian alueilla enemmistönä olevat serbit siirretään toisen luokan kansalaisiksi.

Kroatia julistetaan ”kroaattien maaksi”. Presidentiksi tulee holokaustin kieltäjä. Serbit tulevat henkilötunnuksen numeroiden mukaan tunnistettaviksi. Serbiomaisuuden konfiskointi tulee yhä laillisemmaksi.

Kroatian presidentti Tudjman jakaa Itä-Saksan ylijäämävarastoista saamansa aseet kokoamilleen asejoukoille ja antaa näille poliisin merkit, jolloin aseen hallussapidosta tulee laillista.

Bosniassa presidentiksi valitaan Alija Izetbegovic, joka toisen maailmansodan aikana värväsi Bosnian muslimeja natsi- armeijaan. Hän kirjoitti 1970 Islamilaisen julistuksen, jossa ”paras serbi on kuollut serbi”.

Yhdysvaltojen ja Saksan suorittaman liittovaltion hajottamisprosessin alkaessa Islamilaisesta julistuksesta otetaan uusia painoksia.

Izetbegovic ei voita vaaleja, mutta mystisellä tavalla hänestä tulee NATO:lle palveluksia suorittava USA:n ja Saksan valtuuttama johtaja, joka yhdessä Osama bin Ladenin ja Bill Clintonin aseistuksella sekä rahoituksella suorittaa holokaustin Bosnian osuuden.

USA:n ja Saksan tavoite Jugoslavian liittovaltion hajottamiseksi onnistuu vain demonisoimalla serbit, jotka olivat liittovaltiossa enemmistönä. Kaikissa muissa osavaltioissa paitsi Serbiassa serbit ovat vähemmistönä. Liittovaltion hajottamista vastustavien serbien ääni asioissa tuli vaientaa tekemällä liittovaltion tason vaalit mahdottomiksi taloudellisen kiristyksen avulla.

Ainoastaan Serbiassa kaikki etniset ryhmät ovat tasa-arvoisia. Kroatia tavoittelee uutta fasismia ja Bosnia muslimi -kalifaattia.

***

Euroopan unioni perusttiin palvelemaan teollisuusyrittäjien Round Table of Industrialist’s -järjestön tavoitteita. EU tulee palvelemaan erityisesti aseteollisuutta ja sitä palvelevaa NATO:a mutta runsaalla demokratiakuorrutuksella.

EU:n perustavassa kokouksessa Maastrichtissa liittokansleri vaatii tulevia jäsenmaita tunnustamaan rasistisen Kroatian itsenäisyyden, vaikka kroaateilla on vallassaan ainoastaan 1/3 osa maaperästä. Itsenäiseksi julistaminen merkitsee sotaa liittovaltiota vastaan.

EU-maat tunnustavat  yön neuvottelujen jälkeen Kroatian itsenäisyyden.

Kroaatit aloittavat liittovaltion armeijan parakkien saartamisen, katkaisevat veden ja sähköt, Slovenia ottaa kansainvälisen liittovaltion ulkorajan oman valtionsa hallintaan, samoin verot ja tullimaksut.

Liittovaltio Jugoslavian hajottaminen ja Saksan ja Yhdysvaltojen tavoittelema alueen sotilaallinen ja taloudellinen hallinta edellyttää kansainvälisiä lakeja ja omaa perustuslakiaan kunnioittavien serbien demonisointia. Holokaustin uhreja ja heidän johtajiaan aletaan koko valtamedian voimalla kutsumaan hitlereiksi.

Kroatian asejoukot tunkeutuvat Bosnian puolelle, mutta USA, Saksa ja NATO-maat saavat YK:n asettamaan talouspakotteet ainoastaan Jugoslavialle/serbeille. Kymmenen vuoden talouspakotteet ja kauppasaarto toimivat holokaustin menetelminä. Syöpäpotilaat kuolevat ilman kipulääkkeitä ja diabeetikot ilman insuliinia.

Yhdysvallat kieltää valtamediaa kirjoittamasta natsi-muslimien jälkeläisten hyökkäyksistä serbikyliin, joissa talot poltetaan, karja varastetaan ja ihmiset tapetaan. Fasistisen Kroatian ja heidän muslimi- liittolaistensa biologiset jälkeläiset suorittavat kesken jääneen holokaustin Bosnian osuuden loppuun.

Kroatiassa YK:n suojelemat Krajinan 250 000 serbiasukasta ajetaan keskiajalta peräisin olevilta asuinsijoiltaan tykkitulen ja pommitusten ajamina YK-sotilaiden levitellessä käsiään. Tuhansia tapetaan. USA:n entinen puolustusministeri Mattis kuvaa tätä Operaatio Myrskyä, maailman hienoimmaksi taisteluksi sitten toisen maailmansodan.

***

Keskustelen Slovenian entisen ulkoministerin kanssa Krajinasta. Hän sanoo serbien kokeneen kansanmurhan.

Presidentti Clintonin tilaama ”Srebrenican kansanmurha” ehtona Bosnian serbien NATO-pommitusten aloittamiselle suoritetaan 2 vuotta tilauksen jälkeen propagandassa, kun sitä ei voida todistaa käytännössä.

1400 a taistelussa Srebrenican ja Tuzlan välillä kaatuneesta ruumiista ei parhaalla tahdollakaan saa 8000:aa tapettua muslimimiestä ja -poikaa. Kansanmurha Srebrenican alueella kohdistuu serbeihin, ei muslimeihin.

***

Bosniasta Saksa ja Yhdysvallat NATO-liittolaisineen siirtyvät Kosovon valtaamiseen. 

Albaani-terroristit tukevat albaanijohdon tavoitetta etnisesti puhtaan albaani-Kosovon muodostamisesta. Demokraattiset tasaveroiset oikeudet etnisten ryhmien välillä eivät heitä kiinnosta.

Suora toiminta: vaaliboikotti, terroriteot, kieltäytyminen työskentelemästä valtion viroissa jatkuvat lähes 10 vuoden ajan. Terrori serbejä kohtaan muistuttaa toisen maailmansodan aikaa, jolloin albaanit liittoutuivat natsi-Saksan ja fasistisen Kroatian kanssa rahdaten ortodoksisia serbejä keskitysleireille.

Yhdysvallat tukee CIA:n avulla Albanian puolella harjoittelevia terroristeja. Bilderberg-ryhmä antaa suopean nyökkäyksen Serbian hajottamiselle ja USA:n sotilastukikohdan rakentamiselle Kosovoon. Saksa kouluttaa terroristeja ja rahoittaa asepukuja myöten.

Yhdysvallat valitsee liittolaisekseen kaikkein julmimmat terroristit, Drenica-ryhmän mafiajohtajat, jotka ovat myös Europolin etsittyjen listalla. Paitsi USA:n ja Saksan suoraa tukea terroristit rahoittavat toimintaansa huume- ase- ja elinkaupalla.

***

Jugoslavian serbipresidentti Milosevic ei alistu koko Jugoslavian NATO-miehitykseen. Suomen hallitus auttaa rakentamaan valheellisen perustan NATO-pommituksille salaamalla ratkaisevat oikeuslääkäreiden tutkimustulokset. Palvelus muistuttaa toisen maailmansodan aikaista Suomenlahden miinoitusta yhteistyössä natsi-Saksan kanssa.

Koska Jugoslavia ei suostu NATO-miehitykseen, pommitukset alkavat.

EU-Saksa pommittaa aivan samoin kuin natsi-Saksa. Säälimättömästi. Nyt liittolaisena on Yhdysvallat, jonka talouspiirit ainoastaan rahoittivat Hitleriä. Nyt samat talouspiirit ovat myös poliittisesti vallassa.

Katolinen demokraattipresidentti Clinton katolisen senaattori Bidenin tukemana pommittavat holokaustin uhreja ideologisista syistä. Biden kutsuu serbejä ”kretiineiksi”, vajaamielisiksi, ja siten pommitukset ansaitseviksi.

Saksa pidättäytyy pommituksista yhtenä päivänä. Se on Belgradin natsipommitusten vuosipäivä, jona 17 000 Belgradin asukasta kuoli yhden vuorokauden aikana vuonna 1941.

Tämän verran inhimillisyys on lisääntynyt natsi -ajoista.

Mikään ei estä pommittamasta presidentin virka-asuntoa tai maaseutuasuntoa. Milosevicin vaimon äiti kuoli saksalaisten keskitysleirissä, nyt yritetään tappaa tytärtä.

Nato suorittaa ympärivuorokautisia pommituksia näiden holokaustin uhrien niskaan maaliskuusta kesäkuuhun. "Belgrad ilman sähköä ja vettä" kirkuvat otsikot ilman mitään vaikutusta.

Pommitusten päätteeksi YK päättää Kosovon NATO-miehityksestä, alueen hallinnosta ja siitä, että Kosovo on pysyvästi Serbian maakunta.

***

Pölyn laskeuduttua Yhdysvallat alkaa rakentaa jättimäistä sotilastukikohtaa Serbian maakuntaan Kosovoon. Samaan aikaan alkaa albaanien terrori serbiperheitä kohtaan NATO:n miehitysjoukkojen katseen alla.

Läntiset NATO-sotilaat seuraavat, kun albaanit riehuvat serbikylissä, tappavat ja pelottelevat asukkaita, ottavat serbiomaisuutta haltuunsa. Kosovon alueen johtajaksi valittu YK:n pääsihteerin edustaja alkaa serbiomaisuuden konfiskoinnin ilman että serbit pääsevät paikalle seuraamaan mitä tapahtuu. Tilanne muistuttaa fasistisen Kroatian ja natsi-Saksan aikaa, jolloin serbien vaino ja omaisuuden konfiskointi säädettiin lailliseksi. 

Noin 150 ortodoksista serbikirkkoa ja luostaria poltetaan pelotukseksi, jotta serbit lähtisivät alueelta. Satojen serbi -perheiden talot poltetaan. NATO-joukot eivät tee mitään tuhotöiden estämiseksi. Ne siirtävät kodittomiksi tulleet asumaan kontteihin, joissa he ovat jatkuvan terrorin ja kiusanteon kohteena uskaltamatta mennä edes kauppaan tai apteekkiin.

Demokraattinen EU, erityisesti Saksa, vastaa tästä laittomuuden ja mafian pesäkkeestä keskellä Eurooppaa. Talojen polttajat, tappajat ja pelottelijat eivät ole joutuneet lailliseen vastuuseen. 

Serbian alueella on 800 000 serbipakolaista, jotka on ajettu ulos Kroatiasta, Bosniasta tai Kosovosta. Serbien lisäksi demokratiaa kannattaneet albaanit ja muut eri alueiden vähemmistöt ovat hakeneet turvaa kansainvälisiä lakeja ja etnisten ryhmien tasa-arvo kannattavasta Serbiasta, erityisesti Belgradista.

***

Suomi antoi toisenkin lahjan tähän natsismia ja fasismia muistuttavaan tilanteeseen. Presidentti Ahtisaari johti 109 yksityishenkilöä Kosovon YK:lle alisteisessa väliaikaisessa parlamentissa julistamaan YK:n päätösten vastaisesti Kosovon itsenäiseksi.

Tämä tapahtui aikana, jolloin yhtäkään albaani -johtajaa tai sotarikollista ei ollut saatettu vastuuseen. Alueella vallitsee yhä terrori ja laittomuus.

Tästä YK:n päätösten vastaisesta toiminnasta Ahtisaari sai Nobelin rauhanpalkinnon. Palkinto oli palvelus Yhdysvalloille, joka halusi saada laillistuksen sille maaperälle, jolla Bondsteelin tukikohta seisoo. Kansainvälisten lakien edellytyksiä teko ei täytä. 

Vuonna 2000, vain vuosi pommitusten päätyttyä Yhdysvaltojen ulkoministeriö päättää Bratislavan kokouksessaan saksalaisen kokeneen valtiomiehen Willy Wimmerin mukaan luopua noudattamasta kansainvälisiä lakeja, jos ne muodostavat esteen Yhdysvaltojen toimille. 

Ensimmäinen Yhdysvaltojen mafialiittolainen Hashim Thaci haastetaan Kosovo Specialist Chamber oikeusistuimeen Haagiin vuonna 2020. Oikeusistuimen kustantaa EU, mutta syyttäjät tulevat Yhdysvalloista ja tuomarit NATO-maista. Useimmat todistajat on jo tapettu.

Tällainen on demokraattisen Euroopan Unionin ja valtamedian kätkemä todellisuus. Millä tavoin se eroaa fasistisesta Kroatiasta tai natsi-Saksasta? Kroatia otetaan avosylin EU:n ja NATO:n jäseneksi, olihan operaatio Myrsky hienoin taistelu sitten toisen maailmansodan!

Yhdysvallat ja EU yrittävät ottaa Ukrainan haltuunsa samalla tavoin kuin Jugoslavian tai Syyrian – natsien ja jihadistien avulla. 

***

Nyt on Venäjän vuoro. Nyt valheet ja propaganda kohdistetaan Venäjään.

Krimillä sijaitsevan venäläisen Sevastopolin tukikohdan rooli toisessa maailmasodassa taistelussa natseja vastaan oli merkittävä. Venäjä ei tule koskaan alistumaan Yhdysvaltojen ja EU n natseihin tukeutuvaan politiikkaan.

EU kieltäytyi tukemasta YK:n päätöslauselmaa työskentelystä natsismia ja fasismia vastaan. Yhdysvallat ja Ukraina vastustivat päätöslauselmaa ja Euroopan unioni pidättäytyi äänestämästä. Niin moni EU n jäsenmaa liukuu jälleen kohti natsi-Saksan ihannoinnin aikoja – Suomi mukaan luettuna.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kansanmurha keskellä demokraattista EUta, demokraattinen EU, natsismin nousu, serbit, propaganda

Oliko Josep Borrelin vierailu Moskovassa provokaatio

Keskiviikko 10.2.2021 klo 13.23 - Pirkko Turpeinen-Saari

Josep Borrelin vierailua Venäjällä voisi kutsua provokaatioksi.

Tämä ulkopolitiikan kokenut konkari oli kahden tulen välissä.

Saatoimme lukea hänen käsityksiään tulevasta vierailustaan ja EU:n ja Venäjän suhteista artikkelista, joka tasapainoisuutensa vuoksi ansaitsi Helsingin Sanomissa sijoituksen "mielipide-palstalle" eikä arvokkaiden artikkelien tapaan pääkirjoitussivulle.

Jos Venäjän presidentti Putin virallisella Ranskan vierailullaan tapaisi Keltaliivien edustajia ja kävisi laskemassa kukkalaitteen kolmen mielenosoituksissa kuolleen keltaliivin haudalle, tapahtumaa saatettaisiin pitää provokaationa ja loukkauksena Ranskan valtiota ja presidentti Macronia kohtaan.

Keltaliiveillä on varsin perusteltu yhteiskunnan kehittämisen suunnitelma, joka tähtää paitsi oikeudenmukaisempaan Ranskaan, myös oikeudenmukaisempaan maailmaan.

Josep Borrell tapasi Aleksei Navalnyn kannattajia ja kävi laskemassa kukat Boris Nemtsovin muistolaatalle. Sen lisäksi hän joutui asettamaan sanansa niin, että hän antoi kuvan Venäjän hallinnosta kohteena, jolle EUn pitäisi tehdä jotakin: paitsi vapauttaa Navalny myös muuttaa poliisivoimien käytäntöä ja vapauttaa pidätetyt mielenosoittajat. Tasa-arvoinen vuoropuhelu ei ollut hänelle sallittua.

Todelliset sankarit, 25 miljoonaa miestä ja naista, jotka kuolivat taistelussa natsismia ja fasismia vastaan, hän pyyhkäisi sivuun.

Jokainen, joka kannattaa diplomatiaa ja toisen valtion sisäisiin asioihin puuttumattomuutta ymmärtää että Borrellin teot ovat provokaatioita ja että sen pohjalta on mahdotonta edistää tasa-arvoisia keskinäiseen kunnioitukseen perustuvia suhteita.

EUn korkean ulkopoliittisen edustajan vierailu oli siinäkin mielessä epärehellinen, että sen pohjana ei voinut olla faktoja liittyen Navalnyn ja hänen liittolaistensa toimintaan. Borrell ei voinut myöntää, että Charite-sairaalan lääkärit eivät olleet löytäneet merkkejä Novitchok-myrkytyksestä, että Saksan valtio oli käyttänyt itsestään riippuvaista Ruotsia apurinaan väittäessään myrkytyksen tapahtuneen, että Navalny on provokaattori, joka todistetusti toimii NATO-maiden hyväksi vahingoittaen Venäjän kansan turvallisuuspoliittista etua.

Euroopan parlamentin fanaattisen NATO-myönteiset parlamentaarikot hyökkäsivät raivoisasti Josep Borrellin kimppuun vaatien hänen eroaan. Parlamentaarikoille ei enää riitä se, että EU-maat pidättyvät YK:n äänestyksessä kannattamasta natsismia ja fasismia kritisoivaa päätöslauselmaa, vaan he näyttävät hyökkäävän Venäjää vastaan, joka on natsismin ja fasismin vastaisen toiminnan keskeinen valtio - yhdessä maailman valtioiden enemmistön kanssa - vielä onneksi.

EU on ehtinyt suorittaa yhden natsismia ja fasismia holokaustinkin uhalla vastustaneen kansan, serbien toisen holokaustin. Se suoritettiin käyttäen natseja ja jihadisteja NATO:n jalkaväkenä. Kosovon alueen serbien kotien, kirkkojen ja luostareiden tuhoaminen ja kaiken omaisuuden konfiskointi YK:n hallinnon alaisuudessa on median salaama NATO-maiden rikos.

Nyt näyttää olevan Venäjän vuoro. Göbbelskin kadehtisi median propagandan kattavuutta.

EU:n korkea ulkopoliittinen edustaja on joutunut huomaamaan, että ellei toimi näiden EU-parlamentin fanaatikkojen mielen mukaan, joutuu lähtemään virasta. Toistaiseksi komission puheenjohtaja on antanut tukensa Borrellille, mutta Suomen media raivoaa. Suomen meppien ei kannata poiketa fanaatikkojen linjasta sillä media muistaa keitä se seuraavissa vaaleissa kannattaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Nemtsov, Josep Borrel, Venäjä-EU-suhteet, provokaatiot ulkopolitiikassa, diplomatia

Suomen ulkopoliittisella johdolla ja medialla on jalat tukevasti irti maasta.

Tiistai 19.1.2021 klo 13.18 - Pirkko Turpeinen-Saari

Eilinen A-studio 18.1.2021 oli Suomen median alamäen pohja. Ohjelmassa kerrattiin Suomen ulkopoliittisen johdon vaatimukset venäläisen bloggarin ja suorasuun välittömäksi vapauttamiseksi vankilasta ihisoikeuksiin ja opposition oikeuksiin vedoten.

Ohjelmassa katsojat saivat näytteen Navalnyn brutaalista kielenkäytöstä, joka vertautuu erään suomalaisen tunnetun kirjailijan ilmaisutyyliin.

Oletin, että näin vakavassa ja merkittävässä asiassa, jossa koko ulkopoliittinen johtomme sekä EU ja Yhdysvallat ovat liikkeellä paikalla olisi ainakin yksi juristi, joka olisi analysoinut Navalnyn rikoksia ja niiden sovittamiseen liittyviä rangaistuksia.

Koko ohjelman ajan kysyin itseltäni: Missä on pihvi?

Tyydyin päättelemään, että Suomen ulkopoliittisessa johdossa ja valtamediassa on jo vuosien ajan totuttu siihen, että totuudella ei ole väliä.

Minulle on kerrottu, että toimittaja Marja Manninen, joka raportoi muun muassa Krimin liittymisen Venäjään sekä Ukrainan kriisiä, on eläkkeelle jäätyään todennut, että Suomen mediassa ei voi puhua totta.

Kirjoitettuani kaksi teosta Lahtari, Punikki ja Teurastaja 2018 sekä Lupa olla julma 2020, joissa käsittelen Suomen ulkopoliittisen johdon toimia EUhun liittymisen jälkeen, olen havainnut saman.

1990-luvulta lähtien Suomi on alkanut toteuttaa USA:n ja NATO-EUn globaalia valtapolitiikkaa, joka kirjattiin viimeistään USA:n ulkoministeriön järjestämässä vuoden 2000 Bratislavan kokouksessa ja josta raportoi Saksan pitkäaikainen liittopäivien jäsen Willy Wimmer.

Kokouksen tavoitteena oli Jugoslavian "onnistuneiden" pommitusten jälkeen toteuttaa Kosovon itsenäistäminen sinne jo laittomasti rakennetun USA:n sotilastukikohdan legitimoimiseksi. Kokous totesi USA:n siirtävän kansainväliset lait syrjään, jos ne estävät USA:n ja sen liittolaisten globaalien tavoitteiden toteuttamista. NATO:n laajentaminen ja Venäjän pääsyn estäminen Itämerelle olivat eräitä julkilausuman yksityiskohtia.

Suomen ulkopoliittinen moraali oli romahtanut jo 1999, jolloin Suomen hallitus salasi Saksan ulkoministeriön vaatimuksesta oikeuslääkäreiden tutkimustulokset. Tulokset olisivat osoittaneet, että Jugoslavia ei ollut syyllistynyt rikokseen. Suomi antoi presidentti Clintonille ja NATO:lle tekosyyn aloittaa massiiviset, toisen maailmansodan holokaustin uhrien serbien, pommitukset ja maan tuhoamisen lähelle kivikautta.

USA:n ja NATO-EU:n myötäily oli Suomen mediassa vallitsevana jo EUhun liittymisestä lähtien.

Suomen poliittinen johto presidentti Ahtisaaren johdolla runnoi Kosovon itsenäistämisen siitä huolimatta että siellä vallitsi täydellinen laittomuus mafian ja terroristien toimesta. Pommitukset päättänyt YK:n julkilausuma totesi Kosovon olevan Serbian maakunta, eikä tuota päätöstä ole koskaan YKssa muutettu.

Siten Suomen ulkopoliittinen johto on valmis siirtämään Yhdysvaltojen esimerkkiä seuraten kansainväliset lait syrjään ja korvaamaan sen propagandalla. 

Yhdysvallat ja EU-Saksa käyttivät natseja ja jihadisteja NATO:n jalkaväkenä Jugoslaviassa. Sama on jatkunut Lähi-Idässä, Georgiassa ja Ukrainassa.

Suomen ulkopoliittinen johto ei ole kertaakaan puhunut totuudenmukaisesti Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen suorittajista.

Blogissani 12.6.2014 kerron ketkä olivat juhlimassa Krimillä etukäteen tulevaa vallankaappausta ja iloitsemaan sen hedelmistä: särötyksestä, GMO-viljelystä, sotilastukikohdista, NATO:n laajenemisesta.

Oligarkki Victor Pinchuk oli kutsunut syyskuussa 2013 Jaltalle seuraavia henkilöitä: Bill ja Hillary Clinton, entinen CIA:n johtaja kenraali David Petraeus, entinen USA:n valtiovarainministri Lawrence Summers, entinen maailmanpankin johtaja Robert Zoellich, Ruotsin ulkoministeri Carl Bild, Israelin pääministeri Shimon Peres, Tony Blair, Gerhard Schröder, Dominique Strauss-Kahn, Mario Monti, Liettuan presidentti Dalia Grybauskaite, Puolan ulkoministeri Radek Sikorski, presidentti Victor Janukovich, Petro Poroshenko sekä US entinen energiaministeri Bill Richardson, joka oli puhumassa "liuskekaasuvallankumouksesta".

Kriittinen puheenvuoro yleisessä euforiassa tuli presidentti Putinin neuvonantajalta, Sergei Glazyevilta, joka puhui lähestymistavan vaikutuksesta Ukrainaan. Kaupasopimus vaikuttaisi jo konkurssitilassa olevan, lainalla elävän Ukrainan talouteen epäedullisesti. Samoin kasvava länsimainen tuonti johtaisi vajeen syvenemiseen.

Blogini arkistosta löytyy tarkat kuvaukset vallankaappauksesta sekä natsien käytöstä sen aikaansaamisen.

Suomen ulkopoliittinen johto on vajonnut yhä syvemmälle valheiden ja sotilaallista ja taloudellista mielivaltaa harjoittavien NATO-maiden syleilyyn ja jopa kehuu sillä.

Presidentti Niinistö oli ministerinä Jugoslavian pommitukset mahdollistaneessa Lipposen hallituksessa. Siten sopeutumisella "lännen" palvelijaksi on pitkät varjot. 

Koska totuutta ei Suomessa ole enää pitkään aikaan saanut ilmaista, ei politiikassa eikä valtamediassa, Suomen kansa on jätetty tuuliajolle. Kansalaisilla ei ole riittävää kielitaitoa eikä kykyä saada selvää missä joudumme olemaan mukana.

Koska Yhdysvaltojen presidentit ovat nimenneet Venäjän vihollismaaksi, Suomen on tehtävä sama miellyttääkseen NATO-armeijan komentajaa. Presidentti Obama ja hänen varapresidenttinsä Biden ilmoittivat tavoitteenaan olevan Venäjän taloudellinen vahingoittaminen ja puheyhteyden katkaiseminen Venäjän presidentti Putiniin.

Vuosi vuodelta tuo doktriini on tullut yhä sitovammaksi. Natsien, fasistien ja jihadistien käyttö  päämäärään pääsemiseksi on arkipäiväistynyt viimeisten 30 vuoden aikana. Venäjä ja maapallon maiden enemmistö vastustaa edelleen natsismin ja fasismin ihannointia, mikä tuli todetuksi muutama kuukausi sitten YK:n äänestyksessä.

Suomi ei äänestänyt natsismin ihannoimisen vastustamisen puolesta kuten eivät muutkaan EU-maat. Vaikuttaako Suomen entinen natsiliittolaisuus edelleen?

Ukraina ei ole ainoa maa, jossa järjestetään vuosittain natsismia ihannoivia soihtukulkueita. Lähimmät naapurimme Baltian maat eivät myöskään ole antaneet kansalaisoikeuksia kaikille maassa syntyneille asukkaille eivätkä kaihda natsismia edustaneiden ryhmien ihannointia maissaan.

USA:n johtamat länsimaat tekivät ensimmäisen Venäjän kansallisvarallisuuden ryöstökierroksen 1990-luvulla. Venäjä kuitenkin selvisi siitä ja on presidentti Putinin johdolla saavuttanut moraalisen ja taloudellisen tasapainon, jossa natsismia ja fasismia vastaan taistelleet sankarit ovat kaikkein kunnioitetuimpia kansalaisia.

Suomen media nostaa politiikan johtoon ne, joita rahoittajat haluavat. Venäjän vastaisuus on ylikansallisten rahoittajien tarjoama malli. Eilinen A-studio oli moraalitaan täydellinen floppi, mutta se toteutti vaadittua NATO:n hybridikeskuksen edellyttämää kaavaa.

YLE:n rinnalla Helsingin Sanomat toteuttaa tätä doktriinia kotimaan- ulkomaan- urheilu- ja talousuutisissa. Tänään kiinnitin huomiota uutiseen, jossa kerrottiin Finnairin aloittavan Pietarin lennot uudestaan. Uutisessa kerrottiin Venäjän pandemiatilanteen olevan tartuntamäärillä mitattuna maailman neljänneksi pahin.

Hieraisin silmiäni. Ovatko toisaalla lehdessä esitetyt tilastot virheellisiä? Totta kai Venäjällä, jossa on 130 miljoonaa asukasta on enemmän tartuntoja kuin vaikkapa 5 miljoonan asukkaan Suomessa. Kuitenkin ilmaantuvuus Venäjällä on 223, 8 kun se esimerkiksi Virossa on 598,9 Ruotsissa 852,6, Tanskassa 352,4, Britanniassa 1094,5 eikä Helsinkikään voi kehaista omilla tilastoillaan.

Venäjä on aloittanut korona-rokotukset omalla, ensimmäisenä maailmassa valmistuneella Sputnik-rokotteella väestölleen. Venäjä on myös pystynyt toimittamaan 95% tehokasta rokotettaan Etelä-Amerikan maihin sekä muistaakseni palestiinalaisille. Venäjä on myös aloitanut valmistusyhteistyön Intian ja monien muiden maiden kanssa.

Ulkopoliittisen johdon ja median moraalin rapautuminen on vaara suomalaisten henkiselle kehitykselle.Navalnyn kaltaisen suunsoittajan pidätyksestä ollaan huolissaan samaan aikaan kun Yhdysvaltojen sotarikoksia paljastanut eettisesti korkeatasoinen Julian Assange viruu vuosia Britannian kammottavimmassa vankilassa.

Ilman totuutta ei ole luovuutta, empatiaa ja aitoa toisen ihmisen huomioon ottamista. Elämme synkkiä aikoja. Mikä on lastemme tulevaisuus?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Krimin valtaus, oikeuslaitos vai propaganda, Niinistö, Marin, valtamedia, Navalny, Venäjä, EU-maat

Presidentin puhe

Lauantai 2.1.2021 klo 16.49 - Pirkko Turpeinen-Saari

Katsoin uudenvuoden aattona loppuosan Edvin Laineen ohjaamasta, 1970 valmistuneesta Akseli ja Elina elokuvasta - kohdan, jossa Koskelan perheen kaikki pojat menehtyvät sodissamme. Kyynelten valuessa silmistäni koin voimakkaasti, että Suomen kansa ei ole ansainnut nykyisen presidentin kaltaista henkilöä johtajakseen.

Omaan taustaani liittyy kolme kuolemaa kesällä 1941. Isäni ja äitini veljet ja minua hoitaneen 16 -vuotiaan Karjalan evakon Ilonan veli kuolivat Suomen lähtiessä Suur-Suomea rakentamaan saman elokuun aikana. Ilona koki minun, 10 kk ikäisen vauvan kanssa ensimmäiset äidin tunteensa. Minä lohdutin jokaista kolmea.

Elokuvan valmistumisvuosi 1970 ja koko 1970-luku oli turvallista aikaa. Presidentti Kekkonen oli Euroopan turvallisuuden ja yhteistyön keskiössä. Suomi oli puolueeton ja meillä oli yhteistyö- ja avunantosopimus Neuvostoliiton kanssa. Kekkonen puhui uudenvuoden puheissaan oikeudenmukaisuudesta, rauhasta, huolestaan eriarvoisuudesta maamme eri osien välillä ja taloudesta sekä kaupallisesta yhteistyöstä Neuvostoliiton kanssa. Yhdistyneet kansakunnat oli keskeinen foorumi kansojen väliselle yhteistyölle.

Presidentti Niinistön uudenvuodenpuhe jätti minut kylmäksi. Myönteistä oli se että puhe oli vähemmän militaristinen kuin olin pelännyt. Hänen näytti olevan pakko julistaa meidän kuuluvan länteen. Ajatus ei ollut aivan tuore. Muutama viikko sitten Niinistö julisti Suomen tärkeimpien sotilaallisten yhteistyökumppanien  olevan Yhdysvallat ja Ruotsi, joiden kanssa harjoittelemme hyökkäystoimintaa Venäjän suuntaan.

Tämän presidenttimme aikana Suomi on sukeltanyt syvälle sensuuriin ja neulanpistopolitiikkaan. Presidentti Niinistön ja pääministeri Sipilän aikana Suomen media ja virkamiehet on koulutettu omaksumaan Yhdysvaltoja myötäilevä NATO-propaganda toimintamalliksi. Yhdistyneiden kansakuntien ja kansainvälisten lakien merkitys on kadonnut.

Ruotsin mallin mukaan armeija määrää Suomen ulkopolitiikan kuten 1930-luvulla. Mannerheim kutsui Hitlerin joukot Suomeen kesällä 1940. Armeija ajoi Suomen myös talvisotaan.

Luimme hiljattain, että Ruotsin hallitus ei saa hyväksyä Kiinan kanssa tehtävää 5G -yhteistyötä. Armeija ja Säpo kieltävät sen. Onko Ruotsin armeija CIA:n ja NSA:n vallassa - kuka tietää? 

Suomi liitettiin presidentti Niinistön läsnäollessa ja kansan tietämättä armeijan komentajan allekirjoituksella NATO:n isäntämaasopimukseen v. 2014 siitä huolimatta, että vuodesta toiseen tehdyissä kyselytutkimuksissa on todettu, että suomalaiset eivät halua natolaisiksi.

Mitä Suomen perustuslaki sanoo armeijan roolista demokraattisessa päätöksenteossa?

Olen usein tuonut esille sen tosiasian, että EU rakennettiin palvelemaan aseteollisuutta. Aseteollisuus kukoistaa kun soditaan. Sotimisen viitekehys Euroopassa on NATO. NATO:n hyvinvointia palvelee se, että mahdollisimman moni maa saadaan liitettyä siihen, kuluttamaan kerätyt verorahat aseisiin.

Koska Euroopan sisällä ei riitä sotia, EU-maat hakevat hyviä sotia kauempaa, Lähi-Idästä, Afganistanista ja mielellään Venäjän naapurustosta. EU-maat auttavat Lähi-Idän öljyn varastamisessa Yhdysvaltoja. Afganistanissa Yhdysvallat hyötyy kukoistavasta huumekaupasta.

Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että sotiminen, sotilastukikohdat, sotaharjoitukset ja sotateollisuus saastuttavat luontoa eniten. Lihansyönnin lopettaminen ei auta, jos sotimista ei lopeteta.

Presidentti Niinistö ei ihmettele sitä, että Suomi ei äänestänyt YK:n yleiskokouksessa fasisminvastaisen päätöslauselman puolesta kuten eivät muutkaan EU-maat. Valtaosa maailman maista kuitenkin äänesti. Yhdysvallat ja EU tarvitsevat fasismia ja natsien perillisiä voidakseen heidän avullaan saada ryöstetyksi haluttujen maiden infrastruktuuria hyödyttämään ylikansallista pääomaa ja aseteollisuutta.

Vallitsevassa tilanteessa ja EU:n jäsenenä Suomi on mukana puuttumassa itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin, joissa Yhdysvallat haluaa suorittaa "värivallankumouksen". Presidentti Niinistö on osoittanut tuntevansa sympatiaa Valko-Venäjän "valkoisia naisia" ja kummallisella tavalla myrkytettyä venäläistä Navalnya kohtaan.

Hän ei ole ilmaissut ihmetystä siitä, että EU-maa Ranska ja tuolloin vielä EU-maa Britannia eivät tuominneet YK:n turvallisuusneuvostossa Iranin toiseksi korkeimman johtajan, kenraali Suleimanin murhaa, jonka Yhdysvallat suoritti ohjuksella. Presidenttimme ei ole kommentoinut myöskään presidentti Obaman johtamaa presidentti Clintonin aiemman yhteistyökumppanin Osama bin Ladenin murhaa, joka esitettiin videonäytöksenä koko maailmalle. Murhan suoritushetkellä hyökkääjillä ei ollut tiedossa kenet he tulisivat tappamaan, eikä lopputuloksesta olla vieläkään aivan varmoja.

Yhdysvallat on valmis hirmutekoihin, laittomiin sotiin, kidutuksiin ja talouspakotteilla pienten lasten surmaamiseen. Ruotsi on tästä maasta riippuvainen. Miten nämä voivat presidentti Niinistön mielestä olla Suomen läheisimpiä sotilaallisia yhteistyökumppaneita.Jos näin kuitenkin on,  mitä hänen puheeltaan voi odottaa muuta kuin latteuksia. 

En toivo tältä presidentiltä mitään. Sen sijaan toivon, että nuori poliitikkopolvi itsenäistyisi, ottaisi asioista selvää ja vaalisi oikeudentuntoaan. Suomen kansa ansaitsee aitoja oikeudenmukaisia ja kohti rauhaa ja globaalia yhteistyötä pyrkiviä poliitikkoja.

Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konsertin kapellimestari Riccardo Muti toivoi kauniissa puheessaan korona-koettelemuksen opettavan meitä ystävyyden ja yhteistyön polulle, jossa kulttuuri voisi meitä auttaa.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: USA-sotilaallinen kumppani, presidentin puhe, oikeustajun mureneminen, armeijan valta, 1930-luku,

Hitler on taas täällä

Sunnuntai 27.12.2020 klo 16.33 - Pirkko Turpeinen-Saari

Vesa Vierikko kuvasi Jari Tervon haastattelumainoksessa että jos hän joutuisi esittämään Hitleriä, hän esittäisi tämän oikein lempeänä, koska kaikissa meissä on mahdollisuus Hitlereiksi.

Mieleeni tuli kuva hymyilevästä Obamasta uuden kirjansa kannessa. Tai Joe Biden vaalikuvissaan.

Yhdysvallat on toteuttanut maailman, jota Hitler ei vallanhimoisimmissakaan suunnitelmissa liene voinut ounastella. Muodollisesti Yhdysvallat oli liittoutuneiden rinnalla taistelemassa natsi-Saksaa vastaan. Pitkän tähtäyksen suunnitelmana oli kommunistien johtaman sosialistisen Neuvostoliiton tuhoaminen. Yhdysvaltojen teollisuuspiirit olivat avoimesti tukeneet Hitlerin aseistamista.

Hitlerin katolinen Saksa ja fasistinen äärikatolinen Kroatia pyrkivät juutalais-kommunistisen maailman tuhoamiseen tappamalla juutalaiset, ortodoksiset serbit sekä kommunistit ja romanit keskitysleireillä, joiden johtajina varsinkin Kroatiassa toimi katoliset papit.

Sodan aikana Hitlerin avuksi ja rinnalle tuli Jerusalemin Suurmufti, joka värväsi Bosnian sunnimuslimit taisteluun Hitlerin rinnalla. Erityisesti Neuvostoliiton eteläisten osien muslimiväestö olivat myös rekrytöinnin kohteena.

Katolinen kirkko ja fasistinen Espanja auttoivat suuren joukon natseja siirtymään Atlantin toiselle puolelle, jossa CIA värväsi pätevimmät palkkalistoilleen.

Jo 1950-luvulla myös Yhdysvaltojen hallituksen ei vain teollisuuspiirien asenne oli muuttunut fasistimyönteiseksi. Presidentti Eisenhower antoi tukensa Espanjan fasistidiktaattori Francolle ja sai vastavuoroisesti rakentaa sotilastukikohtia Espanjaan.

CIA aloitti yhteistyön muslimiveljeskunnan kanssa 1950-luvun alkupuolella. Yhteistyö Yhdysvalloissa asuvan turkkilaisen äärimuslimi ideologin Fetullah Gülenin knssa pyrkii vaikuttamaan Venäjän eteläpuolisissa valtioissa  asuviin islaminuskoisiin väestöihin äärimuslimi koulutuskeskusten, madrassojen  kautta, jotka ovat levittäytyneet myös Kiinan Xijangiin. 

Kauko-Idän itsenäisyyttä tavoittelevien maiden jatkuvien pommitusten ja luonnon tuhon jälkeen Yhdysvallat siirtyi Eurooppaan ja sitten Lähi-Itään.

Kaikessa toiminnan ytimenä oli taloudellisen ja sotilaallisen väkivallan avulla sosiaalisen oikeudenmukaisuuden murskaaminen. Euroopassa Yhdysvallat sai liittolaisekseen sotilaallisesti toisesta maailmansodasta lähtien miehittämänsä Länsi-Saksan. Saksojen yhdistyminen muutti Saksan USAn elimelliseksi liittolaiseksi.

Yhdistymisensä jälkeen Saksa antoi itselleen luvan toimia kuten Hitlerin aikana, hankkia revanssi. Se rahoitti katolisia kroaatteja yhdessä USA:n natsi- ja albaanidiasporan kanssa hajottamaan Jugoslavian liittovaltion yhdessä USAn kanssa. Se edellytti ortodoksisten serbien, edellisen sodan holokaustin uhrien demonisointia Hitlereiksi. Yhdysvaltojen armeijan kenraalit kouluttivat kroaatit tyhjentämään Kroatian serbeistä, joita ei oltu saatu 45 vuotta aikaisemmin keskitysleireissä tuhottua.

Jugoslavian asukkaat pystyivät aikaisemmin osallistumaan yritysten, joissa he työskentelivät hallintoon ja osinkojen jakoon. Nyt he menettivät työnsä ja vajosivat kansoina kehitysmaaluokkaan kansantuotteella mitattuna.

Tuhottuaan Puolan, Neuvostoliiton ja Jugoslavian, saatuaan sotilastukikohdan laittomasti Serbian alueelle ja pakotettuaan taloudellisesti ja sotilaallisesti  alisteiset haltuunsa ottamat valtiot valtansa alle ja liittymään NATOon Yhdysvallat siirtyi Lähi-Idän ryöstöön yhdessä NATO-liittolaistensa kanssa. Samaan aikaan työn alla oli Georgia ja Ukraina.

Puolan ja Neuvostoliiton haltuunotossa johdossa toimi CIA:n entinen johtaja, presidentti George H.W.Bush. Jugoslavian serbien demonisoinnissa ja toisen holokaustin suunnittelussa ja toteuttamisessa presidenttinä oli demokraatti Bill Clinton senaattori Joe Bidenin tukemana. Saksan liittopresidenttinä toimi Helmuth Kohl, joka puhui kaikki EU:n tulevat jäsenmaat mukaan Jugoslavian tuhoamiseen ja haltuunottoon aseteollisuuden tueksi rakennetun  EU:n perustamiskokouksessa Maastrichtissa.

Yhdysvaltojen ja Saksan kouluttamat natsien jälkeläiset ja albaanijihadistit tulivat Bosnian ja Kosovon sodissa keskeiseen asemaan. Jälkimmäisiä tuotettiin Afganistanista ja Lähi-Idästä. Rahoittajana ja kouluttajana Clintonin rinnalla oli Osama bin Laden. Clintonin puoluetoveri Obama katsoi parhaaksi vaientaa Osama bin Ladenin tappamalla hänet videoidussa näytöksessä. (olisiko Hitler pysynyt vastaavaan?)Välittömästi murhan jälkeen Obama soitti Clintonille.

USA sai tekosyyn hyökätä Afganistaniin kaksoistornien tuhon jälkeen. Maahan, jolla ei ollut mitään tekemistä iskun kanssa. Strategisesti tärkeän maan miehitys jatkuu edelleen kahdettakymmenettä vuotta tarjoten tosin kukoistavan heroiini-bisneksen.

USA ja Saksa (Feldman ja Perthes)suunnittelivat Syyrian haltuunoton ja siirtämisen muslimiveljeskunnan haltuun sekulaarisen sosialistisen Baath-puolueen sijaan. Kouluttamalla tarkka-ampujat mielenosoituksiin ja masinoimalla massiivisen presidentti Assadin vastaisen propagandan USA ja Saksa esittelivät Obamalle Bilderberg-ryhmässä suunnitelmansa jo vuonna 2008.

2010-luvun Libyan tuhoaminen ja v. 2013 Ukrainan väkivaltaisen vallankaappauksen valmistelu olivat presidentti Obaman ja varapresidentti Bidenin hankkeita yhteistyössä EU:n NATO-maiden kanssa. Jo syyskuussa 2013 Clintonit ja Euroopan poliittinen eliitti juhlivat Krimin Jaltalla tulevaa Ukrainan haltuunottoa. Varsinainen kaappaus tapahtui helmikuussa 2014, jonka jälkeen vallankaappaushallitus julisti Itä-Ukrainalle, joka ei hyväksynyt kaappausta, terrorismin vastaisen sodan.

Syyrian ryöstö vuodesta 2011 eteenpäin onnistui vain osittain. NATO-maat Turkki ja Ranska varastivat Syyrian öljyä aluksi. Lähes kaikki USA:n NATO- ja muut liittolaiset osallistuivat ryöstösuunnitelmiin, joihin kuului mm sementtitunneleiden varustaminen jihadisteille sekä massiivinen Syyrian hallituksen vastainen propaganda ja ohjusiskut.Tällä hetkellä Yhdysvallat varastaa sumeilematta Syyrian öljyä Kurdien miehittämässä Koillis-Syyriassa.

Terrorin ja muun väkivallan julmuutta ei esitellä meille suomalaisille. Viime päivinä olemme lukeneet palestiinalaisten keskitysleirimäisistä oloista Gazassa, ilman puhdasta vettä ja surkean viemäröinnin vallitessa korona-epidemian aikanakin Israel estää palestiinalaisia saamasa omaa vettään. Olemme lukeneet Ukrainan katkaisseen vedentulon Krimille tukkimalla maavallilla  kanavan, joka on Krimin päävesilähde. Kanavan, jonka venäläiset ovat itse rakentaneet aikana, jolloin Krim oli osa Venäjän sosialistista neuvostotasavaltaa. Olemme lukeneet Yhdysvaltojen mielivaltaisista talouspakotteista Kuuballe, Syyrialle ja Venäjälle. Venäjää estetään talouspakotteilla rakentamasta vedenpuhdistusjärjestelmää merivedestä veden saamiseksi krimiläisille.Presidentiksi tuleva Biden, joka kehotti kroaatti-albaanidiasporaa äänestämään itseään, on luvannut tiukentaa Venäjänpakotteita sekä suorittaa kyberhyökkäyksen Venäjän infrastruktuuriin.

Saksan yhdistymisen aiheuttama muutos on valtava. Saksan 4 miljoonan turkkilaisväestö, joka ei välttämättä ole integroitunut, vaikuttaa Saksan politiikkaan. Münchenin moskeijan väitetään olevan fanaattisen uskonsuunnan keskiössä. Miten on mahdollista, että Venäjällä kymmenien ihmisten kuolemasta vastaava terroristi istuu kaikessa rauhassa puistonpenkillä Saksassa. Miksi Saksa antaa turvapaikan jihadistien propagandapäällikölle Valkokypärien tiedottajalle. Jihadisti-muslimien Saksasta saama tuki Bosniassa ja Kosovossa ei ole sattumaa. Serbien alistaminen ja EU-puheenjohtajamaan Saksan täydellinen haluttomuus tunnustaa tosiasioita Kosovossa jatkuu.

Viimeisimmän teokseni nimi on "Lupa olla julma". Sen voi tilata BoD. fi  tai Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta. Joka päivä ja usein öisinkin mietin kuinka Suomi voi olla osallisena tällaiseen mielivaltaan ja julmuuteen ja vielä omalla toiminnallaan edistää sen toteutumista.

Vesa Vierikon hahmottamalla lempeällä Hitlerillä on minun mielessäni Yhdysvaltojen presidentin kasvot ja presidentti Obaman, seitsemän sodan aloittajan teos voisi olla moderni "Mein kampf"joka leviää kulovalkean tavoin kymmenillä kielillä ympäri maailmaa. Hillary Clintonin huudahti Libyan johtajan Gaddafin kuollessa Naton pommitusten valmistelemana  ja paikallisten jihadistien toimesta seiväs peräsuolesta niskaan työnnettynä "Me tulimme, Me näimme, hän kuoli. Hah hah haa". Tuo ilmentää asiaa omalla tavallaan.

Meidän maamme tärkein sotilaallinen yhteistyökumppaniko?Jälleen Hitler.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vesa Vierikko, Hitler, Biden, CIA, muslimiveljeskunta, Saksa, Nato-EU, USA

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »